19778
  • readswift
    Találtam leírást configolásról mass effect 1 -hez, be lehet állítani hogy gombnyomással állítgatod melyik csapattársadat akarod küldözgetni ide oda. Alapvetően azt szeretném elérni hogy minél kevesebb HUD legyen szem előtt, valaki merült el ebben már?
  • readswift
    ...nem lövök le poént de szerintem kifejezetten így érdemes csinálni ;)
  • readswift
    Loyalty konfliktust úgy is meg lehet oldani hogy lezavarod az egyiket aztán felmész visszaosztani a skill-t, és arra a kaszt specifikus kiképzésre rakod ami +x % par/ renegade pontot ad +x % power damage helyett. Aztán visszasettenkedsz és elmagyarázod a szenvedő félnek h blablabla. Nekem ez is bejött már soxor. Aztán megint visszaosztod a pontot a +25% power damage skillre (mer perszehogy arra érdemes).
  • D4v3
    Zaeed
  • AntiHero
    az:D
  • wesker24
    OverLoad xD az Overlord akt lenni nem ?
  • wesker24
    Understood
  • Fenrir
    Az a Hammerhead.
  • wesker24
    FireWalker ? vagy az nem DLC ?
  • AntiHero
    Na akkor Hammerhead + Kasumi + Overload. Van még valami DLC? Elleszek ezzel egy ideig:)
  • sanya200
    Én várni szoktam jack lojális küldijével is annyira nem volt sürgős úgyse nagyon viszem sehova, meg mirandáét is hanyagolom addig amíg nincs elég paragorn pontom és akkor mindkettő lojális marad.
  • Calver
    akkor esnek egymásnak ha mindkettő lojálissá válik, és ha nincs megfelelő mennyiségű renegát/paragon pontod, az egyikőjük lojalitását mindenképpen bukod, nincs semleges megoldás.
    btw eddigi hozzászólások alapján az jött ki, h renegát megoldás egyszerűbb, kevesebb pont kell hozzá.
  • Gaben001
    Milyen sorrenben kell segíteni a Miranda Jack párosnak? Mikor vesznek össze? Ha már mindkettő lojális? Ha jól emlékszem Mirandának segítettem mikor összevesztek de akkor már Jack velem volt. Van olyan lehetőség, hogy egyik javára sem döntök?
  • koschwarz
    muszály beleszólnod más hejesírásába?
  • Pares
    Nagy "I"!

Lehetne ehez hasonló poén a Mass Effect 3-ban is...

• Rage47
    ilyen :D
  • Fenrir
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218464576&no=9509]#9509[/URL]

Olyan ember aki a magyar nyelvtan szabályai alapján mindig helyesen ír és szerinte mindenkinek így kéne tennie, ha elírást lát szól érte, stb :)

Én személy szerint nem tartom annak magam (bár a helyesírás szerintem egyáltalán nem szégyen), de amikor valaki sorozatosan helytelenül ír arra én is rászólok, mert egyszerűen bántja a szememet.
  • sanya200
    Már bocs ha megkérdezem de mi a franc az a Grammar nazit vagy mit jelent mert annyit írogattok itt róla nekem meg fingom nincs mit olvasok ilyenkor
  • penge96
    Akkor valószínűleg én is. xD
    Sztem, meg tök jól hangzik, én is simán megmenteném, ha rajtam múlna:D Am egy jövőben játszódó SCI-FI játékban, pont, hogy a technikai lehetőségeket jóval meghaladó mérnöknek, jobb eséllyel kéne indulnia, mint egy puskákkal felszerelkezett katonának. De ez az én véleményem.

Grammar nazit, többször olvastam más topikokban, pont olyan esetekre, mint az enyém. Ezért rest voltam kiguglizni mit is jelenthet valójában. Ezek szerint a fórumozók 90%-a rosszul használja, csak ti vagytok ilyen pro-k:)

A helyesírásról meg annyit, hogy én mint reál beállítottságú (most már gépészmérnök), sose tudtam, érdekelt, foglalkoztam a helyesírással. Nem égett belém, nincs hozzá érzékem, illetve nem is érdekelt. Világ életemben 3as voltam nyelvtanból. Bár meg kell hogy valljam, mióta megy ez a helyesírás ellenőrző a tűzrókában és fórumozok, (kb 2-3 éve), azóta rohadt sokat fejlődött a helyesírásom. Elképzelhetitek milyen volt mondjuk x éve érettségin:D Ebből is látszik milyen hasznosak a fórumok:)
  • MerlinW
    Én is, ha nem vagyok biztos egy szó helyességében nem vagyok rest "kiguglizni". Mondjuk másokra csak akkor szólok rá, ha nagyon durva dolgokat ír:) A rossz helyesírás a kommentelőt minősíti.
  • Atkamon
    Én is :D
  • Pares
    Ezek szerint én egy rohadt nagy Grammar Nazi vagyok! Büszke vagyok rá! :D
  • sanya200
    Hát épp azért mert kivan kapcsolva az online elérés ergo úgy veszi hogy nem vetted meg azért.Nekem is kiírja de működik rendesen, meg max ne a launcherrel indítsd hanem a bin mappából az exe-vel és akkor nem látod mindig ennyi.Amúgy meg ha jól emlékszem az nem csillagharcos hanem csillagvadász az egybe legalábbis.Nekem a kedvenc kasztom az élharcos, bocsi angolul nem tom mi az de mindegyik kaszttal végigtoltam kivéve az engineert.Amúgy elég gázul hangzik hogy a galaxist egy mérnök mentette meg nem?Nem illik bele szerintem de mind1.
  • fejnelkuli
    Mitol van az,hogy kikapcsolom az online kapcsolodast.Feldobom az overlordot meg 1.1 patchet+crack,es azt irja,hogy : uj dlc az overlord toltsem le most!?
    Ohhh shit!
  • Atkamon
    Öh, de :)

"Grammar Nazi
    1. A person who uses proper grammar at all times, esp. online in emails, chatrooms, instant messages and webboard posts; a proponent of grammatical correctness. Often one who spells correctly as well.

2. a – A person who believes proper grammar (and spelling) should be used by everyone whenever possible."
    Nem ez nem így van:)
  • Atkamon
    Grammar nazi-nak pont hogy mindent helyesen kéne írnia, nem? :)
    Az lehet, de az meg nekem hangzik szarul. Am is grammar nazi vok, szal nekem megengedett az ilyen jellegű elírás
  • varax
    ott még nem járok a játékban, lelőtted a poént :(
  • Atkamon
    Igen, ez a magyarÍtott verzióban a neve. Magyaros a kaja lehet.
    Azt hiszem ez a magyarosított verzióban a neve:D
  • varax
    csillagharcos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Hogy jött ide a csalás??? Am én is átmentem csillagharcosba, mert észrevettem hogy úgy 4 TP-t ad a nagy küldikért De még így is lazán veszem az akadályokat...
  • readswift
    Van egy jó jeges kombó, ha 3an vannak egyhalomban lefagyasztva, és nálad van Grunt , aki rájuk ront közelről, az szép eredménnyel szokott járni

: )))

-dehát ez is inkább vicces mint hasznos. Egyébként ha Sanyának nem lenne normális karakterfejlesztése akkor úgy megakadna legnehezebb fokozaton mint annak a rendje módja, szerintem aki "2x vitte végig 1x angolul 1x magyarul" az illető elég gyorsan megunná ha "élesben" kéne játszani. Normalon meg 0 kihívás van. Az az igazi hogyha el tudsz bukni, mint régen a lapozgatós könyvekben, rosszfelé lépsz meghaltál ;) .
    Dragon Age-ben is úgy el lehet baxni a karakterfejlesztést mint a szar és ott még újraosztani se lehet a skillt.
    - És mi ennek örülünk mert annál kevésbé konzolos valami minél inkább el lehet baxni, és annál inkább RPG !!!

-Mindezekután gondolom egyértelmű hogy az én két kedvenc insanity kasztom a vanguard és a soldier (tűz ftw). Az az egyik kedvenc ME2 jelenetem ahogy inferno SMG-vel közvetlen közelről beleeresztem az egész tárat valakibe úgy hogy vissza sem tud lőni.
  • sanya200
    Sose értettem azokat akik csalnak egy játékban ,abban mi akkor a kihívás vagy valami.Én őrület szinten nyomom csak a játékot és simán elkenem a száját bárkinek bár azért az a benga nagy robotba elég sok lőszer kell.
  • Hegi90
    te már csak tudod
  • readswift
    Na hát ilyenek szoktak csíterkedni mint te, ahelyett hogy kiismernék a játékot, becsalnak ezt meg azt, v leveszik easyre.
  • Hegi90
    régebben sokat játszottam ilyen hülyeségekkel, de ezekn már én is csak fogom a fejem :D