17438
  • wedge31
    Ha kijön a KotoR MMO sehol se lesz a WoW majd skubizátok.
  • gazgoblin
    nyomom a war-t pár hónapja és nem zavar hányan wowoznak amíg egy olyan szerfveren vagyok ami tömve van játékosokkal és nyereséget termel...

olyan lenne mintha a counterstrike játékost zavarná hányan cod4-eznek

• Zóanagyvarázsló
    Akkor a Halo Warsszal ne is nagyon játssz, mert eladásokban úgyis visszalépés lesz a frencsájz előző darabjához képest!
  • Istencsászár
    Nemtudom, csak maga a tudat h a játékosok elpártolnak tőle és inkább mennek vissza wowozni, szervereket összevonnak h mégse csellengés legyen, nem nő hanem apad...
  • gazgoblin
    "Az engem nem vígasztalna mint MMO játékost h nyereséges"

mivan??

ha nyereséges akkor nem kell félni attól hogy bezárják hirtelen...persze hogy fontos dolog ez
  • Zóanagyvarázsló
    MIért életképtelen? Ha fejlesztőnek, a kiadónak termel a profitot, a játékos pedig elégedett, akkor szerintme minden rendben van.

Mellesleg a túl nagy bázis nem feltétlen előny, elvégre több ízlésnek kell megfelelni, több a kis- és fiatalkorú, illetve divatból játszó felnőtt, akik rongálhatják a játékélményt. Mellesleg a WoW trial még RP szerveren is borzasztóan lagos tudott lenni SW közelében. Persze ez nyilván jellemző a többire is, a WoW alatt különben is több szerver van, de akkor is idegesítő tud lenni.
  • gazgoblin
    WAR simán fogja tartani azt imho és simán el lesz vele...

EVE online is elvan 2003 óta pedig csak kb. 240ezerelőfizetője van
  • Istencsászár
    Az engem nem vígasztalna mint MMO játékost h nyereséges viszont a WOW mellett mondhatni életképtelen.
  • Zóanagyvarázsló
    Bár sok a költségvonzata a műfajnak (tehát van bőven kockázat is), de a bevételi oldal sem a megszokott, nem kizárólag a WoW nyereséges. Viszont jóformán kizárólag a WoW extrém nyereséges. Szerintem ha 300 ezres bázist hosszabb távon meg tudja tartani mondjuk a WHO, az bőven jó.
  • Zóanagyvarázsló
    Arra akarok kilyukadni, amit írtam :)

Érdekes módon, ha a PC-t bármelyik konzollal összevetjük, eladás tekintetében, (Nem vonjuk össze az összes konzolt!) Vezet. Viszont a CoD5 mégsem fogy. Mi az ÉRTELMES következtetés?

Erre reagáltam alább. Tehát hiába vezet a PC az MMO-k miatt, ha a CoD nem MMO, abból bevétel csak egyszeri retail és egyszeri online eladásokon keresztül lesz. (Persze biztos van - ha más nem - Intel és nVidia reklám is benne, ha szőrszálhasogasohatni akrunk.)

Konzolon is elképzelhető a dolog, minden bizonnyal, de ott valahogy KEVÉSBÉ,

Pedig régóta divat a BC. Az egyszerűség kedvéért a wikis oldalt linkelem, van itt egy csomó példa. Márészt pedig a gyűjtést szerintem ez nem érinti, aki igazán gyűjt, az megőrzi a hardvert is. (A "KEVÉSBÉ" inkább technikai kérdés, mint fogyasztói szokásé.)

Persze az már változó, hogy miként használja őket, van olyan hardcore gyűjtő ismerősöm, aki minden játékot a saját gépén játszik, másnál pedig a padláson állnak, és emulátort használ.
  • Istencsászár
    A tipikus werezmatyi hozzááláás, a kiadó/fejlesztő meg erre annyit válaszol h minek készítek én COD6ot?

Ott van a co op, multi, single, zombiag mod... tessék nekiállni mindenek, amit lehet veteranon és máris nem egy délutános rohanás.
  • Ry0K3N
    CoD 4-5 az ember letölti és kinyomja egy délután alatt élvezi de többet elő nem venné akkor meg minek vegye meg?
  • gazgoblin
    naja...megokosítják a boxot és ha neadjisten tönkremegy (szokott olyat) akkor gari ugrott vesznek másikat (még így is olcsón jönnek ki)

pontos adat nincs erre de szívesen megnézném hány százaléka ez annak a 28millió eladottnak
  • Istencsászár
    Amíg boxra lényegesen több játék fogy ez nem számít, de remélhetőleg a blúréj marad feltörhetetlen a következő generációban is és akkor mind a két gép warezmentesen műkődhet, szép álom...
  • [Jakuza]
    Szerintem meg legjobban az, hogy hazudoztk rola hosszu honapokig, utana meg eszmeletlen draga volt es nem volt hozza jatekkinalat.
    Kozel egy ev eltelt mire kijott hozza egy ertelmes jatek es ugy akartak eladni mint a "B-RAY lejatszo"
  • Istencsászár
    MMOból csak a WOW fogy jól, a többi csak vergődik h egyátalán egy bizonyos létszámot meg tudjanak tartani, mert érdektelenné válik. Lehet h megjelenéskor 1 milla felett elmegy, aztán hónapról hónapra apad jönnek a szerver összevonások, a fejlesztők leépítése, a gyenge support és a játékosok létszáma milláról a 3adára vagy 4edére csökken... szép jövő, egy MMO számára = bukás a példákat hosszan lehet sorolni.

Konzolon nincs MMO, még... majd ha lesz egy igényes alkotás kiderül.
  • Dante73
    PS3 "bukásához" szerintem az is hozzájárul, hogy még nem törték fel. Ugyanis, sokan emiatt nem veszik meg, és így azok nem is vesznek 2-3 játékot hozzá, évente. (mert ugye, hiába törött a gép, azért 1-2-3 játékot csak megvesz/kap az ember) Így ezek átmentek box-ra, és ott veszik meg azt a nem sok játékot. Jó, tudom, ez nem hatalmas számú ember, de a különbség egy részére, lehetséges magyarázat.
    Egyébként, (már bocsi) ez PC topik, ne menjünk bele a konzol vs konzol vitába! Van annak is helye, itt a fórumon.
  • Dante73
    CoD4-5 ennyit tud PC-n. Ráadásul, itt még a warezre is nehéz fogni a dolgot, mert multira vannak kihegyezve.
    Ugyanakkor az MMO, ami szintén, más, sokkal nagyobb bevételeket produkál. Tehát a multira igény van. Hogy bejátszik a warez? persze. (Gondolom, erre utalsz) De a csőlövölde multi, ingyenes online résszel, mért fogy kevésbé, mint az MMO? Ami, hozzá képest méregdrága? Konzolon miért fogy jól, a csőlövölde, és az MMO sehogy?
    Fáradt vagyok, nem értem, mire akarsz kilyukadni.

Nem egy régebbi játékomhoz adtak ki patchot, hogy az új oprendszeren is menjen, vagy csináltak fan-ok. Konzolon is elképzelhető a dolog, minden bizonnyal, de ott valahogy KEVÉSBÉ, (nem egyáltalán!) jellemző a gyűjtögető életmód, mint PC-n, és arra gondoltam, ez is lehet az egyik oka. Lehet, ez tévedés, nem tudom.
  • gazgoblin
    persze hogy nem teljesít olyan jól a ps3 hiszen most a nincsendó a menő a lebutult családokban...

viszont:

2 év alatt elment több mint 20milla ps3
    3 év alatt elment kevesebb mint 28milla box

ergó lehet hogy többet vártak itt néhányan de én nem látom azt hogy itt valami bukta lenne (plána az árához képest)

2008-ban olyan címek jöttek ki hogy megnyaltam utána az összes ujjamat
    2009-re is olyan a lista hogy értelmetlenné tesz BÁRMIFÉLE fikázást

szóval szerintem:

a konzol fogy rendesen (boxnak jobban kéne hiszen buziolcsó mégse teszi)
    és jönnek rá jó játékok (boxra is kéne mégse teszi)
  • Zóanagyvarázsló
    Engem sem ismertek ott mindig. És most eszembe jutott sok minden, amit nem írok le, nem kell ez a sok wall of text :)

Természetesne nem állítottad a CoD5-ről, hogy életképtelen. Félreérthető lettem volna? Viszont írtál a másféle igényekről. Természetesen vannak, de a CoD széria éppen minden platformon a legalapvetőbb mainstream igényeket elégíti ki, ha vannak jobban és rosszabbul sikerült részei is. Tehát nem hiszem, hogy ezért fogyna kevésbé PC-n.

Attól, hogy az előfizetések milliárdokat hoznak a konyhára, nem kell több CoD-nak fogynia. Tehát ebben azn esetben igenis hibás az a logika, hogy a PC MMO-k miatti elsősége miatt, jobban kellene fogynia egy "hagyományos" játéknak.

Egyébként a PCGA felmérése tartalmazza a reklámbevételeket is. 800 millió USD volt szerintük 2007-ben wordlwide szinten.

Talán, az is az oka, hogy a konzolok váltakoznak, folyamatosan, míg a PC-kre jövögetnek ki emu-k, amik egy egy korábbi oprendszert szimulálnak, vagy a régi játékokat is játszhatóvá "varázsolják" az új gépen.

Handhelden is van emu, ott a PSP, régi PC-s játékokkal is lehet játszani rajta, de manapság akár mobilon is. A régi Boxon is lehetett ezzel szórakozni. A Nintendo a Virtual Console "fedőnév" alatt csomagban kínálja a klasszikus játékokat Wii-re. XBLA-ra is készülnek "remake"-ek (Contra, 1942), de ott a SSF2Turbo HD is.

Persze emulációban a PC a legjobb szerintem is, de már nem az egyedüli modern eszköz a retrózáshoz.
  • [Jakuza]
    "PS3 a hypehoz, kamuáradathoz, árához, Cellhez, Blűréjhez, a PS1-PS2höz mérten leszerepelt, de ez eladásokban meg a fejlesztők hozzáállásán is meglátszik, nem kell komentálni."

Na akkor most olvasd vissza azokat a postokat amiket 2007 kornyeken nekem cimeztetek, amikor mar akkor elmondtam a ps3 jovojet,foleg azoknak a tujreben amit osszehazudoztak a Sonynal.
    Mi is tortent ? Leqrvaanyaztatok szo szerint es mikor emiatt felvoltam haborodva, meg engem tiltott ki egy hetre a span GM-etek.

Ennyit a szanalomrol.

A szamokrol [pedig Zonagyvarazslo szerint nem szamit a bevetel, mert ha csak beleszamoljuk a digital distributiont es az elofizetesi arakat ugy vezet a PC bevetel teren.
    De vezet es ha meg ehhez hozzavesszuk a mar beirt szamokat, hogy annyira nem megy a next-gen konzol, hogy csak a bevetelek ~30%-t teszik ki, akkor akkora bevetel teren a PC elonye, hogy erthetetlen hogy jottok a next-genek felsobbrendusegevel es a PC haldoklasaval.
  • Dante73
    Na, közelednek az áláspontok;-)
    Persze, velem is megesik, hogy belerogyok a székbe, és krájziszozok, mert az agyam már szénné zsibbadt az adott napra. Hogyne. Vagy 5-6 alkalommal játszottam végig, most is a gépemen van. Erre IS szükség van. De mellette másra is. Ez nálatok is így van. Ti is nyomjátok a "PC-sebb" játékokat. Csak az arány, nem ugyanaz. (Hasraütök, úgy mondom!)itt 60-40, ott 40-60 az arány.
    Mass Effect. Sok tekintetben bonyolultabb a Witchernél. (Witcher inventorija se piskóta, de a Mass-é....) És itt is, ott is kell, mert jó, még ha a vér-rpg-st nem is elégíti ki...
    Vagy mondhatnám a börnáutot is. Egynek jó. De az a menű, nem tudom, konzolon milyen, de a PC-s... botrányos... (Két napja keresem a visszapillantót, mert kellene, de nem találom, pedig, nem hiszem, hogy nincsen.)
    Kis odafigyelés, kis gondolkodás kiadói, fejlesztői részről. Ennyit szeretnék, nem többet....
  • Dante73
    Ahha... értelek. Egy játékra fejlesztett gépet ne vegyünk bele, mert neked nem tetszik, viszont egy irodai számítógépet, ami nem a játékra van kitalálva, számoljunk bele, mert csak. (Ugyanis a játékhoz semmi köze, akárhonnan nézzük) Érdekes meglátás....

Zó!
    Árvita; Ami az egyik oldalról 33% az a másikról 50... Legegszerübb példa; 10 vs 15. Számold ki...
    Leáldozott; Ja, téged ott ismernek. Engem nem... valószínű, ez az oka. Én odamentem, elmondtam a magamét; Az állításom miatt azonnal vérpécés lettem. Neked vannak olyan megszólalásaid, (gondolom, ott is voltak előtte) amik bizonyítják az ellenkezőjét.
    Játékárak. Ismerek konzolost is, PC-st is. Nem tudom, mi a helyzet általánosan, csak a saját tapasztalatom tudom mondani. Kevés konzolost ismerek aki gyűjtöget, és kevés PC-st, aki nem. Talán, az is az oka, hogy a konzolok váltakoznak, folyamatosan, míg a PC-kre jövögetnek ki emu-k, amik egy egy korábbi oprendszert szimulálnak, vagy a régi játékokat is játszhatóvá "varázsolják" az új gépen. (Tudom, nem mindenre igaz)
    Hol írtam olyat, hogy a CoD5 életképtelen PC-n? Végig azt állítom, hogy nem csak arra van szükség, és az eladásokat látva, kár annyira erőltetni PC-n. Elmegy x darab belőle, de egy másfajta, a PC-s igényekhez jobban igazodó játék, jobban is fogyhat.
    Miért ne kellene a havidíjakat is hozzávenni? Sőt, továbbmegyek. Én hozzávenném az online játékokban felbukkanó reklámok bevételét is. (Ez egyenlőre elég karcsú, de ez úgy tűnik, változni fog. Érdeklődés, piac adott. Sőt, hosszabb távon az sem lehetetlen, hogy ezzel kívánják eltartani a szervereket, míg a játék maga, akár ingyenessé is válhat. Persze, nem holnap, jelenleg kicsi hozzá a piac, és az érdeklődés, de pl a TDU próbálkozott vele, de annyira szánalmasan csinálta, hogy az botrány. Pl; Egyetlen ATARI játékot sem reklámoztak így, pedig hely ott van a játékban, és a reklám költségei elenyészők, gyak egy kép elkészítése, és beillesztése... Ugyanakkor a megjelenő reklámoknak még örültünk is, reálisabbá tették a játékot...

Azt látom a legnagyobb problémának, hogy az M$ vetélytársnak próbálja beállítani a konzolt, a warez miatt. Pedig nem az. Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a két platform közt, és akkor nem lesznek gondok.
    Rengeteg játék eladható mindkét platformon, de van, amiben az egyik, és van amiben a másik erősebb. Ezt kellene belátni, és akkor lehetne békés egymás mellett élés, a mostani acsarkodás helyett.
  • Istencsászár
    "miszerint a PC, a PS3, a Wii stb szar."

A Pécé olyan amilyen, tudod h mi a véleményem róla, persze csak játékok kapcsán, minden másra A leg tökéletesebb.

PS3 a hypehoz, kamuáradathoz, árához, Cellhez, Blűréjhez, a PS1-PS2höz mérten leszerepelt, de ez eladásokban meg a fejlesztők hozzáállásán is meglátszik, nem kell komentálni.

A Wíí szar ahogy van, egy túlárazott , prevgen gép, hónapok alatt összetákolt, nevetséges kinézetű és minőségű flessjátékokkal, amit az kisgyerek, aunyci, apuci, nagymama, kutya, macska is sikeresen tud játszani, mert nekik készült, persze vannak rá alapvető Nintendó frencsájzok amik jók, de a gépnek messze nem ezek az erőséggei és ezeket is csak prevgen szinten tudja hozni, illetve ezekhez a wimote használata rossz is szóval marad a drága prevgen gép a 360 és PS3al szembe.. kösz nem.

"hogy NEKEM jobban megfelel"

tudom h neked jobban megfelel meg Jakuzának is jobban mert azok a játékok amit ti játszotok csak pécére van, de ezek sok esetben rétegjátékok, a pécén játszók többsége NFSel meg Coddal, Krájzissal játszik ( meg sok más jóval sorolhatnám napestig ), de nem azokkal amikkel ti, persze mindennek megvan a maga kis rajongó tábora ezért készülnek szimek, számomra totál ismeretlen noname RPGk, meg egyéb alkotások.

"Én annyit mondok, hogy MÁS, nem azt hogy felsőbbrendű"

a pécés játékokhoz többször is odaillesztettéktek h gondolkozós, nem olyan mint a konzol ahol csak gombokat nyomogatsz stb... persze amivel te játszol lehet, vagyis te ezt igy éled meg, mert fan vagy ( jó értelembe ) és tudsz tanulni a játékból tudod magad fejleszteni h jobb és jobb légy, ezzel nincs semmi gond. Konzolon is találhatók ilyen játékok nézzük csak a Falloutot jólfogy konzolon, talán jobban mint pécén, vagy egyformán, mert a játékosoknak ez is kell, ahogy a jrpgk és egyéb rpgk is, megvan ezeknek is a tábora és ezek nem azok a odaülsz és nyomgatod a gombot... érted h mire írtam, mert ez badarság h a konzolt egy napi 1 órás gombnyomogatásnak tituálja valaki, hiszen ugyan annyit és ugyan azokat a játékstílusokat játszom rajta mint anno pécén... a konzol csak egy eszköz, semmi más arra van leglábbis számomra h probléma nélkül játszhassak rajta, mert egy játékgép, nincsen rajta error, meg nem indul, kidob, peccselnem kell, akkor nem kompatibilis ezzel azzal stb...
  • Zóanagyvarázsló
    Az árvitában szinte csak túlzásokat lehet olvasni. Itt is, más fórumokon is rendre dobálóznak 20 ezer forintos (sic!) konzolos árakkal, mintha az általános lenne, és már példaként láttam a Guitar Herót... Fordítva inkább a hardverárakkal kapcsolatban vannak túlzások.

Én annak idején ott is leírtam, hogy kiszámoltam, nem jövök ki drágábban PC-vel a fogyasztási szokásaim szerint. És nem estek a trokomnak. Talán nem olvasták :), vagy csak nem adtam rá okot, hogy ne feltétlen berontó vérpécésnek nézzenek.

A fogyasztói szokásoktól függ, hogy mennyire jön ki jól az ember. Én ugye sok 1-2 éves játékot veszek gyakorlatilag 1-4k-s áron, így elég nagy az árrés - akár 50-150% is, nagyon változó. 0-day címeknél inkább 20-30% különbség az általános, ha ésszel vásárol az ember. A hazai üzletekkel pedig az a baj, hogy a PC-s játék nem feltétlenül sokkal drágább náluk, de a konzolos igen, ezért nem feltétlenül hülye a PC-s, ha ott vásárol.

Ugyanakkor ha valaki a vásárolt játékok többségét nem tartja meg, hanem továbbadja, akkor tényleg legfeljebb 2k-s buktával végigjátszhat konzolon egy friss játékot. PC-n ez már jóval nehezebb, ugye a CD-kulcsok vagy az újabbfajta másolásvédelmek sem kedveznek ennek, és gyorsabb az értékcsökkenés.

(A retrót inkább nem is említettem, bár igazság szerint a költségeim 80-90%-át valójában ez teszi ki, de ugye az nehezen helyezhető el ebben a vitában. Viszont retrókonzol mellé gyűjteményt felépíteni az tényleg igazán költséges. Majd egyszer, ha az összes "érdekes" PC-s játék meglesz...)

A felsőbbrendűségről annyit - bár nem nekem címezted -, hogy van rá elég markáns példa ezen az oldalon is. De a hozzászólásaidat böngészve is találni olyat, amin fordított helyzetben is lenne sértődés.

Érdekes módon, ha a PC-t bármelyik konzollal összevetjük, eladás tekintetében, (Nem vonjuk össze az összes konzolt!) Vezet. Viszont a CoD5 mégsem fogy. Mi az ÉRTELMES következtetés?

Az, hogy a nagy játékkiadók pénzügyi jelentéseit böngészve kiderül, a PC játék eladások tekintetében nem vezet. Akkor vezet, ha az MMO előfizetéseket és minden egyebet is beleszámolunk. Márpedig a CoD5 multija nem havidíjas, nála csak az egyszeri eladást kell nézni.

Az elődje, a CoD4 pedig minden bizonnyal az utóbbi évek legsikeresebb FPS-e PC-n is, tehát nem mondanám azt, hogy távol áll a PC-s igényektől. Az enyémtől vagy a tiedtől igen. Hogy be lehetne ennél jobban lőni az igényeket? Talán. Szerintem pont a mainstream csőlövölde volta adja el mindne platformon. Mert mindenhol a mainstream a "menő", viszont PC-n vastagabb a rétegjátékok és az indie fejlesztések szegmense.
  • Bucser
    Már megint azt hiszed, hogy te állapítod meg azt hogy ki a gémer?

Száni-e vagy? (az)
  • gazgoblin
    összes gémerpc vs összes játékkonzol (gagyi wiiccet felejtsük már thnx...vagy számoljuk bele a képletbe a nemgémer passziánsz pc-ket is)
  • [Jakuza]
    Mutassak neked aranyt ? http://vgchartz.com/weekly.php

X360+ps3 oszesitett szoftver eladas a konzolok tekinteteben, ahol nem is az osszes konzol van, hanem jo par ki van belole hagyva:

X360 19,4% + PS3 12,3% = 31,7%

Komoly.

• Cat 02 #10313
    Tök mind1, mindjárt jönnek h nekik jobb van olcsóbbé :)
  • Dante73
    Na hogy én is kötözködjek egy kicsit; Ócsó játékgép....
    Gazgoblin! Mire gondolsz?
  • gazgoblin
    " eladás tekintetében"

arányokat megint nem nézzük?
  • Dante73
    A másik nagy duma amit értékelni tudok, az az, hogy miért fogy jobban konzolra a CoD5, mint PC-re, mikor egyszerre jelentek meg.... A sok warezhörcsög... bla.bla. Elismerem a dolgot, a warez TÉNYLEG probléma.
    DE!
    Érdekes módon, ha a PC-t bármelyik konzollal összevetjük, eladás tekintetében, (Nem vonjuk össze az összes konzolt!) Vezet. Viszont a CoD5 mégsem fogy. Mi az ÉRTELMES következtetés? Az hogy warez... vagy az, hogy ez nem mozgat meg tömegeket? Tehát az érdeklődés nem teljesen azonos az összes platformon? Ha a tényeket vizsgáljuk, akkor próbáljuk meg az összes elérhető tényt figyelembe venni, ne csak a nekünk tetszőket kiragadni, mert akkor a tényeket igazítjuk a véleményünkhöz, nem fordítva, ahogy kellene....
    Persze, így se a teljes képet kapjuk, de a lelkiismeretünk legalább nyugodt, hogy az összes tényt figyelembe vettük, amit ismerünk.
  • Dante73
    Nézd.
    Istencsászártól, Arty-tól, stb-től, ha lenne hozzá hangulatom, egy csomó hsz-t idézhetnék, miszerint a PC, a PS3, a Wii stb szar. Csak az Ő platformja nem, mert az az isten.
    Tőlem nem fogsz ilyen jellegű hsz-t találni, én maximum annyit állítok, hogy NEKEM jobban megfelel, hogy NEM szarabb a PC, és hasonlók.
    Persze, egy egy játék topikjában én is becsodálkozok, hogy vazze, erre verték a mellüket a konzolosok, (És ezt akár flémkeltésnek is lehet venni) de nem az, mindig van előzménye, ha máshol nem, itt.

Hogy nem érzem jól magam a "társ" topikban? Való igaz.
    Most mondhatnám, hogy az már nem szint, de nem teszem. Viszont jellemző, hogy ugyan úgy, mint itt (bele estem a hibába) megpróbáltam bebizonyítani, hogy a PC, nem feltétlen drágább. Ne tudd meg mit kaptam.
    Itt, hogy le volt választva a "csordáról", Istencsászár elismerte a dolgot.
    Tudod mennyire zavaró pl az, hogy jönnek a dumával, miszerint nem 15 ezer az Ő játékuk, (Aláírom, lehet olcsóbb is) de ahhoz ragaszkodnak, hogy én mindent csak 12-ért tudok megvenni... Már a feltételezés is sértő, amit sugall; Én, (mert konzolos vagyok) okosabb vagyok, mert meg tudom venni olcsóbban, nem 576-ban vásárolok, bezzeg TE, a hülye PC-s....
    És sorolhatnám a példákat. Sokáig.

Istencsászár!
    Megint nem vágod....
    Én annyit mondok, hogy MÁS, nem azt hogy felsőbbrendű. Azt se mondom, hogy rengeteggel, annyit mondok, hogy annyival, amit már megérne kihasználni, és nem erőltetni PC-n a CoD5-öt, hanem valami hasonlót, de MÁST adni helyette.
    Nem tudom, nálad miért kapcsolódott össze az agyalós kifejezés a felsőbbrendűséggel... Sok köze nincsen egymáshoz, pláne az említett kontextusban, ami arról szól, ki hogyan szeret játszani.
  • [Jakuza]
    Minutes Spent Playing Online Games Jumps 42 Percent versus Year Ago
  • Zóanagyvarázsló
    fame=game

Túl közel vannak a betűk egymáshoz :)
  • Zóanagyvarázsló
    Azt hittem van hozzá mikrofon is perifériának, de tévedtem, belekevertem fejben mást is. (Mindig eszembe jott a Box Lipse- na arról tényleg nem tudok semmit.)

Az baj, hogy amit a YouTube-ról linkeltél, aza játékban található "real song", pát Nintendo theme így megtalálható benen, és rásegítéssel előadható
    Emellett lehet bohóckodni vele. Minden rivjú kisebb gyerekeknek ajánlja... Ami nem baj, nekik is kell játék, de talán érthető ennek a problematikája. Tényleg más a két játék, a közös pont, hogy mindkettő a "zenélésről" szól, illetve mindkettő "party fame".

Ennek fényében ragáltam az alábbi 2-es pontodra, hogy a Wii irányítása és gyengébb grafikája nem feltétlen az "agyasabb" szórakozás felé nyit, és ezért írtam, hogy a GH (Box, PS3 - "agyatlan konzolok") vs Wii Music szembeállításával sem erre az eredményre jutunk. Sőt.
  • Seth
    Mit keres itt Pistabá ?
  • Istencsászár
    Gitár Hiró, szép grafóval igényes belsővel, tartlommal, VALÓDI zenékkel, remek játékélménnyel... ennek mi köze a Wicc Music Fless játékához? abban a hangok kb midi minőségűek tartalmilag rossz, kivitelezésben rossz. játékélményben köze nincs egy Hiróhoz vagy Rock Bandhaz, akinek ezek kellenek Wííre is elérhető és nem ezzel a Wíí flesjátékkal fog szórakozni, mármint aki kicsit komolyabban akar ezzel szórakozni... ha nem látod a kettő közti óriási szakadékot az nem az én hibám.
  • Ny Papa
    Sziasztok. A Tom Raider - hez hol lehet megtalálni a második fogaskereket csak egyet találok . Aki tud segítsen
  • [Jakuza]
    Hat akkor eleg keveset tudsz rola. :D

Valamint megegyszer kijelentem, nem a fogyasrol volt szo, hanem ellenpeldanak, a kettos mercere Tottinal, ugyanis en mindket jatekot nem tartom valami sokra, de ez maganvelemeny, de olvassuk vissza a ketszinusegre vonatkozo allitasokat, amivel ellenkeztem.

Megjegyzes a listara, amikor mas leszarozta a jatekok tobbseget kiemelte benne

Totti:
    Ja tele van szarral: Gitár Hiró

Viszont amikor a masik teljesen hasonlo elvu/stilusu jatekot emlitette meg, akkor egyszeruen viccnek, marhasagnak jegyezte:

"nyugodtan elfoglalhatja a top 10 összes helyét wicc play, fit, music meg az összes marhaság ami létezik, semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon"