17438
  • Dante73
    Erről beszélek!
    Neked - nem tetszett, Te CASUAL játékos vagy, mégis sikeres volt. NEM? Akkor a TE elvárásod az általános, amire most építenek, vagy az enyém? Ami le van szarva...

Jakuza azt magyarázza, hogy REKLÁM. És mint REKLÁM egy céllal készül; eladatni a terméket. Az informálódási értéke közelít a nullához, nem lehet bízni benne. És speciel igaza van benne...
  • Dante73
    Mivel nem középre áll a kamera, hanem Niko mögé, igy a heli húz oldalra. Kamerakezelés is az egér, meg a kormányzás is, ami +egy gombnyomás. Viszont, csak az egérrel nem lehet kormányozni, mert borul a heli, csak a numbillel pedig a kamera marad le, de nagyon...
    Szívatom magam a GTA4-el, szívatom, de nem tudom miért. Hála az égnek, azért ez a minőség még nem jellemző a portokra sem, csak nehogy ez legyen a tendencia....
  • Istencsászár
    HL2 hiába volt hosszú hogy ha televolt unalmas, monodoton részekkel amiknél már majdnem az ereime vagdsotam és még be sincs fejezve... nekem nem tetszett.
  • Istencsászár
    Értsd már meg hogy nem reklámokról van szó, az egy dolog, mindig azt mutatják ami jó és szép illetve hangulatos, legyen az bármilyen reklám akár játék, akár étel, akár bármi más. Ebből itt most az jön le hogy te a tvspotok, fél perces reklámok alapján ítéled meg a dolgokat, aztán ha nem azt kapod amit, te vagy felháborodva...

Fable nem nem RPG hanem akció RPG. 7 óra alatt végig lehet benne rohanni a főszálon, te ezt szoktad csinálni? megszámlálhatatlan felfedeznivaló, érdekesség, helyszín, melléküldi, lehetőség van benne, aki első végigjátszásra 20 óra alatt letolja az nem merült bele... nekem 22 óra volt és csomo küldit nem csináltam meg.

Te is kiragadott példával jössz, akkor te se teedd... megállopadhatunk abban hogy a multban is voltak rövid és hosszú játékok ahogy ma is, bár veled megállopdni kicsit viccesen hangzik ugyis jössz valami faszsággal.
  • Dante73
    1;
    Tartom, hogy nem lehet egy videó, és pár kép alapján döntést hozni; Mindig a csilli-villi jeleneteket mutogatják, mindig a szépet. Sokszor meg sem lehet csinálni azt, ami a HD videóban van, (pl; Crysis - szaltózik a főszereplő benne, sőt, a felvezető videóban is) Olyanná vált ez is, mint a filmeknél; Van 3 robbanás, 2 lövöldözés a reklámban, és érdekes módon a filmben is, ezen kívül csak duma van. Láttad a reklámot, -láttad a filmet.
    Nem értem, miért tüntek el a demók, vagy miért nem lehet meglépni azt, amit a Sacred2; Szabadon terjeszthető, kipróbálható. Aztán belép a védelem. (Egyébként a Sacred2-es résszel nem értek egyet, a többivel igen)
    2; Sajnos egyre többször igaz, hogy csillog-villog és dögunalom. Pont ezekről a játékokról beszélgettünk. Sokaknak jó ez így, nem mondom, hogy nem. Viszont SOKAKNAK NEM JÓ. (meg merném kockáztatni; a többségnek, csak itt is van, mint annyi másban, egy kisebbség, aki hangos...) Nem tudom, ezen mit olyan nehéz már megérteni, de napok óta!
    Én emlékszem az NFS UG2-re; kb 1-2 hónapig toltam, majd minden este. A 2 évvel ezelőtti egy hétvége volt. Half-Life 1-2 elég hosszú volt, ma ilyen hosszúságú, ilyen minőségű FPS-t találni művészet.
    4; Basszus, verseny van. Ne a kezemet nyújtsam ki érte, hanem keresgéljek, mert a kiadónak úgy a jó. Ha el akar adni valamit, tegye elérhető közelségbe, mert van "konkurencia" ahonnan könnyedén be lehet szerezni! Nem a vásárló van a kiadóért, hanem fordítva! Ők jobban akarják a pénzem, mint én a játékot, amit egyébként is be tudok szerezni!!!! Nehogy már még rohangálnom is kelljen! (Erről szólna a kapitalizmus...)
  • CS@
    Cikkel kapcsolatban: Persze mint, ahogy az itt jelenlévő embereknél van vélemény különbség, ebben a cikkben is lehet kifogást találni, amivel egyesek nem értenek egyet. Nincs ezzel semmi gáz, de szerintem van benne azért némi igazság és persze vannak furcsaságok is a dologban. Kicsit úgy éreztem, mintha úgy lenne bemutatva a védelem nélküli Sims3 mintha ez valami új forradalmi 5let lenne, pedig volt már erre példa ráadásul egész komoly név mellett az Oblivionnál, ahol be is jött az 5let, védelem nélkül is jól fogyott. A többit már nagyjából kitárgyaltátok :)

OFF(sry):
    Dante73: Ha komolyan gondolod, hogy játszani szeretnél a GTA4el, és nem tudsz életet lehelni a gamepadodba, akkor szedj le egy JoyToKey –t(vagy valami hasonlót) és repülj(autózz) azzal. Hátrányod nem származik belőle, mert kedvedre állíthatod be, így nem befolyásolja az esetleges billentyűzetes játékot sem.
  • [Jakuza]
    Az USA-ban leadott GTA4 commercialok egyike

Csak felvilagositaskent ,milyenek valojaban a reklamok, amiben allitolag bemutatjak a jatekokat.
    Ebbol szurjel am le valamit milyen jatek.
    Igy megy a kodosites, csak hogy mindenki tisztaban legyen vele, hogy hogyan is neznek ki ezek az áljatekbemutatok.
  • [Jakuza]
    1.
    De a legtobb bemutato a reklamokbol ered a nagy tengerentuli kontinensen.
    Ab ovo, kamu.

2.
    Regen rovidek voltak ?
    Ne nyomjuk a rizsat, par peldat kiragadva. Ezt nevezik pont tenyek elferditesenek.
    HL rovid volt ? Deus Ex rovid volt ? Wizardry 7 rovid volt ?
    A kalandjatekokat vegig lehetett vinni 6 ora alatt ?
    Sose, manapsag igen. Csak hasonlitsuk ossze a Fallout sorozat regebbi es mostani darabjat. Tobb tizora jatekora elteres van a ketto kozott, tehat amit allitasz az ugy ahogy van nem igaz ismet.
    Fable 2 12 ora jatekido ? Nem nevetseges egy RPG-tol ?
    Lehet jonni kiragadott C64-es peldakkal, de ez ismet csak csusztatas, mint a Street Rod.
    Ilyen erovel en is mondhatnam, hogy vegtelen jatekorat lehetett jatszani az Elitevel, csakhogy ez ugyanolyan torzitott hazugsag lenne, amit te mondasz.
  • Istencsászár

1. "Megismerni a jatekot a reklamfilmekbol, amiket leadnak a csatornakon ?"

komolyan, erre nekem válaszolni kell? az összes nagy gémerszájt 10 peces vodeótszteket készít HDben, amiben a leírtakat mutatja be, továbbá van egy oldal ahogy 10-20 perceket lehet nézni a játékből, játék gémpléjt, semmi mást szintén HDben, milyen reklámfilmekről beszélsz te elmeroggyant?

2. "Nem minden arany, ami fenylik."

biztosan én vagyok valami szuperképességgel megáldva hogy tudok szelektálni, ami szar azt ránézésre tudom hogy az és enkem nem tetszik, aminél egy tvspot vagy egy láncs tréler is megfog az érdekelni fog és uténanézek bővebben, ha a rivjúk után is érdekel, ne adj isten demo is volt akkor => vétel

3. Nem, kivételek akadnak, de lényegében nem.

4. Van 1,2,3,4,5 online áruház, az van olyan hogy search, oda beírod és már válogathatsz is, tényleg uténa kell keresni lehet rámegy 10perc vagy fél óra? le ne essen már a gyűrű az ujjadról...

Veled nem akarok, mert mint látható direkt próbálsz belekötni, de már az első bekezdésednél zsákutcába futottál.
  • Zóanagyvarázsló
    Miért kell egy ártalmatlan vitából flémet generálni, érveken alapuló vita helyett? Kérhetném ez utóbbit?

1. Egyre több játékból adják le az első 10-20, netán 50 percet egy az egyben. Persze mindből nem, ahogy mindből demó sincs. Régen több volt a demó, több és könnyebben fellelhető az információ.

3. Ma is az akciójátékok és a p&c kalandok a rövidek. Ezek régen is azk voltak. A klasszikus Contra 8 pálya, a Commando 3, az FPS-ek - némi túlzással - három pályaelem ismételgetéséből álltak, egy Doomon, Duke Nukemen is űát lehet rohanni 10 óra alatt. Vagy a Maniac Mansion, a Full Throttle talán 100 órát tett ki? Mindkettő néhány óra alatt végigjátszható, hacsak nem aklad meg nagyon az ember.

Autós játékból eszembe jut a 4 pályás Test Drive 2, illetve a 30 perc alatt végigjátszható Street Rod. Ezek klasszikusok, és hosszukkal sajnos nem lógtak ki a sorból.

Mára ügyesebb lett a generációnk, rövidebbnek tűnhetnek a játékok. Ahogy egyre inkább a napok is.

Persze RPG-kel régen a sok random encounter miatt tényleg több 100 óráig tartott szöszölni.

4. Az online világunkban bűvészmutatványokra annyira már nincs szükség, csak nem a torrentoldalakon kell keresni. Összességében a retrót leszámítva a nehezen beszerezhető játékok egy jelentéktelen minoritást képviselnek, nem a warez lényegi okát képezik.
  • [Jakuza]
    Oh ne.... Te minden hulyesegedet, ilyen komolyan akarsz megmagyarazni ?

1.

"vannak videók, bemutatók, igaz ebből csak a játékot lehet megismerni...."

Megismerni a jatekot a reklamfilmekbol, amiket leadnak a csatornakon ?
    Annyira nem hasonlit a jatekra az introkbol, es atvezetovideokbol osszeollozott klise, mint amennyire hasonlit altalaban a Teleshopokban megrendelt hulladek, altermekek, retegbutito atveresek a valosaghoz.

2.

"Csillog, villog – és dögunalom - ez egyéni izlés kérdése, leírni mint érvet, az badarság......"

Ismet egy aranykopes toled. Ajanlok egy kozmondast neked, hatha feldereng a nagy sotetsegben valami halovany kis fenycsova.

Nem minden arany, ami fenylik.

3.

"régen sem voltak hosszebbak a játékok.... kibúvók keresése"

Akkor neked meg az emlekezotehetsegeddel is baj van.
    Bizony hosszabbak voltak regen a jatekok, meghozza nem is kicsivel hanem lenyegesen.

4.

"Mert nem is lehet kapni - ha valaki tényleg megakarja szerezni, annak nem akadály"

Mit is mondhatnek erre. Istencsaszarnak lenyeges szempont, hogy tobb tizeves kutatomunkat kelljen vegezni egy szaros jatek megszerzesehez.
    Biztos neki nem eleg bemenni a legkozelebb boltba es leakasztani a polcrol.
    Lehet tul sok "National Treasure"-t nezet, vagy szadista hajlamai vannak sajat magaval szemben.

Akarsz meg valami oruletes blodseget megosztani, a nagyerdemuvel ezzel kapcsolatban ?
  • Istencsászár
    Az a gond ezzel hogy akár lehetne igaz is de

DRM - valóban szopás és felesleges szivatása azoknak akik megveszik, mivel pécé benne van a pakliban a user error és akkor jöhet az enyázás meg a kiadó szidása hogy miért nem megy, amikor megvettem => a warez miatt

Mert nincsen demó - ez megint főleg a pécé error, hiszen nem mindegy hogy a júzer milyen erőművel rendelkezik, fut vagy nem fut, ati vagy nivida kompatibilis stb... soha véget nem érő lista van amitől nem futhat tökéletes és bárkinél bármikor előjöhet a dolog. Hogy nincs demo? vannak videók, bemutatók, igaz ebből csak a játékot lehet megismerni azt nemhogy a pécén kinek hogy fog futni => pécé << konzol

Csillog, villog – és dögunalom - ez egyéni izlés kérdése, leírni mint érvet, az badarság és nem igaz az meber tudja meg mit fog venni, ehhez nem kell letölteni... Mirorrs Edgenél mindenki tuda a megjelenéskor hogy 5-6 óra hiszen feketén fehéren le lett írva minden tesztben, mint ahogy leszoták írni mindig hogy milyen a szavatossága => ez maximálisan user error a trehánysága és a tudatlansága

Ár-érték arány - itt szokott az jönni hogy egy 7-8 órás játékért átverve érzem magam, inkább vestek 100 órás rpgt... na ez vicces, régen sem voltak hosszebbak a játékok sőt, a 3d előtt baromi rövidek voltak 10-30 perces kultjátékokról van szó! persze kivétel akad, szóval ez sem érv, vannak stílusok amik hosszú játékidőre építenek vannak amik átlagosra, de az átlagos játékidő nem rövid, az csak átlagos... => user error, rossz felfogás, rossz emlékek a multból, kibúvók keresése

Mert nem is lehet kapni - ha valaki tényleg megakarja szerezni, annak nem akadály, 1-2 kattintás az interneten és házhoz hozzák amcsiból, angliából stb... ennek sem szabadna érvnek lennie a warez mellett, valahol azért meglehet érteni, de nem mégsem, hiszen a lehetőség adott és sokan ki is használják, akik nem lusták és ott nem 10 éves Pistikékről van szó, ő nem fogja, nem is tudja...
  • Zóanagyvarázsló
    A cikk nem elvetélt alapokon született, de én nem tudok ömlengeni róla
  • Cat 02 #11008
    A gond csak az volt, hogy az internetes közösség letöltötte a programot, „belenézett”, majd kb. a megjelenés utáni első napban elkönyvelték, mint „bugos, játszhatatlan” játékot. Ezt a „szakvéleményt” azután a szaksajtó is átvette, a játék végül anyagilag hatalmasat bukott, a fejlesztő Iron Lore pedig csődbe ment és bezárt.

most ez komoly?
  • Cat 02 #11007
    Most lehet csak én emlékszem rosszul, de egérrel nem tudsz hátranézni, hanem csak kanyarodni nem ?
  • Bucser
    Idestova 2 hónapja nem játszottam mással mint a Drakensangal. (kb átlag fél órát tudok napi szinten játékra szánni vagy kevesebbet.) Az Empire total war itt van mellettem (pre order volt megjelenés óta megvan) még ki sem szedtem a celofánból. Fallout 3-at még végig sem vittem. Egyszerűen még a jó játékokra sincs időm, nem hogy a rosszakra...

Viszont átkúrva érezném magam, hogyha 1 hosszabb hétvégén végignyomnék egy játékot. Én már berendezkedtem a tartós szórakozásra. várom a dragon Age origins-t és a Dio3-at + SC2-t. (meg ha közben beesik egy kis Storm of War vagy más nyalánkság nem hajítom ki az ablakon.)
  • Dante73

Szívemből szól a srác!
    Egyébként, most GTA4-eztem egy kicsit. Síeva röhögtem, ugyanis kaptam egy helikopteres küldit, amihez mindössze 3 kéz kell(ene) Egy az egérre, -kamera- , Egy a billre -le,fel-, egy a numerikus billre -előre, hátra, stb. Kontrollerem nem ismeri fel, igaz a bill állítható, de azért az alapbeállításnak legalább játszhatónak kellene lennie, nem?
  • Balumann
    Ebben majdnem minden benne van, korrekt cikk. De sajnos kétlem, hogy ezt a kiadók/fejlesztők nem tudnák. Tudják, és így akarják... csak sajnos vannak akik gondolkodnak (hiába próbálják már párezer éve kiírtani az emberekből... ^^)...

Talán van remény - ha már ilyen cikkek is megjelennek - hogy helyreáll ez az egész baromság, és áttérnek a befejezett, igényesebb játékok kiadására... és megszűnik ez az egész baromság, hogy pc-re nem adnak ki játékokat (vagyis a jelenlegieket talán jobb is 1-2 kivétellel, de majd a jobbakat).
  • CS@
    Öt indok, amiért lopunk – így pusztul el a PC-s játékipar – Techline.hu
  • [HUN]FaTaL
    Az NFS mindigis arcade volt, talán az 5. részt leszámítva.
  • amodent67
    > Remélem, tényleg csak ironizáltál....
    Az igazság az, hogy nem. Autós játékok közül csak az arcade-okkal játszom. Az igazi arcade-okkal: Midnight Club, Burnout, Sega Rally, Ridge Racer, stb. A többi nem érdekel. És nálam ez jól megfér a munka, a család, és a WoW mellett.
  • Cat 02 #11000
    Hja, inkább mmo-zik az ember mint leül egy korrekt rpg mellé, jogos :)
  • Istencsászár
    Demokat mindig megnéztem, gyengébb mint a fifa, amúgy lehet vannak benne jó dolgok lehet van amiben jobb, de összességégben gyengébb és én csak online játszok, abban pedig a Fifa közelében sincs...
  • Dante73
    Kihúztam, köszi a tippet. De hiába húztam ki bármit, nem segített.
  • Cat 02 #10997
    Miért nem húztad ki a kontrollert ? :D

Ám Istencsászár: pes-t próbáltad már?
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem sem baj, és ha lesz demó, biztos ki is próbálom. Viszont én továbbra is klasszikus NFS-t, TDU-t várnék, vadregényes környezettel, tehát a Shift egyelőre nem hoz különösebben lázba.

(Na meg még egy FlatOut 3 kellene, és 1-2 évre vezetési igényem ki lenne elégítve. Persze currentgen, némi tartalommal is rendelkező Streed Rod is jöhet.)
  • Dante73
    Dead Space PC error, valóban. Az a fájdalmas benne, hogy nekem kellett volna 6x telepítenem, bejegyzéseit eltávolítanom, holott egy rendes kontroller-driver megoldotta volna, fejlesztői részről. Innen nálam a játék NC kategória.
    Crysis vs Halo. Igen, elterjedt a legenda, hogy Crysis KIZÁRÓLAG külcsín, holott NEM. Történet egész jó, AI, fizika normális gépen szintén kellemes. (scriptekről szó sincs, sok végigjátszás után mondom, van pár scriptelt ellenség, de a többség eléggé meg tud lepni) Nanoruha ismét jó ötlet, sok-sok lehetőséggel... Azok terjesztik a legendát, akik nem játszottak vele magashoz közeli grafikán. (többnyire)
    NFS, AC és a többi.
    Egyszer már említettem, azért nem mondok más példát, mert a többségük a "fejemből is törlődik", a vinyó után, egyszerűen nincs értelme, hogy megjegyezzem a szar játékokat. Viszont az érzés, megmaradt bennem, hogy bár sok játékot kipróbálok, sokat is törlök, keveset írok ki, és még kevesebbet veszek meg.
    Wheelman, Wanted - Egyetértünk.
    PGR4-ről pedig nyilatkozom, ha kipróbáltam.
  • Istencsászár
    Hát miért nem oldottad meg hogy ne forogjon? :) valami pécé error lehetett...

Crysis és a Halo? háát, azért nem. Halo mellett a tartalom szól, Crysis mellett a külcsín.

NFS, AC, FC2 az örök visszatérők, legyenenok rosszak, de ez édeskevés:) a GTA4 pedig messze van attól, még ha nekem nem is tetszett, egy 9-10 pontos játékról beszélünk... nem egy szar portról ugye?

Wheelman? Wanted? pár hónap alatt összetákolt közepes vagy rosszabb, tartalmilag hiányos játékok, ezeket max budget áron kellene forgalmazni, mert annyit érnek, én a közelükbe se megye... talán majd a Batman és za X-men játék bár a Batman képeken tünik csak jónak, a gémpéj láttán erősen félek tőle hogy a hype nagyobb mint amekkora a játék lesz, mármint a csodás hangulatú képek egy közepes játékot takarnak, de majd kiderül.

PGR3 és a PGR4 közt egy nagy átmenet van, aki PGR3 fan volt azok egy része csúnyán nézett a PGR4re mert nehezebb lett, reálisabb lett, számokra elveszett az az ékvezeti faktor amit a 3 nyujtott, a másik tábornak meg ezzel jött meg... árkéd, de mégis reálisak a féktávok, kanyarsebességek, ki lehet pörögni, kicsúszni stb... zseniális lett a fizika ilyen jót mág árkéd autósba nem látott senki hasonló mint az NFS Porsche, a külcsinről és a lehetőségekről nem is beszélve, ki kell próbálni mindenkép mindenkinek.
  • Dante73
    Az általad említettekből csak a Dead Space-el szerettem volna játszani. De a kamera forgott, akár mit csináltam. Végül meguntam, töröltem. És nekem az ilyenek a bajom. Elhiszem, hogy jó játék, de ha egy ilyen apróságra nem képesek figyelni, akkor a játéktól sem várok sokat. Nem nehéz megoldani pedig a dolgot, de nekik nem ment.
    Nekem az ilyen dolgokkal van bajom.
    Sokan szidták pl a Crysist. Szerintem simán "pariban" van a Halo-val. Nekem bejött, kb 5-6 alkalommal játszottam végig, és mindig mutatott újat. Igaz, a tökélytől messze van, de nem rossz. Vagy a Warhead, szintén elég jó. The Witcher tökéletes, ahogy áll, Sacred2 nagyon jó, bár nálam fagyogat, teljesen random módon, TDU egyszerűen isteni, és ha minden igaz, lassan jön a 2... (Csak ne kapkodják el, inkább jöjjön később, csak jó legyen) Multiplatformból ott a Bioshock, vagy a Mass Effect, amik "egész jók"...
    Szóval, jönnek jó játékok. Csak egyrészt kevés, másrészt, ha meglátok egy Assasin Creed-et, Egy FarCry2-t, egy GTA4-et, egy NFS-t, egy Wheelmant, és estig sorolhatnám, sírva fakadok, és egyszerűen nem értem. Ráadásul, ezek konzolon sikeresek többnyire, persze, hogy szidom a konzolt, a konzolost, és a kiadót. És aztán, mivel a PC-s ezeket nem veszi, rákenik a warezra a dolgot, holott a játékok nagy része szar. (A WoW sem azért sikeres, mert MMO, hanem mert azt adja a vásárlónak, amit elvár!)
    Ha mindenki csak egy játék eszköznek tekintené a konzolt, és nem warez-megváltónak, nem lenne bajom vele, nekem sem.
    És abban, hogy rengeteg kiváló játék jelenik meg, nem értünk egyet. Ugyanis, ami neked kiváló, nem biztos hogy nekem is az. Ezt kellene végre megértened. Igaz, PGR4-et nem próbáltam, csak a 3-at, de egy ... maradjunk annyiban, hogy semmi nem volt benne, ami megfogott. Utána a 4 már nem is érdekelt.
    Az a legnagyobb gond, (amit még mindig nem értesz) hogy a mai trend az, hogy futószalagon lökik a rengeteg Casual játékot, ami a casual játékosnak jó. Aki pedig nem annyira casual, vagy csak szeretne mással is játszani, az alig kap valamit, amire a casual tendencia ne nyomná rá a bélyegét. (Pl; Mass Effect, a kategóriájához mérten, elég casualra sikeredett, mert konzolon ez kell)
    Ennyi a problémám. A ilűágvége hangulat pedig még odébb van. ;-)
  • Istencsászár
    Nem, a box csak egy eszköz amivel játszhatok a játékkal, én max a játékokat védem, mert nevetséges ez a világvége hangulat, amikor rengeteg kiváló játék jelenik meg, rengeteg!

Én nemtudom mivel játszol, ha nem akció nem fps, nem autós, akkor rts, rgp, de akkor meg nincs okod panaszra, hiszen van és jelenik meg, és ezekkel 100 órákat el lehet szórakozni annak aki belemerül, nem értem hol itt a problémád...

Mindenki azzal játszik a legtöbbet ami kedvel, mondok neked párat amivel elég sokat játszottam.

FIFA 09 - több száz óra, csak a multyplajerben.
    Halo Wars - most estem neki 2.szor, 25 óra után adott acsit, most kb 33 körül vagyok, és még nem multiztam vele egy pillanatig sem...
    Fable 2 - 22+ óra volt, majd még egyszer a rossz oldallal is nekikezdek
    Resident Evil 5 - 13 óra volt
    Dead Sapce - 11,5 óra volt
    Midnight Club LA - 50 óra
    PGR 4 - 20+ óra
    Darkness - kb 11 óra biztos volt

és sorolhatnám persze sok olyan játék van ami 6-7-8 óra pl egy GoW, egy COD, Mirrors Edge, Tomb Raider vagy más fps, tps... de a GoW és COD multiban ma is a topok közt van, aki kedveli az játszik vele nagyon sokat, mert kiváló az online részük
  • Dante73
    A Porsche unleashed, mondjuk barátságos volt, legalábbis szerintem. Nekem az a kedvenc NFS-em.
  • Istencsászár
    Teljesen jó. Napszakok, időjárás, hatalmas terület, remélhetőleg élő környezet, mondjuk a terep rész nem túl jó ötlet, kár beleerőltetni, mert más fizikát kíván és csak suta dolog alakulhat ki belőle.
  • Istencsászár
    Az nem baj hogy a a kettőt ötvözik, NFSnek nem a tartalommal volt baja mert, hanem a kivitelezéssel, ha pakolnak alá játszható fizikát, normális stabil motort, ami szép is, megmarad a hangulatos sotry mod, akkor egy igen jó játék lehet, de lehet hogy csinálnak belőle egy Grid koppintást, bár hogy ha élvezhető lesz a fizika akkor nembánom, de azt remélem hogy nem csak városi pályák lesznek, ha más nem akkor ringek lehetnének benne, igaz nincs ok panaszra akinek ez kell annak ott van a GTR, GTL, Race 07, Race Pro, rFacor sufni, elvan mindenki kényeztetve a pályaautós játékokkal... igaz ezek rétegek, és a népnek sotry kell, csillogó sportkocsik, tuninngal, kosztümizésönnel, könnyű irányítással, én azt mondom hogy városi pályákkal hiszen inkább ez tetszik a népnek mint hogy mondjuk Monzában megtegyen 200 kört:) nekem az utóbbi kell, és nem panaszkodom megvan a repertoár amivel ezt megtudom tenni...
  • Micsu
    http://www.gamekapocs.hu/hir/14522/Premier+kepek+es+infok+az+uj+Test+Drive-bol

nemtom igaz e de ha igen akkor ez egy vicc eddig
  • dronkZero
    Mondjuk azt elmesélhetnétek, hogy melyik NFS-ben volt fasza a fizika...

Mert nagyjából mindegyik részben az volt, hogy dombnak fel, AI-k állva hagynak; dombról le, én hagyom állva az AI autókat.
    Gyakorlatilag nem hatott rájuk semmi. Innentől kezdve felesleges azon vitatkozni szerintem, hogy dobozra, vagy kerekekre nem hat a fizika...
    Azt' ilyen körülmények közt meg versenyezzen akinek hat anyja van.

Aztán a "200-ról 0.1 másodperc alatt lassulok nullára egy vezetőkorláttal való 30 fokos szögben történt ütközésből" jellegű csodafizikáról már ne is beszéljünk...
  • Zóanagyvarázsló
    A Race 07-hez tényleg nincs sok közük, viszont a GTR1-2 és a GT Legends alkotóinak zömének annál inkább.

Hogy miképp dolgozhatnak rajta több, mint 2 éve? Egyik lehetséges magyarázat, hogy nem NFS-nek készült kezdettől fogva a projekt, vagy inkább csak "spin-offnak".

Az EA canada pedig egy elég nagy stúdió, NFS-ektől (a Most Wantedig) kezdve FIFA-kig dolgoztak mindenen.
  • Dante73
    Igen;
    A belsőnézet, a türhető AI, a kerekekre számolt fizika, mind-mind rontottak a játékon. Ezekkel nem is lehet élvezhető játékot csinálni, TDU -pfájj, Grid, blőőő, Dirt, pedig maga az undor...
    Remélem, tényleg csak ironizáltál....
  • Dante73
    Az eddigi híreim, ill amiről tudok;
    Az Undorkóver előtt valamikor bejelentették, hogy kettéosztják a csapatot, és ezután 2 évig készül egy epizód. Undorkóver "sikere" után az addigi készítőtől elvették a cuccot, és 4 másik csapatnak adták át a fejlesztést. Köztük a "Race 07 alkotóinak". A Simbin ezt cáfolta, mint kiderült, az egyik csapatban akad 1-2 volt Simbines arc... Ha nem tévedek, valamelyik részt megkapta az EA Canada, akinek az elődje a Porsche-ért felelős, és tudjuk, kik fejlesztik a többi részt.

Nekem most kb ez az össz infóm, ami alapján bizakodnom kellene. Én nem bizakodok ezek alapján, mert a többi csak marketing-duma. Reménykedni, persze lehet, reménykedek is, de azt kijelenteni merészségnek tartom, hogy a színvonal garantált. Én, a magam részéről, egy TDU2 bejelentéssel, sokkal boldogabb lennék. (esetleges tévedésekért bocsi, most ébredezek)
  • DonnieBrasco
    Ez nyilván irónia :)

Az NFS a Porsche-ig ért valamit, utána kaka.
    Maradt a GTR, RB Rally, illetve manapság örülhetünk a Race Driver: Grid- féle "csak félig árkád" cuccoknak...

DB
  • dronkZero
    Vagy inkább csak egy hiperkocka? :P :D