19778
-
readswift #324 http://img41.imageshack.us/img41/1149/sidebarn.jpg
muszáj volt szinesszagos ashleyt bepátyolgatni a kettőbe , he ? -
readswift #323 Good ladies and sirs, the geth teammate was confirmed in the June-July issue (Issue #21) of Total PCGaming. Info is on the page referenced.
na igazam lesz : DD
-
readswift #322 Rájöttem a trükkre! Az előző trailert lassitva kellett nézni , ezt meg gyorsitva!!
..azért ez még nem diablo fanboy szint remélem ... :P -
readswift #321 én is húztam a szám de az utolsó 5 mp irgalmatlan kemény
naés ez igencsak konzoloverziónak tünt!
... what else...
előző trailer jobban tetszett. Átprogramozott Geth csapattársat akarok!!! -
MrAndree #320 Ez elég beteg... -
#319 Haha, ez kurva jó:D -
gyuri12 #318 Már most látom,hogy Ő biztosan a társam lesz.:D -
Subject Zero a powerfull bitch és mellesleg választható társ.
Atom kemény a csaj... -
Cat 02 #316 http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=1669 -
#315 Új videó
mintha már az e3-on szereplet volna, de ez már PAX-os -
#314 off:
Mire megjelenik ez a játék, addig egyenlő részekre tépem az idegeimet, de egyelőre még ez nem történt meg. (nem kötekedés, csak jószándék) /off -
#313 A Bioware készítette a bannert, erre lett rárakva a magyar szöveg. -
MrAndree #312 Előfordul. :) Nekem csak azért lett gyanús, mert az első képen Shepard mellett Garrus meg Wrex van és nem az újak közül valaki. -
#311 Milyen szaggatás? Nekem egyátalán nem szaggat. -
#310 bár egy kicsit zavaró a szaggatás -
#309 Le a kalappal a banner készítője előtt! Nagyon nagy!!! -
#308 most néztem csak be.. nagyon jó a banner, grat [Rush]:) -
#307 A francba ezt tényleg a DLC-ből vannak... na késő van már, nem tudom, miért raktam akkor ide ezeket a képeket... lehet képzelődtem:DD -
Kindred Blades #306 Gyakorlatilag viszont a Pinnacle Station-ből való mind, még a fájlnév is mutatja. -
#305 Lehet hogy az utolső két kép abból van, de itt a legelejéna képek állítólag a ME 2-ből vannak. -
MrAndree #304 Ezek a képek nem a 2. DLC-ből vannak? -
#303 SURVIVAL MODE a ME 2 -ben? WTF???
-
readswift #302 WOW -
readswift #301 hardwiredéknél a mow a király meg az AVATAR , frissen szőrtelenitve -
#300 Elég beteg emberek, az biztos. -
#299 Én is ,nagyon király lett. -
#298 Én így már látom. -
#297 nyomjatok ctrl-F5,
most lehet látni? -
#296 Mert object -ként van berakva fejlécbe, ...
...meglátjuk, hogy viselkedik sima embed -ben. -
#295 Ebben biztos vagyok ,biztos user hiba csak nem tudom mi. -
MrAndree #294 Pedig ketten is látjuk szóval tuti nem csak képzelem, hogy ott van. :) -
#293 Én meg elképzelem mintha látnám... -
#292 na végre látszik
isteni banner:) -
#291 Nálam is csak fehérség van. -
#290 Te látod ? mert nálam csak a nagy fehérség látszik pedig telepitve van a flash player. -
MrAndree #289 Siker! :) -
#288 Most szóltam harmadjára a modikhoz... háth most... -
#287 Bannert miért nem teszik már be...
Lehet átkénne méretezni ? -
MrAndree #286 A witcher cikket attól a ponttól nem tudtam komolyan venni amikor kedves cikkíró megeresztett egy ilyet, hogy "egy RPG legfontosabb eleme a harc". Meg lehúzta azért mert nőket lehet benne megdönteni és az milyen dolog már. Még kártyákat is kaptunk benne, borzalmas. Meg minek ilyen témákat boncolgatni mint a rasszizmus egy RPG-ben. Nevetséges volt az egész cikk. Néha elnézek oda azért röhögni a sok hülyeségen amit összehordanak meg a humorosnak hitt de iszonyat erőltetett "poénos híreiken". -
#285 De hallod, olyan hülyeségről karatyolnak, kijön egy videó, azt elkezdik túl mesélni, mintha meséket írnának. Semmit se írnak, hogy mikor jelenn meg mire és mikor, fejlesztők, kiadókról sem.
ennél a tarbantnál kiakadtam, már hogy lehet a mass effectet így hasonlítani?...