19778
  • readswift
    Raktam ide par screenshotot.

-van benne egy ini file amit az eredeti helyere rakjal be.
    Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked

F8 - Screenshot
    NumPad 0 - Ghost
    NumPad 1 - Walk (Normal movement)
    NumPad 2 - Toggle Free Camera (Use to explore a world)
    F1 - ENABLEPOWERCOOLDOWN (not tested)
    F2 - ENABLEPOWERCOOLDOWN (not tested)
    F3 - Invincible
    F12 - Toggle HUD (Toggles crosshair and squad health display during combat, and toggles squad head icons and info text boxes during roaming)
    F11 - Toggle Freeze game
    F10 - Slow down game 100 times
    NumPad 3 - Set Paragon to 0
    NumPad 4 - Set Paragon to 1957
    NumPad 5 - Set Renegade to 0
    NumPad 6 - Set Renegade to 1900
    NumPad 7 - Credits by 500000
    NumPad 8 - Increase Palladium and Iridium and Element Zero and Platinum by 500000 (not tested)
    NumPad 9 - Give 1000 XP
    "*" - Run game at Normal Speed
    "-" - Run game at Half-Speed
    "+" - Run game at Double Speed

During Conversations

NumPad 2 - Toggle Free Camera
    Mouse X,Y - Camera Look (The mouse will simultaneously control the conversation circle)
    W,S,A,D,Q,E - Camera Move
    Alt+C - Debug camera
    F12 - Toggle HUD (Does nothing)
    F11 - Toggle Freeze game
    F10 - Slow down game 100 times
    "*" - Run game at Normal Speed
    "-" - Run game at Half-Speed
    "+" - Run game at Double Speed

Notes to take screenshots with Free Camera:

You can take screenshots of a world by holstering your weapon (H), toggling Free Camera and toggling the HUD. The interactive icons (light blue, green, orange, and red squares) will remain. If you have nVidia 3D Vision, you can hide the interactive icons by increasing convergence.

You can take screenshots during a conversation by starting a dialogue normally then quickly freezing the game (F11). This will pause the characters long enough for you to toggle the Free Camera, move the camera, and get a screenshot without the conversation circle appearing. Once done, unfreeze the game, disable the Free Camera, and wait for the conversation circle re-appear.
  • readswift
    screenshotot?
  • sikerb
    Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogyan kell screenshotot csinálni?, mert akár hányszor nyomkodom a printscreent, a screenshot mappám mindíg üres.

Köszönöm
  • readswift
    kell valakinek 2-höz free camera mod? Meg a lens flare villogást is kiszedtme :)
  • FSpofon
    http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=299
  • Prof William
    Sikerült megszereznem mind2 részt de az Mass Effect 1 felelpítése után valamiért nem indul. Rákattintok az indulásra valamennyit dolgozik a gép aztán nem történik semmi. Mi lehet baj? win7-em van.

Valamint hogy lehet az 1-hez tartozó letölthető tartalmakat leszedni.? Ha rákattintok egy "page not exist" -oldal jön be.
  • sanya200
    hát akkor lehet de én alapból elsőre hard-al kezdtem de csak előszőr toltam hardon utána már csak őrületen
  • Renegade
    nálam első végigjátszásra ne volt ott, csak másodikban (mindkettő hard)
  • sanya200
    nem tudom mi köze a nehézségnek ahhoz hogy meglegyen a geth fegyver mert szerintem semmi de mindegy.
    A másik kérdésre válaszolva nekem is eredeti a játék és a létező összes dlc fent van rajta annyi az egész hogy kapcsold ki a játékban az internetelérést és crackeld le ennyi.
  • yooyoo
    Haelstrom bolygót, ahol Talit felszeded végigcsinálod Hardcore vagy Insanity fokozaton. Csak arra figyelj hogy amikor a bolygóra mégsz már át legyen állítva a nehézség.
  • mzoli7
    a geht pulse rife-ot hogy lehet megszerezni ?
  • Neton
    Nekem is eredeti ME2 van és nem megy fel csak úgy a DLC, amit nem vettem meg.
  • Prof William
    Még 1 kérdés.. Ha eredeti Mass 2-m van akkor arra lehet felrakni olyan dlc-t (az ingyenesek melett) ami nem ingyenes hanem hm... biztossági másolatként van meg nekem?
  • Prof William
    Az első részt meg 2500 ért láttam nemrég. Sztem holnap megveszem akkor az 1-2-t együtt teljesen megéri. és csak 6500 együtt.
  • MerlinW
    Galaxisban is annyi.
  • MrTwister
    Jaja fullos leérazás érdemes rá lecsapni!
  • Prof William
    Most néztem hogy az 576-ban 4000 ft a második rész? Ez igaz? Mert akkor azonnal rohanok megvenni.
  • readswift
    Jujj... :D Énmegmár nem is mondok semmit :D
  • baaka
    Ja! Az biztos olyan feelingje van amikor ott mászkál az ember.Nekem rohadtul tetszett!
  • Atkamon
    Hát igen, csak ugye azok ingyenesek is, azokat már első végigjátszásnál használtam.
  • Renegade
    meg a legdepressziósabb :-)
  • penge96
    A Normandy Crash messze a leghangulatosabb DLC! Ilyen hangulatot más játék soha sem fog nyújtani! (Max a ME3)
  • Fenrir
    Van ilyen DLC,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugyanis a második rész elején a Normandy 1 lezuhan amit egy dlc keretében meg lehet keresni.
  • readswift
    Normandy crash - ???

melyikkel téveszted össze?
  • MerlinW
    Normandy crash és Zaeed is érdekesek, jók.
  • mike01010101
    Köszi
  • sanya200
    Sorry rosz a kép link.
    kép1
    kép2
  • sanya200
    Van egy kisebb dlc ha kell valakinek az alap n7 páncélhoz ad kiegészítéseket elég jó kis bonuszokkal, kar,láb,váll,mellkas meg sisak.
    Link ahonnan letölthetitek.
    Aegis pack
    Képek:
    [imgw=http://noob.hu/2010/07/07/MassEffect2_2010-07-07_12-26-16-23.png]
    [imgw=http://noob.hu/2010/07/07/MassEffect2_2010-07-07_12-34-17-05.png]
  • Atkamon
    Hát én is pont most nézegetem a DLC-ket... Engem igazából a Kasumi's Stolen Memory, meg az Overlord érdekelne csak, a többi páncél, meg társaknak új ruha DLC elég gáz, hogy fizetős...
    Erről a kettőről viszont azt olvastam, hogy megérik a pénzüket, főleg az Overlord. 10 eurót kell fizetni 1200 pontért, abból kijön mind2...

Még nem tudom megveszem-e, majd meglátom, hogy állok pénzügyileg:D
  • mike01010101
    En a jatekot frissen megvettem, a dlc-re sajnalom mar a penz foleg hogy a javareszuk alig ad valamit.
    Sokat javult a jatek az elso reszhez kepest, de meg mindig tul linearisak a palyak. El tudtam volna kepzeli olyan bolygokat mint mondjuk a Lost planet havas, szepen kidolgozott bolyogoja, szabad bejarassal, hofuvassal stb vagy a Gears of War lepuszult, de egykor nagy kulturaju, szep bolygoja, jo sok bolygon beluli mellekkuldetessel. Talan a 3. reszben eljutnak ide. Az engine (unreal 3) ugyanaz mind a GearsofWarban.
  • Atkamon
    Megmondták a készítők, hogy azok, akiknek meghal Shepard a végén, nem fogják tudni tovább vinni a mentésüket a 3-ba, mivel abban is Shepard lesz a főszereplő.
  • sanya200
    Nyilván a 3.részbe derül ki én arra lennék kíváncsi inkább hogyha a 2.rész végén valakinél meghal shepard akkor az kit irányít a 3. részben?
    Én legalábbis remélem hogy szerepel a 3.részben is mert mást nem akarok irányítani,vagy nem tudom hogy ezt hogy oldják meg.Falnak megyek ha az utolsó részre beraknak valami noname karaktert főhősnek az biztos.
  • ZoliJ
    bocs:)
  • Gaben001
    Az, hogy melyik a jó befelyezés (felrobbantod-nem robbantod) gondolom csak a 3. részben derül ki. Vagy tévedek?
  • Atkamon
    Igen, baaka pedig az XBox verzió után érdeklődött....
  • ZoliJ
    hol látod a ce-t? Nekem csak xboxhoz írja a CE-t
  • Neton
    Kissé hasonlít a zene az Inception Trailer zenéjére. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84
  • Atkamon
    A CE most egész olcsó CDgalaxis-ban, én tuti azt venném.
  • baaka
    X360 verzióból nem tudjátok, hogy hol a legolcsóbb a nem CE-s verzió?
  • Atkamon
    Én is imádom a CE-t, nagyon megérte az árát... Az armort én sem használom, mert nem tetszik, de a doboz, meg az artbook meg minden nagyon jó. A játék meg zseniális. Most épp tervezem, hogy befektetek a DLC-kre, bár nem tom...