A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
150k felett ajánlott szerzõdést írni és kell illetéket fizetni, én csak errõl tudok. Szerencsére ilyen értékben sem adni, sem kapni nem fogok semmit a közeljövõben 😊
Teljesen életszérûtlen a dolog, de így mûködik. Állam bácsi átverhet téged, de Te állambácsit? Ugyanmár...
http://www.freetvmaci.info/
50k-ig meg asszem még ajándákozásit sem kell írni, ergó számlád sem kell legyen róla (nem vagyok könyvelõ, lehet tévedek).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az enyém.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Értékhatárhoz kellene ezt is kötni, ha már az sem számít lopásnak ha ellopják az ember pénztárcáját, de éppen nem volt benne csak 19 000 Ft.
Egyszer a szervizbõl vittem haza a TV-t. (90-es évek) rendõr megállít, számla? Mondom otthon... Hazakísért, megnézte... Szerencsére fél sarokra laktam, mert különben bevitt volna. Alig tudtam kikönyörögni a dolgot. Tudom, másik úgy, de a rendõri gondolkodást jól példázza.
Megéri, nem garasoskodok, megveszem. Most ajánlottak 9 ropiért GTA4-et. köszönöm, nem kell... Hiába, hogy a hangulata eddig jónak tûnik, hiába a hosszú játékidõ. Ez a jelenlegi formájában majd EVM-ben, jövõre, 2 ropiért... (Mert ez így hamar odakerül...) Akkor is azért, mert GTA.
Ez nem igaz. Az utóbbi idõben átfutottam pár frissebb játék esetében az EULA-t, és tételesen lehetõvé teszik. Sõt, még a számlát sem említik meg, az legfeljebb az APEH-nek kell 5 évig.
És ezzel el is jutottunk oda, hogy a jelenlegi értékesítési rendszer becsõdölt. Ebbõl látszik, hogy valójában a kutyának sem kell az adathordozó, meg a csomagolás. A szoftver kell, minél hamarabb, minél egyszerûbben. És ha tetszik fizetünk is érte.
Ez a gyakorlat. Legalizálni kéne valahogy, és akkor mindenki boldog lenne.
Ismét csak a Steamet tudnám példának felhozni, amit meg lehet ugyan törni, de rengeteg problémát generál, több gondot okoz, mint az a párezer forint.
Emellett visszább lehetne venni arcból. Általában az EULA-kban benne van, hogy nem a tulajdonod a szoftver, csak a használatának jogáért fizettél. Tehát EL SEM ADHATOD, mivel nem is a tiéd. Innentõl kezdve a használtszoftver cserebere, eladás, stb _UGYANÚGY_ warez, mint a torrent.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A héten 3 "új" játék landilt nálam ( ebbõl csak egy az enyém😊 )
Tomb Raider U
Pure
Mirrors Edge
maximálisan megvagyok elégedve mindegyikkel, gyönyörû, élvezetes, 720p + bõnyál AA és tökéletes fps, egyik sem röccen be soha semmikor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én, KÉNYSZERÍTVE érzem magam a warezolásra. Gameplay videók, elõzetes értékelések alapján elõrendeltem a cuccot. Hála az égnek, holnapra kértem a kiszállítást, így le tudtam mondani.
Nem a warezzal van a gond. Lopni mindig is fognak az emberek, de ennek nem csak az az oka, hogy lehet lopni. Nem csak Magyarországon drága, hanem mindenütt, ha az ár érték viszonyt nézzük. Ugyanakkor a minõség zuhanórepülésben van, az értékesítési rendszer pedig elavult.
A warez elleni harc hatástalan. Sokszor az árát nem hozza be.
Itt nincs más megoldás, mint a rendszer újragondolása, és a warez (legalább nagyjából-i) értelmetlenné tétele. Teljesen értelmetlen a dolog ugyanis, legalábbis jelenleg. Akinek csöpp esze van, vásárlás elõtt körbenéz. Szerinted, most hányan vásárolják meg? Szerintem drasztikusan kevesebben, mintha azt a 2 millát, amit védelemre költöttek, optimalizálásra fordították volna. Persze, tegnap roham volt. Ma már nincsen...
Abban viszont igazad van, hogy sosem lesz vége. Könnyen másolható az adathordozó. És mivel adat, mindig is az lesz.
Az a véleményem, hogy egyetlen kiút van. Minõség, ár, értékesítési forma összehangolása. Ha olcsón, minõségi termékhez jutsz, elérkezhet(ne) az idõ, hogy a netes társadalom veti ki magából azt, aki másolni kíván. Mert most Darkc0der népi hõs, mert a pénzhajhász kiadókat segít kijátszani. Viszont, ha a kiadó "jó fej", jól dolgozik, nincs elszállva anyagi értelemben, abban a pillanatban patkánnyá válik, aki meg akarja lopni. Ez ennyire egyszerû, bár sarkítva fogalmaztam. Azt kell elérni, hogy ne legyen divat a dolog. De így ezt nem lehet elérni.
Szigoruan magánvélemény a dolog, természetesen. De felesleges ezen ennyire görcsölni. RÉG újra kellett volna gondolni a értékesítési stratégiát, megfelelõ árat, megfelelõ értékesítési formát találni ahhoz, hogy a warez értelmét veszítse. Nem LEHETSÉGES másként gyõzni. A védelmeket napok alatt kikerülik, és most is; van aki az eredetivel szív, mert másoltnak érzékeli a játékot, és bedobja a hullámzás effektet, fél napos procedúra az aktiválás, net szükséges hozzá, és sorolhatnám...
Vagy recskáztak, vagy a védelemmel foglalatoskodtak, de hogy a játékot le se tojták, az tuti.... Én inkább ez utóbbi állásponton vagyok.... (Tudom, hogy általában azt külsõs cég csinálja. Mondandóm lényege az, hogy a játékkal kellett volna foglalkozni... Nem tették. Ilyen gány melót rég láttam....)
Túl nagy piac ez ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják. Érdekes módon, ha egy fejlesztõ a játékkal törõdik, nem a védelemmel, akkor általában nincsen gond az eladásokkal, megy a szekér. Ha pedig hónapokig tököl a "feltörhetetlen" védelemmel, és nem csinál játékot, hanem valami ocsmányságot ad ki a kezébõl, tõlem mehet is a süllyesztõbe.
Ugyanis, ne legyen kétséged, ezt is feltörik, normálisan. Viszont, amíg így néz ki, ahogy kinéz, ilyen a gépigénye, addig 1 vásárlót tuti elbuktak, engem. És gyanítom, nem csak engem....
És az is valószínû, hogy a megfelelõ szint eléréséhez olyan szinten kellene belenyúlni, ami utólag lehetetlen. Magyarán, ha nem a védelemmel, hanem a játékkal törõdnek, sokkal jobban jártak volna.
hányás
ezek alapján csodálatosan nézhet ki konzolon is
😊
fotográfik kolomp edisön :D
CPU: Cell Processzor
* PowerPC-base Core @3.2GHz
* 1 VMX vector egység
* 512KB L2 cache
* 7 x SPE @3.2GHz
* 7 x 128b 128 SIMD GPRs
* 7 x 256KB SRAM for SPE
Memória:* 256MB XDR Main RAM @3.2GHz
GPU: RSX @550MHz
* 256MB GDDR3 VRAM @700MHz
Mindegy tévedtem egy kicsit a proci adatot illetõen
<#hehe>#hehe>
360ba 3 magos
3 szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en
magonként 2 hardware-sín
magonként 1 VMX-128 vektor egység
1 MB L2 cache
PS3
A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor, melybõl egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerûen bekapcsolható a másik. A hétbõl hatot használhatnak a fejlesztõk, a hetedik az operációs rendszeré.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mindegy
Gaming is believing.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
😊
Bocsesz h beleszólok, de ugy tudtam hogy konzolon ugyanolyan szép alapból a játék mint egy full extrás gépen maxra felhúzva a config.
Nekem nem felejti el, és nem is loginelek live-ra....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A valódi indok annyi, hogy nem éri meg nekik, mert kevés az eladott konzol...
Gaming is believing.
Gaming is believing.
1; Én elég sokat jártam tékába, egy idõbe. Én "reszortom" volt, elég sokat nézegettünk filmet így, haverokkal / családdal.
Egyedüli buktatóját ott látom ennek a kölcsönzési módnak, hogy MO-n, nincs... Én például elvbõl nem nézek angolul filmet. Lehet, egy-egy mondatot elbaszarintanak magyarul, de szeretem, ha TÖKÉLETESEN értem.
Speckó, évek óta nem voltam moziban. A SW3-at láttam utoljára. Azóta, bár minden filmet lekapok, ha van egy életképes rilíz, nem akadt olyan, amiért jó szívvel fizettem volna... Ebbõl a szempontból egy online téka nem rossz ötlet, de amíg nincsen az anyanyelvemen, valahogy nem tud megérinteni a dolog.
2; Epizódikus tartalom nem volna rossz, hiszen én speckó alig várom a HL Ep3-at. De nem jön. Ha évente kijönne mondjuk 2 belõle, már elmenne. Ha önállóan jönne ki, az szintén nem ártana. Mert bevallom, nem vettem meg a narancs dobozt... Egyedül az EP2 kellett volna belõle, az érdekelt, de úgy meg drága....
DLC ben ott a hiba, hogy mire kijön, már rég megvolt az uninstall. Ahhoz olyan játék is kell, ami fent van a gépen, tartósan. Ugyanis, egy valóban újrajátszható, vagy MMO szerûen, az embert folyamatosan lekötõ játék kell hozzá. Mint Pl a TDU. Jöttek a dlc-k, dobozon... Pc-n meg nem. Be sem fejezték... Szóval, ha valami olyan játékhoz adnak, ami érdekelne is, azt elbénázzák. Kíváncsi leszek a GTA4-re ebbõl a szempontból. Egy fél évig tuti a gépen lesz, ha ez alatt adnak ki 4 új kinézetet, 2 bejárható épületet, 12 küldetést, 6 új járgányt, akkor nem fog kelleni...
SA-nál fél év volt a magyarítás. Mire kijött végigvittem, és annyira nem kötött le, hogy magyarul is végig játsszam. Egyrészt túl volt bonyolítva, másrést ez a gyere feka-tesó feeling nem az én világom. Márcsak azért is, mert ismerem annyira, amennyire a fejlesztõk nem, és nagyon sok benne a sztereótípia, ami mindig is zavart. A kelet-európai bevándorló ebbõl a szempontból még rosszabb, mert azt jobban ismerem....
Idõalapú játékokkal pedig egy gond van... az ára. Ott a WoW. Méregdrága! Nem is tudom, hogy három vagy 1 hónapra több, mint 6 ezer pénz.... Az rengeteg! Kb éves díjként tudnám ezt az összeget elképzelni! Tudom, így is fogy, viszik, mint a cukrot, és nyugaton nem ennyi az annyi... De akkor is! ha 12 ropi, egy ME, Sacred, vagy akármi, amivel korlátlan ideig játszhatsz, nehogy már kétszer ennyi legyen valami egy évre!!!
Hát igen, csatlakozom az elõttem szólóhoz; "Bezzeg az én idõmben.... "
csak kérdeztem.
de az nem?