A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Maga a játék viszont ezzel együtt is unalmas volt számomra.)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne keverd a dolgokat, attól még simán elõjöhet a kompatibilitás és jöhet a hibakeresés a fórumok nyálazása stb... aztán jöhet az options és a butítás, optimális frém beállítása stb, én csak arra válaszoltam amit írtál😊
X360on nagyon Halo3aznak, Codoznak és GTA4eznek amióta ezek megjelentek bomba biztosan az elsõ 3ba vannak, vagy a Forza 2 ami szintén sláger a hc autós körökben, ugyan ugy megvannak ezek mint pécén...
Most volt hírezve pár napja
"A Halo 3 a megjelenése óta folyamatosan ott található a legnépszerûbb online Xbox 360 játékok között, így bizonyára senkit sem lep meg, hogy gigantikus mérföldkõhöz érkezett a harmadik rész.
Szombat este, egy három percig és tizenkilenc másodpercig tartó Infection meccsen a Foundry mapen négy játékos hatalmas mérföldkövet élt át, ráadásul úgy, hogy egyikük sem tudott róla: mint kiderült, õk játszották az egymilliárdomodik online meccset a Halo 3-ban.
Az egy egyes, és utána kilenc nulla. A fenti meccsátlaggal számolva ez úgy 2,3 millió nap folyamatos játékot jelent, ami 6300 év, több, mint hat évezred - kinek melyik adat tetszik.
A játék népszerûsége pedig továbbra sem apad: a Halo 3 2008-ban is a legnépszerûbb játéknak bizonyult az Xbox Live-on, és könnyen lehet, hogy idén is õ fogja elhódítani ezt a címet."
lehet hogy ezt a játékot többen játszák mint az Armát és Il2õt együtt véve jelenleg is multiba...
császár: a killzone 2 demo pontozással még adós vagy ha toltad <#idiota>#idiota>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A kevésbé igényes casualoknak, akik az újabb multiplatform játékokat szeretik, azoknak kellene konzolt venni, PC-re meg jöhetnének az összetettebbek (még ha nemis annyira, mint egy Arma vagy IL-2).
Nem véletlenül írtam ezt a TrackIR -es dolgot, egy nagyon olcsó genius webkamera, és egy fejre rakható led-el (illetve idális esetben 3 -al) nagyon meglehet dobni a játékélményt, kétlem hogy ez pl. konzolon lehetséges lenne.
"pécén nem úgy mûködik h beteszed a lemezt? install és indít? vagy 2 óráig írod az indítófájlt?😊 ejjha... "
Hehe, legelõször ott szálltam be ebbe a vitába másik topikban, amikor azon ment a vita, hogy mennyivel egyszerûbb konzolon játszani, mert PC-n fel kell telepíteni, helyet csinálni, drivereket frissíteni, beállítani a grafikát ami sajnos nem mindig megy maxon a konzollal ellentétben, ha jól emlékszem ezzel még te is vitatkoztál, örülök hogy elindult valami észheztérés szerü folyamat.
És miért cska az én igényeim lennének, nagyon sokan játszanak IL2-vel, szerintem LockOn -al is, meg Arma-val is, fõleg idõsebbek, nagyon sok magyar is. Magyarok közül van aki már több mint 7 éve il-ezik, és mostanában is sokan csatlakoznak meg veszik meg a játékot. Kíváncsi vagyok ez melyik x360-as játékról lesz elmondható 5-6 év múlva.
hogy mi az ereti gondoaltod
Eredetileg: eredeti gondolatod lett volna. De így jobban hangzik 😊
Konkrétan mire gondolsz?
Egyébként elég más stílusú ahhoz a két játék, hogy csak óvatosan lehessen összemérni õket.
Amúgy ne érts félre, mert egyetértek veled, és az említett SP jelenet is az egyik kedvencem, csak azt mondom, hogy ettõl nem lesz jobb vagy rosszabb egy játék, akkor sem, ha stílus miatt úgy illene, ahogy mondod. Na meg ez egy egyszerû moddal megoldható probléma, legalábbis szokott készülni ilyesmi, olyan játékhoz, amihez nem kellene 😊
ezt nemértem, milyen játék jelent meg ami kicsit is hasonló az Armához? OPFhez? mi köze ennek a konzolhoz?
"Persze valakinek jók ezek az egyszerûbb konzoljátékok, berakja a lemezt"
pécén nem úgy mûködik h beteszed a lemezt? install és indít? vagy 2 óráig írod az indítófájlt?😊 ejjha...
"pc-re mindent kiadni, konzolra pedig az ilyen egyszerûbbeket"
a saját igényeidet ne vetítsd ki globálisan, pécén játszók többsége casual, nekik nem kell Lock On, nem kell Arma, nem kell iracing... ha ez így lenne akkor mindenki konzolt venne mert játszani szeretne egy jót, normális játékokkal, és ettõl pécére nem lenne több szim😊
"Csak Arma-val meg IL2-vel játszok mostanában"
ez a te igényed jelenleg, ezért veled különsebben nem kell foglalkozni, nem vagy potenciális vásárló aki pl rohanna Resident Evil 5ért jövõhéten
"ha konzolon ilyen egyszerûbb játékokat el lehet adni szép grafikával"
ugyan azok a slágerek konzolon mint pécén, kisebb nagyobb eltérések vannak itt ott, de lényegében egyforma... egy Fallout 3 is nagyon szépen megy konzolon ( ha nem jobban ) Witcher is szépen fog teljesíteni mert rengetegen várják erre van igény és nem azért mert bonyolult játékok, ilyen nem létezik, hanem mert jók... persze idõ kell ahhoz hogy az ember beletanuljon, de mihez nem?
"Crysis -t sajnáltam hogy olyan lett, és nem mutatták meg milyen egy jó játék."
Killzone 2ben benne van ami a Crysisból hiáyzik.
Nem. Szerintem eleve nincs is benne. Pedig ebbe a játékba kellene, hiszen a "valóságot" akarja ábrázolni. Félreértés ne essék, nem rakok nude patch-ot a Tomb Raiderre, de pl a Maffiában használtam. (Ott a bordélyban szüntette meg a takarást, kizárólag) Mert ott kell.
Emlékeztek a South Parkra, mikor Cartmen pucéran megy át a színpadon? Onnan nem gond, hogy kiverték a kis srác szemét... Ez a GONDOLKODÁSMÓD a legirritálóbb.
http://www.freetvmaci.info/
A "furcsa" gondolkodásra pedig egy másik példa;
GTA4. Rendõröket gyilkolászunk kedvünkre, tömegmészárlást végzünk, stb... De egy mellbimbó az nincsen a játékban. (igen, hiányzik! Az ÖSSZKÉP miatt) Pedig, ugyan mindkét dolog természetes valamilyen szinten, egy nõi, (vagy férfi, kinek kinek ízlése szerint) test mégis sokkal természetesebb. (Kellene legyen)
Tehát van egy állprüdéria, egy profithajhász kiadói rendszer, és máris kész a GTA4, vagy bármi más, hasomló, "minõségi" termék.
Majd jön az új generáció, és hogy hû mit tud majd az, és CSAK erre fog megjelenne ez meg az mert a PC meg a másik szar, aztán lehet folytatni a mások gyõzködését, hogy melyik a jobb.
Persze valakinek jók ezek az egyszerûbb konzoljátékok, berakja a lemezt, és már játszhat is egy gyönyörû játékkal, amihez nem kellenek hetek, hogy megtanulja irányítani a játékot. Normális esetben itt kéne, hogy ketté válljon a PC és a konzol (pc-re mindent kiadni, konzolra pedig az ilyen egyszerûbbeket), és nem az általános játéklebutítás miatt a konzolt tekinteni elsõdleges platformnak, és azon vitázni, hogy azon jobb-e játszani.
Csak Arma-val meg IL2-vel játszok mostanában, mert szinte akármeddig lekötnek, kihívás megtalálni a megfelelõ taktikát, összejátszani, teljesíteni a küldetéseket (mivel nem lineáris elég nagy szabadság van). Sajnos ezek egy konzolos játékban nincsenek meg, pedig a korábbi fejlõdést tekintve rég alapnak kellene lennie. Persze így több bevételhez jutnak a kiadók, meg a konzol gyártók, minek jobb játékokat csinálni PC-re, ha konzolon ilyen egyszerûbb játékokat el lehet adni szép grafikával.
Crysis -t sajnáltam hogy olyan lett, és nem mutatták meg milyen egy jó játék. A Warhead játszható, de én mondjuk a nagy hype miatt vártam olyanokat, hogy az ellenség fedezékbe megy, nekemdob tárgyakat, gránátot visszadob, meg jobb fizikát, stb..
Far Cry 2 milyen lehetett volna, ha a PC-sek igényeit célozzák meg.
Azért szégyelljem el magam? 😊
Sims lehet jó játék és biztosan az is hiszen nagyon sikeres a non gémerek körében, azt nemtudom nagyon elképzelni hogy te vagy innen bárki is 1 óra belezés hentelés után leülne Simsezni a legújabb tündibündi kiegészítõvel😊 nem mi vagyunk a célcsoport.
Nem látom h rossz játékok lennének, a minõség még mindig elsõdleges, persze kivételek vannak, mert a népnek NFS kell legyen az akármilyen trágya sok millió megy el belõle, mert erre van szükség, de szerencsére ez nem álltalános, szóval nincs itt nagy probléma, sõt...
Egyébként mi a baj a Simszel? Attól, hogy legtöbb férfi hardcore játékosnak nem kenyere (nekem sem), még lehet profi. (És most nem az ikeás bútorokra és társaikra célzok.) Lehet nem szeretni, de az említett kereskedelmi tévés példákhoz inkább nem hasoníltanám.
Még jó, hogy nincs plazmatévém. <#idiota>#idiota>
Mellesleg igazad van.
Gaming is believing.
Úgyhogy szerintem a minõség és a bevétel közé ne húzz egyenlõségjelet, mert sajnos nagyon nincs arányban a kettõ. (Mondhatnám, hogy emiatt lehet FPS-t eladni konzolra, egyáltalán, de nem teszem.) Igénytelen világban, illetve ál-igényesben élünk. A plazmatévén nézni a Mónika Show-t ugyanis szerintem az igénytelenség netovábbja...
Gaming is believing.
Mi alapján? mert pénz kell nekik az eladásokból, mert sok munkát, pénzt fektetnek bele, és nem csak egy réteget akarnak kiszolgálni, abból nem lesz nagy profit, a multiplatofrmá válás egyértelmû üzenet.
Gaming is believing.
Hawx -et ahogy látom lehúzzák rendesen PC-n, vajon miért? Persze tudom, PC-s mentalitás hát persze, meg a paraszt PC-sek nem tisztelik a fejlesztõket. Ugye?
Annak az IL-2-nek meg vszínûleg több köze lesz a Blazing Angelshez mint az il-2-khöz, ami végülis látványos, izgalmas, de nemhiszem hogy lesz aki több év után is játszik vele meg megveszik.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
repülõ szim is réteg, lévén hogy jelenleg konzolon alig van repülõs játék, pécére is csak a sok éves repszimek létenek ezekbe kár belemrülni hiszen aki ebbe szerelmes az pécén fogja játszani mert arra eléretõk azok a hc kiegészítõk amivel ezek élvezetesek
a népnek HawX kell, nem flight szimulator... majd ha kijön a félszim Il2 360ra lehet hasonlítgatni
ezeket a kijelöléseket, egy egyszerû kezelõfelülettel meglehet oldalni 1 gomb használatával, és mivel minenki ezt használja nem érdekes az idõ mivel egyenlõ eséllyel indul mindenki, szóval megoldható tökéletesen lásd RTS Halo Wars...
Arma-ban a jármûvekhez, meg így normálisan lehet elég lenne a 12 gomb, biztos bele lehet sûríteni azt a 25-30 gombot 12 -be kompromisszumokkal, de leaderként lehetetlen, F1-tõl F9-ig ki lehet jelölni egyenként és mindenkinek külön parancsot lehet adni (amiket számokkal lehet a leggyorsabban kijelölni, rámenni a kijelölõvel nagyon sok idõ lenne).
Nagyon kiváncsi leszek, hogy adják ki a 2. részét, mert ha így akkor az arma "tábor" 3/4 -ét biztosan elvesztik. De a legnagyobb probléma a célzás lenne, mert tényleg nehéz és szükség van az ultrapontosságra.
És még1x mondom, példaként említettem, hogy nagyon jól meg lehet oldani, hogy ne legyenek irreális mozgások (pl. a fegyver külön mozog részben a fegyvertõl), a célzás ne legyen túl könnyû (fegyver továbbhúzás, mozgó ellenfelek és nagyobb távolságok, ki lehet venni a célkeresztet is tehát bele kell nézni mindenképpen a célzóba), ultrapontos célzással is legyen nehéz a lövöldözés, és legyen sokféle mozgási lehetõség (sprint, futás, gyorsséta, lassú séta, ráadásul kihagytam, hogy gugolás és hasalás közben is más a sebesség, és ha elõveszi az opticot akkor is, bár lassú séta közben max 5 méterre lévõ ellenséget lehet eltalálni.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
A többi amit felhoztál az pont azért negatívum, mert szinte teljesen lebutítják a játékokat, hogy lehessen padon irányítani. Szerintem ez sokkal nagyobb negatívum mint amiket te felhoztál, mert nem tudnak összetettebb játékokat készíteni a nagyon kevés gomb miatt. Ha ez az irány nem lenne, akkor már olyan játékokkal játszanánk valószínûleg, amikben sokkal több lehetõség van, mégkevésbé lineáris, sok taktikai és egyéb lehetõségek (fizika kihasználása), stb.
Tudom a beszûkült látóköröd miatt ezt még nem fogod tudni megérteni, de majd egyszer talán.
Nemhiszem, hogy van olyan itt, aki ne próbált volna már konzolt, konzolon játékot, vagy ne látott volna konzolos játékmenetvideót (amit játékosok vettek fel). Bõven elég ahhoz, hogy lássuk a különbséget a 2 között.