A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak legyen ilyen =]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Csak mert a linuxhoz PS3-n nem kell semmilyen emulacio.
De ettol ugyanugy nem fog menni rendesen a dolog.
Gaming is believing.
Nem egeszen mas teszta, probalj jatszani rajta PC-s jatekkal. 😄
1.0? Na, ez érdekes! Megkérhetlek, hogy linkeld be nekem a letöltés helyét? Csak mert a PCSX2 hivatalos oldalán nem találom (persze lehet, hogy csak béna vagyok).
Gaming is believing.
Mar reg van ujabb verzio "PCSX2 Playground v1.0.0395"
Amugy meg a pluginok valtoztatasaval es mas beallitasaval jelentosen lehet novelni a sebesseget es nem art bekapcsolni a ketmagos szamitasi muveleteket az emuban valamint a speed hackokat,ami latvanyos sebesseg novekedest szoktak eredmenyezni.
Amugy pedig az altalad kiprobalni ohajtott FFX a te geptipusoddal is megkozelitoleg 100FPS-el hasit, igy limitalni is kell a frameket a config CPU menuben.
Amugy pedig azt kell mondjam, hogy ahhoz kepest, hogy az eredeti gephez kepest legalabb tizszeres szamolasi muvelet szukseges, ahhoz kepest teljesen jo a dolog.
Gondolj bele egy PC amit a PS2 kiadasa utan gyartottak 3 evvel 2002-2003 egy masfel perc alatt bebootol egy windows XP-t, egy PS3-nak 45 percre van ehhez szukseg es akkor a PC-s jatekokrol meg nem isbeszeltem azt el is lehet felejteni. 😉
Gaming is believing.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azok mar mennek kisebb gepeken is nagyon jol, persze van olyan is ami meg az ellentetje, minf a Shadow of the Colossuss, bar az is fut nalam olyan 20-40 FPS-el.
Ami hát igencsak rajzfilmszerû, de én nagyon imádom a mai napig, az egyik legkedvesebb mesém.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
PS2re rengeteg jrpg van, de ha valaki egy szép és 2008hoz méltõ nextgen jrpgre vágyik az próbálja ki az LOt, ami egy klasszikus vonaló játék, minden tekintetben kiválóan kivitelezve remek történettel, mesteri zenével és drámákkal... amúgy egy rajzfilmes jrpg nem hasonítható egy komolyabb alkotáshoz hiszen pl az Eternal Sonata mondandója komoly, nagyon is, de a külsõ "gyerekes" és gyönyörû ( cell shade )
Na meg az oskori konzolokbol visszahoz valamit es csak ezert.
Na de ettol meg sem kozelitti az igazi huzos PC-re megjelent RPG-k szinvonalat, szvsz.
Gaming is believing.
Gondolom azok panaszkodnak, akik nem tudjak elolvasni a minimum hardver kovetelmenyt. 😄
Apropo:
RPG tortenet.
Most jatszom a PS2 egyik top 10-es RPGjevel a Dragon Quest VIII-al. (Termeszetesen PC-n 😄)
Mit mondjak teljesen rajzfilmszeru, na de ennyi nem tobb. Tortenet ? Na az egy olyan nulla mint altalaban a konzolos RPG-k tobbsege.
Meg kell talalni egy gonosz varazslot es megbuntetni.
A bevezeto kb 10-seces, nehany allokepet razogattak majd egybol belevagtak a lecsoba, ami kb 30 buborek menu tovabbnyomogatasabol allt, majd hoseink felpattantak es bementek egy varosba keresni egy oregembert, aki hatha tud valamit a gonosz varazslo rejtekerol.
Na de kozben megoltek ezert csak ugy neha-neha valakit meg kell keresni, aki tovabb tudja mutatni az utat.
Kb ennyi a tortenet ROTFL.
Gaming is believing.
Mellesleg ha már Fallout 3, érdekes dolgot olvastam az 576-ban a minap. Azt írták, hogy a kiszállított négymillió példányból csak kettõ fogyott el. WTF? Pár hónapja mindenütt arról cikkeztek, hogy 5 millió darabot vittek el a játékból egy hónap alatt. Még én is idelinkeltem a hírt. Most akkor ki hazudik?
Gaming is believing.
Annyiban ez nem igaz, hogy az Unreal Engine 3.0 borzasztóan nehéz motor. Igazán csak a teremtõi tudnak bánni vele.
Gaming is believing.
lényegében be lehet állítani h számolja melyik bill-t hánszor nyomod le, hányszor kattintja, ezt feltölti netre és kb ez egy verseny 😊
http://whatpulse.org/stats/countries/ mo 17. 😊
Tojok én rá, hogy mit ír a sok idióta, nekem(kb100óra) többszöri „végigjátszás” alatt 1x nem fagyott le. Mellékesen 2ismerõsöm, akik játszottak vele szintén nem panaszkodtak rá, de még itt az SG fórumon se ez jön le általánosságban.
Egetverõ bugokkal se találkoztam az átlagosnál nagyobb számban. Sikerült beakadnom az eszeveszett ugrálás közben de kb ennyi jut eszembe.
Kérdés. Kellene billentyû-leütés naplózó, vagy a képernyõrõl automatikusan, (bizonyos idõközönként) felvételt készítõ progi. Nagyon kellene, kis segítségnek örülnék. Szoftverbázist néztem, semmi. Google meg nem a barátom, mert nem mond semmit. Sürgõs volna.
http://www.freetvmaci.info/
Lassan eljutsz oda h a konzol vége ott kezdõtött amikor megszületett... most mondom h a Mass Effect 2 biztosan szebb lesz é feltehetõleg nem lesz benne popup és nem lesz olyan mocsok a frém sem, akkor mit fogsz rá mondani? -.-
Na ez az, amivel nagyon nem tudok egyetérteni! Ugyanis PC-n tökéletes. Pedig arra NEHEZEBB portolni. Nemde? Hiszen a konzol fix hardver, míg a PC.... Szerintem, ott a konzol vége, és ennyi a történet. se több, se kevesebb. Bioware amúgy sem a szar játékokról híres....
http://www.freetvmaci.info/
De PC-n bármi szaggatás, fagyás van, patch kell meg ilyesmi, az már a PC hibája mi? 😛 Vagy ezen már túljutottatok? :-8