A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Kiesett a szatyromból, visszamegyek megkeresni. Segíthetnek is! Életszerûbb példákat pls.! Mit gondolsz miért csinálnak próbavásárlásokat?! Mert téged, mint ártalmatlan vevõt nem molesztálhat terepen a buzi apeh.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

50k-ig meg asszem még ajándákozásit sem kell írni, ergó számlád sem kell legyen róla (nem vagyok könyvelõ, lehet tévedek).

150k felett ajánlott szerzõdést írni és kell illetéket fizetni, én csak errõl tudok. Szerencsére ilyen értékben sem adni, sem kapni nem fogok semmit a közeljövõben 😊
Dante73
Ha kijössz a közértbõl, és megállítanak, nincsen nálad számla, téged is, a boltot is megtermékenyíti az apeh... De szülési fájdalmaid, tuti lesznek.
Teljesen életszérûtlen a dolog, de így mûködik. Állam bácsi átverhet téged, de Te állambácsit? Ugyanmár...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Erre a lobby a válasz. Mondj egy olyan dolgot, amiért fizetsz, de nem kapsz SEMMIT! Bármilyen adathordozó. Szerzõi jogdíj... Semmi más. Mindenben fizeted, nem is keveset, és kajakra semmit sem kapsz a befizetett összegért cserébe. KONKRÉTAN SEMMIT. Mert ha a szerzõi jogdíjas vinyódon találnak valamit, megbüntetnek, holott fizettél jogdíjat. Nevetséges. És egy vinyón komoly ezreseket kifizettél jogdíjra, egy DVD-nek majdnem a fele ára jogdíj...

Sir Quno Jedi
Ugyanmár. Jönnek, hogy honnan van a fogkefém -> megette a kutya a számlát, rossz kutyus. Nem vagy köteles mindenrõl számlát tartani (pláne nem a kisértékû fogyasztási cikkekrõl (maj pisztos megõrzöd a blokkokat a közértbõl a napi bevásárlás után is)). Amúgy is a legtöbb cucc 3 év alatt nullára íródik még könyvelésben is, minek arról számla. Csak az APEH szeret kellemetlenkedni, ahol tud. Leszarod, élsz boldogan!

50k-ig meg asszem még ajándákozásit sem kell írni, ergó számlád sem kell legyen róla (nem vagyok könyvelõ, lehet tévedek).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
"Emellett visszább lehetne venni arcból. Általában az EULA-kban benne van, hogy nem a tulajdonod a szoftver, csak a használatának jogáért fizettél. Tehát EL SEM ADHATOD, mivel nem is a tiéd. Innentõl kezdve a használtszoftver cserebere, eladás, stb _UGYANÚGY_ warez, mint a torrent."

Az enyém.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az egész számlásdit pédául azért sme értem, mert mi van akkor, ha én bemegyek a szofverboltba, karácsonyra bevásárolok ajándékokat, de nem kérek mindegyikrõl külön számált? Utána a megajándékozottakat zaklathetnák ezzel? Ez egy szánalom, de ettõl még messze van a wareztõl a használt szoftver. Mellesleg vásároltam már használtan is számlával - 10 éves játékot 😊

Értékhatárhoz kellene ezt is kötni, ha már az sem számít lopásnak ha ellopják az ember pénztárcáját, de éppen nem volt benne csak 19 000 Ft.
Dante73
Meg a szoftver-rendõrségnek. Sajnos más a gyakorlat, mint az elmélet. Ha kijönnek, és nincsen számlád róla, ugyanúgy megbúbolnak, mintha letöltötted volna. Igaz, végül nem ítélnek el, de meghurcolnak, rendesen. Hála az égnek, ez NAGGYON ritka.

Egyszer a szervizbõl vittem haza a TV-t. (90-es évek) rendõr megállít, számla? Mondom otthon... Hazakísért, megnézte... Szerencsére fél sarokra laktam, mert különben bevitt volna. Alig tudtam kikönyörögni a dolgot. Tudom, másik úgy, de a rendõri gondolkodást jól példázza.

Dante73
Tomb Raider U tényleg NAGGYON jól sikerült. Vannak vele gondjaim, (kamerakezelés) ellenben gyönyörû, 60FPS alá alig alig ment 1280x1024-ben, minden csutkán. Élsimítás azt hiszem csak 2x-es volt, de nem is kellett több. Igaz, végigtoltam már egyszer, de ÖRÖM lesz még egyszer végigtolni, MAGYARUL is. Persze, már az eredetivel...
Megéri, nem garasoskodok, megveszem. Most ajánlottak 9 ropiért GTA4-et. köszönöm, nem kell... Hiába, hogy a hangulata eddig jónak tûnik, hiába a hosszú játékidõ. Ez a jelenlegi formájában majd EVM-ben, jövõre, 2 ropiért... (Mert ez így hamar odakerül...) Akkor is azért, mert GTA.

Tehát EL SEM ADHATOD, mivel nem is a tiéd. Innentõl kezdve a használtszoftver cserebere, eladás, stb _UGYANÚGY_ warez, mint a torrent.

Ez nem igaz. Az utóbbi idõben átfutottam pár frissebb játék esetében az EULA-t, és tételesen lehetõvé teszik. Sõt, még a számlát sem említik meg, az legfeljebb az APEH-nek kell 5 évig.
Chocho
Hát még jó, röhögnék is, ha szaggatna a konzolon...

Gaming is believing.

dronkZero
"akkor sem veszik meg, hanem letöltik mert kényelmesebb..."

És ezzel el is jutottunk oda, hogy a jelenlegi értékesítési rendszer becsõdölt. Ebbõl látszik, hogy valójában a kutyának sem kell az adathordozó, meg a csomagolás. A szoftver kell, minél hamarabb, minél egyszerûbben. És ha tetszik fizetünk is érte.

Ez a gyakorlat. Legalizálni kéne valahogy, és akkor mindenki boldog lenne.

Ismét csak a Steamet tudnám példának felhozni, amit meg lehet ugyan törni, de rengeteg problémát generál, több gondot okoz, mint az a párezer forint.

Emellett visszább lehetne venni arcból. Általában az EULA-kban benne van, hogy nem a tulajdonod a szoftver, csak a használatának jogáért fizettél. Tehát EL SEM ADHATOD, mivel nem is a tiéd. Innentõl kezdve a használtszoftver cserebere, eladás, stb _UGYANÚGY_ warez, mint a torrent.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Istencsászár
Én általánosságról beszéltem, de a GTA4 esetében maximálisan megutdok érteni minden vásárlót aki tegnap szembesült ezzel a trágyakupaccal, ez nem állapot... át lettetek baszva, ennek kell hogy legyen valami következmánye, de ez csak egy eset ami szerencsére nem átlagos jelenség szóval annyira nincs világvége hangulat😊

A héten 3 "új" játék landilt nálam ( ebbõl csak egy az enyém😊 )

Tomb Raider U
Pure
Mirrors Edge

maximálisan megvagyok elégedve mindegyikkel, gyönyörû, élvezetes, 720p + bõnyál AA és tökéletes fps, egyik sem röccen be soha semmikor

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Elfogadom a warezhez való hozzáállásod, de nagy butaságot mondtál....
Én, KÉNYSZERÍTVE érzem magam a warezolásra. Gameplay videók, elõzetes értékelések alapján elõrendeltem a cuccot. Hála az égnek, holnapra kértem a kiszállítást, így le tudtam mondani.
Nem a warezzal van a gond. Lopni mindig is fognak az emberek, de ennek nem csak az az oka, hogy lehet lopni. Nem csak Magyarországon drága, hanem mindenütt, ha az ár érték viszonyt nézzük. Ugyanakkor a minõség zuhanórepülésben van, az értékesítési rendszer pedig elavult.
A warez elleni harc hatástalan. Sokszor az árát nem hozza be.

Itt nincs más megoldás, mint a rendszer újragondolása, és a warez (legalább nagyjából-i) értelmetlenné tétele. Teljesen értelmetlen a dolog ugyanis, legalábbis jelenleg. Akinek csöpp esze van, vásárlás elõtt körbenéz. Szerinted, most hányan vásárolják meg? Szerintem drasztikusan kevesebben, mintha azt a 2 millát, amit védelemre költöttek, optimalizálásra fordították volna. Persze, tegnap roham volt. Ma már nincsen...
Abban viszont igazad van, hogy sosem lesz vége. Könnyen másolható az adathordozó. És mivel adat, mindig is az lesz.
Az a véleményem, hogy egyetlen kiút van. Minõség, ár, értékesítési forma összehangolása. Ha olcsón, minõségi termékhez jutsz, elérkezhet(ne) az idõ, hogy a netes társadalom veti ki magából azt, aki másolni kíván. Mert most Darkc0der népi hõs, mert a pénzhajhász kiadókat segít kijátszani. Viszont, ha a kiadó "jó fej", jól dolgozik, nincs elszállva anyagi értelemben, abban a pillanatban patkánnyá válik, aki meg akarja lopni. Ez ennyire egyszerû, bár sarkítva fogalmaztam. Azt kell elérni, hogy ne legyen divat a dolog. De így ezt nem lehet elérni.

Istencsászár
A wareznak sosem lesz vége, mert hiába szánja rá magát egy kis közeg hogy õ megveszi eredetibe és nem fog többet lopni, amikor 10szer annyi warezmatyi lép a helyére. Árakkal csak itthon lehet foglalkozni hogy drága, mert külföldön a többségnek nem drága, de ha van is pénze rengetegen akkor sem veszik meg, hanem letöltik mert kényelmesebb... nem a kiadók, nem az árazások hibásak hanem fõként az emberek, mint mindig.

Dante73
Na jó, az Undorcover gányabb, de attól értelmes ember nem is várt sokat. Ezzel szemben ettõl.... HATALMASAT csalódtam. Kissé olyan a feeling, mintha a portolásra szánt pénzt, védelemre költötték volna.
Szigoruan magánvélemény a dolog, természetesen. De felesleges ezen ennyire görcsölni. RÉG újra kellett volna gondolni a értékesítési stratégiát, megfelelõ árat, megfelelõ értékesítési formát találni ahhoz, hogy a warez értelmét veszítse. Nem LEHETSÉGES másként gyõzni. A védelmeket napok alatt kikerülik, és most is; van aki az eredetivel szív, mert másoltnak érzékeli a játékot, és bedobja a hullámzás effektet, fél napos procedúra az aktiválás, net szükséges hozzá, és sorolhatnám...

Dante73
Volt alkalmam megnézni a játékot, futás közben.
Vagy recskáztak, vagy a védelemmel foglalatoskodtak, de hogy a játékot le se tojták, az tuti.... Én inkább ez utóbbi állásponton vagyok.... (Tudom, hogy általában azt külsõs cég csinálja. Mondandóm lényege az, hogy a játékkal kellett volna foglalkozni... Nem tették. Ilyen gány melót rég láttam....)

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a játék helyett hónapokig a védelmen dolgoztnak a játék fejlesztõi?
Dante73
Nem, ez a mostani játékfejlesztõk pofátlanságáról mond el mindent....
Túl nagy piac ez ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják. Érdekes módon, ha egy fejlesztõ a játékkal törõdik, nem a védelemmel, akkor általában nincsen gond az eladásokkal, megy a szekér. Ha pedig hónapokig tököl a "feltörhetetlen" védelemmel, és nem csinál játékot, hanem valami ocsmányságot ad ki a kezébõl, tõlem mehet is a süllyesztõbe.

Ugyanis, ne legyen kétséged, ezt is feltörik, normálisan. Viszont, amíg így néz ki, ahogy kinéz, ilyen a gépigénye, addig 1 vásárlót tuti elbuktak, engem. És gyanítom, nem csak engem....
És az is valószínû, hogy a megfelelõ szint eléréséhez olyan szinten kellene belenyúlni, ami utólag lehetetlen. Magyarán, ha nem a védelemmel, hanem a játékkal törõdnek, sokkal jobban jártak volna.

jah, ez a kíválóan ócska konzolport miatt van
hányás

ezek alapján csodálatosan nézhet ki konzolon is
😊

fotográfik kolomp edisön :D

PS3
CPU: Cell Processzor
* PowerPC-base Core @3.2GHz
* 1 VMX vector egység
* 512KB L2 cache
* 7 x SPE @3.2GHz
* 7 x 128b 128 SIMD GPRs
* 7 x 256KB SRAM for SPE
Memória:* 256MB XDR Main RAM @3.2GHz
GPU: RSX @550MHz
* 256MB GDDR3 VRAM @700MHz
Mindegy tévedtem egy kicsit a proci adatot illetõen
<#hehe>

Haveromnak ezekszerint mind a 8procit tönkretette a gta4.Jajjdenagyakár...de lehet igazadvan majd utánaolvasok.Egy"ilyen komoly gépre"nem tudnak rendesesn konfigurálni?<#hehe>LOL

Istencsászár
"egy manapság átlagosnak mondható pc proci fele"

360ba 3 magos

3 szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en
magonként 2 hardware-sín
magonként 1 VMX-128 vektor egység
1 MB L2 cache

PS3

A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor, melybõl egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerûen bekapcsolható a másik. A hétbõl hatot használhatnak a fejlesztõk, a hetedik az operációs rendszeré.

Olvass utána milyen proci meg videókártya stb van a konzolokba...ps3 xbox360...(egy manapság átlagosnak mondható pc proci feleDD)És most csak core2duo2___gondoltamDDA4magosról már ne is beszéljünk.Amúgy én csak akkor vettem észre hogy nem a legtökéletesebb van belõve a játék mikor kurva sok rendõr jött egyszerre(beáltam mondjuk valahová és lõdöztem õket)azt a sorozatos robbanásoknál kicsikét beszaggatottDDcsak néztemDEKÁRÉRTE..Amúgy 1xkötelezõ végigjátszani.Nálam még mindig a RESIDENT4grafikai tunningokkal texturákkal stb...megbuherált verziója a No1.1680x1050be<#hehe><#hehe>

DarkSector
háát nem pontossan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hallomásra nem adunk...
😊

én úgy hallottam hogy maxon vannak gondok a gémmel, az új graf beállíásokat nem sikerült igazán optimalizálni, 20% látómezõhöz ami konzolon volt ahhoz sztem nem kell erõmû

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

koschwarz
mindig megkapja a PC ugyanazt a konzoljátékot csak szebb grafikával? vagy ezt hogy érted?<#miaz><#fejvakaras><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

??? Mirõl van szó, nem értem...

Igen az sokat mond a balfasz programozásról.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sir Quno Jedi
GTA4. Ez önmaga mindent elmond a pécé jövõjérõl...

Nekem is volt valami ilyesmi parám, de úgy emélkszem végül csak az onlinehoz kellett loginolni, a story módot automatikusan folytatta...
mindegy

Chocho
Be kell, mert ha nem teszem, nem tölti be az állást. Kiírja, hogy nem vagyok beloggolva...

Gaming is believing.

Elsõre létrehozod a profilt, de utána már nem kell bejelentkezni.

[Jakuza]
Lehet neki a warezzel nem kell. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

szerintem
😊

nem kell

Dante73
MESSZE nem...

Chocho
Nekem eredetivel be kell jelentkeznem az offline profilomba.

Gaming is believing.

Hellósztok!
Bocsesz h beleszólok, de ugy tudtam hogy konzolon ugyanolyan szép alapból a játék mint egy full extrás gépen maxra felhúzva a config.
Mivan?
Nekem nem felejti el, és nem is loginelek live-ra....

ValószínûDDDmeg amúgy is komolyabb grafikát ki lehet hozni a játékokból pc-n mint a konzolokon még ha fullhd-be csapatod akkor is.Effekteket egyénileg állítod be stbKonzolon meg egy megadott kofigurációval játszol(csak fasza géped legyen meg egy 20colosnál nem kisebb lcd monitoroddddMajd betesztelem pc a gta4-et azt már végigtoltam ps3-on fullhd-n.

DarkSector
Igen fasiszta neked elhisszük.<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerimtem van jövõje a pc játékoknak
Chocho
Ööö... a regisztráció magyar volt. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Már bocs, de Te beveszed ezt a szart? 😄 Csak mert ha igen, akkor máris megdõlt a "konzolosok nem warezolnak" állítás. Hisz ha a warez miatt nem éri meg a MS-nak, akkor az bizonyítja, hogy Mo.-n az xboxos közönség is másolja a játékokat, méghozzá dögivel.

A valódi indok annyi, hogy nem éri meg nekik, mert kevés az eladott konzol...

Gaming is believing.

Chocho
Ha már Live! és Xbox... a Gears of War KIAKASZT!!! Hihetetlen, hogy elfelejtegeti a mentéseket. Ez borzasztó. Kiléptem, mert dolgom volt, mennék vissza, erre a FEJEZET ELEJÉRÕL kezd a játék. Ez undorító. Mikor annak idején teszteltem, akkor is ezt csinálta. Azóta viszont ugye kijött magyarul, gondoltam, tán javítottak rajta. Hát nem. Ez ebben a formában egy kalap szar. És még csodálkoztak a fejlesztõk, hogy nem kelt el túl nagy számban...

Gaming is believing.

Dante73
Kissé megkésve, bocsi!
1; Én elég sokat jártam tékába, egy idõbe. Én "reszortom" volt, elég sokat nézegettünk filmet így, haverokkal / családdal.
Egyedüli buktatóját ott látom ennek a kölcsönzési módnak, hogy MO-n, nincs... Én például elvbõl nem nézek angolul filmet. Lehet, egy-egy mondatot elbaszarintanak magyarul, de szeretem, ha TÖKÉLETESEN értem.
Speckó, évek óta nem voltam moziban. A SW3-at láttam utoljára. Azóta, bár minden filmet lekapok, ha van egy életképes rilíz, nem akadt olyan, amiért jó szívvel fizettem volna... Ebbõl a szempontból egy online téka nem rossz ötlet, de amíg nincsen az anyanyelvemen, valahogy nem tud megérinteni a dolog.
2; Epizódikus tartalom nem volna rossz, hiszen én speckó alig várom a HL Ep3-at. De nem jön. Ha évente kijönne mondjuk 2 belõle, már elmenne. Ha önállóan jönne ki, az szintén nem ártana. Mert bevallom, nem vettem meg a narancs dobozt... Egyedül az EP2 kellett volna belõle, az érdekelt, de úgy meg drága....
DLC ben ott a hiba, hogy mire kijön, már rég megvolt az uninstall. Ahhoz olyan játék is kell, ami fent van a gépen, tartósan. Ugyanis, egy valóban újrajátszható, vagy MMO szerûen, az embert folyamatosan lekötõ játék kell hozzá. Mint Pl a TDU. Jöttek a dlc-k, dobozon... Pc-n meg nem. Be sem fejezték... Szóval, ha valami olyan játékhoz adnak, ami érdekelne is, azt elbénázzák. Kíváncsi leszek a GTA4-re ebbõl a szempontból. Egy fél évig tuti a gépen lesz, ha ez alatt adnak ki 4 új kinézetet, 2 bejárható épületet, 12 küldetést, 6 új járgányt, akkor nem fog kelleni...
SA-nál fél év volt a magyarítás. Mire kijött végigvittem, és annyira nem kötött le, hogy magyarul is végig játsszam. Egyrészt túl volt bonyolítva, másrést ez a gyere feka-tesó feeling nem az én világom. Márcsak azért is, mert ismerem annyira, amennyire a fejlesztõk nem, és nagyon sok benne a sztereótípia, ami mindig is zavart. A kelet-európai bevándorló ebbõl a szempontból még rosszabb, mert azt jobban ismerem....

Idõalapú játékokkal pedig egy gond van... az ára. Ott a WoW. Méregdrága! Nem is tudom, hogy három vagy 1 hónapra több, mint 6 ezer pénz.... Az rengeteg! Kb éves díjként tudnám ezt az összeget elképzelni! Tudom, így is fogy, viszik, mint a cukrot, és nyugaton nem ennyi az annyi... De akkor is! ha 12 ropi, egy ME, Sacred, vagy akármi, amivel korlátlan ideig játszhatsz, nehogy már kétszer ennyi legyen valami egy évre!!!
Hát igen, csatlakozom az elõttem szólóhoz; "Bezzeg az én idõmben.... "

DarkSector
Dehogy
csak kérdeztem.
de az nem?

[Jakuza]
Talan tilos ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.