A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem vettem észre.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nem. Optimalizálni nem is akarnak, 1-2 bugot fognak kijavítani.
De ez látszik is a hozzáálláson. Sacred2, Kissé félkészen adták ki, de mikor arany lett, tovább dolgoztak, és a megjelenés napján tölthetõ volt az elsõ patch. GTAIV-é az M$-nél van. (Érdekes, ilyet még nem hallottam eddig, de legyen,) Magyarán, késznek gondolták a játékot.
Nyilatkozat; csak a nem rendben tartott, össze vissza tuningolt stb gépeken van panasz. Nos a gépem alkatrészei egymáshoz valók, kiegyensúlyozott a konfigom. Rendben tartom, nem tuningolom. Mégis csak gebasz van. R* csinált egy egész jó játékot, csak nem a Take2-nek adta, hanem a Rockstar Torontónak portolásra. Olyan is lett...
Mind1, hagyjuk, csak húzom az agyam...
http://www.freetvmaci.info/
Gaming is believing.
Mikor arról beszélünk, hogy van e jövõje a PC-nek, akkor is mindig ez jön elõ. hogy vajon miért merülhet fel egyáltalán a kérdés? Mert egy arra alkalmas terméknél, valahol nem logikus, amit csinálnak. Én tudom, hogy fejleszteni olcsóbb, könnyebb, valamint eladni is drágábban lehet rá, de rengeteg hátulütõje van a dolognak.
A hardwerek fejlesztése nagyon nagy vonalakban a következõ; Katonai igények, -> a megfelelõ cuccok leszivárognak a PC-re -> 6 évente kiválasztanak egy cuccot a konzolhoz. (Sokkal bonyolultabb, több szereplõs a történet, egyszerûsítettem!) Ha kimarad a PC a sorból, (márpedig játék híján ki fog maradni) egyszerûen megreked a fejlõdés. Nem fogja senki finanszírozni a leszivárgást. Sehol nem tartana a PC ipar, ha nem volnának játékok. És a konzolok is 10-15 évvel ezelõtti szinten lennének, nagy valószínûséggel. (Remek példa erre a szocializmus. Aki nem érti a párhuzamot, annak vagy hiába magyarázom, ❤️0 alatt>30 alatt> vagy nem értette a lényegét) Úgyhogy, hosszabb távon maguk alatt vágják a fát. Két új ficsõr kedvéért ki fog új generációs konzolt venni?
Nagyon be vagyok keskenyedve, hogy így ki merték adni a GTAIV-t. De nagyon...
"A Sony 8000 dolgozót rúg ki a jövõben
(HW Insider) 2010 áprilisáig a Sony 8000 dolgozóját rúgja ki, hogy azok ballisztikus lövedékekre emlékeztetõ széles pályaívben röpüljenek új célpontjaik felé. A gazdasági válság elérte Japánt, ezért történik eme 5%-os leépítés. 2010 márciusig 30%-al csökkenti gyártási befektetéseit a Sony az elektronikai szektorban. Gyárait máshová telepíti, dolgozóival együtt az óriáscég. Még a Timbuktuban kuruttyoló és turisztikailag igen sikeres BékaFarmot is felszámolják 2009-ben.További kirúgások a kiírt idõk alatt nem kizártak és elemzõik feltételezik, hogy a Playstation bizniszt is megtépi majd a változások szele."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másrészt a képméret számomra másodlagos, a képminõségre hajtok, UGYANIS: az érzékelt kép mérete szerintem nem függ mástól, mint a képernyõ látótérben való elhelyezésétõl, ergó szerintem/nekem hót mindegy, hogy 30 inch-et nézek 1.2 méterrõl, vagy 50 inch-et 3 méterrõl... Az agyban szerintem a látott tárgyak nagysága a képernyõn a távolság függvényében sem képezõdik le másképp a hétköznapi dolgaink során.
Ezért sem az Epson projektoromon játszok 1920x1080-ban, mert hiába nagyobb a kép mérete, a képmérethez képest jóval távolabb van, az érzékelt kép mérete pedig ugyanakkora a látótérben, de LCD monitoron mégis csak jobb minõségû a kép. Ergó ezt sötétben lehet jól demonstrálni teljesen üres teremben, fõleg azért, mert a látótérben nem helyezkednének el tárgyak amik viszonyításként szolgálnának a távolságra és a képméretre.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- ATI Radeon HD 4870 X2 videókarim (gondolom nem kell bemutatni)
- az ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe hangkarim (7.1 Dolby True HD, 7.1 DTS HD Master Audio)
- a Logitech G15 billentyûzetem (háttérvilágításos billentyûk, játékadatokat megjelenítõ LCD panel) és Logitech Logitech G9 egerem (állítható súlyeloszlás, precíziós görgetés, 3200 dpi felbontású lézerletapogatás s az érzékenység játék közben állítható)
Azt hiszem a konzoloknak nagyon rondán leáldozott mind kép, mind hangzás, mind irányítás területén <#mf1>#mf1>
Nah megyek, megnézem mit mûvel a Crysis Warhead és S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (DX 10.1)a konfigon a Samsung SyncMaster 305T-és Extrem HD-és (2560x1600) megjelenítõn, és a Marantz SR8002-es 7.1 Dolby True HD, 7.1 DTS HD Master Audio-s erõsítõn Jamo C800 7.1-es szett hangsugárzókkal.
Szerintem a konzolokat most már biztos elrakom a padlásra.<#eplus2>#eplus2> wááháháháááá elmebeteg vagyok<#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szal egy grafikai glitches, nulla fizikás, árkádos, bugos NFS teljesen hozza a régi színvonalat.
Szerintem a Porsche-s rész volt kiugróan _túl jó_ az NFS átlaghoz képest. Õk is így gondolhatták, mert több olyan részt nem csináltak.
A Porsche-n kívül melyik rész volt még objektíve jó? Tehát nem a "rengeteget toltuk haverokkal" nosztalgia, hanem ami tényleg jó, max a grafikája elavult, de még ma is vállalható?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sajnos NFS már nevetségesen szánalmas, annak aki kicsit is régebb óta tolja a gammákat.
amúgy ezek az adatok valszeg az elõrendelésekbõl születtek.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ezen kár viszont sírnom. Megmondom õszintén, vegyesek az érzéseim a dologgal kapcsolatban. Mert ha bukás lesz, akkor sem azon fognak elgondolkozni, hogy vajon hol hibáztak. Ugyanis "tudják" a választ; warez. Ha sikeres, akkor meg kapunk még ilyen "jófajta" játékot. Lehet, akkor már jobb, ha ki sem adják.(?)
😛
Mindenki a saját fikájának a huszára!
😊)))
A warez már akkor is létezett amikor te még tervben sem voltál a szüleidnél, és akkor is fog amikor már nem leszel...
fotográfik kolomp edisön :D
Mint a BKV ellenõrök. Beszarás a dolog, de ugye, bkv ellenõrnek nem vagy köteles átadni a személyid. Rendõrnek igen. A rendõr nem adhatja tovább az adataid 3. személynek. Mégis megteszi.
Pár éve nem volt jegyem, persze hogy jött az ellenõr, rendõrrel. Kéri a csaj a jegyem, mondom nincsen. Adjam a személyim. Ja, más nem kéne? Int, jön a rend éber õre... Jó napot, ellenõrzés, legyen szíves átadni...
Oké, mondom, természetesen, de elõbb szeretném, ha Ön igazolná magát, arra az esetre, ha harmadik félhez kerülnének az adataim.
Elég nehéz volt kidumálni magam, mit mondjak... Ha nem a nagybátyám lett volna a XV. kerület egyik régebbi, -"legendás"- rendõrkapitánya, aligha úszom meg bordatörés nélkül a szitut... Pedig jogilag teljesen korrekt voltam, csak nem volt jegyem....
Kis emberek vagyunk. Ha megver a rendõr, kirúgatom. és? megérte? egy jegy ára....
A hatalom, és annak "birtokosai"....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"