19778
-
mike01010101 #9695 Mikor vege a jateknak lemegy a stablista es utana megkerdezi, hogy folytatod-e vagy ujat kezdesz bonusz opciokkal. -
hanta #9694 Azért nem kapsz 1200 BW pontot, elnézted.
(Neked kell 1200 BW pontért megvenni a Cerberus networkot, ha használt játékot veszel.) -
59th LeFty #9693 Ohh, még valami: A cerberus kódomat aktiváltam az IJÉ oldalán és cseszik feltölteni 1200 bioware pontot. Mit cseszhettem el? (full új EA account meg bioware account-om van, az nem lehet elcseszve, a kód meg ugye ami a dobozban volt) -
59th LeFty #9692 Hali!
Olyasmit lehetett olvasgatni, hogy DLC-ken keresztül szeretnék összekötni a ME2 és a ME3 sztoriját. Ez azt feltételezi, hogy végigjátszás UTÁN is lehet bóklászni az univerzumban, ami a ME1-ben nem így volt. ME2-t még nem vittem végig, itt talán másként lesz??? Mert ha továbbra is "vége" lesz a játéknak a sztori befejezésekor, érdekkes lesz a DLC-ket játszani :D -
Ponge #9691 Ok, köszi, Fraps jó, bármely részből csinál shotot. -
hdavid97 #9690 valaki nem tudna segíteni mert a mass effect 2 uj játéknál betoltéskor lefagy
-
sanya200 #9689 Én is a fraps-et használom azzal videót is vehetsz fel de az kurva sok helyet eszik 1 perces videó több giga is lehet de elég csak átkonvertálni egy másik formátumba és akkor lényegesen kisebb lesz pl 100-200b max.
Ezzel a Tali-s küldivel kapcsolatba meg nem világos nekem valami ha a tárgyaláson nem találják bűnösnek de később beszélsz talival meg legion is említi mikor összevesznek hogy száműzték.Most akkor száműzték vagy nem mert ha nem bűnös akkor mér kellett volna száműzni. -
Aspyrin #9688 Tegnap végigjátszottam, nagyon tetszett. Jöhet a következő rész! :) -
Neton #9687 Szerintem Tali küldetése volt az egyik legjobb, Kasumi küldetése meg a Heist miatt a legzsírabb az összes közül. Szerintem több ilyen heist jellegű küldetés elférne a játékban, sokkal nagyobb poén lenne pár helyen így megszerezni infót, mint lövöldözéssel. Viszont ami történetben a legjobb, szintén Tali-hoz kapcsolódik, amikor át kell menni a Gethek által elfoglalt hajóra. Zseniális és szomorú, ahogy szerencsétlenben összeomlik 1 fél világ. -
#9686 Fraps. Vagy felrakod a Radtools nevű progit és akkor meg is tudod nézni a .bik fájlokat. -
Ponge #9685 Hy!
Itt sokan posztoltak screenshotokat, magából a játékből (amikor Sheparddel rohangálok) tudok én is csinálni, de én szeretnék a mozikból és az átvezető jelenetekből is csinálni, azokból lehet (hiába nyomom a beállított screenshot gombot, nem jön létre képfile)? Hogy kell, vagy esetleg tudtok rá külső programot? (Régen a Snag-it nevű cuccot használtam ilyesmire).
Ponge -
readswift #9684 Ja és s3d-be tökéletes a játék majdhogynem. -
readswift #9683 ...hát én hagytam és hozzáfogtam borderlandsezni, lett egy jó 25ös szintű shotgunos soldierem már . Valaki adjon már egy jó shotgunt csak 12x-ezős +60%-os van . :D -
mike01010101 #9682 Akkor nem emiatt. Az ebben levo tartalom nem valtoztat meg semmilyen mas file-t, allomanyt. Csak futasidoben csinal barmit. Ha visszamasolod az eredeti ini-t akkor mennie kell. Ha nem megy akkor mas miatt. En eleg sokat jatszadoztam ezzel az ini file-lal. Tobb editorral is (vegul a notepad++ jott be) es parszor el is csesztem, de mikor visszamasoltam az eredetit, mindig ment ujra.
-
sanya200 #9681 Én is csináltam róla másolatot biztos ami biztos -
readswift #9680 Hát van nekem ini mentésem mindenhol, csak épp , a játék már a defaultal is fagy ! : ))) -
mike01010101 #9679 Nalam semmi gond nincs es masodszor jatszom vegig. Keso szolni de elotte le kellett volna menteni a coalesced.ini filet. A "FOV 0" parancs visszaallitja az alaperteket. -
sanya200 #9678 Persze mikor megy a csőbe akkor minél jobban sietni kell nem szabad szarozni sokáig azzal a kasztal a legkönyebb amelyik tudja álcázni magát akkor csak elmész az ellen mellett és megnyomod a gombot. -
readswift #9677 Ment a fovos dolog elég jól, csak épp azóta tönkrement tőle a játék, csillagtérképnél befagy. Ez azóta jelentkezett mióta a fov-ot beleírtam, azóta már hiába patchelem újra is , nem tudom mi a fene baja lett. -
readswift #9676 Ha egy kicsit is sikoltozik a csőben hogy baja van mondjuk az idő fele lement, akkor biztosra vehető hogy meghal, szóval pepecselt vele a cimbid azér volt. -
#9675 Akkor nem jó ember lett vezetőnek választva a másik csapatba. Én eddig négyszer játszottam végig a játékot és soha senki nem halt meg az utolsó küldetésnél. -
#9674 Hát igen, de nekem pl egyik ismerősömnek megvolt minden hajó upgrade, meg az összes küldit megcsinálta, és Talit küldte a csőbe, és mégis meghalt... -
#9673 Pont hogy nem küldhetsz bárkit bárhova. Ha beküldöd a csőbe mondjuk Mirandát vagy Jack-et tuti kampó nekik! -
mike01010101 #9672 Sajnos csak a FOV ertekkel lehet jatszani. Azok linkek is ilyenrol adtak segedletet ha megnezted. -
readswift #9671 Ahá, már látlak ;) , és ezt nem sikerült végülis? -
readswift #9670 Az kéne hogy a kamera távolságát tudjuk piszkálni, azthittem hátrébb tetted.
-Hátra kéne tenni, meg magasabbra. -
mike01010101 #9669 Pl igy tudod billentyukre tenni:
(ezek a szamtablana billentyuk, 2,3, vesszo)
+Bindings=(Name="NumPadThree", Command="FOV 45")
+Bindings=(Name="Decimal", Command="FOV 90")
+Bindings=(Name="NumPadTwo", Command="FOV 0") ; ez a reset -
mike01010101 #9668 Ez a FOV (field of view, latoszog) erteket valtoztatja, ha tul nagy az ertek akkor nagyon torzitja a kepet. Az alap FOV kb 85, en 105-re allitottam.
A ME2ModManagerrel lehet megcsinalni:
ez a sort kell hozzaadni.
+Bindings=( Name="Shared_Aim", Command="SwapWeaponIfEmpty | FOV 0 | TightAim | OnRelease StopTightAim | OnRelease FOV 105" )
-
readswift #9667 Ja meg, billentyűkre ki kellene osztani több távolságot. First person nézetet ha lehetne rakni bele az se lenne semmi. De a távoli kamera jobban érdekel ;) -
readswift #9666 Hú , légyszi írd körül hogy csináltad, ha elég távolra tudjuk vinni a kamerát akkor jöhet a terepasztalozás !!! :))) -
mike01010101 #9665 Kep2Kep3Kep4 -
mike01010101 #9664 Kep1 -
mike01010101 #9663 http://www.kephost.com/view3.php?filename=npg7logof0uoblwx5ezo.jpg -
mike01010101 #9662 TPS/fedezekbe bujos jatekoknal jobban szeretem ha tobbet latok a karakterbol, tavolabb van a kamera, jatszottam a Coalesced.ini file-lal, ez tarolja az osszes parametert:
-
mike01010101 #9661 Ez mar tul sok, az elso beallitas volt a jo. Ez tulzotan szet van huzva. -
#9660 Nekem amit ki lehetett fejleszteni az ki is volt.... -
#9659 Szerintem meg bárkit küldhetsz bárhova... Nekem a csőben Kasumi ment, a túlélőket a Mordin kísérte vissza, Grunt-tal és Mirandával voltam mindvégig (a biotikus pajzsnál nekem Jack volt velem)!
Fontos, hogy az összes fejlesztés ki legyen fejlesztve - hajófejlesztések, fegyverfejlesztések és azok, amiket a csapattársak adhatnak ! Ezekhez pedig nyersanyag kell, amit bolygószkennelésből tudsz szerezni. Az sem rossz, csak unalmas egy idő után, de szerencsére néhány bolygón vannak anomáliák és le is mehetünk ebben az esetben a felszínre, nagyon hangulatosak azok is! -
sanya200 #9658 Hiába lojális mindenki az se mind1 kit hova küldesz a végén.
A szellőzőbe legion vagy tali,a 2.csapat élére miranda,a túlélők visszakisérése jacob,elterelő művelet garrus, biotikus aki veled megy samara.Nekem ennél a felállásnál mindenki életben maradt. -
#9657 bocs, lammer vagyok :D Már nem is nagyon játszom vele, csak néha beleolvasok a topikba :P -
Renegade #9656 Heggiiii, tessék visszaolvasni