17438
  • Totti5
    nézzük a kivételt és a polcot mik akadnak jelen pillanatban itt kéznél, mint konzolos tiszavirág élet játékok

Top Spin 3 - szimes tenisz, 20-25 órám benne van + ennyi multi is
    Fifa 09 - ebbe már bő bő bő 100+ aminek 99%a multiplayer:)
    Fable 2 - egyszer már kijátszottam 22+ óra volt, még várat egy 2. végigjátszásra, majd valamikor ha nem lesz semmi új cím, ilyen szerencsére nemigen lesz:)
    Star Ocean 4 - jrpg, 54 óránál vagyok, most kezdtem el a 3. dvdt
    Halo Wars - singlibe benne van jó 30+ óra, ha rámjön az RTS akkor napokig csak ezzel játszok, sose unom meg
    Forza 2 - magam szórakoztatására szoktam körözni, amikor van kedvem
    Race Pro - detto + multiban ismerősökkel
    Fight Night 4 - most ezzel játszok egy 10 órám már benne van a karierbe, de még sehol nem vagyok, ezt is pár évig fogom játszani ahogy a 3at is

Az a baj hogy rossz játékokat prübálsz ki, leglább lenne valami igényed a jóra. Velvet Assassin nem kapott túl jó kritikákat, nem gyözött meg hogy nekem kellene, Fuel meg az első képeken látszott hogy nem lesz jó, a videókon, meg jókat derültem ( meg úgy mindenki más ), aki ilyenre vágyik az Motorsotrmal vagy Faltout UCval játszon, Fuel azt sem érdemli meg hogy az ember lewarezolja.

Most jelent meg : Overlord 2, Call of Juarez 2, Ghostbusters, FN4

jön majd amik elsősorban érdekelnek : Batman , AC2, FIFA 10, Dirt 2, Halo 3: ODST, Brutal Legend , Forza Motorsport 3, Max Payne 3,

Bioshock 2 (engem nem érdekel, de jön), Dragon Age: Origins, NFS Shift(majd kidrerül)

Maffia 2, Mass Effect 2, Red Dead Redemption, Alan Wake

nem hinném hogy az ember ne tudna ezek közt 5-6 olyan címet találni ami mászthev, aztán a rétegalkotásokról nem is beszéltünk, pécés RTS esetleg 1-2 RPG meg egyebek, de ezeket te jobban ismered, már ha érdekel
  • Balumann
    Te is nagyon jól tudod, hogy nem 1-1 játékról van szó, hanem nagyon sok játékot nem adnak ki, vagy nem adnak ki játszhatóan PC-re. Ezért vesznek boxot, és arra játékokat. Akármennyire erőlteted, legalább az x-es felhasználók fele inkább a PC-t fejleszteni, vagy fejleszti is konzol mellett. Más dolog, hogy jó érzés szűklátókörűen megmagyarázni milyen okos voltam hogy ezt vettem, mennyivel jobban jártam mint egy PC-vel... És akkor jönnek, hogy másokat is meggyőzzünk saját hülyeségeinkről, gyűjteni mindenféle hülye érvet.

Játékok terén, jó, túloztam. Van néhány jó. De inkább lenne negyed annyi játék mind2 platformra (egyszerre), de azok igényesek, igényt kielégítőek lennének, és nem arra jók hogy 3-4 napig elélvezz rajta aztán eladd mert soha a büdös életbe nem vennéd elő többet (konzolos játékok nagy része ilyen), 1x élvezhető végignyomulós. Tisztelet a kivételnek.

Fejlődés meg nagyrészt grafikában van, lehetőségekben kevés, még mindig jönnek úgy játékok, hogy nem lehet használni semmit a pályákon, fizika alig, ötlettelenek, rövidek. Amikor kipróbáltam a Velvet Assassint nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Kipróbáltam a Fuel-t, kurva látványos versenyek de a 3. kör már egyszerűen érdektelen, és az irányítása is rossz szerintem, és főleg az autófizika miatt számomra élvezhetetlen.
    Irigyellek, hogy így dícséred a mai játékkínálatot, engem inkább kiakaszt hogy ilyen a színvonal, és még PC-re sem tudják rendesen megcsinálni ezeket, és le sem szarják, hogy legtöbbször a bővíthetőségek adnak hosszabb életet egy játéknak, multiban és single-ben.
  • Totti5
    Ahogy konzolon úgy pécén is vannak exluzívok, de a játékipar jórésze konzolra fejleszt, azon mutat be mindent, azt viszik ki E3ra, mert abból jön majd a nagy profit, jöhetne pécével egyidőben is, olyan nagy megugrásszerű pécés fellángolás nem lenne, mert akik konzollla rendelkeznek azok java része arra veszi nem pedig pécére, mert nem pécén játszik, hanem a játékgépen, az a része igen elenyésző a játékosoknak akik kényszer miatt vettek konzolt 1-1 játék miatt, és közben pécén játszik és arra veszi a játékokat ( vagy inkább nem veszi ), pár hete egy emberke beesik a 360 topikba és két mondatot nem sikerült neki leírni fless, warez említése nélkül, kijelentette hogy ő most 360at vesz az FN34 miatt, de csak amiatt és esze ágába sincs megvenni a játékot... 28.án már ott örült a fejének hogy ő tolja warezba, az új 360án, amikor a játék 30.án jelent meg.

"De hiába jól optimalizált, ha egyszer egy 5-10 évvel játékok élvezetesebbek, mert átlagban semmi "extra" nincs a játékokban, és még ki sem használják a PC-s lehetőségeit, amit már 20000x leírtam."

5-10 évvel ezelőtt akart lenni? semmi extra? lehet, akkor ne játsz:), vagy keress más platformokat, hogy ha a pécé nem fedi le az igényeidet.

• Balumann
    Ez az elfogultság, és hogy mindent a te nézőpontodból - amit mindenki, aki ezzel foglalkozik, rájött hogy nem igaz - magyarázol meg, ez nagyon durva már. Újra felhozod érvekként, OKoknak azt, amiről ha eg ykicsit elgondolkodnál, rájönnél hogy az egy mesterséges következmény.
    Persze, a kiadóknak az éri meg, ha a vásárlók konzolon veszik meg a játékokat, és nem PC-n.
    Mivel lesz több bevételük, ha később adják ki PC-re, miért érné meg nekik így jobban? Okot adnak, hogy konzolt vegyenek és arra vegyék emg a játékot PC helyett. Ha nem lenne konzol és PC-n kellene mindenkinek játszani, akkor szerinted azok hirtelen szemét PC-s warezolók lennének? Mi alapján fogy több konzolra? Pont azért csinálják a késleltetést, excluzivitást, hogy vegyenek konzolt. Ez nem a kiadóknak emg a fejlesztőknek éri meg.

"ez a pécé velejárój, szerinted örömet okoz a fejlesztőknek a végnélküli pécés optimalizálás? de ugyis 3szor erősebb pécéje van a többségnek"
    Milyen érdekes, vannak játékok amiket megtudnak jól csinálni, hogy szépen, jól fussanak nem csúcsgépeken is, gyenge eladásokra panaszkodás nélkül, vannak példák amik bizonyítják, hog az igényeket kielégítő játékok jól fogynak (és még jobban fogynának, ha többi játékot is kiadnák, mert kevesebben vennének konzolt). Ha a Simset a mai szokás alapján adnák ki, hogy legtöbbnek nem indul el a védelem miatt (vagy ha elindul fel kell telepíteni 3 szarságot amiknek futnia kell), 8800gt lenne a minimum hogy játszható legyen ráadásul instabil fps-ek mellett, a megjelenése átlagosan olyan lenne, hogy az árnyékok meg mittudoménmik tiszta recések, ugyanúgy nme fogynának mint a mai átlagos portok.

"GTA4 nem álltalánosság hanem egy játék, mindig felhozod és mindig azt mondom rá, hogy messe nem ez az álltalánsoság, a pécés portok nagyrészt extra tartalommal, jól optimalizáltam, magyar felirattal olcsóbban jönnek ki pécére idehaza, na nehogy már szar legyen minden... 10 játékból 1 olyan van mint a GTA4."

Egyszer szar játékok jönnek PC-re és kevés, ezért érdemes boxot venni, máskor jönnek az jól optimalizált teli extrával meg mindennel a jobbnál jobb portok. De hiába jól optimalizált, ha egyszer egy 5-10 évvel játékok élvezetesebbek, mert átlagban semmi "extra" nincs a játékokban, és még ki sem használják a PC-s lehetőségeit, amit már 20000x leírtam.
  • Totti5
    ezen generáció 720pre + 2-4*AAra van belőve, 1080at nem bírja, majd a köv genbe standart felbontás lesz a full HD
  • [NST]Cifu
    ez a pécé velejárój, szerinted örömet okoz a fejlesztőknek a végnélküli pécés optimalizálás?

Akkor az szerinted nem "optimalizáció", ha egy konzol nem képes natív 1920x1080p-ben generálni képet, de abban kiadni igen? Mert a legtöbb konzolos játék ilyen. :)
  • [Jakuza]
    A PC velejaroi :D Hat hogyne en meg olyasmire emlekszem, hogy X360 es PS3 jatekokat demoztak egy 4 evvel ezelotti PC-vel ami a gep moge volt dugva amikor bemutattak eloszor a gepeket egy kiallitas kereten belul.
    Azota a PC-k csak visszafejlodtek :D Nem kell ez a duma tudjuk mi zajlik am a hatterben. Ilyen egyenesek a konzolgyartok is, hogy a vevokozonsegnek a tenyleges gep helyett egy PC volt elrejtve a szinfalak mogott.
    akkor jo volt.Akkor is jo amikor leprogramozzak az osszes codot.
    akkor mar nem jo amikor portot kellene csinalni hozza, ami elszipkazna a bevetelt a konzolok elol. Inkabb eheyett ok probajak elszipkazni a tehetseges programozokat vagy felvasarolni a PCs liszenceket.
    Pedig aztan ha megnezzuk a felhozatalt a nagy nevekbol vagy 70-80 szazalekuk volt PCs jatek.
  • Totti5
    konzol exluzivitás üzleti alapon megy, így éri meg nekik jobban de ehhez nem is kell hogy később jöjjön, jöhet egyidőben akkror is konzolról jön a nagyobb bevétal pl COD

Capcom erőlködk pécével, kiadja a portajit amikkel semmi gond, jól vannak optimalizálva, a bevétel teljesen elenyésző, ők ilyen politikát folytatnak, eddig nem túl nagy sikerrel és még sokat mondtam, talán majd a Resi5?

"Sokszor egy átlag konzolnál 2,3x erősebb PC kevés a normális futáshoz"

ez a pécé velejárój, szerinted örömet okoz a fejlesztőknek a végnélküli pécés optimalizálás? de ugyis 3szor erősebb pécéje van a többségnek, szóval ahogy látom ez nem akadály és még örülhetnek is mert nagyobb felbontásban tudják élvezni a játékot, már aki erre van rákatanva a monitorja előtt ülve

te mindent sértésznek veszel, elárulom neked konzolon is akadnak jócskán szarul sikerült portok, játékok, csak azokkal én mondjuk nem játszok így nem is tudok róla, csak a jót fogadom be, csak at veszem ami minőségi és számomra tetszik, eddig nem csalódtam semmiben sem, amit én szereztem be magamnak ( kölcsönkapott NFSek, és egyéb nyalánkságoktól sírni tudtam volna, olyan szemetek voltak konzolon )
  • Dante73
    Én általánosságokról beszélek.
    Gta4 szar port. A TDU -tól minden tisztességes ember zsebében kinyílik a bicska. (Fél év volt, hogy az nV drivert ne minden második indításnál töltse be a játék, mellette nem jött egyetlen egy sem a beígért kiegészítők közül, mert "nem tudjuk belerakni" aztán, egy év múlva mégiscsak jött, igaz, pénzért, és kiderült, hogy a +kocsik exkluzívok voltak, konzolon... ami akkor járt le. Érdekes, addig "nem tudták belerakni, mert..." a hivatalos oldal álláspontja szerint. Ugyanakkor a tokon ott volt a Lexus logója is, ami + tartalomként kellett volna hogy érkezzen. Magyarán, át lettünk ... dobva a palánkon.)
    A portok rendszeresen késnek, a konzolos megjelenéshez képest, az optimalizáció ÁLTALÁBAN kritikán aluli, (Sokszor egy átlag konzolnál 2,3x erősebb PC kevés a normális futáshoz) Újabban rengeteg a gagyi, a valós grafikát elfedő effekt, és sorolhatnám.

Nekem nem üldözési mániám van. Engem üldöznek.
  • Totti5
    Ics
    Utolsó üzenet időpontja: 2009. 06. 29. 18:21

Totti5
    Regisztráció időpontja: 2009. 06. 28.
    Utolsó üzenet időpontja: 2009. 07. 06. 17:34

hogy lehetsz ennyire korlátolt? milyen multi acc? hol használom én a régit? mert az SGn nem az biztos
  • Totti5
    "A pénz hiánya csak az egyik, és nem a legnagyobb ok" mondom most vett 150ért high end pécét, nehogy már az a pár ezer drága legyen egy TDUra

GTA4 nem álltalánosság hanem egy játék, mindig felhozod és mindig azt mondom rá, hogy messe nem ez az álltalánsoság, a pécés portok nagyrészt extra tartalommal, jól optimalizáltam, magyar felirattal olcsóbban jönnek ki pécére idehaza, na nehogy már szar legyen minden... 10 játékból 1 olyan van mint a GTA4.
  • [Jakuza]
    Megint mirol beszelsz ?
    Te vagy itt az egyetlen aki multi accounttal szorakozik. Igy van, nem is tartozol magyarazattal, de nem is erdekelnek minket ezek a dolgok.
    Ha neked ez a fair akkor legyen ez a fair, csak akkor nem tudom hogy mersz te barmilyen tezist megosztani arrol, hogy milyen az egyenesseg .
  • Totti5
    mindig sikerül átmenni szardobálásba, te kezditek, vagyis te meg Jakuza, ugytünik ez itt a szüksges rossz, ahhoz hogy érvényesülni tudjatok...
  • Totti5
    Nem én voltam az aki F1 topikba 3 alregemet vagy puszipajtásomat( akik előtte 1 db kommentet nem eresztettek el ott ) hívta be hogy egyertéstsek a teóriáimmal és ugyan azt fújják, ezért megkérlek hogy ne magadból indulj ki, és fejezd be ezt a szardbálást. Neked én nem tartozok eszámolni valóval hogy mikor csinálok új reget, ahogy láthatod nem titkolom a nevemet, betüre ugyan az a két adatlap, és tisztán látszik hogy melyiket használom mióta megcsináltam az újat, de te nem, neked ez nem elég, te jössz az orbitális fasszásgaiaddal, az aki nem 1szer totál lenullázta magát már, mert hazudott végig, alregekkel ( vagy pajtikkal ) jött és támadást indított... nem nem én vagyok ilyen, hanem te, ha én ilyen lennék akkor már rég töröltem volna magamat az SGről, mert az szégyen kedves fórumtárs ez szégyen, én válllom ki vagyok, ott az adatlaon, semmi titkolni valóm nincs, te vállalod?
  • dronkZero
    Aha, hát persze, nem te hibáztál kurvanagyot a nickválasztással, neeeem. A világ a köcsög, hogy ezzel basztat téged. Na nyilván.
    Erről beszélek, túltengő ego.

Aztán ez a "régen warezoltam, meg filmet még most is, de a warez fujjfujj" hozzáállás eléggé puhatestű dolog.

Az, meg hogy mindez fel sem tűnik, hogy önellentmondó, meg hogy csak magadat égeted vele, ostobaságra vall.

Teljesen ontopik voltam. Ja, hogy személyesen érint? Hát szar ügy, minek viselkedsz úgy, hogy ez legyen a véleményünk? Emellett érveid nincsenek, csak a fejlett erkölcsi érzéked, kvázi te akarod, hogy rólad szóljon a topik. Hát, most rólad szól, élvezd ki minden pillanatát!
  • [Jakuza]
    Errol van szo.
    Ezt a normalis emberek mind belatnak. Raadasul csak es kizarolag magukat okolhatjak a kiadok es hasonszoru tarsaik, amikor a kiskapukat, pont a sajat erdekukben megtartatottak es ezzel lehetoseget adtak a warezre.
    Megtehettek volna ezerszer hogy a kiskapupkra lakatot tesznek, szukitve a feketepiaci strukturaba kiaramlo toket. Leirtam mar szamtalanszor, visszalehet nezni, foleg amiert nem akarom ismet ugyanazokat a mondatokat ismetelgetni. Ha bevetel kell akkor irany az internetes distribucio, ahogy a Valve tette a steammel es maris nagyobb a bevetel.
    Tessek rendes jatekokat kiadni, ne csak a bevetel legyen a fontos, hanem a jatekosok is, nem ugy ahogy az EA teszi. Tessek azonos idoben kiadni azonos minosegben a jatekokat, ne csak egy platform fele koncentralva. Ne csak az idopont legyen a lenyeg, hanem a minoseg, ne toldozni foltozni kelljen a jatekokat fel evig a kiadas utan.

Lehet sirdogalni mikor dollar milliardos beveteleket generalnak maguknak a kiadok es nem tudjak megallni a mohosaguk miatt a hasonlo ferckiadasokat, mint a legujabb PC-s GTA. Egyszeruen nevetseges, hogy ilyen termekkel akarjak kiszurni a vasarlok szemet, mikozben a lepenzelt jatekoldalokon, masimalisra ertekelik becsapva a vevoket.

Ha megszinuk a warez akkor bizony megszunik az ellenorzes is a kiadok felett, dolni fognak a latvanyos skiccek az oldalakra, az osszemonyakolt demok, amik ugy neznek ki mint a mostani filmek bemutatoi, amibe belezsufolhato az egesz film osszes jo jelenetet, mikozben mas tartalom nem sok van mogotte.

Sajnos ismerjuk a nagy kiadok es keszitok megnyilvanulasait. Ismerjuk a magasztos szavakat, amikor magukat eltetik, hogy olyan jatekot alkottak amilyen meg nem volt a vilagon, olyan jatekellemekkel, amik ezelott ismeretlenek voltak.
    Mikor pedig a jatekos odaer, hogy felintallalja a megvett termeket, sokat beloluk szive szerint a falhoz vagna duheben, hogy atvagtak a mezes-mazos szavakkal,reklamokkal.

Nem azt mondom nincsenek olyan cegek, amik mas uzletpolitikat folytatnanak, mert vannak azoknak a jatekait a jatekos szivesen is megveszi, ellenben a profitehes cegek, akik csak ujabb dollarkupacokatt latnak egy vevoben, nem sajnalok, ha meglopnak, ahogy ok is meglopjak a vasarlokat azzal, ahogy becsapni probaljak oket a minnel tobb profit elerese erdekeben.
  • [Jakuza]
    Hat persze. Te vagy az aldozata a nagy SG forumnak. :D Eppen ezert valtoztattad nyolcadjara meg a nickedet. Ebbol hanyat bannoltak ? :D
    Amugy tudod mi az hogy kotozni ? Az alapigeket nem artana megtanulni es akkor mindenki hamar rajon a helyes irasmodra, ha nincs teljes hasonulas :D
  • Dante73
    Odáig egyetértünk, hogy a warez nem jó. Odáig is, hogy tenni kellene ellene. Viszont, a többiben már nem. Én ugyanis, hiába tehetném meg, hogy nem warezolok, mégis megteszem.
    Sok oka van. A pénz hiánya csak az egyik, és nem a legnagyobb ok. Egyszerűen annyira felháborít a vadászat a warezra, hogy az nem emberi. Ugyanis nem megoldás. Az az "agymosás" sem, ami most folyik. Volnának egyszerű, és nagyszerű megoldások az elkerülésére, de a mostani rendszer haszonélvezői nem engedik ezeket kibontakozni. Ugyanis vesztenének rajta. Én pedig nem vagyok érdekelt abban, (hiába akarják elhitetni) hogy a jelenlegi rendszer fennmaradjon.

Tehát, lehet, én vagyok a jófiú, mert warezolok, és ezzel elősegítem a következő, jobb rendszer eljövetelét... Nézőpont kérdése. Ez utóbbi mondat csak félig vicc, mindig a győztes írja a történelmet, meglátjuk, melyik a "jó" oldal az mindenesetre TÉNY, hogy a jelenlegi rendszer szar, és hogy változás kell. Valamint az is, hogy warez van, függetlenül attól, hogy én töltögetek, vagy sem. Sőt, az én esetemben, ha nem töltögetnék, sok tízezer forinttal kevesebb lenne az iparágban...
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is rád céloztam. Bár most már talán joggal célozhatnék rád is :)

Szerintem nem az a felebaráti szeretet fokmérője, hogy valaki segít-e a tört indítófájlt átmásolni. Röhejes emiatt flémelni, és megítélni a másik rokonaihoz való hozzáállását. Legalábbis nekem az a magas, hogy tényleg ez itt a téma.
  • Totti5
    személyeskedésen kívül semi maradt:) te vagy a Jakuza v2, na pont az ilyen szánalmas ostbaságok miatt változtattam nicket, nem magam miatt mert nekem az is megtette, hanem a magadfajta miatt, hogy szakadjon le róla amikor már nem tud semmit mondani, csak kötöszködni
  • Totti5
    Nekem legalább sikerült szakítanom valamivel ami nem jó. Sosem tagadtam hogy warezoltam, de nem fogok csak azért a warez mellett kiállni, mert anno én is csináltam, nem vagyok rá büszke, tudatlan voltam.
  • dronkZero
    Ugyan, mi ezen a magas? Túltengő egó+ostobaság+gerinc hiánya. Mi mást vársz egy "Istencsászár" nicket választó embertől?
  • Totti5
    ebbe nem menjünk bele, mert felesleges, legyen elég annyi hogy megvettem mert bedőltem a hypenak, eladtam mert nem tetszett
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem például arra sincs időm, hogy a kedvenceimet újrajátsszam.
  • Dante73
    Én hol ítélkeztem? Pont ezzel van a bajom. Hogy Ő ítélkezett, mert neki "elvei" vannak, ami -mindannyian tudjuk ebben a topikban- a sorozatokra, filmekre, zenére már nem áll. Csak a játékokra. Azokra is csak azóta, mióta konzolt vett. Mert Ő vallotta be, itt, ebben a topikban, (hadd ne kelljen megkeresnem) hogy míg nem volt konzolja, warezolta a játékokat is... Ha ítélkezésnek hangzott is, amit írtam esetleg, ezek után valahogy nem csodálom.
    Bár az ítélkezésem kimerül annyiban, hogy csodálkozom egyet, mert nekem ez a hozzáállás már magas....
  • dronkZero
    "de csak azt adom el amivel nem fogok többet játszani"

Ja. Csak az előbb még azzal villogtál, hogy nem dőlsz be a hype-nak. Namost ha van egy játék, amit megvettél, egyszer végigjátszottál (vagy nem, mert meguntad félúton), aztán eladtad, akkor bedőltél-e a hypenak?

Be, kőkeményen. Vettél egy olyan játékot, amivel nem akarsz játszani. Csak magadat vered át, ha azt mondod hogy nem. Persze innentől kezdve érthető, hogy -akár a kiadók kárára- minimalizáld a veszteséged. Csak ha ezt csinálod, akkor hol az az erkölcsi magaslat, amit magad alá képzelsz, amikor osztod az észt?
  • Zóanagyvarázsló
    Én csak harmadik személy voltam ilyen helyzetben, így csupán megveregetni tudtam a "bátor vállakat". De itt most nem az a lényeg, hogy én mit tennék meg, hanem arról, hogy fölösleges másba azért belekötni, mert egy elveivel össze nem férő dolgot nem tett meg a rokonának. És itt egy játékról van szó (a 120-ból), nem arról, hogy az üldözői elől nem bújtatta el, vagy nem adott neki inni szárazság idején. Talán fölötte sem kellene ítélkezni emiatt.
  • Dante73
    Én már voltam hasonló helyzetben, és nem húztam le. Te sem tennéd. Lehet, hogy most azt hiszed, de ott, abban a helyzetben rájössz, nincsen jogod ítélkezni. Maximum segítő kezet nyújthatsz, ha olyan mérvű a dolog, hogy szükséges.
    2; A gyereknek értékrendet kell átadni. Amibe nem fér bele a warez, való igaz. Viszont (nálam) az sem fér bele, hogy hagyjon magából hülyét csinálni, viszont gondolkodjon. És aztán Ő hozza magában közös nevezőre a dolgokat. És döntsön aszerint. Ha ez azt jelenti, hogy töltöget, töltögessen....
  • [Jakuza]
    Igen es itt kanyarodtunk vissza ahhoz a tetelhez, hogy az elonyoket amiket allitolag a kiado elvez, meg sem ugy van, hanem elsodleges cel a oncelusag. :D
  • dronkZero
    "de 100%ban fóliás játékokat veszek abból a pénzből, ahogy a többség is igy teszi..."

Ehehe, peeersze. Kognitív disszonancia bejátszik elég erősen... Látom az nem zavar, hogy ez fizikai képtelenség, ha a többség 0% használt szoftvert venne, akkor nem lenne kinek eladnod a stuffot. Nem baj, nem is vártam tőled többet... A vallási fanatizmus fura dolgokat tud művelni az ember agyával.

Egyébként meg tökmindegy, elvi dolgokról beszéltünk. Teljesen mindegy, hogy te 100% eredetit vásárolsz, abban a pillanatban, amikor eladtad, kiesett bevételt produkáltál a kiadónak, mert _aki tőled megvette_ nem vett saját, különálló példányt, nem növelte az eladásokat. Innentől kezdve ez ugyanott van erkölcsileg, mint a warez.

Sőt, még rosszabb is, mert te haszonszerzés céljából követted el a szabálysértést, effektíve kőkemény magyar valuta ütötte a markodat.
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem pedig mindenki eldönthweti, hogy mi az, amit helyesnek tart, és hogy tesz-e kivételeket, és kik kedvéért teszi azt. Én ha drogot találnék az unokatestvéremnél, megfognám és lehúznám a WC-n. Ha majd lesz gyerekem, nem fogom engedni warezolni sem. Mert családgyűlölő vagyok.

A warez viszont jogilag bűncselekmény, nem szabálysértés.
  • Totti5
    "Csak végigjátszás után eladod, ha nem tetszett eléggé"

eladom és veszek újat, de csak azt adom el amivel nem fogok többet játszani, de 100%ban fóliás játékokat veszek abból a pénzből, ahogy a többség is igy teszi...
  • dronkZero
    Nem, te nem nyalod be. Csak végigjátszás után eladod, ha nem tetszett eléggé. Kit akarsz te átverni? Látom magadat sikerült, legalább.

Véleményem szerint meg annyi a különbség, hogy én nem járatom meg benne a pénzem. Te ugyanúgy kikerülöd azt, hogy a kiadóknak/fejlesztőknek hasznot termelj, csak az elbaszott felsőbbrendűségtudatod ezt jótékonyan elfedi.
  • Totti5
    hol írtam két accal? azért csináltam mert a Totti5 nem volt foglalt, akkor meg már ez legyen, ne az ICS. Hol írtam ide két accal mióta megvan? sehova, máshova? nem, csak a házigazdaságra használom a 360ba, remélem sikerült felfogni azzal a parányi agyaddal!
  • [Jakuza]
    Hulye ? Bocsi de nem en vagyok az ,hanem aki igy akar elonyhoz jutni egy forumban. #11689

De lebuktal szal menj es regisztralj meg vagy 5 accountot es azokkal is kezdd itt osztani a nemletezo eszt.
  • Totti5
    milyen két account te nagyon hülye? erre már nem lehet mit mondani...
  • [Jakuza]
    Felesleges inkabb bejon ide ket accounttal, hogy hatha nem vesszuk eszre, hogy sajat magat megakarja erositeni a nemletezo igazavol.
    Ilyen emberrel felesleges is szoba allni, hiszen mar ebben sem fair, akkor masban miben is lehetne.
    Csak ures szajtepes a semmi mogott amit eload. Egyaltalan nem lennek meglepve, ha tobb warez lenne a gepehez mint barmelyikunknek itt.
  • [Jakuza]
    Aki itt magyarazkodik az csak te vagy.
    Leirtuk a fogalmat az eltulajdonitasnak, bezzeg te becsesen atlepsz a szofvercsereberelgetesen, amikor az ha a kiado megkarositasarol beszelunk semmiben nem kulonbozik attol, hogy valaki szoftvert tolt le es nem fizet a kiadonak.

Hovatovabb ismerek nem egy olyan konzolost aki az eleteben nem vett meg szoftvert, vagy warezol, vagy a geppel egyutt kapott jatekait cserelgeti.
    Vagy teszem azt itt van Daniel baratunk esete, aki ide beter adja az artatlant, hogy a warez milyen csunya dolog, mikozben ott magyarazza el a mokusnak,es a PC-sek milyen aljasok, hogy igy meg ugy irdd meg a lemezt utana mukodni fog, majd megjegyzi, ha nem menne majd segit. :D
    Ilyenek ne akarjanak engem meggyozni arrol, hogy mi a helyes.
    Ez az alszentseg netovabbja.
  • Totti5
    ti csak kibúvókat kerestek és elégedetlenkedtek... rossz ezért azért amazért, a szemét kiadó, a köcsög fejlesztő, a szar játék és lehetne sorolni még azokat amikkel baj van, baj minden, de vgül mindig arra megy ki a játék hogy a warezt valamilyen szinten "jó" dolgonak állítsuk be, mert szükséges, mert a vásárló értelmi fogyatékos, mert beveszi a hypot ( gondolom te meg te meg te, mert én nem ) és ő jár rosszul stb...
  • Totti5
    mivel te nem konzolon játszol azt felejtsd el, köszöni megvan

pécén olcsóbbak a játékok, legyen 7 k egy új játék ( vannak 10ért is főleg EA játékok ), de álltalában 10 alatt van pár ezerrel, tehát te 7 kért kapsz meg egy Mass Effectet, ami egy végigjátszásra 20 plusz óra bőven, tényleg szemét egy rendszer ez, 7kt elköltesz egy élelmiszer bevásárlásnál...