19778
  • sanya200
    Én is kibuktam ezen a híren de egyébként ez mind az ea miatt van nem hiszem hogy a bioware ilyen köcsög lenne.Amúgy nem tudom mit képzel magáról az ea ez a kiadó a legpofátlanabb,pocsékabb..stb csak nézzétek meg mennyi szemetet csibál vagy 5 éve nincs normális nfs mert mindegyik totál ugyanaz vagy ottvannak a sims részek meg a kiegek hozzá amiért elkérnek 7-8000-et aztán van benne pár új bútor vagy ruha azt jóvan a sok hülye meg megveszi.Eddig se szerettem az ea-t de most már egyenesen gyűlölöm az egész egy pénzsóvár szeméttelep úgy ahogy van.Remélem csődbe megy amúgy meg nem hiszem hogy olyan kurva nagy összegbe kerülne egy 2-3h dlc-t lefordítani mivel szöveg az nem sok van benne szóval nem tudom mit rinyálnak,mert nem hiszem hogy ebben a 3-4 országban annyian nem vették meg amennyibe a fordítás kerül,ugyan már.Meg mit csodálkoznak az eddigi fizetős me2 dlc közül 1 ami normális volt vagy 2 azt jólvan a többi szart se ér,nekem egyedül a katsumi meg az overlord tetszett de skin packért a halál se fog fizetni.Amúgy akkor dlc-k helyett adtak volna ki kiegeket amibe az összes dlc benne van MAGYARUL plusz 6-8h játékidő és kértek volna érte többet de akkor legalább megérte volna minthogy havonta vagy kéthavonta vegyem a bioware pontokat nem?
  • ollie
    Ilyet nem lehet csinálni, túl nagy a kockázat. Egyrészt a minőséggel lehet gond, másrészt a tartalommal.
  • koschwarz

mekkora láma vagyok, tényleg, nem regisztráltam a játékot
  • Fenrir
    Amúgy egy megoldás az, hogy az EA Download Manager-rel le kell tölteni az angol verzióját a játéknak és azt kell feltelepíteni. Utána már esélyes, hogy a dlc is gond nélkül felmegy.
  • Kopiati
    A lengyeleknek tényleg csapás lehet nem a nyelvükön kiadni valamit, mert egyrészt sokan vannak:), másrészt a CD Projekt, SEGA mind lengyelre is lokalizálnak... úgyhogy náluk jobban hozzá van szokva a "plebs", a jó kis lokalizált sorshoz...csak szidják őket... teher alatt nő a pálma (teher alatt tömörebb a szemét, lásd City Interactive)
  • Fenrir
    Amúgy állítólag az EA Poland-nál van valami mert a lengyelek a hivatalos oldalon rettentően szidják őket :)

Úgy tudom, hogy az EA Pol terjeszti a lokalizált verziókat a felsorolt 4 országba.
  • Kopiati
    Általában az az alternatívámmal a gond, hogy az ilyen döntéseket a regionális főnökségen át kell rugdosni, és az egy akkora cégnél, mint az EA nem lehetséges... csak ha felülről jön az ukáz...de akkor természetesen minden simán megy...
  • Fenrir
    Nem hiszem, hogy érdekelné őket mert akkor már adtak volna alternatívát arra, hogy egyszerűen nem lehet megvenni a dlc-t. Mert konkrétan ez a helyzet ezzel, nem csupán nem jelenik meg magyarul hanem meg sem veheted mert az angol nem lesz kompatibilis a honosítottal.
  • Kopiati
    Persze a munka díjnak ha ingyen nem ugranak (plusz titoktartási szerződés, ez szokás....)elképzelhető mondjuk a kész DLC ajándékba vagy valami hasonló...vagy valami in-game tárgy...vagy a neved rákerül a stáblistára... stb... ha akarná az EA meg tudná csinálni az a helyzet...
  • Atkamon
    Hát meg azt sem mindenkinek, csak egy-két jelentkezőnek, aki hajlandó rá.
  • Kopiati
    A fordítói munkát, nem a dlc-t....
  • Fenrir
    Jó, de ha kiadod a közösségnek akkor, hogyan csinálsz belőle extra pénzt?
  • Kopiati
    Remélem a regsiztráción túl vagy.. Utána belépsz, játék regisztrálása (Games---ME----register game) majd Profile---your registered game promotions...ott ami a tied leszedheted, ha fizus dlc kéne azt a games fül alatt találod...
  • Atkamon
    Jelentkezz be, felül games, ott mass effect 2, és ott official dlc... nekem is beletellett egy kis időbe mire meglett...
  • koschwarz
    ez rendben, végigszörföltem azt az oldalt, de sehol nem találtam.
  • Kopiati
    http://social.bioware.com
  • Kopiati
    Sry duplázásért, de az most jutott eszembe, ha az EA lefordítva akarná kiadni a DLC-t, de nem szán rá pénzt, adják ki a Communitynek, szerintem a Mass Effectnek van akkora közönsége, hogy valaki ingyen lefordít egy DLC-t...vagy ha nem isingyen de mondjuk megkapja ajándékba a kész DLC-t... vagy hasonló... filléres dologgal meg lehetne oldani... kreativitás POWA
  • koschwarz
    monnyuk én rohadtul nem értem miért kell nyakra főre lefordítani mindent egy ilyen dlc-s divatban, vagy mi a 'csáért nem hagynak benne egy angol nyelvi telepítési lehetőséget. majd rájön a forgalmazó/kiadó egy idő után.

kérdés: én most vettem meg a játékot, aktiváltam a cerberus network-öt... akkor most ez a zaeed gyerek ingyenes és ha igen, honnan a búsból tudom letölteni?
  • Kopiati
    Hát már alapból nem kellenének DLC-k, ha egy játék kész akkor nincs szükség hozzá DLC-re... maximum egy kiegészítőre, pl a ruhás, fegyvere dlc-k nagy marhaságok, az első részben annyi fegyver volt nem tudtad hova tenni, itt meg külön zsetonért adják azt aminek benne kellett volna lennie alapból. Ma beszereztema két küldetés DLC-t, csak mert az overlord felkeltette az érdeklődésem, és az Overlordban nem is csalódtam, jó ötletek, egy egyedi dizájn megvalósítása miatt illett a játékba, a Kasumis DLC az úgy szemét, ahogy van...(nem akartam senki lekébe gázolni ezzel;)) csak a sztori érdekes, csak olyan lelketlen iparosmunka az egész, semmi kis ötletet nem véltem benne felfedezni, ami miatt emlékezne az ember a küldetésre...

Mondjuk annak örülök, hogy nem Dragon Age 2 sebességgel fejlesztik a 3.részt mert az nagyon rosszat tenne a záró résznek szerintem, nem játszottam a Dragon Age-dzsel, (csak kipróbáltam, nem jött be) de túl hamar jön hozzá a folytatás, és meg fog látszani rajta...akármilyen profik is a BioWare-nél...pl a játékmenetében történő finomhangolások egyértelműen a fejlesztést gyorsítják...

Egyébként az Overlordon már szerintem lehetett érezni a 3. részre kitűzött irányvonalat, a küldetés közben apró, fekete humor momentumok... és nekem megvallom bejöttek...
  • Fenrir
    Az a vicc, hogy se magyarra, se lengyelre, se csehre és se szlovákra nem akarják, ugyanis ez a 4 ország szopta be ezt a dlc-s mizériát.
  • ollie
    De annyira azért tetszett a játék, hogy játsszál vele?
  • ollie
    Nem. Eleve nem akarták kiadni magyarul, nem ez a lényeg az egészben. A probléma ott van, hogy az angol nyelvű DLC nem fog működni a magyar nyelvű játékkal, és ezt indokolják kompatibilitási gondokkal.
    Magyarul bármikor kiadhatnák, és nem lenne semmi gond, de nem akarják magyarra fordítani.
  • Atkamon
    Megveheted, csak rendeld meg külföldről... Akkor mondjuk nem lesz magyar felirat, de legalább a DLC-ket tudod használni. Mondjuk ha nem tudsz angolul, akkor az nem jó :)
  • Ryder62
    Azért megrohadhatna az EA is. Szépen szemen köpi a vásárlókat, rajongókat. Mert az hogy nézz már ki hogy a DLC-k fele magyar csak? Ráadásul a magyar verzióra nem is lehet majd telepíteni a következő DLC-ket. És akkor nekünk kimarad a 2. és 3. részt összekötő DLC? Pont most terveztem hogy megvegyem a játékot de így nem fogom. Grat EA
  • Tehasut
    azok a hivatalos fordítás fájljai voltak
  • Evoluti0N
    Ez a kompatibilitási probléma egy nagy kamu. Valójában azért nem fordítják le, mert nem éri meg nekik. Nem valószínű, h a jövőben megjelenő DLC-k közül bármelyik is magyar lesz, akár a DA, akár az ME2-ről van szó.
  • Dante73
    Nem értem a dolgot. Arról volt szó, hogy a Leilana song, DA-hoz nem jön ki, kompatibilitási problémák miatt, "kelet-európaiul". Most akkor Liara sem jön ki, az ME2-höz, ugyan ezen okból? Vagy most mi van? Remélem ez csak valami idióta agyszüleménye a leilana dlc kapcsán.
    (Mert ha így van, hát, nem mondom, hogy nem árulták magukat az utcasarkon az EA-s, és Bioware-s felmenők női ágon!)
  • sanya200
    hát pedig csináltak magyar feliratot amit fel lehetett rakni az angolra akkor elvileg működne a liarás dlc-vel is csak legyen aki lefordítja.
  • MerlinW
    Ööö.. ME1-2 Unreal Engine 3-al megy, az pedig fordítható.
  • Tehasut
    az a baj, hogy már a ME1-hez se volt olyan progi, amivel hozzá lehetett volna férni a becsomagolt nyelvi fájlokhoz
  • mike01010101
    Nekem az angol verzio van es arra tettem fel a magyaritast. Arra biztos felmegy a Liara-s dlc es ha abban leforditanank az angol szoveget magyarra, szerintem menne.
  • Barnez
    Egy kérdés a Liara-s DLC-vel: Működne a magyar fájlokkal az, ha az angol nyelvi fájlok tartalmát lefordítanánk magyarra? Mármint az alap magyar cucc, plusz a honosított DLC nyelvi fájlok együtt. Valahogy megoldható lenne?
  • sanya200
    Lesz a liaras dlc előtt egy fegyvercsomag is majd valamikor.
  • cikasz
    Nekem az első végigjátszásomnál nem lett az. Igy másodjára nem foglalkoztam az emberekkel igy az lett.
  • tenthrodil
    igen.
  • Trantorius
    Nekem is úgy tűnik.

Zaed akkor is lojális lesz ha az emberek megmentése miatt elmenekül a Kék Napok vezetője?
  • Atkamon
    Hát a töltőképernyőn a tipp azt írja, hogy a meglévőt is növeli.
  • Trantorius
    Képességeknél van egy olyan ami + százalékot ad példakép/renegád pontokra, ez csak a meglévő pontokat növeli vagy a késöbbiekbe kapott pontokhoz is hozzá ad bizonyos %-kot?
  • Trantorius
    Lehet az lesz, bár a betűk nagyítása olcsóbb lett volna:)
  • zsotesz
    Szerintem nagyítani nem lehet, viszont ha tényleg rossz a szemed én a helyedben íratnék fel szemüveget. Gép előtt én is használok szemüveget mert én is elég rosszul látom a monitort 1-1,5 m-ről.