A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Lattal mar jo szimulatort konzolon ? 😄
Jah arkad szarokat es en most nem a horgasz szimulatorokra gondoltam. 😄
Esetleg Sci-Fi trade game-t ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Amugy tokre birom az ilyen szep csusztatasokat, hogy egy geptipust ugy hirdetnek, hogy vegye meg ugyanolyan aron akcioban, mint ha jatek nelkul venne es kap ajandekba egy Halo-t.
Eladnak az ilyen akciokban 5 millio gepet es utana beleirjak a listaba, hogy eladtak 5 millio Halot. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
na mentem edzeni addig engedjétek ki a gõzt😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
nem olyan komoly rpg milyen? abba nem kell 20 perceket az inventoryba pöcsölni? ettõl lenne egy rpg komoly?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
*manapság is az FF ez etalon ahhoz méri mindenki a dolgokat... nextgen foronton a Lost Doyssey az amire mindenki rácsettint h ez igen, FF szintû játék vagy mág jobb is egyes elemeiben.

Igen...mert jobb is... PC-n RPG-RTS jobb.

Konzolon sport játékok, meg a nem komoly RPG-k...MGS4...ilyesmi a jobb.

Istencsászár
túlzás h roszabb, de nem lehet minden rész kimelekdõ... vannak jobbak és vannak kicsit gyengébbek, egy ilyen sok részbõl álló sorozatba ez belefér, aki pedig FF fan nem érdekli mert mindent élvezi és ez a lényeg, megkapja a magáét, egy minõségi jrpgt

Istencsászár
Ki mondta h jobb? ti bizonygatjátok h a pécés rpg jobb, bár ami van pécén és nem hc réteg az jön konzolra is... a hc meg hc, jobb ha nem is tudom mik azok mert nem érdekel.

[Jakuza]
Persze mert az volt a legjobb resze es azotta egyre rosszabb reszeket adnak ki. 😄
Te aztan megmagyarazod, folg miutan a XII jobb volt mindenki velemenye szerint a X-nel megis kevesebbet adtak el belole.
Raadasul ez egy huzonev a PS kategoriaban, nem csak egy szegmens jatszikvele.

Oké, de attól még nem jobb a konzol vagy valami konzolos RPG szerûség amiért neked nem jön be az Oblivion....ez egy vélemény tiéd és nem tény...ez meg kéne tanulni.

Istencsászár
mert a 7. rész volt a legjobb része a sorozatnak... a többi is jó de a 7 kiemelkedõen jó volt a világa és karakterei miatt, az újak pedig átestek némi modernitáson ami nem minden esetben tett jót neki, de így is nagyon sok fogy és ez a lényeg, majd ha 1-2 millio megy el jöhetsz vészmadárkodni

[Jakuza]
Marmint XII 5.2m

[Jakuza]
De mar nem sokaig fogynak jol.
VII.resz 9.8 millio eladas egykonzoltol XIII-mar az osszesitett lista alapjan 5.2 millio. Szepen lehet rajzolni a lejtmenetet, ha koze illesztjuk a X es a XII-t is.

Istencsászár
egeren meg klikkelsz, kontrolleren nyomogatod, mind a kettõnek ugyan az a mehanikája...

Istencsászár
"Én azt szeretem hogy fél óráig csak a karakterem arcát állítgatom" ettõl lenne egy rpg jó rpg?😊 ez is izgalmas lehet, persze, de én pl ezt nemtudom átérezni, mármint h ezzel pöcsöljek.

Istencsászár
Több lesz mint 4 millió, ebben a genbe ez az egy FF lesz nagykonzolra ami büntetõs lesz az fix, látszik a videókon h valami eszméletlen. A még több eladás miatt lett multiplatform... de neked ez örömhír, mármint az FF széria eladásai, így is sok sok millió megy el, és nem csak nagykonzolra jelenik meg FF hanem kézin is van jópár, nagyon jól fogynak és az összes rész biztos siker.

"Ezt mar megbeszeltuk JRPG minden csak nem RPG."

nem hát, de a kettõ annyira nem áll távol egymástól, de neked nem tetszik tehát szar...

Más ízlések...van akik szeretik a két méteres karddal szaladgálást... Én azt szeretem hogy fél óráig csak a karakterem arcát állítgatom az Oblivionban...más ízlések

[Jakuza]
De egy tuti van Nobunaga's Ambition: Rise to Power, azsiaiaknak a KOEI gondozasaban. 😄

Tuti jo lehet X haromszog kor kombival tolni 😄
Jah hat el is felejtettem van eger is, de tamogatja egyaltalan ? 😄

[Jakuza]
Ezt mar megbeszeltuk JRPG minden csak nem RPG.
Ahogy Kojima mondana, a nagy gurutok, kutyat nem erdekel a 200 kilos testpancelban rohangalo, akkora kardokat lobalo tinihosok, amelyek ketszer akkorak mint ok maguk.

Mar a FF is szepen tendal lefele a lejton, orulni fognak ha a XIII-bol eladnak majd 4 millio darabot es annak is a 99%-t Japanban, ami ugye nalad nem szamit a PC-n, vagy csak ott nem ? 😄DDD

Áh, felesleges ám itt vitázni 😄 Az a legnagyobb baj h mind2 félnek igaza van ...

rts is olyan, volt h régen itt mampogtak a konzolosok h van ilyenmegolyan kontroller amivel jobb mint pc-n az rts. És mégis alig van, na mind1.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ja..RTS le van tárgyalva...igen...mert téged nem érdekel...másokat igen

Oké...ami multiplatfrom...ezt mondom én is...ami multiplatform RPG az mindig a PC-s a jobb! Nem a konzolos...akkor? Még is csak PC-n az igazi az RPG?

Akkor? Na...mirõl is van szó...hogy egy semmi baj a PC-vel...kettõ...a konzol nem jobb...ja...nem kéne elvakultnak lenni...tudod...rohadtul nem kéne

Istencsászár
normális keretek közt értendõ😊

Istencsászár
én jrpgzek szóval nekem mindegyik, de te melyik exluzív pécés rpgrõl beszélsz? ami nem retró géming...

a multiplatform mindenen játszható, akinek pécéje van azon játsza, akinek nincs az máson

RTS meg lett tárgyalva már...

Ja...van egy 50 éves Junost TV a pincében majd arra kötöm a konzolt...de jó lesz...

Nincs is...Mond melyik RPG és RTS jobb konzolon? Azt hagyjuk amelyik csak egyikre jelent meg. Ami PC-re is és konzolra is, azok közül melyik RPG vagy RTS jobb konzolon? Na?

Ja hogy egyik sem jobb...tényleg nincs mirõl beszélni.

Istencsászár
"RPG és RTS. És ezek PC-n az igaziak."

nincs mirõl beszélni...

Istencsászár
Fight Night az a boxos.

"De mindössze kettõ játékért nem veszek egy drága akármit meg még egy HDTV-t mert úgy az igazi"

ahogy konzol is és a pécé is egy 82+ cmeres HDTévén az igazi, de lehet mind a kettõt kisebben jétszani vagyis szinte bármin, csak az élmény kisebb minden esetben, itt a méret a lényeg...

Nekem igen...sokkal jobb...mint...valamelyik nagy konzolos FPS..NEKEM! Mert én amúgy se vagyok nagy FPS rajongó.

RPG és RTS. És ezek PC-n az igaziak.

Ja, tudom, de nekem az IG2 jobban bejött. De a Nexus is tetszett akkoriban.

Azonban konzolon ott a Fable 2..meg a...box játék. Ezt a kettõt nagyon irigylem tõlük. Mást semmit.

De mindössze kettõ játékért nem veszek egy drága akármit meg még egy HDTV-t mert úgy az igazi...

Istencsászár
Mondja ezt az ûr rts/mmo fan... képzeld el én nem játszottam és nem is akarom, most jöhet erre a válasz h tudatlan senki vagyok.

Istencsászár
retró géming szép és jó, de ma már nem adja vissza azt az élményt amit akkor, az ember a szebb, jobb dolgokhoz van hozzászokva, persze belsõleg lehet ha régebbi a jobb, de a külcsín ronthat rajta... de ha valaki immunis erre akkor szerencsés ember

[Jakuza]
Nexus - The Jupiter Incident , uberkiraly.
Lattal valaha is hasonlot konzolon ? Egy ilyen jatekot bun nem vegigjatszani. Jo sztori, a korahoz merten nagyon szep grafika, fantasztikus jatekelmeny.

Én PC-n is RTS-ezek minthogy nincs konzolom...és nem is lesz és nem is akarok...mert nekem jó a PC... te meg játsz a konzolos exkluzív akármikkel... bánja a franc...

Igen, de a összességében...FC2...szép grafika unalmas játék... és tudod lehet valami egy kicsit csúnyább...ha mondjuk a játéj menet hibátlan...Imperium Galactica 2 a kedvencem ...pedig hol van ma a grafikája?

[Jakuza]
Akkor azert nem valasztja szinte senki a PS3-at 😄

Istencsászár
"Persze nektek konzolosoknak a grafika számít...nekem az egész játék."

<#eljen>

ha neked az egész játék akkor ahhoz a grafika is hozzátartozik tehát valahol eltévedtél ezügyben, a kettõ nem zárja ki egymást, a kettõnek összhangba kell lennie, de egyiknek sem kell gyengébbnek lennie mint a másiknak

Már sokszor említettem, megteszem most is: a Bethesda igen komoly hangsúlyt fektetett az Oblivion esetében is a moddolhatóságra, még konzolra is beígérték új feature-ként. Másrészt bizonyos játékoknál tényleg kiemelt van, az már más kérdés, hogy egyénileg kinek létkérdés, kinek "lehetõség", ki vonja meg a vállát. Tehát midnenképpen jó, hogy van lehetõség, és sokak számára érv is lehet. Ahogy mások - vélhetõen még nagyobb halmaz - számára egy Gears of War 2 lehet érv egy platform mellett. Ez is szubjektív, vagy érdekli az embert vagy nem, és épeszû ember az érdeklõdése, prefernciája szerint választ platformot. Ilyen egyszerû a képlet.
Istencsászár
Akkor RTSezz pécén, mert arra van a legtöbb és azon jobb, senki sem vitatja. 99.9%ban hidegen hagy ez a dolog, az a 0.1% a Halo Wars.

Attólm ég az Age 3 nekem nem tetszett...a kettõ egy csússzuper RTS a három egy unalmas, sablonos, de szép RTS ami az én értékrendnem szerint max közepes.

Persze nektek konzolosoknak a grafika számít...nekem az egész játék.

Command & Conquer 3 Tiberium Wars konzolon szar PC-n jobb
Command & Conquer: Red Alert 3 konzolon szar PC-n jobb
Halo Wars csak konzol
Universe at War: Earth Assault Nem ismerem
World in Conflict Konzolom szar PC-n jobb
LOTR: The Battle for Middle-earth 2 Konzolon szar PC-on jobb
Tom Clancy's EndWar csak Konzol
Civilization Revolution Nem ismerem
Supreme Commander konzolon szar PC-n jobb

Total War széria: csak PC-n van

Blizzard RTS-ek csak PC-n van.

Warhammer 40k csak PC-n van ha nem tévedek

Panzers széria...csak PC-n van

Ennyi...haver ennyi...<#nyes>

Istencsászár
Meg az egyet meg a kettõt vagyis az összeset.

Lehet hogy közepes, sose érdekelt, de

Game Spy - 2005 Game of the year - PC RTS
Game Spy - 2005 Best Graphics
Game Spy - 2005 Best Music – Honorable Mention
Game Spy – Best of E3 2005
Worth Playing – Editor Choice
PCGamers – Editor Choice
Game Critics Award – Best of E3 2005
Game Zone – Outstanding Award
IGN.Com – Editor Choice Award
IGN – Best of E3 Award 2005
Daily Game - Best of Show E3 2005

Õk csinálták az Age of Empire 3-at is? Akkor én nem reménykedem mert az nem lett valami jó..amax erõs közepes

Istencsászár
Ensemble Studios szinte garancia a minõségre, nem a Halo Wars miatt zárnak be hanem pénzügyi okok miatt, leglábbis ezt mondta az MS, a játékra ez nem lett kihatással, persze h milyen lett hamaorsan a demóból kiderül.

Istencsászár
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Command & Conquer: Red Alert 3
Halo Wars
Universe at War: Earth Assault
World in Conflict
LOTR: The Battle for Middle-earth 2
Tom Clancy's EndWar
Civilization Revolution
Supreme Commander

hírtelen ennyi

"mi egybõl meg kaptuk ti meg nem"

bulshit, xboxra 1 évvel hamarabb megkapták, neked 1 évet kellett várni

Ja.. most olvastam... nos biztosan jó játék a Halowars... olyannyira hogy a Ensemble Studios bezár...ettõl még lehet jó játék...nem azt mondom... de ez nem a siker szaga.

Hú...HaloWars...akkor van már kettõ...jupííí...

Mellesleg nem tagadtam hogy konzolra volt kibõvített... arra késõbb jött egy idõben a PC-sel..érted..mi egybõl meg kaptuk ti meg nem..akkor ki járt jobban? Ja tudom...ez nem érv... neked semmi sem az..

Érdekes...én be látom a konzol jó tulajdonságait, el ismerem a mellette szóló érveket... nem tudom...a kettõnk közül...és nem én az fix valaki elvakult?

20 éven felüli vagyok és nem értek angolul... de majd meg jól le cseszem anyámat amiért 14 évvel ezelõtt németes iskolába íratott....XDXD Mert aki nem tud angolul...az hajajaj....

Mellesleg annyit értek angolul ha a történetet nem is, de általában meg értem mit kell csinálni...meg a történet is, hisz vannak videók.

De jobb magyarul játszani..magyar vagyok és a magyart szeretem...nem az angolt vagy a németet.

Istencsászár
"Ja, és továbbra sincs normális RTS konzolra max az egy szem Endwar"

CenCék kijöttek, meg még van egy pár, de én nem RTSezek, de jön a Halo Wars ami mérföldkõ lehet a konzol srtsek történelmében.

"Kibõvített Fable-vel vehettétek meg megint"

engem különösen nem érdekel h ki hogy vette meg és veszi meg ezeket, mert nekem csak a The Lost Chapters van meg, csak arra írtam neked ebben a témában h konzolra is volt kibõvített, mert te azt írtad h nem

Nekem édesmindegy h magyar vagy angol, értem mind a kettõt, az angollal még jól is járok hiszen használom és fejlõdök ami sosem árt... neked ez nem pálya, de ez nem érv a pécé mellett, ne vicceljünk már...

"Havert tipikus konzolos pöcs gondolkodás már meg ne haragudj."

én nem haragszok, csak annyit mondok h én se ugattam, te se tedd...

normális érv még mindig hangoztt el, ezek csak a meglátásaid ami számodra lehet érv de valójában semmi...

[Jakuza]
Jah a konzolmuki azt hiszi, hogy csak a 20-even feluli korosztaly jatszik, meg az angol nyelvu regio. 😄

A modolhatosag meg igen is egy szuper dolog.
Ezrek szorakoztak olyan jatekokkal, amikkel amugy nem jatszottak volna, mert mas stilust kepviselnek amiket ok szeretnek.

Na de kerem pl Civilisation-t kiegesziteni Lotr kozepfoldere es ugy jatszani es sorolhatnam a teljes valtozast amit egy modullal ellehet erni.

[Jakuza]