A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van amit elrontanak tény, de h gyengék a játékok? nagyon jó játékok jönnek ki, nem érzem ennek az okát, hatását egyátalán... engem inkább az ideget h adott egy remek játék és apró hibákkl rontják el, de ezek a hibák olyenok h sec perc alatt megoldhatók lettek volna.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Viszont meg tobb szart akarnak a vasarlok torkan lenyomni a nagy kiadok miatt es ennek semmi kozenincs ahhoz, hogy a fejleszto eleve jo vagy rossz munkat adott volna ki a kezei kozul, hanem annak hogy a nagy nyomas miatt egyre gyengebb alkotasok jonnek ki meg akkor is ha azok eleve jonak indulnanak.
Tudok par peldat mondani erre.
Egyik ilyen pelda a X3 volt, hogy szinte felig keszen adtak ki.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Regebben sok apro ceg nagyszeru munkakat adott ki a kezuk kozul es a mostani trendben, hogy egy nagy vallalat felvasarolja a kicsiket nem tesz jot az egesz jatekiparnak.
Es ez nem az eladasokra vonatkozik, hanem a minosegre.
Allando nyomasnak vannak kiteve a fejlesztok a nagy kiado miatt es rengeteg otletuket elvetik idohianyra hivatkozva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"GFWL = Games For Windows Live
A Dawn of War II-nek a multiját a GFWL hostolja és õk is tartják karban mivel nincs saját szerverparkja és kiszolgálója a DoW II-nek, ezért kell GFWL account ahhoz, hogy a bétában részt vehess."
Raadasul Steamen keresztul 21 nap probajatekot kapsz, annyi ido alatt meg ha ugyes vagy kitudod termelni egy honapos GTC arat is ISK-ban.
Engem a jelenlegiek közül legfeljebb az EVE Online vagy a WHO érdekelne (tehát az esetleg trialt megnéznék, ahelyett, hogy sírva elfutnék elõle kategória), a fejlesztés alatt állók közül pedig a World of Darkness (az EVE fejelsztõitõl amúgy, tehát még lehetne belõle igényes "rétegMMO") és a WH40k Online. Mondjuk az utóbbit sem single cRPG, sem MMO formájában nem tudom elképzelni, és talán már meg is halt a szavakban létezõ projekt. (Már az is nehezen megemészthetõ, amit a Relic csinál a Space Marine-okkal, pedig én még csak nagyon felületesen ismerem a világot.)
Még a régi SWG leírásai tetszettek, sokan tényleg szerepet játszottak benne, és volt rá lehetõség. A BioWare-féle SW: TOR eddig egy kicsit sem tudta felkelteni az érdeklõdésemet.
ha ez pénzügyi bukás akkor én be is szarok
az lehet hogy le kell állítani pár szervert, meg elküldeni pár alkalmazottat mert nem kell 10 szervert üzemeltetni de bukásnak nem igen nevezném, fõleg pénzügyileg nem, fõleg úgy hogy ti konzolosok mindig a pénzügyekkel példálóztok
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nézesd meg magad
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sok mindent lehetne belõle csinálno, egy jó fpst, egy jó tpst, egy jó rpgt, de egyik sincs, ami meg lett volna azt bezuzták... nekem ebbõl a világból nem MMO kell hanem egy jó singli játék.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
És szerintem, nem rossz ötlet az MMO, ennél az "alkotásnál". Ugyanis, a többinek hamar vége van, ehhez képest, és ha valaki évekig nézett egy sorozatot, az óhatatlanul csalódott lesz, ha 8-10 óra után, maximum kezdheti elölrõl, arról nem is beszélve, hogy lehet eladni majd dolgokat a jónépnek, fegyverektõl az aktuális epizódig, bármit. (Mert bár SG1-nek, Atlantisznak vége, jön a következõ, ha jól tudom)
http://www.freetvmaci.info/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de ha az eve online megél 240k játékosból akkor a war is meg fog...nem aggódom..te se tedd 😄
starwarsnak meg sok sikert kivánok remálem jó lesz!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
(megy levelingelni a harmadik karaktert lvl40-re amíg le nem ér a KZ2 demó)
Az SW-ét maguk a fejlesztök cseszték el ,ha a Bioware hozza a töle eddig megszokott szinvonalat sikere lesz itélve a játék mivel az SW univerzum rajongó táborához mérhetö tömeg nem nagyon van még egy.
#10341 biztos jó lesz annak akit az érdekel...viszont van elég ember akit csak a warhammer világ mozgat (pl engem is csak a világ vett rá újra az mmo drogozásra)
starwars már egyszer lehúzta magát a vécén mmo szempontból (hála a sonynak)
többség azért tesz majd vele egy próbát de nem hiszem hogy a WAR-nak kéne félnie (inkább az EVE-nek)
olyan lenne mintha a counterstrike játékost zavarná hányan cod4-eznek
mivan??
ha nyereséges akkor nem kell félni attól hogy bezárják hirtelen...persze hogy fontos dolog ez
Mellesleg a túl nagy bázis nem feltétlen elõny, elvégre több ízlésnek kell megfelelni, több a kis- és fiatalkorú, illetve divatból játszó felnõtt, akik rongálhatják a játékélményt. Mellesleg a WoW trial még RP szerveren is borzasztóan lagos tudott lenni SW közelében. Persze ez nyilván jellemzõ a többire is, a WoW alatt különben is több szerver van, de akkor is idegesítõ tud lenni.
EVE online is elvan 2003 óta pedig csak kb. 240ezerelõfizetõje van
Érdekes módon, ha a PC-t bármelyik konzollal összevetjük, eladás tekintetében, (Nem vonjuk össze az összes konzolt!) Vezet. Viszont a CoD5 mégsem fogy. Mi az ÉRTELMES következtetés?
Erre reagáltam alább. Tehát hiába vezet a PC az MMO-k miatt, ha a CoD nem MMO, abból bevétel csak egyszeri retail és egyszeri online eladásokon keresztül lesz. (Persze biztos van - ha más nem - Intel és nVidia reklám is benne, ha szõrszálhasogasohatni akrunk.)
Konzolon is elképzelhetõ a dolog, minden bizonnyal, de ott valahogy KEVÉSBÉ,
Pedig régóta divat a BC. Az egyszerûség kedvéért a wikis oldalt linkelem, van itt egy csomó példa. Márészt pedig a gyûjtést szerintem ez nem érinti, aki igazán gyûjt, az megõrzi a hardvert is. (A "KEVÉSBÉ" inkább technikai kérdés, mint fogyasztói szokásé.)
Persze az már változó, hogy miként használja õket, van olyan hardcore gyûjtõ ismerõsöm, aki minden játékot a saját gépén játszik, másnál pedig a padláson állnak, és emulátort használ.
Ott van a co op, multi, single, zombiag mod... tessék nekiállni mindenek, amit lehet veteranon és máris nem egy délutános rohanás.
pontos adat nincs erre de szívesen megnézném hány százaléka ez annak a 28millió eladottnak
Kozel egy ev eltelt mire kijott hozza egy ertelmes jatek es ugy akartak eladni mint a "B-RAY lejatszo"
Konzolon nincs MMO, még... majd ha lesz egy igényes alkotás kiderül.
Egyébként, (már bocsi) ez PC topik, ne menjünk bele a konzol vs konzol vitába! Van annak is helye, itt a fórumon.
Ugyanakkor az MMO, ami szintén, más, sokkal nagyobb bevételeket produkál. Tehát a multira igény van. Hogy bejátszik a warez? persze. (Gondolom, erre utalsz) De a csõlövölde multi, ingyenes online résszel, mért fogy kevésbé, mint az MMO? Ami, hozzá képest méregdrága? Konzolon miért fogy jól, a csõlövölde, és az MMO sehogy?
Fáradt vagyok, nem értem, mire akarsz kilyukadni.
Nem egy régebbi játékomhoz adtak ki patchot, hogy az új oprendszeren is menjen, vagy csináltak fan-ok. Konzolon is elképzelhetõ a dolog, minden bizonnyal, de ott valahogy KEVÉSBÉ, (nem egyáltalán!) jellemzõ a gyûjtögetõ életmód, mint PC-n, és arra gondoltam, ez is lehet az egyik oka. Lehet, ez tévedés, nem tudom.
viszont:
2 év alatt elment több mint 20milla ps3
3 év alatt elment kevesebb mint 28milla box
ergó lehet hogy többet vártak itt néhányan de én nem látom azt hogy itt valami bukta lenne (plána az árához képest)
2008-ban olyan címek jöttek ki hogy megnyaltam utána az összes ujjamat
2009-re is olyan a lista hogy értelmetlenné tesz BÁRMIFÉLE fikázást
szóval szerintem:
a konzol fogy rendesen (boxnak jobban kéne hiszen buziolcsó mégse teszi)
és jönnek rá jó játékok (boxra is kéne mégse teszi)
Természetesne nem állítottad a CoD5-rõl, hogy életképtelen. Félreérthetõ lettem volna? Viszont írtál a másféle igényekrõl. Természetesen vannak, de a CoD széria éppen minden platformon a legalapvetõbb mainstream igényeket elégíti ki, ha vannak jobban és rosszabbul sikerült részei is. Tehát nem hiszem, hogy ezért fogyna kevésbé PC-n.
Attól, hogy az elõfizetések milliárdokat hoznak a konyhára, nem kell több CoD-nak fogynia. Tehát ebben azn esetben igenis hibás az a logika, hogy a PC MMO-k miatti elsõsége miatt, jobban kellene fogynia egy "hagyományos" játéknak.
Egyébként a PCGA felmérése tartalmazza a reklámbevételeket is. 800 millió USD volt szerintük 2007-ben wordlwide szinten.
Talán, az is az oka, hogy a konzolok váltakoznak, folyamatosan, míg a PC-kre jövögetnek ki emu-k, amik egy egy korábbi oprendszert szimulálnak, vagy a régi játékokat is játszhatóvá "varázsolják" az új gépen.
Handhelden is van emu, ott a PSP, régi PC-s játékokkal is lehet játszani rajta, de manapság akár mobilon is. A régi Boxon is lehetett ezzel szórakozni. A Nintendo a Virtual Console "fedõnév" alatt csomagban kínálja a klasszikus játékokat Wii-re. XBLA-ra is készülnek "remake"-ek (Contra, 1942), de ott a SSF2Turbo HD is.
Persze emulációban a PC a legjobb szerintem is, de már nem az egyedüli modern eszköz a retrózáshoz.