19778
-
gyuri12 #244 Az az új rakétavető féleség, azok a robotok, az új videóban bemutatkozó Wrex-pótlék mind mind olyanok,hogy "hoppá,az elsőben mennyire jobban néztek ki a dolgok".Ez a személyes véleményem,és ettől még meg fogom venni ezt a részt is,mert nem a stílus miatt szerettem meg az első részt sem. -
Például ? mert én még nem találkoztam ilyenel föleg hogy messze nincs kész a játék. -
gyuri12 #242 Persze hogy nem. Viszont ahogy nézegetem a videókat/képeket sok olyan dolog/karakter van,ami az ME1-hez képest gagyinak hat. -
MrAndree #241 De nem kötelező hordani... -
gyuri12 #240 Aki megveszi azt a játékot,kap mellé egy páncélt(igen,ezt) a ME2-ben. -
Megnyugodhatsz, mert ez a "Dragon age: origins" című játékból van. -
readswift #238 hát az első résszel a hátuk mögött, ezt nagy tehetségre vallana elkefélni :))
Újrajátszhatóságon bárcsak javitanának... AI-nak jól jönne egy "boost". -
gyuri12 #237 Már így is vannak olyan dolgok a játékban,amik szerintem design szempontjából abszolút nem illenek a játékba,de ez kiverte a biztosítékot... Nem szép,nem masszeffektes,no. -
Igy fog kinézni a Blood Dragon Armor.
-
readswift #235 FANVIDEÓK , ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
readswift #234 na látod ezt bizony jó tudni. De ez még nem a totál renegade karakterem lesz , most racionálisan fogok játszani, ahogy esik úgy puffan, utána ha végeztem kimásolom a mentést és végigtolom insane-n full felszereltséggel akkor jöhet a nemulass :D -
MrAndree #233 Bizonyára így van, hallottam, hogy sokat dícsérték. Csakhogy az a helyzet, hogy engem zavar ha akár csak egyetlen hibát találok vagy mondjuk valamit nem úgy fordítanak ahogy én tenném. Meg rohadtul idegesített, hogy az idegen neveket is magyarították. Aszári? Na ne már. Egyébként nem baj ha magyarítják, sőt jó mert így az is játszhat vele aki amúgy kihagyná csak nekem meg hagyják meg mellette a lehetőséget, hogy angolul vigyem majd. -
MrAndree #232 Pedig ha renegade vagy akkor igencsak érdemes beszélni a Council-al, olyan beszólásokat lehet nekik megereszteni, hogy öröm nézni. :) -
readswift #231 megfigyeltem hogy most hogy másodjára játszom (néhanapján, hardcore adept újonc ) , már a drótot sem adom le a councilnak küldik után, tök fölösleges, na éés azok a dialógusok finoman szólva nem tetszettek elsőre sem, gyakorlatilag semmi értelme nem volt leadni soha .Ami Pl . tetszett hogy a földiek meginterjuvoltak egy ízben, meg a rádió hírek . A councilt leszarom és ürszemét lesz belőlük ezúttal. -
readswift #230 hát amikor jött a döntéshelyzet én már akkor is kőkeményen elgondokodtam rajta hogy nem mentjük meg a councilt , kövi végigjátszásomban tuti kimaradnak a jóból :)).Akárcsak Ashley, ő mindig kimarad mert ő már csak egy egy tipikus redneck, és még a külleme is rajos , hogy örültem mikor ott lehetett hagyni , aviszontlátásra -
Ha az a csapat csinálja aki az 1-et akkor semmi gond nem lesz a honosítással. -
MrAndree #228 Magyarítani fogják, EA mindent magyarít. Én inkább abban reménykedem, hogy a magyarítás mellett meghagyják az angolt is választható nyelvként. -
" Akik esetleg abban reménykedtek, hogy az első részben szénné tuningolt Shepard parancsnokot irányíthatnak a második részben, el kell keserítsük.
Shepard koma tulajdonságai ugyanis nulláról indulnak megint. A BioWare szerint a Mass Effect 2 sztorija majd magyarázatot ad arra, miképpen lett a hősies Shepard parancsnok újfent mazsola, és nem kell félni attól, hogy a szokásos amnézia műsorszámot kapjuk az arcunkba.
A BioWare olyan szinten átvariálta az egész fejlődésrendszert, és a tulajdonságokat, hogy egyszerűen képtelenség lett volna az első részben megszerzett skilleket a Mass Effect 2-be implementálni. Azért a mentett állásainkat ne dobjuk el, hiszen például a beállítottságunk megmarad, nem kell újra összegyűjteni a renegade pontokat. Aztán ugye az is számít, a régi csapatból ki maradt életben, és ki az aki elhullott. "-gs
Ezt is ugy megkeverik hogy már nem lehet kiigazodni rajta...
-
EA-nél minden játékot magyarítanak, nem? Szerintem még csak nincs hivatalosan megerősítve, hogy magyar lesz, és azért írják, hogy angol nyelvű. -
Idióta EA... úgy szétcseszik a játékot, ahogy van. Az első rész 8000Ft-ja helyett lesz 11.000, ráadásul lehet, hogy nem is honosítják?!
Hát kapják be, tényleg :)
Remélem, ez csak valami tévedés...
Négy játékot vártam. A saboteurt, amiről kiderült, hogy iszonyatosan árkád lesz, a cod:mw2-t, aminek előrendeltem a fémdobozos verzióját, aztán bejelentették, hogy nem lesz fémdobozos verzió pc-re, az assassin's creed 2-t, amivel eddig semmi gond nincs, és a mass effect 2-t, ami, úgy látszik, drágább lesz, és az se biztos hogy magyarítják...
Fasza... -
Remélem hogy nincs mert a Dragon Aget szánják a BG utodjának. -
readswift #223 Nekem a gampley videók alapján a dragon age játékmenete meglehetősen primkónak tünt , gyepálás ment , ahhoz képest a ME egy taktikai kánaán? Nincs igazam? -
readswift #222 nemtom most vegyek -e TV-t és játszam végig megint minél többféle ending-el vagy várjak amíg jön a 2 -
Hát ugynéz ki sehogysem honositják link.
Persze a Dragon Age-nél is igy kezdödöt de azota már forditják. -
karakterátvitel részletek -
Nos ez alapján sajnos ezt is meg kell majd vennem, remélem ezt is legalább olyan jól honosítják majd mint az első részt. -
Isten lesz... Főleg a még jobban filmes párbeszédek tetszenek a legjobban, meg az átalakított HUD, meg a... meg a... minden :D
Ez is tuti vétel lesz, mint az egy. Csak remélem, az ea gondol majd az előző részre, és nem 12-13K-ért lesz megvehető. -
Ez részletkérdés. -
Hát az nem éppen teaser... az egy ingame trailer... -
Ezt te miből szűrted le? Abból az egyetlen teaser-ből? -
readswift #214 lényeges különbség az hogy míg egy mass effecthez untig elég a toolsetekre, tartalomkreációra kihegyezett unreal engine , MW-hez pedig ugyanaz eléggé FAIL kategóriát jelent -
Ennek a Mass Effect 2-nek tisztára olyan a fedezékrendszere mint a Mechwarriornak :D -
Valaki pls csináljon egy bannert.
Itt vannak a képek... háttérképek -
readswift #211 megnéztem nem bírtam megállni, az a spektrum kijelző a bolygó szkennelésnél elég wow :) Valszeg a többi játékfejlesztőnek eléggé betehet hogy ennyire magasra teszik a mércét ,yess -
Csak lenne már itt -
Hú basszus ez durva (jó) lesz... -
Új videó, soksok új infóval. -
MrAndree #207 Hát még nem jelentették ki egyértelműen, hogy egyszerre jön PC-re és konzolra de az EA általában egy időpontra szokta időzíteni a megjelenéseket /emiatt szívunk mi most a Dragon Age-el/. -
Méghozzá januárra... -
Lesz PC-re, és valószínüleg ugyanakkor jön ki, mint a többi konzolra. Pontos dátum szerintem még nincs, 2010 elejét mondtak asszem.