A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
...de? Most komolyan... Folyton megy a nyafi-nyafi, hogy megy a warez a PC-re. Itt az alkalom, hogy ez ne legyen. A Age of széria kifejezetten poén, 1790 Ft-ért az elsõ és második rész goldját kaja kézhez a vásárló. A játék ugyanaz. Nem fogok x milliát kiadni csak azért, mert gyûjtõi kiadás van a dobozra írva. Nem kell, a program ugyanolyan.

Emellett az igényesség pénztárca kérdése. Nagyon poén úgy oltani másokat, hogy aranyszékben ülve osztja az észt a sok hülye, gazdag konzoltulajdonos. Nem értik meg, hogy ha NINCS, akkor NINCS. A csóróság nem egyenlõ az igénytelenséggel.

Gaming is believing.

Istencsászár
Ezek a tipikusan olyan kiadások melyeket ha kezembe veszek az elsorvad az igénytelenségtõl😊 ócsók, de...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho

Gaming is believing.

Chocho
Nekem bejött, én szerettem. Most is tolom és még most is félek alatta, ami azért érdekes, mert a FEAR meg a Silent Hill nem tudott megijeszteni (ettõl függetlenül szerettem õket).

Gaming is believing.

DarkSector
semmi gond. megbocsátva...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bocs, keverlek istencsászárral
😛

fotográfik kolomp edisön :D

szerintem pont az a para, hogy nem mersz átváltani zsebire, hátha lõni kell majd
😊)

nekem tetszett

koschwarz
mondjuk kicsit olcsó "para". egy jövõbeli kommandós fegyverére nem lehet feltenni egy zseblámpát...lol? lehetett volna úgyis paráz(tat)ni, hogy töksötét, van a puskádon lámpa, de mondjuk csak kis fénysugárral, hogy folyamatosan kelljen pásztáznod minden sarkot. így izgalmas lett volna, nem pedig bosszantó.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Miért? Az a para benne. 😄

Encore
A GTA IV én személy szerint annyira nem is vártam, gondoltam ha kijön majd kipróbálom. Amelyik nagyon tetszett az a Vice city volt annak vot hangulata, a GTA3-nak nem sikerült igazán hangulatot teremteni, a Sand Andreasé meg egyszerûen nem jött be. Már a konzolos vélemények olvasása közben rájöttem, hogy a IV tulajdonképpen a 3 grafikailag és fizikailag feltúrbózott mása lesz és szerintem be is igazolódott amit sejtettem. A küldetések elég unalmasak és így, hogy ez már negyedik ilyen típusu GTA, már nem tud igazán újat nyújtani.
DarkSector
Nemhallom a választ. linkelj be akár 1 kommentet ha találsz.
MAX a devil 4 vagy Dead Space esetében.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát ha az neked jó akkor grat.<#hehe>Az hogy kibaszott sötét a játék még nem lenne baj,de hogyha világítok lámpával nem tudok közbe fegyvert fogni vicc.Szeretem látni mire lövök....aztán lehet van már valami mod amit ha beüzemelsz valamicskét javít a helyzeten,de én miután még anno felraktam játszottam vele kb1órát azt töröltem.Nem futott be a játék nálam nagy karriert pedig még a doom1 mekkora szám volt régen....

Chocho
Amúgy Media Marktban most sok jó játék elég olcsón kapható. Ma vettem meg a Doom 3-at 2000 Ft-ért.

Gaming is believing.

Chocho
No comment...

Gaming is believing.

pfffffffff
😊))))))

DarkSector
Pc-re mikor buzdítottam én valakit eredeti megvételére???

CS@
„GTA4 messze a legjobb GTA, minden olyan dolgo fényévekkel jobb és részletesebb ami az elõzõ részekben nem volt kivitelezhetõ.” – Azért ez erõsen nézõpont kérdése, szerintem ez a játék meg sem közelíti a SA –t, mondhatnám, hogy azon dolgokban amiket láttunk már a korábbi részekben egyáltalán semmivel nem jobb, sõt bizonyos részei(PL.:küldetések) alapján messze a legtrágyább GTA.
Tegnap az irdatlan hentelés közben eszem bejutott a SA azon része, amikor és ahogy kikerülünk vidékre, az ott történtek és az onnan való lelépés, össze nem hasonlítható azaz érzés, amit az a játék akkoriban nyújtott ezzel a borzalmas henteléssel szemben.

Teljesen igazad van, amíg AMD(ATI), Intel és Nvidia mûködik, addig nem lesz itt semmiféle kihalás. 😄

számít, mert te vered legjobban magad a warez ellen....

más: nyomtuk most az új halo-t
😄DDDDDDDD
Az Unreal 1 jobb.

A téma kérdésére válaszolva a pc-s játékoknak egyértelmûen van jövõje!! Az igaz hogy a xbox36, ps3, wii megjelenésével sokkal több játékot adnak ki konzolra, de ezekre sokkal könnyebb játékokat írni, mert ugyebár mindegyiknél adott egy fix hardwer konfig és így nem kell hosszú hónapokat tesztelésekkel tölteni.Szerintem tökéletes példa erre a GTA4 ami nem kis hibákkal jelent meg pc-re és szerintem még hónapok fognak eltelni mire lesz annyi patch hogy egy átlag géppel is normálisan lehessen vele játszani.Ráadásul emberek többsége az egyszerûséget szereti és így a konzolt választja,mert csak beteszi a lemezt és már indul is, nem kell azon agyalnia hogy elég lesz neki a proci, ram, videókártya vagy hogy milyen driver kell hozzá ha hibásan fut vagy várjon egy patch-et. Az konzol egyszerûsége ellenére így is marad több 100ezer ember a földön aki évente akár egy konzol árának a 2-3 szorosát is képesek pc-be fektetni csak hogy legújabb játékok is fussanak a gépükön és ez túl nagy érvágás lenne az ati-nak amd-nek nvidi-ának és az intelnek ahoz hogy a pc-s játékoknak ne legyen jövõje.

Istencsászár
GTA4 messze a legjobb GTA, minden olyan dolgo fényévekkel jobb és részletesebb ami az elõzõ részekben nem volt kivitelezhetõ. Az autók, fizikája felveszi a versenyt bármelyik árkéd ótós gémmel, a mozgások, animációk mesteriek, fõleg az átvezetõkben, a szinkron elsõ osztályú, olyan amit ritkán hallani és persze maga a környezet az élõ város is "korszakalkotó". Technikai problémái vanna, ami várható volt, akár pécén akár konzolon, mert a rockstar nem arról híres hogy ezeket tökéletesen tudja kezelni. A játék meg szórakoztató sokaknak, nekem pl nem mert hamar unalmoba fulladt + 20 óra játék után elég frusztráló már a bezártság a városba...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

koschwarz
érdekes. konkrétan a gta-sorozat engem teljesen hidegen hagy (egyszer kölcsönkaptam az öcsémtõl a vice city-t, de totál nem fogott meg, számomra egy rakás "baromságból" állt a játék, legalábbis az örök kedvenchez, a mafiához képest, nem részletezem, bár a 80-as évekbeli atmoszféra megvolt), de a lényeg, hogy ez is egy tipikus példája annak, hogy manapság milyen a játékipar: egy (egyébként agyonhype-olt) nagy múltú játék is mennyire képes arcul csapni a rajongókat. nem lehet mindenki igényét kielégíteni, meg általában felfokozott a várakozás, meg sürget a kiadó, meg egy csomó oka van, de én azt érzem, hogy minden 10 játékból egy olyan, amiben annyira nem csalódnak a "felhasználók" (és most itt hagyjuk figyelmen kívül az írott vagy elektronikus "szaksajtót", sajnos én is kezdem egyre inkább elveszíteni a bizalmam ezekben).

de ezek a játékok mégis sikeresek lesznek. mert eladják önmagukat, a címükkel. ez öngerjesztõ folyamat. nem állítom, hogy a fejlesztõk nem a lehetõ legjobb minõségre törekednek, vagy hogy direkt gagyit csinálnának mondván, úgyis megveszik majd a rajongók, de én úgy látom, a játékok színvonala csökken.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
nem vagyok ideges.
ezt nyugodt lelkiállapotban jelentettem ki. XD

Chocho
Húúú de harapós itt valaki. 😊

Gaming is believing.

DarkSector
A tököm fizetne ezért a szarért.

DarkSector
Miért.
szerinted számít???

Chocho
Zó: Ment egy priv...

Amúgy nagyon szimpi ez a GAME. 😊

Gaming is believing.

Bucser
De ki a halál vásárol itthon, ha kintrõl egy csomót spórolsz?? 3 játék vételével megspórolom egy 4. árát....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
gaméról újabb akciók ( konzol )

"- 10 rongy a fadobozos Far Cry 2 (itthon 18-ról indul)
- 10 rongy az új James Bond game, a star wars force unleashed
- 7.5 rongy a ME továbbra is + Shaun Snowboarding + FC2 sima + Fallout 3 + Ferrari Challenge"

CS@
Na igen az egész internet ennek lázában ég…Mostmár(a hangsúly a mostmár –on van).

#8530 T. Vice Úr <#papakacsint> Márpedig itthon 10-12k –bak kerül, az tény, hogy megrendelhetõ kintrõl is olcsóbban.

dronkZero
Ja, régebben már irkáltam néhány dolgot, és hogy ne tûnjek hangembernek...

Egyrészt beszéltem arról, hogy nem fizetek játékért, kizárólag akkor, ha multis FPS, és kinézek belõle 500+ játékidõt.

Másrészt beszéltem arról is, hogy egész jónak találom az online értékesítést.

Na, Left 4 Dead-et megjelenés napján megvettem a Steamen, a demóval együtt van már benne 100 órám, az 500 simán meglesz, még nem unom, és még nincsenek pályák, modok sem.

Csak ajánlani tudom egyébként mindenkinek, szerintem instant klasszikus, akár korszakalkotó. Mint a Q1, vagy a CS.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Természetesen, de én még csak 6. szintû vagyok, csak múlt hét óta van meg. Nálam egyszerûen mindent visz a játék, igazi gyermeki lelkesedést tud belõlem kiváltani.

Chocho:

Postai utánvét? Arról inkább tényleg ne álmodj! 😊
(És megértem õket, én belföldön sem vállalom, ha megválok valamitõl. Nagyon macerás, és hetekbe is telhet, mire az eladó a pénzéhez jut, ráadásul kockázatos is a számára.)

Viszont a GAME gyorsan elküldi (és látos is náluk a rendelésed státuszát), és optimális esetben néhány napon belül megérkezik. Ha eltûnik, akkor küldenek másik példányt. Mármint mások szerint, nekem még nem volt velük gondom.
Chocho
Köszi! Ööö... lehet ezen postai utánvéttel vásárolni, vagy errõl ne is álmodjak? 😊

Gaming is believing.

off

zóna te tolod a kings bountyt?

fasza gém, már vagy 30 órát toltam bele de még kb a felénél tartok, 13. szint 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tessék. A postaköltség 2.95 GBP. Ha 100 játékot rendelsz, akkor is, tehát így szinte teljesen ki lehet spórolni.
Tiszteletben tartom, nyilván mindenkinek saját véleménye van az értékelési rendszerekrõl. Az más inkább zavar, amikor kevésbé hájpolt játékok esetében a "szaklapok" jóval kritikusabbak a legkisebb hibákkal is szemben. De ez már hájp és divat kérdése, talán nem most kellene ezzel is elõhozakodni.

Egyébkáént idõvel biztosan meg fogom venni én is, és személy szerint nekem jobban fáj, hogy PC-re nincs LE, így a széria rajongójaként kénytelen leszek konzolra is megvenni egyszer.
Chocho
Mi ennek GAME-nek a címe?

Gaming is believing.

Chocho
Én viszont nem értek egyet. A játékélmény ugyanis mindenért kárpótol, és ezt vehetitek a szó legszorosabb értelmében. Úgyhogy ha magát a játékot pontozzuk, megérdemli a 9+-ot.

Gaming is believing.

GAME-rõl kijön 8.5-k alatt postaköltséggel együtt is, jelenleg onnan lenne érdemes megvásárolni.

Idehaza játékot vásárolni? Többnyire túl drága UK-hez képest.
Megnéztem 5-6 rivjút (köztük a kettõ, a játékot 100%-ra értékelõt - több ilyen nincs a GR-en feltüntetve, magyar zuglapok nem érdekelnek), midnegyikben megemlítik a problémákat az összefoglaló jellegû részekben is, és természetesen többen kitérnek erre konkrétabban is a szövegben. Hogy emiatt le kellett volna pontozniuk? Egyetértek. Aki viszont a pontszámok miatt vette meg, az meg is érdemli, inkább olvasni kellett volna megtanulnia.

Egyébként is az egész internet a GTA IV PC-s portjának lázában él, tehát a problémákról szóló panaszáradatban minimális utánanézéssel - vagy akár anélkül - is fel lehet bukni.

Az persze szégyen, ami a port körül történt, de aki csak a warezzel tudja megvédeni a pénztárcáját, az nem tud/akar 10 percet sem rászánni az utánanézésre.
Istencsászár
Hunföldön biztosan nem... cdgalaxis, 576 10k felett, a leg olcsóbb ahol láttam az egy konzol bolt 9500 körül.

Bucser
még mindig csak 8500 huf és nem 12-13K...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
A Crysis összejött, csak elszállt a ló a fejlesztõkkel. Mondjuk röhej, hogy még a mostani kártyámon (3870) is be-belassul, ha Nagyon Magas beállításokkal játszom...

Gaming is believing.

miért, lewarezoltad vagy megvetted?
😊))))

DarkSector
Amúgy a pc-vel tipikussan ez a helyzet.
tudnak kurvaszép játékokat csinálni, csak nem jön össze.
crysis pl akkoriban.

DarkSector
Háát nemtuom ezzel csak az a gond, hogy olyan mint egy techdemo.
Ennyi erõvel a Nvidia techdemo-ja a legszebb, az sem kész játék.
😛

Chocho
Nagyon sokan megveszik, többek közt én is. Csak legyen jó a patch. Most kölcsönben van nálam a játék, egyelõre elvagyok vele, mint a befõtt. Ha a javítás és a driver orvosolja a gondjaim, megvásárolom.

Gaming is believing.

Chocho
Szebb LENNE, ha volna hozzá gép és kész lenne a játék. Bizonyíték.

Gaming is believing.

DarkSector
Warez csak konzolra rosz.
Mert ott vannak demo-k, vagyis nincs mentég arra, hogy nem tuod elõtte kipróbálni.
És nem kell félni, hogy eltünedeznek a textúrák.

CS@
Lesztorizom már énis a PCs GTA4es „élményeimet”

Ez a GTA4 PC dolog felvetette bennem ismét a warez kérdést.
Elhangzottak itt korábban olyanok, mint:
a warez mindenképp rossz
az után érdeklõdünk ami érdekel minket
el lehet dönteni egy két cikkbõl képbõl, videóból, már elõre, hogy jó e az adott játék és érdemes e a megvételre, és hasonló dolgok.
Ezek tükrében azért érdekes, hogy az elõzetesek között a játék topikjában volt olyan beszúrt értékelés, amiben kb 7 helybõl 5en 100%ra értékelték, a maradék 2ben is 80-90%ot kapott. Ezeknek a tesztelõknek gondolom elég komoly gépeik vannak, de egyiknek se tûnt fel a tesztpéldányból, hogy valami nem egészen kerek? Az elõzetes irományok, képek, videók alapján se jött le semmi olyan, hogy ezzel a játékkal gondok lesznek/lehetnek. Mindig is nagyon kedveltem a GTAkat így kizárólag csak az óvatosság és ennek következtében a warez által nyújtott lehetõség volt, aminek köszönhetõen nem rendeltem elõ a játékot és nem rohantam elsõ nap a boltba érte.
Még azt is nehezemre esik elképzelni, hogy a játék elõtt kiszivárogtatott dolgokból akár egy elvakult konzolos is azt gondolta volna, hogy egy ilyen állapotú játékot sikerül majd kiadni.

Aztán, hogy ne csak szapuljak jöjjön az ellenpélda is:
Sokat olvastam mind2 PCs GTA topikot a teszt elõtt, így már elõre biztosra vettem, hogy ezt a játékot feltelepíteni se tudom majd, de ha véletlen ez sikerül, akkor biztos nem tudom majd elindítani, ha valami csoda folytán ez sikerülne, akkor meg majd eltûnnek a texturák és egyéb gondok lesznek.
Ettõl függetlenül a játék gond nélkül települt, a mostanra már igencsak elhasznált redvás windozomra, elindításnál természetesen szólt, hogy az SP2m sux, kb 5kattintassal a regeditben ezis megoldódott. Elindulás után jött a következõ meglepetésem: de hiszen ez mûködik. Az optimalizálás az trágya, ezen nincs mit szépíteni, nincs folyamatos FPSem, néha olyannyira nincs, hogy ez már-már a játékélmény rovására megy. Alapvetõen nem szép a játék, de ezt tudtuk elõre, hiszen hiába hajtogatták a konzolosok, hogy mindent überel, ha valaki megnézte a videókat a játékról az látta, hogy ez nem igaz. Mindez tök lényegtelen a GTAknál sosem volt kiemelkedõ a graf és nem is emiatt szerették az emberek(köztük énse). A számomra komoly problémák az FPSen kívül: A legdurvább az ótvar kamerakezelés, ami bár szokható attól még szar marad, de nagyon. A gamepad támogatás mellõzése(nem érdekel, hogy támogatja az X360as gamepadot, mert ez egy PCs játék) bár állítólag ez orvosolva lesz az elsõ pecsben, azért, túlzás, hogy nekem kell egy JoyToKey es beállítást csinálnom, hogy mûködjön a gamepadom. Valamint játékmenetben, azért be kell lássam, némileg igazuk volt a konzolos játékosoknak a küldetésekkel, ha végre jön valami változatosság, akkor imádkozok, hogy jaj ne kelljen abbahagyni az autókázást vagy akármit és a következõ sarkon lelõni 9000embert…de sajna ez történik.

A végkövetkeztetés azért nálam az lett, hogy ha sikerül ebbõl egy elfogadható FPSt kihozni, lehetõleg peccsel és nem a „jövõ gépein”, akkor azért megveszem eredetiben, de így ebben a formában ez nekem nem ér meg 12-13k HUFot.
Sry a hosszúságért.