A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett az igényesség pénztárca kérdése. Nagyon poén úgy oltani másokat, hogy aranyszékben ülve osztja az észt a sok hülye, gazdag konzoltulajdonos. Nem értik meg, hogy ha NINCS, akkor NINCS. A csóróság nem egyenlõ az igénytelenséggel.
Gaming is believing.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😛
fotográfik kolomp edisön :D
😊)
nekem tetszett
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
MAX a devil 4 vagy Dead Space esetében.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gaming is believing.
😊))))))
Tegnap az irdatlan hentelés közben eszem bejutott a SA azon része, amikor és ahogy kikerülünk vidékre, az ott történtek és az onnan való lelépés, össze nem hasonlítható azaz érzés, amit az a játék akkoriban nyújtott ezzel a borzalmas henteléssel szemben.
más: nyomtuk most az új halo-t
😄DDDDDDDD
Az Unreal 1 jobb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de ezek a játékok mégis sikeresek lesznek. mert eladják önmagukat, a címükkel. ez öngerjesztõ folyamat. nem állítom, hogy a fejlesztõk nem a lehetõ legjobb minõségre törekednek, vagy hogy direkt gagyit csinálnának mondván, úgyis megveszik majd a rajongók, de én úgy látom, a játékok színvonala csökken.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ezt nyugodt lelkiállapotban jelentettem ki. XD
szerinted számít???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"- 10 rongy a fadobozos Far Cry 2 (itthon 18-ról indul)
- 10 rongy az új James Bond game, a star wars force unleashed
- 7.5 rongy a ME továbbra is + Shaun Snowboarding + FC2 sima + Fallout 3 + Ferrari Challenge"
#8530 T. Vice Úr <#papakacsint>#papakacsint> Márpedig itthon 10-12k –bak kerül, az tény, hogy megrendelhetõ kintrõl is olcsóbban.
Egyrészt beszéltem arról, hogy nem fizetek játékért, kizárólag akkor, ha multis FPS, és kinézek belõle 500+ játékidõt.
Másrészt beszéltem arról is, hogy egész jónak találom az online értékesítést.
Na, Left 4 Dead-et megjelenés napján megvettem a Steamen, a demóval együtt van már benne 100 órám, az 500 simán meglesz, még nem unom, és még nincsenek pályák, modok sem.
Csak ajánlani tudom egyébként mindenkinek, szerintem instant klasszikus, akár korszakalkotó. Mint a Q1, vagy a CS.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Chocho:
Postai utánvét? Arról inkább tényleg ne álmodj! 😊
(És megértem õket, én belföldön sem vállalom, ha megválok valamitõl. Nagyon macerás, és hetekbe is telhet, mire az eladó a pénzéhez jut, ráadásul kockázatos is a számára.)
Viszont a GAME gyorsan elküldi (és látos is náluk a rendelésed státuszát), és optimális esetben néhány napon belül megérkezik. Ha eltûnik, akkor küldenek másik példányt. Mármint mások szerint, nekem még nem volt velük gondom.
Gaming is believing.
zóna te tolod a kings bountyt?
fasza gém, már vagy 30 órát toltam bele de még kb a felénél tartok, 13. szint 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyébkáént idõvel biztosan meg fogom venni én is, és személy szerint nekem jobban fáj, hogy PC-re nincs LE, így a széria rajongójaként kénytelen leszek konzolra is megvenni egyszer.
Gaming is believing.
Idehaza játékot vásárolni? Többnyire túl drága UK-hez képest.
Egyébként is az egész internet a GTA IV PC-s portjának lázában él, tehát a problémákról szóló panaszáradatban minimális utánanézéssel - vagy akár anélkül - is fel lehet bukni.
Az persze szégyen, ami a port körül történt, de aki csak a warezzel tudja megvédeni a pénztárcáját, az nem tud/akar 10 percet sem rászánni az utánanézésre.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gaming is believing.
😊))))
tudnak kurvaszép játékokat csinálni, csak nem jön össze.
crysis pl akkoriban.
Ennyi erõvel a Nvidia techdemo-ja a legszebb, az sem kész játék.
😛
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Mert ott vannak demo-k, vagyis nincs mentég arra, hogy nem tuod elõtte kipróbálni.
És nem kell félni, hogy eltünedeznek a textúrák.
Ez a GTA4 PC dolog felvetette bennem ismét a warez kérdést.
Elhangzottak itt korábban olyanok, mint:
a warez mindenképp rossz
az után érdeklõdünk ami érdekel minket
el lehet dönteni egy két cikkbõl képbõl, videóból, már elõre, hogy jó e az adott játék és érdemes e a megvételre, és hasonló dolgok.
Ezek tükrében azért érdekes, hogy az elõzetesek között a játék topikjában volt olyan beszúrt értékelés, amiben kb 7 helybõl 5en 100%ra értékelték, a maradék 2ben is 80-90%ot kapott. Ezeknek a tesztelõknek gondolom elég komoly gépeik vannak, de egyiknek se tûnt fel a tesztpéldányból, hogy valami nem egészen kerek? Az elõzetes irományok, képek, videók alapján se jött le semmi olyan, hogy ezzel a játékkal gondok lesznek/lehetnek. Mindig is nagyon kedveltem a GTAkat így kizárólag csak az óvatosság és ennek következtében a warez által nyújtott lehetõség volt, aminek köszönhetõen nem rendeltem elõ a játékot és nem rohantam elsõ nap a boltba érte.
Még azt is nehezemre esik elképzelni, hogy a játék elõtt kiszivárogtatott dolgokból akár egy elvakult konzolos is azt gondolta volna, hogy egy ilyen állapotú játékot sikerül majd kiadni.
Aztán, hogy ne csak szapuljak jöjjön az ellenpélda is:
Sokat olvastam mind2 PCs GTA topikot a teszt elõtt, így már elõre biztosra vettem, hogy ezt a játékot feltelepíteni se tudom majd, de ha véletlen ez sikerül, akkor biztos nem tudom majd elindítani, ha valami csoda folytán ez sikerülne, akkor meg majd eltûnnek a texturák és egyéb gondok lesznek.
Ettõl függetlenül a játék gond nélkül települt, a mostanra már igencsak elhasznált redvás windozomra, elindításnál természetesen szólt, hogy az SP2m sux, kb 5kattintassal a regeditben ezis megoldódott. Elindulás után jött a következõ meglepetésem: de hiszen ez mûködik. Az optimalizálás az trágya, ezen nincs mit szépíteni, nincs folyamatos FPSem, néha olyannyira nincs, hogy ez már-már a játékélmény rovására megy. Alapvetõen nem szép a játék, de ezt tudtuk elõre, hiszen hiába hajtogatták a konzolosok, hogy mindent überel, ha valaki megnézte a videókat a játékról az látta, hogy ez nem igaz. Mindez tök lényegtelen a GTAknál sosem volt kiemelkedõ a graf és nem is emiatt szerették az emberek(köztük énse). A számomra komoly problémák az FPSen kívül: A legdurvább az ótvar kamerakezelés, ami bár szokható attól még szar marad, de nagyon. A gamepad támogatás mellõzése(nem érdekel, hogy támogatja az X360as gamepadot, mert ez egy PCs játék) bár állítólag ez orvosolva lesz az elsõ pecsben, azért, túlzás, hogy nekem kell egy JoyToKey es beállítást csinálnom, hogy mûködjön a gamepadom. Valamint játékmenetben, azért be kell lássam, némileg igazuk volt a konzolos játékosoknak a küldetésekkel, ha végre jön valami változatosság, akkor imádkozok, hogy jaj ne kelljen abbahagyni az autókázást vagy akármit és a következõ sarkon lelõni 9000embert…de sajna ez történik.
A végkövetkeztetés azért nálam az lett, hogy ha sikerül ebbõl egy elfogadható FPSt kihozni, lehetõleg peccsel és nem a „jövõ gépein”, akkor azért megveszem eredetiben, de így ebben a formában ez nekem nem ér meg 12-13k HUFot.
Sry a hosszúságért.