A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vidéki vagyok vagyok, nem tudok csak úgy bárkit a házhoz (lábhoz?) rendelni 😊 Megfelelõ helytrõl kell megfelelõ személytõl vásárolni, és nincs gond. Eddig még nem vártak át, és mûködésképtelen lemezbe sem futottam bele. Pedig vettem már pár floppy-s régiséget is.
Héhéhé normális hangnemben is lehet neki közölni nem muszály lesüllyedni a másik topic szintjére. Amúgy no offense. Peace.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dante73
Komolyra fordítva, játékaim.hu-n tuti találsz olcsón, használtat. (Tipp; telepíts egy virágbolti-t, hozasd házhoz, szeriál, lemez be, és ha megy a játék, mehet a bolt. PC-s játéknál én mindig ezt játszom el, ha öcsémnek veszek valamit konzolra, a virágbolti-n kívül, ugyanez. Láttam már anyázást nem egyszer, pl valamelyik konzolos oldalon. A gyerek vagy 8 kópiát adott el postán, ment utána az anyázás rendesen. De az új konzol megvolt belõle...)

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Mondom, vicc, el sem adnám, örülök hogy megvan.

Ennyiért komolyan nem is venném meg 😉
Dante73
Azért kell a next-gen graf is... Én vennék hozzá hardvert, pl. De akinek most komoly gépe van, az már csak a grafika miatt is vásárolna. Viszont, hány ember nem játszott az SM2-es kártyája miatt a Bio-val? Pedig, mint a példa mutatja, megoldható lenne... Arany középút, és akkor a kecske is jóllakik, (hardvergyártók) és a káposzta is megmarad. (veszik a szoftvert, akik eddig "ki voltak zárva" annyi kell, hogy látványban ÉREZHETÕ legyen a különbség...
Zó!
Nekem is csak a bónuszlemez, + a fémtokos játéklemez van meg, a doboz, és a figura nincsen, azért volt 5 ropi. (illetve 8 volt... most jut eszembe.... izé, megveszed? neked 6-ért odaadom... DD )

Még nem játszottam vele, azzal is tisztában vagyok, hogy nem hibátlan, de egy magamfajta gyûjtõnek ennyiért megérte a polcra rakni, majd valamikor Dead Space (3.2k) után sor kerül rá. Viszont a BioShockból inkább egy használt CE érdekelne, annak idején Witcher CE lett helyette frissiben, és ennek utólag nagyon örülök.
[Jakuza]
Na de akkor ki venne a hardwaret ?
Senki es mint mar irtam erosen manipulalt a piac.

Amugy nem csak a mozis pelda a jo, hanem mar szinte minden ilyenfajta neten elerheto tartalom las hazai CD forgalmazok brutalis ara.
Na de mar a fenykepezogepekre, nyomtatokra is mindenfele jogdijat szednek ami erthetetlen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mert a Pro Streetbõl állítólag még 5.4 millió fogyott 2007-ben, az elõzõ listájuk szerint. Midnenesetre már annál is panaszkodtak az eladásokra, így furcsának tûnnek ezek az adatok.
[Jakuza]
Lehetseges de azert a masik oldara ez sokkal jellemzobb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dante73
Tegyük hozzá azt is, hogy hogyan kúszik felfelé a gépigény. Mert ez is gond! Mibõl tartana optimalizálni? Lehetne mostani graf attól, csak az optimalizálásra figyelmet fordítani, opciókat bõvíteni, és akkor egy 5 éves gépen is elfuthatna a mai játék... Mekkora potenciális vásárlóréteg, akit kihagynak... (Jó tudom, gépfejlesztére nincs, akkor játékra miért lenne, de azért 6-8, és minimum 60-80 ezres közt azért van különbség...)

Dante73
Persze, ez a lényeg!
Vásárlói részrõl nézve ugyanannyi a mozi, és a játék ára percenként, csak (szerintem) nem így kell nézni... Ugyanis rárakódik a hardwer, amiért fizettem. De ez nézõpont kérdése, és ezért mondom, hogy jóindulatú srác vagy, mindenbõl a jó magyarázatot akarod kihozni. Ami nem is baj, természetesen!

AitD nekem spec az idegeimre ment, de hát különbözünk... Én pl a BIO fémdobozos verzióját 5-ért vettem meg. olcsó volt? szerintem, az. Lehet gondolkodva, olcsón is megúszni a dolgot, de ez (mármint a játék) akkor is csak viszonylagosan lesz olcsó, sajnos.
TALÁN, ha a viszonylagosságát csökkentenék, és olcsóbb lenne, egy jó ösztönzõ rendszerrel kombinálva a dolgot, korántsem lenne ekkora gond a warez. Mondom, TALÁN, hiszen az ingyennél nincs jobb ajánlat...

én nem tudom mennyi lehet de ha 3 milla ment el belõle akkor miért akarta abbahagyni a sorozatot az ea?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Igencsak valószínû, hogy a Crysis eladásaiba is beleszámolták a bundle-t is.
Ezt hol írják? Eddig még nem találtam meg.

Csak azért lep meg, mert az Edge szerint 3 millió példányban fogyott, õk pedig nem szoktak ekkora hülyeséget írni.
Ebben egyet is értek, én is ezt mondom, egy az egyben csak erõltetten megfeleltethetõk ezek az árak is. Abból a szempontból viszont még akár a mozis példának is lehet létjogosultsága, ha nem a termékeket - és az árképzésüket - hasonlítjuk össze, hanem azt nézzük, hogy adott pénzért mennyi szórakoztató percet vásároltunk.

Papírcsakót hajtogatni, és kannás bortól berúgni is lehet szórakoztató, de a szofisztikáltabb, igényesebb formái költségesek. Ebbõl a játékok sem lógnak ki. Ha pedig nem a 0-day árakat nézzük, akkor be lehet olcsón vásárolni. Én például nemrég egy AitD Limited Editiont vettem 2k-ért. 2008-as játék, és bár "talán" nem az év játéka, de ez nem vészes ár érte.
Bucser
A 3 új rész kombinálva fog tudni annyit adni mint a pl a most wanted 4,5 millás összeladása volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dante73
Hát, egy ekkora HYPE után az eléggé cinkes. Fõleg egy "EKKORA" névvel. Én azért sajnálom a sorozatot, jobbat érdemelne, mert azért az elsõ részek, ott voltak a szeren, rendesen.
Abban pedig nem hiszek, hogy ez a 4 új rész tudna újat mutatni. NFS-R.I.P.

Bucser
tévedés. Az eredeti Witcher tulajdonosok ingyen letölthették a megapatchet ami EE-vé bõvítette a játékukat...

NA újabb faszság. nem unalmas, hogy ennyi hülyeséget beszélsz egész nap???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem ment el. 940 ezer volt az összeladás az összes platformon az undercoverbõl.

És ezt az új NFS-ek bejelentésekor közölte a kiadó. Go Figure...

Istencsászár
Azt hogy majd meg e veszem a demó dönti el, igen azért mert Halo, ha nem Halo lenne nem érdekelne, mint ahogy más RTS annyira nemérdekel, bár a Ra3at kipróbálnám, de még a demóig sem jutottam el... rts nekem rts legyen olyan mint a Ra2 vagy Generals, nincs semmi elvárás.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Figyi hasonlíst össz a gamelayt egy céencé hárommal, dettó ugyanaz a jobb grafot és azt leszámítva hogy az egységek máshogy néz ki. És azért veszed meg majd mert bene van a címében hogy "Halo".

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
Endwarba nekem a hangal történõ irányítás tetszett, meg hogy a rádióbeszélgetések a headseten jöttek, nagyot ad a feelingnek, magából a játékból elég volt a demó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen de az egyikkel kényelmes a másikkal meg pepecselés. Endwar meg más tészta.

Istencsászár
Nem kell az hogy a Halo Warsal újat mutassanak, csak legyen egy korrekt élvezhetõ RTS jó irányítással és kezelhetõséggel, szép grafikával, zenével és kampánnyal és persze multival, ennyi.. konzolon nincs nagy konkurencia sõt semmi, szóval nem kell ide világmegváltás és senki sem várja ezt tõle, csak egy korrekt játékot.

Eredetit is fel lehet másolni sztem a gépre :F
Ám jah, lanon szoktunk csak vele hülyülni, a dc-k meg tényleg zavaróak :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Van egy küldönség hogy egy rts-bõl csinálnak egy bevált fejlesztõgárdával egy következõ részt. (kivéve RA3) vagy aközött hogy egy fps világa köré csinálnak egy rts-t egy olyan fejelsztõgárdával aki az AoE3-al nem tudott már újat mutatni orbitális gépigényen kívül és abban az évben más nem jött ki említésre méltó.

ZH fajok szempontjából jó, de ahova az egséz játékmenet alacsonyodik le multiban profik körében az már nem. Addíg jó míg haverokkal játszasz vele. DE connection timeout unble to connect mismach ésatöbbi ésatöbbi.. oltári nagy lagg nagy pályán 20 egségnél, megjegyzem LAN-banv ráadásul-> bénán megírt engine és netkód . És ami a legjobban felbaszta az agyam hogy a ZH 2es CD-t nem akarta feltelepíteni így a warez verzióról kellett befejeznem a telepítést. Éljen az EA és az eredeti jogtiszta szoftver.

Istencsászár
Ja a Halo világa maitt, mert tetszik. Bazz egy Red Alertnél a név nem hype?? egy Starcraftnál a név nem hype? jesszus... a név öngmagában mág valami garancia a sikerre, hogy ha a multban ezekkel a nevekkel már készítettek olyan játékot amit mindenki ismer...

"az a 0.1% a Halo Wars." ,mondom hogy a név meg a hype eladja, már megkezdték a fanboybehülyítést

Istencsászár
"konzolra ott vannak a jó autós játékok mint pl Forza, GT, PGR4"

Írtam én h szimulátor? ne forgasd ki amit írtam, amikor határozottan ilyet meg sem említettem... az íracing hc rétegnek készült.
te megvetted? játszol vele?

Forza nincs reklámozva azzal h szimulátor, az a GT a ríl drájving szimjulétõr, ami még a forzához is képest fényévekre van fizikában...

C&C ftw 😄 Bár csak Zero Hour-al toltam, de az must have 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Céencék pc is lótrágyák konzolon méginkább, Endwar az egyetlen normális és játszható rts konzolon. Halo Wars pfffff céecékoppintás eddigi videók alapján, de ne legyen igazam hogy a hype és a név adja el. (bár úgyis az lessz)

[Jakuza]
Hagyjal mar a Forcaval
Akkora arcade hogy na. Ha nektek rairjak a dobozra, hogy szimulator mar el is hiszitek. 😄

http://www.iracing.com/ Na ez szimulacio, nem az a sok arcade fos amit a konzolon szimulacionak hivnak.

Kobayashiiiii, na az bridge commanderhez rohadt jó lett.

Istencsászár
"Eladnak az ilyen akciokban 5 millio gepet es utana beleirjak a listaba, hogy eladtak 5 millio Halot. 😄"

nagyon nem adnak el ennyit, jó pár 100 ezer elmegy, amúgy nem kötelezõ megvenni... de feltehetõleg aki ilyen pakkot vesz azért veszi h legyen hozzá egy jó játéka... aztán lehet eladja olyannak akinek kell szóval a játék elkel mindenkép, nem dobják ki.

"Lattal mar jo szimulatort konzolon ? 😄"

a játékosok túlnyomó többsdégének nem szimulátorok kellenek hanem élvezhetõ játékok, amit minden szarakodás nélkül fogyaszthatnak, pl NFS

de te már láttál pécén egy GT vagy Forza szintû autós játékot? nem, mert nincs, csak NFS és kódmester játékok meg Simbin szimulátorok, de egyik sem kiemelkedõ eladásokban mert a népnek nem ez kell, nem élvezi mindenki azt hogy köröz köröz, a többség nem, de örüljünk neki h ennyi jó játékot kiadott a Simbin és ebben nincs hiány a szimesek maximálisan elvannak kényeztetve mert van választék... aztán a hc réteg meg iracingolhat, lfsehzhet, netkarozhat, nascar 2003azhat vagy moddingolhat rfactorba...

szóval konzolra ott vannak a jó autós játékok mint pl Forza, GT, PGR4 aztán ott vannak a nagyon árkédok pl Burnout, Midnight Club LA ( 50 órát toltam bele eddig ) és heteken belül egy pécés szim "superior" ( ahogy a pécések mondani szokták ) verziója is tiszteletét teszi 360on a Race Pro személyében

"Repulogep szimulatorok ? Sci-Fi, Tengeralattjaro ? Hadd ne soroljam tovabb."

nincs rá igény, vannak fanok akiket a való életben is érdekel a repülõzés azoknak ott van pécén az FSX, Lock On, IL2 és még 1-2 repszim amivel elszöszmötölhet, de ha odaültetsz egy játékost aki nem fogalakozik repülõkkel és mond neki h száljon fel vele, azt se tudja mirõl van szó... neki ott van az Ace Combat, de jön 360ra az IL2 Sturmovik egy verziója ami talán egy kellemes átmenet lesz a szim és az élvezhetõ casual repülõs játékok közt.

Tengeralattjáró? szintén ugyan ez, ott van a Silent Hunter, más nincs ebben a kategóriában, persze te biztos tudsz mondani.

"Olyan kiegeszitoket lehet venni PC-re, amivel egy konzolos pad nem vetekedhet."

igy van lehet venni 10-100 sok milliókért is szimulátor berendezéseket, FANATIKUSKNAK akiknek ez a hobbyuk, és érdeklik õket a téma

Shifter
vérpityu tápig? kösz nem

ಠ_ಠ

UUUU
Megint itt egy észlény ?
Viszontlátásra Jolánka!

Seth
Nincs mit Sándor!

PSN ID.: Beegabor

[Jakuza]
Ertem, akkor koszonjuk Emese! Marmint a konstruktiv hozzaszolasodat a nagy semmirol 😄

Seth
Nem is áll szándékomban,amíg te itt vagy !

[Jakuza]
Latom a halandzsaban jo vagy te is, igaz meg semmi lenyegit nem irtal a kerdesrol.

Seth
Veled úgy látszik mindent meg tudnak etetni, csak le kell írnia vmi külföldi firkásznak XD

[Jakuza]
Ki irta hogy a legjobb a X-2 volt ? A X-2 kulon mondatban szerepel, mint a idesorolhatjuk a tendenciahoz, hogy az eladasi szam ott is kevesebb.

IX es VII kozott vacilalnak az emberek, de altalaban azert szoktak a IX-t irni az ellemzok is es a jatekosk is, mivel kevesebb kis idegesito hiba van benne, mint a VII-ben.

"I think the best things about FFIX are the intuitive interface, smooth gameplay (as oppose to FF7 and FF8 being a little slow due to loading times), taut storyline and wondrous art direction. "

Amugy nem az oskori FF-ekrol beszelunk, hanem a modernkori konzolokon megjelentekrol.

Seth
IX meg X-2 mint a legjobbnak tartott rész? Hol olvastad ezt?

[Jakuza]
Szep duma de a IX. mindenki altal legjobbnak tartott resz is kevesebbet ert el az elodoknel. 😄
De ide sorolhatjuk a X-2-t is.

[Jakuza]
Repulogep szimulatorok ? Sci-Fi, Tengeralattjaro ? Hadd ne soroljam tovabb.
Olyan kiegeszitoket lehet venni PC-re, amivel egy konzolos pad nem vetekedhet.

Seth
A 12 azért teljesített szarabbul mint a 10,mert túl pc-s MMO fílingje volt. Kinek kell egy pc-s MMO konzolra? XD

Nem izgatnak a szimulátorok, de egér+billenyûzettel nem hiszem hogy jók, ezért gondolom konzolon jobb lehet

Ja tényleg... olyat tud a konzol hogy meg nyomom az Alt+Tab-ot és Brothers in Arms-ozás közben tömörítek...vagy mint most netezek...<#idiota><#nyes>

Hát ami nem olyan mint mondjuk az Oblivion...Falllout..Mass Effect és ehhez hasonlók...<#idiota>