19778
-
#124 Vááá jöjjön már június 2... nagyon kiváncsi vagyok már.
Hogy én mi mindent köszönhetek a Jade Empire-nak, köszönöm azt a napot, amikor megkóstoltam ezt a játéktípust:)) -
#123 KIRÁLY! rohadt jó ötlet -
#122 Egyszerű. A játék elején kapsz pár kérdést és az alapján indítja majd el a gép a játékot. -
#121 Majd csak kitalálnak valamit a BioWares srácok :) -
#120 Jó, de ha full újat kezdűnk a második résszel? (nincs teleport mentés) -
#119 Ha megtartod a mentéseidet a 2. részig, akkor azok alapján fog a történet tovább menni... Így ha te pl Kaidan-t ölted meg az első részben, akkor Ashley ott lesz a 2-ben is, Wrex-el is ugyanez, illetve sok másik döntésünk is befolyásolja a második rész történetét majd. Csak ehhez kellenek az első rész mentései. -
#118 Kaidan, Ashley, Wrex úgy se lesz már a második történetben, hiszen volt lehetőségünk mindhármat kinyírni a történetben.
Volt egy kaidan-Ashley kill választás
meg volt egy Wrex lelövetése is...
-
#117 Remélem, ismét Sheparddal leszünk, és a csapatunk régi tagjai is megmaradnak. Nagyon nem örülnék neki, ha Shepard elpusztulna a normandiával együtt. -
#116 Új videó HD-ben:) -
#115 Új videó!
E3 -on tuti közponban lesz a gamma, sokan ezt rebesgetík -
#114 Infók az E3 előtt -
#113 Új kép! -
Kindred Blades #112 Ah, csak nem csinál belőle a BioWare akció játékot, így is pont elég (sőt, szokatlanul sok a fejlesztők korábbi játékaihoz képest). Egyszerűen nem profiljuk a TPS, már időtlen idők óta csak RPG-ket gyártanak, vagyis a Jade Empire óta hibrideket, ami működik. Egyébként is csak annyit jegyzett meg, hogy akciódúsabb lesz, az új nézet meg egyszerűen új kamerállást is takarhat - szerintem inkább spekulált, aki ezekből végleges következtetéseket vont le. Mondjuk azon a napon fejezem be a BioWare játékok vásárlását -és csatlakozok a letöltőkhöz-, hogy nekiállnak FPS-t csinálni.
@111
Hát, ha hozzák az első rész színvonalát, az rendben lesz :) Pláne ha a felfedezhető bolygók + MAKO kombinációval kezdenek valamit. Túl nagy különbségek nem lesznek a három epizód között, legalábbis ezt sugallták a fórumokon, amikor próbáltunk valamit kisajtolni az ottaniakból. Persze ez teljesen változó, de szerintem pl a Baldur's Gate óta a legjobb munkájuk a Mass Effect. -
#111 Igen, eddig ugyanaz, mint az első, és ez nem feltétlenül jó... még a zene is ugyanaz alatta mint az első részben... -
#110 Gametrailers TV A vége felé van interjú az egyik fejlesztővel! -
#109 Gondolom mint a Fallout 3-ban. na de ott nagyon gagyi a TPS!!! -
#108 Király, akkor no para! :) -
SaGa Jr #107 A bejelentés szerint az FPS nézet plusz lehetőség lesz a TPS mellett, nem pedig csak a FPS nézet lesz elérhető. -
#106 Ez eddig ugyanaz, mint az első rész, semmi fps hála az égnek. -
#105 Teljesen jó, nincs ezzel semmi gond :) -
#104 GDC felvétel, első játékmenetet bemutató vidi! -
#103 Hát ez nem túl jó... én nem akarok fps-t, olyan jó volt, hogy tps volt... annyi fps van már, kicsit unalmas. -
#102 "a játék első része egy RPG volt, ami akcióval volt fűszerezve"
Épp fordítva, szerintem egy akciójáték volt RPG elemekkel. És ha a folytatásban még inkább növelik az akciót, akkor az már egy tiszta akciójáték lesz. -
#101 Szerintem azért lesz olyan amilyen, mert az első rész forgatókönyvét nem tudják überelni, vagyis annál jobbat írni, hogy az RPG elemek minden része kitünően passzoljon a folytatáshoz nincs meg, ezért inkább több lesz az akció, de ne legyen igazam és méltó folytatás legyen. -
adammmmmmm #100 Egy másik GK hír
Hát a cikk alapján szerintem ez bukni fog. Max a történet lesz jó. Van már elég fps nem értem minek kell elcseszni egy amúgy is jó játékot. Nekem az is bően megfelelne ha a játé ugyanilyen maradna és csak a történetet folytatnák. Nem tom ki hogy van vele lehet mások jobban szeretik az fps-t de enyi erővel már inkább játszok a quake 4-el. -
#99 GK hír -
Kindred Blades #98 Aki nem beszélne angolul:
A BioWare és EA hivatalosan is bejelentették a Mass Effect 2 Xbox360 és PC-re való érkezését, 2010 elején.
Örülök, ha kivételesen tényleg egy időben jön a két platformra.
Bár Chris még nem mondott semmit, hiába szekálom rendszeresen, de lassacskán akkor befejezik a programot, aztán jön a bugmentesítés meg egyebek. -
#97 BioWare and EA have formally announced Mass Effect 2 for Xbox 360 and PC, both versions set to come in early 2010 -
lammaer #96 szerencsere en mar leszoktam/kinottem azt, hogy tovig ragjam a kormomet egy jatekra valo varakozas miatt. Mindig van valami, amivel el tudom foglalni magam, visszamenoleg is be van tarazva egy par jatek, amire nem volt idom, pedig tudom hogy jo. :)
-
#95 Hát jah, most így leszünk mi a másodikkal.
Egyik favorit játokmmá nőtte ki magát a me. -
#94 Na annak nagyon örülnék, ha nem késne PC-re, szerencsére én az első után már akkor kezdtem el érdeklődni, amikon kinn volt PC-n, de képzelem milyen szenvedés lehetett másoknak, akik várták. -
#93 előrendelhető -
#92 Új fejlesztők csinálják a MASS EFFECT 2-őt! -
#91 Emóció lol:D nem lett volna egyszerűbb a magyar érzelem szó használata? xD
Ettől függetlenül már nagyonnagyon várom... imádom a jó kis lelkizős történeteket^^ -
#90 hehe...ugyanez a szitu...pedig tetszett/tetszik, nem tudom miért nem nyomtam tovább ;) -
#89 Mégtöbb emoció a folytatásban -
#88 Háttérképek
Én már az elsőt be is állítottam asztali háttérképnek -
Fasiszta #87 Nem hinném hogy meghal Shepard.
-
#86 Lassan neki kéne állnom rendesen az 1nek és végre végigvinnem! -
#85 Jó, de és aki nem feküdt le Ashleyvel vagy az ufocsajszival? :D
Bár remélem Shepard megmarad a kettőbe.