19778
-
#284 Én már évek ota nem olvasom azt a gagyi portált egy rakás hülyegyerek irogat oda.
A csucs az volt amikor kijött a Witcher ezek a szerencsétlenek meg totál lehuzták aztán jött a nagy pofára esés mert nagy siker lett. -
#283 Mindenki meghal
lol: trabant pótkerék, istenem :D Van szókincsük, meg kell hagyni... képeknek is krémest használnak, stb
ez a hw nem értem honnan informálódik, de ez full lehetetlen hír. Abszurd. -
#282 Egyenlöre biztos hogy egyszere jönnek de ez még változhat.
Mivel EA játék nagy esély van rá hogy magyarul is kiadják de egyenlöre erröl még semmi info. -
simon7108 #281 ez már hivatalos hogy egyszerre jonnek vagy csak mondják?:Smert remélem nem fog kelleni rá várni és magyar felirattal jon ezis:Derrol tud valaki valamit?(a magyar feliratrol) -
#280 Azt igérik egyszere jön a konzolos meg a pc-és verzió ,ugy legyen... -
Deathstorm676 #279 Egy video egy kis infóval. -
#278 Nyaralnak:) -
#277 Erről nem tudtam még... -
#276 Már hetek ota zavar van a modiknál nekem már van olyan hsz-em amire több mint egy hete semmi reagálás... -
#275 Még mindig nincs bent a banner :(((((
vki szóljon már... -
#274 köszi all -
#273 a #261-nél ott van az is.... -
#272 Én már szóltam hogy tegyék be a bannert.... vki megerősíthetné a mod topikban -
MrAndree #271 "A Mass Effect 2 producereként ténykedő Jesse Houston-nal beszélgetett a VG247 legénysége, akik többek között a játék hosszáról és a PC-s megjelenésről is kérdeztek.
Houston a második rész várható hosszáról nyilatkozva elmondta, hogy nagyjából ugyanannyi időre lesz majd szükség a játék végigviteléhez, mint az előd esetében, de ennek ellenére a Mass Effect 2-ben rejlő tartalmat nagyjából kétszeresére növelték, hiszen a mellékküldetések is alaposabban kidolgozottabbak lesznek.
A producer megerősítette azt is, hogy a PC-s verzió megjelenését továbbra is az Xbox360-as kiadással együtt, azaz 2010. januárjára tervezik." -
#270 Tőlem jöhet -
#269 Profi munka, első osztályú!
Remélem "ilyen" lesz a 2.rész is. -
#268 Text box nem kell? -
#267 nem fog....állandó Webtárhelyem, ha kell változtatás a bannerban, linkeket beirni vagy át, csak PM-rám és javtom;) -
#266 Na már szóltam a modiknak hogy tegyék be, remélem a link az állandó lesz, és nem fog eltünni dővel!!!!! -
#265 Rohadt jó :D Bannernak de mán jelleggel :D -
#264 Csináljak FAQ-t? -
#263 Atom király ,szólj a modiknak ,hogy tegyék be bannernak -
#262 Kiváló!
Csinálhatnál egy bannert a DiRT 2 topikba is... -
#261 Banner:
HTML-ben
SWF-ben
width=800 height=299 a beillesztéshez
Text Box -
gyuri12 #260 Szerintem Graunt(vagy elírtad,és akkor Grunt,nem tudom a nevét) olyan,mint azok a Kroganek,akiket tucatszámra lőttünk le a játékban,nem pedig olyan kiemelkedő szereplő.
Viszont:Nemsokára jön új ME DLC! Nem is ide kéne írnom.:| -
#259 Persze ,elfogadom de azért azt leirhatom hogy nem értem a dolgot...
Graunt meg Wrex nálam kinézetre tök egyforma te valami krogan antropologus lehetsz ha nagy difit látsz a két kari között... -
steweee #258 ja, nem is néztem, az első részhez akartam írni -
gyuri12 #257 Még egyszer mondom,hogy szerintem. Wrex eszméletlen nagy arc volt,és nagyon jól nézett ki,a hangja is zseniális volt. Erre itt van ez a Grunt(már a neve sem jó...) és a videót hiába néztem meg újra és újra,ugyanolyan érzésem van. -
MrAndree #256 Te nuke-oltad. Én fektettem. Szóval nálam legyen. :) -
#255 2010 január a release de még csuszhat. -
steweee #254 milyen fél év? -
#253 Az a fél év gyorsan elszáll... -
steweee #252 jó kis proginak tűnik. nemsokára kipróbálom -
readswift #251 engem nem zavar ha nem lesz Wrex vagy cask sztorizgat valahol mert levált valami végtagja , Ashleyt viszont nuke-oltuk szóval ő biztos hogy ne legyen : DD -
#250 Graunt szerepe azért érdekes mert ha Wrexet nem nyirtad ki akkor két krogan lehet elvileg a csapatban. -
#249 THX. -
readswift #248 én bevallom, végignéztem a grunt videót 4x-esen belassitva , mert realtime kicsit darabosnak hatott (HEHEHE), belassitva nem az, játék közben meg főleg nem lesz az . Szerintem ez igy ahogy van akár még egy "fricskának" is beillene a többi csúcsszuperanimált fps-nek, mert azokban feleennyi történés nincs , főleg nem közelharc. Nekem nagyon tetszik már megint minden , de már elfogultságba hajlok :D . Szerintem akinek nem tetszik az kezd érzelemvonalba elmenni, itt kérem nem "nagyszájú ashley" megfektetés lesz műsoron hanem kőkemény osztagmenedzsment, és áldozatok! Nem kell érzelmeskedni.
Zenéléshez ért valaki közületek, nincs kedve valakinek közösködni, vagy Mass Effect témakörben alkotni valamit? -
:) -
#246 Ez Thane.
[IMG]http://kephost.com/images/857_mass_effect_2_screenshot_20090.jpg [/IMG] -
#245 Ha Grauntra gondolsz mint potlék tök ugy néz ki mint Wrex
[IMG]http://kephost.com/images/447_Mass_Effect_2_32.jpg [/IMG]
Ha meg Thanera hát öt se nevezném gagyinak de te tudod.
[IMG]http://kephost.com/images/857_mass_effect_2_screenshot_20090.jpg [/IMG]