Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Makózás "felejthetetlen". Pár nappal a második rész megjelenése elõtt játszottam ki mégegyszer, szóval frissek voltak az élményeim abban a korábbi vitában. Ráadásul ott mire kellene emlékezni? A szörnyû terepre? A jármû szörnyû viselkedésére? A bugokra? Mert nagyon más nem volt benne, az ásványok és a medálok keresgélésén kívül.
Még valami, amibe bele akarsz kötni?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Racism is a weapon of mass destruction!
Egy dolgot tehetsz, de arra úgyse vagy képes -> hogy nyilvánosan elismered, hogy a szkennelés egy nagy rakás szar, unalmas, sótlan és elcseszett koncepió, még akkor ia ha neked tetszik. A Mako-zás pedig sokkal jobb és játszhatóbb/élvezhetõbb/kiváló szórakozás volt, még ha neked nem is tetszik, viszont az emberek többségének meg IGEN. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
lenne egy kicsit off kérdésem:
tudnátok esetleg ilyen "akció-rpg"-ket ajánlani még, mint a me1-2, vagy a witcher?
úgyértem, hogy tetszik az rpg stílus, de az agyonbonyolított irányítást és inventoryt nem szeretem
pl a dragon age nem fogott meg, a fallout 3 sem, ezek nekem túl szöszölõsek
a me1-2 , witcher viszont megvan eredetiben, a kedvenceim
szerintetek van még a ezekhez hasonló játék, akár régebbi is?
GOOBY, pls
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy ha jól emlékszem anno a Baldur's Gate-ban is így volt a hangválasztás; kiválasztottad a játékban meg csak nyögött, kiáltott meg sikított azt kész.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze. Elõször is kit "vádoltam" meg a valótlan állításaival? Senkit se vádoltam meg, ellenben veled. Csak leírtam, miért nem igaz, amit mond (pont neked).
Másodszor meg elismertem a tévedésem, de neked ez sem elég, ezek után is belémkötsz, hogy tõled is kérjek elnézést a szánalmas kötekedéseidért. Ráadásul ki világított rá? Én állítottam (nem teljes bizonyossággal), és késõbb én bizonyítottam be, hogy tévedtem.
Harmadszor meg milyen facepalm floodról beszélsz? 1 darab képet illesztettem be, majd késõbb (humorból) egy videót. LoL?
Sorozatosan félrebeszélsz, kötekedsz, apróságokon akadsz fenn, nemtudom kinek képzeled magad. Ez vagy te.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Cserébe beszélnek a csaapat tagjai, mókás kis párbeszédet, olykor veszekedéseket hallgathat a fõkari a küldetések nyugisabb pillanataiban.
A csapattagok bizalmát el lehet nyerni, de el is lehet veszíteni, sõt legrosszabb esetben a fõkarakter ellen fordul - inspirált képességeket kaphatnak a csapattagok, amivel a harcbabn jelentõsen erõsödhetnek, megéri tahát jóban lenni velük.
A DA fórumon sajnos a skennelés szórakoztató fontosságán, vagy a lópatkók minõségén nehéz összevszni - ezek a lehetõségek kimaradtak, gyalogosan teleportálhatnak a harcosok a térképen, de a lovat nem ismerik.
a hozzászólásom legalján, egy humorosnak szánt mondatba kötsz bele te gyökér, és csodálkozol hogy nagyjából a papucsállatkák szintjére lövöm be az értelmi képességeidet?
mert ugye az elõzõ hsz nem arról szólt hogy mekkora egy össze-vissza beszélõ idióta keljfeljancsi vagy,de téged még egy kis beszólás is akkora személyes sértésként talál be, hogy egybõl ugrasz vendettáért..és még te pofázol trollkodásról? lehet hogy jobb lenne ha néha kitolnád magad alól a kurva széket és kimennél az életbe hülyegyerek...
Igen, most már leesett. 😊
<#nyes>#nyes>
scanfüggõk: aki meg fejben tudja tartani hány bolygót szkennelt le, az írjon a hivatalos fórumra, hogy csináljanak neki bolygószkennelõ játékot...ha nem kéne a fejlesztésekhez, egy rohadt szondát nem lõnék ki nyersanyagszerzés céljából, ott rohadjon meg akinek ez a fergeteges ötlete támadt...remélem a háromban valami teljesen más lesz, mert ez dögunalmas...
SirQuno: úgysincs igazad, hagyd rá..10=26 és kész 😄
penge96: remek választás, azzal is el lehet röptetni észrevétlenül órákat az életedbõl 😉 és nem fogod megbánni 😉
Az saját tévedésemért már kértem elnézést.
Hihetetlen, hogy milyen pofátlan vagy.
Obvious troll is obvious.
<#zavart2>#zavart2>
Tudom ajánlani <#eljen>#eljen>
A halál csupán a kezdet...
A másik, hogy Zaeed lojalitás missziója elég sok ponttal jár. Ha még nem csináltad meg érdemes Samara/Morinth küldi elõtt felvállalni.
csak gerinced nincs hozzá, azt látom...
Én kérek elnézést, hogy a te fajtád maximum a facepalm linkelgetéshez ért.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Mégis miért? <#wow3>#wow3>
Amúgy könnyû elveszni abban hogy az ember mennyit is szkennelt. Egy idõ után egybefolyik. Bzzzz-bzzzz-briiiiii-
Megvan az Official Guid ahol minden bolygó (úgy értem az összes játékban fellelhetõ), benne van leírásal ásvány ellátotsággal mindennel együtt. Ásványokra számadatot még ott sem közölnek. Azt gyanítom, hogy ez be van lõve értékhatárok közé. Csak ez kb 10 vagy 15 oldal (vagy több) tömény adat egyszerûen nem visz rá a lélek, hogy átbogarásszam hova is menjek szkennelni.
Fogadjunk, hogy nem fog elnézést kérni tõlem! <#help>#help>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Morinth-ról meg Dominate-rõl kérdeznék. Gond az, hogy nem volt elég paragon pontom, így aztán nem lett meg az ability, amit papiron én elég jónak tartok, és hasznos lehet a második végigjátszás során. Kérdésem az, hgoy milyen tippetek van, hogyan tudom mégis csak valahogy megszerezni, a második végigjátszásra? Két dolog jutott eszembe:
1. Ha esetleg létezne paragon/renegade cheat, visszatölteném Samara loyality questjét, feltolnám a paragon reput, megszerezném morinth-ot, és végignyomnám úgy a játékot.
2. Vagy, ennek jobban örülnék, valami olyan savegame trainert szerezni, amivel utólag aktiválni tudnám az ability-t.
A gond csak az, hogy eddig egyik verzióra se találtam megfelelõ progit.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Az Omega ködben a Batalla rendszer kivételével az összes rendszer összes bolygóját leszkenneltem abszolút 100%-ra, átlagban 45 szonda/bolygó (tudom, kicsit beteges XD). Ez így összesen 15 bolygó, ha jól számolom.
Továbbá még, e 15-ön kívül, ha jól számoltam, 11 bolygót szkenneltem le szerte a galaxisban, de ezek csak amolyan gyors szkennelések voltak, 5 percnél nem tartottak tovább, és 6-7 szonda/bolygó átlaggal szkenneltem õket, csak a legnagyobb lelõhelyeket + az eezo lelõhelyeket.
Szóval az igazat megvallva 15+11 bolygó, plussz a küldetésekbõl az _összes_ megszerezhetõ ásvány.
Ennyi. Elismerem, kicsit tévedtem, de az a +10 bolygó összesen nem tett ki annyi idõt, mint az elsõ 15-bõl egy darab 😄.
Tehát így (nem pontosan) kb. 250-270 ezer egységnyi iridium, palladium és platina jött össze.
<#miaz>#miaz><#taps>#taps>
<#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1><#rolleyes>#rolleyes>
Akkor nekem hogyan sikerült? Bár a bolygókhoz igaz hogy csak "Aproximate Value-t" írtak, szóval azok is csak nagyjából mutatják, valszeg csak a legnagyobb nyerõhelyeket.
Nekem mégis sikerült valahogy összekaparnom majd 300 ezret... És mondom, összesen max. 3 vagy 4 naprendszernyi bolygót szkenneltem le, de az is igaz, hogy totál fullra. 45 szonda/bolygó átlaggal...
<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
Annyit elárulhatok, hogy én nagyon alaposan leszkenneltem azokat a bolygókat. Ezt értsd úgy, hogy majdnem minden bolygóra akár 45 szondát is küldtem. Egyetlen egy kis ásványnyerõhelyet sem hagytam szabadon. Szóval elég sokat kerültem, de mondom, kb. 10 és 15 között lehetett a bolygók száma, plussz az N7-es küldetések, és úgy összesen lehetett 250-270 ezer a iridiumból, platinából, palládiumból. Jelenleg kb. 100 ezer van mind a háromból, mert már egy csomó fejlesztést kifejlesztettem.
Szóval gyakorlatilag azóta csak Eezo miatt szkenneltem le a bolygókat (ez esetben igaz hogy ismét minden ásványt, de már csak nagyjából a legnagyobb lelõhelyeket, szóval 1 bolygóra kb. 10 szondát küldtem, és eddig kb. 3 ilyen bolygót szkenneltem le eezoért, nemtudom, hogy ez beleszámítódik-e).
És nem importáltam karaktert, szóval nem kaptam bónuszt se.
Ha lesz egy kis idõm, körbenézem a galaxist, hogy melyik bolygókat vagy naprendszereket szkenneltem le.
amúgy nálam improved get shieldboost(ami +10% sebzést ad), Miranda mint csapattárs(+15% sebzést ad), n7 armoron minden fegyversebzésre állítva, kivéve a visort (az fejlövésre ad +10%) elég ütõs kombót adott. a geth shieldboost +75% pajzsot ad, amit a charge mindig feltölt(persze ez addig aktív amíg van még shielded), és champoinra fejlesztettem magam, nem destroyerre, a kicsit több hp és a kicsit rövidebb lehûlési idõ miatt.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218464576&no=6468
aztán...fene tudja...egy idõ után mindegyik karakterbõl durva hentest lehet faragni...lehet hogy nekimegyek egy sima engineer-el (bár Dead Space óta tudjuk, hogy a mérnökök a legdurvábbak 😄DDD)
bár szerintem infiltrator mellé is azt fogom vinni. cloak, közel megyek ellenhez és bamm 😄 ez a sniperkedés tök unalmas így, hogy közben senki nem lõ rám.
itt megtalálod: http://www.gamevixenzone.com/gvz/viewtopic.php?f=44&t=4768
http://masseffect.wikia.com/wiki/Anomaly
3 gazdag csillagrendszer már közelebb van a valósághoz (Ilyen például Crescent Nebula ahol Illium is található; négy naprendszerbõl áll). De akkor mind a háromnak sok naprendszerének kell lennie több bolygóval. Ekkora mennyiséghez a legkevesebb 30 bolygót le kell szkeenelned. Vegyük Crescent Nebula-t ezt épp tegnap harvesteltem. Van benne négy naprendszer; Ondeste (3 bolygó); Tasale (5 bolygó); Lusarn (5 bolygó); Zelene (4 bolygó). Ez összesen 17 bolygó!! Azt mondanám hogy ez a csillag rendszer gazdag volt Platinumban kb 80.000 szedtem össze belõle.
Ha még két ilyen rendszert mondasz és hozzáadjuk, hogy 50.000-60.000 ásvánnyal kezdesz, igen összejöhet 300.000 három csillag rendszerbõl (talán). De hogy ez nem 15 bolygó az tuti.
És végeredményben nem is számít, mert 30-40 vagy akár 50 bolygót is le kell szkennelnem ehhez a mennyiséghez.
Még szerencse, hogy nem kell 300.000 hogy mindent kifejlesszek (csak Platinumból ha kell a Med-bay Upgrade is).
Egyébként annyira nem gáz a scan, ha az ember tényleg JÁTSZIK... Persze 4-5. újrajátszásra már a JÁTÉK is, mint maga, átértékelõdik. Mi lesz új az 5. visszajátszásban? Max. az, hogy más kaszttal vagy, és ismerkedsz, mit tud harcban, vagy az, hogy nagyobb fokozat,és az jelent kihívást.
Ergo minden más már "fölösleges"...
Persze ez csak az én nézõpontom, de én nem vagyok nagy szerepjátékos. Lehet valakinek 5.re is élvezet végigpárbeszédezni a dolgokat, meg sétálni a városokban, vagy barangolni bolygón (bár ilyen most nincs nagyon). Nekem speciel full unalmas ugyanazt hallgatni, most hogy renegáttal tolom, azokat a részeket szívesen hallgatom, ami más, de azokat kõkeményen pörgetem, amibe bele se kezd, de tudom mit fog mondani...
Maga a játékélmény azért megvan, de már csak a harcból kb.
De nem akartam lehúzós lenni 😊) csináltam vagy 7-8 karit, igaz, csak 1gyel vittem végig teljesen. A többi megrekedt. Infli is megrekedt 18. szinten, annyira fölösleges tovább játszani, annyira esélytelen az ellenfél.