A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hamarabb jonnek ki a gamek igy eladasukat nem foghatja vissza a PC-s eladas.
Tehát elfogadod, hogy ezért van? Egyábltalán most hardverre vagy szoftverre célzol?
A szamok egyertelmusittik a megallapitast. Tenykent kezelheted is a linkelt cikkek jol bizonyitottak mar regebben.
A nepszeruesegre meg a konzolosok hivatkoznak allandoan, amikor a WoW meg van emlitve , hogy az nem szamit es csak az a lenyeg az Istencsaszar felek szemeben, hogy a kiadok mennyit zsebelnek be, kiveve persze szamukra a Sims vagy a Wow eseteben ez nem szamit. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ugye nem akarsz PECCSENKÉNT számolgatni játékokat?
Vagy már kínodban ilyen faszságok jönnek csak?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Teved mindenki aki lehurrogja pl a WoW-t, nem csak a jatek miatt jatszak es annyira nepszeru, hanem az MMO-k altalaban kozossegi jatekok, es osszehozza az embereket. Ezert is jatszanak egyre tobben internetes jatekokkal, hasznalnak hozza Ventrillot vagy mas kommunikacios programokat es emellett jol szorakoznak.
Casual gaming a Mass Effect a konzolon a Assasin Creeds es sorolhatnam es megsem tudnak meg a kozelebe se erni ezeknek a jatekoknak.
Persze majd jonni fognak paran, hogy ezek nem azok,pedig dehogynem mint a GTAIV is. De ide sorolhatjuk a FF sorozatot is nyugodtan, ugyanis hiaba RPG nem a kategoriaja hatarozza ezt meg, es ez jol lathato a szamokban is amit az eladasok produkalnak es az a teny, hogy mit fog egy konzolos elsonek felsorolni egy listaban, ha pl PS2-rol van szo, mint GTA,Grand turismo, FF, MGS es kezcsokolom.
Kalandjatek PC-n ? Az aztan egyedi kategoria es olyan eladast produkalt, amit egy Cod konzolon el sem tud erni.
Ennyit errol.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#wilting>#wilting>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jakuza:
Raadasul kokemeny csusztatsz is, ugyanis a multiplatformoknal pontosan uzleti erdekekre kihegyezve lenyegesen hamarabb kiadjak a jatekokat igy PC-n nehezebb tobb szamot produkalni a plusz warez mellett.
CoD4, CoD: WaW, Far Cry 2, Fallout 3, Oblivion, BioShock?
Meglehet nezni a PS2-es listat is abban bent vannak 8 eves cimek, kb aztart ott mint a PC-s listan szereplok.
Tehat kb ugyanaz a top 40 eladasban.
List of best-selling video games
Raadasul kokemeny csusztatsz is, ugyanis a multiplatformoknal pontosan uzleti erdekekre kihegyezve lenyegesen hamarabb kiadjak a jatekokat igy PC-n nehezebb tobb szamot produkalni a plusz warez mellett.
Na de gyonyoru bevetelt produkal a Sims vagy a Wow vagy jo par jatek a listan, ha nem tetszik ez nektek ha nem.
Es ilyenkor szokott jonni az, hogy ez nem szamit ilyenkor nem szamit a bevetel csak a nepszerusege a jatekoknak a ti olvasatotokban.
Na de ilyenkor mi siman beszamolhatjuk a nepszerusegbe a warezt, mert akkor tuti kiderulne, hogy nem 4.2 millioan jatszak a CS-t, hanem vagy ketto vagy 3szor annyian, mint magat a Halo 3-t valaha is fogjak.
Wolf? Lewarezolták és?😊
Azt vedd figyelembe hogy 10 évvel ezelött amikor elkezdtek jönni a nagyobb,védetebb játékok 2 lehetõséged volt. Vagy eredeti vagy pecsa. A dialupos és egyéb szar netekkel katasztróófa idõ volt lehúzni,nem volt ennyi warezoldal,sokkal többen vették a játékokat amikor azonnal játszani akartak vele.
Ez manapság úgy néz ki hogy jóesetben 1 nappal megjelenés után,de általában már a megjelenés elött a neten van a komplett játék és bármilyen hülye aki egy minimálisan konyít a témához leszedi max 3-4 óra alatt bármelyik játékot....
Gondolkozzál már....
Dante73 : már bocsi te tényleg ennyire korlátolt vagy? Kajakra visszafordítod és állítod hogy azért warez,mert szar a kínálat?😄DD
Tipikus gyenge kifogások, érdekes hogy konzolon a jóval kisebb mennyiségû warez mellett jóval nagyobb a minõségi kínálat...Nem?😊
De biztos azért kevesebb a warez mert több a minõségi kínálat....😄
Nah ennyi mára is mentem innen,ahogy Zó mondta egyesek homokba dugják a fejüket....Nekem tök8 melyik platfromon játszom,szeretem a pc-t is de az a minõségi szintcsökkenés ami évrõl évre nõ az sajnos nem jelent semmi jó jövõt a pc számára...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kár kiforgatni az itt elhangzottakat, nem arról volt szó, hogy japán nem fontos piac, hanem arról, hogy abból kiindulva éppen a világtrendet nem érthetjük meg, mert az nagyon más - vagy induljunk ki a bból, hogy ott PC szinte nem is létezik?
Az európai piac is hihetetlenül változékony országonként nézve, pontos számokkal sem rendelkezünk, elég nehezen követhetõ. Ezért kerülnek elõ leggyakrabban az NPD adatok, mert az egy egységesebb piac, al egjelentõsebb piac. Viszont torzít a Box kivételével torzít mindnekinek a kárára, fõleg a PC-ére. (Na jó, a Nintendóéra nem képes torzítani, de azért nem egy Japán- vagy Franciaország-féle Nintendo HQ-ról van szó 😊
Én személy szerint elismerem a WoW, a Sims, valamint lassan csatlakozó, de a Simset szerintem soha el nem érõ Spore sikerét. Kell ilyen is, attól függetlenül, hogy kivel tetszik. De kellene más is, nem kellene midnen multiplatform cím eladásaiban alulszerepelni, kelleneének multimilliós single és hagyományos multira kihegyezett játékok.
És nem az kellene, hogy a Crytek egy nextgen (jelen esetben még nem létezõ) konzolt tekitseen a következõ játéka fõ platformjának, és az is sokat elmond, hogy a GSC is megszerezte az Xbox 360 fejlesztõi minõsítést. Én a PC-t preferálom, így ez nem jó hír számomra. Mások a PC-t preferálják, és a homokba dugják fejüket. Bár õk legalább elégedettek.
A pécézés meg nem szenvedés, ezt kikérem magamnak! X)
Gaming is believing.
Faszságokat ne beszélj, a konzolos is ugyan olyan játékos mint egy pécés semmi különbség nincs, csak õk a játékgépet választották a sok évnyi pécézés/szenvedés után.
Mindig magadból indulsz ki, te egy finnyás rétegjátékos vagy akinek semmi sem tetszik, GRID pl nekem sem, de nem a grafika miatt mert az nagyon szép és gyors, hanem mert több potenciál van abba a fizikai motorba és lehetne élethûbb, ahogy a Colin Dirt is, amivel jelenleg játszok.
COD nekem nem tetszik, csak azt nem értem miért, nincs más olyan háborús játék ami ilyen háború feelinget nyom az emberbe folyamatosan, persez ott van a választás joga nyugodtam Armázhatsz vagy OPF is elszotyizhatsz ha van hozzá türelmed, esetleg Battlefildezel, de pl az nekem nagyon nem tetszik, mert nincs meg benne az a pörgés mint a CODba.
A warez pedig káros ahogy van, mindennel meglehet magyarázni az lopás és a kiadó megkárosítása, nem 1-2 fejlesztõbrigád ment tönkre a közelmultban emiatt, pl a Titan Quest készítõi, pedig az nem volt egy rossz játék, de nem vették, pedig csak kiváló diabló klón... szóval akkor erre sincs szükség pécén? akkor mire van?
Warez... folyton ezzel jönnek egyesek a PC védelmében, de hiába, ha egyszer káros. Tök mindegy, hogy mit warezolsz, akkor is az. A warez nem szabadságharc, nem lázadás, hanem szükségmegoldás éhínség idején. Meg kéne már ezt érteni...
Felmérést csinálni? Úgy látszik, alábecsülöd a kiadókat. Már hogy a viharba ne tudnák, mi kell a népnek! Nekik bizony COD és NFS, WOW és Sims kell. Ez látszik az eladásokon is, Jakuza listáján is. Összekevered a tömegek igényeit a hard core játékosokéval. Catnek volt igaza, amikor azt mondta, hogy "a PC-s játékipar lelkét a casual gaming ölte meg".
Gaming is believing.
Ma Sacredeztem. 1/4 2. A játék kidob, mondom, mi a f@sz van? Rockatar Social Club, hogy frissítsem. Mert awailable az update. Jó hogy le van tíltva netrõl, mi?
Vagy a másik, a securom. Telepitett program. Programok közt nem látszik, tûzfalban nem látszik, pedig megy a netre. Azt csinál, amit akar. és ha a játékot, ami felrakta törlõm, naná, hogy ottmarad a gépemen, és csinál, amit akar. Ha kedve van, nem hagy játszani, eredeti játékkal sem, mert ott a DT a gépemen... Szóval, itt nagy gondok vannak a háttérben; Amíg nem bizonyítod, hogy ártatlan vagy, addig kis warezos köcsög vagy, és játsszál a pöcsöddel. Ha jól tudom, fordítva kellene, hogy legyen, vagy tévednék?
http://www.freetvmaci.info/
Na persze, ahogy azt Móricka elképzeli.Azért gondolkodjunk is, mielõtt beszopjuk a marketing-dumát! Induljunk csak ki a GTA4-bõl. Warez elleni harcra milliókat költöttek, portolásra? Akkor mit sír a szájuk? Csinálják meg normálisan, majd megveszem. Addig....
Mikor a gazdasági helyzetét nézem az országnak, nem a politikusokat hallgatom, hanem kimegyek a körútra, és körülnézek. Lehet, bajban az ország, de a körúton, ez nem látszik. Ergó; VOLNA PÉNZ JÁTÉKRA, még itt, Magyarországon is. De, említhetném a mag-ot is. Onnan szedek sok mindent, olvasgatom a post-okat a cuccoknál. Egy egy jó játéknál, (nem úgy mint pár éve!) A meglessük, oszt megvesszük hangulat uralkodik. Aztán -többnyire- jön az anyázás.
Mégis. PC-n mitõl várják az eladásokat? CoD? Már bocsi, de egy konzolos szar, úgy ahogy áll. Assassin? Szép meg minden, de marha unalmas. Crysis? A gépigény az egekben. Meddig soroljam? Tudnám reggelig. Egyszerüen marha kevés olyan játék jön, ami tényleg megér 10 ropit. Konzolos megveszi, játszik, eladja. (vagy bebukja) mennyibe fáj neki? 5 ropiba? PC-s az odateszi a polcra, (azért veszi) és büszke, "dédelgeti", örül neki. 2 év múlva majd megint elõveszi, ha kijön egy mod, egy magyarítás, bármi. (erre meg a konzolos várhat)
Egyszerû a képlet.
KELL EGY FELMÉRÉST CSINÁLNI AZ IGÉNYEKRÕL mert eltérnek. Azt kell eladni, ami kellene, nem azt, ami konzolon fogy. Amit alább linkeltetek. Mennek az MMO-k, Online akármik, a SIMS-ek, stb. Ahol szöszölni, fél perc játékhoz 6 napig karit kreálni, stb-t kell.
PC a jó autós játék (nem szim, hanem TDU jellegû) hiánycikk, rengetegen sírnak, hogy kellene. Mit kapunk? Agyonblúrozott, agyonkonzolosított GRID-et. Emlékszik még valaki a COLIN 1-2 re? Az játék volt... A legutóbbiba már váltani sem tudtam rendesen, mert "túlpörgött" a motor. (konzolosnak az kell, a valósághûség mehet a pi@ába, 600-al menjen a pörgés) Mire 2.-ba raktam, már a 4. kellett volna. (Mondom, mellette szimulátorozok, nem vagyok egy Hakkinen, de fakezû sem...)
Mielõtt szidnánk a warezt, gondoljuk végig, az okokat. (Az az ember, aki most megvette elõvételbe a GTA4-et, vajon az 5-öt is megveszi, vagy majd letölti elõbb?
Gondolkodni kellene, nem a bugyuta marketingduma után kullogni, és éltetni ezerrel.
http://www.freetvmaci.info/
#9749 Skyline: Milyen 5-10évrõl beszélsz? És mi van ha ennél kicsit messzebbre tekintünk: C64en hírbõl se láttunk eredeti játékot, az lett volna a csoda, ha valamelyik játék elején nem a törõcsapat lógója alatt szólt volna valami kellemes zene. Amiga dettó, ámulva néztük a 3.5 es lemezen az Amiga klubokban az eredeti MortalKombat –ot és ezzel talán be is zárult az ott látott eredeti játékok köre(CD32ön néha elõfordult de annak úgyis mind1 volt már akkor is).
PC kezdõkorában Wolfeinstein, Doom, POP -ból is temérdeket láthattunk tényleg eredetiben, így hirtelen visszagondolva még ismerõsöm ismerõse se rendelkezett ilyennel. A CDrom bejövetelekor kezdet hazánkba, úgyahogy beesni az eredeti játékok fogalma, ami szintén nem jelentett semmit, mert szinte mindenki az ismerõsöktõl vagy PECSÁból illetve innen-onnan beszerzett írott RebelAssaultal, MadDogal nyomult.
Más téma(MMO): Bár szted az MMO drog, így gondolom komoly fogalmad nem igen van a dologról(megnézted az idevágó SP epizódot és ez elég is volt 😊, de azért ettõl függetlenül az MMOkal kapcsolatban azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon sok megy el a kényszerûség miatt belõlük. Csak saját AOCos példámat hozhatom fel, megvettem, mert nem volt más lehetõségem a kipróbálásra, részemrõl egy kalap túró volt az egész a Free 30napot nem bírtam ki benne. Nagyon sokan elégedetlenek voltak a végeredménnyel, viszont a nemrégiben ide beszúrt eladási listán mégis nagyon szép helyet ért el a játék. Na tessék warez lehetõsége nincs, sok elment belõle, nekik megérte nekem nem. Ha teszem azt MMOknál végre megoldanák, hogy ne kérjenek pénzt a játékért, hanem csak elõfizetés lenne, akkor valószínûleg kénytelenek lennének a készítõk, arra is figyelni, hogy elfogadható dolgot adjanak ki a kezeikbõl és az is lehet, hogy ez a játék se került volna fel semmiféle listára. Természetesen ahol van lehetõség egy elfogadható tesztelésre az kivétel.
Aztán jön a sírás, hogy a warez miatt így meg úgy és azért nem lesz ez meg az, ha lett volna warez lehetõség AOCra, akkor hol érdekelne engem az, hogy jaj szegény készítõk csõdbe mennek, jaj nem lesz következõ rész, fejlesztés meg mitomén mi, ne legyen franc se kíváncsi rá.
Csipázom, hogy a WoW -ot a Sims –et, meg bármi olyat, ami a konzolosoknak nem teccik azt nem kell figyelembe venni, sõt kaptam én már ebben a topikban olyat is, hogy a konzolos japán eladásokat sem kell, figyelembe venni, mert az túl távol áll tõlünk.
A lényeg, hogy semmi, de semmi sem számít az eladásoknál csak az, ami éppen az elvakult konzolos társaságnak szimpatikus…röhej.
Aztán egy mondat erejéig idehozom az oly sokat emlegetett GTA4 et is. Ha ez egy hibátlan port lett volna, mai ésszel még akkor is elgondolkodnék rajta, hogy kell e ez nekem. Persze valamit kapiszsgálhattuk már elõre, mert nem egy konzolos írta még jóval a PCs megjelenés elõtt, hogy ez valahogy nem az igazi. Tényleg nagyon nem az, maga a játék se, még akkor se ha eltekintek a port hibáitól. Rohadtul untam a végére és egyik porcikám se akarná még1x elindítani. Aztán ha most a végén mindehez hozzáveszem a borzalmas portot, és ismét a virnyákolásra gondolok, akkor megint oda jutok, hogy kell a hóhérnak még egy ilyen GTA mint ez a mostani.
Sry a terjedelem miatt.
Akárhonnan is nézem ezt a listát tele van nagy nevekkel, jó pécés játékokkal a múltból, de ezek 90%a 2005 avagy elõttiek, a 360as lista meg az utóbbi 1-2-3 évben kijöttek.
Halo 3 (8.1 million)
Gears of War 2 (4 million)
Nézzünk pc frontról ugyanebben az idõben megjelenõ,nem egyszerüen lewarezolható játékot ami ugyanígy bizonyos korosztályt céloz fõleg meg....Õõõõõõ...
Hmmm...Õõõõõ....
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2 million)
Crysis (1.5 million)
Ennyi...Korrekt..😊
Vagy nézhetes hogy melyikbõl ment el több,konzolos Cod5-bõl vagy pc-s cod5-bõl?😊
Cod4?😊
Igen jójátékokból pc-n is ellehet adni rengeteget...Szerinted az normális hogy egy WoW-al aminél továbbra is mondom a warez problémás 10millió fogyott...Míg egy világszerte várt agyonhypeolt Stalkerbõl/Crysisbõl 1-2 millió?😊
Szinte bármilyen komolyabb multiplatform játékot nézel konzolon veszik többen...Ez nem jelenti hogy konzolon többen játszák...Pc-n lewarezolja több mint a játékosok fele...Ezt a dolgot átlátják a készítõk? Igen. Ezért van évrõl évre kevesebb normális pc exkluzív/szar portok? Igen. Ha ez így folytatódik hol a pc-s játékok jövõje?😊
Jössz itt 5-10 éves játékok tömkelegével a listádban te normális vagy?😄
5-10 évvel ezelött szerinted mennyire volt elterjedve a warez a mostani állapotokhoz képest te szerencsétlen?😄
Ezzel együtt nagyon szép a PC-s lista, csak hát jó lenne, ha az is tudna friss játékokkal bõvülni Sims és WoW kiegészítõkön kívül. Mert erre lenne szükség, sok új, jól fogyó, lehetõleg változatos stílusú játékra. Talán én vagyok túl nagyravágyó, de szeretnék még látni egy pár multimilliós címet idén is. Szerintetek mitõl várható ez idén?
Egy szaros Guild Wars csak 1 evvel idosebb mint az Oblivion, a Sims 2 is a Doom 3 is 2005-s jatek.
Jah hogy a 2007-es Mass Effectbol mindossze 1,6 millio fogyott ?
Szoval nem kell ez a felremagyarazas.
A jo jatekokbol PC-n is ellehet adni rengeteg darabot, a retegjatekokbol pedig tobbet mint a konzolra.
Amugy jol nezd meg pl a konzolos Assasin Creedset vagy a Obliviont es sorolhatnam ugyanugy a nagy neveket es a szamok meg sem brutal mertekuek.
Sot azt kell mondjam, hogy ahhoz kepest nem is jo, hogy a PC-n kb tizszer annyian meg le is warezoljak a jatekokat.
PSN ID.: Beegabor
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tenyleg ilyen szar lenne a PC eladas ? Csak mert buszkeseg ide vagy oda, de ugy tunik a Xbox sem hu de nagy durranas miutan a 5. mar 4 millios eladas alatt van.
Hasonlitsad csak ossze akkor most a PC-sel.
Xbox 360 games that have sold or shipped at least one million copies.
* Halo 3 (8.1 million)<22>22>
* Gears of War (5 million,<23>23> may include PC version)
* Grand Theft Auto IV (4.074 million approximately: 3.29 million in US,<24>24> 750,000 in UK,<25>25> 34,000 in Japan)<26>26>
* Gears of War 2 (4 million)<23>23>
* Call of Duty 4: Modern Warfare (3.772 million approximately: 3.04 million in US,<27>27> 78,000 in Canada,<28>28> 53,501 in Japan,<29>29> 600,000 in UK)❤️0>30>
* Call of Duty: World at War (3.35 million approximately: 2.75 million in US,<24>24> 600,000 in UK)❤️0>30>
* Forza Motorsport 2 (2.574 million approximately: 2.23 million in US,<19>19> 31,255 in Japan,<29>29> 12,600 in Canada,❤️1>31> 300,000 in UK)❤️2>32>
* Assassin's Creed (2.285 million approximately: 1.87 million in US,<27>27> 60,000 in Canada,<28>28> 55,041 in Japan,<29>29> 300,000 in UK)❤️2>32>
* Marvel: Ultimate Alliance (2.08 million in US)<19>19>
* Guitar Hero II (2 million in North America and Western Europe)❤️3>33>
* Saints Row (2 million)❤️4>34>
* Madden NFL 09 (1.87 million in US)<24>24>
* Madden NFL 07 (1.72 million in US)<19>19>
* Mass Effect (1.6 million)<22>22>
* The Elder Scrolls IV: Oblivion (1.562 million approximately: 1.49 million in US,<19>19> 72,274 in Japan)<29>29>
PC
# The Sims (16 million shipped)
# Lineage 2 (14 million customers)
# The Sims 2 (13 million)
* The Sims 2: Pets
* The Sims 2: Seasons
# World of Warcraft (11.5 million subscribers)
* World of Warcraft: The Burning Crusade
* World of Warcraft: Wrath of the Lich King
# StarCraft (9.5 million, may include StarCraft: Brood War)
# Half-Life (9.3 million, may include PS2 version)
* Half-Life: Opposing Force
# Half-Life 2 (6.5 million,<20>20><21>21> may include Xbox version but does not include Steam sales)
# Myst (6 million)
# Guild Wars (5 million in North America, Europe, and Asia; includes Factions, Nightfall, and Eye of the North)
# Counter-Strike (4.2 million,)
# Cossacks: European Wars (4 million)
# Diablo II (4 million)
* Diablo II: Lord of Destruction
# Populous (4 million)<145>145>
# RollerCoaster Tycoon (4 million in North America)
# Doom 3 (3.5 million)
# EverQuest (3.5 million)
# Theme Park (3.5 million)
# Age of Empires (3 million)
* Age of Empires: The Rise of Rome
# Civilization IV (3 million,<180>180> may include Mac OS X version)
# Command & Conquer: Red Alert (3 million)
# Warcraft III: Reign of Chaos (3 million)
* Warcraft III: The Frozen Throne
# Counter-Strike: Condition Zero (2.9 million)
# Age of Empires III (2.5 million)
# Anno 1503 (2.5 million)
# Anno 1602 (2.5 million)
# Cossacks II: Napoleonic Wars (2.5 million)
# Diablo (2.5 million)
# Battlefield 1942 (2.44 million)
# Counter-Strike: Source (2.1 million)
# Battlefield 2 (2.09 million)
# Baldur's Gate (2 million)
# Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2 million)
# Black & White (2 million)
# Civilization III (2 million)
# Doom II: Hell on Earth (2 million)
# Mafia: The City of Lost Heaven (2 million)
# Neverwinter Nights (2 million)
# Ragnarok Online (2 million North American subscribers)
# Riven (2 million)
# S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2 million)
# The 7th Guest (2 million)
# Warcraft II: Tides of Darkness (2 million)
# Age of Empires II: The Age of Kings (2 million shipped)
# Sacred (1.8 million)
# Quake (1.7 million)
# Command & Conquer: Tiberian Sun (1.5 million)
# Crysis (1.5 million)
# Duke Nukem 3D (1.5 million)
# Star Wars Galaxies (1.5 million)
# The Orange Box (at least 1.5 million)
# Half-Life 2: Episode One (1.4 million)
# Battlefield Vietnam (1.34 million)
Ha jovunk azzal, hogy lehet generalni nagy bevetelt, akkor jon az, de hat az MMO vagy Sims az nem jatejk annak a bevetele nem szamit. 😄
Haazt mondjuk, hogy a konzol PC-sedik egyertelmuen latszik a trenden, akkor jon az, hogy ugyanmar ez csak egy feature amit csak ugy atvettunk, hogy kenyelmesebb legyen.
Ha azt mondjuk, hogy a wareznek valahol egy ellenorzo szerepe is van, amivel minden gagyi termeket a szintjehez merten, a vevok nem vesznek meg, mert rajonnek, hogy nem eri meg a penzet, akkor jon az, hogy szegeny jatekkiadok.
Ugye akkor nem szegenyek, amikor atakarjak vagni a vevot, vagy direkt csusztatjak a PC-s eladasokat, hogy johessenek a sablonszoveggel, vegyetek konzolt.
Hat engem ne manipulaljon senki es ne akarja a konzol "fun" megmagyarazni, kettosmercevel a hulyesegeit.
De gondoltad. 😊 Legalábbis az jött át.
"ha értenéd amit írok..."
Akkor írd úgy, hogy mi is azt értsük, amit te. 😛
Elõször kiröhögöd az eladásokat, aztán szarnak találod BG-hez viszonyítva, majd drognak nevezed.
Ez alapján mégis, hogyan kéne ezt értelmeznem?
(Nem, nem vagyok WoWos. Nem is láttam soha, ami MMO-t kipróbáltam az mind primitív volt, úgyhogy skippelem az egész mûfajt)
"Nem a többi játék nem halad semerre,az összes többi online játékot megoldják warezzal,1-2 minimális kivétellel,és az MMO-k kivételével."
Mer' hülyék. Egyébként említettem konkrét példákat. Régen egyetlen egy sem volt, ami online ellenõrzött volna. Most van. Akkor csak halad valamerre, nem? (Még említhetném a tipikusan online FPS-eket: ET:QW-t, a Battlefield 2-t, 2142-t, Steam-es FPS-eket)
Akkor miért nem csinálják?
Help:
Kosvarc: "másik topickba beírtam a véleményem,de ide inkább nem írom mert megtelne a topik a hõbörgõ okoskodó autistákkal " ergo nemmondtam semmit (és nemmondtam tutifrankót se😄) pont azért hogy ne legye hõbörgés mert az említett máik topicba kifejtettem hogy mire jó a hétköznapi életben a WoW fnatikusok jelentõs része...😄
dronkZero: A WoW-ot ne vegyük figyelembe mert szar...Ilyen nem írtam,ha értenéd amit írok...Ezt írtam: "Esetünkben a WoW (úgyis arragondoltál) warez megoldása hogy teljesértéküen tudj jáccani macerás--> aki nomrálisan játszani akar kénytelen megvenni."
Nem a többi játék nem halad semerre,az összes többi online játékot megoldják warezzal,1-2 minimális kivétellel,és az MMO-k kivételével.
Amúgy az MMO-k (és nem csak a WoW) világa,hangulata,játékmenete,látványa úgy magában SZÁMOMRA egy SZAR. Magánvélemény,de nem tartozott az érvekhez.Csak annyiban hogy elég elkeserítõ ha az online rpg és az online játékok a jövõ...
Cat02: gõzöd közöd nincs mit írtam a másik topicba a WoW-osokról,de nem azt hogy kockák és fõleg nem azt hogy mind....Ha meg a leírásomból valaki nem képes felfogni hogy sem egyik konzol sem pedig pc fanatikus nem vagyok egyszerüen csak szeretek mindennel játszani ergo nem fröcsögök fanatikusként egyik oldal mellett sem, na annak az értelmi képességeirõl nemtudok mit nyilatkozni😄
Na én léptem cs
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szerintem is szar.
Jól látod, hogy a folyamatos online ellenõrzés miatt van ennyi eladott példány.
Azt nem sikerült már felfognod, amit mondani akartam, hogy a többi játék is szépen halad a net felé. Tehát a folyamatos online ellenõrzés felé. Tehát a több eladott példány felé.
És hogy ennek az MMORPG az úttörõje, valahol. Meg mondjuk a Steam.
De mindegy, ne akard érteni, ha az neked jó.
Finfal 13 jön 360ra is, csak nehogy arra adjanak el többet, nagy pofon lenne, de benne van a pakliba.
MGS4bõl nem fog 10es elmenni, már lecsengett a láz aki akarta megvette, szépen teljesített.
Azért az te is látod hogy nem az a jó út és nem az a példa hogy Sim és WoW eladásokkal mutogassunk a másikra... ez nem jó hogy így van,persze EA és a Blizzzard szarásig keresi vele magát, akár csak a Nintendó ezzel a Wíícel meg a filléres ( teljes árú ) szánalmas fless játékaival.
Húztam is innen,az ostoba pcfanatikusok rendesen annyira ostobán elvakultak,hogy az már nekem rendesen fáj😄
Online rpg--> drog,fanatikusoknak,egyébként maga a játékmenet, a sztori /ilyesmi téren meg sem közelítenek még egy Baldours Gate-et sem,egyik sem. WoW-sekrõl egy másik topickba beírtam a véleményem,de ide inkább nem írom mert megtelne a topik a hõbörgõ okoskodó autistákkal akik nemképesek felfogni egyes emberek mondanivalóját😄
A jatek es szorakozas nem kor vagy jatekstilusfuggo. Igy tehat mar maga a felvetesed is egy marhasag.
1. régiek abból az idõbõl amikor még nem a nép nagyobbik része a warezzal oldottameg a játékait
2. Online rpg (lol)
3. Olyan játék amivel minden korosztály,férfi/nõ egyaránt elszórakozhat és mint ilyen jobban fogy mivel egy 40-50 éves felnõtt aki nem ért a szgépphez de megtetszik neki 1 game nem lewarezolja mertgõzeköze nincs mitkell tenni,hanem megveszi.
Olyan nevet nem tudsz modnani ami nem online rpg,2005-2006 utáni és kb 15-30 éves korosztályt célozza,és így fogyott volna,mert WAREZ.
Látom nemteljesen tiszta amit mondok😄DDD
Szerinted ez a pc-s játékok jövõje? Egy online rpg? Egy sims???
Kb ennyit is er ez a magyarazatod.
Ez kerlek penztermelo automata, nmint az FF a Grand Turismo vagy akar az MGS.
Semmivel nem kulonbozik toluk.
Persze ez akkor nem allna meg a haelyet, ha nem azt szajkoznatok allandoan, hogy azert mennek at a programozok a konzolos oldalra, mert nem lehet eladni eleg jatekot vagy nem lehet eleg bevetelt generalni.
Na itt van ra a jo ellenpelda.
Amugy a Sims2 miota MMORPG vagy a HL ?
Tottinak:
A motorstorm meg ugy jott oda hogy ennyire fos a PS3 az produkalta a PS3 legjobb eladasat.
Persze majd a MGS4 es a FFXIII uberelni fogja de abban is biztos vagyok, hogy azok sem fogjak elerni a 10 millios eladasi mutatot.
Erre mondhatnám azt, hogy
"és a konzolos játékok mik? szar TPSek, meg jRPG-k? lol."
De én ezt nem mondom, mert.
Egyébként meg _minden_ játék a net felé közelít, csak az MMO-k egy nagy ugrást tettek ebbe az irányba, már jó régen.
Mostanában kezdik elérni ezt a szintet az egyéb játékok is, a sztorialapú FPS/TPS-ek (GoW, Kane&Lynch), a sandbox-jellegû dolgok (Spore), autóversenyek (ezt ti tudjátok jobban), szal gyakorlatilag minden.
Ebben a megközelítésben mi is a baj az online RPG-kkel?