A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foleg amikor felsorolnak 100 cimet es megemlitesz egy nevet, mert annyit tudsz viszozasul felhozni es ezzel mar azt hiszed neked is lett igazad. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jaj... érted, nem?
Gaming is believing.
Hiába voltak remekek az eladásuk, ennek mintegy 2/3-a volt szovjet tagállamokban ment el, ott pedig a GSC volt a kiadó is. Ezek után a THQ nem látott bennük hosszabb távon aranytojást tojó tyúkot. Egyébként már a GSC certified Xbox 360 developer majd' másfél éve, de nem igazán rukkoltak elõ eddig semmivel.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az UT3 -ban is van néhány újdonság, pl. a deszka, új fegyverek, nagyon szép látvány, és 4 fõs COOP mód. Kár, hogy ennek ellenére inkább idegesít a játék, mint élvezetes, botok szerintem butítva lettek elég keményen (2-en játszottunk coopban, haverom kihozta a zászlót, én meg sniperrel fedeztem. 16 -ot lõttem le egymás után, ugyan ott, ugyan úgy jöttek ki egymás után, persze úgy h elõtte újraéledtek, arrébb sem kellett mozdítanom a fegyvert).
Gaming is believing.
Azért nem is voltak címek a STALKER évekig a "szaksajtó" egyik kedvenc témája volt. Annyival kaptak ezek csak kevesebb reklámot, amennyivel kisebb pénzû kiadó áltt mögöttük. Másrészt ezek, mint a STALKER kivételével timed exkluzívok azt mutatják, hogy mesterségesen nyomják a PC-t is. Legalábbis a te logikád szerint.
Mielõtt meg jönne valaki a Killzone 2-vel, a demot végigvittem és annyi a véleményem, hogy szép, de semmi különös. 😉
Gaming is believing.
Azért ne felejtsük el, hogyan érik el a konzolok az eladási statisztikáikat! Exkluzívok, fél-egy évvel korábban megjelenõ játékok, hatalmas reklámtevékenység, stb. Ha annyival alkalmasabb játékra, miért kell vajon mesterségesen gerjeszteni a forgalmát? Mert bár tudom, hogy nem kell összeesküvésekben hinni, de egy olyan gány port, mint a GTA4 sokat elárul arról, mennyire is önálló a konzol, és mennyire meg KELL támogatni az eladásait. (Pedig ugye AZ VALÓ játékra...)
Ugyanakkor egy The Witcher, Egy Sacred2, STALKER, köszöni szépen, megvan, hatalmas reklámkampány nélkül, a konzolhoz képest féláron értékesítve, ingyenes, (VALÓBAN INGYENES) tartalmakkal megtámogatva.
(Most fel lehet hozni a Crysist elle3npéldának, de szerintem, felesleges, több okból is.)
Szóval, akárki, akármit mond, ma is jobb döntés a PC, még játékra is, hiába tolják ennyire a konzolt!
http://www.freetvmaci.info/
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Viszont csak PC-re manapság tény, hogy nem jó döntés fejleszteni, mert sokkal több munka van vele, mint egy multiplatform játékkal. Azt elég ráoptimalizálni Xboxra, megoldani, hogy PC-n és PS3-mon is el-el szenvedjen, majd kiadni és várni a milliókat. Ez üzlet. 😞
Gaming is believing.
Battlelog: Purga5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jó lenne végre a szemellenzõt levenni, és észrevenni, hogy pont fordítva van, azért vettek sokan konzolt, mert látták hogy PC-re silány portokat csinálnak (pl GTA 4 nem jön ki, gta 4 kijön csak játszhatatlan meg atomerõmûkell neki, ...), illetve sok játékot nem adnak ki (meg csak késõbb).
Az MMO azért fogy, mert tovább tart. Ha végre összetennének egy FPS-t vagy autóst vagy akármit, ami nem hemzseg a bugoktól, normálisan fut és szépen, moddolható, pályaszerkesztõ van hozzá meg ilyenek, akkor azok is fogynának (csak kicsit összetettebb játékok kellenének, mint az ilyen konzolátiratok). Persze konzolra jobban veszik (bár én kételkedek, hogy ez normális helyzetben is így lenne, aha nem próbálnák megölni a PC-t), ez szvsz nem ok arra, hogy ne adjanak ki normális játékokat PC-re (ezt bizonyítják a különbözõ magyarázatok, miszerint nem elegendõ a pc-k teljesítménye h fusson, meg pc nem való játékra, meg stb.), nyilván valamilyen konzolgyártók-kiadók összeesküvése is van a háttérben.
Pc-n való játéknak még mindig meg van az elõnye (módkészítés, pályakészítés, irányítás beállításához szélesebb választék, beállítások, stb.), és a gép fejleszthetõsége is lehet elõny, hogy nem kell az egészet cserélni ha jön újabb generáció.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem az mmo fogja vissza a pcs játékipart hanem a warez
de elég megnézni a 2009es felhozatalt és máris azt mondom hogy még nem veszek konzolt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"az összes konzol hozott annyit mint a WOW""
tehát a wow-ból származó pénz nem pénz ? Én se bírom a wow-ot de attól még pénz az Isten szerelmére, persze bele lehet kötni, de te is tudod h hülyeséget írtál =\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az MMO szám csak a havi kaszálásidíj bevétele
forrás
micsu:
"az összes konzol hozott annyit mint a temetett pc úgyhogy kussolnák"
helyesen:
"az összes konzol hozott annyit mint a WOW"
és ez csak azoknak rossz hír akik nem wowoznak vagy utálják az MMO-kat
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
azt bírom hogy pont az osztja az észt hogy az mmo nem játék meg mekkora csiraság fizetni a havidíjat, mikor a liveért folyamatosan fizet hogy lowuljon egy kicsit multiba kontrollerrel, meg leszedjen pár demot, hát NAGY LOL
mmoval is lehet napi pár órát játszani vannak nagyon jó darabok ne félj elõbb utóbb ez lesz a konzol sorsa is ha eltûnik a pc
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De ki a f*sz erdekel, hogy te mit makogsz ? 😄
Gondolom a kiadokat egyaltalan nem, foleg ha termeli nekik a dollarmilliokat. Hat a helyukben en is tennek ra nagy ivben, hogy te mit gondolsz, csak kuldje valaki azokat a zoldhasuakat. <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Activision-Blizzard
Igen latom hogy osszbevetel.
Ott alul a szamoknal 6 konzolt szamait osszesitettek. <#eplus2>#eplus2>
IQ 2 azert odabasz. 😄
Gaming is believing.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vagy esetleg jatsz "aki bujt, aki nem, megyek" vagy szamhaboru nevu jatekot. 😄
Gaming is believing.
nekem ennyit jelent
(de ez nem baj mert én is tolok mmo-t)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Gaming is believing.