19778
-
Rentadar #3525 Érdekes, hogy az új karakterekkel kapcsolatban sok a vegyes érzelem. Én részemről sosem éreztem azt, hogy bármely karakter backstoryja is sántítana az 1 karaktereihez képest. Sőt, bizonyos esetekben az újak erősen odacsapnak a régieknek.
A kidolgozottabb mellékküldik meg mit akarnak jelenteni konkrétan? Annyi volt, hogy hallottál valamit valahonnan valakitől vagy valamiről, hogy valahol valami nem stimmel. Ez a furcsa mondat jelzi azt, hogy mennyi backstory jellemezte ezeket a mellékküldiket. Nem mondom, volt 1-2 értelmes, amire mondhattad, hogy nahát ez igen. De a többségnek nem igazán volt értelme.
A storyról nekem összességében annyi a véleményem, hogy ugyan kevesebb volt (igaz ez is rohadt szubjektív, most az egyszerűség kedvéért nézzük csak a főszálat), de sokkal több szálat indítottak el, mint amennyit lezártak. Kevesebb volt a wtf pillanat a gameben, ami egyelőre fel lett áldozva a 3. résznek. Most nem csinálták azt mint az 1-ben, hogy élesen elválasztották a story és nem story missákat. A mellékküldikben is sokszor előkerül a főszál, ami ettől sokkal természetesebbnek tűnik, és nemcsak holmi egyéb háttérben futó dolognak. -
fanfany #3524 Igen Ez 95%szerintem!
Minden benne van sztori ok,taktikázni is kell nem lehet csak ész nélkül lövöldözni(nehezebb fokozaton föleg!)Kicsit stratégia is!Mondj 1 játékot a mult évböl a Dragon Age-en kivül ami a nyomába érne!De degradáljuk le FPS-re mert ez nem az!Végül nem tudom milyen játék nyerné el a tetszésedet? -
#3523 Ja értem :D
Köszi! :) -
#3522 Őt pont az iff-es küldin tudod majd felszedni. -
Neton #3521 Pont az IFF küldinél szeded fel. :D -
Neton #3520 Na, valaki próbálta már a warez telepítést Collectors kódokkal? A magyar felirat valahogy nekem is kicsit nyesi a csőröm. Az első részt is fel lehet valahogy rakni amúgy angolul, már nem emlékszem rá, hogy hogyan sikerült. -
#3519 Legion nevű potenciális csapattárs Geth-tel hol lehet találkozni? Minden küldetést megcsináltam, már csak az IFF-ért kéne mennem, de még csak hírét sem hallottam ennek. Viszont csak 100-as csapattal szeretnék belevágni a lecsóba. -
Richardix #3518 a képen látszik, hogy grafikailag azért ottvan a játék (habár a hajak sztem elég csúnyák) Legalább ebben jobb az elsőnél :P -
#3517 Én is hasonlóan érzek a 2. rész kapcsán, valóban csalódás. Persze mint önálló játék, nagyon is oké, de az elsőhöz képest visszaesés. -
#3516 grrr. foglalkozok mindenki hülye nyomorával a hajón és mire Mirandához érek kiakad és összeveszünk! menten lefosom a lábam. -
#3515 badassss! :D
-
#3514 Jó estét.
Megszereztem a játékot de orosz valaki magyarosítást tudna linkelni vagy angolosítást.
amúgy nagyon jó a játék csak sajna nem tudok jól oroszul. -
#3513 DLC-ben lesz majd jármű. -
raepa #3512 Ezt a biowarenel (vagy eanal, mindegy) komolyan gondoltak, hogy lesporoljak az angol nyelvet a k-europai valtozatrol? Nem fert volna ra az a +50 mega a lemezre, vagy mi? -
Richardix #3511 naigen, mikor elöször hallottam erről a hűtőtárcsás, vagy milyen megoldásről, azt hittem olyan lesz, hogy ugyanolyan túlmelegedős mint volt, csak ha túlmelegszik kicserélhetjük a tárcsát és ölünk tovább. ez viszont egyszerű lőszeres... csalódtam :( -
#3510 Amúgy ez a lőszergyűjtéses dolog nagyon nem jött be. Sztem sokkal jobb volt az 1.részben a visszatöltődéses. K.rvára rühellem mikor lövöm a "Főg.cit" oszt kifogy a skúló..! K.rvaannyát..! -
Richardix #3509 a mellékküldetések is.. az egy dolog h kb harmadannyi van (sőt...) de az 1-ben kidolgozottabb történettel rendelkeztek a mellékküldik, itt inkább csak kidolgozottabb tájjal.. szuper :S 1-ben sok küldetésnél volt lehetőség lebeszélni a rosszfiúkat, itt a küldetés menete annyi, hogy megyünk, ölünk, küldetés kész.
Aztán, ami nálam mélypont az a játékkezdés. Vagy egy meglévő karaktert importálsz (ami azért jó húzás) VAAAGY kapsz egy teljesen random sztorit, amit kösz kihagyok, tehát csak meglévő karakter importálásával lehet normális játékot kezdeni... legalább lett volna vmi kérdőív, amit át is ugorhatsz, vagy válaszolhatsz a fontos dolgokra (tanács, wrex, románc, Virmire, stb) Pl. most akarok egy renegade karit, ami hagyta veszni a tanácsot, meg minden, de végig kell hozzá vinnem az 1-et, amihez most nincs túlzottan sok kedvem.
az 1-ben társaink remekül kidolgozott háttérrel rendelkeztek, néhányukkal komolyan együttéreztem (pl. Wrex), itt... ez a hatás elmaradt. Valamint a személyes nyavalyák is... milyen hülyeség h mind a 11 (illetve 13) csapattagnak van vmi elintézendő dolga, ráadásul egyszerre?! 1-ben csak 2 ilyen volt (illetve 3 ha számoljuk Talival a geth fájlokat) a 6-ból, és az úgy rendben is volt.
Következő menüpont: Spoiler! Én a ME1-et úgy kezdtem el anno, hogy SEMMIT nem tudtam róla, és hozta is a hatást. a 2-ről viszont mire kiadták az egész történetet tudtam szinte, és épp ezért jópár állejtés, és mély benyomás elmaradt... kb az összes. Nemtom miért kellett ennyire terjeszteni az infokat, tudhatták volna, hogy 0 hype-al is gyak. változatlan marad a rajongói táboruk.
Ha már történet, mi ez? Az 1-ben a látszólag különböző küldetésekben végül öszseállt a nagy egész, az összefüggés, ami a végén megadott egy hangulatot. Itt összetoborzunk egy csapatot, és Stáblista... jóformán.
Az egyetlen dolog ahol meglepődtem, az az volt mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiderült, hogy a Begyüjtők protiánok voltak
a többi... semmi.
Zárásképp, olvassátok el ezt, és mondjátok meg: Ez a játék 95%? -
#3508 En most ujra kezdtem kogeci modban:D -
#3507 Hát nem tudom, most vagyok a vége fele, az első rész is isteni volt, de ezt a 2-t ha a harmadik rész még inkább felülmúlja, az tuti,hogy az a év, hanem az évtized játéka lesz!!!! -
#3506 Sztem nem ez a lényeg, de mivel az emberek töbsége paragorn beállítotságú ezért mindenki meg akarja majd menteni. És pont ez a jó benne, hogyha ilyen leszarom tipus vagy mint te, akkor játszol ahogy játszol és vagy meghal vagy nem.:) -
#3505 Nekem az nem tetszett hogy úgy állította be hogy muszáj kb mindenkit megmenteni a végén mert erről szólna a game.Hát én magasról le fogom szarni ki hal meg. -
#3504 Jah a Mako jobb volt bármennyire szidták,azért vették itt ki,mert sokaknak nem tetszett. -
#3503 -
#3502 Persze az AC2 designer a saját játékáról beszélt,de itt inkább igaz. -
Richardix #3501 hát ez is kicsit el van szállva a játéktól... a nyersanyag gyűjtés megváltozott, de nem lett jobb, sőt... az 1-ben is uncsi volt, DE legalább útbaestek a mellékküldetéseknél, ÉS nemoszt-nemszoroz alapon müködött. itt a mégunalmasabb szkennelés, ráadásul muszáj gyűjteni, mert a fejlesztések nem épp nemoszt-nemszoroz dolgok... -
#3500 Persze én is. Már vagyok annyira kocka hogy tudjam mit? hol? hogyan? kivel? mikor? keressem, csak azért mikor végigmentem az OST-n akkor kicsit lehangolt, hogy most álhatok megint neki kutatni a lényeget... -
Morgolodo #3499 Az eleje, amikor lezúzzák a Normandy-t, az dettó Freespace. Még a sugár nyaláb hangja is. -
#3498 Végigvittem,legjobb gamma amivel valaha játszottam,meg is veszem ha lesz egy kis zsém. Erre is igaz amit az Assasis's Creed 2 egyyik készítője mondott,hogy a játék(game) szó nem megfelelő szó rá(nézzük csak ellentétként a MW2-t) hanem "experience"=élmény. Nagy Sci-fi fan vok(könyvek,filmek) szal a ME1-2 nekemse játék volt hanem jóval több. -
Knabb #3497 Mittomén :D én bármit megtalálok ha nagyon akarok úgyhogy nem zavar :D -
Knabb #3496 Megesik -
#3495 Nem ugy értem teee.... Hanem hogy OST mi a tökömnek adnak ki akkor, ha a zenék fele lemaradt róla??? -
#3494 Mivel oldalanként kb. 100 hsz. van csak 2-t olvastam el. Persze lehet átszaladtam felette... -
#3493 Mellesleg én ugy csináltam volna a készítök helyébe hogy csinálok egy kieget vagy a 2 őt arra sztorira irom, hogy számold fel a gethek megmaradt állomásait és erőit. És a sztori végére berakom a halálom. Amit aztán mondjuk 3nak vagy 2őnek is nevezhetnénk. Végülis egy kiegészitőbe tutira 2 nek meg kicsit kevéskének de belefért volna. Aztán a sztorit lehetet volna ugy folytatni mint ezt a kettőt, csak már nyertek volna plussz 1 játékot vagy komplett kiegészítőtt:) Nem? -
Knabb #3492 Nagyon sokat kellet utána kutatni :D -
#3491 CE-nél csak magyar, lengyel , cseh felirat választhato telepitésnél szoval ha valaki angol feliratot szeretne az a warez dvd-röl telepitsen -
#3490 De amugy milyen jó hogy OST-n nincs rajta, de netről innen onnan leszedhetem ha nagyon kutatok:D -
#3489 Gamekapocs teszt 95% -
Knabb #3488 De, pár oldallal alrébb bevolt már rakva 2-3szor is :D -
#3487 Nekem amúgy az első rész óta a freespace feelingem van a mass effect univerzumtől :)
Lucifer
Sovereign:
-
Richardix #3486 nem kell fentlennie az 1-nek, csupán a mentési fájloknak.