19778
  • Prince23
    Vááá jöjjön már június 2... nagyon kiváncsi vagyok már.
    Hogy én mi mindent köszönhetek a Jade Empire-nak, köszönöm azt a napot, amikor megkóstoltam ezt a játéktípust:))
  • koschwarz
    KIRÁLY! rohadt jó ötlet
  • Pluskast
    Egyszerű. A játék elején kapsz pár kérdést és az alapján indítja majd el a gép a játékot.
  • Falcon87
    Majd csak kitalálnak valamit a BioWares srácok :)
  • Prince23
    Jó, de ha full újat kezdűnk a második résszel? (nincs teleport mentés)
  • Atkamon
    Ha megtartod a mentéseidet a 2. részig, akkor azok alapján fog a történet tovább menni... Így ha te pl Kaidan-t ölted meg az első részben, akkor Ashley ott lesz a 2-ben is, Wrex-el is ugyanez, illetve sok másik döntésünk is befolyásolja a második rész történetét majd. Csak ehhez kellenek az első rész mentései.
  • Prince23
    Kaidan, Ashley, Wrex úgy se lesz már a második történetben, hiszen volt lehetőségünk mindhármat kinyírni a történetben.
    Volt egy kaidan-Ashley kill választás
    meg volt egy Wrex lelövetése is...
  • Falcon87
    Remélem, ismét Sheparddal leszünk, és a csapatunk régi tagjai is megmaradnak. Nagyon nem örülnék neki, ha Shepard elpusztulna a normandiával együtt.
  • Atkamon
    Új videó HD-ben:)
  • Prince23
    Új videó!

E3 -on tuti közponban lesz a gamma, sokan ezt rebesgetík
  • Prince23
    Infók az E3 előtt
  • Prince23
    Új kép!
  • Kindred Blades
    Ah, csak nem csinál belőle a BioWare akció játékot, így is pont elég (sőt, szokatlanul sok a fejlesztők korábbi játékaihoz képest). Egyszerűen nem profiljuk a TPS, már időtlen idők óta csak RPG-ket gyártanak, vagyis a Jade Empire óta hibrideket, ami működik. Egyébként is csak annyit jegyzett meg, hogy akciódúsabb lesz, az új nézet meg egyszerűen új kamerállást is takarhat - szerintem inkább spekulált, aki ezekből végleges következtetéseket vont le. Mondjuk azon a napon fejezem be a BioWare játékok vásárlását -és csatlakozok a letöltőkhöz-, hogy nekiállnak FPS-t csinálni.

@111
    Hát, ha hozzák az első rész színvonalát, az rendben lesz :) Pláne ha a felfedezhető bolygók + MAKO kombinációval kezdenek valamit. Túl nagy különbségek nem lesznek a három epizód között, legalábbis ezt sugallták a fórumokon, amikor próbáltunk valamit kisajtolni az ottaniakból. Persze ez teljesen változó, de szerintem pl a Baldur's Gate óta a legjobb munkájuk a Mass Effect.
  • Atkamon
    Igen, eddig ugyanaz, mint az első, és ez nem feltétlenül jó... még a zene is ugyanaz alatta mint az első részben...
  • grebber
    Gametrailers TV A vége felé van interjú az egyik fejlesztővel!
  • Prince23
    Gondolom mint a Fallout 3-ban. na de ott nagyon gagyi a TPS!!!
  • rotator
    Király, akkor no para! :)
  • SaGa Jr
    A bejelentés szerint az FPS nézet plusz lehetőség lesz a TPS mellett, nem pedig csak a FPS nézet lesz elérhető.
  • rotator
    Ez eddig ugyanaz, mint az első rész, semmi fps hála az égnek.
  • Khabbas
    Teljesen jó, nincs ezzel semmi gond :)
  • Prince23
    GDC felvétel, első játékmenetet bemutató vidi!
  • Atkamon
    Hát ez nem túl jó... én nem akarok fps-t, olyan jó volt, hogy tps volt... annyi fps van már, kicsit unalmas.
  • Encore
    "a játék első része egy RPG volt, ami akcióval volt fűszerezve"
    Épp fordítva, szerintem egy akciójáték volt RPG elemekkel. És ha a folytatásban még inkább növelik az akciót, akkor az már egy tiszta akciójáték lesz.
  • mflex #101
    Szerintem azért lesz olyan amilyen, mert az első rész forgatókönyvét nem tudják überelni, vagyis annál jobbat írni, hogy az RPG elemek minden része kitünően passzoljon a folytatáshoz nincs meg, ezért inkább több lesz az akció, de ne legyen igazam és méltó folytatás legyen.
  • adammmmmmm
    Egy másik GK hír
    Hát a cikk alapján szerintem ez bukni fog. Max a történet lesz jó. Van már elég fps nem értem minek kell elcseszni egy amúgy is jó játékot. Nekem az is bően megfelelne ha a játé ugyanilyen maradna és csak a történetet folytatnák. Nem tom ki hogy van vele lehet mások jobban szeretik az fps-t de enyi erővel már inkább játszok a quake 4-el.
  • Prince23
    GK hír
  • Kindred Blades
    Aki nem beszélne angolul:
    A BioWare és EA hivatalosan is bejelentették a Mass Effect 2 Xbox360 és PC-re való érkezését, 2010 elején.
    Örülök, ha kivételesen tényleg egy időben jön a két platformra.
    Bár Chris még nem mondott semmit, hiába szekálom rendszeresen, de lassacskán akkor befejezik a programot, aztán jön a bugmentesítés meg egyebek.
  • robotnyk
    BioWare and EA have formally announced Mass Effect 2 for Xbox 360 and PC, both versions set to come in early 2010
  • lammaer
    szerencsere en mar leszoktam/kinottem azt, hogy tovig ragjam a kormomet egy jatekra valo varakozas miatt. Mindig van valami, amivel el tudom foglalni magam, visszamenoleg is be van tarazva egy par jatek, amire nem volt idom, pedig tudom hogy jo. :)
  • Prince23
    Hát jah, most így leszünk mi a másodikkal.
    Egyik favorit játokmmá nőtte ki magát a me.
  • Atkamon
    Na annak nagyon örülnék, ha nem késne PC-re, szerencsére én az első után már akkor kezdtem el érdeklődni, amikon kinn volt PC-n, de képzelem milyen szenvedés lehetett másoknak, akik várták.
  • Prince23
    előrendelhető
  • Prince23
    Új fejlesztők csinálják a MASS EFFECT 2-őt!
  • Atkamon
    Emóció lol:D nem lett volna egyszerűbb a magyar érzelem szó használata? xD

Ettől függetlenül már nagyonnagyon várom... imádom a jó kis lelkizős történeteket^^
  • gfreak
    hehe...ugyanez a szitu...pedig tetszett/tetszik, nem tudom miért nem nyomtam tovább ;)
  • Prince23
    Mégtöbb emoció a folytatásban
  • Prince23
    Háttérképek
    Én már az elsőt be is állítottam asztali háttérképnek
  • Fasiszta
    Nem hinném hogy meghal Shepard.
  • grebber
    Lassan neki kéne állnom rendesen az 1nek és végre végigvinnem!
  • Prince23
    Jó, de és aki nem feküdt le Ashleyvel vagy az ufocsajszival? :D
    Bár remélem Shepard megmarad a kettőbe.