19778
-
readswift #9495 rpg-ül van -
#9494 Bazz én másodszorra viszem a 2-őt. Először angolul most magyarul, és az egyet is így nyomtam végig 2szer, de ez a "armor piercing bónusz mint az AP-é, plusz gyakorlatilag AZONNAL stun-olja" meg a "totál óverpowered". KB mintha japánul beszélnél hozzám
Tudom nem nekem irtad, de akkor is -
readswift #9493 ...hát akkor vedd figyelembe hogy :
jég : 0 bónusz, fagyasztás is csak akkor van meg ha elér egy küszöböt a sebzés
tűz : armor piercing bónusz mint az AP-é, plusz gyakorlatilag AZONNAL stun-olja az ellent (oltja magát), regenerálódást megszüntet
inferno: ez meg még robban is
totál óverpowered és kb 20x jobban néz ki.
-
#9492 Én ME2-ben szinte kizárólag jéggel nyomulok... -
readswift #9491 OFF: volt tavaly egy durvácska flame dragon age kiadás előtt ahogy bebeszéltem magamnak hogy nekem ezzel most éppen nem kell játszani ( de azóta igen).
KB jól emlékszik de nem eléggé jól . : )) -
#9490 Mi az Isten mennydörgése van? egy büdös szavadat nem értem readswift, régebben normálisan fogalmaztál -
readswift #9489 OFF:
Jaés megbeszéltük/megfejtettem hogy azért nem ijednek meg mert bekenték magukat vastagon sárral, a folytonos baxogatás hatására. (pl mr. Hermit )
-
readswift #9488 lol, az egyet tényleg érdemes s3d-ben nyomni, nem kell csak egy jobb CRT monitor meg egy kölcsön shutterszemüveg (na jó, ATI-hoz _még_ nincs olyan)
OFF:
-a tűz ág egy az egyben el lett szarva DA-ban, azért azt nehéz lesz letagadni. (Igen a tűzlabda is ) : ))
ME2-ben meg mennyire óverpówer az inferno ammo már, és minden ami tűz...!
Addig DA-ban gyak a jég ágból / crowd controlból lehet megélni, amit ME-ben megnézném hányan használnak.
-
Kindred Blades #9487 Én simán játszok utána az eggyel, bár valószínűleg azért, mert én meg 4d-s projektort vettem, ötöset akartam eredetileg, csak rájöttem, hogy azzal teljesen felborulna a tér-idő kontinuum, így is vigyáznom kell, hogy a negyedik dimenzióban óvatosan flangáljak, bár a minap elrepült mellettem egy DeLorean.
De komolyra fordítva a szót, aki nem elvetemült graphic fag, az simán visszaszokik rá, bár a harc eleinte valóban furább. De amikor kezd beindulni, feltűnnek az érdekesebb karakterek, helyek, és visszatér a hamisítatlan sci-fi érzés (mert ugye a második rész félig cyberpunk, ami nem árt neki, de más lesz tőle), sima ügy.
Akinek meg nem, az így járt.
Egyébként is szar játék, hiába lángol a kard, az ent nem ijed meg tőle. -
readswift #9486 énmeg:
az 1-et eredetileg 17"-os gagyi LCD-n nyomtam, decemberben vettem egy 3d projektort (best pc buy ever) hogy majd a 2-t 3d-ben tolom, az 1-et elvittem a projektoron feléig előtte 2d-ben hogy a 3d élmény maradjon meg a 2-re, erre kijön a 2 azt is muszáj 2d-ben nyomni mert a 3d-t egész egyszerűen elbaszták elbénázták stb, szóval az 1ben van használható 3d a kettőben nincs...!!! :D
-Mindenesetre ettől függetlenül kettővel közben hülyére játszottam magam, szóval azzal már nem is akarok játszani csakha kijött az overlord mellé még 2-3 DLC, akkor jöhet 1gém 0-ról, felborított sorrendel meg ami belefér.
Szóval majd ha végeztem dragon agel (gyak 3d only-ban játszom, tökély) akkor jön megin az 1 meg a 3d, csak ne utálnám a szinthez kötött gear-t annyira. Legalább lenne rá mod :( -
#9485 Egy kis Információ az érdeklődőknek a harmadik részről, sajnos már kizárt a 2011-es megjelenés! -
Trantorius #9484 Ettől tartok én is.. -
#9483 sztem is -
readswift #9482 Szerintem 2 után vissza sem lehet szokni az egyre, szóval aki kettővel kezdte kb 1/3 nál kiég mielőtt beindulnának a dolgok és el van az egész baxarintva , így jártatok. -
#9481 Azèrt köszi! :-)
-
#9480 Közben visszaolvastam, megvan a megoldàs.
Az overlord telepìtèse utàn ùjra kell tenni az 1.01-es patchet, ès akinek kell persze az indìtòfàjlt crackelni.
Sztem felesleges az összes dlc-t ùjratenni, az ùjrapatchelès a lènyeg. -
Trantorius #9479 http://fenopy.com/torrent/Mass+Effect+2+DLC+March+23+Update+Firewalker+Pack+Hammerhead+Tan/Mjg1NzcyOA -
Trantorius #9478 Akkor még van idom a 3.-ig:) A 2t meg mindenképp végig kell vinnem még egyszer mert sajnos a végén meghalt Jack is és a bérgyilkos is, és mind a szimpatikus volt és amúgy is úgy akarom majd folytatni a 3-mat(ha csak nem lesz világvége 2012-ben:) hogy maxra megcsináltam mindent, és tisztába vagyok a teljes storyval.
Amikor belekezdtem az ME2be nem hittem volna hogy ennyire meg fog tetszeni, ezért se szórakoztam az 1 végigjátszásával, amikor meg már megtetszett meg már nem akartam abba hagyni:) -
#9477 Feltettem az Overlord Dlc-t erre nem tölti be a mentett àllàsomat, arra hivatkozva, hogy nincs fent a firewalker dlc. Az akkor nem a hammerhead dlc? Mert az viszont fent van.
Dobna valaki egy linket a fw dlc-hez?
Köszönöm! -
sanya200 #9476 Már ne haragudj de szerintem elég nagy ostobaság ilyet kérdezni az 1 rész nagyon jó volt és tényleg azzal kellett volna kezdened,mert így már a story egy részét tudod a 2 miatt.Amúgy meg alapból magyarul jelent meg az első rész is hála a cdprojekt-nek, ha nem sajnálsz 2500ft-ot szerintem vedd meg annyi most az első rész, a 2. a múltkor 4000ft volt a Tesco-ba szóval aki lemaradt az így járt bár lehet még annyi nem tudom.A második után persze szokni kell az 1-et mert az írányítás teljesen más,én 6x végigtoltam de miután játszottam a 2-vel és utána az 1-el még egyszer nekem is fura volt.Amúgy a 3. rész meg ha minden jól megy 2011 negyedik negyedévébe jelenik meg. -
Trantorius #9475 Holnap belekezdek az 1-be majd utána végigviszem mégegyszer a 2-t. A három mikor is jön?:) -
Gaben001 #9474 A Star Wars-t is a 4. résszel kezdték...Igaz, kicsit visszalépés volt technikailag a többihez képest de idézném a csokipaírokról a szöveget:"...élvezeti értékét nem csökkenti..." -
#9473 Nem értem miért a 2vel kezdtél...
"régebbi is, grafikailag is gyengébb ugye"
És? Attól még ugyanúgy iszonyat jó...
Az importálás pedig nem csak a kinézetet meg ilyeneket visz át, hanem az összes fontosabb döntést az első részből :) Ezért is nagy kár, hogy azt kihagytad, ha most azt elkezded, végigviszed bizonyos döntésekkel, és akkor lehet a 2 tök más lett volna azokkal a döntésekkel :) -
Trantorius #9472 Hello
Most vittem végig a ME2-t és nem tudom eldönteni hogy neki álljak e az 1-nek, mert régebbi is, grafikailag is gyengébb ugye, meg olyan mintha egy film 2 része megnézése után állnék neki az egynek.
Szerintetek érdemes?
Az importálással kapcsolatban hogy van, az ME1-ből importált karakterek melyik tulajdonságaikat hozzák át az ME2-be? A kinézetüket, a szintjüket, a példakép pontjaikat, stb?
Ja és az ME1-nek is van magyarítása, vagy letölthető magyar nyelvi fájlai? -
Gaben001 #9471 Szerintem a Mass effect 2/Biogame/DLC mappában látsz mindent. -
#9470 Tovabbra is ugyanaz a kerdesem.Hogyan tudom megnezni,hogy mar milyen DLC-et telepitettem fel? -
varax #9469 és tényleg :D
köszi :) -
sanya200 #9468 Hát ott lehet a géppel van bibi de ha mákod van akkor csak a windows szart be állítsd vissza korábbi időpontra ha lehet, hátha az segít.Rosszabb esetben win reinstall. -
pite9 #9467 sziasztok! indításnál van egy olyan gondom, hogy kiírja hibaüzenet után, hogy : " a xy címen található utasítás a xy memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read." mit lehet ilyenkor kezdeni??? help pls -
#9466 Hát még hátra vannak fontos döntések a játékból... Az egyik legfontosabb a végén van... Ha azokat nem hozod meg, akkor persze, hogy nem ismeri fel még a 2. -
Musterd84 #9465 Az elsőt végig akartam vinni és azután a kettest, csak érdekelt az importálás.
Utálnám ha valami miatt nem jönne össze és még eddig a me2 nem látja a me1 karakteremet.
Remélem miután végig toltam látni fogja.
Köszönöm a választ !!! -
#9464 Persze, végig kell vinni. De miért kezdenél neki a 2-nek, ha nem vitted végig az 1et?:S -
Musterd84 #9463 Sziasztok köszönöm a válaszokat megtaláltam az me2- ben azt hogy me1 karakter importálása, de amikor rákattintok üres a lista. Mindkét rész fel van telepítve csak az 1 est még nem nyomtam végig.
Ahoz hogy megjelenjen a karakterem a 2.- ban, szükséges letudni az első részt?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#9462 Itt egy videó róla! -
#9461 Már régen volt, de a menüben, azt hiszem new game, és akkor ott van alul, hogy import me2 / me mentést. -
#9460 Ugyanilyen op rendszerem van, kétszer játszottam végig a dlc-t és egyszer sem volt ilyen problémám. A játékot sem futtattam xp sp3 kompatibilitásban. -
Musterd84 #9459 Sziasztok először is mindenkitő elnézést kérek a hülye kérdésemért, és a türelmetekkel együtt szívesen elfogadom a válaszotokat.
Hogy lehet az első részből a másodikba karaktert importálni?
a türelmet és a választ előre is köszönöm -
#9458 Nekem egy bizonyos ponton (majdnem a legelején, ahol a Hammerhead-et felrepíti egy légáramlat, ott be kell menni egy barlangba, ahol vár egy gépágyú) mindig megfagyott a játék. Áttettem XP3 kompatibilis módba az indító exet, utána szerencsére át tudtam menni ezen a helyszínen
(64 bites WIN 7) -
#9457 Ott van a banner jobb alsó sarkában, Rush! És ott a link is az adatlapjához! -
kreknorbert #9456 Én amikor az overlordban a bolygóhoz érek, lefagy a gép, nem tudja valaki, hogyan lehet ezt megoldani?