19778
  • Atkamon
    Használnak az ellenek biotikát, akkor nem használnak, ha túl könnyűre van állítva a játék... az első részben mondjuk el is estél a biotikától, de ebben csak a pajzsodból vagy az életedből vesz le.
  • Prince23
    A kva annyár J. Richotellonak vagy kia a faszomnak. nesze neked egy 3 fegyver 160 MS pont , pffff
  • sanya200
    Jó kérdés engem az is zavar hogy az ellen nem használ biotikát még te vagy valamelyik társad csak repteti az ellent.Érdekes modon az egyben volt ilyen ha biotikusok ellen mentél és nem volt megfelelő védelmed akkor löktek emeltek...stb így hogy nincs a 2-be ilyen borul az egyensúly a játékmenetben és ezért is túl könnyű,sajnos sokat engedtek a casual rétegnek hogy többet adjanak el vagy nem tudom.A dlc-vel kapcsolatban meg egész pofás fegyók vannak benne de a gépkarabélyhoz kevés a lőszer a shotgun az még egész jó főleg hogyha nyomva tartod a lővés gombot felhúzza magát és nagyobbat sebez de persze több töltény eszik ilyenkor, a pisztoly nem lenne rossz de lassan lő és nem pontos minden lővésnél elmászik egy kicsit a lézer meg nem sebez eleget és közelre meg el nem lehet találni az ellent mert keresi az ember a pontot de nem találja me túl közel az ellen.
  • readswift
    Egyébként rohadt visszás ez így hogy az enemy nem kap új fegyvert. Miértnem lehet nekik geth shotgunt adni?
  • Kopiati
    Már látom, felkerült a biowares oldalra...
  • Kopiati
    Ez a fegyveres dlc ingyenes vagy fizetős?
  • Szolnokboy1
    nagyon faszák az új fegyók! :D
  • sherlock1
    http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_FirepowerPack.exe
  • sanya200
    youtuberól

dlc zene
    Én nem láttam még a bioware oldalán infot az új fegyverpackról,most néztem meg de egyenlőre semmi.
  • Zsusensei
    juuuj na sikerült overlord kivégezve XD de de de van benne egy nagyon szép új zene a végén...valahonan letudom tölteni? annyira széép
  • Szolnokboy1
    When a "heavy" pistol won't do the job, the Phalanx brings the bang! It hits like a hand cannon and features an integral laser sight for a whole new aiming experience! Ever wanted a sniper rifle without the scope or an assault rifle without the recoil? The Mattock heavy rifle is a hybrid of the two, a semi-auto beast usable with any class with an assault rifle skill! The Geth Plasma Shotgun is a three-barreled monster that creates plasma the right way -- on impact! Charge it up for even greater damage, or blast away rapid-fire at longer ranges than normal shotguns

In short:

Phalanx - Hand Canon with a laser sight, most probably laser POINTER. The new name for the M-5.

Mattock - A hybrid of a sniper rifle and assualt rife. Semi-Auto, high damage.

Geth Plasma Gun - Three-barreled shotgun, rapid-fire and long range for a shotgun. Can be charged up for greater damage.
  • ratgab
    És milyen fegyók vannak benne?
  • Szolnokboy1
    x360-ra már tölthető a Firepower-pack! Sztem nemsoká jön a PC változat is. :)
  • ratgab
    12 az a 15!
  • wesker24
    Jah az tényleg olcsóbb de olyan helyen lakom ahol már messze van a legközelebbi Pick Pack Point ! És többe kerülne a benzin/útiköltség.

Akkor már inkább a házhozszállitás ! Na még augusztus 15-ig van idöm !
    Hátha addigra sikerül összekaparnom 3 ezer Ft-ot !
  • Atkamon
    Pick Pack Pont-al csak 590 ft a szállítás.
  • sanya200
    én is tudom sajnos vidékre plusz egy 1000-es haverom meg nem tudja elhozni pedig pesten van de most már ne azon az 1000ft-on múljon sok mindent úgyse kapsz már ennyi pénzért még 2 doboz cigi se kerül ki belőle.
  • Aspyrin
    Oké, holnap megveszem. :)
  • wesker24
    Simán azonnal meg is venném öket ha nem vidéken laknék ! Mert hiába van jó ára aki vidéken lakik annak még 990 FT a szállitási dij és az már közel 3000 FT !
  • Prince23
    nem is beszélve a Dragon Age-ről sem :P
  • Aspyrin
    Nagyon durva leárazás egy ilyen szintű játékon...
  • sanya200
    Hát jah elég undorítóan néznek is ki most akarom megvenni az orange boxot de az is csak fos classic-ban elérhető.
  • sherlock1
    Biztos teszteli az EA Hungary, hogy jobban fogynak-e az EA játékok ilyen áraknal. Vagy csak nem fogynak azok az ocsmány ea classic kiadások. A legtöbb leárazott cucc ilyen ea classicos borzalom.
  • sanya200
    Egyébként nem tudom mi ez a nagy leárazás most fél éves a játék kb elég hamar lement az ára a sima mass effect még tavaly ilyenkor 6000ft volt tudom mert akkor vettem és 2008 as játék asszem.Persze örülök neki hogy occsó csak furcsállom hogy ilyen hamar lement az ára húsvétkor még 8000 volt utána lement június körül 4-re most meg csak 2000?
  • sanya200
    Hát akkor valami patchet adhatnának ki vagy megjelenés előtt tesztelték volna a magyar verziót nem?
  • Gubberx
    Na ennyiért már bűn nem megvenni :D katt
  • Kopiati
    Nem akarom megvédeni őket, mert valószínűleg nem látták az első rész fordítását, gondolok itt arra, hogy máshogy vannak dolgok fordítva az egyben.. de a fordítok egy szövegkönyvet fordítanak, nem tudják, hogy az hol fog elhangzani, vagy mit okoz. A fordítás ebből a szempontból egyedi folyamat, hiszen új értelmes szöveget alkot, de a játékban néha életképtelen dolgok születnek, mert nincs utólagos kontroll. Mi vagyunk az utólagos kontroll, mi látjuk mozgás közben a fordítást, ezért tűnik olyannak, amilyen...
  • sanya200
    és bocsánat a szóismétlésért.
  • sanya200
    De az a vicc hogy magyarok fordították nem tudom ki de magyar volt még a gamestarban olvastam azt hiszem de ez egy vicc nem értem mi olyan nehéz egy rohadt szöveg lefordításában inkább adták volna olyannak aki tud magyarul is normálisan mert ez egy vicc komolyan mondom sokszor még a mondatnak sincs értelme meg olyan szavakat is használ amiket még életemben nem halottam meg nem odaillő szavakat..stb szívesen elbeszélgetnék az illetővel aki csinálta.Persze én vagyok a hibás mert nem tudok angolul nyilvánvaló de azért az ember elvárná hogy ha már nekiállnak akkor az már normális legyen nem?
  • Evoluti0N
    Nem hiszem, h bárki csinált rajongói fordítást így, h van hozzá hivatalos. Abban azonban egyetértek veled, h mind a Mass Effect, mind a Dragon Age fordítása hagy kivetnivalót maga után. Félrefordítások, a kihagyott, félrenyomott betűk, illetve a tegezés, magázás, egyes-többes szám helytelen használata. Emlékszem, h a Jade Empire fordítása annyira gáz volt, h a megjelenés után nem sokkal, hivatalos javítást adtak ki a fordításhoz.
  • sanya200
    Nem tudjátok nincs a mass effect 2-höz magyarítás az eredetin kívűl.Úgy értve hogy nem csináltak fanok egy másikat mert őszintén szólva az ea-s fordítás hát finoman fogalmazva nem a legjobb.Én sose tanultam angol csak sorozatokból meg filmekből de egy-két fordításon nekem is fennakad a szemem pedig aztán nem tudok sokat angolul.
  • Kopiati
    Igen, egyébként szerintem ez a sci-fi legnagyobb szépsége, hogy utópisztikus gondolatok és potenciális veszélyekre hívja fel a figyelmet, általában a kor aktualitásában, pl. a Star Trek alapjai, az utópisztikus kommunista társadalom, akik a magasan fejlett erkölcsök miatt a problémákkal könnyen megbírkóznak, de maga a star trek "őstörténetében" benne van a génmódosított emberek, és azok hatása stb...vagy gondoljunk csak öntudatra ébredő gépekre stb. mesének tűnik de közel sem lehetelen. Pl a viktoriánus scfi, a steampunk világokkal stb... a mass effect inkább szórakoztat de meglehet benne figyelni a betagozódást egy olyan világrendbe, amit nem emberek hoztak létre, alkalmazkodás, békés együttélés, túllépni az ellentéteken egy magasabb célért...sci-fi én így szeretlek:D
  • mike01010101
    Ez igy elfogadhato:)
  • Dante73
    Nem, az Sci-fi, és a Fantasy közt az a különbség, hogy a Sci-fi az eddigi történelmet veszi figyelembe, annak mintegy továbbgondolása.
    A Fantasy ellenben teljesen új világban játszódik, ahol a történelmi ismereteink fabatkát sem érnek, hiszen eleve más, mint amit ismerünk.
    Azaz a Fantasy egy új, megismerendő világot tár eléd, legyen az akár Star Wars, Gyűrűk ura, vagy bármi más, a Sci-fiben az alapok maradnak. "csak" ennek a világnak egy elképzelt jövőjét mutatják be. Sokszor úgy, hogy a jelenlegi társadalmi és egyéb problémákra adnak, vagy legalább keresnek választ.
  • mike01010101
    Érdekes vitatémát vettetél fel az előbb a sci-fi nem sci-fi kérdésben. Szerintem ugyanúgy sci-fi a star wars is mint a mass effect. Egy kitalált univerzum (mert Te sem hiszed, hogy asszarik élnek gungan-ek meg nem) csak a mass effect ad hozza egy tudományosnak tűnő köretet. Én mindkettőt szeretem.
  • Kopiati
    Igen tényleg szükség lenne egy kiváló játékadaptációra, a Mass Effect csak minőségit érdemelne, szerencsére ahogy olvastam a BioWare-nél erre törekednek.
  • sanya200
    Én csak arra gondoltam hogy legyen olyan sikeres mint az említett 2 mű nem arra hogy a 2 hasonlít egymásra.Bár reménykedek benne hogy jó filmet csinálnak belőle és nem lesz olyan b-kategóriás mint az eddigi jó játékokból készült filmek, gondolok itt pl a doom-ra.
  • Kopiati
    Hát azért a Star Warst ne keverjük bele, mert az fantasy... a Mass Effect és a Star Trek az a sci-fi. (Az a sci-fi ahol az emberiség, a Föld, jövőbeni helyzetéről, etc. körül történik a cselekmény, a Star Warsban annyi köze van az emberiséghez, hogy vannak benne emberek) De szerintem (ne kövezzetek légysziXD) Ha James Cameron az Avatar helyett egy mass Effect moviet csinált volna megszületett volna a világ legjobb filmje,(itt arra gondolok, hogy a minőségi megvalósítás eszméletlen történettel párosult volna....)
  • sanya200
    Őszintén remélem hogy a mass effect univerzum legalább annyira elismert lesz idővel mint a star trek vagy star wars, és tovvábbi remek alkotások születnek majd.A bioware-t ismerve pedig biztos hogy minőségi alkotásokat kapunk.
  • Kopiati
    Azt tudtam, hogy lesz folytatás, még régebbem olvastam, hogy addig ütik a vasat amíg meleg, de azért köszi:)