A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van, lehet egy videóról beszélni, de ha nem tudod mirõl van szó, akkor ne ebbe a stílusba szóld le a gémet, hanem kérdezd meg hogy "te, ez elég furcsa mi volt ott"?
De persze egy kis képzeleterõ se ártana.
A linkelt videóról.
"ebbõl látszik hogy nem is játszottál vele."
Ami az alapja volt az egész szóváltásnak. Linkelt nekem egy videót, hogy lássam, milyen, ha már nem játszottam vele.
Olvasni nem tudsz, vagy hülye vagy? Várj, olvasni azt tudsz..
"Akkor meg minek osztod itt az észt?"
Itt egy video. Lehet róla beszélni. Nem te leszel, aki megtiltja nekem.
"A hülye is tudja hogy mi volt abba a jelenetbe,"
Akkor kérdezd meg anyádat, aztán hülyézd le õt is... 😄 De most már érdekelne a te verziód is, hogy ki vágta le egyenesre a csaj hosszú haját... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nézd, azt sem tudod mirõl beszélsz. ebbõl látszik hogy nem is játszottál vele. Akkor meg minek osztod itt az észt?
A hülye is tudja hogy mi volt abba a jelenetbe, de te else jutottál a játék közepéig vagy felse warezoltad a gépedre, így nem próbálván ki. szval haggyad már itt a hülyeségeidet, ha nem tudsz érdemben hozzászolni, csak flémelsz itt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pont a drámai jelenetek bakijain szoktam a legnagyobbakat röhögni. Azok a legszánalmasabbak. 😛 😄
Tökéletesen értem, mit akarna jelenteni, csak rettentõ gagyi, béna, elbaszott. Értem, hogy a hatás kedvéért a hajával is csináltak valamit, hogy elhidd, hogy fél perc alatt 70 évet öregedett, csak éppen el van kúrva, common sense kikapcsolt a készítõknél.
Persze ezt is veszik ezerrel, sõt, még tetszik is nekik, úgyhogy semmi gond.
Szeretnél még beszélgetni a konzolosok igényességérõl?
Esztétikát meg tényleg jobb lesz, ha hagyjuk. Már másodszor linkeled ezt a képet, én meg másodszor nem látom, hogy mit kéne nézni rajta, meg hogy mitõl olyan kurvajó...
ez nem az, de alapjában a föld alatti részek gyönyörûek, és nagyok, és renegeteg! külsõ tér van pl óriási jármûveken kell harcolni az elején ahol hatalmas szörnyek jönnek, helikpoterek, repülõ izék, az a hatalmas pók és ilyen apróságok támadnak rád, tényleg kicsi, és mellesleg ronda -.-
Nem akarom veled megtárgyalni a csaj hajának az állapotát, ha nem érted mit akar jelenti a jelenet mi a drámai mivolta akkor sajnálom.
Ja, meg nem csak olyan helyen, hanem olyan játékban... Éppen ezért mondom, hogy szar a grafikája.
"Zsebkendõnyi teürület? lágyszíves nagyon kérlek játszad ki mielõtt badarságokat állítasz, a fika meg felesleges hiszen nem láttad még."
Hát, tekintve, hogy a konzol hardverileg nem fejlõdött, az elsõt meg láttam, kétlem, hogy nagyobb nyílt terek lennének. Ja, konzolon lehet, hogy nem látsz nagyobb egybefüggõ pályarészt, azt aláírom... De eléggé klausztofóbiás csõjáték a GoW.
"A csaj xyz dolog miatt olyan amilyen, sokáig kínoztál és egyéb dolgokat tettek vele, csoda h él, ha ezt annak lehetett nevezni."
De _amikor kijön_, még hosszú haja van, meg semmi baja, aztán a csóka kezében valaki levágja a haját, amíg nem nézünk oda.
Azt ugye nem kell magyaráznom, hogy a hosszú haj nem úgy hullik ki, hogy elõször 10 centis lesz, aztán 5, aztán kihullik? És ez a legjobb átvezetõ, ilyen orbitális igénytelenséggel?
Szamodra vicc igen. Csak a viccelodes okan megemlitem, hogy azota a grafikusaik Hollywoody filmekbe segedkeztek be, mint pl a Gyuruk ura,Terminator 3.
Szoval kiskomam te ennyire vagy elmaradva es viccnek latod azt a PC-s munkat ami kenterbe veri a mostani Gow2 c scenedet es masnak vilaghirt szerzett es megbecsulest. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Zsebkendõnyi teürület? lágyszíves nagyon kérlek játszad ki mielõtt badarságokat állítasz, a fika meg felesleges hiszen nem láttad még.
A csaj xyz dolog miatt olyan amilyen, sokáig kínoztál és egyéb dolgokat tettek vele, csoda h él, ha ezt annak lehetett nevezni.
nem fogom megnézni, mert nem érdekel azt se tudom miaz, de gondolom 90% h valami rts/rpg... de megnéztem, ugye ez csak valami vicc?
Ez mondjuk az egész játékra igaz, hogy zsebkendõnyi területek láthatóa csak be egyszerre...
Lehet, hogy nagyon hangulatos, ha a nagydarab parasztarcú helyébe tudom magam képzelni, csak ez nekem nem megy... Mindkét fõ karakter annyira sablonos, hogy már fáj. Marcus kb annyira kõkemény, mint Riddick a második filmjében. Csak én azt a filmet sírva röhögtem végig, az "annyira rossz, hogy az már jó" szellemében.
aki egy kicsit is ismeri az Armies of Exigo vagy hasonlo minosegi munkakat, az nem fog csopogni egy ilyen Gow2-tol, meg ha mindkettoben motion capture vagy pre-render technikakat alkalmaztak a motor megjelenitesen kivul is es mint mar emlitettem ezek a minosegi munkakbol egy elavult tecchikanal is talalkoztunk, jobb minoseguvel is akar 5 evrol ezelottrol is amikor a tobbmagos processzorok es a fejlett videomegjelenito chipek sehol sem voltak a mostaniakhoz kepest.
Szoval ajanlom nezegesd meg az Armies of Exigo trailerjet cutsceneit, end sequence videot aztan rajossz, hogy vannak mestermuvek mar sokkal regevrol is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hatalmas SPOILER, csak akkor nézd h ha nme érdekel a játék túlzottan GoW2, egy a legjobbak közül
Blizzard mindig is minõségi cgit csinált, sõt az egyik legszebb a Square Enix mellett, ezek is gyönyörûek, de a kettõt ne hasonlítsuk össze...
Act 3 Cutscene Diablo2
GoW2 szebb, több, jobb mint az elsõ, ahogy a gémtrélerszen a rivjúban kezdte a komentár, kár a kettõt hasonlítani, ami az egybõl hiányzott az a kettõbe belekrült.
Kb egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam. Helyette guggolás+helyezkedés módszerrel közlekedtem. Mint anno a Kane and Lynch-ben. (Egyébként szerintem az majd' minden szempontból jobb játék a GoW 1-nél)
Ellenben számtalan esetre emlékszem, amikor kifejezetten idegesített, hogy beakad, rátapad, nem tudok eljönni.
Na meg, hogy a fedezékeket is csak úgy lehet átugrani, ha elõbb rátapadok, aztán amikor felajánlja, akkor nyomom a gombot.
Persze neked ettõl még tetszhet.
"+ grafika nagyon változatos és gyönyörû... nevetséges az ha valaki ráböki a közepest, nézd meg h gyönyörû"
Második részrõl nem tudok nyilatkozni, de az elsõ az sztem kifejezetten szar. Túl sok shader, túl szürke, túl baltával szabott. Karaktermodellek legkevésbé emberre hasonlítanak, grafikus sztem nem nagyon látott még homo sapienst közelrõl. Az ellenségek azért jól néztek ki.
"+ zene + akció utánozhatatlan"
Hát a zenét nem tudom, annyira nem maradt meg (az elsõbõl), hogy feltételezem semmi extra. Akció minõsége nem rossz, de 20 éve ehhez vagyok szokva, semmi extra.
De ez most az én véleményem, igazából tökmindegy, hogy neked mennyire tetszik, csak tényleg kíváncsi leszek, hogy ez a "korszakalkotó" ûbertúlhájpolt izé mennyire fog megmaradni benned...
HD rivjúk.
GoW2bõl? spoilrezhetnék ami a történetbõl voltak, igen jó kis jelenetek az összesre emlékszek, mert azokat 1-2szer az elsõ végigjátszás után ujra kitoltam.
+ fedezékrendszer még mindig utánozhatatlan és pörfect
+ grafika nagyon változatos és gyönyörû... nevetséges az ha valaki ráböki a közepest, nézd meg h gyönyörû
+ zene + akció utánozhatatlan
alapjában az egész játék egy adrenalinbomba, aki az elsõ fél órát kibírja és amint vége a "prológnak" s elindul a theme és bejön a fõcím illetve megkezdõdik az akció, onnantól kezdve nincs mese. Amúgy van benne történet, sokkal több mint az egyben, van sok irásos dokumentum amit össze lehet szedni, amikbõl meg lehet tudni dolgokat, bár én egyet sem olvastam el mert nem érdekel, viszont olyan cutscanek vannak benne ami 1-2ig epic és mestermunka és japók sem tudtak volna jobb drámai dolgokat belerakni...
De hát azt már megszokhattuk, hogy te a marketingbe tolt pénzösszeg alapján döntöd el egy játékról, hogy mennyire jó, nem a saját szemed alapján...
De ugye azért törülünk, ha egy számunkra kedves játék jól fogy? Esetleg a King's Bounty eladásairól olvastál valamit? A Witcher esetében legalább a hivatalos fórumon és oldalon voltak infók, de itt csak a csönd nagy. Mondjuk gondolom oroszoknál és egyéb szláv országokban jól fogyhatott (és nálunk is tûrhetõen, az összplatform TOP 10-be is bekerült, most a 15.), így a kis költségvetés megtérülhetett.
Mindossze annyi tportenik, hogy nem jatszuk egy amugy is szar jatekkal, ami mar a konzolon is tre volt.
De ezt elottem mar Dante megfogalmazta.
Addig is mi rohogunk azon, hogy a szart eladtak a nagyerdemunek jol lehuzva oket, amig mi fergetesges jatekorakat toltottunk el az Eve-vel a King's Bountyval es sorolhatnam. Ja es ezutan meg jol meg is magyarazzak az ertekrendet valoban ahogy te is mondanad. Vagy tetted ? 😄
Egyébként mi a megoldás az általad elképzelt és felvázolt helyzetre? Áttérés konzolra? Más hobbi keresése? Nyelni? Világforradalmat kirobbantani?
A jelek es nyilatkozatok viszont egyertelmusittik.
Mar eleve az teny, hogy PC-n fejlesztik ezeket a jatekokat es ha annyira akarnak, mar akkor elkeszithettek volna a rendes valtozatot, ami ugyebar meg csak nem is egy szimpla atirat. Eleve mar itt elkezdtek hanyagolni a PC-s kozonseget.
Utana meg jottek a nyilatkozati kifogasok, amiket mar jol ismerunk, hogy mert a X360-bol sokkal tobbet kilehet hozni mint a PC-bol, mikor mindenki tudja aki kicsit is ert hozza, hogy a PC mar elobbre jar az masodik generacios MS konzolnal.
Ez egyenesen manipulativ tenyezo, ami egyertelmusitti azt, hogy merre akarjak terelni a vasarlokat. Aki ezt nem ismeri fel az eleg szuklatokuro.
Amin viszont a hangsúly volt az utolsó mondatomban, az az "ahogy elõadod". Én ugyanis nem tudom tényként kezelni, hogy a GTA IV portja "rosszindulatból" lett olyan amilyen. De ha ilyen szintû összeesküvéssel rontják a PC-n való játszhatóságot, akkor felmerül a kérdés: az nem a PC ellen szól, ha ha ezen a platformon egyes játékost még paktumokkal vegzálják? Lényegében a régi leáldozott topik egyik alaptételét fogalmaztad meg.
Egyébként a hardvergyártók logói (reklám)szerzõdések értelmében kerülnek be a játékokba, ehhez nem kell összeesküvés.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vagy a jatekokban a hardvergyartok logoi, reklamjai jatekon belul es sorolhatnam.
Te ugy gondolod ingyen szivessegeket tesznek egymasnak, mikozben olyan cikkek jelenek meg szinte minden honapban, hogy EU vizsgalja a MS tenykedeset, Intel - MS - Nvidia paktumot talaltak bizonyos magas beosztasu szemelyek gepein, amit vizsgalnak es sorolhatnam azzal, hogy Intel reszesedest igert bizonyos gepgyartoknak vagy az Ati vagy Nvidia a konzolgyartoknak ha az o hardverjeik kerulnek be a gepekbe, esetleg szoftvergyartok,jatekgyartok megkeneset, hogy mire optimalizaljak a jatekokat. Soroljam meg ?
Persze ezek csak biztos veletlenek es manapsag mar annyi a veletlen, hogy Dunat lehetne veluk rekeszteni, bar csak a nagyon szemellenzos furcsa felfogasu embereknek nem tunik ez fel.
Mikozben mindenki tudja mire megy ki a jatek. Es akkor meg ezek utan sirnak, hogy ezek mellett a warez viszonyok mellett a szarjukat senki sem akarja venni.
raadasul megjegyzem a PC-s szekcioban sokkal egeszsegesebb lett a jatekok szinvonalanak megitelese, most mar nem lehet minden szart rasozni az emberekre, mivel sokkal tobb mindenhez hozzaferhetnek, a konzolokkal ellentetben.
Tehat ha valami szar lesz az tuti bukik, manapsag itt mar nem lehet minden szart eladni szep diszes csomagolassal es reklamokkal.
A kiadok visszasagat jol kontrolalja a jatekoskor, sokkal nagyobb spektrumban mint a masik oldalon, eppen ezert kezdtek el erolkodni a jatekkiadok.
A mestermunkak pedig megalljak a helyuket eladasban is, sot azt mondom meg a nem kimagasloak is, annak ellenere, hogy leginkabb az USA vasarlo kozonseget befolyasoljak agymosas szeruen, jol peldazza peldaul az ottani King's Bounty eladas.