19778
  • wedge31
    Olyan arca lesz amilyet csinálsz neki.
  • penge96
    Azért, mert ez a Mass Effect 2.;)
  • CroftManor
    na belekezdtem a kettőbe, hát nagyon filmszerű a sztori, kicsit meglepődtem h Shepard meghalt és most kissé robotos arca van
  • CroftManor
    ez mért olyan természetes? Az 1ben ha a folytatásra mentem, az utolsó mentett állást adta be, ahol Sarent kellett kinyírni.
  • penge96
    Természetesen. Fel fogja ajánlani a játék stáblista után hogy folytatod-e vagy sem.
  • Pares
    Még szép... De "öröm" nézni a hivatalos fórumot, szabályosan hallom a fülemben a rengeteg őrjöngést!
  • Gubberx
    Hozzátenném nem ok nélkül :_D
  • Pares
    Fúúú, a Bioware fórum lázong a Bioware Bazaar USA exkluzivitása miatt.

• CroftManor
    pff. most akartam letörölni a ME1et, erre azt írja uninstallra hogy Mass Effect not found on this computer :S csak mert nem a C-re telepítettem? hát lol
  • Pares
    Pffff. Bioware Bazaar. Valami pontokért lehet nyerni valami izéket... PC, meg faszomtudja mi... És asszem csak az USA területére érvényes...
  • CroftManor
    most akarom majd lecserélni 1 terrásra már itt az idő nagyon h lecseréljem. Am itt írja hogy kell
  • Bhalage
    mármitn a save-k háza táján ami a dokuments and settings .. blabla alatt van vhol..
  • Bhalage
    emlékeim szerint a ME2 mappájában van valami ME1 save nevu mappa, no ide kell bemásolni a ME1 megfelelo filet (nem tuom a pontos nevet) es utana akar torolheted is a ME1 jatekot (bar ezert bizonyos korokben maglyahalalt erdemelsz, de tegyuk fel nincs hely a gépeden a 2nek) ...

szuper gepet vettel elfogyott a money amikor a wincsit kellett valasztani ? :o)
  • CroftManor
    gondolom ha letörlöm az 1et, mert kell a hely a 2nek, attól még fog működni a mentéseim át importálása. Végülis csak a mentés a fontos, nem?
  • hanta
    Egy kérdés azoktól akik már végigtolták. Befejezés után lehet még mászkálni és be nem fejezett mellékküldiket csinálni? Mert ha igen, akkor nem várok a Kasumi DLC-re, hanem befejezem. De ha nem akkor kivárom és még végigjátszás elé beiktatom.
  • Bhalage
    DoS : )
  • hanta
    Most nem is jön be a honlap, hogy lejárt a számláló.
  • hanta
    Mindjárt letelik a visszaszámlálás!
  • hanta
    Hát ez rohadt jó :D Főleg mikor bekapcsolják a zenét... xD
  • CroftManor
    de igen mért?
  • Bhalage
    nincs XBOXom de ezen még én is visitva rohogtem. Wiim van és kurva jó. muhaha
  • Pares
    Ez a Joker egy ÁLLAT!

• Pares
    Jaj, hisz van is... EPiC FAiL...
  • Pares
    Ja, már vagy egy hete megy a visszaszámláló...

Epic Community Event. Megmondom én, mi lesz az... VISSZATÉR A KERESÉSI LEHETŐSÉG A FÓRUMBA! YAY!
  • Pares

• Prince23
    18:00-kor a Bioware nagy bejelentésre készül!
  • Pares
  • KP27
    véletlen nem win7 oprendszeren futtattad a játékot?
  • Hoz_Hun
  • Bhalage
    nem nagy a gépigény, tekintve hogy egy szaros xboxra (elnezest a fanoktol) "terveztek", de gyonyoruszep, tenyleg le a kalappal a fejlesztok elott..
  • H3LLBoY
    nagyon jóóóóó!!!! szétröhögtem az arcom és még most is nevetek!!!! hehehehehehe!!!!!!!
  • CroftManor
    Nekem volt úgy az 1ben hogy ha játék közben rányomtam az Esc-re, akkor kb fél perc gondolkodás után volt hajlandó előhozni a főmenüt
  • Pares
    A második részt jobban optimalizálták, mint az elsőt. Bármilyen meglepő, nekem jobban futott a második rész, mint az első...
  • Pares
    Ki ez a csaj? Ilyen kérdést... Majd meglátod!

• proway
    Hali. Morinth besorozása csak Renegate pontokkal lehetséges vagy lehet magas Paragon pontokkal is?
  • CroftManor
    Holnap nekivágok a kettőnek, úgy döntöttem inkább pcn tolom majd ezt is, mert át akarom vinni a mentéseimet az 1ből... úgy látszik elég jó esélyekkel indulok
  • penge96
    Nah lépek, jóéjt mindenkinek.:)
  • zsotesz
    pedig kellene mennie image-ről, én is úgy játszottam.
  • penge96
    De feltűnik, de csak egy 10 perces érzelgős, lecseszős beszélgetés erejéig...
  • CroftManor
    És akivel az 1ben Shepard összejött? Az fel se tűnik a kettőben? o.O