Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarul melyik a reave? 😊 a lerohanás?
És akkor az rámegy nem csak csupaszra, és mehet a durr?
Dominatet lehet kicserélem majd, ha ennyire cool cucc. 😊 De kipróbálom tuti.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AZT majd kipróbálom, olyat legalább én is tudok rátenni és Miranda robbant vagy valami hasonló!!! 😄D
Csak még azt nem tudom, hogy melyik társ fog nekem ebben segíteni. Jacob fos, hogy a pulljáért vigyem.. Samara sokára lesz.. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De azért mentettem egyet a suicide mission elõtt, ha esetleg a 3-ban kiderülne, hogy Liara mégis bepöccenne emiatt 😄
1. Garrus
2. Tali
3. Legion
a többiekkel is elvagyunk, de az örökös favoritok õk lettek...nekem nagyon hiányzott Wrex, bírtam a fejét rendesen 😄 Garrus és Tali tuti azért állnak hozzám közelebb, mert az egyben is rengeteg tûzharcban voltak már mellettem 😄
Mirandát pofoznám legtöbbször mondjuk, Jack megnémulhatna 😄 de nem utálok senkit 😄DD Mondjuk nem is 'jöttem össze' senkivel, Shepardom kitart Liara mellett (bár már az egyben is Talival jöttem volna össze inkább 😄 csak nem lehetett ugye...)
Racism is a weapon of mass destruction!
Írja, hogy 5 méter a robbanás hatósugara. Gondoltam ez azt jelenti, hogy 5 méterre hat.
De aztán láttam, hogy egymás mellett levõket SEM sebez, így gondoltam ez arra vonatkozik, ha pl. szingularitás, vagy vonzás van, akkor ha azt felrobbantom, akkor lesz 5 méter.
Vagy nálatok 5 méteren belül mindig mindenki sebez a warp?
Reave lehet, hogy mûködik így, és az overloadnál is láttam, hogy egymás mellettik sebzõdtek, de a warpnál gyanús, mert 4-5 méter elég sok.
Viszont vicceset tapasztaltam tegnap: dominatet nyomtam 1 csávóra, de a másik annyira mellette volt, hogy mindkettõ dominálva lett, és el kezdtek "haverkodni". Vicces, mert nem area, csak sima. 😊)
2. Mordin
3. Legion
4. Thane
5. Garrus
Többi nem fogott meg nagyon 😊 Zaeedrõl nem tudok nyilatkoni, mert DLC szegény 😊
Harcolni Mordint és Mirandát vittem a legtöbbet.
Nr.1. Tali <#worship>#worship>
2. Garrus
3. Mordin (harcolni ritkán viszem magammal)
4. Legion
5. Grunt
6. Samara
7. Thane, Jack, Miranda (Morinth, aki egy érdekes karakter)
8. Jacob
......Zaeed<#levele>#levele>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De a legvadabb talán ha van veled valaki, aki tudja a felfejlesztett liftet. Amikor 3-4 ellen lebeg és bechargeolsz közéjük, aztán repülnek szanaszét mint a gyõzelmi zászló, az óriási 😄DDD
én is csak a szép emlékek miatt indítottam a kettõben is egyet, mert mindenki szidta...és nagyon élvezetes 😄DD nekem kifejezetten tetszik a charge+shotgun kombó, badass feeling 😄DDD
Racism is a weapon of mass destruction!
Újrakezdtem a játékot, elõször adeptel nyomtam végig, normalon. Hát elég tré volt 😄
Ezzel a vanguarddal az Me1-et toltam végig, aztán gyorsan importáltam, és most értem a kettõ végére (még a terminatort le kell nyomnom). Szerintem nagyon jól használható karakter. Tud area reavelni, area chargeolni, és olyan ammoval lövöldöz, amitõl szanaszét fröcsögnek lángok. Altalában Mordin (!) meg Miranda jött velem mindenhova. Mordin tud valami cryo blast nevû cuccot, amivel egyszerre 3 enemyt le tud fagyasztani, miranda meg heavy wrap meg heavy overloaddal pillanatok alatt le tud bontani mindenféle védõréteget (megkínálva az én area reave-emmel, ami szintén egyszerre 3 enemyre hat).
Itt a collector bázison amikor a csõben ment Legion egyik szelepnél sem szólt, hogy siessek (veteranon nyomom most), úgy megyek át a drone-okon, mint kés a vajon. Harbinger meg kurva hamar bekrepál a wrap-reave-incinerate combótól 😄
Megnéztem, hogy van az eredeti idézet a bibliában:
The Gospel of Mark, 5:9, describes the following in the country of the Gadarenes:
And he (Jesus) asked him (the man), "What is thy name?" And he answered, saying, "My name is Legion: for we are many."
The Gospel of Luke, Luke 8:30, describes the following in the country of the Gadarenes:
And Jesus asked him, saying, "What is thy name?" And he said, "Legion": because many devils were entered into him.
A bibliában Legion egy démon..
Másrészt, amikor megkérdezzük tõle, hogy mégis mi a búbánatos enyhén petyhüdt lófaszért hegesztette magára a páncélunk egy darabját, akkor némi habozás után csak annyit mond, hogy "insufficent data".
Baromira érdekel, hogy mit szeretnének kihozni a karakterbõl..
nagoyn szigoru -legujabb kedvencem - mindenkit elküld a picsbe
anti hero
Horizontig jutottam csak persze még.
Horizontnál a 2 ivadék volt vicces, társak meghaltak, én meg nem pazarlom a medigélt. Futkoráztam kb. 10 percet, míg kinyírtam a húslábokat, és az ivadékok is lassan mentek 1. szintû warppal.. nincs nagy páncélsebzése a Sentinelnek (infli headshot sniper ugye...)
A repülõs izé laza volt, Zaeed mesterlövésszel szedte le fõleg... ha már nekem nincs olyanom. Minden másra jók voltunk. 😊
persze lehet mákom volt.
Legion: "Geth do not infiltrate."
C-Sec: "You should leave your personal synthetic assistant at home. They're not allowed on public shuttles anymore."
Legion: ...Geth do not intentionally infiltrate."
(Itt jegyzem meg hogy Legion egy Geth Infiltrator...hehehe)
Az életben marad tanácsnokoknál is beszól. Anderson is megjegzést tesz Shepard "trófeájára". Ha Tali toborzó küldetésére visszük, Kal’Reeger figyelmeztet, hogy egy Geth van mögöttük, míg Tali egybõl tûzet nyit rá. Ha bevisszük a Migrant Fleetbe... azt meg sem említem, hehehe. De érdemes levinni a Kroganok közé is Talival együtt, ahol elbeszélgetnek az Kroganok lepusztult világáról.
Még ezen kívül is biztos van jópár, amirõl nem is tudok.
Szimplán ez egyik legjobb csapatárs.<#hehe>#hehe>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legiont nagyon kedvelem. Mostani végigjátszást úgy csináltam hogy az összes N7 küldit a játék utánra hagytam, hogy nyugodtan menjek Legionnal. Mindeketten Widow Sniper Riflével nagyon ûtõs páros vagyunk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon kemény volt így a 3 torzitás, és amúgy gépkarabélyt választottam (wiki után) és nem bántam meg, mert mindig volt valakinek lõszere (meg nekem ugye begyüjtõ páncél+gépkarabély 😄) szal elég brutál voltam a végére 😄.
A végén meg ugye meghagytam a bázist és a nap hátul teljesen vörös lett 😄 Szal az mutatja hogy ha paragon akkor kék ha renegát akkor vörös játék közben meg feles de inkább az a szín dominál amelyikbõl több van neked 😄
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Légió egyértelmûen rövid idõig áll rendelkezésünkre, de kötve hiszem, hogy ennyivel elintéznének egy teljesen új, intelligens, önálló gondolkodásra képes Gethet. 95%, hogy hosszútávú szerepe van a történetben, vagyis a harmadik részben is. A történet szempontjából pedig szerintem teljesen rendben van a csapathoz való csatlakozásának ideje.
Szerintem van esélye annak, hogy a harmadik részben nagyon komolyan visszaköszönnek a megkötött szövetségeink/barátaink/életben maradt csapattársaink. Az elvesztett csapattársak simán hiányozni fognak a csapatból, csak úgy, mint az elsõ két esetleg harmadik részben nem megkötött szövetségeink is. Szóval esélyét látom annak, hogy úgy fogják megoldani, hogy aki sok csapattársát elvesztette az elsõ két játék során, a potenciális szövetségeseit meg elküldte a picsába, annak nagyon nehéz dolga lesz, aki viszont próbálta a lehetõ legtöbb embert megmenteni, a legtöbb szövetségest és barátot az oldalára állítani, az esetleg komoly segítséget kap majd. Így érdekessé lehetne tenni az egész trilógia újra elejétõl való átjátszását.
A fõ, hogy úgy tekintsünk a három játék történetére, mint egy egészre.
ui.: Az is várható, hogy a játék mérete is növekedni fog. Az elsõ rész kb. 8 GB körüli volt, a második már duplája, a harmadik pedig "?" GB lesz, de annyi biztos, hogy többet fog foglalni, mint a második rész.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerencsétlen Légiónak különben sem sok idõt hagytak a kibontakozásra, vagy átadjuk a Cerberusnak, vagy marad a hajón, s jó esetben a személyes küldetése után még az öngyilkos küldetés és Talival egy szócsata résztvevõje lehet - aztán Game Ower.
Miután elsõ nekifutásra Kelly bánta Légió személyes küldetését, no meg igazából nem is sok hasznát vettem a gethnek (legfejebb Tali helyett mehet a csõbe), egyszerûen nem aktiváltam.
Írtam lentebb, hogy a fórumon olvasottak alapján megvan az esély, hogy megcsinálja a játékos Légió küldetését, és a személyzetet is megmentse, de részemrõl kipróbálatlan, az optimalizálatlanságot pedig arra is értem, hogy az utolsó pillanatban kapunk egy totál fölösleges csapattagot, s ha jót akrunk tenni vele könnyen Kellyt áldozzuk érte akaratlanul.
Értelmetlen dolog belemenni a "mi lett volna ha..." fejtegetésébe, de Légióval egy jó lehetõséget szalasztottak el így, hogy az utolsó pillanatban kerül a hajóra (elvileg hamarabb felszedhetnénk, de akkor néhány csapattag lojalitás küldije is bánhatja), vélhetõen harcban is jól használható karakter lett volna, de önmagában az a tény, hogy egy geth van a Normandia fedélzetén sok lehetõséget magában rejthet.
Talán a harmadik részben lesz részünk benne, de közel sem bizos, ugyanis nem zárom ki, hogy nem új csapattagok lesznek ismét, így oldják meg azt a bizonytalanságot, hogy az öngyilkos küldetésben bármelyik csapattagunk oda veszhetett.
Full grafikán akadás-mentesen megy a játék, de az a gondom, hogy ha leveszem az árnyékokat és teljesen felveszem a fényerõt, akkor is túl sötét marad a kép.
Sajnos nem enged új felhasználónak képet linkelni a fórum, így nem tudom megmutatni a mintaképet 😞
Esetleg van ötletetek, hogy mit kellene állítani?
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Légiot mindegyik alkalommal aktiváltam, küldiét megcsináltam és Kelly is életben maradt
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
még nem néztem, de remélem tényleg mûxik
GOOBY, pls
Ezzel együtt bolykókat szkenelni és városokba menni vásárolni szabad.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
de mivel a népi bölcsesség szerint a nõk a jó humorú férfiakra buknak (nem akarok senkit megsérteni, de báháháháhá) íme Joker hangjának (Seth Green) a Robot Chicken nevû elmebajából egy részlet <#vigyor1>#vigyor1>
btw kigyúrt felsõtestû kölyök ide vagy oda, Jeffrey Donovan (Burn Notice, Touching Evil, esetleg Threshold - ott volt a leginkább badass) szvsz sokkal de sokkal ütõsebb lett volna férfi Shepard hangjaként <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
De ha valaki betudna rakni egy képet a férfi Shepard hangját adó színészrõl arra ezek után azért kíváncsi lennék! Hátha kellemesen csalódok (bár kétlem)!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Részemrõl nem volt kipróbálva, de úgy értelmeztem, ha Légió beszél a személyes küldetésérõl lehet használni a hajót, egyébként egy videobejátszás következik, ahol a siklóval elhagyjuk a Normadya-t, csak a legénység marad, s jönnek a Begyûjtõk...
Nekem eddig 3-4x lépett ki a játék, akkor is abban a helyzetben, hogy küldetés közben a gyorsgomb képességeknél nem a számot nyomtam, hanem egérrel arra kattintom aktiválásra, nem lent...