17438
-
Zóanagyvarázsló #10421 Véletlenül sem védeni akarom a játékot, csak azt tartom szerencsétlennek, ha a köztudatba, mint anyagilag nagyot bukó játék kerül be, mert ez az eddigi ismereteink fényében nagyon messze van az igazságtól.
Az biztos, hogy jelenleg az Epicnél házon belül sokkal gyengébb a pozíciója, mint a Gears of War frencsájznak. -
#10420 Messze nem olyan jó mint az UT99 :) 3 évig UT-ztam (2003-2006), próbáltam a 2004et is de nem igazán jött be. Sajnos közelébe nincs az újabb részek feelingje az UT1-éhez képest. -
#10419 Az Unreal frencsájz kipukkadt, főleg a Torunamentek ez az UT3 is már elég erőlködősek tünt mondván hogy a neve ugyis eladja, mert tartalmilag sem újdonság nincs benne, bár én talán a 2004et probáltam, meg természtesen az Unreal egyet ami jó volt egyszer. -
Zóanagyvarázsló #10418 Ott van a linkben, PC+PS3 volt akkor 1 millió körül. Veszteséget aligha okozott akár az Epicnek vagy a Midway-nek (ugye az engine kész volt, és amúgy is egy sereg játék használja, az Epic pedig független, aligha kulcsolt nagyobb vagyonokért az Epicnél, ők vélhetően puszsztán kiadók).
Ha a fogadtatást nézzük, akkor esetleg mondhatjuk, hogy "megbukott", de a Midway nyomorához az UT3 járulhatott hozzá a legkevésbé. -
#10417 Azért a 2004 jól sikerült. :) -
#10416 Ehhez képest ajánlom, hogy nézz körül a fanfórumokon, és olvasgasd kicsit a kiábrándult játékosok poszttengereit! Az egymilliót pedig összes platformra érted? Mert akkor bizony koránt sem volt jó befektetés. Kijött PS3-ra is, a marketing meg óriási költségeket emésztett fel. -
#10415 A mai napig az UT99 a legjobb, a többi meg sem közelíti. -
#10414 Jah. Télleg. Előtte GT Interactive volt, meg Epic Megagames, aztán bekavarodtam. Aszittem, hogy Epic csak így simán a fejlesztő, és először GT volt a kiadója, aztán meg magának adta ki. De nem, benéztem. Csak Epic Megagames-ből Epic Games lett mostanában, azt' ez kicsit bekavart.
Amúgy UT-ből az első részt láttam, a többit sosem... :) Ugribugri kvék játékmenet nálam úgy '99 környékén elvesztette a vonzerejét... Mondjuk az instagib ctf nem volt rossz :) -
Zóanagyvarázsló #10413 Aligha volt bukás, 1 millió felett fogyott, csak a korai NPD adatok alapján temette midnenki, mint az egyébként jobban kezdő Crysist. (És ez valószínűleg sold lehet, mert 1.2 millós shipped már korábban megvolt.)
Inkább a Stranglehold volt nekik kellemetlen, az uyganis tényleg jiába lépte át a milliós határt nagy nehezen, ha egyszer sikerült rá 40 millió (!) dollárt eltapsolni... -
#10412 Developer(s) Epic Games
Publisher(s) Midway Games -
#10411 Hát a 3 nem. Alig hozott újdonságokat. Nem is volt oda érte a rajongótábor. -
#10410 Az UT-sorozat Epic. -
#10409 Az is Midway? akkor még egy közepes játék... semmit maradandót nem tudtak felmutatni az elmult években. -
#10408 Milliós eladásokat produkáltak ahogy írták is, de több kellett volna túl nagy a cég, túl sok alkalmazott és studió, kevés jó játék... hiába ment el ezekből a címekből milliók hogy ha a cég fentartásához ez nem elég... közepes játékok, rossz marketing, az eredménye meg ez lett ami... Mortalból nem gyerekjátékot kell csinálni hanem 18+ost ezt mindenki tudja még a 10 éves pistike is. -
#10407 Nagyon rosszul bántak a marketinggel és a címmel. Ugyanakkor az UT3 is bukás volt... -
#10406 Na de istencsaszar, multkor meg minden konzolos ceg ubermegacool jatekokat csinal. :D
Amugy a Mortal szombatbol hosszutavon siman ellehetett volna elni a konzolos szegmensben. -
Ry0K3N #10405 Na az már tényleg jó CAll of duty lenne ha nem mindíg ugyanonnan és ugyanúgy jönnének az ellenfelek. Mert megértem hogy jók a scriptelt jelenetek de könyörgöm nem az egész játék során mert az már kicsit unalmas így az 5. résznél aminek a legnagyobb erénye a nazi zombie mod volt a többi meg egy hulladék. -
#10404 Mert szar járékokat csinált, vagyis amit feltudott mutatni a közelmultban az egy közepes Mortal Kombat gyerköcöknek, amibe belekverték a DC univerzumot és csináltak belől egy brutalitástól mentes 3+os játékot, ez magának a Mortal Kombatnak a megszégyenítése volt, megérdemlik ők csinálták ezt maguknak köszönhetik, miért nem tudtak jó játékokat kiadni. -
#10403 Ugy tunik nem minden fenekig tejfel.
"Bezuhant a Midway
Mortal Kombaaat! Nincs többé a nagy legenda. A Midway beadta a csődeljárási kérelmet. Közben azért szeretnének működni, mint normális cég. Az adósságaikat egyelőre nem tudják kifizetni, de fura, hogy eléggé jól állnak még a lábukon. A Mortal Kombat vs. DC Universe eladások a 2 millióhoz közelednek. A TNA iMPACT! több, mint egymillió példányban kelt el. A Game Party frencsájz pedig hárommilliós eladással büszkélkedhet. Hogy ennek mi lesz a vége?"
Hm, becsodol itt a konzolos ceg is, annyira akkor arrafele se fenekig tejfel minden. -
#10402 AI-val? Mint mondjuk a Crysis? :D
Egyébként részemről ez a Left 4 Dead-es világirányító AI nagyon bejön. Hogy nem csak az ellenségeket irányítja, hanem az ellenségeket spawnoltató scriptet is, meg figyeli a pléjerek teljesítményét, és hozzáigazítja az ellenségek mennyiségét, erejét, sebességét.
Szerintem ezzel valami hatalmasat alkotott a Valve, és sokan fogják majd megpróbálni leutánozni. Ez a megoldás egy CoD4-et szinte tökéletes játékká változtatna. (Mondjuk CoD4-ben nemigen lehet figyelni, hogy mennyi HP-ja maradt a pléjernek :P)
De az is lehet, hogy csak erre a zombis hordás témára megfelelő, és hogy ha lőni is tudnak, akkor sokkal halálosabb ez a random ellenséges katona spawn... -
#10401 Nem szar, hanem elavult és már valami modernebbet kéne kitalálni. -
#10400 Ezekszerint magad is elismered hogy egy scriptes szar. :D -
Ry0K3N #10399 Ez igaz de legalább nem a végtelenségig spawnolja őket a játék. -
#10398 En is a nagy kiadokra gondoltam.
Bar kicsibol is egyre kevesebb van, mivel szinte felfalja oket az EA. -
#10397 Hogy mi!? Dehogynem, totál teljesen ugyanez volt a COD4ben is. Én asszem legnehezebben játszottam végig, és a húzósabb szitukat igencsak be kellett tanulni, úgy, mint egy verset:
Bemegyek, szemből kettő
ajtóból két ellen lelő.
Most a hátam mögött egy
azoknak ott fönn meg a fejébe megy.
(Eheh. Eh. Tudom, szarvolt :D)
De mindenesetre az egész játék ilyen. Ahol kicsit több hely van, ott már "bezavarhat" az AI, pl a sznájperes helikopterre várós pályánál nem mindig ugyanazon az egy vonalon futnak felénk libasorban, de kb ennyiben ki is merül. Még így is általában egy vonalban jönnek... -
#10396 Remélhetőleg a következő CoD alatt már egy uj motor lesz, és nem lesz tele scriptel... -
#10395 Egyébként ez tök jó lenne, ha AIból lenne megoldva, a script csak spawnoltatná őket a pályára. De ez a hatszázhuszonhetedjére is ugyanott, ugyanúgy, ugyanolyan testhelyzetben, ugyanazzal mozgással bejön az ellen, és elkezd lőni... Hát, kissé olyan Maddog McCree beütése van... :)
Na mindegy, megoldást nem tudok, hacsak azt nem, hogy az ilyen játékot csak egyszer játszom végig... Igazából csak ennyi múlik rajta, első végigjátszásra majdnem mindegy, hogy melyik "technikát" alkalmazzák. -
Ry0K3N #10394 De akkor is rohadt illúziromboló, CoD4 is pörgős volt mégsem volak benne ilyen marhaságok. -
#10393 Msáhogy nem igen lehetne ezt a feelinget megoldani... mert ha van a láttérben 15 katon és kinyírod kkor mehetsz is tovább, ebbe semmi nehézség nem lenne, arra vagy kányszerítve h a golyózáporok közepette nyomulj előre h nem teszed akkor az ellenfél teszi azt vagyis végi az állásokat, ez persze idegesítő főleg veteranon, mert kialakul egy állóháború amiből ugyis te jössz ki vesztesen, csak idő kérdése:) valamit valamiért, ha nem igy lenne akkor nem lenne ilyen pörgős a cucc... -
Ry0K3N #10392 Hát nyílt terepen nem probléma de azért nem árt nézni merre hátrál az ember mert jól be lehet ragadni ahonnan a jóisten sem vakarja ki.
Oblivion motor FTW -
#10391 Nem ment ez se előre se hátra:), szerencsére mentettem mindig, remélem ebből nem lesz rendszer h beesek ilyen helyekre a harc hevében:D -
Ry0K3N #10390 Hát a CoD 5 minden volt csak nem világháború fíling.
1.a németek a 2. VH-ban nem respawnoltak örökké amíg túl nem mentél egy bizonyos ponton
2. a németeket nem ilyen idióta AI-val áldották meg az istenek a 2. VH-ban mert akkor 1 évig se tartott volna. -
Ry0K3N #10389 Quickload, vagy próbálgass meg urlni csak kiszabadul egy föld alatti résznél én is beszopattam magam hátrálás közben és beestem a rámpa alá de aztán valahogy kiverekedtem magam onnan. Ha meg túl régi a mentés akkor próbálj hozzá nézni valami teleport kódot valami noclip féleséget. -
#10388 Na igen, az elsőben fárasztó volt a "menj végig megint mindenen" koncepció. A 3-mal még nem játszottam, de a 2 tetszett, pláne a városi óriás. ;)
Ami a Fallout 3-as kérdésed illeti, van tippen: játszd PC-n. -
#10387 Fallout 3 betyároktól kérdem h beestem egy helyre ahonnan nemtudok kijönni, 1szer ugrik aztán semmi nem akar, pedig h még egyet ugrana már kint is lennék simán... valami tipp? vagy megszoptam. -
#10386 COD pont a filmes hatásokra megy, ezzel nincs semmi baj, 2 hónapja játszom a COD5öt veteránon a singlét meg a co opot, mert annyira hangulatos és hábor feeling, 2odjára se unalmas 1-1 epizód, meg néha multizok bár nekem ez a tömeghent nem jön be a pályák meg már erre vannak kitlálva 20helyről jöhet az ellen... hol vannak a jó kis COD1es mappok? Harbor, Carentan stb... -
#10385 A Halo 1 igen, nekem unalmas és montoton, pont az ismétlődések és az egyhangú helyszínek miatt. Halo 2 nagyon hangulatos, Halo 3 beszt. -
#10384 Sajnos nem is igen van arany középút az FPS piacon. Vagy lineáris lesz, és akkor egyszer-kétszer üt, majd jön az uninstall, vagy free-roaming, aminél sarkalatos a jó AI... -
#10383 A Halo szar? :-/ Persze ízlések és pofonok. Nekem nagyon bejött, noha igaz, hogy meg se kíséreltem komolyan venni! :) -
#10382 Jaja. Pl a COD4 valami kurvára bejött. Elsőre. Aztán mikor 3-4szer megcsináltam a látványosabb jeleneteket, hogy megmutassam haveroknak, addigra meg is untam. Uninstall, del, nem hiszem, hogy valaha feltelepítem újra.
Szal ez ilyen kettős érzéseket kelt. Egyrészt nagyon jó, másrészt rettentő primitív, újrajátszhatósága borzalmas...