Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A halál csupán a kezdet...
Pajzsot-páncélt szépen le lehetett vele húzni az ellenfelekrõl.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
--------------------------------------------------------------------------------------
1) Make sure you have the LATEST ATI Catalyst video card driver installed on your system.
(Go to game.amd.com to download the latest official Catalyst driver suite)
2) Make sure the Catalyst A.I. (driver optimization) is enabled in the Catalyst Control Center (CCC)
Standard or Advanced setting is equal (Standard is raccomended)
3) Rename the MassEffect2.exe main game executable in to UT3.exe
4) Now Catalyst drivers can force the Antialiasing during gameplay.
You can force Antialiasing on the CCC (any level / filter you want), 3D section by removing the checkmark on the 'Use application settings'
Reccomended:
Level: 4x
Filter: Box
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A scanner gyorsítás az hogy érvényesül?
Én csak annyit tapasztaltam megvétel után, hogy gyorsabban tudtam mozgatni az egérrel, de attól még nem találtam meg gyorsabban a dolgokat, hisz alaposan át kell nézni a bolygót.. De lehet nem is ezt csinálja, csak beképzeltem. 😊
Pl a fejlõdés rendszer is jobban tetszett az egyben.
Na de majd nyilatkozok azután ha kijátszottam, addig csak nyavajgok😄
Trainert meg nem használok.
Azért ez nem vmi jó ötlet.. akkora luxus azé nem kéne. De mondjuk egy olyasmi, hogy fejlesztés után az egész bolygón láthatjuk a kiugró értékeket, azt meg lehetne szokni 😛
Miért kéne? fõsztori után még lehet csinálni mellékküldetéseket, meg mindent.
Most kezdtem még csak a 2. részt, de kicsit csalódott is vagyok meg nem is. Van sok jó dolog benne, de sok dolog meg túl egyszerû. De DLC-vel mindent kijavíthatnak idõvel. Csak hát kinek lesz kedve 2-3x végig menni a játékon ha jön egy új kieg.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy lesz egy Mass Effect 2 nagy kiegészítõ lemez még a 3. elõtt.
Most akarom harmadjára is végigvinni egy teljesen paragon karakterrel akit már az ME3-ra gyártok le.
Egy kérdés: Ha már kétszer végigjátszottam és újat kezdek megint, de nem importálom az elõzõ karakteremet hanem teljesen újat kezdek akkor is megkapom a bónuszokat az elõzõ végigjátszásokból?
A halál csupán a kezdet...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
BattleTag: zydar#2910
Kihagyhatatlan, még a Paragon Shepardom se bírta ki!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kíváncsi vagyok kihallgatáskor mit lehet csinálni a fazonnal! Ne mondjátok el!
Dark Star-ban idd le magad, ha még nem próbáltad <#vigyor1>#vigyor1>
De sztem nagy ötlet volt a boltok reklámozása, a makettek, az ûrpocok, meg ezek a hirtelen lépések Shepardtõl, továbbra is örülök, hogy kicsit cikizik egymást a csapattársak.