17438
  • Dante73
    Ha kijön a Win7 valami kiadás előtti változata, (közvetlen előtti, nem mostaniak) akkor a dead space kap még egy esélyt. Az a gond, hogy ez nem PC error, hanem kiadó/fejlesztő error. Ha benne van a szabvány win kontroller támogatása, semmi gondom nincsen vele, mint ahogy aegyetlen más játékkal sincs. (Kivétel GTA4 de az...)
    Mirror's... 3x toltam végig, köztük fegyver nélkül, és legnehezebben is. (Ott már kellett a fegyó) de akkor is rövid. Az újrajátszhatóság egy dolog, nem hozzáadandó a játékidőhöz...
    Burnout annyira árkád, hogy számomra játszhatatlan volt. Igaz kormánnyal próbáltam, lehet kontrollerrel más. De jelenleg nálam az alfa és omega a TDU, a botrányos támogatás ellenére. Ott tényleg hatalmas a terep, nem túl árkád, de mégis az, és talán a 2. hoz egy két jó újítást.

11098, Zoo;

Lehet, neked van igazad, nekem az akkoriakból több tetszett...
  • Zóanagyvarázsló
    Én igazán nem vagyok "szimes", de a Burnout Paradise még nekem is túl arcade. Persze akinek ez bejön, annak jó lehet.

Talán én is jobban elkaptam volna a fonalat, ha az eleje a kihívás hiánya miatt nem dögunalom. (Bezzeg a későbbiekben - állítólag - már-már irreális szintre nehezedik.)
  • Istencsászár
    ME baromi jó valóban, azt hogy rövid... egy végigjátszásra igen, de több féle módon lehet nekiesni pl záró fegyverhasználat ahogy én tettem, baromi jó és nagy kihívás volt normalon, igaz a végén szoptam ahogy a nagykönyvbe meg van írva, de megérte és megkaptam rá az acsit ( ja az acsik jók benne, ez is motiváció, igaz csak xboxon ) aztán ki lehet tolni hardon fegyó nélkül az már emberes munka, meg fegyverrel, aztán ott vannak az időfutamok, lehet tökéletesíteni a dolgokat... ez egy versenyjáték olyan mint ha körbe körbe mennél egy versenypályán a pole érdekében, szóval messze nem rövid, rengeteg játékidőt kilehet belőle hozni, az tény hogy a story rövid, de lehet nehezen is játszani és ennek ez a lénnyege hogy minél nehezebben!

Armyo2 az egyik legjobb co op játék, de csak abba, minden másra unalmas és közepes, aki co opba kijátszotta fülig érő szájjal várja a 2. részt mert ez nyujotta az egyik legjobb co op élményt, igen jobb mint a GoWban, vagy a Resi5ben, mert ez arra lett csinálva, persze története nincs, grafó közepes/jó és nem túl hosszú

Dead Space egy remekmű, nálad a pécé error betett, de ne add fel, mert vétek kihagyni, vagy ess neki xboxon...

Orange Box egy kollekció, ami remek hogy megjelenet, sok jó játék van benne, jutányos áron

Burnout az EA legjobb autós frencsájza, jobb mint az NFS, igaz én húztam a számat a Paradise kapcsán hogy miért kellett visszafejlődni egyes elemeiben mert grafóban tökéletes volt a fejlődés, fix 60 fps, óriási város és gyönyörű grafika és mesteri a törés zúzás és hangulat, de egyes modok kimaradtak amik az előző részekben slágerek voltak, de aztán bejelentették a DLCket amik nagyon igényesek és jó nagy pakkok és ráadásul egy jó része ingyenes is, szóval mostanra egy remek tartalmas játék lett és ujabb dlck vannak bejelentve... lassan ujra be kell szereznem.
  • Zóanagyvarázsló
    Én átnéztem a 2003-2004-es felhozatalukat, és az arány nálam hasonló, mint a 2008-2009-es esetében. Úgy látszik nekem már akkoriban is volt ízlésem :)
  • Dante73
    Mirrors Edge; Baromi jó, minőségi játék. Rohadt rövid.
    Army of two; Nem játszottam vele, haverok szerint szar.
    Bornout Paradise; Határeset. Nemtudom eldönteni, hogy annyira rossz, hogy jó, vagy annyira jó, hogy szar. Nekem nem jött be.
    Crysis-t szeretem, nem rossz játék, igaz vas az kell alá.
    Dead Space; Nem tudtam normális működésre bírni, bezavart a kontrollerem, ami teljesen szabványos. Ez az a hiba, ami nálam felejtőssé tesz egy játékot, értékelése; 0 mivel kritikán aluli a támogatása. Ez pc-n SZÉGYEN!
    Goodfather2; letöltöttem, majd képeket nézegettem, olvasgattam, és telepítés nélkül töröltem. NC
    Mass Effect; nem rossz. A 2.ról pedig majd megjelenés után...
    Undorcover; hagyjuk inkább. Én játéknak sem nevezném.
    Orange Box; - Látszik, hogy nem sok beleszólása volt az EA-nak. Legalábbis, úgy tudom, nem hagyták magukat a fejlesztők. Olyan is lett. (Azaz jó)

Többihez nem volt szerencsém. de mint látod 2 pozitív vélemény (tőlem) a többi minimum vegyes. Ha 5 évvel ezelőttiket sorolnál. az arány minimum fordított lenne...

EA sajnos csak az elsietett, korán kiadott, rövid játékokra garancia.
  • Istencsászár
    EA sok játékot ad ki és csinál, az egyik ha nem a legnagyobb kiadó, természtes hogy nem minden sikerület jóra, de a többsége megkockáztatok egy 80%ot a jó játékok kategória és sok e között a kiváló

Skate 2
    Mirror's Edge
    Command & Conquer: Red Alert 3 - ez talán nem úgy sikerült mint ahogy a fanok várták, de rossznak nem nevezném, igaz én egy másodpercet nem játszottam vele
    Battlefield: Bad Company
    Brutal Legend - feltehetőleg hangulatos kis játék lesz
    Army of Two
    Burnout Paradise
    Crysis
    Dead Space
    Dragon Age: Origins
    Fight Night: Round 3,4
    Madden NFL 09, NBA Street, NBA Live 09, Tiger Woods PGA Tour 09 09, NHL 09, FIFA 08-09, EURO 08, FIFA Street 3
    The Godfather II - GTA4 mellett a kivitelezése pocsék ahogy az első résznek is, tartalmilag azt mondják hogy korrekt
    Left 4 Dead
    Mass Effect 1,2
    Mercenaries 2: World in Flames - ez nem lett valami fényes
    Need for Speed: Undercover - szintén zenész
    The Orange Box
    Rock Band 1,2
    Spore
    Simsek

tavalyi évből a Fifa Street 3, NFS és a Mercenaries 2 nevezhető a közepesnélis gyengébb alkotásoknak, igaz az NFSnél az eladásokban ez nem látszik meg, de a másik kettő bukás volt, jelenleg pedig a Godfather 2 a gyenge láncszem

ezek többségével én játszottam, ez a három ami 10 percnél tovább nem bírtam mert rosszak, a többiek remek játékok, sok esetben benne vannak a TOPban... szvsz az EA most is garancia, de ha te tudsz másik listát ami EA és olyan játékok amiket te szeretsz és rosszul sikerült folytatások akkor írd le
  • Balumann
    Én nem tudnék összeszedni 20 kiváló játékot az utóbbi kb. 2 évet nézve sem... Rosszakat simán.
  • Dante73
    Azt hiszem, nem voltam világos, azaz inkább rosszul fejeztem ki magam.
    Az a lényeg, hogy még az UG2 idejében, ha letöltöttem egy számomra ismeretlen játékot, és a bevezető képsor az EA, vagy Ubisoft logójával volt fémjelezve, tudtam, hogy jó játék. Ma ezek már messze nem jelentenek garanciát, ugyanúgy, mint ahogy eleve kétkedéssel néz az ember egy Games for Windows játékra is. Ma már a legtöbbjük egyszerűen szar, de ha jó is, az a minimum, hogy rövid... Például a MoH AA legalább 2x olyan hosszú, mint az Airborne, és míg előbbi minőségére nincs panaszom, utóbbiéra annál inkább. Persze, ez szigorúan magánvélemény, és mint ilyen, eleve vitaképtelen, de úgy tűnik, hogy a kiadók neve, ami régen garanciát jelentett a minőségre, ma már nem jelent azt, sőt, EA játékokon már inkább akkor lepődök meg, ha jók.
  • Cat 02 #11093
    Drift City is jó volt, ha nem cseszik el, ebből is lehet valami.
  • Istencsászár
    MSnek ehhez mi köze? NFSo = MMO, ami ugyan olyan drága mint minden más MMO és lényegében gagyiság mint minden más MMO, kivéve azt a WoW, Eve meg még egy 3.at.

EAt is kár fikázni, remek gémeket ad ki, az egy dolog hogy az NFS széria szar, de mellette van 20 kiváló játékuk, de az új NFS valszeg jó lesz, az NFSo helyett meg ott lesz a TDU2, bár az offroad beleerőltetésével vannak kétségeim.
  • Dante73
    NFS....
    freemailes címemre jön az sg hírlevél, ott meg gubanc van, így most olvastam az NFS online-os cikkét. Képek alapján az a játék egy fosch lesz, drága is, (minden + pénz, ugye, míg az alapjáték "ingyenes") és egyebek. Megint elbukják, szerintem mind a 3 (4) idei címet. És érdekes módon, mindenki a TDU-ról beszél ott, hogy ahhoz képest így meg úgy.
    Ez egy szégyen. Nekem az a tapasztalatom, (lassan) hogy EA, és M$ vezetők fejébe golyót, és feltámad a PC-s játékipar. Egyszerűen annyira bénák, annyira ragaszkodnak a jelenlegi rendszerhez, hogy az már káros.

ICS!
    Ezt gondold végig még egyszer...
  • grebber
    UE4-re leszek majd kíváncsi ott mit fognak alkotni.Meg az idTech 5-ből mit fognak kihozni!
  • Istencsászár
    Ez is közrejátszik, de a Crysis nem pont ezért nem let 4-5 millió, hanem a brutális gépigény és optimalizálatlanság, ez pedig a fejlesztők hibája... az meg hogy jobban is fogyhatott volna hiszen a pécés exluzív fpsek ( a kettő közül ) zászlóshajója, egy casual szép grafikás lövölde és mégsem sikerült neki a nagy áttörés, persze nem is ment rosszúl, csak aze ember hozzászokok ahhoz hogy egy nagy exlu 4-5-6-7-8 milliót produkál.
  • Dante73
    Pont ez az...
    Főhős(ök) van(nak), folytatható történet van, ötletek vannak szép számmal, például a nanoruha elég ötletes dolog, illetve amit tud, van 2 fő ellenfél, ellenség, (Idegenek, koreaiak) helyszín egységes, történet az átlagot bőven hozza....
    Igen, idegenek vannak... Na bumm... Crytek sajátosság, amiről nem tudnak leszakadni. "Lehet", nem ártana.
    Egyetlen valódi hiba, a dx10, azaz a Vista erőltetése volt. Sokaknak eleve ellenszenves operációs rendszer, (bukása 2 dolognak köszönhető; hardweres drm, ami erőforrást zabál, holott nem működik élesben, és az, hogy a vállalatoknak túl sokba került volna az átállás, mert nem árt alá a 2 vagy több magos proci, a dx10-es megjelenítő, és minimum 2g ram, ami valljuk be, sokba került volna a cégeknek, viszont kevésbé korszerű gépen el sem indul a cucc. Igaz, megfelelő vason sokkal stabilabb, kevesebb probléma van vele, és SP1 óta ugyanolyan gyors is, mint az XP, játékok alatt. Ha a drm-et kikapcsolná M$ akkor kb 40-50%-al gyorsabb lenne(!) az XP-nél. Ha nincs megfelelő masinám, én se váltok, de így, hogy van, tapasztalatból mondom, sokkal, sokkal jobb oprendszer, mint az XP.) És ez a hiba, sokba került. Ha XP-n is trükkök nélkül ment volna full grafikán, szerintem a 3-4-5 millió eladott példány, a magas gépigény ellenére garantált.
  • Zóanagyvarázsló
    Maximális beállítások mellett, de AA-t néha levettem, nem nagyon látszott különbség nélküle sem. Mondjuk fps-ben sem. (Mondjuk az első másfél fejezetet 800x600-ban, minimumon játszottam még 6600GT-vel) 1280x1024-et használok, amiben csak tudok. Mármint 21"-on, most az szervízben van, és fogalmam nincs, hogy kijelzőben merre kéne lépni.

A CryEngine 3 pedig még nem most lesz bevetve élesben, az már inkább a következő konzolgenerációra készül, ha támogatja a currentgent is. Szóval az előrelépés egyáltalán nem kizárt, de az, hogy a fejlődés lassul, az nem újszerű felfedezés, ettől az engine-től teljesen független. Én nem bánom, mert hardverrel úgysem lehetne gyorsabb fejlődést ésszerű áron kiszolgálni. A hardvergyártók terén pattog a labda, nekik kellene valami újat, többet kitalálni. Vagy Carmacknek :)
  • Istencsászár
    Valami igazán jó és normális történetet köréépíteni valami főhöst, és fő karaktereket, esetleg egy olyan univerzumot amit tovább lehet vinni több részes történetet alárakni, mint pl egy Halo? mert a krájzis hiába szép, csak egy sima ötlettelen fps, amibe van 1-2 jópofa dolog, de sokkal sokkal többet kilehetne hozni belőle... azért mondom hogy ha konzolra kiakarnak adni egy crysis másolatot vagy egy portot akkor el se kezdjék.

Csináljanak egy Prey, Halo, Darkness szintű játékot...
  • Istencsászár
    Különösebben engem nem érdekel, videókat se néztem róla, de a híreket olvasom és ott a kommentelők írják akik pécén játszottak vele hogy egyes elemeiben szebb.
  • Zóanagyvarázsló
    Azt elismerem, hogy hiba volt "aláerőltetni" a Vistát, ugyanis az pont ugyan így járt; Fikázás ezerrel, igazán meggyőző indok nélkül.

A Vistával egy igazán komoly baj van: az egyszeri felhasználónak nincs rá szüksége, fölösleges rá váltania, mégis erőltetik. Ugye hasonló okból haragszol Boxra, pedig a Vistát szerintem pofátlanabbul nyomják. A közelgő Windows 7-et figyelembe véve keveseknek érte meg Vistáért rohanni a boltba, legalábbis szerintem nem 1-2 évre érdemes venni oprendszert.
  • Dante73
    Értem, a mondandód, de engem aggaszt a dolog.
    Új, konzolbarát engine, = grafikai visszalépés. <-Ez a lehetőség zavar engem. Hangsúlyozom, mint lehetőség. Ugyanis tartok tőle, hogy az új engine korlátai nem teszik majd lehetővé a mostani megjelenést PC-n sem. Akár a Crysis-t nézzük, akár a Witchert.
    Tényleg, Te milyen felbontáson toltad? Nekem volt alkalmam mind a kettőt max-on tolni, és gyönyörű volt mind a kettő. Witcher EE után pláne...
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintme ebből inkább az derül ki, hogy a Crytek prezentációban lehetne profibb. Ugyanakkor nekik az adolguk, hogy végre hathatósabban betörjenek az engine piacra, ehhez pedig a jelenlegi trendet nézve nem űrtechnológia kell. Nyilván ennél sokkal szebb játékokat lehet kihozni az engine-ből, meg lehet nézni, hogy a Witcher vagy a Prey hogy nézett ki az "elődökhöz" (NWN, Doom 3) mérten.

Egyébként pedig legyen inkább gyors és stabil, a Crysis grafikája bizony úgysem lesz még évekig lealázva. Nem éri meg senkinek. Én nem is bánom, fejlődni inkűább animációban, fizikában és AI-ban kellene, ezekben sokkal nagyobb a lemaradás.

A Witcher esetében sem bánom az engine-cserét (már ha tényleg beválik ez a DaVinci), nem volt ugyan vele nagy gondom, de elájulva sme voltam az optimalizációtól, és nyilván a CD Projektnek is sok munkába - tehát pénzbe és időbe telt - mire az Aurorát kipofozták. Éppen a régi engine nehezítené az előrelépést. Az eddigi konzolos képektől mondjuk nem vagyok elájulva (főleg a túlzott poszteffektezés zavar), de ott több a korlát, kevesebb a nyers erő. Azért úgy tűnik alakul az is, megjelenésre aligha lesz csúnya.
  • Dante73
    Ja, igen. Az utóbbi pár év trendjét figyelembe véve, nagyon csodálkoznék már akkor is, ha a Witcher csak megközelítőleg úgy nézne ki akármelyik konzolon, mint PC-n. A videómegjelenítője nagyon messze van mindkettőnek attól, amit egy "átlagos" PC ma tud.
  • wedge31
    Nézd meg mégegyszer ki írta ezt az okosságot ,töle már megszokhatad volna az ilyen zöldségeket.
  • Dante73
    Ismersz már egy ideje, (így, fórumon keresztül) tudod, hogy kevés játékot veszek meg. A Crysis megvan, a Warhead megvan.
    Igazság az, hogy én, személy szerint nem értem, mire ez a nagy fikázás. Egy gyönyörű grafikával, nagyon jó fizikával, kellemes AI-val megáldott céllövölde, nem a rosszabbik fajtából. Azt elismerem, hogy hiba volt "aláerőltetni" a Vistát, ugyanis az pont ugyan így járt; Fikázás ezerrel, igazán meggyőző indok nélkül.
    Komolyan kérdem; Mi a gond a Crysis-al? Ami tényleg gond, úgy értem. Másik kérdésem, (rosszindulat nélkül!) játszottál Te egyáltalán vele?
  • Bucser
    "Witcher meg sokak szerint eddig szebb konzolon a képekről itélve, majd kiderül."

Ezek ugyanazok az emberek akik szerint a Mass Effect jobban nézett ki Boxon mint PC-n?:)
  • Istencsászár
    Tele van hibával ez látszik és még messze nincs kész... amúgy teljesen mindegy hogyan néz ki, először valami normális koncepciót kellene kitalálni és egy normális játékot csinálni.

Witcher meg sokak szerint eddig szebb konzolon a képekről itélve, majd kiderül.

Amúgy csodát nem várok a Cryosoktól, amit a Crysissal műveltek anno az valami szégyenletes volt, azon csodálkoznék hogy a konzolos játékuk normális lenne... de ha kijönnnek egy Crysis klónnal, akkor felesleges is belekezdeni.
  • Dante73
    Valamelyik nap rábukkantam erre. Ott ahol a dzsungeles rész játszódik, nagyon kilóg a lóláb. Az eredetihez képest, ritka randa lett a grafika. És az a gond, hogy a PC-n is ez a motor fog dolgozni, így a kinézet egy szép, nagy határozott visszalépést fog hozni. Remélem, a Witcher következő részével nem járunk így, (már ha lesz egyáltalán) hogy a konzolbarát engine miatt visszalép a grafika.

Nem vagyok grafbuzi, de azért, ha már elértünk egy szintet, ne lépjünk vissza! LE A KONZOLLAL! VICCEL!
  • Zóanagyvarázsló
    Ha valakinek hiányoznak puzzle elemek és a szürkeállományt megmozgató feladványok, tudom ajánlani a minap PC-re is megjelent Braidet. Egy igazi gyöngyszem.
  • [Jakuza]
    Tanicccssss mester!!!
    Mond mar meg neki a tutit, hogy mit mondhat es mit nem egy forumban.
  • amodent67
    Te, szakadj már el ettől a casual / nem casual témától, mi ez a baromság, hogy valaki "az életben is casual egy kicsit"? Az emberiség legnagyob része szerint az összes videojátékos idióta, akár pécén tolja, akár konzolon.
  • Istencsászár
    Mi meg felsoroltuk hogy miért nem. Most nem erről volt szó...
  • Dante73
    Tudom, hogy konzolról jöttek;-) Nincs ezzel semmi gond. Viszont az igénnyel nem értek egyet.
    Szerintem inkább az a dolog oka, hogy ha neked, mint játékosnak sokat kell gondolkodnod, akkor a fejlesztőknek is. Az pedig idő. Az idő - pénz...
    A PC nem több, MÁS. Akinek ez a casual vonal bejön, már rég konzolon van, mert Ő nem tudja, akarja kivárni GTA4 PC-s megjelenését, az életben is casual egy kicsit. Én ki tudom, várni; Nekem egy Sacred2, egy Witcher, egy STALKER sokkal többet ér, mint egy tucat casual játék. (Még ezek is kissé túl casualok, legalábbis nekem, de ez már egyéni hasfájás)
    Ott a tomb raider. 4.-ig kiváló játék, 5. kakukktojás, 6.-tól pedig egyértelműen Lara popsija, és cicijei viszik a prímet. Addig is számított, csak azóta a kelleténél jobban is előtérbe került, a többi elem rovására. Ezzel együtt mind megvan eredetiben, mindet szeretem. De azért visszasírom a "régi szép idők"-et. A konzolosoknak pedig tetszik, mert hasra esnek a táj, és Lara szépsége előtt. Ez az, ami más a két tábor közt. Vagy ue a Resi-nél. PC-n ez "kevés" lesz, ha kijön. MÁS, és nem jobb, vagy rosszabb a két "tábor".
  • Balumann
    Attól még hogy neked nincs igényed azokra a lehetőségekre amik miatt sokan a PC mellett vannak, nem azt jelenti hogy nincsen. Felsoroltuk ezerszer, hogy mennyi mindenben jobb egy számítógép, és amiket hátránynak veszel azt valaki előnynek tartja (bővíthetőség, szoftverekkel bíbelődés, stb..

És vannak példák, hogy lehet rendes portokat is kiadni, tehát nemigaz, hogy ennyire nehéz és sok munkát igényelne. Lassan ott vagyunk, hogy patchek nélkül nem is lehet játszani, mert utólag javítanak ki alap dolgokat... Optimalizálásról meg ne is beszéljünk...
  • Istencsászár
    Resi 1-2-3 konzolra készültek ahogy pl a Silent Hillek... igen más volt, sokkal több fejtörő volt benne, mára más lett a trend, de nem a "konzolosok" miatt hiszen régen ezek a játékok ott voltak. Az igény változik, ma az onine, co op játékok világát éljük, ez adja meg a játékok hangulatát, nem pediga nehézség, ezzel nincs gond... ilyen is kell. Azt még mindig nem látom hogy a Pécé miben több, van rá rts meg 1-2 rpg, de konzolra is talál az ember magának rpgket meg rtst is akinek ez kell, a többség pedig casual mind a két platformon.
  • Dante73
    Nekem úgy tűnik, memória-ürítési probléma van. (ha kevés lenne, akkor azonnal elkezdődne a lagg) És mivel egyetlen más játékkal sincsen ilyen gond... Lehet, van egy olyan alkatrész a gépemben, amit nem csipáz a játék, vagy amire nincsen felkészítve. Viszont, a grafikai beállításoktól teljesen független a dolog, ha a proci igényes dolgokat veszem vissza, akkor sem változik a helyzet... Mindegy, a lényeg, hogy most már megyeget, HIGH grafikán, csak a textúra medium... (9800GT/512, C2D E6550, 2G Kingmax 800-as ram, 1,5 terra vinyó, Gigabite P35DS3 deszka, stb. Vistával megdobva)
  • Dante73
    Jó, akkor a boxos játékot átkonvertálja PC-re. Ezen nem veszünk össze. Természetesen túloztam, a könnyebb érthetőség kedvéért; Nagy valószínűséggel egy amatőr, "homemade" csapat szégyellne ilyen munkát kiadni a kezéből, és kiadás előtt finomítana rajta.
    Így világos?
    Más;
    Amit neked be kellene látnod, hogy kissé más az igény PC-n, és boxon. A box még mindig sokkal casual-abb jellegű, mint a PC. Itt a Resi5. Biztos jó, nem tagadom, de amit eddig olvastam róla, egy céllövölde. Nekem a Resident Evil az a puzzle-elemekről szól; megkeresni, összerakni, továbbjutni, túlélni. A lövöldözés, csak hab a tortán. Ezért volt a 3. rész az utolsó, amivel játszottam. Emlékszem, talán a 2.ban kellett megkeresni valami fogaskereket, a toronyórához; napokig elvoltam vele...
    Ma nem erről szól a játék, és ez nem is feltétlen gond. Akad helyette más, elsősorban, PC-n....
  • Cat 02 #11066
    Nekem patch nélkül is simán ment, igaz 20-30 fps el csak, de ment, max idő amit 1huzamban toltam 2 óra volt talán, és semmi gáz nem volt. Szal nálad van valami.
  • Micsu
    inkább kifizetem azt a pár papírt a konzolért minthogy kínlódjak ilyen beta emulátorokkal az már nem embernek való...
  • Istencsászár
    sm2, sm3 azért jóval könnyebb megoldás mint egy emulátor készítése... még normális xbox emulátor sincs nemhogy 360 vagy ps3, ezek már annyira összeett és erős rendszerek hogy az emulálása pécén egyenlőre és a jövőben is halott dolog...
  • Dante73
    Nézd, ha a Bioshockot egy srác át tudta konvertálni, hogy sm2 (azt hiszem, ez a neve?) alatt is fusson, ne kelljen az sm3, akkor ezt szerintem egy törő csapat, vagy csak egy simán hozzáértő csoport simán átkonvertálja, gond nélkül... Vagy valami ilyesmi. Nyilván túlzok...
    Nem akarok ebből PC vs Konzol vitát, felesleges. Ha annyira érdekelne, lekapom boxra, és tolom öcsém gépén, (Már jön, 1ébként; ez lett a dolog vége, ma megy az öcsém a megjavított, flashelt gépért) De ha meg is lesz rá; játszottam már a gépen, de hogy nem lesz játék, amit azon tolok végig, az tuti. Ugyanis nem nekem való a box, sok szempont miatt, amiket már leírtam.
    És én ragaszkodom a PC-m hez. Most első alkalommal volt ilyen, és most már játszható is, és sokkal szebb, mint boxon, és a 30FPS is megvan. Jó, előfordul, hogy szaggatni kezd. Mentek, kilépek, restartolom a játékot, és megint nem laggol, megy "normálisan". Lehet, lassan be is szerzem a játékot, használtan. Új árat még nem ér.
    Viszont, Öcskös innen már nem vesz játékot, majd töltök le neki; ugyanis felesleges, multizni már úgysem tud, eredetivel sem, ahogy letiltják majd a dobozát.
  • Istencsászár
    X360 emu?:) majd 10 év mulva talán... tudod mi az érdemes? venni egy gépet és le van gond, ennyi szívást egy játék sem ér meg, és a pécéhez ragaszkodás sem.