19778
-
#8255 Olyan arca lesz amilyet csinálsz neki. -
#8254 Azért, mert ez a Mass Effect 2.;) -
#8253 na belekezdtem a kettőbe, hát nagyon filmszerű a sztori, kicsit meglepődtem h Shepard meghalt és most kissé robotos arca van -
#8252 ez mért olyan természetes? Az 1ben ha a folytatásra mentem, az utolsó mentett állást adta be, ahol Sarent kellett kinyírni. -
#8251 Természetesen. Fel fogja ajánlani a játék stáblista után hogy folytatod-e vagy sem. -
Pares #8250 Még szép... De "öröm" nézni a hivatalos fórumot, szabályosan hallom a fülemben a rengeteg őrjöngést!
-
#8249 Hozzátenném nem ok nélkül :_D -
Pares #8248 Fúúú, a Bioware fórum lázong a Bioware Bazaar USA exkluzivitása miatt.
-
#8247 pff. most akartam letörölni a ME1et, erre azt írja uninstallra hogy Mass Effect not found on this computer :S csak mert nem a C-re telepítettem? hát lol -
Pares #8246 Pffff. Bioware Bazaar. Valami pontokért lehet nyerni valami izéket... PC, meg faszomtudja mi... És asszem csak az USA területére érvényes... -
#8245 most akarom majd lecserélni 1 terrásra már itt az idő nagyon h lecseréljem. Am itt írja hogy kell -
Bhalage #8244 mármitn a save-k háza táján ami a dokuments and settings .. blabla alatt van vhol.. -
Bhalage #8243 emlékeim szerint a ME2 mappájában van valami ME1 save nevu mappa, no ide kell bemásolni a ME1 megfelelo filet (nem tuom a pontos nevet) es utana akar torolheted is a ME1 jatekot (bar ezert bizonyos korokben maglyahalalt erdemelsz, de tegyuk fel nincs hely a gépeden a 2nek) ...
szuper gepet vettel elfogyott a money amikor a wincsit kellett valasztani ? :o) -
#8242 gondolom ha letörlöm az 1et, mert kell a hely a 2nek, attól még fog működni a mentéseim át importálása. Végülis csak a mentés a fontos, nem? -
hanta #8241 Egy kérdés azoktól akik már végigtolták. Befejezés után lehet még mászkálni és be nem fejezett mellékküldiket csinálni? Mert ha igen, akkor nem várok a Kasumi DLC-re, hanem befejezem. De ha nem akkor kivárom és még végigjátszás elé beiktatom. -
Bhalage #8240 DoS : ) -
hanta #8239 Most nem is jön be a honlap, hogy lejárt a számláló. -
hanta #8238 Mindjárt letelik a visszaszámlálás! -
hanta #8237 Hát ez rohadt jó :D Főleg mikor bekapcsolják a zenét... xD -
#8236 de igen mért? -
Bhalage #8235 nincs XBOXom de ezen még én is visitva rohogtem. Wiim van és kurva jó. muhaha -
Pares #8234 Ez a Joker egy ÁLLAT!
-
Pares #8233 Jaj, hisz van is... EPiC FAiL... -
Pares #8232 Ja, már vagy egy hete megy a visszaszámláló...
Epic Community Event. Megmondom én, mi lesz az... VISSZATÉR A KERESÉSI LEHETŐSÉG A FÓRUMBA! YAY! -
Pares #8231
-
#8230 18:00-kor a Bioware nagy bejelentésre készül! -
Pares #8229 -
KP27 #8228 véletlen nem win7 oprendszeren futtattad a játékot? -
Hoz_Hun #8227 -
Bhalage #8226 nem nagy a gépigény, tekintve hogy egy szaros xboxra (elnezest a fanoktol) "terveztek", de gyonyoruszep, tenyleg le a kalappal a fejlesztok elott.. -
#8225 nagyon jóóóóó!!!! szétröhögtem az arcom és még most is nevetek!!!! hehehehehehe!!!!!!! -
#8224 Nekem volt úgy az 1ben hogy ha játék közben rányomtam az Esc-re, akkor kb fél perc gondolkodás után volt hajlandó előhozni a főmenüt -
Pares #8223 A második részt jobban optimalizálták, mint az elsőt. Bármilyen meglepő, nekem jobban futott a második rész, mint az első... -
Pares #8222 Ki ez a csaj? Ilyen kérdést... Majd meglátod!
-
#8221 Hali. Morinth besorozása csak Renegate pontokkal lehetséges vagy lehet magas Paragon pontokkal is? -
#8220 Holnap nekivágok a kettőnek, úgy döntöttem inkább pcn tolom majd ezt is, mert át akarom vinni a mentéseimet az 1ből... úgy látszik elég jó esélyekkel indulok -
#8219 Nah lépek, jóéjt mindenkinek.:) -
zsotesz #8218 pedig kellene mennie image-ről, én is úgy játszottam. -
#8217 De feltűnik, de csak egy 10 perces érzelgős, lecseszős beszélgetés erejéig... -
#8216 És akivel az 1ben Shepard összejött? Az fel se tűnik a kettőben? o.O