A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Persze alapvetõen minden platformon a gondolkodást nem igénylõ lövölde a menõ, ez sajnos nem újdonság.
So with Dragon Age, this is truly an epic game both in scale, quality, and innovation. And we felt that we could mount a better campaign consolidating Dragon Age PC with console later in the year.
Forrás
Az érdekes mondjuk hogy 2007-ben a witchert vártam a legjobban ami only pc volt ,2008-ban meg a Sacred 2-öt ami talán most jön majd konzolra.
Idén meg a dragon age-t ,Starcraft-ot ,Drakensag-ot meg a Dawn of Wart ezek mind only pc-és cimek.
Lehet ,hogy konzolra nagyobb a kinálat de a minöség szerintem még mindig a pc-és oldalon a nagyobb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Skate2 - fasza
COD - jó
Fifa - nem érdekel
LBP - én se
GOW2 - fasza
Fable 2 - jó
Guitar Hero - vicc
Resistance 2 - még nem láttam
L4D - monoton unalmas nekem
Tomb Raider - végigvittem 2x (nem lett rossz)
Azokat elobb meg leszaroztad 😄 Tudod mit en meg leszarozom a Guitar Heoest vagy a Skate 2-t 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://vgchartz.com/weekly.php
DS - Wii uralom az egesz evben. jocskan tobb mint a felet a piacnak uraljak es ebben a listaban meg egy csomo kisebb nincs is felsorolva, amik szinten szazalekokat rabolnanak el az X360 es PS3-tol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
skate 2
COD
FIFA
LBP bár ezért egy fillért nem adnék soha
GoW2
Fable 2
Gitár Hiró
Resitence 2
L4D
Tomb Raider
stb... hú de szar az élet😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szoval felesleges erolkodnod, hiszen neked csak a Iphone bevetel a lenyeg amit beszamolsz a konzolos eladasokba, mikozben mondjuk a wow bevetelet nem szamolod havonta, hiszen az nem szamit. 😄
Talán 3-4 játék jó ezen a listán a többi meg (mi ez a fos)<#levele>#levele>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A legtobbje agyatlan senkiknek keszul 😄
Lehet hogy belegazolok a lelki vilagukba, de ez igy van, nem veletlenul keves a logikai jatek arra a geptipusra es akar a logikai jatekok soraba sorolhatunk minden komolyabb agytevekenyseget igenylo jatekot, akar a strategiakat is.
Egyszeruen nem tudjak eladni. Nagy piros gomb az elejen, nem kivan agytevekenyseget akar osztonosen is meglehet nyomni.
http://www.freetvmaci.info/
Az NDS-nek mi koze van egy x360 vagy PS3 jatekhoz ? Egy Iphonenak vagy PSP-nek mi koze van hozza ? Hozza azt a szinvonalat egy N-Gage 2.0 ?
Mert ha nem akkor "semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon" mi a faszert szamoljatok bele a kozos listaba az eladasokat es utana magyarazzatok meg azzal ?
Micsoda lol.
Én komolyan mondom, rég röhögtem annyit. Mikor betévedt egy PC-s, ugyanúgy jöttek az árral, (azazhogy méregdrága a PC) azok, akik itt elismerték, hogy ugyanannyi. Valami szánalom.
(Egyébként, mintha 2007-ben az összeladások tekintetében még a PC vezetett volna, $-ban kifejezve, minden típusú játékot, értékesítést figyelembe véve. Persze, lehet tévedek, friss adatot is lusta vagyok keresni, nemhogy 2007-est, de így emléxem.)
Én eleve azt nem értem, miért kell gyõzni?
PL; börnáut. Itt mekkora számnak kiáltották ki egyesek, de itt a pofon, kijött PC-n. Grafikailag... hát.... mondjuk, nem rossz. De a többi (számomra) nem sokat ér, mondjuk az sem. És az volt a húdebaró. Maximum grafikán nézem, amit a játék enged. élsimítás, minden. nem egy nagy szám... Blúrhegyek, stb. (Elég benézni a topikjába) A törésmodell nem lenne rossz, csak nagyon kidolgozatlan, grafikailag, és estig sorolhatnám. Jelenleg (Igen, warezhörcsög vagyok, leszedtem) 2:20 van benne, de csodálkoznék, ha a 3 órát megérné a gépemen....
Grebber!
Itt kapcsolódok a Te felvetésedhez; Ez kell a konzolos népnek. Ennyi. Akárhogyan is erõltetik egyesek, van különbség játékos, és játékos közt. Itt utalnék Skyline felvetésére is. Igaz, nagy gond a warez, de a csíteres multival megáldott, scripthegy CoD nem az a tipikus PC gém. Ide kicsit több, kicsit más kell mint oda. (A több relatíve értendõ, a másik oldalról nézve kicsit kevesebb, mindjuk script, vagy "hangulat", amit máshol behoznak) Nem azt mondom, hogy felsõbbrendû, hanem hogy más, a PC-s játékos, mint a konzolos. Az, aki nem tud várni 6 hónapot egy portra, akinek az "exkluzívok" fontosak, már ott van, beszerzett egy konzolt. Tipikus PC-s elvan addig is, míg megjelenik az új csoda. Várja, de nem vesz miatta konzolt. (Aki ebbõl nem vágja a különbséget, azt sajnálom)
Jol olvasd el amit irtal, aztan a sajat hulye szovegedet szembe helyezzuk vele.
"Wíí flessjátékoknak meg fitnesz hülyeségeknek mi köze a 360 ps3 és a pc felhozatalához? semmi az ég világon, teljesen más közönségnek készült, nem gémereknek."
Ide meg beidezhetjuk amikor jossz azzal, hogy miert kellene a konzolokat kulonszamolni, hiszen a marokkonzol is jatekosokat eleg ki, mint a Wii.
Erdekes olyankor szamit. De amikor nem kell jon ilyen verpistike a magyarazo szoveggel "nyugodtan elfoglalhatja a top 10 összes helyét wicc play, fit, music meg az összes marhaság ami létezik, semmi köze ezeknek egy 360 vagy ps3 játékhoz, semmi az ég világon" Azt mar nem veszi eszre hogy az ev 52. heten ezt lathatja az eladasi listakon, ami egyet jelent, hogy az a favorit, az szorakoztat nem a hiper szarok a 156. reszukkel.
Na de ha ezeket kivesszuk a pixisbol akkor eves szinten a PC sokkal tobb bevetelt general, hiszen a szamok azt mutattak, hogy az osszesitett eladasok a digi es koztes eladasokat szamolva a PC az egesz konzol eladastol mindossze 30%-al van elmaradva, mikozben a konzolos eladas a wii es marokkonzoloknak koszonheti az osszes legalabb 60-70%-t.
http://www.boston.com/business/technology/articles/2008/06/17/computer_vs_the_console/?page=2

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Minden hulyeseget kitalalnak mar a vedelmukben, olyanokat mint hogy mar az eladasokba szamitjak a mobiltelefonokra kiadott jatekokat.
Egyszeruen nevetseges az osszes kis verpistike.
Need for Speed: Undercover - 5.2 millió"
Nem ugy volt hogy szar rész lett és kevés fogyott?
Next PC upgrade: 2022
Szánalmas, és jellemzõ a KONZOLOS gondolkodásra. Nálunk is van NV vs ATI topik, de az ellenzõk is tudják az igazat, és nem is törik, kezüket-lábukat, csak egy-egy igazságot (vagy amit annak hisznek) megemlítenek.
Egyébként sosem mondtam, hogy nem ismerem el a Wii sikerét. Tény, hogy nem egészen ugyanannak a közönségben szól, de sosem mondtam, hogy nem az a legsikeresebb konzol jelenleg. Összemosol másokkal.
Lehet vitatkozni a szamokkal.
Biztos meghamisitottak a Wii eladasokat, hogy a masik ket gyarto orra ala dorzsoljek.
Ugy birom, hogy nektek sose jo semmi, ha PS3-rol van szo akkor jon az Xbox hivok hada, hogy az nem ugy van, utana ezt eljatszatok forditva, utana billegtetitek a mercet mas iranyba, csak hogy ugy erezzetek magatokat, hogy nem toltak ki veletek.
Azzal pedig egyikotok se tud mit kezdeni, hogy a Wii egymaga lenyomja a ket szuperkonzolnak kikialltott muszaki csodat es a marokkonzolokkal meg az eladasok legalabb 70%-at kiteszik.
Ugye emlekszunk meg az eves konzol bevetelekre _ Vegyuk mar ki belole a 70%-t es hasonlitsuk mar ossze a PC-s bevetelekkel es utana nehogy ledobbenjetek.
Pont azert az 1% miatt. Muhaha
Mindig az volt kifogas, hogy mert az is MS pet.
Ugy tunik mar Nintendo pet is. 😄
Worldwide Top 5, 24th Jan 2009
1 Wii Fit 514,491 (Wii)
2 Wii Sports 433,435 (Wii)
3 Mario Kart Wii 193,287 (Wii)
4 Wii Play 191,674 (Wii)
5 Call of Duty: World at War 99,493 (X360)
American Top 5, 24th Jan 2009
1 Wii Fit 338,528 (Wii)
2 Wii Sports 263,096 (Wii)
3 Wii Play 119,856 (Wii)
4 Mario Kart Wii 109,432 (Wii)
5 Call of Duty: World at War 70,346 (X360)
Japanese Top 5, 25th Jan 2009
1 Wii de Asobu Mario Tennis GC 30,940 (Wii)
2 Zill O'll Infinite Plus 28,163 (PSP)
3 Taiko no Tatsujin Wii 25,414 (Wii)
4 Monster Hunter Portable 2nd G 25,363 (PSP)
5 Fragile: Sayonara Tsuki no Haikyo 23,900 (Wii)
Others Top 5, 24th Jan 2009
1 Wii Sports 160,623 (Wii)
2 Wii Fit 158,072 (Wii)
3 Mario Kart Wii 72,875 (Wii)
4 Wii Play 66,455 (Wii)
5 My Fitness Coach 35,662 (Wii)
Szinte elmondhatjuk hogy vagy 60-70%-at az eladasoknak a Wii es a marokkonzolok teszik ki, nem is a next-gen konzolok.
Egyébként megjelent még platformra (ebben Totti megleõzött, még jó, hogy frissítettem)), volt közben egy karácsonyi idõszak, tehát a duplázás is elképzelhetõ. Bár ahogy elnézem, ez nem kizárólag novemberi adat akar lenni.
Esetleg a Raketa porszivo nem az ? 😄
PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation Portable
Nintendo DS
N-Gage 2.0
Wii
Xbox 360
Mobile phone
iPod Touch
iPhone
Total Sales: Japan: 0.01m America: 0.51m Others: 0.65m = 1.17m
Week 1 4,116 89,660 83,929 177,705
Week 2 2,542 72,346 105,319 180,207
Week 3 1,618 50,588 74,957 127,163
Week 4 407 68,285 74,976 143,668
Week 5 192 72,328 85,248 157,768
Week 6 120 64,504 116,191 180,815
Week 7 n/a 33,656 50,469 84,125
Week 8 n/a 24,376 32,416 56,792
Week 9 n/a 21,002 14,889 35,891
Week 10 n/a 16,252 12,722 28,974
X360: 1.17m
PS3: 1.10m
En nagyon ketlem, hogy az eltelt par honapban megduplaztak volna az eladasokat.
1. The Sims 2 Double Deluxe
2. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Spore
4. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack
5. Fallout 3
6. World Of Warcraft Battle Chest
7. World Of Warcraft
8. Left 4 Dead
9. Civilization IV
10. Call Of Duty: World At War
Arra akartam utalni, hogy elég ritkán látni azonos dologról azonos adatokat, még ha ugyan az is a forrás. Az a pénzintézet is, ami miatt a gazdasági válság kialakult, köteles volt az adatait nyilvánosságra hozni, mégsem sejtett senki, semmit. Tehát mint LEHETÕSÉG nyitott a dolog, azt mondanak, írnak amit akarnak. Ahogy a pillanatnyi érdekük diktálja. Nem mondom, hogy meg is teszik. De én a magam részérõl fenntartással kezelem a dolgot.
Remélem, így egy fokkal világosabb az álláspontom, mert amit írtam, az nem egészen úgy hangzik, ahogy gondoltam...
Szánalmas😄DD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Raadasul nem tudom eszrevetted ezt a kis szamot.
"PS3: -9.02% (798,000)" Decemberi eladas az elozo eveshez kepest.
Ugy hogy meg az arat is lenyegesen csokkentettek, az akkorihoz viszonyitva.
Mi fogja ezt eladni ? az MGS4 az nem, azt mar lattuk.