17438
-
#10261 Istenbarma nem erdekelnek minket a szeparalt listak, ahol a digitalis eladasokat nem szamoljak bele es a tobbi bevetelt ami a PC-s kiadokhoz aramolnak.
Szoval felesleges erolkodnod, hiszen neked csak a Iphone bevetel a lenyeg amit beszamolsz a konzolos eladasokba, mikozben mondjuk a wow bevetelet nem szamolod havonta, hiszen az nem szamit. :D -
#10260 Sok ember eltévedt az alkonyzónában, ebből látszik ki az igazi gamer meg ki az aki csak szórakozásból veszi meg magának vagy a gyerekeinek a játékokat.
Talán 3-4 játék jó ezen a listán a többi meg (mi ez a fos) -
#10259 Anglia aktuális, feltehetőleg a többi kontinensen is hansonlóak az arányok, max 1-2 pc cím még becsordogálhat valahova.
-
#10258 te jó ég... -
#10257 Igy van, gondold el megszabadulnanak a tetel 70%-atol. -
#10256 Hagyjad mar :D
A legtobbje agyatlan senkiknek keszul :D
Lehet hogy belegazolok a lelki vilagukba, de ez igy van, nem veletlenul keves a logikai jatek arra a geptipusra es akar a logikai jatekok soraba sorolhatunk minden komolyabb agytevekenyseget igenylo jatekot, akar a strategiakat is.
Egyszeruen nem tudjak eladni. Nagy piros gomb az elejen, nem kivan agytevekenyseget akar osztonosen is meglehet nyomni. -
#10255 Jól emlékeztem. Csak ha összeadjuk a konzoltokat, akkor győznek. Olyan játékokkal produkálva a bevételek nagy részét, ami konzolra sosem lesz. Aha, nincsen különbség.... -
#10254 Ja es akkor a hulyesegedre reagalva Totti.
Az NDS-nek mi koze van egy x360 vagy PS3 jatekhoz ? Egy Iphonenak vagy PSP-nek mi koze van hozza ? Hozza azt a szinvonalat egy N-Gage 2.0 ?
Mert ha nem akkor "semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon" mi a faszert szamoljatok bele a kozos listaba az eladasokat es utana magyarazzatok meg azzal ?
Micsoda lol. -
#10253 De az nem számít! Nem érted? az nem játékgép. Ejnye, Jakuza!
Én komolyan mondom, rég röhögtem annyit. Mikor betévedt egy PC-s, ugyanúgy jöttek az árral, (azazhogy méregdrága a PC) azok, akik itt elismerték, hogy ugyanannyi. Valami szánalom.
(Egyébként, mintha 2007-ben az összeladások tekintetében még a PC vezetett volna, $-ban kifejezve, minden típusú játékot, értékesítést figyelembe véve. Persze, lehet tévedek, friss adatot is lusta vagyok keresni, nemhogy 2007-est, de így emléxem.)
Én eleve azt nem értem, miért kell győzni?
PL; börnáut. Itt mekkora számnak kiáltották ki egyesek, de itt a pofon, kijött PC-n. Grafikailag... hát.... mondjuk, nem rossz. De a többi (számomra) nem sokat ér, mondjuk az sem. És az volt a húdebaró. Maximum grafikán nézem, amit a játék enged. élsimítás, minden. nem egy nagy szám... Blúrhegyek, stb. (Elég benézni a topikjába) A törésmodell nem lenne rossz, csak nagyon kidolgozatlan, grafikailag, és estig sorolhatnám. Jelenleg (Igen, warezhörcsög vagyok, leszedtem) 2:20 van benne, de csodálkoznék, ha a 3 órát megérné a gépemen....
Grebber!
Itt kapcsolódok a Te felvetésedhez; Ez kell a konzolos népnek. Ennyi. Akárhogyan is erőltetik egyesek, van különbség játékos, és játékos közt. Itt utalnék Skyline felvetésére is. Igaz, nagy gond a warez, de a csíteres multival megáldott, scripthegy CoD nem az a tipikus PC gém. Ide kicsit több, kicsit más kell mint oda. (A több relatíve értendő, a másik oldalról nézve kicsit kevesebb, mindjuk script, vagy "hangulat", amit máshol behoznak) Nem azt mondom, hogy felsőbbrendű, hanem hogy más, a PC-s játékos, mint a konzolos. Az, aki nem tud várni 6 hónapot egy portra, akinek az "exkluzívok" fontosak, már ott van, beszerzett egy konzolt. Tipikus PC-s elvan addig is, míg megjelenik az új csoda. Várja, de nem vesz miatta konzolt. (Aki ebből nem vágja a különbséget, azt sajnálom) -
#10252 Acsi kisbaratom, ti fikazzatok a topikotokban a Wii-t.
Jol olvasd el amit irtal, aztan a sajat hulye szovegedet szembe helyezzuk vele.
"Wíí flessjátékoknak meg fitnesz hülyeségeknek mi köze a 360 ps3 és a pc felhozatalához? semmi az ég világon, teljesen más közönségnek készült, nem gémereknek."
Ide meg beidezhetjuk amikor jossz azzal, hogy miert kellene a konzolokat kulonszamolni, hiszen a marokkonzol is jatekosokat eleg ki, mint a Wii.
Erdekes olyankor szamit. De amikor nem kell jon ilyen verpistike a magyarazo szoveggel "nyugodtan elfoglalhatja a top 10 összes helyét wicc play, fit, music meg az összes marhaság ami létezik, semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon" Azt mar nem veszi eszre hogy az ev 52. heten ezt lathatja az eladasi listakon, ami egyet jelent, hogy az a favorit, az szorakoztat nem a hiper szarok a 156. reszukkel.
Na de ha ezeket kivesszuk a pixisbol akkor eves szinten a PC sokkal tobb bevetelt general, hiszen a szamok azt mutattak, hogy az osszesitett eladasok a digi es koztes eladasokat szamolva a PC az egesz konzol eladastol mindossze 30%-al van elmaradva, mikozben a konzolos eladas a wii es marokkonzoloknak koszonheti az osszes legalabb 60-70%-t.
http://www.boston.com/business/technology/articles/2008/06/17/computer_vs_the_console/?page=2
-
#10251 * természtesen a Pc játékokhoz sem -
#10250 fogd már fel h a wíí senkit nem érdekel, nyugodtan elfoglalhatja a top 10 összes helyét wicc play, fit, music meg az összes marhaság ami létezik, semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon -
Micsu #10249 ami ott megy az szint alatti -
#10248 Varjal akkor meg a sok sertett langeszt meg nem is lattad, akik nem tudjak elviselni, hogy meg a kikialtas elott altaluk lefitymalt, fel-next-gen Wii halalra alazza eladasban es bevetelben az o dedelgetett alommasinajukat. :D
Minden hulyeseget kitalalnak mar a vedelmukben, olyanokat mint hogy mar az eladasokba szamitjak a mobiltelefonokra kiadott jatekokat.
Egyszeruen nevetseges az osszes kis verpistike.
-
#10247 "Az októberi-decemberi időszak legjobban fogyó címei:
Need for Speed: Undercover - 5.2 millió"
Nem ugy volt hogy szar rész lett és kevés fogyott?
-
#10246 Wíí flessjátékoknak meg fitnesz hülyeségeknek mi köze a 360 ps3 és a pc felhozatalához? semmi az ég világon, teljesen más közönségnek készült, nem gémereknek. Ha ennyire örülsz neki mint a majom a farkának akkor nyugodtan írd oda h a pécét is szarba alázza és meg is tiporja és akkor rendben vagyunk ha már állandóan ennek örülsz. -
#10245 Valamelyik nap nagyon unatkoztam, mondom, megnevettetem magam, és átlátogattam a társtopikba. (leáldozott, ugye) Eleve, nem tudom, mit keres a PC a topik nevében, hiszen alig van róla szó. Többnyire 360 vs PS3 harc. Annyit rég röhögtem, komolyan mondom. Egy dolgot nem értettem. Miért kell győzni? Bebizonyítani, hogy a másik az szar, és harcolni a saját gépünk igazáért, miközben a harmadik sikeresebb, de azt közösen szarozzuk.
Szánalmas, és jellemző a KONZOLOS gondolkodásra. Nálunk is van NV vs ATI topik, de az ellenzők is tudják az igazat, és nem is törik, kezüket-lábukat, csak egy-egy igazságot (vagy amit annak hisznek) megemlítenek. -
Zóanagyvarázsló #10244 Milyen felételezésem? Eddig midnen alklaommal kiderült, hogy az NPD retail adatai beleillenek a te számaidba is. Múltkor ki si fejtetted, hogy csak az a bajod velük, a digital download kihagyásával csúsztatnak (melyke tényleg jelentős adatok, és egyre fontosabb lenne, hogy mérjék őket, így is lesz, idő kérdése). Erre linkeltem be az említett cikket. Te csinálsz itt boszorkányüldözést.
Egyébként sosem mondtam, hogy nem ismerem el a Wii sikerét. Tény, hogy nem egészen ugyanannak a közönségben szól, de sosem mondtam, hogy nem az a legsikeresebb konzol jelenleg. Összemosol másokkal. -
#10243 Te pedig meg ugy sem tudtad alatamasztani a feltetelezesed.
Lehet vitatkozni a szamokkal.
Biztos meghamisitottak a Wii eladasokat, hogy a masik ket gyarto orra ala dorzsoljek.
Ugy birom, hogy nektek sose jo semmi, ha PS3-rol van szo akkor jon az Xbox hivok hada, hogy az nem ugy van, utana ezt eljatszatok forditva, utana billegtetitek a mercet mas iranyba, csak hogy ugy erezzetek magatokat, hogy nem toltak ki veletek.
Azzal pedig egyikotok se tud mit kezdeni, hogy a Wii egymaga lenyomja a ket szuperkonzolnak kikialltott muszaki csodat es a marokkonzolokkal meg az eladasok legalabb 70%-at kiteszik.
Ugye emlekszunk meg az eves konzol bevetelekre _ Vegyuk mar ki belole a 70%-t es hasonlitsuk mar ossze a PC-s bevetelekkel es utana nehogy ledobbenjetek.
-
Zóanagyvarázsló #10242 Sosem tudtad alátámasztnai, múltkor azt is belinkeltem, hogy óva intettek a PC leírásától, mert ők is jelentősnek tartjáka digitális disztribúciót. De ha ellenésgképre van szükséged, sok sikert hozzá! -
#10241 Igy van ezert nem tudja a PS3 megelozni a bevetelekben a PCt :D
Pont azert az 1% miatt. Muhaha -
#10240 Ja 30%át a nextgen konzolok 1 %át meg a pécé. -
#10239 Aki itt kozmetikaz az az NDP azt mar szamtalanszor elmondtuk.
Mindig az volt kifogas, hogy mert az is MS pet.
Ugy tunik mar Nintendo pet is. :D -
#10238 Amugy ennyit a next-gen konzolokrol ez mindent elarul:
Worldwide Top 5, 24th Jan 2009
1 Wii Fit 514,491 (Wii)
2 Wii Sports 433,435 (Wii)
3 Mario Kart Wii 193,287 (Wii)
4 Wii Play 191,674 (Wii)
5 Call of Duty: World at War 99,493 (X360)
American Top 5, 24th Jan 2009
1 Wii Fit 338,528 (Wii)
2 Wii Sports 263,096 (Wii)
3 Wii Play 119,856 (Wii)
4 Mario Kart Wii 109,432 (Wii)
5 Call of Duty: World at War 70,346 (X360)
Japanese Top 5, 25th Jan 2009
1 Wii de Asobu Mario Tennis GC 30,940 (Wii)
2 Zill O'll Infinite Plus 28,163 (PSP)
3 Taiko no Tatsujin Wii 25,414 (Wii)
4 Monster Hunter Portable 2nd G 25,363 (PSP)
5 Fragile: Sayonara Tsuki no Haikyo 23,900 (Wii)
Others Top 5, 24th Jan 2009
1 Wii Sports 160,623 (Wii)
2 Wii Fit 158,072 (Wii)
3 Mario Kart Wii 72,875 (Wii)
4 Wii Play 66,455 (Wii)
5 My Fitness Coach 35,662 (Wii)
Szinte elmondhatjuk hogy vagy 60-70%-at az eladasoknak a Wii es a marokkonzolok teszik ki, nem is a next-gen konzolok. -
#10237 -
Zóanagyvarázsló #10236 Ki beszélt konzolkról? Undercoveről van szó, az pedig megjelent PC-n és konzolon kívül másra is. -
Zóanagyvarázsló #10235 De ez VG Chartz, ők sajnos hazudósak, tippelnek, majd utólag kozmetikázzáka hivatalos adatok alapján. Valószínűleg ezt is fogják majd, éppen az EA jelentése alapján...
Egyébként megjelent még platformra (ebben Totti megleőzött, még jó, hogy frissítettem)), volt közben egy karácsonyi időszak, tehát a duplázás is elképzelhető. Bár ahogy elnézem, ez nem kizárólag novemberi adat akar lenni. -
#10234 Aha ertem mar az Iphone is konzol lett
Esetleg a Raketa porszivo nem az ? :D -
#10233 Microsoft Windows
PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation Portable
Nintendo DS
N-Gage 2.0
Wii
Xbox 360
Mobile phone
iPod Touch
iPhone -
#10232 Region Others Total
Total Sales: Japan: 0.01m America: 0.51m Others: 0.65m = 1.17m
Week 1 4,116 89,660 83,929 177,705
Week 2 2,542 72,346 105,319 180,207
Week 3 1,618 50,588 74,957 127,163
Week 4 407 68,285 74,976 143,668
Week 5 192 72,328 85,248 157,768
Week 6 120 64,504 116,191 180,815
Week 7 n/a 33,656 50,469 84,125
Week 8 n/a 24,376 32,416 56,792
Week 9 n/a 21,002 14,889 35,891
Week 10 n/a 16,252 12,722 28,974 -
#10231 Hat a novemberi adatok szerint.
X360: 1.17m
PS3: 1.10m
En nagyon ketlem, hogy az eltelt par honapban megduplaztak volna az eladasokat. -
Zóanagyvarázsló #10230 Végül kiderült, csak elment 5,2 millió Undercover worldwide... -
#10229 Mint anno az Oblivion meg jo par jatek, ahol sirtak a jatekosok, hogy szaggat a jatek ? -
#10228 Mert akik eredetiben minden játékot meg tudnak venni (tehát sokat áldoznak rá), szépen megvették a konzolt, mert azon hűde sokkal jobb játszani, meg mennyi hűdekafa játék jelenik meg rá ami PC-re "lehetetlen hogy megjelenjen", és azon kevésbé kell félni az esetleges problémáktól, hogy nem fog élvezhetően futni meg ilyesmi. -
#10227 USA Januar 4.heti osszesitett lista.
1. The Sims 2 Double Deluxe
2. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Spore
4. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack
5. Fallout 3
6. World Of Warcraft Battle Chest
7. World Of Warcraft
8. Left 4 Dead
9. Civilization IV
10. Call Of Duty: World At War -
#10226 Szerintem teljesen jogosan, foleg amiota tudjuk hogy szoktyak bevetelt vagy eladast szamolni. -
#10225 Visszaolvasva, kissé durva, amit írtam.
Arra akartam utalni, hogy elég ritkán látni azonos dologról azonos adatokat, még ha ugyan az is a forrás. Az a pénzintézet is, ami miatt a gazdasági válság kialakult, köteles volt az adatait nyilvánosságra hozni, mégsem sejtett senki, semmit. Tehát mint LEHETŐSÉG nyitott a dolog, azt mondanak, írnak amit akarnak. Ahogy a pillanatnyi érdekük diktálja. Nem mondom, hogy meg is teszik. De én a magam részéről fenntartással kezelem a dolgot.
Remélem, így egy fokkal világosabb az álláspontom, mert amit írtam, az nem egészen úgy hangzik, ahogy gondoltam... -
Skyline #10224 Látom a pc-s eladásokkal való bizonygatás failed (továbbra sincs sehol a magyarázat miért fogynak az egyszerre megjelent,pc-n jobbra sikerült multi címek jobban konzolon),most gyorsan meglovagoljuk a ps3 gyér eladásait...:DDD
Szánalmas:DDD
-
Zóanagyvarázsló #10223 Nem igazán, mert a megjeelnése óta adtak el összesen 24 milliót belőle, és nem az első 26 hónap során. Olvastam a csökkenésről korábban is, de észrevettem most is. Nem tudom, hogy mi fogja eladni, de szerintem EU-ban a neve miatt eddig is érthetetlenül jól vitték. -
#10222 Mashol is nagyon de megelozi.
Raadasul nem tudom eszrevetted ezt a kis szamot.
"PS3: -9.02% (798,000)" Decemberi eladas az elozo eveshez kepest.
Ugy hogy meg az arat is lenyegesen csokkentettek, az akkorihoz viszonyitva.
Mi fogja ezt eladni ? az MGS4 az nem, azt mar lattuk.