A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nem lépta át Halo 2-3ból elment 8-8 millió, de meglesz az átléps hiszen jön a Halo3 kieg amiból sok millió elfog menni, szóval a H3 átlépi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az általad említett 10milliós játékok...Mik is ezek ?? Online rpg-k?😊
És azzal amit egyébként mondasz--> van pc-re ami 10millió példányban elkelt--> Az én állításomat támasztja alá. Esetünkben a WoW (úgyis arragondoltál) warez megoldása hogy teljesértéküen tudj jáccani macerás--> aki nomrálisan játszani akar kénytelen megvenni. Gondolod hogy Gears Of War-al világszerte anyi pc-s játszott mint ahányan megvették? llítom hogy legalább a 3x-osa...--> Warez--> Ennek lehet köszönni hogy a fejlesztõk kezdenek elállni a pc-tõl--> Nincs jövõje ( Az onlie rpg nem jövõ hanem rakáshugyfos szar😄DDDD)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Istencsászár
Sims + WOW ami megjelnés óta állandó lakója a top 10nek, akár 5-6 helyen is? HL1? mikori is? Starcraft? mikor is? és milyen sikeres játékok? mindenkinek megvannak a polcon aki kicsit is gémernek hívja magát...

Motorstorom hogy jött oda?😄 PS1 GT és GTA eladások szépek, de mikor is volt?

....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Igen akkor magyarazd mar el nekem, hogy lehet az, ha a marokkonzolokat nem szamitjuk a felsorolasba, az uj tipusu konzolok kozul eladasban egy sem teljesitett ugy, mint a PC ?
ill javitom magam a Wii, de az is azert mert bundle es a geppel egyutt is adjak a Wii Sports-t (30.87 million) es a Wii Play-t. (16.15 million)

Xbox es X360-nal egy jatek sincs ami atlepte volna a tiz milliot.
Ps1 Gran Turismo (10.85 million shipped)
Ps2 Grand Theft Auto: San Andreas (12 million)
MotorStorm (3.31 million)

Es most figyelj jo erosen.

The Sims (16 million shipped)
Lineage 2 (14 million customers)
The Sims 2 (13 million)
+ kiegeszitok
* The Sims 2: Pets (5.6 million)<217>
* The Sims 2: Seasons (1 million)<217>

World of Warcraft (11.5 million subscribers)
+ kiegeszitok
World of Warcraft: The Burning Crusade (3.5 million)
World of Warcraft: Wrath of the Lich King (4 million)

StarCraft (9.5 million, may include StarCraft: Brood War)<220>
Half-Life (9.3 million

Na akkor hogy lehet az, hogy a legmagasabb eladasban az altalad olyan nagyra tartott Xbox sehol nincsen ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dante73
Jó, a kényelemhez annyit, hogy én kialakítottam a dolgot, és vettem egy SAITEK command-unit-ot. Nálam a kormány folyamatosan be van kötve, (tudod ki kötözgeti át állandóan) mellette ott az egér, felette a bill, mellette a kis bill, elõredõlök, elõveszem ami kell, és nyomatom, a rohadt kényelmes, masszírozós székemben ülve. Monitor egy méterre sincs, tehát a látóterem nagy részét kitölti, stb. Kényelmes, nyugalmas, az 5.1 bömböl, mint állat. Most tolom a crysis-t újra, a Mirror's Edge-t, az FC2-t, a Sacred2-t, a TDU-t, (megjelenése óta nem volt uninstall) a GT legend-s-et, a GTA4 is a gépen van, az azért nem megy, mert a 2 patch bekavart, várom a krekket, (Mivel egy ruppót nem ér, ebben a formában) TR underworld is fent van még a gépen. A Dead Space-nél várom a javítást, ami a kontroller miatti forgást megszünteti, majd akkor, és van valami, (aminek a neve nem ugrik be) aminek a magyar megjelenését várom, akárcsak a FEAR2-ét. Pillanatnyilag ezek mennek a gépemen.
El van látva, a PC-s piac is. (Ja igen, ha a crysis-t töröltem, jön újra a Warhead)

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Az FF jrpg és az nem tömegjáték még ha nagyon sok rajongója is van, pl Diablóból elment 10 millió?

Istencsászár
Semmi gond, te így látod, én máshogy. Aki vett xboxot és elõtte pécén játszott az is így látta többek közt én is, aztán végigjátszott 1 játékot, aztán még egyet, aztán még egyet és pl a COD5öt már boxra vette meg... ha játszol vele észre se veszed hogy kontrolerrel tolod mert kézre áll és tiviális az irányítás. Neked az tünik forának amikor egy videón kontrolleres a mozgás engem meg ma már az idegesít amikor egérrel rángatóznak a videón😊

[Jakuza]
Tudtad, hogy a legsikeresebb Final Fantasy eladasa nem eri el a 10 milliot, ezzel szemben van jo par PC-s jatek ami meg is haladja eladasban ezt a szamot ?
Ennyit errol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Egyszerü ha azt akarjátok nagyjából tudni hány gamerpc van ne a pc játékeladásokat nézzétek hanem egy adott gamer hardware,mondjuk egy 8800gt eladásait amit nemnagyon raknak irodai gépbe😄DDDD

Nemtom,szerintem nem írtam hogy konzolon szebb lenne a játék,nemkell ordítani😄DD
És igen,kényelmesebb a kontroller hátradölve vehetem pc-n ölembe a billentyûzetet rakhatok valamit a közelembe amin az egér normálisan kezelhetõ....Ezért jó a kontroller kezedbeveszed nemkell hozzá semmi,Én használom pc-n is mert szeretem,semmi gond nincs vele,online fps-nél egérrel szemben lehet akármekkora profi a kezelõje a kontrolernek akkoris alulmarad a komolyabb egeres játékosok ellen. De sima single fps-ek kontrollerrel mesések.😊

Isten azt azért cáfolnám hogy alig észrevehetõbben szebbek amultiknál a pc-s címek...Fallout 3 fullon rendesen sokkal gyönyörûbb (HDTV-n tolom pcrõl,néztem mind3 verziót,ps3 vicc,xbox szép de pc-hez képest érezhetõ a látványhiány). Fc2 szintén.
Nem a pc teljesítményével van a gond,hanem a warezmatyik miatt készülõ szar portokkal,és az egyrecsak sekélyesedõ exkluzív kínálattal😄

Dante73
Rosszul tettem fel a hipotetikus kérdésem.
Ma már annyian álltak át konzolra, hogy a kérdés eleve hülyeség.
Módosítok. Ha ugyanannyira lehetne warezolni az összes platformon, akkor mi lenne az ábra?
(Mert azzal egyetértek Skylineal, hogy a warez, ha nem is a halála, de mindenesetre szög, a PC koporsójában, bár a temetés, -ma úgy tûnik- kurva messze van még)

Istencsászár! Ne sértõdj meg, de szerintem kontrollerrel FPS-ezni olyan, mint sajtreszelõvel maszturbálni. Meg lehet szokni, de fájdalmas.... Akármennyire is terelik az embereket efelé, és akármennyien be is dõlnek a marketingdumának.
(Kicsit olyan a dolog, mint az anális szex. Hatalmas divat, de értelme egy szál se, én meghagyom a buziknak. Valamikor régen, annyi értelme volt, hogy a teherbeesést el lehetett kerülni vele, <ókori görögök> de ma? Ha a dolgot egy divatos, de értelmetlen dologhoz akarom hasonlítani.)

Istencsászár
1080at sehogy sem nyomja, majd a köv genbe.

Pécén szebb valamivel, de sok esetben csak minimálisan, amit szinte észre se lehet venni. Konzolozni nagy hdtévén 82cm vagy afelett kell h az élmény meglegyen, 2 méterre a kijelzõtõl a fotelba, kanapén ágyba, széken vagy ahogy jól esik... tegnap így néztem a Fallout 3at 360on, gyönyörû volt, más szó nincs rá.

Istencsászár
Egyszerûen a pécé számomra már nem FPS platform, van rá krájzis és Stalker, más nincs. Hl2 epizódokat sem pécén játszottam végig hanem 360on, pedig azok még simán mennek ezen a gépen minimális kompromisszumokkal, le is warezolhattam volna, azt se tettem, megvártam amíg egy orange boxhoz jutok, kiváló szórakozás volt.

Konzolon pedig ott vannak a Halók ( idén jön a kieg ), Darkness ( jön a 2. rész, egyik legjobb fps amivel valaha játszottam ), Condemned 2, majd ha lesz PS3am akkor KZ2, Resitance 2, lesz Black 2 aminek az elsõ része fenomenális volt xboxon. Aztán ott vannak a multiplatformok COD6, Bisohock 2 ( egyet még ki kéne játszanom ) ami idén érdekel így elõreláthatólag.

Ha azt nézed Amcsiban több a konzol és ott inkább vásárlóképesek az emberek, arról nem is beszélve h nincs arról adat h pc v konzol van több (mmint kifejezett gamer pc, nem irodai illetve hasonlók)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dante73
Kényelem...
Ugyanmár... Ez nevetséges. Én ROHADT kényelmesen, hátradõlve a bõr fotelomban fps-ezek a PC-n. Halálos kényelemben. Ez szánalmas érv a kontroller mellett, már ne is haragudj. Ugyanakkor ÉN akkor sem kell feláljak, ha játékot indítok. Konzolon kellene, mert ugye a lemezt be kell tenni, az meg messze van. (hacsak nem a fotel mellett van a konzol, amit nem hiszek)
Konzolon NEM SZEBB a grafika, ez is duma. A 1080-as HD-t akkor se nyomja ki magából a konzol, ha belehal.
És folytathatnám a dolgot tovább, de minek?

Dante73
Értem, amit mondasz, de... Aki ugye átállt a "sötét oldalra" konzolja van, miért venne PC-re játékot? nagy valószínûséggel nincs is olyan PC-je, amin ugyanúgy futna, mint konzolon.
Halo-nál, bizony hogy kell több, az az én véleményem szerint... egy... inkább nem is mondom mi. CoD ugyanaz, pepitában. Sokkal innovatívabb akármelyiknél a sokat emlegetett Crysis. (Tudom, sokan fikázzák, mint lapos stb játékot, de épp most nyomom újra, és bizony mondom néktek, nagyon nem rossz. Ajánlom újabb végig vitelét, azoknak, akik gépet újítottak a megjelenése óta. Pozitív csalódás lesz, az tuti!) Így már nem tûnik annyira techdemónak, játszható, letisztult játék. (Bár a core pálya, és utána a havas rész, még mindig nem a kedvencem, de a dzsungeles, tengerpartos, stb részek a topon vannak, a tankcsata pedig egyenesen isteni!)

HJa igen...Ha konzolon egy játék sikeres akkor nem 1-2 millió megy el belõle hanem 3-4 millió...Ugyanez pc-n úgy néz ki hogy ha sikeres egy játék akkor 1 millió már elmegy,ha nagyonnagyon sikeres akkor akár 2....Nevetséges..😄

1. Az eladási adatok nem jelentik azt hogy egy adott játékkal ami mindenre megjelenik (akár késésekkel) konzolon többet játszanának,mivel konzolon nagyrészünk megveszi a játékokat,így nagyjából reális az adat.-->Ennél nemsokkal többen játszanak vele.
2. Pc-n az eladási adatok gyászosak mert akármekkora név jelenik meg jóvan nagyobb százalékban lewarezolja a nép,mintsem megvenné--> nemtudni mennyien játszanak vele,de egy GoW-nél is az eladáshoz nyugodt szívvel hozzálehet tenni pár millió játékost..😄
3. A pc a warez miatt hanyatlik,és az is a temetõje.
4. Még ha egyszerre jelennének is meg akkor sem venné meg a pcsek jórésze,az eladási statisztikék ugyanezek lennének,és továbbra sem garantált hogy pc-n nem szar a port.
5. A multiplatfform fps-eket amit pc-n nyomok hgy szebb grafit lássak kanapéba hátradõlve kontrollerrel nyomom,és maximálisan nagyobb élmény így beleélni magam egy Fallout 3/FEAR/FC2/egyéb játékba mint egérrel...Egér+Bill számomra csak stratégiára és online fps-re való játék szempontból.
6. Editort összehasonlítani egér/kontroller oldalról nevetséges,ezt a részt akárhonnan nézem,egérrel gyorsabb,pontosabb,igaz a kontrollerrel továbbra is hátradõlve ellazulva kényelmes.

Istencsászár
"Vajon akkor is ekkora divat lenne a konzol?"

10 azaz több mint tíz milló ment el konzolra a GTA4bõl, ha a pécé port jó lenne mennyi ment volna el? 2-3? méjbí... még mindig kevés a konzolhoz képest, de erre írnád h ezért vettek sokan konzolt, oké, legyen 500 ezer ember, vagy 1 millió? ( ez nagyon sok és irreális természtesen ) még mindig több fogyott konzolra.

FPS vagy nem FPS? Halo? kell e több bizonyíték a konzolos fps létjogosultságát illetõen? COD eladások? egyszerre jöttek... kell e több bizonyíték? azt hiszem nem.

Dante73
Most elolvastam a GTA4 cikket, ami a gamestarban volt, azt hiszem októberben. Most nem minõsíteném, mivel valami atom gépen játszott a tesztelõ, félkész játékkal. Az egyetlen, ami érdekes a cikkben, az az, ahogy az egeres irányítást, pl a videóeditornál szembeállítja a kontrolleressel. Jót somolyogtam azon, ahogy lelki szemeimmel láttam, azt, hogyan próbálják kontrollerrel eltalálni a megfelelõ kockát, de nem ment. Pedig "erre hegyezték ki" a dolgot... Aztán csak elõvették az egeret....

Én arra lennék kíváncsi, (mivel mindenki linkelgeti itt az eladási adatokat) hogy vajon hogyan változnának az eladási adatok, ha egyszerre jönnének a játékok, az összes platformra. Vajon akkor is ekkora divat lenne a konzol? Akkor is éltetnék egyesek a kontrolleres FPS-t? Vagy az eladási mutatók a helyükre kerülnének, a konzolokkal együtt. Nem igazán várok erre választ, ugyanis honnan is tudhatnánk, de a véleményekre azért kíváncsi vagyok. (Mert akárhonnan nézem, az egyetlen objektív elõny a hamarabb érkezõ, (félve írom) több játék.

Amúgy, pont tegnap olvastam ezt a Fable cikket, miszerint tagadják hogy készül a port. Kb húsz perccel elõtte pedig azt olvastam, hogy az egyik fejlesztõ szerint már javában készül PC-re, csak nem találom a linket.

Chocho
Érdekes hírek. A Resi 5-ben biztos vagyok, noha nem ilyen hamarra várnám... Fable 2 meg jön, de szvsz legközelebb idén télen.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Csak nem Istencsaszar volt az a galad ? 😄

Én már tavaly õsszel bejelentettem a pc-s verziót<#eplus2>..amúgymeg nemtudom kinek volt ez bármikor is kérdéses hogy jön e pc-reDDDD

Így van, jó eséllyel jön, de ez nem bejelentés. Rosszul fogalmaztál, mindenkivel megesik.
grebber
Resident Evil 5 (PS3/X360) Coming to PC Rumor Resurfaces ... Twice

Resident Evil 5 promising to revolutionize the survival horror series by delivering an unbelievable level of detail, realism and control. The persistent rumor that RE5 is coming to PC rears its head again today, not once but twice. A trailer on YouTube featuring an interview with CD Projekt's Jerzy Cichocki has him categorically stating that RE5 is definitely coming to PC in the second half of 2009, while a scanned preview from German magazine Games Aktuell claims the game is expected Q4 2009.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Én nem pánikolok, engem aztán hidegen hagy valami 1-fél év késéssel kijön pécére, én most akarom azonnal amikor megjelnik, nem késõbb, mert késõbb olyan játékok lesznek amik meg akkor kellenek.

Resident Evil 5: PC verzió az év végén?

"Konkrétan az, hogy a lap az eddig hivatalosan még nem bejelentett PC verzióról is ír: az állítják, hogy a port valamikor 2009 végén érkezik - a Capcom egyelõre még nem kommentálta az információt."

Fable 2: PC-s bejelentés hamarosan?

"A Lionhead a stúdió weboldalának fórumán tagadja a PC-s verzió létezését. "Nem dolgozunk a Fable 2 PC változatán. Ha változik valami mindenképpen szólni fogunk"

megugatta hogy nem, ami nem zárja ki hogy lesz, de ténykénz kezelni? felesleges, majd ha bejelentik

grebber
Vártam mikor pánikolsz.Ezt egy fejlesztõ ugatta meg.

Istencsászár
Nem jelentettek be semmit, a pc guru is tényként írta hogy lesz Fable 2, a fejlesztõ meg tényként mondta h nem vagyis errõl még nincs szó, ami nemzárja ki hogy lesz, de ilyet nem írtak sem õk, sem a capcom...

grebber
Nos már bejelentették a Resi 5 is jön pc-re!

grebber
Eddigi gány portok azok csak a GTA4,Saints Row 2 amikrõl tudok. Ezek a legkatasztrofálisabbak.

Ezzel csak az a baj hogy nem az eredeti feljelszõk végzik a portolást legtöbb esetben és ezért igen gány lessz az eredemény egy mondjuk DMC4 hez képest aminek kitûnõen sikerült a portja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

!

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Ez az én meglátásom a GOW 2 pc-s megjelenéssel kapcsolatban.
Lemegy a konzolhype már a lõtéri kutya sem veszi.Akkor gondolkoznak kicsit kéne lóvé na jólvan portoljuk át a pc-senek is.

PC-re szaros "BUKÁS" mértékû 100.000 db-ot biztos eladnak világszerte amit ha csak 3000FT al is számolsz 300.000.000 FT nyereség a portolás költsége ennek hangyafasznyi töredéke.És lám már megérte a bukás PC-re!

Viszont az oldal cikkeivel vigyázni kell, mert nem objektívek. (Én bírom õket, de blogként, fenntartásokkal.)
Ebben egyetértek, és legfeljebb látszólag ellenkezhet azzal, amit írtam.

Mármint arra gondoltam, hogy azóta az Epicnek nagyon bejött a konzol, de kevésbé a PC, ha az utóbbi játékaikat nézzük. Ezt lépten-nyomon hangoztatják is. Az nyilvánvaló, hogy ha meg is jelenik PC-re nem szólhatják el magukat, szerzõdés is kötheti õket (és ez mindkét fél érdeke is), ez teljesen természetes. Csak a duma megrendelt mivoltát tartom túlzásnak. Viszont szerintem elõbb jön PC-re, ha a Microsfton múlik, mintha az Epicen.

Tegyük hozzá: egymillió felett fogyott az UT3 is PC-re és PS3-ra (elõbbire jobban, talán azóta csak PC-re is lemet a millió, tudja a fene), tehát minden volt, csak nem veszteséges. Persze egy ekkore névtõl többet vártak, miközben a GoW és az UE3 (E, mint engine, mielõtt valaki félreérti) részegítõ sikerében fürdöttek.
Chocho
Jaaa... én kérek elnézést. Mindenesetre 200 000 darab már hoz pénzt. (Na jó, ez szõrszálhasogatás. 😛) Én azért ténynek kezelem a magam részérõl, hogy lesz. Csak ki kell várni.

Gaming is believing.

Istencsászár
amikor egy játék sikeres akkor arról csacsognak, a GoW1 pécén nem volt az mert szó nem volt róla, és a 2. részt jelen helyzetben ép ezért nem fogják kiadni, persze ez változhat

Istencsászár
1-200 ezer, nem 1-2 ezer!

lehet a gow2 is így lesz

válságra való tekintettel szûkítik a büdzsét és kidobnak egy pc portot mielõtt még komoly pénzeket beleölnének egy új fejlesztésbe

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Chocho
Igazad van, de úgyse fog reagálni rá... linkelni sem fog bizonyítékot. A konzolosok ilyenek, sajnos. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Igazat adok a HW-es srácoknak. Lesz PC, ennyi.

Gaming is believing.

Chocho
Miért, olyat, hogy csak 1-2 ezer, igen? 😊 Várom a linket!

Gaming is believing.

Dante73
Nem wazze!
Pc-n KIZÁRÓLAG a WoW fogy, ezért nem jön 1 más játék se rá, már évek óta.
Kicsit olyan vagy, mintha én azt szajkóznám, hogy minden box RROD-s lesz, hetente, mellé még E74 is befigyel, különben is, azért adod el a lemezeidet rá, mert mindet agyonkarcolta az olvasód...
Sok adat szerint a konzol produkálja az eladásokat, látni olyan forrást, miszerint árban, azaz összbevételben pedig a PC vezet... Ha nem adnának el rá játékokat, ez érdekesen jöhetne össze...

Istencsászár
GoW1bõl elment fél milló? 1 millió? nem olvastam ilyet sehol.

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24794

wtf 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Chocho
Megint hülyeséget mondasz. A PC-re nem 1-2 ezer megy el. Vagy ha igen, kérem a hivatalos adatokat!

Gaming is believing.

Istencsászár
GoW2bõl 4 millió ment el 2 hónap alatt... és most is veszegetik csöndben, lesz az 5-6 millió is lassacskán, gondodlod hogy 1-200 ezer ( és lehet h sokat mondtam ) bekavarna? ha együtt jött volna ki akkor is kb ez lenne.

Istencsászár
GoW2nél ki lett jelentve h nem lesz pécére, nem az MStõl hanem a fejlesztõktõl, Fable2nél sose mondták hogy nem jön.

Chocho
Nos, ami az Epicet illeti, hadd idézzem Tim Sweneyt: "Mi vagyunk az Epic, minden játékünk megjelenik PC-re!". Mondta ezt anno 2005-ben. Azóta viszont a MS-tal exkluzivitási szerzõdést kötöttek, többek közt emiatt volt, hogy mindent a nagy testvér szabott meg nekik: határidõt, keretet, stb. Ezt anno még a GOW2 bejelentésekor mondta valamelyik fejlesztõ. Ergo de, a MS nem akarja a blockbusterét kiadni a konzolosok kezébõl, míg meg nem szedte magát rajta. Bleszinski meg egy barom, az, hogy nem lett Jazz3, mindent elmond...

Molyneux-nál más tészta van. Õ csak szimplán hülyeségeket beszélt. Ezt teszi már évek óta, hisz pl. a Dimitrirõl is hadovált évekig, és azóta sincs semmi...

Gaming is believing.

Szerintem ehhez nekik semmi közük, akkor ez lett volna a Halo 3-nál vagy a Fable 2-nél is - de nem volt. Bleszinski szeret ripacskodni (nemcsak a platformok kapcsán tartott "flémkeltõ" hozzáállása miatt mondom ez, minden mondatában ilyen, van akinek bejön, sokaknak nem), nem kell neki ahhoz "utasítás".

Molyneux-nak is megvannak az ökörségei, õ mégis semleges válasszal intézte el a kérdést. Pedig a Lionhead MS tulajdon, az Epic viszont nem. (És ez nem biztos, hogy a PC-s megjelenésnek kedvez.)