Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Amúgy a Mass Effect 2 OST-k egy részének annyira Signs (jelek) hangulata van...😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
okés...😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Tudnák adni MSN-t vagy Skype-ot, de ritkán vagyok csak fent. Sokra nem mennél vele.
<#nezze>
Szóval ha szeretnél valamit, SG-n mindíg megtaláltsz...

<#email><#integet2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Hát te tudod...

SZEG007
nemtudom a credits zenéjén kivül nem tudom nagyon végighalgatni a soundtrack-et, a játékban jo és passzol a környezethez de igy önmagában semmi extra.

penge96
Okés. Amúgy nincs valamilyen elérhetõséged SG-n kívûl? persze nem kell megadnod...

Na, hagyjuk inkább. Már így is a béka segge alatt volt a hangulatom, most meg ez is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Hát nem szándékos volt... és legalább õ sírt nem úgy mint Taylor...

Megnéztem a videót, és hát... nem úgy tûnt, hogy szándékos volt, inkább csak balesetnek mondanám, hisz eleve a Stoke játékosnál volt a labda. Egybefutottak, és rossz lett a vége...nagyon rossz...

penge96
Nagyon köszi, már találtam videót is...

Itt vannak róla képek.

Ááá. A brutál jó zene után ez a brutális sérülés...

penge96
Azt a képet beLINKelnéd?
Amúgy nem úgy értettem hogy kár...de marha jó fejnek talállak és ha esetleg Arsenal drukker lennél az csak hab a tortán xD

Miért lenne az? Én büszke vagyok rá, mégha most vereséget szenvedtek!<#gun><#schmoll2>

De minden jót kívánok Ramseynak. Most néztem meg egy képet róla... brutális. De szerintem rendbe tudják hozni. Bár kitudja, hogy vissza e tér a focihoz, mégha képes is lesz rá...

penge96
Kár hogy Chelsea drukker vagy😞

Ez nem ide tartozik, bár Chelsea szurkoló ként most egyébként se vagyok olyan idegi állapotban, hogy focival kapcsolatban bárkinek bármi jót kivánjak. De ha Eduardot rendbehozták, akkor õ is felépül majd...

penge96
Én naponta minimum 2 szer meghallgatom az OST-t...😊

Amúgy pls, imádkozzatok hogy az Arsenal játékosának, Aaron Ramseynek ne kelljen amputálni a lábát...most szenvedett nyílt törést...

Ez is nagyon nagy szám. Rengeteget hozzátett a hangulathoz és az élményhez:

Kemény Alienes fílingje van a számnak...

Szvsz az összes szám rendkívüli! De ez a Collectoros zene... fõleg az a csendes, titokzatos, félelmetes középsõ része... a látványvilággal és a hangulattal párosulva... egyszerûen leírhatatlan élmény volt számomra.

Fenrir
Samara zenéje is nagyon jó, mindig tetszik amikor meghallom 😊

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Már töltöm is le az OST 😊

Az 1:32 és 2:55 közti rész közben szabályosan libabõrös lettem.

Kurva jól eltalálták. Kicsit olyan Vigil-es meg Blade Runneres beütése van. Atom! A játék közben amikor meghallottam, azt gondoltam magamban: azt a kú***! Nagyon ott volt a küldetés látványvilágával és hangulatával együtt!

Jaj. Elsõsorban a karakterükre gondoltam. Szvsz jobban meg vannak írva, és a lojalitás küldetése is érdekes volt számomra. Az elsõ részben, nem is tudom miért, egyáltalán nem tudtam együtt érezni vele. Csak volt oszt' kész. Itt valahogy jobban együtt éreztem vele. De ez elmondható a többi csapattársról is. Az elsõ részben nem éreztem azt, mint a másodikban, hogy õk igazán az én csapatom. Szó mi szó, a karakterek viselkedése, háttértörténete és párbeszédei sokkal érdekesebbek.

Ha már a harci képességeirõl van szó: ritkán találkozol mechanikus ellenfelekkel? Hah? Azért egy pár misszióban igen jól jött a Drone-ja meg az AI hackje, ha arra volt szükség... Számomra egyik karakter képességei se voltak "legjobbak". Mindegyikük jó volt valamire.

Tucatkarakter...<#duma>

penge96
Úgy van!xD Amúgy mi nem "találkoztunk" már a KONAMI Soccer kiegészítõk fórumán?<#vigyor2>

horpeti
3 a magyar igazság! 😄

penge96
Virtuálisan? Akkor már meg volt 2-szer xD

horpeti
Te csak meg akarod dugni Mirandát! 😄

Fantusz
Az legyen a te gondod, ha a fától nem látod az erdõt.
Tali karaktere jobban ki lett dolgozva? - csak éppen a harci képességei maradtak meg a mechanikus ellenfelekre specializálódva, azokkal meg elég ritkán találkoztok, s ha igen akkor sem Tali a leghasznosabb csapattag.
Az elsõ részben az utált Makozáshoz, zárnyitásokhoz, lelet feltéárásokhoz Tali mûszaki képzettssége jól jött, csakúgy mint a gethek elleni harcban - itt meg egy tucatkarakter.

hát nem tudom. én valahogy egy játék virtuális karakterébe nem tudok belezúgni. biztos velem van a baj 😄

penge96
Pedig Tali nem is szép...

Jah, a hírhedt "Talimancer"-ek. Már szabályos mozgalom vagy szekta lett belõlük a Bioware fórumon. Sokan vannak, és veszélyesek...

<#ijedt>

penge96
Hát ez a karakterek mennyiségébõl is látszik! (Ha jól emlékszem, az elsõ részben 6, míg a másodikban alapból 10(?) társ áll a rendelkezésünkre.)

Te megint mirõl beszélsz? Elsõ részben fontos szereplõ? Akkor biztos más játékkal játszottam mint te. Mert az enyémben csak addig volt fontos szereplõ, míg átadta azokat a hangfájlokat. Ennyi. A jelenet meg pont úgy volt jó, ahogy volt.

Szvsz a második részben sokkal jobban ki vannak dolgozva a karakterek és a történetük.

Fantusz
Szerintem meg Tali az elsõ részben fontosabb szereplõ volt, mint most, s nem véletlenül kedvelték meg.
A második részre egy valóban jelentéktelen mellékszereplõvé silányították, s a "hõn áhított" romantikázás is egy szomorú kabaré - ettõl megkímélhettek volna bennünket.

penge96
Jézus, felmentem és tényleg xD:

Quote: Posted 01/12/10 06:57 (GMT) by IccaRa
Tali is a cutie.

LPPrince Posted: Tuesday, 12 January 2010 07:00AM
I swear, I will make love to that Quarian Princess.

Damn it, this Prince needs his Princess!

TheKingofRedLions Posted: Tuesday, 12 January 2010 07:04AM
I like Tali, and she like me back! And she showed me her boobies and I like them too!

penge96
Én meg Mirandába xD

SZEG007
mondom néz fel hivatalos bioware community site-ra és minden második ember konkrétan szerelmes Taliba.

penge96
Amúgy tényleg vicc, mert ha megnézitek Tali az elsõ részben k*rvára de mellék szereplõ volt, a 2. részre meg olyan kis cuki lett, és a játék elején is lehet vele találkozni... Nah meg mikor a Gépházban beszélgetnek Shepard-del...egyik pillanatról a másikra milyen közvetlen lesz, nem?xD
Meg a mi Shperdünk sem tom hogy gondolja hogy majd õ Talival boldogan el fog éldegélni... szal azért ez hagy kivánni valót maga után...

SZEG007
hát eléggé bugyután nézne ki😊

penge96
De tényleg ha nálam Jack alapból fel dobta a pacskert akkor ha majd importálom a mentésem a ME3-ba akkor értelemszerûen õ semmiképpen sem lesz benne, igaz?

Fenrir
Amúgy nem tudom, hogy mi ez a fene nagy Tali és kvarián õrület, én már az elsõ részben sem szerettem õket. Annyira erõltetik az ME2-ben, hogy õk milyen elesettek, segítségre szorulnak, hogy már néha eléggé zavaró. Talit annyira nem szeretem, hogy az õ beszervezését és hûségküldijét hagyom mindig utoljára mert annyira nincs kedvem megcsinálni.

Thane és Samara küldetései számomra sokkal jobbak mint Talié.

Calver
dehogy utálom én Jacob-ot, csak kicsit személyiséghiányosnak tartom, ennyi. egy papírmasé karakter. a beáldozás pusztán mindenféle gonosz filmes klisékbõl és egy jó adag morbid humorból ered, ettõl függetlenül nálam mindig túlélte. <#vigyor1>

btw én annyira nem fogadnék rá, hogy Mordin küldetésének akkora szerepe lesz a harmadik részben - legalábbis tippem szerint a jelenlegi csapat közül jó páran nem fognak visszatérni, és az elhalálozási esélyek alapján Mordin is köztük lesz. hasonlóan komoly esélyesek szvsz Jack (ó jajj de szörnyû), Thane (mivel õ amúgy is haldoklik), és valószínûleg Zaeed se, bár õ nem elhalálozás okán.

"The trees move. Do you not see it?"

SZEG007
Amugy mivel van több választási lehetöség mondjuk Miranda, Zaeed, Samara, Jack küldijében mint Jackob küldijében?
Jack: Aresh meghal vagy sem ennyi
Samara: Samara, vagy Morinth ennyi
Zaeed: Santiago lelép, vagy meghal ennyi
Miranda: beszél a hugával, vagy sem ennyi
Jacob: fater meghal helyben, vagy börtönbe kerül ennyi

cáfoljatok meg de nagyjábol minden lojálitás küldiben csak két választási lehetöség van

penge96
Egyébként csak szerintem marha idétlen a férfi Shepard majom vigyorgása?xDDD
Komolyan akárhányszor meglátom elkezdek röhögni annyira "szánalmasan" van megcsinálva xD

penge96
Naa nyugi van 😊 Nagyon kevés az esély rá hogy a Kvárik fogják megmenteni a világot...maximum asszisztálnak, itt egy sokkal összetetteb dologról lesz szó.

SZEG007
Azért mert Jacob-nak nem olyan különleges multja van mint a többi karakternek máris utálni kéne, meg beáldozni a utso küldetésnél?

Tali küldetésével öszehasonlitani Jacob küldetését azért nem kéne eleve a sok ezren bioware forumokon Tali miatt sirtak az utobbi két évben és ez nagyon meg is látszik a játékon hisz talán Tali küldetése lett a legrészletesebben kidolgozva valoszinüleg ennek a küldetésnek, valamint Mordin küldetésének lesz legnagyobb befolyása a 3. részre.
Félek is hogy az elavult quarian flotta fogja megmenteni a galaxist következö részben, csak azért mert annyian nyávognak Bioware forumon.Ami természetesen baromság, hiszen hiába van egy nagy flottájuk, ha a hajok nagyrésze elavult vannak összesen 17 millioan(ennek ellenére visza akarják hoditani a szülöbolygojukat lol)

Most komolyan ezek fognak beleszolni a reaperek elleni küzdelembe?? Amikor ott vannak az emberek, turianok kitudja mennyi koloniával, legerösebb flottával. A quarianok meg csak egy porszem a galaxisaba és totál felvannak fujva a második részbe csak mert bioware forumon tetszett az embereknek a kis titokzatos ártatlan cuki kis Tali...

Fenrir
Többféle megoldások léteznek, minden attól függ, hogy mi merre tereljük az aktuális karaktert. Lásd Miranda, Jacob, Garrus, Samara, stb.

Ami egyáltalán nem rajtunk áll az Baka küldetése.

Calver
hát azért ezt nem mondanám... hasonlítsd össze Tali és Jacob küldetését - elég nagy különbség van a kettõ között. az elõbbiben gyakorlatilag minden a játékos döntéseitõl függ, míg az utóbbiban max egy B-kategóriás mellékszereplõ vagy.

Fenrir
Egyik hûségküldetésben sem Shepard a fõszereplõ, mi csak addig eljuttatjuk az aktuális karaktert.

Calver
*van más lehetõség

Calver
és most olvasom a Mass Effect wiki-n h tényleg... hoppá. akkor fogalmam sincs én hogy hoztam ezt össze, mindkétszer az öngyilkos jelenetet láttam, nem is tudtam h van lehetõség... <#schmoll2>

mindenesetre kösz az infot, akkor #6868 második mondata sztornó <#vigyor5>