19778
  • solikka11
    Na még egy kérdés: Megoldható, hogy DVD nélkül elinduljon a játék? Természetesen eredeti. Csináltam image-et róla azzal nem megy. Van valami megoldás?
  • penge96
    Elvetemült egy beteg állat vagyok xD
  • penge96
  • penge96
    Öhh...Miranda Lawson (L)(L)
  • CroftManor
    Ki ez a csaj? Aki az 1ben Ashley volt?
  • penge96

• Digitman
    Sziasztok!
    Tudom, hogy most le leszek cseszve, igazatok is van. Visszaolvastam kicsit (néhány oldalt, de sajna most is melózom, így több időm nincs), de még mindig nem értem mire való a gyűjtői kiadásban található Cerberus kártya. Olvastam itt, hogy ezzel regisztrálva tudom a DLC-ket letölteni. Én viszont ezt a kártyát nem regisztráltam, csak a dvd-tokban található 2 kódot adtam meg, és ezzel le tudtam tölteni a gyűjtői extráit+dlcket. A gyűjtői kártyával nem jár mondjuk plusz Bioware pont ( a Bioware Social Networkon mintha olvastam volna, hogy aktíválva adnak 1200 pontot)? Aki beregelte a kártyát, leírhatná mit számít.
    Előre is köszi.
  • Pares
    Játék közben kapsz üzenetet.
  • solikka11
    Sziasztok!

A telepített DLC-im listáját láthatom valahol?
  • CroftManor
    azért sem akarom használtat venni mert tuti ellőtték a cerberus kártyát, akkor meg inkább megveszem újonnan
  • Pares
    Szerintem meg csak egy intro az egész, mármint bevezeti a játékba a járművet egy pár egyszerű küldetéssel, az igazi küldetések meg később jönnek egy nagyobb DLC keretén belül. Legalábbis a hivatalos fórum ettől zeng, a Bioware pedig hallgat a népre.
  • Bhalage
    hat sztem nem lesz tobb hammerhead kuldi... (sajna)
    ezek a DLC nem expansiok, hanem sztem ilyen hype tartas vagy parasztvakitas, de abszolut minimalista extra.
  • JethroHUN
    Hát.... most toltam végig a Firewalker-t hát... nem erőltették meg magukat az már biztos. 40 perc. annyi. Kasumi csak hosszabb lesz mér :S
    Vgay még adnak ki Hammerhead küldiket, nem ártana.
  • Hoz_Hun
    Ja, akkor visszaszívom. Mea culpa.
  • CroftManor
    sztem nem, mert ez mogyoród, gödöllő. Az a vaterrán volt amit én mutattam és az a csávó pesti. de nem szeretek nagyon használt játékot venni, ki tudaj mért adja el
  • Hoz_Hun
    Lol.
    Ez az amire CroftManor licitált. Ezt ütötték le előtte villámáron.
  • Gubberx
    Itt box-ra 7k-ért :)
  • Gubberx
    ohh ezt nemtudtam bocsi :D
  • CroftManor
    de én xboxon játszok, nem szándékozok feltenni a pcre 14 gigát
  • Gubberx
    Itt van egy 6000 Ft-ért, vagy Itt szintén 6000 Ft-ért gyüjtői :)
  • Gubberx
    :(
  • Hoz_Hun
    Jah, 560 MS Point lesz. Tuti megveszem. :)
  • CroftManor
    sajnos nem lesz ME 2. Tegnap villámáron leütöte valaki 7490ért.
  • Gubberx
    Tudom de fizetős :)
  • Hoz_Hun
    Az lesz, csak az még nem jelent meg.
  • Gubberx
    Meg a Kasumi is fizetős :)
  • Hoz_Hun
    Nem kell. A Cerberusos cuccokkat ingyen letöltheted (Zaeed, Normandy cras site, Hammerhead, Cerberus armor, stb). Amiért mindenki fizet az nekünk is MS pontba kerül (eddig csak a Jack, Garrus, Thane ruhakollekció).
    Ezért írtam, hogy a Cerberus kártyának érintetlennek kell lenie. Azon van egy kód. Mikor elindítod a játékot kérni fogja beütöd és kész. Ja én megszivattam magam, úgy hogy leírom, hogy véletlenül el ne rontsd. Mikor a játékon bellül kiválasztod mit akarsz letölteni a letöltést NEM INDÍTJA EL RÖGTÖN. Ki kell lépned és akkor autómatikusan elkezdi (anélkül hogy szólna róla).
    Én meg azthittem elrontottam és nem tölt és össze-visza kapcsolgatam míg nem véletlenül megvettem MS pontért a Cerberus hozzáférést (ami már megvolt)
  • KP27
    ezen én is jókat szoktam röhögni. sok hc rpg fan azt hiszi, amiben az rpg szó szerepel , azt az ő kiváltságuknak és ízlésüknek csinálják.

a cégeket nem érdekli kik veszik meg a játékukat. csak az, hogy mennyit adnak el. márpedig a kettőből jóval többet adtak el. ergo az ő szemszögükből nekik van igazuk...
  • Pares
    Pontosan, sajnos ez így van...
  • Kopiati
    Csak azért torzítják mert imádják az Adapteust...XD
  • Kopiati
    Imádom azt amikor azért kritizálnak egy stúdiót, mert nem azt csinálja amit várunk tőlük... " a Bioware ezer éve rpg-t gyárt... jajj ez a mass effect meg nem igazán hasonlít egy baldurs gate-re jajj, jajjj(vagy egy igazi gépelős 80-as évek rpg-re...)" - ez kb olyan mintha valakit az zavarna ha a magyar játékfejlesztők nem 2. vh stratégiát fejlesztenének...;) a jó öreg tankos-romantikus Panzers széria...
  • CroftManor
    én boxot kérdeztem nem pct
  • Pares
    Azért hihetlen, hogy hogyan képesek torzítani a valóságot, meg hogy mennyi hülyeséget összeírt ez a valaki. Úgy állítsa be a Shooter játékokat, mintha azok játszása valami bűn lenne, az RPG kategória meg valami Isteni ajándék, felsőbbrendű játékműfak. Azért ez a nagy felháborodás, mert élvezhetőbbé tették a lövöldözős részt? Pfff, ez akkora LoL, hogy le se lehet írni. De háborogjanak csak, én tovább élvezem a játékot. Ja, hogy mostmár alsóbbrendű lettem, mert sokkal jobban élvezem ezt a jóval dinamikusabb harcrendszert? Kit érdekel?!
  • Pares
    Egyébként nem rosszból, de ezt az előadást vagy mit meg lehet nézni videón valahol? Vagy valami más oldalról van interview? Vagy akármi? Mert valamiért én nem nagyon bízok ilyen elvetemült emberek elvetemült írásaiban, ha érted mire gondolok. Mármint simán el tudom képzelni, hogy nem kicsit ferdített, sarkított, csúsztatott az illető. Mit is mondjak, nem objektív az egész, egy csomó dologban ferdít, és hogy is mondjam, na, egyszerűen hülyeségeket ír. Szóval ez inkább közelít egy objektívnak lenni próbálkozó, de egyhangú, százszorhallott rant-hoz, mint egy in-depth elemzéshez SZVSZ.

Külömben is, ki a lófaszt érdekel, hogy most ez vagy az RPG vagy nem RPG? Ha valami nem RPG, az már nem jó, vagy mi? Külömben is, nincsenek írott szabályok vagy törvények, hogy minden játéknak kötelezően be kell tartania a meghatározott osztály tulajdonságait, legalábbis még nincs ilyen. Ráadásul a Mass Effect eleve egy kevert műfaj. Egyszerűen ha nem tetszik, ne játszd, ne siránkozz azért, hogy változtassák olyanná, amilyenné te akarod, vagy ne vádold meg őket azért, hogy nem annyira lett RPG, mint amennyire te akarod. Kevert műfaj. De ha a jellemzőket nézzük, akkor ez pontosan a TPS Shooterek és a hagyományos CRPG játékok ötvözete.
    "Ez nem eléggé RPG nekem, szóval szar, nem játszok vele, mégha tetszett is..."
    Bocs, ez az utolsó bekezdés nem neked szólt, csak úgy általánosságban beszéltem bele az éterbe...
  • Pares
    Az első részre miért nem panaszkodsz ennyire? Mert az se volt valami gazdag ezekben az RPG elemekben, és azok, amik voltak, azok is gyengén voltak kivitelezve. A gyenge szó már dícséretnek számít.
    A Mass Effect nem mehet az RPG mechanizmusok terén még egy DA:O-hoz sem, és sose nem keményvonalas RPG-nek szánták, ezt kéne végre felfogni! Shooter-RPG vagy RPG-Shooter.
    Pár napja fejeztem be az első részt megint, és véleményem szerint az RPG mechanizmusok, ahogy mifelénk feletót-felemagyarul (rossz)szokás mondani: niè moc. Magyarul nem voltam oda az egészért. A játék maga feledhetetlen élmény volt, de ezek csak visszatartottak a totális orgazmustól (lehet szándékosan? :P).
    Tudom, hogy ezzel lehet, csak én voltam így, de én a Mass Effectet sose nem a pontelosztásért meg az elcseszett inventoryért tartottam RPG-nek, mert azok csak egyszerű mechanizmusok, amik rengeteg másik nem RPG játékban is feltűnnek.
  • wedge31
    Mass Effect 2 RPG or Shooter: An In-Depth Look

Kiváncsi leszek hogy hallgatnak e bioware-nál a sok rpg részt érintö kritikára mert az a ö multjukat nézve harmatgyenge volt a ME2-ben.
  • Fenrir
    Semmi gond, jó játékot :)
  • hanta
    Működik!!! Ezer hála és köszönet! Nagyon kösz, hogy segítettél és elnézted a noobságom!
  • Fenrir
    "there where some old lines with 127.0.0.1 ... so I've deleted them except the Microsoft example lines (#) saved the new hosts and launched the game
    I can't tell from which program the lines were... maybe I'll find out soon when I try to start some old stuff"

Meg kéne keresni a "hosts" nevű fájlt. Xp alatt pl nincs kiterjesztése és a windows\system32\drivers\etc mappában csücsül. Ezt meg kell nyitni és minden 127.0.0.1 sort kitörölni majd elmenteni.

Win7 alatt nem tudom, hogy hol lehet ez a fájl.
  • hanta
    Lefuttattam, de sajnos még mindig ugyanaz a hiba. :S