A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://www.freetvmaci.info/
Zó!
Nekem is csak a bónuszlemez, + a fémtokos játéklemez van meg, a doboz, és a figura nincsen, azért volt 5 ropi. (illetve 8 volt... most jut eszembe.... izé, megveszed? neked 6-ért odaadom... DD
Senki es mint mar irtam erosen manipulalt a piac.
Amugy nem csak a mozis pelda a jo, hanem mar szinte minden ilyenfajta neten elerheto tartalom las hazai CD forgalmazok brutalis ara.
Na de mar a fenykepezogepekre, nyomtatokra is mindenfele jogdijat szednek ami erthetetlen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vásárlói részrõl nézve ugyanannyi a mozi, és a játék ára percenként, csak (szerintem) nem így kell nézni... Ugyanis rárakódik a hardwer, amiért fizettem. De ez nézõpont kérdése, és ezért mondom, hogy jóindulatú srác vagy, mindenbõl a jó magyarázatot akarod kihozni. Ami nem is baj, természetesen!
AitD nekem spec az idegeimre ment, de hát különbözünk... Én pl a BIO fémdobozos verzióját 5-ért vettem meg. olcsó volt? szerintem, az. Lehet gondolkodva, olcsón is megúszni a dolgot, de ez (mármint a játék) akkor is csak viszonylagosan lesz olcsó, sajnos.
TALÁN, ha a viszonylagosságát csökkentenék, és olcsóbb lenne, egy jó ösztönzõ rendszerrel kombinálva a dolgot, korántsem lenne ekkora gond a warez. Mondom, TALÁN, hiszen az ingyennél nincs jobb ajánlat...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Csak azért lep meg, mert az Edge szerint 3 millió példányban fogyott, õk pedig nem szoktak ekkora hülyeséget írni.
Papírcsakót hajtogatni, és kannás bortól berúgni is lehet szórakoztató, de a szofisztikáltabb, igényesebb formái költségesek. Ebbõl a játékok sem lógnak ki. Ha pedig nem a 0-day árakat nézzük, akkor be lehet olcsón vásárolni. Én például nemrég egy AitD Limited Editiont vettem 2k-ért. 2008-as játék, és bár "talán" nem az év játéka, de ez nem vészes ár érte.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Abban pedig nem hiszek, hogy ez a 4 új rész tudna újat mutatni. NFS-R.I.P.
NA újabb faszság. nem unalmas, hogy ennyi hülyeséget beszélsz egész nap???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És ezt az új NFS-ek bejelentésekor közölte a kiadó. Go Figure...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ám jah, lanon szoktunk csak vele hülyülni, a dc-k meg tényleg zavaróak :s
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Írtam én h szimulátor? ne forgasd ki amit írtam, amikor határozottan ilyet meg sem említettem... az íracing hc rétegnek készült.
te megvetted? játszol vele?
Forza nincs reklámozva azzal h szimulátor, az a GT a ríl drájving szimjulétõr, ami még a forzához is képest fényévekre van fizikában...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkora arcade hogy na. Ha nektek rairjak a dobozra, hogy szimulator mar el is hiszitek. 😄
http://www.iracing.com/ Na ez szimulacio, nem az a sok arcade fos amit a konzolon szimulacionak hivnak.
nagyon nem adnak el ennyit, jó pár 100 ezer elmegy, amúgy nem kötelezõ megvenni... de feltehetõleg aki ilyen pakkot vesz azért veszi h legyen hozzá egy jó játéka... aztán lehet eladja olyannak akinek kell szóval a játék elkel mindenkép, nem dobják ki.
"Lattal mar jo szimulatort konzolon ? 😄"
a játékosok túlnyomó többsdégének nem szimulátorok kellenek hanem élvezhetõ játékok, amit minden szarakodás nélkül fogyaszthatnak, pl NFS
de te már láttál pécén egy GT vagy Forza szintû autós játékot? nem, mert nincs, csak NFS és kódmester játékok meg Simbin szimulátorok, de egyik sem kiemelkedõ eladásokban mert a népnek nem ez kell, nem élvezi mindenki azt hogy köröz köröz, a többség nem, de örüljünk neki h ennyi jó játékot kiadott a Simbin és ebben nincs hiány a szimesek maximálisan elvannak kényeztetve mert van választék... aztán a hc réteg meg iracingolhat, lfsehzhet, netkarozhat, nascar 2003azhat vagy moddingolhat rfactorba...
szóval konzolra ott vannak a jó autós játékok mint pl Forza, GT, PGR4 aztán ott vannak a nagyon árkédok pl Burnout, Midnight Club LA ( 50 órát toltam bele eddig ) és heteken belül egy pécés szim "superior" ( ahogy a pécések mondani szokták ) verziója is tiszteletét teszi 360on a Race Pro személyében
"Repulogep szimulatorok ? Sci-Fi, Tengeralattjaro ? Hadd ne soroljam tovabb."
nincs rá igény, vannak fanok akiket a való életben is érdekel a repülõzés azoknak ott van pécén az FSX, Lock On, IL2 és még 1-2 repszim amivel elszöszmötölhet, de ha odaültetsz egy játékost aki nem fogalakozik repülõkkel és mond neki h száljon fel vele, azt se tudja mirõl van szó... neki ott van az Ace Combat, de jön 360ra az IL2 Sturmovik egy verziója ami talán egy kellemes átmenet lesz a szim és az élvezhetõ casual repülõs játékok közt.
Tengeralattjáró? szintén ugyan ez, ott van a Silent Hunter, más nincs ebben a kategóriában, persze te biztos tudsz mondani.
"Olyan kiegeszitoket lehet venni PC-re, amivel egy konzolos pad nem vetekedhet."
igy van lehet venni 10-100 sok milliókért is szimulátor berendezéseket, FANATIKUSKNAK akiknek ez a hobbyuk, és érdeklik õket a téma
PSN ID.: Beegabor
IX es VII kozott vacilalnak az emberek, de altalaban azert szoktak a IX-t irni az ellemzok is es a jatekosk is, mivel kevesebb kis idegesito hiba van benne, mint a VII-ben.
"I think the best things about FFIX are the intuitive interface, smooth gameplay (as oppose to FF7 and FF8 being a little slow due to loading times), taut storyline and wondrous art direction. "
Amugy nem az oskori FF-ekrol beszelunk, hanem a modernkori konzolokon megjelentekrol.
De ide sorolhatjuk a X-2-t is.
Olyan kiegeszitoket lehet venni PC-re, amivel egy konzolos pad nem vetekedhet.
PSN ID.: Beegabor
Ja tényleg... olyat tud a konzol hogy meg nyomom az Alt+Tab-ot és Brothers in Arms-ozás közben tömörítek...vagy mint most netezek...<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>