Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Késõbb valamelyest megenyhül, sõt a Kaszás elpusztítását már helyesli (ellentétben a rejtõzködõ fickóval).
Azon se érdemes felakadni, hogy Miranda nemi hovatartozása kérdéses, hisz csupán az apja kromoszómáiból hozták létre <#eplus2>#eplus2>
Csapattagként kimondottan hasznos, de társnak végig hûvös marad, ellentétben pl. Talival, aki látványosan tud rajongani a fõhõsért (õt ezzel a fertõzésveszéllyel hozták nehéz helyzetbe)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Kedves leányzó, el lehet vele csevegni, romantikázni is lehet vele, eteti a halaidat, ha megkéred rá - nem a csapatnak a hajó személyzetének tagja, õt is elrabolják a begyûjtõk, s nálam sajnos meg is halt, a szemünk láttára cseppfolyósították.
Talival megbeszéltem a dolgot miután Légió maradt és hûséges lett mindkettõ.
Ki az a Kelly? Olyan nevû csapattagom nincs.
http://www.akciofigura.hu
Viszont én megtudtam beszélni Talival igy õ is hûséges lett meg Légió is.
De most beszélgettem Thane-el és odaadtam magam neki 😄
Ki az a Kelly? Olyan nevü csapattagom nincs.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Btw ha átadjuk a Cerberusnak Legion-t akkor adnak 50k kreditet érte 😊
Zaeed-dal elsõre én is megmentettem a finomítóban a munkásokat, de hozzám így is hûséges maradt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gondoltam, de lényegtelen. Legközelebb Insanityn próbálkozz, és garantáltan nem lesz pofonegyszerû.
"Ha jó pontot akarok, akkor a felsõ válasz, ha rossz pontot, az alsó válasz, ha semlegest akkor a közepes."
Ha azt vesszük, hogy már az elsõ részében is pontosan ugyan így volt a válaszok elrendezõdése, akkor nem értem, hol a probléma? Külömben meg a felsõ válaszért nem jó pontot, hanem Paragon pontot kapsz, az alsóért meg nem rosszat, hanem Renegade-et.
Tudom, hogy ezek valahol azt sugallják, hogy jó vs. rossz, de nagyon sok esetben nem így van. Az elsõ résszel ellentétben itt sokkal jobban össze vannak mosva az döntéseid etikai következményei. Sokszor van úgy, hogy a Renegade döntés az ésszerû, a Paragon meg csak fölösleges kockázat, mert mondjuk megkönyörülsz egy gazfickón, és ehez hasonlók.
"Ha választanom kell a végén, kit vigyek, akkor meg legalább 8 ujjal mutogatnak a tökéletes választásra (amúgy becsukott szemmel sem nehéz kiválasztani a feladatra legalkalmasabbat)"
Azért jó lenne, ha nem esnél ekkora túlzásokba.
Nekem Jack és Zaeed nem lett a barátom, de Jack-et nem értem miért mert visszamentem vele oda ahol kisérletezgettek vele és fel is robbantottam.
Zaeed gondolom azért mert a finomitóban az embereket mentettem meg inkább.
Csaj karaktert inditottam, de egyik csajt sem sikerült lefektetnem 😞 vajon miért? kivették a második részbõl ezt? az elsõben sikerült.
Ha választanom kell a végén, kit vigyek, akkor meg legalább 8 ujjal mutogatnak a tökéletes választásra (amúgy becsukott szemmel sem nehéz kiválasztani a feladatra legalkalmasabbat)
de tudom, egyéni szocprob.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(Bár biztos Insanity <#sniffles>#sniffles>)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egész játék alatt 2szer haltam meg. Most igy olvasgatva a forumot jöttem csak rá, hogy a társaim akár meg is halhattak volna a végén. Egybemaradt a hajóm, senkinek nem esett baja, hiszen a játék szinte erõszakkal tolta a képedbe azt a karaktert amelyet választanod kellett a csapatok élére.
Kár, hogy az egyszerûsítés lesz a trendi manapság, lassan teljesen elveszik a kihívás a játékokból. :S
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Aztán irány fel a felsõbb szintre és ott fog ácsorogni a "játékárustól" jobbra, 3 kijelzõ elõtt a célszemély.
2. Milyen adattöredék? Ez az elsõ feladat amit ad vagy a második? Az elsõnél elballagsz a térkép másik végébe, ahol a taciállomások is vannak. Ott van a 3 terminál szétszórva. Megkeresed, feltöröd és teszed a dolgod.
Ha a második feladatra vonatkozik a kérdés, akkor egy van a bárban, egy a lépcsõ aljánál ahogy lejössz Liara-tól és még 3 a market zónában (a lépcsõvel szemben ami felvezet a kisasszonyhoz), csak meg kell találnod õket.
Valamint Liarának kéne adattöredék, hol találom a terminálokat?
Fölösleges adatok terhelik a memóriát, ami egy idõ után kevés lesz a játékhoz, s szaggatni kezd.
A siker meg biztos amennyiben van elég pontod, hogy aktiválhassad akár a paragon akár a renegade opciók bármelyikét sosem kétséges a kimenetele így a siker esélyének növelésére itt semmi szükség.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ha valamelyik kísérõd nem lojális akkor valaki meg fog ott halni. Lényegtelen hogy az most konkrétan a pajzsot mûködtetõ egyén vagy valamelyik társad akit ide magaddal hoztál. Ha valamelyik nem teljesn hûséges az potenciális veszélyt jelent az egész bandára nézve. Hogy mennyi és ki lesz itt a veszteség azt nem tudom mi alapján dönti el a gép, mert ebben az esetben bárki lehet a 3 jelenlévõ társad közül aki ottmarad.
Na ez az igazán lényeges, mert ez mindent ami magának a választott hivatásnak a lényegét adja, arra befolyással van, plusz a saját karakterednél ez határozza meg mennyivel szorzódik fel a már megszerzett P/R pontjaid száma és mennyi nyílik meg a lehetõségek közül a befolyásolásra. A teljes skálát azok nyitják meg, amik a +100%-os specializációk.
Adept esetén ez a Bastion, Engineer esetében a Mechanic, Infiltrator esetében az Agent, Sentinel számára ez a Guardian, Soldier-nek a Storm Trooper, míg a Vanguard esetében a Champion. Ha a másik specializációt választod az adott class esetében, akkor dúrvább harci gép lesz, nagyobbat sebez, gyorsabban öl, de nem éred el a legmagasabb szintû befolyásolási lehetõségeket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha ez a megállítós jelenet kimaradt, akkor gyere be újra az eredeti útvonalon (el a turian õr mellett aki kis terminál elõtt ácsorog). Ha más nem megy menj ki a Normandy-ra és gyere be újra.
Battletag: coolpet#2467
Például infiltrator esetében specializálódhatsz agent-re (hoszabb álcázási idõ, +100% p/r pontmennyiség, egyéb bonuszok) vagy válaszhatod az assassin-t (+70% p/r pontmennyiség, nagyobb sebzés, hosszabb ideig tartó lassítás mikor sniper-kedsz, dúrvább tech sebzés). Békéltetéshez az agent a megfelelõ spec, ha viszont te a másikat jobban kedveled (specializálódást) akkor sincs gond, csak bemész a laborba és újratrenírozod magad. 3000 element zero és megteheted, hogy újra elosztod a pontjaidat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nálam már elõfordult az, hogy simán el tudtam menni az õr mellett és nem csinálta meg a letapogatást (kimaradt a jelenet). Nem tudtam használni én sem a belsõ transzportot, így elindultam kifelé hogy majd visszamegyek a hajómra és mikor mentem kifelé akkor bejött a video. Hogy miért maradt ki máig nem tudom, de szerintem nálad is ez lesz a hiba.
Ha ez megvolt csak beszélj a biztonsági fõnökkel és fel lesz frissítve az állapotod, így már tudod majd használni a közlekedési eszközöket.
Ugyanez a lehõtésg volt a Tali VS Legion-nél is !
Igy nálam mindkettõ megmaradt ! Habár én amikor a képességeknél vélasztani kellett akkor a Támadó tapasztalatnál 4-es szintén a Bajnokot választottam !
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
pl jack meg mirandanal volt hogy miranda, jack és ennyi, nem volt 3.
kipróbáltam mirandás választ, akkor az sértõdött be, utána meg mondom visszatöltöm a mentést, és inkább jack sértõdjün meg, de már bánom, mert miranda-nak a végén semmi haszna nincs. :S
http://www.megaupload.com/?d=D9OYH4MJ
A fellegvarban van egy olyan kuldi, hogy beszeljek a tanaccsal, de nem tudok felszallni a siklora. 5let?
Battletag: coolpet#2467
Amikor elraboltak a legénységet akkor én azonnal át mentem az Omega 4 relay-en ! Akkor már rég megvolt csinálva LLegion küldije is csak az N7-es melléküldik voltak hátra !
Amugy Kelly-vel én is jobban voltam flörtölés vacsora is megvolt de a szobámba még nem tudtam felhivni ! Habár sejtem hogy lehetne megcsinálni csak nekem nem jön össze !
Jelenleg Miranda-val romantikáztam õt fel is tudom hivni a szobámba ha szakitok Miranda-val ott van Tali azzal lehet romantikázni és akkor öt is fel lehet hivni hozzánk ! Viszont ha szakitok mindkettõvel gondoltam Kelly-t is idõvel fel lehet majd csalogatni de csak nem jött össze !