A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az indie??? Ez meg mia rákom?
Én ennyit látok a pc hardcore-okból: Na látod ez nem kell. ha hárdcore pc, ha nem...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NFS,GTA,Tomb Raider,Elder Scrolls reszek,Diablo
akkor nem is beszeltunk meg az atszipkazott TC R6 es folytatasairol,COD,MOHA,HL,Quake,CS,BG, C&C,
es akkor a mostaniakrol nem is beszeltem, amiket megint probalnak lenyulni, mint Witcher,Fallout,Starcraft, amiket nem tudtak magukhoz edesgetni regen.
Ezekre irjatok hogy multiplatform lol. Mikozben semmi koze nincs hozza, mivel eredetileg ezek sosem voltak konzolos jatekok, hanem PC-s jatekok, igen-igen meg a nagysikeru GTA sem volt az.
FF es hasonlok voltak konzolos exlusive cimek a tobbi mind PC-rol lopott cimek, itt latszik, hogy mennyire konstruktivak a konzolosok, inkabb elszipkazzak a nagy klasszikus neveket, hogy minnel tobb penzt kicsikarjanak a vasarlokbol otlet nelkul.
(A lista kozel sem teljes, csak igy hirtelen ami eszembejutott irtam le, joval tobb van)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mint sokszor mondogatom, nincs olyan hogy "konzolos játék", csak max olyan van, hogy "konzolról átírt játék, ami fentartja a pc-s játékipart".
Ez a port rendszer teszi ki a pc-s játékpaletta 80%-át minimum.
ha nem lenne konzol, akkor megnézhetnétek a pc-t.
wow az nem játék a szememben.
pc meg igényes?
miben???
Ez a fejlesztõk és a játékosok miatt van nem a konzolok miatt remélem ezt vágod.
Ha a fejlesztõk akarnák, akkor lehetne igényes játékot x-re is, de kérdés mi az igényes? kinek mi?
WOW???
Hát akkor inkább causal pop szarságokkal játszok, meg nfs 13-al.
Dehogynem! Mentés nélkül, 3 élettel el lehetett kínlódani rendesen. Ez néha jól is volt bejõve, de gyakran kevésbé, és a mai játékmenethez nem is passzolna.
Ezt mire alapozod? Itthon PC-re is jól fogy az Undercover, és WotLK is biztos sok karácsonyfa alatt lesz.
ha csak konzolra jelenik meg néhány exclusive cím, az sem gond, így is épp elég címet hagy ki az ember, és ha már kihagy, akkor nem teljesen mindegy, mit?
Neked talán mindegy. Sokaknak nem. Nekem sem mindegy, hogy a kedvenc játékaim mire jönnek, mert én velük akarok játszani, az egyszerûen jó játék nem elég - ahhoz, hogy mélyen zsebbe nyúljak miatta.
Esetemben itt van például a Dead Space. Bármely platformon érdekelne, meg is vettem, mert filléres tétel volt. De meglennék nélküle. King's Bounty nélkül viszont nem, mert azt vártam igazán. Nem lennék elégedett, ha mással - akár a remek Dead Space-szel - lennék kénytelen pótolni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A játékokat játszhatod olyan nehéségen amin megõrülsz mert annyira durva... a gémek régen sem voltak nehezebbek, fõleg egy akció játék ami a játékok többsége manapság, mármint a populáris játékoké.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GoW2? Szép?
Kérdezd meg, látták-e a Crysist a saját gépükön, full HD tv-re kikötve. Na AZ szép, valóban...
Betolod, suhan.... aha... a 2 klikk jóval bonyolultabb, ugye?
kissé reklám szagú az alábbi írásod....
http://www.freetvmaci.info/
Mint látszik az élen a WoW. Tetszik, vagy sem, sokan szeretik. Én, (bevallom férfiasan) még csak nem is láttam futás közben, nemhogy kipróbáltam volna. Egyszerûen azért, mert úgy gondolom, nem árt hozzá egy meglehetõsen stabil angol tudás, az nekem pedig nincsen. Annyi van, hogy tudjam; nem tudok eleget. De az online mókákat csípem, így nem csodálkozom rajta, hogy sokan mások is szeretik.
Ezt a "lányos" játékok követik, (SIMS, stb) majd jönnek a nagy hájpot kapott játékok, amiket anyuci, apuci, kedves rokon vásárol, ajándékba. (Nekem is akad 1-2 játékom így, amikhez bottal sem nyúlnék hozzá...) Ilyen pl az NFS...
Viszont, akadnak a listán kifejezetten jó játékok is, sajnos, nem annyira az elején.
Jellemzõ egyébként a magyar vásárlókra ez a lista. Kevés a tudatos vásárló, aki tudja mit is akar. Sokan vannak akik csak ajándékba vásárolják, kapják a játékokat, sokan pedig online, vagy offline "menekülnek" a saját életük elõl.
Sajnos, ennek a visszahatását mindannyian érezzük, de ez nem azt jelenti, amit Te, és a kiadók gondolnak. Gyanítom, innen, a listáról, elég sok játék nem is lesz telepítve, talán soha.
Most karácsonyra, ha a rokonaim közül valaki a GTA4-et, vagy az NFS-t megvenné nekem, (amire van esély) széles vigyorral, kitörõ örömmel fogadnám, és rettentõ hálás, valamint meglepett lennék, hogy honnan tudta?... Más kérdés, hogy mindkettõ itt rohadna el a polcon...
És ez sajnos, a konzolosodás miatt van. Egyszerûen ott jellemzõbb az ajándékozás, és az igénytelenség. (igénytelenség alatt azt értem, hogy a HÜLYE 10-12 éves Vér Istvánka, szívesen játszik a Harry Potter 214. részével, mert a film "hú de kafa volt!") Anyuci pedig megveszi neki. Vagy említhetném azt a kib@szást, amit a PC tulajokkal mûveltek, GTA4 címen. (Nesze badd meg, jáccá! Nem teccik? Vegyééé kondzót!) Mert nekem senki se magyarázza, hogy a torontói R*-es arcok ENNYIRE bénák, vagy a játék ennyire gépigényes, mert ez nem igaz!
A warez miatt erõteljesen tolnak, minket PC-seket a konzol felé, le sem szarják a valódi igényeinket. Mert azok, akik döntési pozícióban vannak, tökéletesen tisztában vannak azzal, amit itt leírtam, sõt... Egyszerûen mesterségesen próbálják gerjeszteni a konzolok forgalmát. És amin valóban csodálkozom, hogy sokan valóban átállnak a "sötét" oldalra.
Ugyanis, semmi értelme, alapból. Anyagilag ugyan ott vagy, játékokból annyi van, hogy így sem tudsz mindennel játszani, ami érdekel, (magyarán, ha csak konzolra jelenik meg néhány exclusive cím, az sem gond, így is épp elég címet hagy ki az ember, és ha már kihagy, akkor nem teljesen mindegy, mit?) Viszont hátrány akad bõven. Ott van alapból a beépített korlátozás, (warez, stb) mellé úgy is fenntartasz egy PC-t, és sorolhatnám...)
(Jó, tegyük hozzá, játékra valóban alkalmas, videó nézésre, egyebekre, abból a szempontból értelmetlen, hogy van egy eszközöd otthon, ami alapból tudja mindazt, amit a konzol, anyagilag ugyan annyiba fáj, csak skálázhatóbb a pénztárcád szerint.) Ellenben akad 1-2 világ-cég, amelyik a saját, önös érdekébõl megpróbálja (sokakra sikerrel) rákényszeríteni a termékét, úgy, hogy az eleve létezõ, és teljesen alkalmas terméket (Nekem legalábbis úgy tûnik) megpróbálja értéktelenné, használatát körülményessé, élvezeti értékét csökkentetté tenni.
Úgyhogy, felesleges csodálkozni. Próbálnak a kiadók minél kisebb befektetéssel, minél nagyobb profitot csinálni. Ez természetes, és a mai eligénytelenedett, elhülyült világban, ezt meg is lehet tenni...
Nem kell csodálkozni, hogy a legfaszább konzol, a Wii. (a játék eladási lista alapján) és a PC a sereghajtó. igényestõl, az igénytelenig. Csak sajnos a sorrend, megfordult... Mónika show népszerû, és mondjuk a beugró már a Magyar1-en látható, ott is fõmûsor-idõn kívül...
http://www.freetvmaci.info/
Gaming is believing.
...ha õk is úgy gondolták, mint te, hogy konzolon csak betolod és már suhan is dolog egyszerûbb, mint PCn a 2db klikkelés, akkor tuti õk is a görnyedõs vérpécések közé tartoznak, úgyhogy ezt feltétlenül meg kellett jegyezniük a lentiek mellé 😊
Gaming is believing.
- kurvaszép
- de jó hogy nem akad és jól van optimalizálva ( konkrétan a GoW2tõl estek hanyatt )
- de jó hogy csak betolod és suhan
- HDtvre kötve tuti szétszakit mindtent az élmény
- kell nekem is 360
mondom paksi erõmûves tunningos vérpécésk, akik most láttak ilyet elõször ( kivéve a média marktban😄 ) és próbálhatták ki...
😛
minimum 1 hónap gyógyszeres kezelés az embereknek.
Gaming is believing.
Nem konzolosodik el semmi, hanem csak ezt a szinvonalat sokan megfizetik, és a fejlesztõk meg ezek után készítik az új játékokat.
Csak így tovább GRAT. NFS Rulez!!! Elhányom magam a sok magyar gyökértõl.
Mellesleg ezek a listák nem bizonyítanak semmit. Azt pedig, hogy van-e a PC-nek, mint játékgépnek jövõje, végképp nem dönthetik el.
Gaming is believing.
😊)))))
fotográfik kolomp edisön :D
Ami igaz is.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
Gaming is believing.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a PC-rõl mindig csak retail eladási toplistát lobogtattok számok nélkül. Jó lenne látni a Steam forgalmi számait az online értékesítéseket és a pontos eladásokat WORLDWIDE. ugyanis a PC európában és kínában/koreában sokkal erõsebb mint USA-ban...
Gaming is believing.
Én csak kérdezem és nem néztem utána.
Linkeljétek be az igazi listát és ennyi.
tán szerinted nincs igaza???
De gondolom aki ide jár/járt annak azé van egy kis okossága h nem kezd el itt mindig gyõzködni h kidopható a PC,meg ellehet temetni,meg egyéb malaC'ságok.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Viszont gépigény, illetve miatta való kompromisszum van konzolon is 😊 De tudom, hogy nem így értetted.
Gaming is believing.
Azok az adatokat meg amit te irsz retail eladasok, amiknek a valosaghoz kb 0 koze van.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
USA SZOFTVERELADÁSOK, 2008 NOVEMBER
1. (360) Gears of War 2 - 1,560,000
2. (360) Call of Duty: World at War - 1,410,000
3. (Wii) Wii Play - 796,000
4. (Wii) Wii Fit - 697,000
5. (Wii) Mario Kart - 637,000
6. (PS3) Call of Duty: World at War - 597,000
7. (Wii) Guitar Hero: World Tour - 475,000
8. (360) Left 4 Dead - 410,000
9. (PS3) Resistance 2 - 385,000
10. (Wii) Wii Music - 297,000
Amugy megsugom neked az elso heten fogyott a F3-bol kozel ot millio osszesen, azota eltelt majdnem 2 honap.
Es valoban nem az, mert van MMO jatek ami konzolra irt vagy mas platformra.
Es ezzel ki is derult, hogy a WoW bizony PC-s jatek es a tobbi meg tereles a reszedrol.
De hogy tovabb vigyuk a gondolatmeneted, hogy te mit nem tartasz jo otletnek.
Vajon akkor a retail eladasokat miert is szamoljuk bele az eladasokba ?
Teszem azt a dijat az Xbox live ne konyveljuk el bevetelkent, mert azt termeszetben fizetik az MS-nek ?
Ez ujabb kifogas mint a multiplatform es kulonbozo kifogasotok.
Vegul isha mar multiplatform valami az nem general a keszitoknek a PC-s oldalrol.
Egyszeruen szanalmas az ervrendszeretek ez a baj, minden eletszerueseget nelkuloz, mintha az alomvilagotok alapjan mukodne a nagyvilag, pedig nem. <#hehe>#hehe>