A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na akkor most olvasd vissza azokat a postokat amiket 2007 kornyeken nekem cimeztetek, amikor mar akkor elmondtam a ps3 jovojet,foleg azoknak a tujreben amit osszehazudoztak a Sonynal.
Mi is tortent ? Leqrvaanyaztatok szo szerint es mikor emiatt felvoltam haborodva, meg engem tiltott ki egy hetre a span GM-etek.
Ennyit a szanalomrol.
A szamokrol [pedig Zonagyvarazslo szerint nem szamit a bevetel, mert ha csak beleszamoljuk a digital distributiont es az elofizetesi arakat ugy vezet a PC bevetel teren.
De vezet es ha meg ehhez hozzavesszuk a mar beirt szamokat, hogy annyira nem megy a next-gen konzol, hogy csak a bevetelek ~30%-t teszik ki, akkor akkora bevetel teren a PC elonye, hogy erthetetlen hogy jottok a next-genek felsobbrendusegevel es a PC haldoklasaval.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Persze, velem is megesik, hogy belerogyok a székbe, és krájziszozok, mert az agyam már szénné zsibbadt az adott napra. Hogyne. Vagy 5-6 alkalommal játszottam végig, most is a gépemen van. Erre IS szükség van. De mellette másra is. Ez nálatok is így van. Ti is nyomjátok a "PC-sebb" játékokat. Csak az arány, nem ugyanaz. (Hasraütök, úgy mondom!)itt 60-40, ott 40-60 az arány.
Mass Effect. Sok tekintetben bonyolultabb a Witchernél. (Witcher inventorija se piskóta, de a Mass-é....) És itt is, ott is kell, mert jó, még ha a vér-rpg-st nem is elégíti ki...
Vagy mondhatnám a börnáutot is. Egynek jó. De az a menû, nem tudom, konzolon milyen, de a PC-s... botrányos... (Két napja keresem a visszapillantót, mert kellene, de nem találom, pedig, nem hiszem, hogy nincsen.)
Kis odafigyelés, kis gondolkodás kiadói, fejlesztõi részrõl. Ennyit szeretnék, nem többet....
http://www.freetvmaci.info/
Zó!
Árvita; Ami az egyik oldalról 33% az a másikról 50... Legegszerübb példa; 10 vs 15. Számold ki...
Leáldozott; Ja, téged ott ismernek. Engem nem... valószínû, ez az oka. Én odamentem, elmondtam a magamét; Az állításom miatt azonnal vérpécés lettem. Neked vannak olyan megszólalásaid, (gondolom, ott is voltak elõtte) amik bizonyítják az ellenkezõjét.
Játékárak. Ismerek konzolost is, PC-st is. Nem tudom, mi a helyzet általánosan, csak a saját tapasztalatom tudom mondani. Kevés konzolost ismerek aki gyûjtöget, és kevés PC-st, aki nem. Talán, az is az oka, hogy a konzolok váltakoznak, folyamatosan, míg a PC-kre jövögetnek ki emu-k, amik egy egy korábbi oprendszert szimulálnak, vagy a régi játékokat is játszhatóvá "varázsolják" az új gépen. (Tudom, nem mindenre igaz)
Hol írtam olyat, hogy a CoD5 életképtelen PC-n? Végig azt állítom, hogy nem csak arra van szükség, és az eladásokat látva, kár annyira erõltetni PC-n. Elmegy x darab belõle, de egy másfajta, a PC-s igényekhez jobban igazodó játék, jobban is fogyhat.
Miért ne kellene a havidíjakat is hozzávenni? Sõt, továbbmegyek. Én hozzávenném az online játékokban felbukkanó reklámok bevételét is. (Ez egyenlõre elég karcsú, de ez úgy tûnik, változni fog. Érdeklõdés, piac adott. Sõt, hosszabb távon az sem lehetetlen, hogy ezzel kívánják eltartani a szervereket, míg a játék maga, akár ingyenessé is válhat. Persze, nem holnap, jelenleg kicsi hozzá a piac, és az érdeklõdés, de pl a TDU próbálkozott vele, de annyira szánalmasan csinálta, hogy az botrány. Pl; Egyetlen ATARI játékot sem reklámoztak így, pedig hely ott van a játékban, és a reklám költségei elenyészõk, gyak egy kép elkészítése, és beillesztése... Ugyanakkor a megjelenõ reklámoknak még örültünk is, reálisabbá tették a játékot...
Azt látom a legnagyobb problémának, hogy az M$ vetélytársnak próbálja beállítani a konzolt, a warez miatt. Pedig nem az. Meg kell találni a megfelelõ egyensúlyt a két platform közt, és akkor nem lesznek gondok.
Rengeteg játék eladható mindkét platformon, de van, amiben az egyik, és van amiben a másik erõsebb. Ezt kellene belátni, és akkor lehetne békés egymás mellett élés, a mostani acsarkodás helyett.
A Pécé olyan amilyen, tudod h mi a véleményem róla, persze csak játékok kapcsán, minden másra A leg tökéletesebb.
PS3 a hypehoz, kamuáradathoz, árához, Cellhez, Blûréjhez, a PS1-PS2höz mérten leszerepelt, de ez eladásokban meg a fejlesztõk hozzáállásán is meglátszik, nem kell komentálni.
A Wíí szar ahogy van, egy túlárazott , prevgen gép, hónapok alatt összetákolt, nevetséges kinézetû és minõségû flessjátékokkal, amit az kisgyerek, aunyci, apuci, nagymama, kutya, macska is sikeresen tud játszani, mert nekik készült, persze vannak rá alapvetõ Nintendó frencsájzok amik jók, de a gépnek messze nem ezek az erõséggei és ezeket is csak prevgen szinten tudja hozni, illetve ezekhez a wimote használata rossz is szóval marad a drága prevgen gép a 360 és PS3al szembe.. kösz nem.
"hogy NEKEM jobban megfelel"
tudom h neked jobban megfelel meg Jakuzának is jobban mert azok a játékok amit ti játszotok csak pécére van, de ezek sok esetben rétegjátékok, a pécén játszók többsége NFSel meg Coddal, Krájzissal játszik ( meg sok más jóval sorolhatnám napestig ), de nem azokkal amikkel ti, persze mindennek megvan a maga kis rajongó tábora ezért készülnek szimek, számomra totál ismeretlen noname RPGk, meg egyéb alkotások.
"Én annyit mondok, hogy MÁS, nem azt hogy felsõbbrendû"
a pécés játékokhoz többször is odaillesztettéktek h gondolkozós, nem olyan mint a konzol ahol csak gombokat nyomogatsz stb... persze amivel te játszol lehet, vagyis te ezt igy éled meg, mert fan vagy ( jó értelembe ) és tudsz tanulni a játékból tudod magad fejleszteni h jobb és jobb légy, ezzel nincs semmi gond. Konzolon is találhatók ilyen játékok nézzük csak a Falloutot jólfogy konzolon, talán jobban mint pécén, vagy egyformán, mert a játékosoknak ez is kell, ahogy a jrpgk és egyéb rpgk is, megvan ezeknek is a tábora és ezek nem azok a odaülsz és nyomgatod a gombot... érted h mire írtam, mert ez badarság h a konzolt egy napi 1 órás gombnyomogatásnak tituálja valaki, hiszen ugyan annyit és ugyan azokat a játékstílusokat játszom rajta mint anno pécén... a konzol csak egy eszköz, semmi más arra van leglábbis számomra h probléma nélkül játszhassak rajta, mert egy játékgép, nincsen rajta error, meg nem indul, kidob, peccselnem kell, akkor nem kompatibilis ezzel azzal stb...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én annak idején ott is leírtam, hogy kiszámoltam, nem jövök ki drágábban PC-vel a fogyasztási szokásaim szerint. És nem estek a trokomnak. Talán nem olvasták 😊, vagy csak nem adtam rá okot, hogy ne feltétlen berontó vérpécésnek nézzenek.
A fogyasztói szokásoktól függ, hogy mennyire jön ki jól az ember. Én ugye sok 1-2 éves játékot veszek gyakorlatilag 1-4k-s áron, így elég nagy az árrés - akár 50-150% is, nagyon változó. 0-day címeknél inkább 20-30% különbség az általános, ha ésszel vásárol az ember. A hazai üzletekkel pedig az a baj, hogy a PC-s játék nem feltétlenül sokkal drágább náluk, de a konzolos igen, ezért nem feltétlenül hülye a PC-s, ha ott vásárol.
Ugyanakkor ha valaki a vásárolt játékok többségét nem tartja meg, hanem továbbadja, akkor tényleg legfeljebb 2k-s buktával végigjátszhat konzolon egy friss játékot. PC-n ez már jóval nehezebb, ugye a CD-kulcsok vagy az újabbfajta másolásvédelmek sem kedveznek ennek, és gyorsabb az értékcsökkenés.
(A retrót inkább nem is említettem, bár igazság szerint a költségeim 80-90%-át valójában ez teszi ki, de ugye az nehezen helyezhetõ el ebben a vitában. Viszont retrókonzol mellé gyûjteményt felépíteni az tényleg igazán költséges. Majd egyszer, ha az összes "érdekes" PC-s játék meglesz...)
A felsõbbrendûségrõl annyit - bár nem nekem címezted -, hogy van rá elég markáns példa ezen az oldalon is. De a hozzászólásaidat böngészve is találni olyat, amin fordított helyzetben is lenne sértõdés.
Érdekes módon, ha a PC-t bármelyik konzollal összevetjük, eladás tekintetében, (Nem vonjuk össze az összes konzolt!) Vezet. Viszont a CoD5 mégsem fogy. Mi az ÉRTELMES következtetés?
Az, hogy a nagy játékkiadók pénzügyi jelentéseit böngészve kiderül, a PC játék eladások tekintetében nem vezet. Akkor vezet, ha az MMO elõfizetéseket és minden egyebet is beleszámolunk. Márpedig a CoD5 multija nem havidíjas, nála csak az egyszeri eladást kell nézni.
Az elõdje, a CoD4 pedig minden bizonnyal az utóbbi évek legsikeresebb FPS-e PC-n is, tehát nem mondanám azt, hogy távol áll a PC-s igényektõl. Az enyémtõl vagy a tiedtõl igen. Hogy be lehetne ennél jobban lõni az igényeket? Talán. Szerintem pont a mainstream csõlövölde volta adja el mindne platformon. Mert mindenhol a mainstream a "menõ", viszont PC-n vastagabb a rétegjátékok és az indie fejlesztések szegmense.
Száni-e vagy? (az)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
X360+ps3 oszesitett szoftver eladas a konzolok tekinteteben, ahol nem is az osszes konzol van, hanem jo par ki van belole hagyva:
X360 19,4% + PS3 12,3% = 31,7%
Komoly.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gazgoblin! Mire gondolsz?
arányokat megint nem nézzük?
DE!
Érdekes módon, ha a PC-t bármelyik konzollal összevetjük, eladás tekintetében, (Nem vonjuk össze az összes konzolt!) Vezet. Viszont a CoD5 mégsem fogy. Mi az ÉRTELMES következtetés? Az hogy warez... vagy az, hogy ez nem mozgat meg tömegeket? Tehát az érdeklõdés nem teljesen azonos az összes platformon? Ha a tényeket vizsgáljuk, akkor próbáljuk meg az összes elérhetõ tényt figyelembe venni, ne csak a nekünk tetszõket kiragadni, mert akkor a tényeket igazítjuk a véleményünkhöz, nem fordítva, ahogy kellene....
Persze, így se a teljes képet kapjuk, de a lelkiismeretünk legalább nyugodt, hogy az összes tényt figyelembe vettük, amit ismerünk.
Istencsászártól, Arty-tól, stb-tõl, ha lenne hozzá hangulatom, egy csomó hsz-t idézhetnék, miszerint a PC, a PS3, a Wii stb szar. Csak az Õ platformja nem, mert az az isten.
Tõlem nem fogsz ilyen jellegû hsz-t találni, én maximum annyit állítok, hogy NEKEM jobban megfelel, hogy NEM szarabb a PC, és hasonlók.
Persze, egy egy játék topikjában én is becsodálkozok, hogy vazze, erre verték a mellüket a konzolosok, (És ezt akár flémkeltésnek is lehet venni) de nem az, mindig van elõzménye, ha máshol nem, itt.
Hogy nem érzem jól magam a "társ" topikban? Való igaz.
Most mondhatnám, hogy az már nem szint, de nem teszem. Viszont jellemzõ, hogy ugyan úgy, mint itt (bele estem a hibába) megpróbáltam bebizonyítani, hogy a PC, nem feltétlen drágább. Ne tudd meg mit kaptam.
Itt, hogy le volt választva a "csordáról", Istencsászár elismerte a dolgot.
Tudod mennyire zavaró pl az, hogy jönnek a dumával, miszerint nem 15 ezer az Õ játékuk, (Aláírom, lehet olcsóbb is) de ahhoz ragaszkodnak, hogy én mindent csak 12-ért tudok megvenni... Már a feltételezés is sértõ, amit sugall; Én, (mert konzolos vagyok) okosabb vagyok, mert meg tudom venni olcsóbban, nem 576-ban vásárolok, bezzeg TE, a hülye PC-s....
És sorolhatnám a példákat. Sokáig.
Istencsászár!
Megint nem vágod....
Én annyit mondok, hogy MÁS, nem azt hogy felsõbbrendû. Azt se mondom, hogy rengeteggel, annyit mondok, hogy annyival, amit már megérne kihasználni, és nem erõltetni PC-n a CoD5-öt, hanem valami hasonlót, de MÁST adni helyette.
Nem tudom, nálad miért kapcsolódott össze az agyalós kifejezés a felsõbbrendûséggel... Sok köze nincsen egymáshoz, pláne az említett kontextusban, ami arról szól, ki hogyan szeret játszani.
Túl közel vannak a betûk egymáshoz 😊
Az baj, hogy amit a YouTube-ról linkeltél, aza játékban található "real song", pát Nintendo theme így megtalálható benen, és rásegítéssel elõadható
Emellett lehet bohóckodni vele. Minden rivjú kisebb gyerekeknek ajánlja... Ami nem baj, nekik is kell játék, de talán érthetõ ennek a problematikája. Tényleg más a két játék, a közös pont, hogy mindkettõ a "zenélésrõl" szól, illetve mindkettõ "party fame".
Ennek fényében ragáltam az alábbi 2-es pontodra, hogy a Wii irányítása és gyengébb grafikája nem feltétlen az "agyasabb" szórakozás felé nyit, és ezért írtam, hogy a GH (Box, PS3 - "agyatlan konzolok") vs Wii Music szembeállításával sem erre az eredményre jutunk. Sõt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valamint megegyszer kijelentem, nem a fogyasrol volt szo, hanem ellenpeldanak, a kettos mercere Tottinal, ugyanis en mindket jatekot nem tartom valami sokra, de ez maganvelemeny, de olvassuk vissza a ketszinusegre vonatkozo allitasokat, amivel ellenkeztem.
Megjegyzes a listara, amikor mas leszarozta a jatekok tobbseget kiemelte benne
Totti:
Ja tele van szarral: Gitár Hiró
Viszont amikor a masik teljesen hasonlo elvu/stilusu jatekot emlitette meg, akkor egyszeruen viccnek, marhasagnak jegyezte:
"nyugodtan elfoglalhatja a top 10 összes helyét wicc play, fit, music meg az összes marhaság ami létezik, semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon"
Mindenesetre a többi a "Wii..." cucchoz - de nem Wii-s játékokhoz általában - mérten kevésbé fogy, kritikailag lehúzták, a hardcore-abb játékosok elutasítják. Én nem akarom ennél jobban minõsíteni, sem mással összemérni, de a Wii-tõl minden mást várnék a hardcore irányon kívül.
Amugy ennyit a mikrofonba obegatasrol is. 😄
Nos szoval akkor mi is a kulonbseg a ketto kozott ?
Nem is vontam kozottuk mindossze parhuzamot, Totti azon felvetesere, hogy lefikazta, mig teljesen ugyanazt a stilusu next-gen konzolos valtozatot pedig istenitette.
amugy meg javaslom a Wii musicrol kicsit tajekozodj.
SG cikkek: wii_music_csinaljunk_zenet_egyutt
Va persze egy-két jó és igényes exkluzív is Wii-n, de azok lennének, ha HD konzol lenne, akkor is.
(azért te is érzed hogy le leszel köpködve mindjárt)
Az már más kérdés, hogy mi a helyzet a Játékosok fórumában (multiplatform játékokra gondolva). A minap éppen errõl bigyesztettem oda a véleményemet a "testvértopikban" is: ha nem a konzolosok mennek téríteni, vagy már éppen el lettek volna flejetve, akkor rendre azt látom, hogy valaki(k) elkezd(enek) konzolt fikázni, és ezzel újra becsalogatja õket. Szerintem kettõn áll a vásár, ha nem hörgés a válasz, a helyzet sem mérgesedik el. De ha mindneki a maga, a platformja háborúját akarja megvívni, akkor ne csodázzon, hogy csak olajat önt tûzre. Ugyanezért nem helyeslem az itteni a revansot.
Valahol vicces, de fõleg szomorú, ha ez a topik tényleg csak azért jött létre, mert egyesek a "testvértopikban" nem érzik magukat hazai pályán, így itt kívánják elõadni, minél kevesebb másvéleményû elõtt a destruktív álláspontjukat. Így talán megérted, hogy ezzel miért nem tudok azonosulni.
Mar pardon de nem kell HC jateknak lennie ahhoz valaminek, hogy agytevekenyseget koveteljen meg valakitol.
A masik fele, ha most osszehasonlitanam az altalad megemlitett retro jatekokat a mostani konzoljatekok felhozatalaval minosegben, tuti nem a konzolos felhozatalt valasztanam.
Kulonben akkor az eletben nem jatszanek egy Pirates!-el,Elite,Monkey Island stb hasonlo mar akkor osszetettnek mondott jatekkal.
A cel pedig megvaltozott, ne beszelj ismet hulyesegeket, nem a maga a minosegi szorakoztatas a lenyeg, mint akkor amikor sufniprogramozok adtak az otleteiket akar ingyen is, hanem a nagy jatekgyartok propagandaja, hogy minnel jobbban keressenek.
Egesz mas lett a hozzaallas, hiaba is mondasz oriasi marhasagokat.
2.
Pont egy kicsit kellett a gyokerekhez visszaternie a Wii-nek, hogy magas szinten szorakoztasson es ne a latvany legyen a lenyeg, maris lesoporte a porondrol a masik ket szuperversenyzot.
Raadasul mivel jo politikaval kezdte az arucikkuk forgalmazasat, meg az is belefer, hogy mar dragabban adhatjak a konzoljukat mint a ket konkurens, meg igy is jobban veszik.
3.
Ekes bizonyiteka a mondandomnak az, hogy szinte mindent megjelentetnek PC-re mikozben azt szajkozzak, hogy felesleges elkesziteni barmit is a PC-re mert nem hoz bevetelt, ennek ellenere, a megnagyobb nyereseg remenyeben kiadjak oda is, nagy reszuket.
Ez mond ellent annak, hogy ne gyartsunk jatekokat PC-re mert haldoklik a piac, eleg nekunk a konzol, mert csak az general igazi bevetelt.
Ertelmes emberek ezt egybol feltudjak fogni, hogy valami nem stimmel az allitasukban, hiszen pont maguknak mondanak ellent, vagy pedig a kozonseget etetik mindenfele ostoba hirekkel.
/paste
napi leáldozás a gamer365-rõl:
"A hétvégi Comic Con keretében hivatalosan is megerõsítést nyerhet a Battlefield széria soronkövetkezõ felvonásának készülte. A szóbeszédek szerint a Battlefield 1943: Pacific konzolokra készül. (...) Az eddig napvilágot látott pletykák szerint a Battlefield 1943: Pacific Xbox360-ra és PS3-ra készül, a fõszerepet pedig a csendes-óceáni hadszíntér kapja majd."
Most ezt megint mééééér kell??
Tekintsünk el attól, hogy te nem szereted Jakuza –t, de pár ezer hozzászólással korábban már 1x sikerült megegyezni még veled is arról, hogy szegényes kis világunkban nem egyesegyedül a Te szavad fogja meghatározni azt, hogy ki a gémer.
A másik érv pc mellett, hogy nem csak játékra lehet használni, sztem ez cool.
+pc - a világ legjátszottab játéka (WoW) még mindig a pc-jé...
Szóval: PC RULEZ
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
66 pontot kell elérni
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Mint a kisgyerekek akikkel leulsz kartyazni, es uj szabalyokat gyartanak es nem a valos/igaziak szerint, hogy ok nyerhessenek. Ha pedig megmagyarazzak nekik, hogy peldaul 65 pontot kell elerni a snapszerban, kitalaljak, hogy eleg 23 is, mert akkor eppen annyival gyozteseknek mondhatnak magukat.
Nem is ertem, mibol gondoljak, hogy egyaltalan gyozniuk kell.
Mit nyernek vele ?
Én egész nap a gép elõtt rohadok. Idõnként elõveszek valami játékot, kikapcsolok, aztán meló tovább.
Nem mondom, hogy csak ezek játszanak, (pláne nem, hogy bármelyik kategóriába tartoznál) de ez máris három kategória, akiket nem veszel figyelembe, mert nem érzed magad közéjük tartozónak...
Zó!
"Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?! "
Kérdem én, mi a fa..t keresnek itt a konzolosok? miért térítenek folyton, miért bizonygatják naphosszat, hogy az Õ seggükbõl süt a napsugár, mert olyan okosak, hogy konzolt vettek. Jakuzának is, nekem is elegem van ebbõl, és próbáljuk észérvekkel meggyõzni õket, hogy igen, mi is emberek vagyunk, mi is játszunk, és jó nekünk. De lepattan róluk, és jön az, hogy igénytelenek vagyunk, csak mert nem ugyan az az értékrendszerünk, prioritásaink, stb...
Na ilyenkor kezdi el keresni az ember a fogást a másikon, ilyenkor szakad a cérna, és beszél nyilvánvaló ökörségeket. (legalábbis, én.)
Egyikünk sem "platformrasszista", csak mert nem értünk egy konzolossal egyet, elvégre nem mi megyünk a konzolos topikokba osztani az észt, hogy Ti mekkora barmok vagytok, még akkor sem, ha úgy is látjuk esetleg.
Remélem, érthetõ, amit írtam, és a stílusért elnézést. Most éppen szakad a cérna....
én meg játszani akarok játékkal, nem pedig progrmazoni
"Ilyen eleg sok van PC-re"
már akinek, soktól messze van, viszont a te elfuserált hardkór izlésednek bõven elég, te nem gémer vagy ne hasonlítsd magad hozzájuk...
"hogy hazamennek beesnek a foteljukbe es nyomogassak a gombot agyatlanul"
még, még, ne fejezd be!
Teszem azt kalandjatekok, komoly strategiak es hasonlo programokrol.
Ilyen eleg sok van PC-re, viszont alig van konzolra, mert azokat a jatekosokat az boven kielegitti, hogy hazamennek beesnek a foteljukbe es nyomogassak a gombot agyatlanul.
Termeszetesen mindenhol vannak agyatlan jatekok, de aranyaiban a ket platform kozott oriasi a kulonbseg, mert egyszeruen nem termelnek bevetelt az ilyen tipusu jatekok konzolon.
Ezzel szerintem neked is egyet kell ertened, mivel ez a valosag.
Majd elválik, hogy milyen különbség lesz a különbözõ verziók között, de nekem úgyis PC-re kell. Úgyvélem nagy tétje van annak, hogy ez a játék mit produkál. (Lesz-e újabb blockbuster RPG PC-n, konzolon mennyire vevõbbek egy komolyabb darabra stb.)
Egyébként magam is kaland- és stratégiai játékok, illetve RPG-k miatt preferálom a PC-t, tehát eszem ágában sincs tagadni, hogy - fõleg rétegjátékok gazdag választékával megtámogatva - PC-n jobb az arány.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Igaz nem az 5 , hanem a 2, de az mellékes.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kb Ennyi lehet rajtuk, ellenben en kapasbol feltudok sorolni kb 50 de lehet keveset mondtam, bunyos jatekot.
Tipikus nem agytekervenyeket megmozgato jatekstilusok pedig 99%-ban talalhatok meg.
Na jo a menuk olvasasa meg a gombnyomogatashoz is szukseges az agy, na de azert nem egyenlo, mondjuk egy Sherlock kalandjatek vegigvitelevel.