A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Itt a megoldas, most nezd meg a ket belinkelt video kozti kulonbseget.
A link moge kell beirni az &ap=%2526fmt%3D22 szoveget es voila, mar is HD minoseg, na persze csak ott, ahol a videot ilyen minosegben is meglehet nezni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat ha megnezed a ket video kozotti kulonbseget, mar az is eg es fold, nincsenek a bekockazodaso, mint ebben a minosegben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Miert nem kerdezed meg az oreg jatekosokat akkor ? Ezer modja van a megtanulasanak 😄

Chocho
Ha azt a szart ott te HD-nak nevezed...

Gaming is believing.

[Jakuza]
Miost mar csak azt kell kitalalni, igy hogyan lehet HD-be valtani, mint az eredeti oldalon 😄

Kandurex
A youtube -is linkelésnek semmi baja, egyszerûen folyamatosan elrontjátok, pl. a böngészõ címbõl vágjátok ki, meg ilyenek

Te ezt a kódot próbáltad beszúrni

http://www.youtube.com/watch?v=aI-TwJbgQXY

holott ez a helyes:

http://www.youtube.com/v/aI-TwJbgQXY&hl=en&fs=1

próbáld ki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Chocho
Ejha.

császár, ez yo?

Gaming is believing.

EVE-t ha megtanulod használni biztos jó. Én kétszer kezdtem neki, mind2szer elbuktam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Istencsászár
Csak nem MMO? csak nem?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Ezt akartam belinkelni amugy.
http://www.youtube.com/watch?v=1eheJdUsQWo

Chocho
Nem érted tartalmatlan üresség fordított filozófiáját? 😊)))

Gaming is believing.

[Jakuza]
Hat a flash macro tag egyszer mukodik, egyszer nem. Szoval nem ertem, mi a nyug a youtubes linkkel.

Istencsászár
Ez nem sok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Izelito a jovobol. 😄

Köszi=)

Jah medieval 2. De nemsoká jön az Empire.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Chocho
Valamelyik Total War, az tuti, de hogy melyik, nem tudom. Talán a Medieval 2.

Gaming is believing.

mi az a stratégiai játék, ami a bannerban a THE PRESENT alatt van??

Chocho
Fraps

Gaming is believing.

mila69en
fraps?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lehet nem ide tartozó kérdés,de milyen progival tudnám felvenni ahogy játszom?

Chocho
Szerintem meg szimplán egy felesleges szar. 😄

Gaming is believing.

Túl sok fééény :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Chocho
Én letöltök és nyomtatok, ha kell. Most épp a Vampire: Bloodlines van soron. A PC Guruhoz adott borító nagyon rusnya, így hát szedtem egy hivatalosat. Sajnos a papír minõsége nem olyan jó, de hát Istenem...

Gaming is believing.

Ez a része(papírdoboz,kézikönyv stb)engem nem érdekel.Nem érzek semmi negatívumot,hogy miért nem díszdobozban van meg egy game csak sima dvd tokba meg,hogy nincs hozzá kézikönyvem...de ezek szerint te izgulsz a témára(én szépen tervezek egy borítót a game-nek)azt CSÁ...<#eplus2>

DarkSector
hát el...ell..márgit...há nóórmális...???
XDXD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
"Há' noooooooormáááális??? El-olvassa??? Há' hova olvassa aztat el!? Há' oda van kassírozva a könyvnek a lapjára!!" 😄

Gaming is believing.

DarkSector
Jahhogy a stalkerben.
bazz elolvastam. éérted? el-olvastam
lol
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Nem úgy sötétben, Te sötét... a JÁTÉKBAN sötét helyeken. 😄 Ahol a fény-árnyék hatások jobban kiélezõdnek, ééérteeeed??? 😊))

Gaming is believing.

DarkSector
ha sötétben nézem, akkor jól látható, de akkor a többi billentyût nem látom
ahhoz az 1600dolcsis kõ.

Chocho
Mozgásban nagyon jól látható, fõleg a sötét, földalatti helyszíneken. Igazán impresszív és félelmetes látványt kelt. Plusz javul a sebesség 20-25%-ot!

Gaming is believing.

DarkSector
Azért nem rossz a pc.
😛
mert ilyen is vehetõ hozzá 😛
OLED billentyû

DarkSector
Jah persze thx
XD
amúgy képeket nézve nem látok eltérést.

Chocho

Gaming is believing.

Sõt, papírdobozt is könnyen lehet hajtogatni, kézikönyvet nyomtatni, szövettérképet hímezni 😊

Alapvetõen én már DVD-tokos játékot is budget áron veszek, míg budget kiadást pedig csak gombokért.
DarkSector
float32?
ezt le lehet szedni netrõl?

Chocho
Nekem a Stalkerhez jött be a Float32... Na AZ komoly kis javítás. Új shadereket ad a játéknak amiktõl egészen hihetetlen grafikája lesz.

Gaming is believing.

Nincs mit<#hehe>...komolyat dobnak ezek az effektek a játékokon...töltöttem még régebben valahonnan pár olyan fájlt(motion blur effects,hdr stb)ami egy csomó játékhoz jó.Persze,ha van külön hozzá gyártott azt használom.

Chocho
Húúú baszki ez odabasz!! Ezer kösz!! 😄

Gaming is believing.

http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm...(teszteld be san andreashoz)...ha ismerted elnézést<#eplus2>

Chocho
Nekem a San Andreas díszdoboz, ami pedig lesz, az a Clear Sky. A HL2-t és a Stalker SOC-ot nagyon sajnálom, hogy elszalasztottam...

Gaming is believing.

Nyomtatsz magadnak olyan fasza borírót a tokhoz veri az eredetit<#hehe>ha rászánsz egy kb10percet..(ez az ezt vedd meg-es borító és társai nekem se jönnek be amúgy)de,ha azt veszed a játék eredeti azt végül is az a lényeg(online)..1-2game megér 2rongyot a listából...TDU-t megveszem<#eplus2>Egyetlen díszdobozos játékom a diablo2..második a resident5lesz amit ha kijön egybõl megveszek.

Chocho
Nekem az Age széria jön be... csak nincs multi, nem értem, miért... na mindegy, úgyis single-ben toltam õket.

Gaming is believing.

Nem is akarlak a vásárlásról lebeszélni, csak sajnálom, hogy igénytelen a kinézetük. Egyébként a PoP Trilogy-val azért szemeztem (<3k), de most nincs a kínálatukban.
Chocho
Én nem dugom el. 😄 Büszke vagyok rá, hogy eredetiek, még ha budgetek is. 😊 Persze nem mindenem az, sõt! De ezekre muszáj ráharapnom.

Gaming is believing.

Én mire most kijött pc-re végigtoltam már ps3on elégrégen.Az mondjuk elég tré hogy a kocsik nem eredeti néven futnak..csak hasonlítanak 1-1valós modellre<#hehe>(majd 2010reKB kijön egy car pack)meg a san andreashoz képest az is visszaesés,hogy embered külsõleg nem változik(csak a ruha)nem lehet gyúrni stb..nincsenek tulajdonságai amit fejleszteni kell..mibe tartott volna megcsinálni nemisértem...amúgy nem rossz(pc-n ki se próbáltam még)<#hehe>

Az az igazság, hogy ezek jó része tavaly karácsonyra sem lett volna drágább. De általában nem fogynak rosszul itthon (sem) a budget kiadások, idehaza a vásárlási szándék évrõl évre növekedni látszik.

Mellesleg én csóróként is inkább CE-ket pártolom, azokat legalább nem kell eldugni, mint a budget kiadásokat 😊
DarkSector
Vannak pc-re is jó cuccok. DEAD 2990-ért
😛

Chocho
Ebben egyetértek. Anno régen milyen király dobozokat adtak a játékokhoz! Ma meg... még a tok is vacak, valami olcsó szemét. Sokszor eleve töröttek, a rájuk ragasztott fólia meg gyûrött.

Ennek ellenére remélem, hogy idén több pécés vesz játékot az ünnepekre, mert ennyi pénzért vétek otthagyni õket a boltban.

Gaming is believing.

Istencsászár
Persze ennyiért ezek a remek játékok kötelezõek, csak nekem a csomagolásuk tesztítóak, meg maga a tok is valami ócsó szemét, de a játékélményen ez nem ront, csak ha én megveszek valamit fizikailag akkor az legyen a szoba éke😊 bár engem ezek a dvd tokok alapból taszítanak, hol vannak a szép dobozokhoz képest😞