A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg a másik hogy havernál gta4eztem 360on, framegondok ott is akadnak de csak akkor jöttem rá hogy miféle popupról beszéltek állandóan mikor a saját szememmel láttam, ez nektek igényesség? Bementem a fegyverboltba és csak az eladót láttam benn kb 2 másodperc alatt építette fel elõttem a terepet hát én már nagyon rég tapasztaltam ilyet pcn, mass effekt is megvan a srácnak inkább meg sem néztem, ennyit az igényességrõl! Tudom azóta van már hdd install, vehetsz vinyót vagy új boxot, 1 éve még azzal dobálództatok hogy csak berakom a lemezt és megy a játék, nem kell patch + install azóta már a konzoltársadalmat is elérték ezek a gondok
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Igen, megizzaszthatja a csúcsvasakat is, de _NAGYON_ jól skálázható. Emellett ezt igen vicces indoknak felhozni, mert a hardver PC-n behozza ezt a lemaradást. Ha úgy tetszik, vedd külön játéknak a Crysis 2007-es, 2008-as, meg 2009-es csúcsPC-t...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt nem tudohatod, olyan minõségben biztos nem lesz mint high end pécéken, de gyönyörûre meglehet konzolra is csinálni... persze pécére sem tudták optimalizálni, akkor a konzolról ne is beszéljünk...
Most ez a helyzet a Crysis-al, csak fordítva. Lehet, egyszer kijön konzolra, de olyan kinézete, mint PC-n, sosem lesz. Pedig a játék 2007-es, és most 2009 van. Talán a következõ generáció. Illetve, azon biztosan, csak az a gond, hogy 2 év, és mi PC-sek majd megint kapunk valamit, amirõl az akkori konzolos álmodni sem mer majd. És egyre többet.
Kíváncsi leszek pl a Witcherre, konzolon. Nemcsak az irányítás miatt, de szerintem a kinézete se fogja megközelíteni a PC-s verziót, de ha mégis, tuti akkor is, hogy akkor "tömeg" nem lesz a városokban, egyszerûen kevés hozzá az 512Mb...
http://www.freetvmaci.info/
Gyanítom, hogy nem a gépigény miatt nincs PC-n...
Grafikában, fizikában, AI-ban kenterbe ver minden más játékot. És itt nem kell szûkíteni a kört, hogy konzolos játékot, multiplatform játékot, nem. MINDEN játékot aláz. Még idén is fog.
És a felbontás és AA csak a hab a tortán, a hangsúly a dinamikus objektumokon, fényeken/árnyékokon és a nagyfelbontású textúrákon van. És ez még 2007(a nextgen elavulásának éve). 😛
Technikailag elavultnak tekinthetõ, már a 2007-es PC szintet sem tudják hozni a konzolok.
Akarsz még beszélni róla?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Thrash \'Till Death
Ezért nem fogok soha porszívóval mosogatni😄DDD ki vagytok akadva amikor ti döntötök arról hogy min játszokotok, hol itt a probléma? aki pécét vett a GTA4 maitt ( csak egy példa ), csak is magára vessen.
Hol elfogadható az, hogy veszek egy High-End PC-t, erre szarnak optimalizálni? Vegyek konzolt? Ne nevettess már, hogy azért költsek 2x annyit, (PC + Konzol) mert egyesek nem jól dolgoznak....
Ez cseppet sem változtat azon, hogy a PC sokkal jobban kihasználható... (lenne).
Hiába egy csoda, amit a vége felé kihoztak konzolból, nézd meg pl a PC-s Colin McRae2-t, és a konzolost. Ég és föld.
Lassan, de biztosan SOKKAL jobban fognak kinézni a PC-s játékok. Azért a GTA4 optimalizálása is (illetve annak elmaradása is egy irányba mutat. Ha rendesen optimalizálják, nagyságrendekkel szebb, jobb (lenne) mint a konzolos. Tudod mit? Valahogy nem hiszek a véletlenekben... M$ beszáll a boltba, és kapunk egy fosch-t, mellé az üzit, vegyé kondzót... Mikor akinek szeme van, és lát is vele látja, hogy a konzolos verzió a határon táncol, (Pop-up már befigyelget konzolon is) míg a PC-s verzió optimalizálására tesznek, magasról... Csak nem azért, mert konzolra jóval drágább a játék, meg amúgy is, minél több konzol fogy annál jobb?
Mert van egy ilyen kinézete a dolognak, hogy nehogy már jobb legyen PC-n a gamma... Hiába lehetne.
Mikor erõszakos "térítésrõl" beszélek, ezekre gondolok. Nem hajlandók rendes munkát végezni, hátha elmegy még egy pár konzol.
Hát, köszönöm, kenjék a hajukra. Ezt én nem eszem meg, aki pedig igen, és még örül is neki, annak csókolom az önéletrajzát....
A pécénél ott vannak a lehetne szavak hogy lehetne optimlaizálni, ki lehetne hozni, mindent lehetne, de nem ez a helyzet. A fejlesztõk sem hülyék, nem azzal fognak szórakozni hogy pécére bencsmárkokat fejlesszenek a kártáykhoz és optimalizálják le a csúcsvgakra... már csak a belefektett munka és az eladások sem érnék meg.
Aki pówerpécét vett és siránkozik hogy jajj de nekem mennyire erõs a gépen és a konzolok miatt nem tudom kihasználni az magára vessen, vegyen egy játékgépet na pedig egy kihasználatlan erõmûvet.
Thrash \'Till Death
A GT5öt miért csinálják ennyi évig? az exluzívik miért olyan szépek? mert vabn idõ, pénz, szakértelem... a PS2bõl is a generácuió végén jöttek a legszebb játékok, mert a fejlesztõk tökéletes kiismerték a hardwert, trükköztek össze vissza és a végeredmény állejtõs lett. Nézzetek meg olyan játékokat amelyek ebbe a generációban jöttek ki mérföldekkel szebbek az elõzõ résznél. PGR3 => PGR4 , GoW => GoW2 , Resistance => Resistance 2 stb... és ha ezeknek a játékoknak lesz ebben a generációban egy következõ részük az is ráfog verni az elõzõ részre.
Nagy tévedés hogy az a fejlõdés ami a pécén megy. Az nem fejlõdés hogy az órajelekt, ramokat emelgetjük az szuflát ad, de pont pécén értelmetlen hiszen nem optimalizálnak az adott kártyára hiszen minjárt jön a következõ architektúra.
(kivéve persze az ilyen extrém eseteket mint milyen a gta4-port, bár az meg speciel hidegen hagy, vagy eredeti pc-gammaként a crysis)
tehát, amíg generációváltás nem lesz a konzolgépeknél, addig nem igazán kell gépet cserélnem nekem sem, tekintve hogy manapság gyakorlatilag nincs eredeti pc-játék...(de pl. a stalker clear sky is maxon van).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ezért is fájó pont, hogy ma bármelyik PC-s gémet negyed akkora gépigénnyel ki lehetne hozni, (legalábbis ami konzolról jön) mi több, kellene kihozni, csak ugye, az optimalizálás idõ, pénz, munka.
Nézhetjük bárhonnan, ma a játékok kinézetét már visszahúzza a konzolok jelenléte, hiszen sokkal erõsebb a PC, viszont a készítõk szeme elõtt ott lebeg egy esetleges konzol-átirat, másrészt ugye minden játékgyártó konzolra is készít játékot, így nem tesznek maguk alá, egy olyan PC-s játékkal, ami konzolon megvalósíthatatlan, mert ártana az üzletnek. Jópáran azonnal váltanának PC-re, legalábbis, akik a grafikára verik. Az pedig ugye jelentõs bevételkiesést okozna...
Gaming is believing.
Thrash \'Till Death
Ugyanis optimalizálni mindig lehet rajta még egy kicsit, egy kissé gyorsítani az adatáramlást, hozzátenni ezt, elvenni ezt-azt...
Tehát eleve baromság a kijelentés. Optimalizálást csak abbahagyni lehet, befejezni nem. Tehát, ha el is érték a maximumot, az a sajátjuk, nem a gép maximuma. Azt meg rég elérték, ugye, legyenek büszkék rá!
Jó példa a GTA4 PC-s portja. Ott elég hamar befejezték az optimalizálást, de mondjuk egy FarCry2-nél nem adták fel olyan könnyen, de BIZTOS, hogy azon is volna még mit csiszolni...
RF készítõi egy noname csapat, egyetlen nextgen fejlesztésük volt Saints Row 1-2 ami ugye se nem tökéletes, se nem használja ki a gépet.
Saints Row 2 grafika:
"Azt hiszem ennek megfelelõen egy erõs közepest érdemel a látvány, talán többet is kaphatott volna ha a tisztelt fejlesztõk bõkezûbben bánnak a speciális effektekkel.A fizika a Havok motort használja, ettõl függetlenül valami csapnivalóra sikerült"
"Kézhez kapjuk az irányítást és rögtön ledöbbenünk. Jöhet a kérdés, hogy ez most mégis micsoda?! A PS2 színvonal úgy gondolom enyhe kifejezés, a HD-ba felhúzott elõzõ generációs grafika szintúgy, maradjuk annyiban, hogy ezt most meglehetõsen szörnyûre sikeredett. A téglával csinált arcok, a fûrésszel formált tereptárgyak és úgy az egész látványvilág 2005-ös színvonalon mozog."
Ha tudnának korrekten programozni akkor GTA4 színvonalat hozták volna, de nem hiszen õk nem egy R*, nem egy neves studio. Azt hogy a gép határait elérték egy nagy badarság, max az optimalizálatlan összetákolt motorjuk ami az RF alatt van az lehet hogy elérte a határait, de semmi gond, hamarosan kiderül, a GoW2 a mérece.
Thrash \'Till Death
Kar volt barkinek is koptatni a billentyuzetet, ilyen idiota kijelentesek miatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Thrash \'Till Death
JAKUZA: Szerintem félreértettük egymást. Én csak azon akadtam fenn, hogy Te a cikkre mondtad, hogy idióta. Holott nem az, hanem a nyilatkozó fõ van kicsit elszállva. S végig arról van szó, hogy õ, azaz a játék készítõje hogy vélekedik.
Gaming is believing.
Thrash \'Till Death
Ha azt irjak, hogy a velemenyem szerint, akkor a nyilatkozo ugy gondolja, hogy az allitasa nem igaz ? 😄 Te most tenyleg ezzzel a marhasaggal akarod ezt megmagyarazni ?
Ab ovo idiotizmus a nyilatkozat es nem azert amire te akarsz kilyukadni, mert az szimpla megmagyarazom, ha mar hulyeseget mondtam tipusu felvetes.
Erre irtam, hogy uristen, ha valaki azt allitja, hogy "SZVSZ" akkor az nem ugy gondolja, hogy amit mondott igaz es egy tagadast jelkepez a kijelentese ?
Oh my god! 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Ez mar olyan magyarazkodas, amibol nem fogod tudni kimosni magad.
Velemenyem szerint, de ez biz nem biztos igaz 😄DDDD
Lehet aprilis elsejet nezted a naptarban. 😄
Ott van, hogy mi a forrás és hogy VÉLEMÉNYE SZERINT. Nem azt írta a kolléga, hogy EZ BIZ IGAZ. Mondom, olvasni tudni kell, pláne a Te korodban...
Gaming is believing.
Ugy irjak le mintha veges lenne, es ha beletettel valamit akkor az a veg.
Mi ez ha nem idiotizmus ? Ertelmezni tudni kell. 😄
"Véleménye szerint elérték azt a pontot, ahol már még egy autó elhelyezése a memóriában tenne kárt, annyira kihasználtak minden egyes területet."
Vajon MS reklam elferne meg a memoriaban ?
Reg olvastam mar ilyen idiota cikket. 😄
Gaming is believing.