19778
  • Hegi90
    Amúgy szerintem tök random az egész....
  • mzoli7
    nálam mindenki lojális volt, fejlesztések is megvoltak, de Jack és Tali is meghalt.
  • Hegi90
    "Ügyesen kell játszani ;) "

• Atkamon
    Heh, nekem senki sem halt meg, amikor először végigvittem:) Ügyesen kell játszani ;)
  • Hegi90
    Nálad az utolsó küldetésben csak jack halt meg? :O
    nekem meghalt a csapatom fele o_o
  • proway
    sikerült, bocs! :S :)
  • proway
    Hali. Vettem Bioware pontokat és hol kell megadni a kódot amivel meválthatom pontokra? Annál a promó kódnál? pedig azt hittem menni fog :S
  • readswift
    Ja meg , 3d lézercélzót kell használni az alap, alap kameraállásból jobban lehet célozni vele mint a HUD félével, azt meg CTRL+F12 -vel szoktam ki-bekapcsolgatni. De ezt gondolom ismeri aki s3d-zni szokott.
  • readswift
    Free camera módban is lehet ám csapatot küldözgetni meg spellezni is , csak spellezéshez mindig az alap kameraálláshoz viszonyít. Szóval ha kikapcsoltad a HUDot de nézelődsz akkor áltaálban lehet találni célt, de a HUD-ot szerintem undorból is kilehetne már kapcsolni mindenkinek, főleg insanity-n.
  • readswift
    Na szóval lehet ilyeneket kombózni a configgal:

bármikor fagyasztani akarod a történést akkor nem shiftet nyomsz hanem F11-et.

Innen háromféleképp juthatsz tovább:

shift: vissza normál kerékvágásba
    F10 : 100x -os lassítás (ezzel csinálom a szkrineket)
    numerikus bill , 2-es: ez pedig a free camera. Nagyon jó a kamera mozgása ha egyszer eltávolodsz és vissza akarsz menni olyankor ha csak egyszer ütöd le a 2-est akkor szépen visszakövet. (Közben pl zajlik a 100x-os lassítás)

100*-os lassításból meg néha úgy lehet kijönni ha numerikus billen egyszer nyomsz egy minuszt utána rögtön egy csillagot.

Eddig egy bug van, hogy ilyen időremenő paragon renegade választásnál beragad és semmit nem enged :D.Legalábbis többször kifutotttam az időből már , de az is vicces mert még sok mindent nem is láttam emiatt (toronyház, lol).
  • readswift
    Dragon age is sokkal jobb lenne ha lenne visszajátszás és kikapscolt HUD -al nézhetnéd végig a csatát.
  • readswift
    -fenét, szerintem jobb így játszani, sokkal.
  • sikerb
    No comment : ))))
    Buherával meg szét....az irányítást : )
  • readswift
    Akkor ezt nézd: úgy széttoltam a mélységet meg a szeparációt hogy terepasztallá változott a játék;) Kíváncsi vagyok megy-e mert nekem nincs passziv szemüvegem itthon.

Azé nem lehet screenshotot csinálni amiért modot saját pályákat sem, nekik szerintem ez a minőségellenőrzés fogalmába nem férne bele.
  • sanya200
    mér ne lehetne csak külön progival legegyszerűbb a fraps vagy valami hasonló de így ezzel a buherával látványosabbakat lehet.
  • sikerb
    Buhera nélkül miért nem lehet sreenshot-ot csinálni? Ezt mondja meg nekem valaki.
  • mike01010101
    Jok a 3d-s kepek, az en szemuvegemmel (300 ft-os papir) G/R beallitassal tokeletes a hatas.
  • sanya200
    Na most akkor hogy müködik ez a screenshoot amiket leírtál be kell másolni az ini fájlba vagy mi?
  • Renegade
    báááz, valami nagyon mást olvastam az anaglif helyett :-)
  • readswift
    Hát lehet érdemes jobb anaglif szemüveget venni. Szín sajna az úgy járt. Viszont ha akarod akkor gombnyomásra kapcsolod ki be az effektet meg a szemüveget is egy mozdulattal veszed el a szemed elől.

Az ini filet kell bemásolni a régi helyére,-ott van lentebb a használati útmutató is. Keypaddal óvatosan:D
  • sanya200
    Ha visszaolvasok 1-2 oldalt meg is találod az aegis packot + képeket róla.
    Amúgy ezeket a sreenshootokat hogy csináltátok mármint hogy szemből jönnek de sehol sincs a hud vagy hogy én fraps-el szoktam.
    Kipróbáltam amúgy 3D-ben is a játékot de úgy egy kalap....legalábbis nem az nvidia féle 50.000-es szemcsivel hanem van egy iz3d nevű progi ami átkonvertálja a játékot meg kell egy sima 3d-s szemcsi piros kék és kész de nálam az egész játék átment fekete-fehérbe vagy nemtdudom de színek nem igazán voltak ugyanis az óccsó szemcsikből is van jobb meg rosszabb némelyik nem enged át annyi színt mint a másik.
  • mike01010101
    Amiben többet vártam volna:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Biztam benne, hogy a végső küldetésnél kettőnél több fős csapattal mehetek. Nálam Jack és Tali haltak meg. Tali várható volt mert őt küldtem egyedül előre, Jack volt az egyetlen aki nem volt loyalis mert Mirandat választottam a vitájuk alatt. Lehet hogy ezert halt meg ő egyedül, nem tudom masnál hogy volt.
  • readswift
    ...ja hát T loyaltyje valóban nem a legjobb:D
    Loyalty kb: 1. Mordin 2. Garrus 3. passz
  • readswift
    Én sokat szeretek, a Tali-é meg egyenesen az egyik legjobb.

Épp most csináltam 3d szkriniket : 3d-s képnézegető + piros kék szemüveg kombóval is működnie kéne mer nem vittem túlzásba a szeparációt.
  • MerlinW
    Én Mirandáét utáltam, Jack-é a legjobb. Vagyis Katsumi-é, de az már DLC.
  • Fenrir
    Heh, én pont Tali küldetését utálom a legjobban, hangulat szempontjából szerintem Jacob-é az egyik legjobb, kivitelezésből meg Jack-é.
  • mike01010101
    51 óra alatt nyomtam végig, (minden dlc-vel). Zseniális. Jobban tetszett mint a Dragon Age pedig általában jobban birom a fantasy-t mint a sci-fit.
    Kedvencem a Tali megmentős, tűző napos bolyós küldtés volt.

• makkandis
    Mivel nem látom, hogy lett volna róla szó, ezért leírom, hogy kijött egy új dlc aegis pack néven, tartalmaz egy új páncélt (5 páncélrészből) és egy mesterlövészpuskát, viszont ez már nem teljesen új darab.
  • MerlinW
    Jah, azt hittem MS Live pontról van szó. Aminek mondjuk semmi köze az ME2-höz.. szóval nem szóltam:D
  • Atkamon
    Hát, Bioware oldalon meg 3000-ért veszek 1200 pontot, amiből még szintén kijön a két nagyobb DLC... Ugyanannyi kb.
  • sanya200
    Szerintem érdemesebb venni a cdgalaxisnál igaz 4ropi de az 1600 pont ami 2 nagy dlc-re elég.
  • Morgolodo
    Persze, hogy lehet, én is ott veszem. Bár az 1600 pont, ha jól számolom, most olcsóbb a CD Galaxisban, viszont lehet kisebb, akár 400 pontos csomagot is venni, vagy 560-at, ami általában pont kell. Aki teheti éljen a lehetőséggel, csak ajánlani tudom.
  • Atkamon
    Lehet venni a Bioware social oldalon. Vagy nem?:S Én eljutottam odáig, hogy PayPal adatokat kell megadni, csak aztán még nem adtam meg, majd később megveszem, hátha lemegy az euró kicsit.
  • MerlinW
    Külföldön élsz? Vagy hogyan?
  • sanya200
    Hát ha soldier vagy akkor is meglehet tanulni,minden karakterosztály specializálódhat +1 fegyverosztályra , mégpedig a begyűjtő hajón amikor csapdába csalnak annak a pályának az elején lehet választani +1 fegyvert vagy egy fegyverosztályból erősebbet.Pl ha alapból van snipered akkor választhatód a járműelhárító puskát ami legionnak is lehet a végén vagy ha van alapból gépfegyvred abból is lehet erősebbet vagy pedig ha volt shotgunod akkor megkaphatod a claymort ami gruntnak is van....stb
  • mzoli7
    olvastam itt a fórumon hogyha nem soldier vagy, akkor meglehet tanulni az egyik másik fegyver használátát. az lenne a kérdésem hogy azt hol lehet mert nekem még nem sikerült
  • sikerb
    hehe, köszönöm szépen, kipróbálom az f8-at : ))))
  • Atkamon
    Hát, nem tom... Nem tudni, hogy milyenek lesznek azok a DLC-k... De én is épp most fogok pontokat venni, csak én online.
  • proway
    Tervezem h veszek a cd galaxisban Bioware pontokat, 1600 pont 3500 Ft, érdemes lenne 2őt venni a későbbi DLC-kre sztetek, megérné?
  • readswift
    Nembirom ki hogy ne legyen itt par screen.

Ez pl . 3d-ben eleg massziv :D

Mordin a biztos tamasztek :D