19778
-
#8335 Ja arra gondolok, aki ott szívja mindig a cigit és lehet vele beszélni. Gondolom Ő pénzelte Shepard újraélesztését -
gyonax #8334 Nekem a quarian = kvári fordításra fájt kicsit ránéznem... Meg amúgy a Reaper is egyik részben Kaszás a másikban meg Pusztító -
#8333 Azt azért nem mondanám, de arra figyelhettek volna, hogy ugyanazt ne kétféleképpen fordítsák le. -
Pares #8332 Amilyen jó lett a DA:O-hoz a magyarosítás, olyan ócskára sikerült a Mass Effecthez... -
#8331 A genophage ME1-ben reprogátló, a 2-ben pedig génfaló... -
#8330 A legtöbb fajt nem fordították, inkább kicsit magyarosították pl.: asari = aszári. Persze van néhány ami nem úszta meg, pl.: a keeper az egyik részben örző a másikban meg gondnok, bár engem itt inkább a következetlenség zavar mintsem a fordítás. -
Pares #8329 Gondolom Aszári, Krogán, Szalári meg Turián... Bár én angolul játszom, szóval nemtudom... -
Hoz_Hun #8328 Fajok neveit is lefordították?!? Ez most komoly? Minek? Nincs is angol megfelelőjük. Mi lett az Asari-ból, vagy a Krogan, Salari, Turian? -
Pares #8327 Miért lenne gáz? Egyáltalán nem gáz egyik se! Raádásul FPS mod? Viccelsz? Bazmeg Doomozzál vagy faszomtudja. Ilyen modok sose fognak készülni, mert egyszerűen hülyeség és badarság lenne. Pfff.
-
Evoluti0N #8326 Hát a Rejtőzködő Fickó fordítás tényleg elég gáz. Nem értem, h a fickó helyett miért nem férfit, vagy embert használtak. Számomra ami még zavaróbb volt, hogy a fajok neveit másképp fordították le a 2. részben, mint az 1-ben. -
Bhalage #8325 de a legjobb Grunt - Baka
baszd meg anyád aki fordította ezt minek kellett fordítani?! -
Bhalage #8324 aha elég bénán hangzik.. Rejtőzködő Fickó ...
vazze :D -
Hoz_Hun #8323 Ja, hogy azt magyarban így fordították? -
Vlala #8322 Szerintem az Illusive Man-re, a Rejtözö Fickóra. -
Hoz_Hun #8321 Rejtőzködő pasi? Archangel-re gondolsz? -
Vlala #8320 Elég sok ilyen gyanúd lesz még. :) -
#8319 na eddig tetszik, megkaptam az új hajómat. Most az omegára mentem... viszont van egy olyan sanda gyanúm, h ez a Miranda meg a rejtőzködő pasi nem a jó oldalon állnak. Remélem találkozok újra Ashley-vel (is) -
readswift #8318 Kéne csinálni valakinek egy fps nézet modot. Meg a DOF-ot meg a Lens Flaret is kivehetnék annyira gáz mindkettő. -
deicide #8317 a végeztem vele...
hogyan tudom majd elrakni a játékot vagy is a következőbe bele importálni? -
deicide #8316 Na végeztem vele...
hogyan tudom majd elrakni a játékot vagy is a következőbe bele importálni? -
Hoz_Hun #8315 Részt vesz benne, tehát tehet róla. Ráadásul az ő honlapjukon ment a visszaszámlálás és az ő emberük hirdette, hogy milyen királyság jön.
Ettől még a BioWare egy remek cég és azok a programozók, írók és projekt leaderek nem tehetnek semmiről. -
Swarczi #8314 Egyetertek, föként az EA hülyeségét dícsíri. De ezt már lentebb is írták. Uh nekem a Bioware-al továbbra sincs problémám(csak az h kivették a Mekot) -
Bhalage #8313 sztem a BioWare lof*szrol nem tehet..
szal maradnak ok a kiralyok!! -
Evoluti0N #8312 Sosem gondoltam volna, h ilyesmit mondok, de a Bioware megszerezte nálam első rossz pontját. -
#8311 -
#8310 -
KP27 #8309 miért ne baszogatnám Bioware-t is? Aláfeküdtek EA-nak, eladták nekik a lelküket. Ha lenne egy ilyen cégem, saját kézben tartanám és nem hagynám hogy ilyen EA féle férgek dirigáljanak nekem. EA nem tudta volna felvásárolni, ha nem adták volna el a tulajok. Azt meg mindenki tudja milyen az EA. Ennyi. -
Pares #8308 Amúgy ennek a megoldásnak több oka is van:
1. Epikus bevezető
2. Átcsinálhatod a karaktered, új kaszt választásának lehetősége
3. Történetileg is fontos lehet, hogy Shepard mostmár kibernetikus implantátumokkal rendelkezik
4. A csapat néhány tagja döntő szerephez jut a harmadik részben, ezért sem szerepel a másodikban, de nem akarok spoilerezni -
Pares #8307 Ja, de a Bioware (na jó, EA) is megérdemli az Aprilis bolondja címet! :) -
#8306 legszomorúbb az, h mindenki a BioWare-t baszogatja érte... pedig az ő egyetlen bűnük - több mint valószínű - annyi, hogy felvásárolta őket egy féreg cég, akinek a vezetői valamilyen orvosi csoda folytán (Project Lazarus?) képesek a gerinc nélküli létezésre... remélem azért a netes közösség szép lassan nekiugrik csöppet az EA-nak is, mindenesetre egy ilyen húzás után sok munka lesz visszalapátolni a szart a lóba.
bár a márciusi epikus baklövés díját még mindig az Ubisoft kapja - a zseniális DRM-es móka (és következményei) miatt bőven megérdemlik -
Pares #8305 Ja, és a képregényt is érdemes elolvasni! Érdekes dolgokra derít fényt! Összekapcsolja az első és második részt, + Shepard halálának és megtalálásának körülményeivel foglalkozik. Kalózöbölbe már befutott az első három része, a negyedik még nem jelent meg. -
Pares #8304 Tetszett az neked, csak még nem tudod!
Az első percben nekem se tetszett a szarás, a végén már jól éreztem magam tőle... Jobban mint előtte...
ui.: Szerintem nagyon az elején vagy még... -
#8303 aha.... hát asszem ez engem sokban nem érint, én ma kezdtem a kettőt, elvagyok vele :) de mintha az 1 jobban bejött volna... nem tetszik benne h Shepard meghalt és feltámasztották (mint a múmiát), a csapat meg szétment :( -
Pares #8302 Ami a legszomorúbb, ez van a hivatalos honlapon:
"To show our appreciation of fan support and to celebrate the 15th anniversary of BioWare, we have created the BioWare Bazaar."
Totális PR katasztrófa... -
#8301 röviden - csak linkben mert rohadt nagy kép
mégrövidebben: az EA legújabb patkány húzásáról. -
Pares #8300 Nagyon röviden:
EPIC COMMUNITY EVENT, amiben a COMMUNITY 80%-a részt sem vehet...Fail, raádásul mindezt a 15. születésnapjukon... -
Pares #8299 Volt egy nagy visszaszámlálás (5 napos asszem) a bioware oldalain, EPIC COMMUNITY EVENT-nek bejelentve, mindenki izgult, vajon mi lesz az, és a végén, amikor lejárt a visszaszámláló, kiderült, hogy csak valami bazár az egész (egyébként érdekes nyereményekkel), amiben CSAK az USA-ban élő játékosok vehetnek részt (mínusz New York és Florida lakosai), senki más a világon.
Na most ez azért EPIC FAIL, mert eleve úgy jelentették be, hogy COMMUNITY EVENT, ám ezt még két csukott szemmel, baráti alapon se nevezném annak, raádásul objektívan nézve nem is olyan epic.
Végülis megkaptuk az EPIC COMMUNITY EVENTÜNKET, nem úgy, ahogy Bioware/EA akarta, pont ellenkezőleg, lázongás van a fórumon, nagyon vicces lázongás... -
#8298 Bocs, röviden vki összefoglalná miről maradtam le? xD -
Pares #8297 NOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
Hoz_Hun #8296 A legjobb az egészben, hogy ezek szerint a BioWare elnöke sem "eligible" a saját bazárjában. Ez ám a nem mindegy!! Ehhez már tudni kell, hogy kizárd saját magad.