17438
-
Zóanagyvarázsló #11221 Egy jelzőt kihagytam, igazán komoly extrákat nem látok. Mármint ami lázba hozna annyira, hogy 1-2 évre oprendszert vegyek.
Ráadásul Őszintén nekem egyetlen DX10 alatt extrát produkáló játék nincs a polcomon. (Hacsak a DoW2-ben nincs egy-két plusz shader, de azt pedig úgyis le kellett butítanom, szóval mindegy.) -
#11220 A gond az, hogy a fejlesztések 90%-a multiplatform munka, s mint ilyen, a PC-s változat rendszerint nagyon kis figyelmet kap. Összeütik, hogy menjen az épp aktuális főnöki gépen, aztán jóva'. -
#11219 "Én nem tudom, hogy mennyire volt indokolt a gépigénye, de állítólag a későbbi páylákon csúcskártyákon is szenvedett mediumban."
Ezt tapasztaltam is.
"Ezzel szemben Vista alatt még mindig elég kevés játékban lehet extrát kapni."
Ez viszont nem teljesen igaz. Úgy értem, nekem bejött a Vista. :) -
#11218 Azok szimulátorok, s mint olyan, más kategóriába tartoznak. A grafikát meg szimplán lesz*rom, engem a játékélmény érdekel. -
Zóanagyvarázsló #11217 Én nem tudom, hogy mennyire volt indokolt a gépigénye, de állítólag a későbbi páylákon csúcskártyákon is szenvedett mediumban. Én csak a kevésbé mérvadó demóval játszottam, és az a látványhoz mérten korrekten futott a mostnai és az előbbi VGA-mhoz mérten is.
De egyébként mi az, hogy történetben és ötletben olyan nagyot alkotott? Ez nekem nem igazán jött le, és ebből szempontból nem hallottam róla semmi olyasmit, ami újdonságszámba menne. Viszont az utóbbi évek egyetlen olyan FPS-e volt, melynek a demójával önként eltöltöttem 1-2 órát.
Bár azokat az embereket, különösen érdekesnek tartom, akik XP alá pakolják a dx10-es kártyákat....
Szerinted egy 2008-2009-es játékokhoz fenntartott géphez elég a GeForce FX? Az újabb és erősek VGA-k már DX10-esek, és az erő XP alatt is kell. Ezzel szemben Vista alatt még mindig elég kevés játékban lehet extrát kapni. Részemről pénzt már csak Windows 7-be fektetek. -
Zóanagyvarázsló #11216 Nem inkább a Medieval 2: Total War? A lovasíjászok, illetve a topik tavaly nyári születése inkább erre utal. -
#11215 Durva...csak nem meglepő :DDDDD
PC feeling =] -
#11214 Én ezt tudom, de sokan hajlamosak betenni a "az egy szarul optimalizált fos" kategóriába, hasonlítgatják a GTA4 port optimalizálásához, egyebek. Nézd meg, mennyire "megvetett" játék. Pedig szerintem utóbbi évek legjobb FPS-e, sok-sok szempontból. Akár grafikát, fizikát, történetet, ötletet nézzük. Én két hibát látok benne; Minek vannak idegenek, (mert nem szeressem annyira a dolgot egy dzsungeles céllövöldében) másik, hogy ragaszkodtak a Vistához, mint rendszerkövetelményhez. (dx10 effektek, ugye) Bár azokat az embereket, különösen érdekesnek tartom, akik XP alá pakolják a dx10-es kártyákat.... -
Ry0K3N #11213 A Crysis az egyik legjobban optimalizált game, probáld ki egy low configon ott mire képes, egyből szembetűnő. -
#11212 Nézd, ha nem néz úgy ki, mint a Crysis, (amit nem hiszek) és magasabb a gépigénye, akkor szarul van optimalizálva. Márpedig, egyenlőre, az olvasottak alapján a gépigénye magasabb...
Lehet, a Crysis mégsem volt annyira szarul optimalizálva, csak sok volt az akkori gépeknek?
És még ez se lenne baj, csak sajnos egyre több az olyan cím, ami közel sem néz ki úgy, mint azt a gépigénye alapján gondolná az ember. És ez már nagy gond. Ha már valamiért pénzt adok, (és szerintem egy 0day játék sokba kerül) akkor LEGALÁBB tisztességes munka legyen mögötte, ne a a kiadói sürgetés miatt megint elmaradt ötletek, rövid játékidő, és optimalizálatlanság.... Mert akkor mire föl akarnak pénzt?
Ha fizetek a kurvának, akkor csinálja azt, amit mondtam, mert ha nem, üres buxával kint találja magát az esőben... -
Micsu #11211 azért rondának nem nevezném + egy dual procival és egy 8xxx geforceval szépen elmegy, annyira nincs az szarul optimalizálva -
#11210 Itt, lejjebb, valaki valami 70%-ot emlegetett, hogy annyival ment el több, egy frissített védelem miatt. (patchban jött valami védelem frissítés, és élből 70%-al megugrott az eladás, melyik játék, már nem emlékszem)
Bár ilyen egyszerű volna ez a kérdés, hogy könnyedén át lehetne vágni, mint a gordiuszi csomót. Nem volna ennyi vita, vagy ennyi "forgalomkiesés". De pl a riddicket, ha jól hallottam, elfelejtették optimalizálni, és ronda is. (ahhoz képest, természetesen)
Én igazán azt nem tudom, melyik volt előbb, a szar játék, vagy a warez, mert a kettő közt azért ok-okozati összefüggés van, és lássuk be, azok valahogy sokkal kevesebbet panaszkodnak a warez miatt, akik jó játékot csinálnak. -
#11209 Azert erdekelnenek azok az eladasok.
De mint mondtam szerintem semmi nagyobb valtozas nem lenne az eladasban. -
Micsu #11208 attól még hogy csak egy hónap múlva lett crack nem hiszem hogy sokat lendített az eladásokon, pcsek türelmesek tudnak várni, tudják hogy úgyis meglesz az a crack :P -
#11207 Biztosan... valamivel igazolni kell hogy nem veszik ugye?
ez nem konzolos, a pécés is benne van, valahol egy pécés cím szerepel 10 hellyel lejebb -
#11206 Nem a konzolos eladasok erdekelnk vazz, hanem a Riddickbol "szigoruan PC", mennyt adtak el, ami szerintem egyertelmuen megmutatna, hogy nem a warez, hanem a kiadok aldasos munkajanak koszonheto, a gyenge eladas. -
#11205 Nem könnyű, ezért jó:) remekül eltalálták a fizikai balanszot, megmaradt árkédnak, de kihívás és próbál a realitások talaján maradni, a grafika, a körítés a hangok eszméletlen jók, kár hogy nem készül a PGR5:( -
Micsu #11204 Azért pc sem az a platform amire kevés autós gém jelenik meg, lehet hogy a simbin játékai nem grafbuzeránsoknak valók de azok tényleg autós játékok -
#11203 A Doom 3 horror FPS, míg a Quake 4 akció... nem hiszem, hogy sokat kéne magyaráznom a kettő közti különbséget. A Doom 3-ban okkal kellett döntened. A Quake 4-ben nincs az a hülye, aki a sötétben ne kapcsolná fel a lámpát, de ott nem is ezen van a hangsúly, szóval ennyi. :) -
#11202 Igen, gondolom. :) PS3-on toltam a demot, de a teljes állítólag még jobban néz ki mozgásban. -
#11201 Nagyon! Imádom az autós játékokat és hiányoltam őket a PC-ről nagyon. A TDU az egyetlen, ami a gépen meghatott az utóbbi időben, és ezért nagyon jól esett végre egy igazi, körpályás versenyprogrammal is tolni. A PGR4 nagyon jó játék, habár kicsit nehéz... néha meg NAGYON nehéz. De ez legyen a legnagyobb gondom. :) -
#11200 Majdnem, de a Resiben miliméter pontosan lehet "célkeresztet" vagyis a lézersugarat irányítani, a Dead Spaceban nem volt ennyire pontos a célzás. -
#11199 PGR4 hogy tetszik? -
#11198 Brit eladások
01 (01) WII Wii Fit
02 (__) 360 The Chronicles Of Riddick: Dark Athena
03 (02) NDS Professor Layton And The Curious Village
04 (04) WII Mario Kart Wii
05 (05) WII Wii Play
06 (03) 360 The Godfather II
07 (0 360 Resident Evil 5
08 (09) NDS Dr Kawashima's Brain Training
09 (07) PS3 The Godfather II
10 (15) PS3 Resident Evil 5
11 (13) WII My Fitness Coach
12 (14) 360 Fifa 09
13 (__) PS3 The Chronicles Of Riddick: Dark Athena
14 (11) WII Rayman Raving Rabbids Tv Party
15 (19) WII Carnival: Funfair Games
16 (17) PS3 Killzone 2
17 (06) WII Mario & Sonic At The Olympic Games
18 (10) NDS Grand Theft Auto: Chinatown Wars
19 (29) 360 Gears Of War 2
20 (20) NDS Puzzler Collection
-
High end PC #11197 Kössz. -
Micsu #11196 total war sorozat egyik darabja, a legújabb az empire: total war -
High end PC #11195 Hy!
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy a bannerban mi az a stratégia játék a "THE PRESENT" felirat alatt? Elég tetszetősnek néz ki.
Hű, a mellette lévő C&C Red Alert de rég is volt, igaz se volt :o) -
#11194 A zseblámpás témához még annyit hogy a quake 4ben is jól oldották meg a dolgot az alap pisztolyon meg a rohampuskán volt zseblámpa ott be tudtad kapcsolni, de a nagyobb fegyvereken nem volt, így ott lehetett ezzel taktikázni úgymond, de mégsem az volt hogy fegyvertelenül egy szál zseblámpával kell körbenéznem. -
#11193 Az, hogy a fejlesztők így álmodják meg, még nem jelenti, hogy jó is. Nekem a resident evil 1 a kedvencem anno sokat játszottam vele az angol szókincsem javarésze onnan származik. De míg az első pár res evilben rögzített kamerás nézet volt és nem arról szólt a játék, hogy ezren neked rontanak (az első részben nem is emlékszem olyanra hogy egyszerre sokan jöttek volna), így nem is volt akkora gond, hogy meg kellett állni. De ahogy olvasom az ötödik rész egy darálós akció és egy ilyenbe szerintem hiba beletenni ezt a megállok és úgy lövök dolgot, de mivel még személyesen nem játszottam az új evillel, így majd akkor mondok erről biztosat ha már próbáltam, de így látatlanban koncepciós hibának tartom, ahogy a Doom3 zseblámpás hülyeségét is. -
#11192 Tudd valaki valamit az elso honap Riddick eladasairol ?
Kivancsi lennek mennyi lehetett, mert eleg sok ido telt el amig hasznalhato warez verziot krealtak. -
Zóanagyvarázsló #11191 A Dead Space-nek viszont sikerült megtalálnia az arany középutat: lehet ugyan mozgás közben tüzelni, de nem olyan egyszerű, és eleve kissé nehézkes a célzás. Egy CoD után persze furcsa lehet, kapott is fikát érte... -
#11190 Halo 3 után egy Resi5 generációváltás lesz:D az egyik ha nem a legszebb játék jelenleg. -
#11189 Egyelőre a Halo 3 nehéz fokozatával és a PGR4-gyel küzdök, de nemsokára beruházok egy Resident Evil 5-re is. A PC-s portban a Resi 4 óta valahogy nem bízom. -
#11188 Én sem sírtam a Doom 3 lámpás megoldása miatt, de nagyon sokan igen. Aztán jött egy mod, ami secc perc alatt megoldotta a dolgot, csak épp el is cseszte a hangulatot rendesen. -
#11187 Nekem az irányítás PC-n az idegeimre ment. Konzolon elmegy, de a sebesség ott sem a legjobb. Stabil, de sosem megy 30 fps fölé... -
#11186 Miket veszel, miket játszol? -
#11185 "Reméljük a PC-s res evil5-ben lehet egyszerre futni és lőni, mert ez így elég érdekes"
nem lehet, ez nem az a futok és headshotokat osztok nevezetü játék, a Resident Evil az első résztől kezdve ilyen, ez hagyomány és így is van jól, lehet szidni, de ha játszik vele az ember akkor belátja hogy jó dolog
Doom3nál sem volt semmi gondom az elemlámpával, alkalmazkodni kell hozzá, így parásabb volt, izgalmasabb volt 1-2 szitu, az van amit kapsz, ugy kell játszani ahogy a fejlesztők megálmodták, oka van annak -
bauer #11184 Aki gondolja próbálja ki... régi jó Quake-es hangulatot kölcsönöz
Nexuiz -
#11183 "Túl kell tennni magadat azon hogy nem lehet futni és lőni..." Erről nekem a doom3 jutott eszembe, ahol vagy világítottál a zseblámpáddal vagy lőtél, de a kettő együtt nem ment. Akiknek az ilyen marhaság eszükbe jut... Reméljük a PC-s res evil5-ben lehet egyszerre futni és lőni, mert ez így elég érdekes. Gondolom lesznek akik bemagyarázzák maguknak hogy ettől izgalamsabb, meg érdekesebb a játékmenet, míg mások szerint ez csak egy elcseszett koncepció. Én az utóbbit gondolom helyesnek.
A Quake4-et szerezd be, én egy hete vettem meg és nem bátnam meg. Régen kimaradt pedig imádom a quake szériát és a 4 hozza a 2 hangulatát, sőt...És kivételesen nem egyedül kell leaprítani a stroggokat hanem kapunk társakat is. -
#11182 Én se PC-n, se konzolon nem találkoztam buggal, az 1.0.3-as patch óta, (és mióta sikerült belőnöm nagyjából a PC-s grafikát) Csak az zavar jelenleg, hogy 60 és 15 között váltakozik az FPS, minden látható ok nélkül. (Eső sötétedés, akkor biztos, hogy leesik, de hogy napsütésben, ugyan azon a helyen, ahol eddig 30 volt, miért esik fél óra elteltével 15-re, nem tudtam rájönni. Forgalom nagyjából ugyanaz, és az egyéb körülmények is...)
És, ha már lehet választani, inkább PC párti vagyok. (Bár most megnézem, milyen a Mirror's Edge boxon...