A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Szerintem jön, csak a mikrofos hisztizett, hogy vegyük meg a dobozkáját.

Ami az 50-50-et illeti... Minden 50%, hisz vagy meghalsz most egy aszteroidabecsapódásban, vagy nem. <#idiota>

Gaming is believing.

Azért a "tényhez" tegyük hozzá, hogy a PC Guru forrása az a jól értesült blog volt a Fable 2 esetében is, akik a GTA IV PC-s megjelenését hasonló exkluzívan "kilopott" belsõ információval cáfolták.

Ettõl függetlenül a Fable 2 PC-s megjelenésére szerintem is lehet mérget venni (felelõsséget viszont nem vállalok, ne pereljen senki, ha balul üt ki! 😊, a GoW 2-vel viszont óvatosabb lennék. Nem mondom, hogy nem jön PC-re, de arra pár szem altatós sem vennék. Mondjuk legyen 50-50 az esély. Mármint határozottam szerintem, mert ez tényleg csak tipp, ennél stabilabb információink nincsenek. Leszámítva annak a Bleszinski ripacsnak a médiahuszárkodását...
Chocho
Így van, ez tény. Már csak várni kell.

Gaming is believing.

Sztem alap h jön... úgy mint a Fable 2 is az volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

The Protector
A kurva élet faszát.IGEEEEEEEEN.Nagyon örülök.EZAZZZZZZZZZZZ.Klafa.Nagyon fasza.
Legyek az sg bolondja ha a GOW2 NEM fog jönni PC re.Jönni fog az is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Gow 2 is elképzelhetõ hogy erre a sorsra fog jutni!

Next PC upgrade: 2022

icewind dalet nem sorolnám a hc rpgk közé, az inkább harcorientált volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

[Jakuza]
pl Planescape Torment vagy BG,IWD2 de mondhattam volna a The Temple of Elemental Evil-t

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Érdekes, én több helyen is olvastam, fõleg fanboyoktól. Na bumm.

Gaming is believing.

Istencsászár
Ilyet én nem olvastam sehol... a fejlesztõk annak hírdették hogy sok mindent meglehet benne valósítani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho
A Wizardry sorozat nyolc részt számlál és anno az amigás korszakig nyúlik vissza. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Nem itt.... Általánosságban. Olvass el egy magazint! Csomó helyen írják HC RPG-nek, sõt, maguk a fejlesztõk is így hirdették. Hát köszönöm...

Gaming is believing.

Vagy nem is kell nagyon messzire menni, elég csak megnézni az oblivion elõdjét a morrowindet

Aham, ezek közül a 2.-at is csak névbõl ismerem 😄 Akkor maradok a szolidabbaknál ^^

Istencsászár
akció rpg, hol ki mondja másnak?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Wizardyk azok elég hck, de a Baldurs Gate 1-2 is a velõs rpgk közé tartozik, szinte legjobb játékélmény volt

Mondjatok már egy hc RPG-t, csak úgy kíváncsi lennék rá h mit is értetek ez alatt.

Chocho
De császár, akkor már az csak személyes élmény, és nem tény. A kemény RPG az nem ilyen. Ha olyat akar valaki, játsszon Wizardryt. Félre ne érts, tök jó játék a Fable, csak épp másnak mondják, mint ami, és ez a zavaró.

Gaming is believing.

Istencsászár
Végülis miért ne? aki végigjátsza az érezhet ilyesmit😊 neki lehet az a hardkór az rpgk terén mint pl nekem a Mass Effect vagy Fable. Jrpg kicsit más azt nem sorolom ide, persze ezeknél összetetebbek valamivel, de nem egetrengetõ ahogy szerintem az rpgk sem pl Witcher, csak élvezni kell, ki kell tapasztalni és máris minden megy a maga utján.

Chocho
Hát nem tudom... nekem nem volt negyed olyan drámai sem, mint a Max Payne... inkább röhejes volt a bamba karakterem miatt. 😄

Gaming is believing.

Te ismered a gondolkodásmódját - vagy nem 😊

Tippek:

1. Tom Clancy's EndWar (PC-re rövidesen jön)
2 World in Conflict: Soviet Assault - még nem jelent meg, de lehet, hogy a másfél éves alapjátékra gondolt, fene tudja, mi új neki
3. Red Alert 3 - ennek a nevét vistzont csak tudná, ha ismerte is valaha valamilyen szinten az RTS-eket, és a III. vh. is sántít
Dante73
Kérdés. Unokatesóm hazajött Angliából, és az elsõ kérdése; Neked megvan az az új, 3. világháborús játék? Mindenki arról beszél... Címét nem tudja. Esetleg valakinek van tippje?

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Keksz Péjn azért életszagúbb, mégis egy valós vikág és egy olyan esemény van benne ami megtörtént már nem is egyszer, de amúgy alapjaiban a Fable és Max alapsztorija ugyan az, a bosszú. Fable 2 úgy kezdõdik mint egy mese, a prológ már magával ragadó aztán kezdõdik a dráma és a bonyodalom.

Dante73
"ha nem várunk túl sokat tõle"
Na itt a gond, egyébként. Nézd meg pl a Mc' Donaldsban a kirakott, étvágygerjesztõnek szánt fotót, majd csomagold ki, amit kaptál.... Játékoknál ugyan ez. Pl a Crysisban, az elején levõ videóban kilövi a kereket, felugrik, fordul a levegõben.... Nem tudsz fordulni a levegõben. És napestig sorolhatnám a példákat a reklám, és a valóság közt.
Ami CSAK azért gond, mert túlzott várakozásokat ébreszt abban, aki majd megveszi. Így a csalódás dobozolva van a termék mellé...
A termékek, (legyen szó bármirõl) ritkán nõnek fel a saját reklámjukhoz.

Chocho
Így van, pont erre gondoltam. A Fable egy jó játék, de nem kéne túlértékelni, és olyasminek hívni, ami nem.

Gaming is believing.

kb mint a max payne az is egy drámai mese

Szerintem Chocho is csak azokra célzott, akik a Fable után veterán RPG-snek érezték magukat, és nem arra, hogy vacak lenne a koncepció.
Istencsászár
Mitõl lehetne komoly rpg? hogy az inventoryba 10 percek töltsek el az állítgatással? kösz nem😊 Fable egy mese, drámai mese.

A PC-only NWN is butult az elõdökhöz képest, majd a konzolos prioritású KotOR okosodott, bár talán minimálisan lineárisabb lett. Szóval én nem egyszerûsíteném le ennyire a képletet.

A Dragon Age-t a hardcore rajongóiknak kezdték el fejleszteni PC-n, és az eddigi videók és állítások alapján nem lesz félig meddig akciójáték. Ha túl sokat nem várunk el tõle, nem lesz az rossz. Én egyelõre még nem tudok érte lelkesedni, a Mass Effect érdekesebbnek indult, ez túl sablonos nekem. Viszont még lehet belõle egy komolyabb cRPG - 2009-es szemmel nézve.
Chocho
A KOTOR mai "utódja" is akciójáték, RPG elemekkel (Mass Effect). Nem tudom, a Dragon Age-tõl mit várjak, hisz az is kijön konzolokra (eh...).

Gaming is believing.

Witcher ^.^

[Jakuza]
Eppen ezert en sem szeretem a Morrowind tipusu RPG-ket, de sajnos NwN,Baldurs Gate,Kotor es hasonlo minosegu jatekokbol nagyon keves keszul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Na ja, de bírom, hogy sok fanboy komoly RPG-nek állítja be. Nagyon gáz...

Gaming is believing.

[Jakuza]
Akcio RPG pontosabban 😄

Chocho
Nem RPG volt a Fable, hanem akciójáték.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Nem tudom, nekem nem jott be az egy sem.
A Jade Empire ellenben jo volt, csakhat PC-s mertekben RPG-khez kepest tul rovid.

Dante73
Amiatt ne aggódj, ha a GTA4 elindul, ez szárnyalni fog...

Dante73
Patchek elõtt nem volt rossz, fedort használom, a másikkal ws10-et kapok. Viszont nem warez gond. Eredeti topikjában is anyáznak miatta, rendesen. Patch egyszerûen elszabja a dolgot. Van ilyen, ha nagy a tömeg...

Chocho
Nagyon kíváncsi leszek, meg is rendelem majd... csak mondják meg a gépigényt. 😄

Gaming is believing.

Ám ez elvileg warez bug h rossz a neted, milyen a cracked ? 😊

Dante73
ingame. Ami a küldikhez kell. Most néztem, /pechemre most értem oda a játékban/ és nem mûködik. Írja, nyomjam az E billentyût. Hát, nyomhatom. Ez már a kiábrándítón is túl van.
Szánalmas, amit ezek mûvelnek.

Ezért is mondom azt, hogy ennyire hülye nem lehet senki. Ez nem leszarás, nem bénázás. Ezért valaki fizet. Ilyen a világon nincsen, hogy ekkora, béna f@sz legyen valaki, hogy így ad ki egy patch-et. Pláne egy cég, amelyik a felvásárlás elõl menekül....

Netezés ? Igazi v ingame ?

Dante73
Aha...
Patch1; Kuglizni már lehet, optimalizáció 0, (1-10es skálán) viszont a kamera forog...
Patch2; Kamera nem forog, optimalizáció 0,5, (1-10es skálán) viszont a netezés nem mûködik a játékban.
Tehát, patch elõtt a kugli nem mûködött, patchek után pedig nem végigjátszható a játék, cserébe minimálisan optimalizálták.
Rockstar hozza a tõle (ezek után) elvárható szintet.

Tudod mit mondok erre? NC. Ez már az a szint, ami önmagát kommentálja.

Istencsászár
Várható volt, na majd ha hivatalos lesz.

tipp : nyár vége/õsz.

Chocho

Gaming is believing.

Chocho

Gaming is believing.

dronkZero
Eheh, hát nekem mondjuk nincs szerencsém ebben a témában. Bár az is belejátszik, hogy egy idõben nyitott ház+basztam takarítani a gépet kombóval nyomtam...

A legsúlyosabb az volt, amikor egy már amúgy is haldokló táp (úgy drótoztam át egy másik rossz tápból a ventit) kapott egy áramszünetet/áramingadozást menet közben. Ahol a táp bejön az alaplapra, ott egy IC ledobta a tetejét. A vinyó egyik chipjén lehetett látni, hogy honnan hová húzott szikra. Egyszerûbb, ha azt mondom, hogy a monitor, az egér, meg a cdrom élte túl. Még a billentyûzet is elfüstölt. Talán még a ram megmaradt, de az már nem teljesen tiszta.

Rá fél évre a monitor adta meg magát, mert frankón alulról lehetett beledugdosni a tápkábelt, és folyton kiesett. Egy darabig bírta, aztán annyi. Mondjuk az egy "szemétbõl túrt" 14"-es szar volt, még örültem is neki.

Aztán volt egy Geforce Ti300, aminek leállt a ventije, ezt egy hétvégén vettem észre, hétfõn akartam venni rá újat, vasárnap estére elszállt.

Aztán volt egy Gef7500LE, aminek a windows asztal üzemi hõmérséklete volt 6 fok, játékban meg 90-100 fokon még ment, de meghajtva 105-ön fagyott. Egy win+játékok reinstall után elfelejtettem ezt a tényt, feltúrtam BF2-t 1600x1200ra, és pont ez volt szegénynek az utolsó csepp a pohárban, többször nem indult el.

Na ezeknek a dolgoknak a nagy része saját balfaszságom, másik fele meg az amúgy is szar hardver. Na és mindig jópár éves cuccok voltak, amúgy is cserélni akartam már õket, csak nem tudtam magam rászánni.
Azóta azért vigyázok a hardverre, cserélek idõben, a régit meg családban ajándékozom el, nem várom meg míg elfüstöl... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nálunk családban ~10-11 év alatt, egy ram, egy vinyó, és egy cd író összesen...

Dante73
Az utóbbi 6-7 évben 3x volt meghibásodásom. Egyszer valamelyik kábelen bejött a villám a gépbe, na az kemény 30 pénzembe került. (Alaplap, proci) Azóta túlfeszkó elleni védelem van a hosszabbítóban. És 2 alkalommal videókártya hiba, amibõl jól jöttem ki, mindkét esetben. Hála az égnek, még csak bad sectort sem találtam soha a vinyón, és más alkatrészem sem ment tönkre. A másik szobában a gép már vagy 3-4 éves, semmi baja. Mondjuk, nálam 24/24 órát megy a gép. Így a lehûlés-felmelegedés már ki van csukva. Az pedig sok problémát okoz. (Tudom sokan az ellenkezõjére esküsznek, azaz kímélni kell a gépet, ha nem muszáj, ne menjen, de szerintem teher alatt nõ a pálma).
Szóval, én szerencsés vagyok.
Bezzeg, a TV-m távirányítója évente megy tönkre, pedig alig használom.

Chocho
Persze, ez tény, nem is mondtam komolyan. 😊 Ehhez szerencse kell, semmi több. Nekem is halt már meg úgy alkatrészem, hogy csak pislogtam, hogy WTF...

Gaming is believing.