17438
  • gazgoblin
    itt astad el magad vegleg az inkompetenciaddal....igerem nem irok tobbet a baromsagaidra hanem csak hatradolve rohogok rajtad...
  • Chocho
    Ja, igen, és nem menthetek rajta, mert se vinyó, se memkártya... Klassz. Utánanéztem, elhiheted, mert tavaly terveim közt szerepelt egy vásárlás. De végül egyéb okok miatt (amiket nem kötök az orrodra) elálltam tőle.
  • gazgoblin
    nem en kezdtem trollkodni....tipikus forumbuzi viselkedes...

ignore ON
  • gazgoblin
    kicsit eltertel a tematol....

de ha mar erre megyunk(tegyuk meg uncsi az FPS tema) akkor nezzuk azt a 100k-t

50k-ert hozzadvagnak egy xboxot...

nezz utana a dolgoknak mielott baromsagokat beszelsz...a hozzanemertesedet tudnad szerenyseggel ellensulyozni de ez sajnos nem adatott meg neked...
  • Chocho
    Jajj Istenem... tipikus konzlbuzi viselkedés. Ha valakinek már nem tudjuk felülmúlni az érveit, akkor kezdjünk személyeskedésbe és sértegessük! No comment...
  • gazgoblin
    jol megfogtad a lenyeget...kar hogy az ilyesmi nem tortenhet meg hiszen nem muszaj egyutt nyomulni
  • Chocho
    LOL, HAHAHA!! :D:D:D:D
  • Chocho
    Ez hülyeség, a "PC geek-ek" (ily kedvesen, ugye) nem azért nem vesznek konzolt, mert nem támogatja a játék az egerüket. Nem kell nekik, ennyi. Nekem sem kellett sokáig, majd veszek, ha lehet, de még nem. Amúgy meg azért okos lenne, tényleg... Megvenni a 100k-s konzolt, hozzá plusz 20k-ért a hülye kiegészítő bill.-t és egeret... jó befektetés egy PC-snek, aki amúgy is kialakult játékkörrel rendelkezik, tényleg. Te vagy a lol, mert ostobaságokat beszélsz.
  • gazgoblin
    kurva irrealis vagy emeszthetoen irrealis kozott is van kulonbseg...teged amugy is ignoralni kene lassan mert ez mar csak trollkodas ami beloled jon...

olvass vissza neha ha nem ertesz valamit ugyanis extrem uncsi minden betevedo "szarakonzolonazfps" emberkenek leirni allandoan a dolgokat
  • [Jakuza]
    Meseld el nekem mi realis egy FPS jatekban ?
    Vagy te golyoallo mellenyben ulsz le egy FPS-t jatszani, hogy nehogy meghalj ?
  • cicai
    jajj, a lényeg az h mire kontorllellel becélzol vkit 3× leszednék vkit egérrel
  • gazgoblin
    azert lett volna jo beletenni mert akkor talan a sok begyepesedett pc geek is venne a konzolon az fps jatekokat (ergo minimalis raforditassal tobb eladott jatek)

megse tettek bele...

persze nem erv...lol
  • Istencsászár
    "folyamatosan az irányításra kellett figyelnem"

azért mert csak kipróbáltad nem pedig játszottad... ez a te tapasztalatlanságod... az olyan mint amikor a rutintalak vezető kimegy a városba és nemtudja hogy a táblákat nézze vagy a váltót és a kcsit figyelje, semmi más csak rutintalanság.
  • Chocho
    Minek tették volna bele? Semmi értelme nem lett volna. A Bad Company az egyjátékos részre koncentrál, s mivel only konzol, nem tartották fontosnak az egér támogatását. Ott ugyani sgamerek 905-a a kontrollert használja. Ez nem érv.
  • rumkola
    Na a Codemnedről el tudom még képzelni, hogy játszható kontrollerrel.
  • gazgoblin
    MERT IRREALIS

te nem olvasod a hsz-eket??
  • Chocho
    Na ja, mert pl. egy KillZone olyan rohadtul élethű játék... Igen, játszottam vele, mielőtt megkérdeznéd. Jó kis game volt, élveztem is rendesen, de hogy ez valamivel is élethűbb lett volna, mint a PC-s FPS-ek, arra határozott nem a válaszom. A mozgás sem. Ugyanolyan szórakoztatást célzó program volt, mint az UT pl...
  • gazgoblin
    "A Battlefield egy eleve PC-s széria, ergo az "irreális mozgásra" fejlesztették ki."

nezd meg a battlefield:BC-t konzolon

nem hiszem hogy olyan nagy kaland lett volna beletenni egerbill tamogatast megse tettek meg...lehet azert mert ez nem egy UT
  • rumkola
    Annyit tennék még hozzá az egészhez, hogy sok FPS-t kipróbáltam konzolon (mivel fps a kedvenc műfajom).
    Sajnos szinte az összesnél 1 dolog volt, ami nagyon zavart:
    folyamatosan az irányításra kellett figyelnem, és azon bosszankodtam, hogy mennyire lehetetlen ez a dolog kontrollerrel.
    Két kivétel volt:
    1. ahol célzás rásegítés volt, de ez röhej
    2. találkoztam only konzol fps-el, ami eleve úgy volt megtervezve, hogy ne rontsanak rád egyszerre 100-an, ne kelljen sokat "nézelődni" - Metroid.
    A COD, Quake és társai siralmasak voltak, tényleg nem a játékra figyel az ember, hanem az irányításra. Így nem lehet játszani.
  • Istencsászár
    Próbáld ki a a Condemned 2őt és megtudod.
  • Krinyo
    miért is?
  • gazgoblin
    eleg szomoru...
  • Chocho
    A Battlefield egy eleve PC-s széria, ergo az "irreális mozgásra" fejlesztették ki. A Rainbow Six-re ez szintúgy igaz. Akkor hol itt a probléma? Na meg már meg ne haragudj, de mit értesz Te irreális alatt? A kontrolleren úgy nézel körül, mint valami kockafejű hülye. Ez sem reális. Ha realizmust akarsz, talán még a Wii a legjobb...

A másik baj az, hogy ezek a játékok csak játékok, nem szimulátorok. Ha kipróbálnád az Operation: Flashpoint-ot vagy az Armed Assault-ot, rájönnél, hogy abban biz nehéz mozogni! Azok katonai szimulátorok, s egér nélkül elképzelhetetlen volna az irányításuk. Rosszak a példáid. Ezek ugyanis tömegcikkek.
  • Krinyo
  • Krinyo
    arra nem gondolsz hogy ha a készítők reális mozgást/célzást akartak volna, akkor már eleve úgy lenne megírva a program? Ennek ellenére sprintelsz ugrálsz forgolódsz a játékban 50 kilónyi cuccal.
  • cicai
    csak azt furcsálom h itt is több már a konzolos mint a PC-s.
  • gazgoblin
    Mi az, hogy "fék"?

ahogy leirtam...ugy hogy nem fogsz irrealisan rangatozni mint egy idiota

arra ott az UT3 (amire lehet egeret tolni meg konzolon is)

ENNYI..megvan az irrealis celzas/forgas helye...es az nem egy battlefield vagy egy rainbow sixbe valo
  • [Jakuza]
    Ertsd mar meg, hogy nem azert lo le, hanem mert kevesebb ugyesseggel is jobban kiaknazhato az iranyitasban rejlo lehetoseg, mint a konzolnal.
    Nem kell ordogi hipoteziseket gyartani, szimplan ennyi a dolog nyitja.
  • rumkola
    Quake3-ban tutira, CS-be és COD-ban meg ahogy hallom szintén. Ez igaz.
  • gazgoblin
    nem irta hogy lassu a pc...200fps az lassu? gondolom azert butitja le a jatekot hogy menjen egymillio fps-el mert az elonyt jelent...
  • rumkola
    Én még Q3-ban is állandóan azt éreztem, hogy csalsz.
    :DDD
  • Chocho
    Miről beszélsz Te? Melyik játékról? Én olyannal nem is játszom, ami ne menne nálam rendesen... Amit Te mondasz, az megint a régi hülyeség a régi hülyéktől. "A PC szar, mert lassú." Na persze...
  • Krinyo
    xbox live lesz pc-re ingyen, szóval nem sokára lehet nyomni a közözen az fps-eket
  • Istencsászár
    Ki az a a hülye aki össze akarja ereszteni a kettőt? én konzolon tolom max grafon stabil fpsel, ami nem 100 hanem 60 mondjuk, a pécés gémer meg tolja lebutítottan 200 fpsel... hol itt az egyenlőség? ugy lelő mint annak rendje.
  • [Jakuza]
    :DDDDDDD
    Ez jo!
    Amugy sem ertettem ezt az ervet tole.

"ha talalok is olyat ezt az opciot tuti kikapcsolom mert nem vagyok kivancsi a 24/7-ben gyakorolo "pro" geekekre"

Gondolom azt hiszi, hogy konzolon nincsenek olyanok, akik nem akarjak, hogy minnel ugyesebbek legyenek jatek kozben.
    Ennek ellenere, ha osszekerulok egy konzolos FPS jatekossal, akkor allandoan a hulyeseguket kell hallgatnom, hogy te csalsz es hasonlok.
    Nem ertem miert nem lehet abba beletorodni, hogy egyszeruen ennyivel jobban lehet kihasznalni a billentyuzet es eger kepesegeit ilyen jatekban. Szamomra ez teljesen erthetetlen.
  • Istencsászár
    A pécén nem is az egér a hátrány, hanem a pówer pécé + kiakadós fps vs kevsesbb fps, meg a pró hekkelt cfg vs standart cfg... sajnos ezek valós dolgok és ez igy működik, ez ellen nem lehet mit tenni, a pécé multi fpseknél.
  • Krinyo
    Ha realitást szeretnél akkor ne codozz, mert ez pont hogy a frag-ről szól.
    De ettől függetlenül játszhatod így is, csak hülyeség azt mondani hogy az egér azért szar mert úgy forgolódsz vele ahogy akarsz, mivel pont erre való.
  • Chocho
    "Szerintem aki pécén kitolt 10 fpst és konzolon is 10et, multizik pécén sok sok éve fpsel, és konzolonis multizik fpsel, az csak megtudja állapítani hogy mind akettő ugyan olyan kellemes, nem? ja nem, majd te megmondod."

Jajj bocsánat, biztos ezt is "félreértettük", mint DarkSectornál. Jó, meg lehet tanulni, de a kettő összeeresztve akkor sem lesz kiegyenlített meccs.
  • rumkola
    Persze ebben igazad van, ha konzolon multizol akkor vagy mindenkinél egér, vagy mindenkinél kontroller legyen.

Mellesleg szerintem egyátalán nem geekség egérrel fps-t játszani.
    :DD
  • Chocho
    Ez meg szimplán hülyeség. Mi az, hogy "fék"? Ha én játszani akarok és teszem azt, ezt habzó szájjal kívánom tenni, akkor legyen már rá jogom, ha megvettem a programot 10 ezer Forintért! Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen tömeg-fps-ek multija mindig is a daráról szólt (már a Quake óta). Ha realizmust akarsz, játsz Armed Assault-ot. Ja, higy az nincs konzolon?