19778
-
sanya200 #9735 Az első részben persze vannak hibák nem tökéletes az írányítás pl meg ati kártyákkal is vannak gondok mármint a régebbiekkel pl x1650/x1950 széria. De ez azért is van mert az 1-et úgy importálták át konzolról de a 2-t már alapból külön csinálták pc-re meg xbox-ra és mondhatni tökéletes munkát végeztek az élsimítás meg annyi hogy be kell állítani a vga driverében és kész nem nagy cucc.Amúgy meg az első rész a hibái ellenére is szerethető sőt még as hibái ellenére is sok játékot lepipál mert a történet a párbeszédek nagyon jók és ha az ember belejön akkor hamar megfeledkezik arról az egy-két hibáról. -
sanya200 #9734 1 kérdésre a válasz:
A dlc-k kisebb kiegészítőknek számítanak általában plusz 1-2h játékidő vagy pár új fegyver vagy páncélt tartalmaznak.
A 2. kérdésedre :
Az első részből úgy tudod át importálni a karakteredet hogy elindítod a me2 launcher-t majd beállítások.Az oldalt lévő sávban ott van hogy mentések és ott tudott átmásolni az 1 rész karakterét, meg kell keresni a mentéseit ami a dokumentumok/bioware/mass effect könyvtárban található. -
#9733 Az első rész nem igazán valami jó átirat egyébként... Sokaknak volt vele problémája a megjelenéskor (főleg hangkártya driverből fakadó hibák)!
A második rész már lényegesen jobb, úgyhogy tuti hogy futni fog a gépeden... Élsimítással nagyon szép, csak azt nagyon macerás rávarázsolni! -
#9732 jah és még1 kérdés: sztetek h futna ezen a configon?
1.5GB RAM
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.19GHz
NVIDIA GeForce 8600 GT
jah és XP-m van...az 1 elég jól elfutott, néhol ha sok volt az ellen picit akadt, de elhanyagolható volt és úgyis teljesen élvezhető volt... -
#9731 hi! én még új vagyok itt de lenne 2 kérdésem: 1. mik azok a DLC-k??? 2.hogyan tudom áttenni a régi karimat a mass effect 2be???? -
sanya200 #9730 Annak annyi esze is van hűtőmágnes heh a viníó nem halt bele?
A ház neve Aerocool CyborgX nem rég jelent meg asszem és az ára se vészes 20 körül van.
-
mzoli7 #9729 Én a vaterán láttam ijet.Nem matrica hanem hűtőmágnes szerűség, csak szerentim nem ajálatos mágnest rakni a géphez. -
Renegade #9728 húúúú akkor te egy igazi denevér vagy -
zsotesz #9727 ennek a háznak mi a neve? -
sanya200 #9726 hát ízlések és pofonok ugyebár én most akarok venni egy új házat, pontosabban ezt a házat akarom megvenni és gondoltam jól mutatna rajta valami me2 matrica vagy valami mivel úgyis hatalmas rajongója vagyok a játéknak a tízen egynéhány végigjátszás után se untam rá a játékra. -
#9725 Hát nekem maga az alapötlet, hogy "ragaszgass matricákat a géped oldalára" nem jön be :S -
sanya200 #9724 Szerintetek ez jól néz ki nekem nagyon tetszik csak a képbe még nem vagyok biztos szerintetek jó ez vagy legyen más?
-
sanya200 #9723 Hát jó kérdés de biztos nem az oprendszer az oka nekem is win7 x64 van és tökéletesen megy rajta . -
#9722 Írhatsz az 1 topicjába is, ha van új üzenet, azt látjuk.
Amúgy meg szedd le a patch-eket és menni is fog. cdproject.hu -
SaphireDraco #9721 Sziasztok!
Tudom a sima mass effect forumba kéne írnom de az már ki van halva ezért kérek itt segítséget hátha sikerrel járnék. A lényeg az hogy megvettem a sima mass effect et hogy majd de amikor elindulna bedöglik és egy hivaüzenetet ír ki: "Mass Effect configuration utility has stopped ....".
Sok helyen olvsagattam utána és valakinek előjött ez a hiba valakinek nem, de normális választ senki nem adott rá.
op rendeszer : win 7 64 bit
vga: hd5850
Ja és ne az adminisztrátor dolgot írjátok mert az már próbáltam de ha csak az lehet a megoldás akkor lehet én bénáztam és akkor várnám arra is a leírást pontosan mit kell és hogy.
A xp kompatibilis beállítást már próbáltam.
Előre is köszi. -
sanya200 #9720 -
sanya200 #9719 A jó válasz az hogy egyik se.Azt kell neki mondani hogy egyik gyanúsított se stimmel és az ügynök egy nő.Azt nem árulom el ki lesz az de szerintem úgyis kitalálod. -
#9718 a 6.! -
mzoli7 #9717 Az Illiumon amikor Liara kér, hogy segítsünk elkapni valami ügynököt akkor az öt közül mejik a jó választás, mert kipróbáltam mindet de csk azt modta
mindegyikre hogy nem volt nála adat?
-
#9716 Nem mod, benne van a játékban, de csak cheattel lehet megszerezni.
Itt vannak a páncélok kódjai: http://www.cheatcc.com/pc/masseffectcheatscodes.html
többféle van, ezek lesznek:
Manf_Batarian_Armor_Partisan
Manf_Batarian_Armor_Skirmish
Manf_Cerberus_Armor_Freedom
Manf_Cerberus_Armor_Hoplite
Manf_HKShadow_Armor_Janissary
Manf_HKShadow_Armor_Spectre
Manf_Jorman_Armor_Crisis
Manf_Jorman_Armor_Hazard -
#9715 Lehet újítani kéne pár bioware pontot... eddig csak ingyenes dlc-k vannak meg...XD -
#9714 Lair of the Shadow Broker DLC infók! -
sanya200 #9713 Sziasztok lenne egy kérdésem nekem is nemrég láttam a youtube-on egy videot a mass effect 1-ről amiben olyan páncélt használnak a karakterek ami nincs a játékban és nagyon ütősen néz ki azt szeretném tudni hogy ez valami mod eredménye?És ha igen nem tudja valaki a nevét vagy hogy honnan lehet leszedni?
Itt a video és kb a felénél lehet látni hogy ki milyen páncélban van.
Mod? -
sanya200 #9712 Na ez egy jó hír én nagyon bírtam a csajt az első részbe is de a másodikba sajnos nem szegődött mellénk.Remélem azért lesz egy olyan dlc is hogy ashly-t vagy kaident kell megmenteni vagy hasonló.Kicsit zavart hogy nem tudtam kibékülni velük csak akkor ha valamelyiket felszedted. -
Jimmyke #9711 Ittvan újra a link, ennél nem kell felscrollozni a tetejére. -
Jimmyke #9710 Lesz Liara és Shadow Broker DLC, már hivatalosan is. -
sanya200 #9709 Egyébként ha valaki észrevette van egy kis érdekesség a ce fémdobozán az egyik oldalon shepard fegyverén van 3 csík ami világít ha fény éri sötétben jól látszik a másik oldalon meg a collector szeme világít.Nem nagy szám de gondoltam megosztom veletek. -
sanya200 #9708 Ennyiből csinálhatsz is magadnak egyet vagy megkérsz valakit aki ért a photoshophoz.De nekem tetszik a ce kiadás egyedül talán a fémdoboz hátulja nem igazán jön be amin a collector van. -
morzsi555 #9707 Kár, pedig az egy fasza borító, a Thane-es és a CE borító nekem nem tetszik.
Remélem lesz valami új GOTY vagy hasonló kiadás jövőre. -
sanya200 #9706 totál ugyanaz mind a kettő csak a google-be ezt a képet találtam ami nagyobb felbontású volt.Nekem is megvan a collectors editiin és húsvétkor vettem 7990-ért. -
sanya200 #9705 Természetesen van pc-re totál -
csoli31 #9704 Nem. Van PC-re is ce kiadás (én a múlthéten vettem meg).
Mass Effect 2 PC CE -
59th LeFty #9703 Köszi a válaszokat!
Ez a collector's edition csak Xbox? (mindenhol ott vakít a logo) -
sanya200 #9702 http://noob.hu/2010/07/19/mass_effect.png
Mellesleg nem lehet módosítani a hozzászólást vagy törölni? mert 2-t elrontottam:( -
sanya200 #9701 [imgw=http://noob.hu/2010/07/19/mass_effect.png][/IMG]]me2 wallpaper -
sanya200 #9700 jah és csináltam egy háttérképet remélem tetszeni fog:
[IMG][imgw=http://noob.hu/2010/07/19/mass_effect.png][/IMG] -
sanya200 #9699 Ezt a borítót amit linkeltetek nem láttam itthon szerintem vagy csak terv volt vagy itthon mást forgalmaznak de ez nem valószínű itt a normál edition borítója.
Ez pedig a collectors edition:
-
#9698 Szerintem nem... Ez a legelső kezdeti borítóterv volt, és szerintem megváltoztatták a mostanira.
Mondjuk nem értem miért, a linkelt kép ezerszer jobb, mint a borító... Mondjuk nekem is CE-m van, az is tök jó. -
Bhalage #9697 fasz tudja, nekem collectors edition van igenyes femdobozzal -
morzsi555 #9696 http://img571.imageshack.us/img571/5957/masseffect2pcboxart.jpg
Ezzel a borítóval nem jelent meg sehol se a játék?