19778
  • Richardix
    Am akik azt mondják, hogy a történet gyenge lett, azért gondoljanak bele, hogy a sztori nagy része megjelenés elött kiderült.. hogy kikkel leszünk, hogy kik lesznek az ellenségeink, hogy Shepard meghal és újraépítik.. ezt mind előre tudtuk. Így persze h nem üt akkorát a sztori (habár ez akkor se változtat a tényen, hogy az egész egy nagy toborzás)
  • DarkSector
    majd kiderül évvégén.
  • simon7108
    Cerebrus Network kell ha DLC-ket akarsz letolteni!ha nincs kodod hozzá akkor fizetni kell érte nemtudom mennyi pénzt:Dde ha van kodod és értelemszeruen minden dobozban van igy az elso 2 DLC ingyenes!aztán kitudja lehet még lesznek ingyenes DLC-k de egyelore 2 DLC-van és mind a 2 ingyenes de ezt már elmondtam:Dde hamarosan jon még1 ha jol tudom de azt nemtom,hogy ingyé lesz e!?
  • Tinman #3402
    Cerberus Network akármi jár nekünk... ez eddig remek.
    De mit lehet vele letölteni!? Valaki bővebben? Normandy Crash Site is jár?
  • simon7108
    nem véletlenul az van ott:)év játéka!:D
  • torma1
    -- Download Ruby and the script to fix the CRC of the coalesced.ini install ruby and unpack the rb script to ...\\Mass Effect 2\\BioGame\\Config\\PC\\Cooked the place where you also finde the coalesced.ini

Ez hogy van?? Letöltöttem, telepítettem de nálam nem csinál semmit! ruby.exe csak egy fekete ablakot nyit ki.
  • Richardix
    Valójában a galaxisnak tett hőstetteiért cserébe a Hold sötét oldalát Shepard arcára formálták. VAn ott egy szonda ami nonstop vetíti a felvételt róla :P
  • w77d
    nna végre megjött az értesítő, emg is rendeltem a Collectors Editiont
  • jocking
    Én is úgy tudtam, hogy a citadelnél van a kaja, de ott csak 3 féle bolt van. Fegyver, szuvenír meg egy kávézó. Az első kettőben értelemszerűen nincs, a kávézó meg üres.
  • DarkSector
    Top 1 a játék...
  • Tinman #3395
    Most hívtak 576-tól... szerdán kezdik meg a kiszállítását a CE verzának!
  • simon7108
    szerintetek hamarabb fog jonni a 3. rész mint a 2. az elso után?
    mert elvégre már megvan az alap csak uj torténet kell neki!legalábbis nem orulnék ha mégjobban le egyszerusítenék....
    hagyjanak meg mindent ami ebben van csak adjanak hozzá 1 uj torténetet és mehetunk:D
  • DarkSector
    jah a mi ködünk is benne van Helyi Csillaghalmaz...:D
    ez elgondolkodtató...
    lehet ez valóságban is így van? néha shepard-ék szondákat lövögetnek a földre, és ezek a fura jelenségek, amire asszonnyák hogy ufókat látnak, meg hullócsillagok, meg ienek...?
  • zozyk
  • Goaulds
    Ha végigviszem , ezt is lehet elölről kezdeni ahol abbamaradt skilekkel pénzel stb vel... nehezebb fokozaton mint az 1 ben?
  • Pares
    Rájöttek, hogyan lehet könnyen modolni a játékot.
  • DarkSector
    énis zenét halgatok ienkor...én amugyis élvezem, nem unalmas...:D
  • DarkSector
    kívülről nem tudom, de ezeket jártam meg eddig 100-ra, ebben azt értve, hogy a bányászható bolygókon a 100% a "Kimerült" -ségig feltérképeztem....ezek közül tuti ennyit nekedis kell találni, amúgy a télleg iszonyat gyengén adott, asszem 3-5bolygó volt, ahol annyit adott, hogy a jelző minimum 3/4-éig felugrott, de ha találsz valahol, akkor ott 90%-ban csak ezt fog adni...
    amúgy én szondát csak olyan helyekre lőttem, ahol jelentőssen felugrik a jelzés, a fél, és az alattiakkal nem foglalkoztam, mert ha azokat is összeszedtem volna, 100x mehetttem volna megtölteni magam szondákkal.

Nubia
    Árnyéktenger
    Omega
    Homok
    Sas
    Kígyó Csillag
    Ismar
    Helyi Csillaghalmaz
    Külső perem
    Caleston Hasadék
    Félhold

eddig ezeket jártam be úgy, hogy vissza már csak akkor kell mennem, ha kijön egy új dlc, ami ezeken a bolygókon csinál + leszállási területet...:D
  • simon7108
    meg lehet azt csinálni a játék vége után is!
  • Goaulds
    Én is úgy csinálom két rendszerben lévő bolygószken közt hogy megcsinálok egy küldit , majd vissza a munka :)
  • Daell Drow
    Na en is meg kaptam az ertesitot, holnap itt lesz. végre valahára...
  • USAMEN POWER
    Azok közül aki végigvitte, van olyan aki lescannelte már az összes bolygót ? Mert én addig nem fejezem be a gamet még az összes bolygó ki nem merül ! Unalmas, de egy kis zene mellett, sör mellett, nomeg fórumozás közben megoldható..
  • simon7108
    most komolyan mi ebben a spoiler?
    csak annyit mondtam,hogy a végén lehet választani,hogy folytatod e a játékot vagy kezdesz 1 uj játékot a karaktereddel....
    az meg,hogy valaki meghalhat a társaid kozul nem spoiler mert a fejlesztok még a játék megjelenése elott megmondták,hogy nehéz dontéseket kell majd hoznunk!
  • Gubberx
    yuppiii 2 óra és megyek érte :D:D drágaszááág :D
  • Sephi
    Na megvolt ez is. Jo volt, de az elso reszt jobban tetszett. Volt benne eleg WTF es varom a harmadik reszt.

SQJ a te velemenyeddel teljesen egyetertek, pont igy ereztem en is.
  • pxxl
    ok thx :)
  • USAMEN POWER
    A Homokóra csillagködben, Osun naprendszeren belül van egy Erinle nevű bolygó. Azt scannelem, és qrwa sok a nulladik elem !
  • Gundark1234
    Ne várj tovább. Én alig 5 perce rendeltem meg a CE-t. Szóval akinek kell annak hajrá a CD GALAXIS webshopba mielőtt elkapkodják
  • EndreMan
    Most nem azért de szerintem ez egy rohadt nagy spoiler!
    Most előre tudom hogy ez lehetséges, nem alakul úgy a történet hogy valakivel bármi történik stb.
    Direkt 1 hete nem jövök a topicba hogy ne tudjak ilyeneket,mert várom a
    CE-t,csak azért néztem be hogy lássam, esetleg másnap jött-e már róla értesítése,erre ezt kell elolvasnom.
    Menj a francba Simon....Feltétlenül el kellett büszkélkedned ezzel nem?
    Idióta
  • Goaulds
    HA egy bolygót letapogatok és ha van rajta bármiféle anomália is akkor a célkeresztben egy fehér nyíl mutatja merre található?
  • pxxl
    járkálok én is persze, de eddig cask 1-2 küldetésen volt egy kevés, meg a lezuhant normandiánál volt. szval van vagy 1200 eddig xD
  • simon7108
    eloszor én is alig találtam de kell járkálni a galaxisban:)ne csak ott járkáljál ahol vannak Relék hanem menjél ki beloluk és ott fedezd fel a bolygokat!nem véletlenul lehet venni uzemanyagot:D
    meg van 1 rendszer abban van 3 aszteroida aminek nulladik elembol van a magjuk na azokon rengeteg van!
  • pxxl
    nah mostmár idegesít. pláne ezután a kép után :D hol a halálban van nulladik elem? :/
  • DarkSector
    én eddig mindent felszedtem, és nem kaptam induláskor semmit....:D
    és eddig minden fejlesztést megvettem és kifejlesztettem

• simon7108
    na végigvittem!
    és mindenki tulélte:)
    amugy nem a kuldetésre indulás elott folytatod!mert a kuldetések készek és a csapattagok is arrol beszélnek,hogy milyen nehéz dontést hoztunk meg megkoszonik,hogy megmentettuk oket!
    ja és ha a folytatást választottam késobb még lehet importálni a karakteremet 1 uj játékba?mármint,hogy amivel játszottam késobb is kezdhetek ujat?
  • wesker24
    Na én is beimportáltam a régi Mass Effect 1 lvl 48 Vanguard mentésem !
    Már rögtön a gyengélkedöben az elején ezeket adta !

+ 1000 TP
    190 Paragon pont
    90 Renegade pont
    + 120k kredit
    + 2500 minden nyersanyagból

• Goaulds
    Biotikus vagyok, és igen főleg a szingularitás de akár a vonzás emelés stb ami biotikus lassu villámként megy a cél felé. Mass effect 1 ben is biotikus voltam de ott a szingularitás gyorsabb volt :) na mind1 megvagyok ezzel...

Ma kipróbálom amit mondtál hogy felfelé nézek a lapulo célpontra és ugy használok valamit hátha a fejét elkapja nekem is...jaah és persze én sem a világ végéről lövök :) mindig megvan a célszemély piros élete pajzsa stb...nem tudom most hogy milyen nehézségen játszom de az utolsó előtti, azaz ettől 1 nehezebb van. Én ugy érzem keményebb sokkal mint az első része volt.

Nekem az is volt mikor mentem Asyhly bolygójára azokat a beszedőket vagy miket ölni...le kellett ugrani kicsit és egyből ment a harc, a két társam meg valahol fent maradt kalandozva, hiába adtam a parancsot hogy jöjjenek semmi...a radaromon is épp hogy láttam hol állnak , annyira nagy volt a távolság köztünk, de bármilyen képességüket is használtam "torzitás" ami ugye neki instant nekem meg megy a villám gömböm, vagy a kábitó lövés stb....
    Na nem baj kitaktikázom nem probléma, csak szivesebben használom más képességeit mint az enyémet ha nagy a harc :) és általában mindig kemények...
  • Sir Quno Jedi
    Jah a társak néha felmásznak ide-oda a harc hevében.
  • SaGa Jr
    Milyen képesség ennyire lassú? A leglassabb amit eddig láttam az adept singularity képessége. Az megy a leglassabban, a többi hozzá képest olyan mint a szappanozott villám. Persze nem a világ végéről kell küldözgetni a csapásokat, hanem mikor már látszik az ellenfél mint érvényes célpont, így elkerülhető hogy esetlen kimozogjon a támadás elől, bár amilyen trükkös egynémnely power az még a fedezék mögé is bemászik.
    Lehet is ügyeskedni azon milyen irányba indítod el úgy hogy a célpontod körvonalát adó vörös körvonal látszódik. Kedvencem a meglapuló ellenfélre úgy indítani a lökést hogy felfelé nézek és arra lövöm ki a power-t miközben azért még látszik a célkeret, akkor fentről csap le a támadás. :)

Társaknál én még nem tapasztaltam olyan helyzetet amit leírtál. Ha olyankor adtam nekik utasítást valamilyen támadó képesség használatára mikor nem látták a célpontot akkor míg látótávba nem értek nem használták (sőt volt hogy még akkor sem).
    Falon keresztül, másik szobából rálátás nélkül pláne nem.
    Olyan volt hogy nem láttam a társamat (szerintem ő sem láthatta a célpontját) és fogalmam sem volt hogyan támadott de végülis megtaláltam fedezékbe húzódva valami ládahalmon ahonnan speciel pont volt rálátás a célpontjára. Ez volt a legközelebb ahhoz amit te tapasztaltál.
  • Sir Quno Jedi
    Már amikor orbitális pályára állsz akkor mondja, hogy van-e anomália. Ha nem mondja, akkor nincs is és kár szkennelni.