Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár leülhetsz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ne keverjük a véleményt a tényekkel.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
1. Hogyan lehet összehasonlítani a szkennelést a makózással? Elõször is, a szkennelés és makózás közt szinte semmi hasonlóság sincs. A szkennelés nem kötelezõ, és ha az összes megvehetõ fejlesztést meg akarod csinálni, akkor is elég össze vissza 10 bolygót teljesen leszkennelni. A makózás szinte minden mellékküldetésben ott volt, szinte kötelezõnek számított, szóval nem lehett sehogy se elkerülni. És semmi haszna nem volt.
2. Ha valamivel össze lehet majd hasonlítani a makózást, az majd a hammerheadezés lesz...
3. Mellesleg jóval kevesebben szavaztak (308 vs. 1140), már nem azért...
Am ugye a szinthatár 30.Most,az iff beépítésénél vagyok 27,minden csapattag lojális.
A fõszál végére meglesz így a 30,v még majd kell 1 kicsit szenvedni érte?? 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Néha nekem kifagy a játék ha a gyorsbillentyû képességre KATTINTOK bal fent, valszeg a crack miatt vannak ezek (meg néha repkedek, stb) 😊
Amúgy nem tudom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Közelharcra mindenképp, de akár az endbossra is, az elsõ fázist jelentõsen leegyszerûsíti, egy körben ki lehet lõni a négy... mi is az?... tartályt.
Aki egyébként soldier-rel vagy vanguard-dal játszik, annak a revenant is igen hasznos eszköz, három méterrõl egy scion-t is kettéfûrészel (mondjuk ha az három méter közelségbe jut, akkor bajok vannak 😊 )
Collector hajón milyen fegyver képzést tanultál meg - vagy vettél fel?
Ha még egyszer újrajátszom, akkor sentinellel akarom insanityn, de nincs importálandó karim, szal 1. szintrõl, de legalább +25%.
Mikre mentél rá, miket használtál harc közben - warp, túltöltés? Mi volt a bónusz skill?
Próbálkoztam azzal, hogy a renegát és paragon pontokat közel azonos értékre hozom. Mivel importált karakter volt így kapott kezdetben 170-30 pontot (ennél többet is lehet, egy másik karakterem 190-150-et hozott volna, de nem azt akartam folytatni)
Eleinte mindig aktív volt mind a paragon mind a renegát chat opció de a végefelé nagyon rá kellett hajtani az egyik ágra hogy pl ellen tudjak állni Morithnak vagy megnyerjem a zsoldos hûségét (ezt a kettõt hagytam kb utloljára)
A végén a paragon csík 100%-on volt a renegát meg 3,5-en az 5-bõl. Érdekes Módon a Miranda Jack vitánál bár kicsit több paragon pontom volt mégis csak a renegát opció volt aktív, Legió-Tali vitánál meg csak a paragon, de akkor az már közel maximum volt.
Mindenesetre kb semmi elõnyét nem láttam ilyen vegyes karaktert játszani (hacsak kicsit életszerûbb 😊 ), a végén volt hogy vissza kellett töltenem és elmenni további paragon pontokat vadászni mert pl nem tudtam meggyõzni a zsoldost. A végén mindenki lojális volt, mindenki túlélte. 3, szintrõl kezdtem kb 32. szinten fejeztem volna be ha nem 30 lenne a limit.
Meghaltam vagy 15x, meg Garrus is mindig a végén.
Aztán másnap leültem hideg fejjel, és 1.re végigcsináltam. És mentem tovább. 😄
Én annyiban rambózom, hogy általában 1 dobozzal elõrébb járok, mint a társak, így ha találok enemyt, akkor rá tudom nyomni a képességeket (warp, kábító lövés, stb).
De néha a társakat küldöm elõre, hogy szedjék a golyót, és akkor hátulról jobban lehet sniperezni.
Fegyónak meg a temspon géppisztolyt használom az assault rifle helyett. Amennyit használom, arra tökre jó (pajzsok, barrierek ellen), persze nem váltja meg a világot, de nem is rambo vagyok. 😄 Elég lecsupaszítani az ellenfelet, és akkor vagy átállítom, vagy megsütöm, vagy eltolom magamtól, vagy bármi...
Azt hittem sokkal nehezebb csupaszítani ellenfelet (soldier tapasztalattal), mert akkor mindig csak úgy lõttem. De aztán rájöttem, hogy fontosak a társ skillek, és az összehangolt támadás.
Persze a végsõ harc így is biztos kemény lesz, de a többi már sztem nem. Collector hajónál is csak 2x haltam meg a végén a szállító ellen, akkor is csak azért, mert hülye voltam.
Veteránon simán nyomni kell, majd szerzel tapasztalatot, és jó lesz.
köszi majd próbálgatom majd, cska úgy látszik hozzászoktam a jóhoz.
ami azt illeti sima veteranon kezdtem...
akkor biztos lesz jobb igy az elso korbe outgunnolnak most vettem fel a 2ik társat Garrust.. remélem a képességek javításával királyabb leszek én is, + emg kell szokni egy uj jatekstilust, nem tudok rambozni nicns shoti meg assaultpuska :G
anti hero
Gondolkodhatok, hogy hamvasztás vagy cloack legyen a max. Asszem a cloackot nyomom fel 4.re, hogy kritikus esetben még nagyobb legyen a sebzés. bár a hamvasztás is cool, sokszor használom a dominate helyett is, ha nincs annyi ellenfél, a cloackot szinte soha (helyette van másik 3 skillem, amit folyamatosan nyomhatok, de mentõövnek jó). Úgyhogy ez még jó kis dilemma lesz. 😄
De gondolom te nem is insanityn nyomod.
"Alcara" skill az mi? 😊
Én kifejlesztettem az MI hacket is, nagyon jó dolog, ha sokan vannak. A hamvasztás is jó páncélos ellen. Meg a cloack is ha gáz van (+ lehet szivatni fõellenségeket).
Bónusz skillnek a dominate uralja a mezõnyt. De anélkül is lehet menni, de sokat segít.
Pl. annyit az inflinek a tudásáról: Samara besorozásánál a végén a kurva 3 headshot lövés volt widowval a pálya másik végérõl (2 warp rá elõtte). A mesterlövés tényleg ugyanolyan, mint az adrenalin rush, csak 2 mpig!!! az azért nem sok,tehát nem körbetáncolós, hisz a soldiernek több ideje van. Speciel a soldiernél jobban szeretem sniperezni emiatt, de azért 2 mp is jó.
meg a skenner fejesztes igazan latvanyosabb is lehetett volna ... zz
anti hero
nekem az ME1ben egy noi shepardom infiltrator volt, amit gondoltam tovabb viszek az ME2ben, ugyis olyan sexy a renegat pirosszemu néni helyes forradásokkal vizorban 😄
lehet en vagyok bena, ezt aláírom, de ahogy soldirerrel siman vegigramboztam a jatekon (adrenaline ftw!!) addig a infivel nagoyn komolyan szenvedek : ((( (már az elsõ harmadban) velem van a baj, vagy gyenge ez a cast???
alcara meg a castskillre nyomom a pontot- (+warp loszer lesz talan)
<#rinya>#rinya>
más: aszongya, hogy ha távcsövesbe nézek lassítja az idõt, nos én ezt tökre nem vettem észre ez tuti ?😊 soldiernél ugy be lehet lassitani az idot, hgoy korbetáncolom a rám lõtt golyokat...
na mindegy , nem adom fel, de akkor is gyengebbnek erzem :p
ha valaki komolyabban tol infit, nyugodtan adhat vmi tippet.
anti hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Created on 2010-02-28 179 votes, 0 comments, 284 views
Lets see how the forum views the mako and scanning.
I liked the Mako better than planet scanning.
47%(85 votes)
I liked planet scanning more than the mako.
28%(50 votes)
I hated both equally.
14%(25 votes)
I liked both equally.
8%(14 votes)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kb. 75%os paragon bónusszal (amit eddig összegyûjtöttem) a csíkig simán felajánlotta a paragon békítést...
Szép pár :-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A képbõl nem látszott semmi: a fõ skilled mennyi paragon bónuszt ad? +70% vagy +100%?
Én most így nyomom, és így van esély, hogy még egyszer végigjátszom.
Persze 1. szintrõl kell, és a +25% exp-pel kellõen jól fejlõdsz, hogy plusz élvezetet adjon (nem kell annyit várni a dolgokra😄).
Inlfantratorral nyomom, most már 17. szintû vagyok, amikor a collector hajó küldi vége volt. És elejétõl kezdve lehetett élvezni, most már a képességek erõsödésével egyre magabiztosabb az ember.
Jah, és a widow-t vettem fel, a Tempson géppisztoly jó lesz közelharcinak, az a +50%os sebzés bónusz kutatás szépet dob majd rajta, így is hasznos kiegészítõ. Persze az assault rifle jobb, de ha már van jó sniper, akkor miért ne azt fejlessze az ember. 😊
így ha a végén Miranda+Garrus kombóval mentem, Mordin és Jack áldozatul esett, de ha Miranda mellé Morinth-ot vittem (ugyebár Garrus sokkal jobb harcosnak számít, így többet ér a védõk között) Jack sajnos túlélte, és csak Mordin hullott el.
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"The trees move. Do you not see it?"
Nem csodálkoznék, ha 30-as szinten 100%-os Paragon/Renegade szint kellene.
Mondom, nekem 15-ös szinten elég volt kb. 20% Renegade pont.
Csalódtál a Mass Effect 2-ben?
A jelenlegi állás szerint:
220 szavazat - Csalódott
870 szavazat - Nem csalódott
Én egyértelmûen az utóbbiak közé tartozom, tehát abszolút nem csalódtam.