17438
-
#11701 Hát, mi legalább megpróbáljuk megtörni a dogmatizmusod, megpróbáljuk gondolkodásra késztetni az agyad. De te aztán megint csak elmantrázod 666szor, hogy "A warez rossz, a warez bűn, a warez az ördög műve", és ezzel vissza is állt szemedben a világ rendje.
Mi meg csak szánakozva mosolygunk, megint. -
#11700 magyarázkodás, újra és újra... -
#11699 Te latsz valahol leirva olyasmit, hogy a warez jo ?
Szerintem senki nem jegyezte meg azt, hogy lopjunk mert az a tisztesseges.
Szoval ne akard itt beallitani magad a martirnak ismet. Ellenben tuti, hogy te is elkovettel mar olyan dolgokat, amik mondjuk szabalysertesnek mondhatok, mert ki nem, hiszen nap mint nap kovet el szinte mindenki.
A rendszer a rossz, ahol a kizsakmanyolo kizsakmanyoltnak akarja beallitani magat, ahol nem lehet ellenorzoszerep a warez es mindent elkell hinnunk, amit elakarnak adni nekunk nagy csinnadrattaval.
Mi ez ellen tiltakozunk ahelyett, hogy beallitanank magunkat makulatlanoknak veled ellentetben. -
#11698 a warez jó, én vagyok a szemétláda, öröm volt újra társalogni ezekről, mindig visszaránt a földre a pécés pöcegödör a warezazjó szemlélet -
#11697 Nem véletlen hasonlítottam a tudáshoz a szoftvert.
A természete olyan, hogy ... mindenkié.
Míg egy autó tárgy, ha elviszed, ott marad az üres parkolóhely, addig egy szoftver után nem. Korlátlan számban reprodukálható. És mint ilyet, nem lehet ellopni...
Ott a gond, hogy a jelenlegi értékesítési rendszer elavult.
Sokkal értelmesebb lenne egy olyan rendszer, amiben nem lehet lopni. Egyszerűen azért, mert ki kellene fizetned a dolgot, átalánydíjban.
Én most 3500-at fizetek a netért. Szívesen fizetnék mondjuk 6000Ft-ot, (Az plusz 10Euro) ha korlátlanul, ingyenesen szedhetném le a tartalmakat a gyártója honlapjáról. Ezt meg lehetne oldani konzolon is, és akkor a forgalom után kapnák meg a pénzt a termékek gyártói, az előadók, művészek stb... Mert a jelenlegi rendszer velejárója a warez. Elkerülhetetlen.
Nem fogok szégyenkezni miatta, hogy míg én hajlandó vagyok, normális, emberi árat fizetni, addig pár maradi ember miatt, aki ragaszkodik a régi, elavult rendszerhez, a többszörös árat fizessem... Persze, megfizetem, ha úgy ítélem meg, hogy megérdemlik. De nem vagyok hajlandó magam emiatt bűnözőnek tekinteni, és a kocsilopásos hasonlatot pedig egyenesen kikérem magamnak!
Itt ugyanis nem én vagyok a hibás, hanem néhány kapzsi kiadó, aki sikeresen elhiteti a tömegekkel, hogy Ő az áldozat. Pedig nem.... Ő a vámszedő, akinek leáldozott, csak nem akar a húsosfazék mellől odébbállni.
Ahogy Te nem akarsz fizetni, a kelleténél többet az egyetemi tanulmányaidért, úgy én sem akarok a kelleténél többet fizetni egy szoftverért, amit 5 percig használok.... -
#11696 Az is illegalis ha egy szolloskert mellett elsetalva "megdezsmalod" a gyumolcsot. Semmiben nem kulonbozik tole, meg ha egy alfogalmat krealtak a jogvedok egy adott termekre. Teszem azt az is illegalis ha serdulofiucska letedre egy nadszalra kotott damillal es horoggal, engedely nelkul akarsz horgaszni akarhol, "lopva" a sneciket.
Az is ha leejtik elotted a penzt es nem adod vissza a jogos tulajdonosanak inkabb zsebreteszed. Az is ha egy penztaros 10000-es bol ad vissza neked mikor ezrest adtal es nem szolsz neki, inkabb zsebrerakod.
De visszaterve arra, ahol tereltetetek elobb a inkabb fejlesztoknek fizetek dologra.
Vajon miert van az, hogy hogy inkabb cserelgetitek a jatekokat, minthogy kifizetnetek a "FEJLESZTOKNEK", hiszen azzal is megkarositjatok oket, mivel kevesebb termekuk fogy igy nem biztos hogy fent tudnak maradni a szoros versenyhezlyzetben.
Itt latszik a magyarazatokon az alszentseg, mintha egyesek itt mint irtam patyolattisztanak allitanak be magukat. -
Micsu #11695 Mon a letöltést nem büntetik max akkor ha pénzt csinálsz belőle -
#11694 Attól még, hogy sokszor leírod, nem lesz igaz. Szabálysértés, maximum. NEM bűncselekmény. A lopott autónál _kár_ keletkezik, a jogosulatlan használatnál legfeljebb elmaradt bevétel.
De gondolom az ilyen apróságok nem zavarnak.
Szal ha már ilyen kurvára idióták vagyunk, és a törvények betűje szerint szeretnénk élni, akkor az legyen már tényleg a törvény betűje szerint, ne aszerint, hogy _mit képzelünk el_ a törvényekről...
Ez, amit művelsz, így, ebben a formában tömény ostobaság, tájékozatlanság, és rosszindulat. Büszke lehetsz magadra. -
#11693 azzal hogy letöltötte már illegális dolgot tett, azzal hogy nem sikerült elindítania olyan mint ha egy autót feltörsz és ott ülsz benne, de nincs kulcs és nem tudod bekábelezni sem... ettől még a bűn amit tettél
nem fog belehalni, majd valaki más biztosen segít neki... ez nem megélhetési warez, ez lopás semmi más -
#11692 Jelenlegi sorrend, összbevétel tekintetében.
PC
X-360
PS3
PC- él és virágzik a warez.
X-360 A warez, köszöni, megvan.
PS3 NO WAREZ
Az összefüggés nem egyértelmű, nem állítom, hogy ez a dolog oka. Mindenesetre, érdekes TÉNY.
2.
Ez az egész engem kicsit emlékeztet valamire.
Pár száz éve a TUDÁS nem volt ingyen. Az egyház volt a birtokosa, és aki TUDNI akart, és anyagilag megtehette, szerzetesnek állt. Sokszor a királyok, nemesek sem tudtak olvasni.
Aztán jött a felvilágosodás, feltalálták a könyvnyomtatást, és rájöttek, hogy a tudás JÓ. És ezért ingyenessé tették, illetve, mind fizetünk érte.... Nemrég oda jutott a dolog, hogy hatalmas felháborodás övezte a kisérletet, hogy fizetni kelljen az extra tudásért, azaz a felsőfokú tudásért. Pedig, azt valaki mind mind kitalálta, gondolkodott rajta, megdolgozott érte... De nem, azért fizessünk mindannyian.
Most itt a digitális felvilágosodás korszaka. Ma még el lehet hitetni, hogy lopás a zene, film, vagy játék másolása, pedig pont ugyanakkora lopás, mint a tudás "másolása" a saját, belső vinyónkra. Ezért is, azért is emberek dolgoztak meg, csak az egyik ma már átalánydíjas, a másik még nem.
Mert egy BMW ellopásának, semmi köze, sem erkölcsi, sem jogi szinten egy adott játék jogtalan elindításához. Aki nem látja a különbséget, azon tényleg sikeres agymosást hajtottak végre.
Üdv, digitális (sötét) középkor... -
#11691 Wehehe, "szakmai" ártalom rulez. KARAKTERlapok... :D :P
Nem is túl informatívak, hol van a STR, DEX, INT, WIS, XP, level? -
#11690 ugyes vagy, ebből mi következik? -
#11689 Nezz karakterlapokat :D
Totti5 felhasználói adatlapja
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
Város: Esztergom
Teljes név: Tóth Tibor
MSN azonosító: [email protected]
Hobby: Auto-MotorSport
Iskola (elvégzett / jelenlegi): BMF Neumann János Informatikai Kar & BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
Regisztráció időpontja: 2009. 06. 28.
Utolsó üzenet időpontja: 2009. 07. 06. 14:08
Utolsó látogatás időpontja: 2009. 07. 06. 14:13
Istencsászár felhasználói adatlapja
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
Város: Esztergom
Teljes név: Tóth Tibor
MSN azonosító: [email protected]
Foglalkozás: Tanuló
Hobby: Auto-MotorSport
Iskola (elvégzett / jelenlegi): BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
Regisztráció időpontja: 2004. 07. 08.
Utolsó üzenet időpontja: 2009. 06. 29. 18:21
Utolsó látogatás időpontja: 2009. 06. 30. 20:19
-
#11688 akkor még sem jó? -
#11687 A világ meg fekete-fehér. -
#11686 Jol van mar Totti.
Nem lehetne, hogy vegre egy karakterrel postolj ide ? :D -
#11685 a warez jó!
ezt is megbeszéltük -
#11684 A kocsilopás konkrétan bűncselekmény.
A warez meg maximum szabálysértés, de leginkább még az sem. Gyakorlatilag ezek a "szoftverlopás"-os ügyek kizárólag magánvádas témák, amikor egy jogvédő banda bepereli a júzert.
Jó példa erre haverom (7th.Boxer, BF2 topik, részletekről kérdezzétek őt), "elkapták", lefoglalták a 150 DVD-s zene+film+warez gyűjteményét, tárgyalás, meg minden. Csak ugye BSA kezdeményezés volt, BSA meg Adobe+MS+Autodesk, úgyhogy kapott egy szóbeli ejnyebejnyét, meg kötelezően kellett vásárolnia egy jogtizta XP-t. DVD-ket első tárgyalási nap után visszakapta hiánytalanul. Nem BSA érdekkör, le van szarva.
Az nem teljesen tiszta, hogy pénzbüntetés volt-e, valami 40ezer Forintra emlékszem, de az lehet, hogy az XP ára volt, nem kifejezetten szabálysértési pénzbüntetés.
Valóban, lenne olyan dolog, amiben nem segítenék rokonoknak, mint például bűncselekmények végrehajtása. De ez nem az a kategória. -
#11683 Hat hogyne. Eppen ezert nem csalnak az adoval, hanem befizetik mindehol centre pontosan.
Ne legyunk mar ilyen naivak es alszentek. :D
Amugy dronkZero a #11682 hozzaszolasban tokeletesen leirja amirol szo van.
aki igy sem erti meg es latja be, az egyszeruen ferditeni probal, hogy a sajat igazat elore helyezhesse masokenal, csakhogy a dolgok nem igy mukodnek. -
#11682 Nem kell érteni, ha nem akarod.
Csak annyi, hogy ha az a kérdés, hogy segítek-e egy családtagnak, akkor nekem eszembe nem jutna valami elbaszott morális-erkölcsi ideológia alapján megtagadni a segítséget, és azt mondani, hogy "te, bratyó, bizony rohadjál csak meg, a kiadók profitja fontosabb".
Ennyi, ezt én gyönyörűségesen szépnek találom. Beérett a két évtizednyi agymosás, kitermelődtek a tökéletes konzumidióták. Üdvözöllek, Szép Új Világ! -
#11681 a szemlélet a lényeg, nem a fejlesztő, egy kocsilopásban sem fogok segédkezni mert rokonok, nem azért mert sajnálom a BMW gyárat -
#11680 Való igaz. De a jogvédelem ma már üzleti kérdés. Így a kettő összefügg. Mint minden, mindennel. Tudod, ha a távol-keleten csapkod egy pillangó a szárnyaival, az USA-ban tornádó lesz.;-) -
#11679 Ha nem vetted volna észre, bizony, ellenfél... Igaz ugyan, hogy játékra IS alkalmas, viszont arra tökéletesen.
A PC azóta "haldoklik" (nagyon erős az idézőjel, hiszen egyenlőre nagyobb forgalmat generál, mint akármelyik konzol) mióta ennyire nyomatják a konzolokat. Mióta timed exkluzívok vannak, mióta GTA4 szintű portok vannak, és egyebek. Mármint ekkora számban.
Nem véletlen, ha két dolog egybeesik. És jelen helyzetben szándékosnak is néz ki.
2; Mivel PC sokkal, de sokkal több van, mint konzol, (Akkor is, ha az irodai készülékeket nem számítjuk) így elképzelhető volna, elméleti szinten a nagyméretű árcsökkentés a játékok terén. De ezzel, szinte majdnem biztos, hogy ki is csinálnák a konzolos piacot, mivel már nem lehetne etetni a jónépet az "olcsó konzol" népmesével....
Tehát, összefüggés van, még ha nem is látod...
3; Engem is sokszor kér meg ismerős, hogy adjak meghívót torrentoldalra, (sosem adok) hogy törjem meg az SMS-webről leszedett játékot, (Ha nem túl bonyolult, és minden ott van, akkor megteszem, miért ne?) stb. Nem azért, mert jó arc vagyok, hanem mert nem látok bele az életébe. Nem tudhatom, miből, miért van power PC-je, miért warezol... És ha tudok, segítek, nem ítélkezek. nincsen hozzá jogom.
(TDU nálam is megvolt, az nem megy törttel neten, legközelebbi alkalomra megvettem neki, 2000Ft...) -
#11678 Ne ferditsunk mar. A parhuzam a csaladra vagy a fejlesztokre volt ertendo.
Ugy tunik van akinek a fejleszto fontosabb, mint a csalad. Persze aki ertelmezni akarta volna annak tisztan es vilagosan kitunt volna a mondanivaloja.
Mi a fontosabb a hangsuly itt van. Aki meg beallitja az emberi termeszetet Jezusi onfelaldozasunak az egyszeruen hazudik, mert az ember inkabb a sajat erdekeit nezi, mint egy vadidegenet. -
Zóanagyvarázsló #11677 Az árazás üzleti kérdés, nem jogvédői. A YouTube videók hansávainak cenzúrázásában egyetértünk. Az már tényleg túlzás. Pláne, hogy a világ összes klipje úgyis megtalálható rajta. -
Zóanagyvarázsló #11676 Családi érdek, hogy XY rokon orrba-szájba warezoljon? -
#11675 szívesen segíteg a gépeket javítani, összerakni, megnézni mi a baja, beszerezni, összeállítani, de a warezban nem fogok... tele van pénzel és az a legnagyobb baja hoy a warez TUDja nem megy fel onlájnra, mondom neki vedd meg pár ezer ft, valamit motyogott rá és ennyiben maradt.. -
#11674 Ezt a szép, amikor már fontosabbak a kiadó érdekei, mint a sajátodé, meg a családodé... -
#11673 "míg a potenciális "ellenfelet" nagy ívben lesajnálják a warez miatt"
konzoloknak nem ellefele a pécé ( a konzol játékra, a pécé mellékesen játékra is használandó ), ezt már észre vehetted volna, a pécé ellenfele önmaga és a warez társadalom
az egész rokonságba, családba csak én próbálok jogtiszta dzoftverekkel játszani és pécén munkálkodni, mindenki orrba szájba warezol, veszi a csúcspécéket és állandóan az a legnagyobb baja hogy mit honnan, hogyan töltse, ez meg az nem indúl, mit csináljon stb... tegnap is rokonoknál voltunk, vett a srác izompécét, eztán mondja hogy nézzem meg neki mert nem megy a játék, megnéztem, torrenten 10 játék bent a letöltésben, a gépen még 10 ( legújabbak ofkorsz ), mondom ehhez én nem értek... nem fogok ebben segédkezni sem, persze szöszöltem vele hogy ne sírjon a szája, mint ha próbáltam volna valamit... -
#11672 Múlt héten unatkoztam. Haverról csináltam pár felvételt, amint épp bokszedzést tart. Kicsit megvágtam, és a videó alá betettem egy Big Daddy számot. Felraktam a youtube-ra. Tegnap nézem, videó ott van, a zene el lett távolítva alóla. WTF?
Kissé úgy érzem, ez a szerzői jogi védelem túl van lihegve. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezzel bármilyen kárt is okozhattam volna, akár az előadónak, akár a kiadónak.
Ugyan ez van a játékoknál. Létrehoznak egy korlátozott számú céleszközt, arra fejlesztenek, míg a potenciális "ellenfelet" nagy ívben lesajnálják a warez miatt. Ugyanakkor, mivel a létrehozott konkurencia korlátozott számban van (egyáltalán lehet) jelen, így az ára az egekben van. (Gondoljunk bele; nem lehet olcsón konzolos játékot árulni, hiszen kevés ahhoz a konzol hogy a játékok ára, legalábbis megjelenéskor, alacsony legyen) Míg a PC-ből, a legutóbbi konzolgeneráció megjelenése óta, sokkal, de sokkal többet adtak el, ami játékra is alkalmas... És az ár, nem lehet alacsony, mert azzal a konzolt nyírnák ki....
Komolyan kérdem, Jobb a ritka forint, mint a sűrű fillér? Vagy csak kialakult egy jogvédői hiszti, ami mindannyiunk kárára van.
Mondjuk, mostanság mindenben a látszatmegoldások korát éljük; A néger már nem néger, hanem afro-amerikai. Mert a szó pejoratív értelemmel ruházódott fel.... Nem az ellen kellene tenni, hogy a pejoratív értelem eltűnjön? (Hogy ne kelljen, / ne legyen értelme warezolni?) -
#11671 Azt hogy mögötted, és azon kívül max azt, hogy balra, vagy jobbra. Indikátorral meg még forduláskor is jelzi és pontosan látod, hogy merről lőtt. -
Cat 02 #11670 "rálőssz de megmozdul és nem találod fejbe, látja a lövésindikátoron hogy mögötte vagy, rádfordul és headshot."
hát nem azért, de lövésindikátora ide vagy oda, bármelyiket játékban meghallod ha mögötted lő valaki :D -
#11669 Persze játékosoktól is függ, de nem mind1, hogy a játék mennyire "követeli" meg a taktikát, csapatjátékot. Ami kevésbé, gyakran irreális helyzeteket teremthet, hiába jó taktika, ha pl. egy olyan ellen játszol, aki sokkal gyorsabban céloz mint te.
Csak 1 példa, CoD 2-ben eltereli 1 a figyelmet, másik hátba támad, rálőssz de megmozdul és nem találod fejbe, látja a lövésindikátoron hogy mögötte vagy, rádfordul és headshot. GRAW 2-ben eltereled, másik mögé oson, benéz és lelövi, esély nincs, hogy a nem hirtelen gyors oldalazással elmozogjon a lövés elől, és hirtelen becélozzon. Rengeteg példát tudnék még így említeni, hogy én miért utáltam meg gyakorlatilag az ilyenfajta túlarcade multi játékmeneteket. Nagyon sokan ezt szeretik, az a lényeg hogy jól nézzen ki és lőni kelljen, UT és Quake sem véletlenül volt viszonylag sikeres játék (még én is szerettem anno).
Tom egyébként, hogy van hardcore mód cod 2 -ben és 4-ben is, de megintcsak arcadabbá teszi az egészet, mindenki rohan össze-vissza, meg hirtelen kioldalaz és lő egy sorozatot, gépfegyverrel arra fele lő amerre mozgást lát és már meg is halt.
Még az előzőhöz, ha az lenne, hogy egymást kell meggyógyítani és tartana pl. 10 mp-ig (és sérülten nem lehetne pontosan célozni, lábon lövéskor nem lehetne felállni, stb.) akkor már 1 jó ok lenne, hogy együtt menj valakivel, sőt még valakivel, hogy valaki fedezni is tudjon. CoD -okban gyakorlatilag 1 ilyen van, amikor a bombát rakja le valaki, vagy szedi fel. -
#11668 Nincs, azokat ne nézd az új játékok be szoktak kerülni oda alulra, pl Prototype.
H3, Cod(ok), GTA4, GoW2, FIFA ezek a megjelenésük óta ott tanyáznak stabilan. Fifára tudom azt neked mondani hogy én klubozok vele online, ésegész nao van ellefél, persze este rengetegen és ez csak a *klubozás, van ott még a sima 1v1 meg a többi mod.
*klubozás online co op minimum 3 játékos kell és max 10 lehet egy csapatba, mi 3-4en szoktunk játszani álltalában 4v4 van, de van amikor 5-6an vannak az ellenfélnél, van amikor lenyomunk 10-15 meccset egy este mindig más ellenféllel, és ezek csak mi vagyunk...
szóval a H3 és CODokkal szvsz lényegesen többen játszanak mint egy Fifával -
Cat 02 #11667 Számszerinti adat nincs ? Mert most gondolom Rock Band 2-vel, meg Prototype -al(ennek multija is van ? :D) annyira sokan nem tolják. -
#11666 "A Halo 3 a megjelenése óta folyamatosan ott található a legnépszerűbb online Xbox 360 játékok között, így bizonyára senkit sem lep meg, hogy gigantikus mérföldkőhöz érkezett a harmadik rész.
Szombat este, egy három percig és tizenkilenc másodpercig tartó Infection meccsen a Foundry mapen négy játékos hatalmas mérföldkövet élt át, ráadásul úgy, hogy egyikük sem tudott róla: mint kiderült, ők játszották az egymilliárdomodik online meccset a Halo 3-ban.
Az egy egyes, és utána kilenc nulla. A fenti meccsátlaggal számolva ez úgy 2,3 millió nap folyamatos játékot jelent, ami 6300 év, több, mint hat évezred - kinek melyik adat tetszik.
A játék népszerűsége pedig továbbra sem apad: a Halo 3 2008-ban is a legnépszerűbb játéknak bizonyult az Xbox Live-on, és könnyen lehet, hogy idén is ő fogja elhódítani ezt a címet."
ez pedig a multheti LIVE aktivitás játékotra lebontva
Xbox 360 Top Live Titles (based on UU’s)
1 Call of Duty: WaW
2 Halo 3
3 Call of Duty 4
4 Gears of War 2
5 GTA IV
6 FIFA 09
7 UFC 2009 Undisputed
8 Left 4 Dead
9 [PROTOTYPE]
10 Rock Band 2
COD(ok) és a H3 felváltva az első helyeken, rengetegen játszák őket, de hát nem is meglepő a CODoknak is van egy 6 millás vásárlói rétegük, a H3nek egy 8 millió, szóval ebből ott van az a kemény mag akik folymatosan játszanak vele folyamaotsan. -
Cat 02 #11665 Search and Destroy nem ? Ám pub-nak is néha megvan a hangulata, ha ismerősök vannak fent. Az meg már majdnem ua mintha Hama-n tolnátok :p
Egyébként konozolon mennyit szoktak játszani egy-egy multi játékkal úgy összesen, vagy mennyi az átlag ? -
#11664 Régebben sokat játszottam publicon, elmúlt 2 évben csak CoD 4-re mentem fel néhányszor így, de én inkább átálltam arra, hogy csak esténként játszok így Hamachin valakikkel. Régen én is CS-ztem, CoD-oztam (uo-ban klánban voltam), és szinte mindent amit lehet). TDM-re egyébként gyakorlás céljából mentem fel de összesen 2-3 alkalommal, CoD-ban általában HQ, vagy attack and defend. -
Cat 02 #11663 Hát eddig mind az volt, nemhinném h pont most szakítanának vele :p
Ám WaW-ban tényleg csak a single rész jó, az is csak co-opban.
5v5 meg uncsi, bár az is pályafüggő. Én általában 8v8-ban szoktam tolni pubon. Waron meg ahogy jön, bár ott a 8v8 ritka szokott lenni, de előfordul. -
#11662 csapatjátékot kár keresni egy publikhentbe, mert az ott nincs... COD:MW1el játszottan online warokat ismerősökkel, akikkel anno COD1et csapattuk elég durván és ugyan jó volt a MW is, csak a pályák már nem votak olyan taktikusak, maga a játék igen hiszen azt a játékos alakítja hogy hogyan jétszik vele. Publikon szerintem nem is voltam azzal a játékkal, nekem nem hiányzik hogy 20v20ba 10 helyről lőjenek le, sajnos a COD WaWa smerőssel bepróbáltuk az online részét, pár hétig csapattuk, de szörnyűek voltak a pályák, komolyan mondom simén eltévedtem rajta, és 10 helyről lőttek fejbe... ( konzolon ). Csébe is csak a max 5v5két játszok publikon, bár a csét már pár hónapja el sem indítottam:( Halo 3 miultija is ezért tetszik mert nem tömeghent hanem lehetőséget ad a taktikra, vannak normális kis páályák ahol lehet csapatni 4v4ben, igaz H3al sem játszottam már vagy fél éve online:(
CODWaW sngle részét co opba kijátszottuk hardon, kellett taktikázni, úgy nagyon fun volt a dolog, ahogy összejátszottunk meg minden. Singlibe veteranon álltam neki, fun volt, arra leszek kiváncsi hogy a következő COD is ennyire scriptelt lesz vagy szakítanak ezzel, mert kiváncsi lennék hogy hogyan oldanák meg ezt a játékmenetet anélkül.