17438
-
Cat 02 #11661 Egyébként te csak pub TDM szerverre jársz ? :) -
#11660 A CoD olyanoknak tetszik nagyrészt, akik a CS -t, illetve korábbi codokat is szerették. Sokan vannak, akiknek csak az a lényeg, hogy látványos legyen, sok minden legyen benne, ne kelljen sokat gondolkodni meg taktikzásásal szenvedni csak menni és lőni, ki célozza be hamarabb a másikat, meg kinek lesz több pontja. Ezt a réteget nyerik meg ezekkel, de nagyon sokan vannak, akik jobban szeretik, ha "értelmesebb" egy játék, nagyobb hangsúly van a csapatjátékon, realisztikusabb, stb..
Egyébként az előzőhöz visszatérve, nem tévesztettem én célt, jól elvagyunk mi az ArmA-val, remélhetőleg hamarosan vagy egyszer a 2. részével. Vagy GRAW 1-2 és majd SWAT 4 coop is :) -
#11659 Én pont azt szeretem, ha mindent nekem kell csinálni, célozni is, és a taktika az FPS stíluson belül valósul meg, RPG-ket nem szeretem (ahogy az ilyen fejlődéses rendszert is elítélem minden esetben). SWAT -al sokat játszottam multiban is, és tényleg nagyon jó játék, ami a hátránya hogy kicsik a pályák, és szörnyen lassúak a különböző mozgások. A sebzés rendszer viszont nagyon jó. Meg kevés benne a pálya és kicsik.
Hamarosan kipróbáljuk egy móddal, amiben módosítottak az ilyen sebességeken. -
#11658 Pécén csak HC játékokat kedvelők játszanak? nem hinném, sőt ők vannak kisebbségben... a Cséhez se kell diploma, totál árkéd, mégis az egyik legsikeresebb. A COD semmivel sem rosszabb ezen a téren, az igaz hogy a COD első része multiban magasan a legjobb, főleg a pályák miatt, de mivel nyitni akartak nagyobb rétegek felé nagyobb pályák kellettek, amik a taktikázást megölték és maradt a publikhent meg a fejlődési rendszer és a COD hangulat.
-
Cat 02 #11657 Lehet, hogy pályát tévesztettél. Próbálkozz RTS-el, ott nem kell célozni :) Vagy SWAT, bár arról is hallottam már rosszakat. -
#11656 Részben a változások, meg az újonnan belekerült jó ötletek miatt, meg hogy látványosabb lett. De ugyanakkor sokakat elijeszt azokkal a már túlzott arcade dolgokkal, és PC-n így jóval kevésbé sikeres, mint ahogy úgy lenne.
"Akkor számodra CoD2-ben ki a jó játékos és nem a vérpistike ? Aki meghal vagy mi ?"
Ha nem derült volna ki, én azt szeretem, ha sokkal kevesebb múlik azon, hogy ki hogyan tud célozni, és többön ha jól taktikázik, jól mozog (összejátszva a többiekkel). Pont akkor utáltam meg a játékot, mikor már "megtanultunk" vele játszani. CoD -ban a vérpistike a jó játékos. Profi CS-s meg CoD -os is akart már korábban GRAW 2 multihoz, mostanában ArmA-hoz csatlakozni, szenvedtek is rendesen (mindig ők vezették a halál listát, pedig a GRAW 2 -ben nem is kell új dolgokat megtanulni, csak taktikusan, ésszel mozogni:P)
"de pub-on 100 % h nem fogsz tudni semmit, mert mindenki mást akar és mire felfogná a másik, áh.. hosszú :D"
Ezt is simán meg lehetne oldani, külön szerver beállítás, hogy taktikus szerver vagy szabad :D (taktikuson mondjuk mirkofon kötelező, és megadott nyelv ismerete, stb.)
Battlefield 2-vel egyébként még kezdetekben játszottam, publicon, mindig volt commander, és squadokba lépett mindenki, nagyon jó taktikus meneteket játszottunk. -
Cat 02 #11655 Most a taktikusság is. War-on lehetne persze (sima CoD-ban is lehet...), de pub-on 100 % h nem fogsz tudni semmit, mert mindenki mást akar és mire felfogná a másik, áh.. hosszú :D -
Cat 02 #11654 Akkor számodra CoD2-ben ki a jó játékos és nem a vérpistike ? Aki meghal vagy mi ? -
Zóanagyvarázsló #11653 És biztos vagyok benne, ha mondjuk választani lehetne egy kicsit taktikusabb CoD multi és a jelenlegi között, a taktikusabbat választaná szinte mindenki.
Annak idején ugyan voltak panaszok, de összességében a közönség a CoD2-t jobban fogadta az elődjénél, és minden korábbinál nagyobbat tarolt a CoD4 is. Én is visszasírom, messze nem taktikai FPS első részt, de a CoD/MW népszerűbb, mint valaha. Részben a változások miatt is. -
#11652 "Már csak azért is hihetetlenül hangzik és biztosan nem alakult volna így, mert a WOWból ment el annyi mint a konzolos GTA4ből. Egy normális pécé portal ha olyan 2-3 millát egy éven belül összehoztak volna az nagyon nagyon szép eredmény lett volna már."
Hogy hányan vesznek konzol helyett PC-n (vagy fordítva) játékot, attól függ hányan vesznek konzolt. Hogy hányan vesznek konzolt, attól függ nagyobbrészt, hogy a játékokat hogy adják ki [késleltetés, excluzívok, rossz portok, illetve hogy a játék kihasználja-e az adott platformot]. Ha a GTA 4-et és 1-2 más játékot kiadnák PC-re időben, jó minőségben, kevesbben vennének konzolt, PC-n vennék meg a játékot, ezáltalá az arány változna - és remélhetőleg fog is. Ráadásul a PC-sek közül is többen vennék meg, ha JOBBAN megéri. Minél jobban adnak ki valamit, annál többet adnak el belőle ;)
A Call of Duty-kat singleben mindig is nagyon jónak tartottam, a CoD 2 -t, és a 4-et már hamar megutáltam a túlzott arcadeságuk miatt. Mindig feljönnek a vérpisti fragvadászok is, akik éjjelnappal azt gyakorolják, hogy pillanat alatt akár 180 fokos fordulás után is egyből headshotot tudjanak adni (ezt te is mondtad szerintem nemrég). De eleve, túl pontosak a fegyverek, túl gyorsak a mozgások a játék többi tulajdonságához képest (pályák mérete, sebzések).
Battlefieldben nagyon sok dolog van, ami nekem személy szerint nem tetszik, másrészt az eleve úgy jó, ha legalább 26-30 -an, 2 csapatban TS-en szervezetten játszva. De amikor már 20-jára haltam meg úgy, hogy 30-50 méterről elkezdtem lőni, az meg rámfordult, visszalőtt és én haltam meg (aztán ugyanez fordítva is megtörtént jópárszor), ennyit arról, hogy taktikus játék. Valamikor egyedül elfoglaltam egy zászlót amit 10-en őriznek...
BiA meg teljesen más, nekem egyik rész sem tetszett. Lövési rendszer abban átesett a ló túloldalára. Meg az, hogy egy ilyen időcsíkkal mutatja, hogy meddig van megrémülve az ellenség, meg ilyenek, hát nem erre gondoltam egyáltalán.
Fegyverek, mozgás és ilyenek szempontjából ami a legjobb szerintem a GRAW 2 és ArmA (bár graw 2 talán már túl lassú), találati rendszer és gyógyítás terén egyértelműen arma (mediknél lehet gyógyítani ,ha meglőnek mozog a célkereszt, lábon lőnek nem tudsz felállni, móddal el is lehet vérezni ha nem látod el magad -> fedezékbe kell jutni, társaknak fedezni, stb.).
Nem kell leírni, hogy melyik játék miért nem tetszik, az ArmA is messze van a szimulációtól ilyenek terén, de szimlátor és arcade között is van bőven lehetőség, és ezek hiányoznak a multiplayer részekből. És biztos vagyok benne, ha mondjuk választani lehetne egy kicsit taktikusabb CoD multi és a jelenlegi között, a taktikusabbat választaná szinte mindenki. A pergősségéből, hangulatából meg nem vesztene ez miatt túl sokat, ha pl. nem gyógyulsz meg magadtól, hanem társadnak kell ellátni (amíg meg meg vagy lőve, addig meg nem tudsz pontosan célozni), vagy ha a mozgásoknak van egy kis "tehetetlensége" (nem megnyomod az oldalazást és már is elbújtál, miközben előző pillanatban teljesne kívül voltál), stb. -
#11651 Már csak azért is hihetetlenül hangzik és biztosan nem alakult volna így, mert a WOWból ment el annyi mint a konzolos GTA4ből. Egy normális pécé portal ha olyan 2-3 millát egy éven belül összehoztak volna az nagyon nagyon szép eredmény lett volna már.
COD de dehogy reális konzolon kontrolerrel, honna szeditek ezeket a téveszméket? elképesztő... a COD pécén is ugyan olyan jól optimalizált mint konzolon, egy lasó kategóriás gépen is szinte tökéletesen elfut. Ugyan olyan hatalmas tábora van pécén mint konzolon, ha nem nagyobb, csak hát az arányok a warez és eladások nincsenek összhangban.
Amit te szeretnél az a Battlefield vagy a BIA. Milyen meglepő hogy ott is a konzol fele mennek a fejlesztők és csak arra jött a Bad Company, amiben ezek megvannak, nekem mondjuk nem tetszik, mert vonatott és nem olyan dinamikus hatásvadász mint a COD, de a COD ne is legyen taktikázós, maradjon ilyen ami visszaadja a háború "hangulatát", ahol nincs megállás, hanem végig változatos ötletes akció, ettől jó COD, ettől jobb minden másnál, láthattuk az E3on hogy a MW2 is ott lesz a szeren hangulatban, játékmenetben.
Ezaz hogy azt hiszik a játékosok hogy egy olyan játékot amiba mondjuk csak single van azt már meg sem kell venni, mint ha abban nem lenne munka és nem lenne élvezetes, ez teljesen így van, minek vegyen meg egy 8-10 órás játékot amit warezban egy délután alatt kipörget, hülye lenne... -
#11650 Ha a kezdetektől fogva lehetett volna tudni, hogy kijön PC-re a GTA 4, és jó minőségben adják ki, biztosan hasonlóan jól fogyott volna mint konzolon. Több is lehetne, ha nem csak ezzel a játékkal csinálnák így, és PC-re "optimalizált" (ami kihasználja az előnyeit).
CoD is csak 2 okból fogy jobban konzolon, egyrészt olyanok miatt mint pl a GTA 4 esete), másrészt nagyon arcade pc-n a multija, konzolon gondolom az irányítóval nehezebb és talán ez miatt "realisztikusabbnak" tűnik, PC-n így nagyon sokan nem szeretik - holott simán lehet belőle egy jobb, taktikaalapúbb FPS (mozgássebességváltoztatás, ugrás ki (vagy legalább ne lehetne lőni közben és utána még egy pillanatig), fegyverek realisztikusabbá tétele, pályák is lehetnének nagyobbak, gyógyítást úgy megoldani, hogy egy társnak kelljen gyógyítani, és nem egy pillanat alatt, hanem pl. 10-15 mpig, és sok hasonló "mód", amit simán meg tudnának csinálni, és ezerszer többen vinnék - de ÍGY nem.)
És akkor ugyan így fontos, hogy egyre kevesebb játék támogatja a módolást, bővíthetőséget (ezt már ezerszer kifejtettem), ami szintén negatív hatással van a játékeladásokra, mivel sokan főleg multi miatt veszik a játékokat, és ott azért nagyon hasznos, ha lesznek új pályák, és módosítani dolgokat amik alapból nem olyan jól vannak megoldva. -
#11649 "még mindig a PC produkálja a legnagyobb bevételt, holott a játékok 30%"
még mindig nem igaz, mert egy COD vagy bármi más játék ami konzolra is jön konzolon fogy jobban... a konzolos exluzívok szinte biztosan sok millió példányba eladhatóak, pécén már pezsgőbontás van amikor egy Crysis átlépi az 1-2 millát nagy nehezen
ezek miatt nem jönnek ki pécére vagy késve jönnek a játéko, esetleg csonkítva mint egy Szellemírtók, ahol a fejesztők tudják hogy pécén kevesebb eladásokkal számolnak ezért nem is erőltették meg magukat, és kihagyták a multit, ahogy ez EA sem törődik különsebben a pécés sportjátékokkal mert tudja hogy kár belefektetni annyi energiát, amikor kevesebb fogy, így a konzolra összepontosítanak teljes erővel
GTA4 port szar lett, a portolást végző studio miatt, viszont abban biztos vagyok hogy közel sem ment volna el akkor sem annyi mint konzolra hogy ha a port tökéletes lenne, vagy ha egyidőben jött volna ki ( konzolon 10+ millio ).
szép szép hogy a pécé több pénzt generál a csomó MMOnak hála, de a valóság nem azt mutatja hogy annyira törnék megukat a fejlesztők a virágzó pécés játékpiac érdekében, a tendencia pont fordítva van...
a warez nagyon is jelen van, PSPn éppen ezért is kell kiadni egy GOt, mert a fejlesztők már kezdtek volna elpártolni a platformtól a mérhetetlen warez miatt, egyszerűen ár akkor arányu volt a warezolás hogy meg kellett lépni az only digitális terjesztést a gépre, persze marad az UMD, annak ainek olyan a gépe, viszont az biztos hogy a PSP2 játékokat boltkban már senki sem fog már látni... -
#11648 Hol mondtam, hogy nincsen jelen? Én valahogy nem látom... Azt mondtam, hogy a kártékonyságáról nem vagyok meggyőzve, és az a mérték pedig, amit a fejlesztők állítanak, egyszerű csúsztatás. (Gondolkozz el azon, hogy sírnak a warez miatt, elsősorban PC-n, a konzolos warezt ehhez képest másodlagosnak mondják, ugyanakkor, még mindig a PC produkálja a legnagyobb bevételt, holott a játékok 30%-al olcsóbbak rá... Kinek is használ akkor a warez elleni harc? Kik fizethetik meg a kiadókat az ekkora méretű rinyálásért? kinek jó, ha a GTA4 portja olyan, amilyen? Kinek jó, ha a játékok PC-re csúsztatva jönnek? Ha végig gondolod, kialakul benned egy kép. Ha nem alakul ki, akkor a hozzáállásod a dologhoz, fogalmazzunk úgy, feltétel nélküli)
Cat!
Szimpi, de mégsem.
Itt nem a védelmekkel van gond. Lehetne sorolni a játékokat, amiket "sosem törtek fel" mégse fogytak, és az olyanokat is, amiken nem is volt védelem, mégis fogytak. Itt van mindjárt a Sims3. Azt hiszem, 2 héttel a hivatalos megjelenés előtt tölthető volt, mégis fogy, mintha ingyen adnák.
Nagy általánosságban, a warez reklámértéke megközelítőleg akkora, mint amekkora kárt okoz, nem egy tanulmány szerint. (kivétel a konzol; aki flesheltet nem fog sosem eredetit venni, hiszen nem élvezheti az eredeti játékok előnyeit) Tehát a játékokkal van a gond. A szar portokkal, a fantáziátlansággal. Ami konzolon üt, az PC-n éppen az elmegy kategória. Ami PC-n üt, ahhoz a konzolos bottal sem nyúlna hozzá. Ezt kellene felismerni, és nem egy játékot 100 felé portolni, hanem platform szerint szét kéne választani a játékokat. Megszűnnének a gondok, jórészt. De amíg a kiadók nem ismerik fel a probléma gyökerét, addig itt nem lesz változás. Pláne, ha sikerülne megkerülhetetlen védelmet alkotni! (szurkolok neki) 90%-al fog esni azonnal az értékesítés... -
#11647 pécé egy nagy katyvasz, nehéz lesz mindenre kiterjedő kivétel nélküli megoldást találni, a warez meg jelen van, bármennyire is próbálod azt hinni hogy nem... -
Cat 02 #11646 Ez pl eléggé szimpatikus.
Ám ha vásárlásnál aktiválni kell a game-t, attól miért ne lehetne warez belőle ? Ezt nem értem :o
Ám az a DRM-es cucc meg gondolom azért nincs mert mindenki sírt miatta. -
#11645 Ez a lentebb linkelt cikk, pont nem jelent semmit.
Illetve, sok mindent jelenthet. Mondjuk azt, hogy az adatokat nehéz nyomon követni, ezért felhagynak vele, vagy elegük van az adatok kozmetikázásából, bármit. Kivéve azt, amit a linkelő gondol... Ugyanis, a tavalyi évben is verte a többi platformot a PC-s eladás. Korai az a temetés még, nagyon is.
Most olvastam egy cikket, miszerint ezután lehetséges, hogy a megvásárolt játékot a pénztárnál kell majd aktiváltatni, a warez elkerülésének érdekében. Érdekes gondolat, bár megint egy akkora baromság, hogy az eget veri, ugyanis ez a warezt nem érinti, a hibalehetőséget pedig egyértelműen növeli, eredeti vásárlás esetén. A cikk hozzászólásai közt volt egy, ami egy Angol egyetemi tanulmányra hivatkozott, miszerint egyenesen élénkítő hatása van a piacra nézve.
És meg kell mondjam, el is hiszem. Ugyanis LÉTEZIK törhetetlen védelem, továbbmegyek, sokunknál ott is van... Ugyanis a mai gépekben, alkatrészekben, ott a hardweres DRM, kikapcsolt állapotban. Vajon, miért van kikapcsolva? Mert nem sikerült megegyezni a gyárakkal, (akkor miért tették bele) vagy valami más oka van... Mert a Vistát ezzel már sikerült lelassítaniuk, (Abban az igazolás kérése aktív, és ez sokat elvesz a teljesítményből, M$ pedig nem hajlandó, vagy nem tudja kikapcsolni, bár szó volt róla, hogy SP1-ben, majd SP2-ben ki lesz kapcsolva, nem lett) Szóval, minél több infóval rendelkezem, egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a hatalmas warez elleni harc, parasztvakítás... és azok sem gondolják igazán komolyan, akik csinálják a hisztit. Illetve, pont hogy Ők nem gondolják igazán komolyan... Hogy mi áll a háttérben, nem tudni, akad ugyan egy-két tippem, de nem akarok ismét konzol vs PC vitát szítani... -
Zóanagyvarázsló #11644 A Trine mégis mitől lenne casual? -
#11643 Nocsak nocsak casual nem csak PC-n ? Trine. Erdemes megnezni milyen is a "gyenge jatek"csoportnak titulalt, "rossz iranyba halad ezzel a jatekipar" alkotott marhasagok. A platformer stilus ne tevesszen meg senkit.
-
#11642 Biztos tul ciki lett volna a Sims 3 adata az elso helyen. :D -
Cat 02 #11641 Amerika tud valamit... világgazdasági válságot generálni >.< -
#11640 [URL=http://www.gamestar.hu/npd-vege-a-pc-s-eladasoknak.html]A témát lehet zárni, game over ^^[/URL] -
#11639 Nam hanem az a vicc, hogy en fogom magam lemegyek a sarki boltba aztan 5 perc mulva a cserekeszulekkel egyutt, mar az uj hibatlan arut a gepemben tudom.
Igaz az elmult 15 ev alatt egy ilyen alkalom volt, pedig jo par alkatreszt elfogyasztottam. -
Micsu #11638 ez meg emberfüggő
én biztos kicsaptam volna a balhét, vagy ha tényleg eddig tart kicserélni akkor adjanak addig valami hasonló minőségű/teljesítményű kártyát
ezért kell kialakítani egy normális boltal egy jó kapcsolatot és onnan vásárolni mert ilyen gondok sose lesznek, az internetes vásárlás hátulütői ezek a garis gondok -
#11637 vehetsz rá garit:), de rendben legyen a standart 1 év, vagy legyen 1 hónap vagy pár hét a vásárlás után... én így jártam x800al, mire elküldték, vizsgálták, nézegették, spekuláltak rajta, csak ugy teltek a hetek... -
Micsu #11636 két év után már nem sok mindenre van gari, nekem a videókártyámra 10 év van, ott érthető ha nem 2 nap alatt cserélik ki -
#11635 ha 2 nap alatt elszaródik akkor a bolt azonnal cseréli, de ha 2 év utén akkor a bolt mér nem fogja neked cserélni, azt a gyártó fogja ami nem 2 nap... -
#11634 a garipapír meg a számla ezért van, az MSnek ezek nem kellenek, amikor magad csinálod, mert a géped ott van a rednszerben benne, vagyis a hogy mikor vetted meg -
Micsu #11633 én kisvárosban lakom de ha lenne egy gtx285öm és befosna max 2 nap lenne a csere -
#11632 ne csináld már... ha nincs neted, nyomatód, akkor szépen beviszed oda ahol vetted és ők elintézik neked -
#11631 Nekem nem is a gyorsasággal, és egyebekkel van gondom. Az pl szép dolog, hogy hozzák-viszik a gépet, mivel MO-n nincs szerviz, így az idővel sincs bajom, egyedül a hozzáállás az, ami dühít(ett).
1; regisztrálj egy nem támogatott országból, hamis cím megadásával. (Eleve, minek nekik a címem, telefonszámom? [A gamertaghoz]) Tehát, ha magadtól csalsz, sírnak, (warez) de nyugodt szívvel rákényszerítenek a hazugságra... Pedig, egy magyarországi címlista csatolása az adatbázishoz semmiből sem tartana...
2; Természetesnek veszik, hogy rendelkezem internettel, nyomtatóval, és beszélek angolul... Már mire fel?
Ezek a dolgok engem zavarnak. Van ezer más apróság is, de azt most hagyjuk.
Eleve az is gáz, hogy 2 év alatt 2 gépe ment tönkre az Öcsémnek. Mostmár ki van ütve, meg van javítva. 1 napig (se) tartott... -
#11630 Az a vicces, hogy én meg sosem veszek márkás cuccot, és 2 évnél eddig minden tovább bírta, 2 év után a dvd íróm író része adta meg magát és kellett cserélnem, semmi más! Előző gépemben 4 év után kellett most alaplapot cserélni nemrég, videókártya, proci, memória ugyan az van mint 4 és fél évvel ezelőtt, vinyó is. Ha a 2 év garancia idején egyébként bármi tönkre ment volna, beadom és talán még aznap kicserélték volna azt (mert így egyben vettem a gépet - persze én kértem az összeállítást, és így az egészre volt garancia) -> és csak a számlát kellett volna bevinnem vele.
Nehéz megállapítani, hogy melyik az egyszerűbb és gyorsabb :P -
#11629 Volt már olyan, hogy a PC-m ben valami megadta magát.
A TELJES javítási idő (se) volt annyi, mint ahol Te most tartasz. Majd 1-2 hét múlva meglátjuk, örülsz-e még.
Másik, hogy általában nem érted a gondolatmenetem, mint ahogy ezt se értetted, legalábbis úgy látom.
Viszonylag ritkán nyomtatok, így sokáig nyomtatóm se volt. Kinyomtatni nem tudtam volna hibabejelentőt. 2, ha valakinek boxa van, miért logikus, hogy azt ne mondjam, törvényszerű, hogy PC-je is legyen? Ugyanis, ha nem lett volna, Te se nagyon tudtad volna elkezdeni az ügyintézést, csak ma, a suliból.
3; Nálam más gond is volt. Ugyanis, a gép hazahozatal után azonnal tönkrement, öcskös visszavitte, és cserélték. Egy jóval régebbire, és a szériaszám sem egyezett így. A gép ráadásul benne se volt a rendszerben. Nekem kellett fényképezgetnem a gépet, bizonyítandó, hogy egyáltalán LÉTEZIK. Ha hasonlóképp jártál volna, mint én, a Te agyad is tuti eldurran, és az, hogy általánosságban, lassan ugyan, de működik a rendszer, nem jelenti azt, hogy jó is...
Az, hogy ma ez a csúcs, egy szégyen. -
#11628 nekem 2 HDD, 1 LCD monitor és egy 100 ezres X800 2 héten belül, mert ram hibás volt... 1+ hónapot várhattam a cserére, de azóta is megy:) sok sok sok éve -
#11627 első szériás, alapból gyéri hibás volt az enyém, eddig bírta, amúgy nem RRODval halt meg... kicserélik és ujra él a 2 év gari, nem megyek falnak amiett, örülök is neki hogy most tette meg, már számítottam rá -
#11626 meddig is bírja vajon egy PS3... ? ;)
plusz tegyük hozzá, hogy attól még, hogy császárnak 2 évig bírta, attól még a fél X360 társaságnak ugyanugy tönkrement 1 év alatt, valakinek biztos többször is.
nem kell császár elhietni senkivel, hogy éljen az ms, tudjuk, hogy ti imádjátok.
meg nem kéne ugy sem beállítani a dolgot, mintha olyan baromi jo dolog lenne garival vacakolni -
Micsu #11625 amennyit már lerabolt tőled az ms sztem ez el is várható, főleg hogy hányadék a konzol minősége
2000től nekem 1 db tápot kellett eddig cserélnem a pcmben, azóta már ez a 3. gépem és semmi más hardweres gondom nem volt vele a 9 év alatt(mondjuk ált minőségi márkás termékeket veszek) -
#11624 2 ev ? Jo sokaig birta, mint egy Sokol radio.
Pardon az evtizedekig birja meg a jeg alatt is. :DDDD -
#11623 Szombaton elhalálozott az xboxom 2 év + 8 nap után, E74el amire +2 év gari van, szóval semmi probléma.
Danténak írom hogy nekem mennyiből állt eltinzéni a dolgokat.
1, beregeltem az xbox.comon a gépet, ez kb 1 perc volt, szériaszámot és elérhetőségeket adtam meg ( ezt már megtettem szombaton )
2, ma reggel felhívtam a haza MS ügyfelélszolgálatot, ahol megmondtam a hibát, egy szériasz
mot és egy mail címet + mondtak 1-2 álltalános infot, ez pár perc volt...
3, 2 órával később megkaptam a mailokat, egy álltalános infókat és a saját regisztrációs számomat a másikban pedig az UPS információs levelet
4, felhívtam az UPSt, elkérte a UPS szállítási számomat, adatokat egyeztettünk, megbeszéltük hogy holnap 9 és 2 közt jön a futár a címemre, ez sem volt több 3-4 percnél
a boxot beraktam egy dobozba, kinyomtatom a vonalkódos lapot, amit ráragasztok és a szállítási lapot, amit az UPSes fog kapni + 1 nekem amit a futár aláír majd
megy a box Németországba, remélem jövőhéten már vissza is kapom
support -
#11622 Tudom, ez a TrackIR olyan dolog, hogy nem hiányzik, az nélkül is lehet (és nem is lesz könnyebb sem a játék vele, csak a repülő szimulátorok). Aztán kipróbálod, használod egy kis ideig, és utána szinte nem is lehet az nélkül élvezni :) . Biztos lesz valami jó drága megoldás konzolra is (vagy lehet már ahhoz is lehet kapni vmit, nem tudom), és akkor húde kafa hogy van... :D [holott gépen már rengetegen élvezik egy egyszerű 1, vagy egy összebarkácsolt 3ledessel amivel több mindent lehet és pontosabb is, és jóval olcsóbb megoldással]
Dirt: Jó, lehet nem az igazi még móddal sem. Viszont többen írták, hogy az alapot törölték, utána móddal nagyon élvezetes. Én sajnos nem tudtam még próbálni, csak alappal játszottam. Alapesetben biztos ugyan olyan, móddal viszont ezerszer jobb PC-n. Valóban az lenne a jó, ha nem kellene módolni, de mégsem tudták jól megcsinálni (nyilván azért, hogy könnyebb legyen, nagyobb réteget célozzon meg). A módoknak meg ez az előnye, hogy valaki akinek van ideje, megcsinálhatja úgy is, hogy realisztikusabb legyen. Tartom a véleményemet, hogy a Crysis és Far Cry 2 multija is fegyvermódosításokkal jóval több embernek tetszene.