A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lehet hogy az õ gépén a hûtés vagy valami szarabb, nemtom, de õ mondta ezeket a dolgokat nem magam találtam ki
GTA4 nem fagyós, nekem nem volt vele probléma és az ismerõseimnek sem...
Fallout 3 nemtudom milyen, de 360, ps3 és akkor a pécé verzió is fagyós bugos... peccsel elvileg javították vagy fogják.
Warez a gépe? bár tök mindegy, ez nem jellemõ, ha igen akkor a játék a szar, nekem 2szer fagyott lassan 2 év alatt, elég jó stat nemde? és bárkit megkérdezel nekik sem több vagy ennyi sem.
azért ott se olyan rózsás a helyzet ahogy itt elõadják a fanok, csak pár órát voltam nála de sok mindent tapasztaltam
mass effekt: hát popup az van bõven, még a karakter menübe se lép egybõl be a gép mint pcn hanem kb 1-2mpvel késõbb, sztem geci idegesítõ hogy megnyomja az ember a gombot osz várni kell, ez van az inventorynál is stb
gta4: nála jobb volt valamivel a frame mint nekem 8800on de mondta hogy ha már nagyon nagy a rendõr üldözöttsége és tolja neki padlón akkor szokott belassulni, mondta hogy ha bemegy egy alagútba néha elszokott villogni a kép, már fagyott is neki
fallout 3: 2 napja tolja a gémet, indításkor patch letöltése (pár hónapja még az anyámat szidták hogy ez mekkora igénytelenség, patch fujj), szépen elfut neki a gém, a tvjén fakóbb kép volt sztem mint a monitoromon, mondta hogy 3x már fagyott neki, meg textúrahibákkal + csíkozódással is találkozott már
úgy látszik ha valaki nem konzolfanboy mint egyesek akkor azért nyíltan beszélnek a problémákról mert azért akadnak, igényesség rlz
http://goo.gl/gd6Zi5
GTA4. G25 van a gépembe kötve, nem húzom ki, ugyanis normális játékhoz nem kell. GTA4 felismeri; Xbox-360 kontrollerként. (kissé egyoldalú gondolkodás.) Ugrál a boxos, és a PC-s irányítóikonok megjelenítése közt. Warez ugyan, de én még ennyit sem vagyok hajlandó megtenni a dologért, akkora csalódás.
Ha ennyire töketlen barmok, hogy a G25-öt, 360-as kontrollerként ismeri fel, akkor én erre mit lépjek? Leszarom a játékot, és kész. Annyira nem nagy szám, hogy ezért szerencsétlenkedjek, rángassam ki-be az asztalt... Majd egyszer, egy "rendes" Patch után. (Hahaha)
http://www.freetvmaci.info/
Én már mindent próbáltam h 3 ledes legyen, mint játékos, ment a gép 12 órát, úgy hogy pörgött a lemez ez konkrétan a Mass Effectnél volt,meg ilyenek, de semmi, le se fagy, nem is lesz 3 ledes, nem lesz semi baja... kifogtam egy jót.
http://goo.gl/gd6Zi5
Most néztem; GTA4 KB közepes beállításokkal megy, (közepes, magas, 30, 30, 30, 1280x1024) röccentelenül, csak a patch "óta" forog a kamera. (gratula R*) Crysis MINDEN very high! igaz, csak 1024x768. (kb 40 FPS, idõnként leesik 22-25 köré, ha hirtelen forgolódok, de harcnál nem) Tehát, jó kis kari ez.
Azért ekkora különbség nincs a kettõ közt, mármint a boxok közt... (Bár a mikrós megoldást kipróbálhatod, hátha... DD) Ja igen, és nem 1, nem is 2 hét. 2 óra alatt megvolt. Ha kivárom a szabályos 1-2 hetet, (szervíz bevizsgálja, forgalmazóhoz küldi, az is bevizsgálja) jobbat is kaphattam volna, de minek? Annyival úgysem jobb...
Most örülök. Bár érdekes, mert a Physix ugyanúgy megfogja a mirror's Edge-ben, bár nem annyira, mint a régin, de érezhetõen. Talán, ha majd nem leszek lusta drivert frissíteni...
Ha netán meghalna az elsõ szériás boxom, amire már fél éve erõteljesen várok, de ez sose fog😊), akkor kapok egy új gépet a legújabb változatból... ehhez ki se kell tennem a lában a házból, csak egy telefon és 1 max 2 hét.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gaming is believing.
Mondjuk, szerencse a dologban, hogy így ingyen lecserélem, egy 9800GTX-re a 8800GTS-em. Még a táp, és a memóriacsere is belefér az árba. Másodszor esik meg velem, hogy elromlik a gép, és egy jobbat kapok vissza. Apropó! Nem tud valaki egy módszert, amivel alaplapot, procit lehet tönkretenni? (garancia maradjon életben, természetesen!)
Csinálja utánam ezt egy konzolos, ha tudja...
Gaming is believing.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Elottem mar Dante is leirta ugyanezt, es en is igy latom.
Tehat nem en emlitettem meg eloszor.
2. Jo nagy marhasagokat mondtal es amikor feltettek ez ugyben pont egy olyan kerdest, amire az indokaid alapjan nem tudsz megvalaszolni, jossz ezzel a haritsuk at masra a hulyeseget maszlaggal.
De most magyarazd mar meg ha nem egyoldalu a platformok megitelese, akkor miert panaszkodik a GTA4 kiadoja, hogy a PC-n nem akarjak venni a szarjukat es emiatt nem jon a bevetel, akkor amikor a jatekosok felvetik, hogy ok bezzeg ilyen tre munkat nem vesznek meg addig, amig nem jon ki javitas, a reakcio az, hogy ok nem adnak ki semmilyen patchet, mert a jatekuk ugy jo ahogy van. LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
GTA4-nek mindössze egy normális memóriakezelés kellene, amit, ha ismer(het)ném a motort, én is összehoznék két nap alatt. (Ez természetesen költõi túlzás, mivel nem értek hozzá annyit, de egy hozzáértõ csapatnak tényleg nem volna nagy kunszt)
Továbbra sincsen megfelelõbb indok, mint amit mondok.
Pedig közel jártál....
Most akkor fel akarják vásárolni, vagy nem? EA látva a PC-s portot megijedt? Vagy most mi van?
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Õõõõõ... Nem ez volt a kérdés....
Lett bevétel? Tuti. Annyi, amennyit reméltek? Tuti, hogy nem. Ez mentette meg õket a felvásárlástól? Egyáltalán, épeszû ember a portot látva, el tudja képzelni, hogy van olyan ember, aki ettõl várja a megmentést? Nekem nem úgy tünik.
De mint írtam, legyen. De miért nem próbálnak javítani az eladáson? Egy patch, és én is megvenném. Sok-sok más emberrel karöltve. Akkor hozhatna is normális bevételt. Nem logikus? Ha bevételt várok, akkor "normálisan" dolgozok, de ha ez nem jött össze, legalább a károkat minimalizálom. Nehogy felvásároljanak....
Eddig nem kell hamut szórnom a fejemre, mert nagyon nem áll össze a kép. De komolyan mondom, hogy szeretném, ha bebizonyítaná valaki, hogy nincs igazam. Nagyon szeretném!!!
De tudod mit? Fogadjuk el, amit mondasz. Akkor még egy dolgot magyarázz el, légyszíves! Miért nem jött még ki optimalizáló pecs? Miért nincsen legalább nyilvánosan tervbe véve? Ugyanis, az eladásokon csak az javíthatna... Ha ezt még megmagyarázod. Nyilvánosan hamut szórok a fejemre.
Én a konzolos gondolkodású "jobb a konzolt" értettem ez alatt. azaz, hogy eleve ALKALMASABB a konzol játékra, mint a PC, ami NEM ARRA való. Amit leírtál, az teljesen természetes. Hiszen kinek a pap, kinek a paplan. Tehát, mivel vannak elõnyei is a konzolnak, könnyen megmagyarázható, egyeseknek miért jobb a konzol, az a hozzáállás viszont nem, hogy ; Hehe, Te CSAK szívsz a PC-vel, vagy az az "üdvrivalgás" ami a GTA4 PC-s portját kísérte, konzolos oldalról.
Az igaz, hogy császár, mint sok konzolos, eltûnik, ha nincs igaza, s a "másik topicban" kezd el panaszkodni, ahol a többiek neki adnak igazat - illetve... inkább DanielT-nek, akinek a véleményével utólag mindig összevág istencsászáré. Mester, s tanítvány? 😊
A konzol nem jobb - nekünk nem. De másnak, akit nem érdekelnek a számítógépek, fõnyeremény lehet. Éppen ezért nem szabad lehúzni egyik platformot sem.
Gaming is believing.
"Krájzisnak mindig a grafikáját hozzák fel, nemhiába mert másban nem mutat semmi átütõt, mondjuk én inkább a fizikáját hoznám fel az jobban átjött mint a grafó..."
Na most ez hogy is van? Egy jó dolog van benne, a grafika ÉS A fizika? Nálam ez eleve kettõ..., de mindegy.
Vagy a másik. Mondja jön a rage erre is, arra is. De vajon mekkora lesz a gépigény? Válaszom, hogy ez baromság, mert a másfél éves gépem, mindent fullon visz, ami konzolról jön. Viszontválasz; Ja csak az rohadtdrága volt, (póverpc) és különben is, az övé már 3 éves. és a többi. akit érdekel; 9520-21. Magyarán simán lehülyéz. Nem azt mondja, ami jogos is lenne, a GTA4 után, hogy azért ki tudja, a portot elbénázhatják, hanem hogy hülye vagyok, mert drága a gépem. (Mellesleg jegyzem meg, fél éve nincsen, hogy BEBIZONYÍTOTTAM neki, hogy 6 év alatt, azonos játékmennyiség esetén, kb azonos összegbe kerül a két platform. De mindegy is.
Kicsit gondolkodtam.
Istencsászár szerint a konzol jobb. De miért is?
1; Mint feljebb írtam, a konzol élettartamát figyelembe véve, ugyanannyiba kerül a két dolog.
2; Az elsõ másfél évben a konzol szebb képet ad, a késõbbiekben nem. (4,5 év!)
3; A lentebbi játéklistát figyelembe véve, van mivel játszani PC-n, bõven.
Miért is JOBB a konzol? No nem relatíve, hanem úgy, általánosságban. Semmiben!
Jakuza "összeesküvés" elmélete.
Gta4. Miért is olyan, amilyen? (PC-n, természetesen)
Abban egyetérthetünk, hogy 2 oka van a kiadásának. (PC a szívünk csücske maszlagot hanyagoljuk, mert a látottak alapján ez szót sem érdemel) Ugye ami mindent mozgat az egyik, azaz a pénz, de egy ilyen portért ki fizet vajon? Hát nem sokan. A másik (jobb szó híján
Akkor miért csinálták meg, pláne így? Mondjon már valaki egy értelmes indokot legyen szíves! És abban a magyarázatban legyen benne az is, miért nem is lesz hozzá teljesítmény javító patch, ugyanis (állítólag) nem lesz.
Mert az, hogy a R* kanada béna farkakból áll, nem válasz. Hogy sietni kellett, szintén nem. Hogy a PC alkalmatlan rá? Nevetséges.
Nálam csak a Vegyé konzót marad állva. (Sherlock Holmes után szabadon. Aki nem tudja, mire gondolok, szóljon, elárulom.)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyertelmuen hozzajarult ehhez az utobbi 8-10 ev robbanasszeru PC fejlodese es az internet. Mondjuk mi vasarlok nem csak nyertunk ezzel, hanem vesztettunk is a gyorsabb amortizacios folyamattal, viszont a teljesitmeny hihetetlenul megugrott es ez altal a hasznalhatosag is ami meg szelesebbre tarta a kihasznalasi lehetosegek tarhazat.
"Kiderült az is, hogy bár a Doom 4 multiplatform játék lesz, de szignifikánsan élethûbb lesz majd pc-n, mint Xboxon vagy PS3-on, mert Carmack szerint a számítógépek erõfölénye ma már nem kérdés."
Csak egyes vallási fanatikus konzolhívõknek...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Valve: A kalózok valójában elégedetlen vásárlók
A lenyegi resze pedig:
"Végül a kiadók által démonizált kalózkodás kapcsán Holtman kifejtette, hogy a kalózok valójában rossz kiszolgálásban részesülõ vevõk. Oroszországot hozta fel példaként. A kiadók általában pár nap, esetleg hét vagy hónap késéssel dobják piacra az adott játékot a régióban. Az orosz játékosok viszont szeretnek olvasni, tájékozottabbak, mint amerikai társaik, így érthetõ módon a külföldi megjelenéssel egyidõben akarnak játszani az adott játékkal. Amióta a Valve hasonló elbánásban részesíti az orosz vevõket és világszerte ugyanazon a napon teszi megvásárolhatóvá boltban és online egyaránt a termékeit, a kalózkodás számlájára írható bevételkiesés is jelentõsen lecsökkent."
Szoval nem illik mindent a warezolok nyakaba varrni.
Nagyresze a kiadok politikajanak is az eredmenye, mint peldaul regiok nem figyelembe vetele, pl hianyzo nyelvi kiadvanyok, felretajekoztatas a jatek minosegerol es sorolhatnam.
Gaming is believing.