19778
  • sanya200
    sajnos nem tudok róla.
  • Trantorius
    Hello
    Pc-n nem lehet valahogy felnagyítani a feliratozást, mert szar a szemem és alig látom.
  • Atkamon
    Ja, kötőjelet akartam, nem vesszőt:D
  • sanya200
    úgy írta hogy "az összes hajó, és fegyverfejlesztés" vagyis az összes hajó fejlesztés is csak nem kellett volna az és elé vesszőt rakni.
    #9771 komment:
    Nem biztos hogy az az útolsó a történet szerint az de lehet folytatni utána a dlc-el vagy mellékküldetésekkel amiket még nem csináltál meg vagyis akkor nem zárja le a végét.Ez azért jó hogyha kijön egy új dlc akkor nem kell visszatöltögetni meg minden.
  • JaSoN HuNTeR #9771
    Ez az utolsó misszió ugye?
  • JaSoN HuNTeR #9770
    Hogy érted hogy az összes hajó? Azokat meg honnan? :D
  • lightjack
    igen valószínűleg a vga haldoklik...sajna:S csak az a gáz h nemigazán van most zsém beruházni egy újra:S nah m1 azért kösz a segítséget...ha legalább tudom h mi okozza a hibát akkor tudom h kell kijavítani:S am minden jól menne 1020esben is csak néha behal a vga-m. már más játéknál is csinálta h egyszerűen sisteregni kezdett a kép. nah m1 vhogy majd megoldom. azért kösz!!
  • sanya200
    Hát ha lila-zöld csík van az nem a játék hibája valószínű hogy a vga haldoklik vagy egyszerűen nem bírja a robotot meg bármivel szét lehet lőni csak sok kell bele.
  • lightjack
    lenne 1 problémám a mass effect 2 vel...a második küldetésnél amikor leszállunk a bolgyóra és jön az a böhöm robot, és szétlövi az összes kvárit, akkor ugye nekünk 2unknak kéne leintézni őt...azonban van egy problámám: amint elkezdek a robot ellen harcolni, egy pillanatig megáll a kép aztán olyan irtózatos laggolás következik h nem lehet játszani...kb 1-2 fpsem lehet mert szörnyen laggol, teljesen képregény... pedig a grafika közepesen van és már volt sokkal több ellenség is egyszerre a pályán és ott teljesen szaggatásmentesen végigfutott...de itt a robotnál...egszerűen nem tudok ellene harcolni ekkora laggban,semmi esélyem nincsen... van valami ötletetek h ez miért lehet? mindig pont ugyanott áll meg a kép 1 pillanatig, függőleges irányban megjelenik 1 pillanatra egy lila-zöld csík azután pedig eltűnik és olyan irtózatos laggba kezd h arra nincsenek szavak...:S:S

a másik kérdés: a robotot gránátvetővel lehet csak szétlőni? mert biotukus vok de már ellőttem a gránátjaimat és nem találtam plusz töltényeket hozzá...
  • Atkamon
    Ja, tényleg, de hülye vagyok, az is eléggé számít xD De mondjuk szerintem eléggé magától értetődő, hogy kit mire osztasz be... én amikor legelőször játszottam a játékkal, csak saját magamra hallgatva osztottam be az embereket, és nem halt meg senki.
  • D4v3
    Nagyon nem mindegy, hogy kit milyen szerepre osztasz be. Itt egy jó táblázat: http://www.giantbomb.com/mass-effect-2/61-21590/how-to-survive-the-suicide-mission-no-plot-spoilers/35-385092/
  • Atkamon
    Mind legyen lojális, legyen meg az összes hajó, és fegyverfejlesztés... asszem ennyi... ha nem, akkor majd kiegészítenek.
  • JaSoN HuNTeR #9763
    Hogyan tudom elérni hogy egyik szereplő se haljon meg? :)
  • cikasz
    Szvsz Shepard elég hülyén néz ki rajta :(
  • sanya200
    örülök hogy tetszik legalább egy óra volt mire elkészültem vele:)
  • Atkamon
    Aha, inkább ez :)
  • sanya200
    így már jobb?
  • sanya200
    hát nem találtam róla olyan képet ami beleillene a képbe jó ez így szerintem.
  • Atkamon
    Jobban néz ki, mint az eredeti:) Mirandát is kicserélhetnéd :D Ő a legrosszabb az eredetin.
  • sanya200
    Na mit szóltok?

• cikasz
    Technikai ok a lószart :) Lustaság.
  • makkandis
    Nem fogják kiadni, legalább is a lengyel oldalon már kint van hivatalosan is: http://eu.masseffect.com/news/?id=72205

Google fordítóval így néz ki: Sajnálattal tudatjuk, hogy a kiegészítő tartalom a játék Mass Effect 2 "című Lair a Shadow Broker" technikai okokból, nem lesz elérhető a játékosok a lengyel, cseh, szlovák és magyar a PC és XBOX 360.
  • sanya200
    Most aztán marha sok összegbe kerül egy 1-2 h dlc szövegét lefordítani mit ne mondjak 2 fordítónak egy óra alatt megvan az eddigi dlc-k ben se volt olyan kurva sok szöveg szóval nehogy már ezen spóroljanak adják olcsóbban a dlc-ket és akkor lesz vevő mert tényleg most szaros 2h-ért fizessek 2000ft-ot? Mire kijön az összes dlc addigra meg vagy 20000-be lesz az egész akkor nem egyszerűbb lenne hogy adják többért az alapjátékot amiben már benne vannak a dlc árai is.Meg ha már eddig magyar volt akkor már miért nem folytatják figyeljétek meg mekkora felháborodás lesz és nem csak magyar részről hanem ott vannak ugye a szomszéd országok is.Ezzel csak azt érik el hogy jól felkúrják a vásárlók agyát aztán meg majd leshetnek ha a 3. részt nem veszik meg mert azért ebben a 3 országban a 2-ből is tuti eladtak vagy 100.000-et vagy többet ami azért nem kis bevétel.
  • mzoli7
    Ha nem adják ki magyarul akkor le fogom tölteni. És aztán meg panszkodhat az EA hogy sok a warez.
  • makkandis
    Elég kellemetlen ez az új fejlemény, de valamilyen szinten várható volt, ezt a fizetős dlc áradatot nem a mi kelet európai pénztárcáknak szánták és valószínűleg nem is mentek úgy az eladások. Szóval ne legyünk naivak a kiadók le se szarnak minket, ha nem vásárolunk és természetes hogy nem feccölnek pénzt a fordításba. De hát mindig vannak kiskapuk, aki akar az nem fog lemaradni a további dlc-kről se.
  • Atkamon
    Nagyon nem értek egyet ezzel a "minek vegyek single játékot" dologgal, de mindegy... A Mass Effect 2-be eddig 123 órát nyomtam, most kb az egyharmadánál járok (természetesen sokadszori végigjátszás).

Ennyi idő simán megéri nekem a pénzt, amiért megvettem. Mondjuk valóban jó nagy kicseszés ez a DLC cucc, de így nem fogok tudni mást tenni, mint amit te is írtál, hogy a DLC erejéig letöltöm a Uk warezt, és azon végigtolom csak a DLC-t...
    Most jöhet a fikázásom, de pont az ilyenek miatt csak olyan játékot veszek meg ami neten érdemesebb játszani vagy legalább annyira izgalmas multiba mint singleben. Single játékokat minek vegyem meg. Nem ez az első esett hogy az eu piacot vagy a kelet eu-s országokat megszopatják... Akkor meg fizessenek gazdag országok. Am ha valaki mindenképp nyomni akarja, akkor angol warez verziót leszedi és nyomatja azon.
  • sanya200
    Hát igen elég undorító amit csinálnak ha egyszer már megvettem 13000ft-ért a ce-t akkor az a minimum hogy támogassák is függetlenül attól hogy hányan vették meg mert ez kérem a vásárló megkárosítása, attól még lefordíthatták volna aztán majd mindenki eldönti hogy megveszi-e vagy nem.Jó én se vettem meg egy dlc-t se de ez nem azt jelenti hogy nem is akarom úgy terveztem hogy megveszem akkor ha kijött az összes.De még ha valami piti dlc lenne nem érdekelne de elvileg ez köti össze a 2. meg a 3. részt és akkor most hogy fogja érteni a szerencsétlen játékos a 3. rész elejét ha le sincs fordítva.Meg érdekes módon pont a magyar-cseh-lengyel nyelven nem megy?persze akkor a spanyol francia német..stb meg igen ugyan már kamu rizsa az egész ez egy mocskos húzás mind az ea mind a bioware részéről legszívesebben bemennék és rájuk gyújtanám az egész kócerájt.
  • lightjack
    az eddigi postokat olvasva, az EA és a Bioware valóban kicsesz a tisztességes vásárlókkal. A másik dolog, hogy ezeket a DLC-ket is csak azért csinálják hogy mégtöbb pénzt húzzanak le az ember bőréről...nem lenne egyszerűbb az alapjátékba beletenni ezeket a cuccokat? Dehogynem...csak ugye a drágalátos EA-nek csakis a profit számít, a játékososk érdekei nem...Azt furcsállom ebbe az egészbe hogy ha valaki végigtolná a mass effect 1-2-3at sorba,habár még nincs 3 de majd lesz, nem értené az összekötőszálakat. Én még nem tudom h milesz a második részben, és hogy mennyire fogom érteni az ott történő dolgokat, mert ugye kiadtak még 1 kieget az első részhez má nemtom a nevét, de mindenesetre nem szabadna engedni hogy a történet csakis úgy lehessen érthető, hogy a kis picsni DLC-et megvesszük és onnan értjük meg hogy jaaaa ez így meg úúúúgy jaaaa....ezeknek pont az lenne a szerepük h apróbb mellékszálakat futtassanak végig és talán a trilógia befejezésénél említésre kerülnének, de nem ezek kötik össze a történteket!!! ez mekkora baromság....

A másik dolog hogy képesek árulni játékokat 13000ft-os bevezető áron, és csodálkoznak h megy a warez ezerrel...igencsak kevés ember engedheti meg magának h a neki tetsző játékokat 13000ért vásárolja meg...aztán meg arra hivatkoznak hogy "nem veszik sokan, ezért koplaljá 2 hónapig hogy összegyűljön rá a zsé, aztán örülj a fejednek h megvehetted...na de nehogy azt hidd h most ezzel vég!! há most megszopatok mindenkit, és még pénzért árulok hozzá olyan kieget melynek a vásárlása néklül csak néz a kedves vásárló hogy hogyisvanez a történet? mi mikor miértis?"

szóval így összegezve a mai játékipar igencsak elszállt és már csak a profitra mennek, nem a vásárlók igényeire...elhiszem h sokat dolgoztak a készítők h meglegyen a game, de sokkal többet kaszálnának ha jóval 10000ft- alatt adnák. egy 5000-4000ft-os ár korrekt lenne...deh áh miko lesz ilyen...
  • sanya200
    Akkor majd lesz valaki aki nem hivatalosan lefordítja a dlc-t remélem .
  • Prince23
    Itt a fordítók a lúdasok... tehát a magyar fordítók, lehet a magyar ea nem akar már többet készíteni a ME-hez fordítást.
    (Ilyen alapon mondhatnánk hogy minek a cseh felirat is)
  • sanya200
    Ha nem fogják megoldani akkor az lesz szépen hogy leszedem szépen az eredeti us verziót és felrakom arra valaki csak csinál hozzá magyar feliratot ha meg nem akkor meg játszok vele angolul valamennyit tudok angolul de annyit nem mint szeretnék.De nagyot süllyedt a szememben a bioware mert tényleg nem értem mit nem lehet ezen megcsinálni semmiben nem különbözik a magyar az angol verziótól a nyelvet kivéve,szóval ez csak rizsa gyanítom hogy lehet azért van mert itthon kevesen vették meg az eddigi dlc-ket és úgy gondolták nem éri meg lefordítani magyarra mert úgyse veszik meg annyian amennyien ők szeretnék vagy nem tudom de nem hiszem el hogy nem kompatibilis vagy hogy nem lehet megoldani mert eddig sikerült akkor most miért ne menne?
  • Prince23
    Ergó a befejező rész only angol, czech? :D
  • csoli31
    Ha ez tényleg igaz, és a második, és harmadik rész összekötő DLC-nél lesz, akkor igencsak pipa leszek! Én sem azért vettem meg a második (CE) részét, hogy így kiszúrjanak velem! Mi is emberek vagyunk, és mi is szeretünk játszani (én a saját nyelvemen ha lehet, mivel nem tudok angolul), még ha egy kis putri országban élünk is (ők szerintük). Ha ez igaz, akkor valószínűleg én már nem fogom megvenni a harmadik részét, mert így már nem kérek belőle!
  • sanya200
    mit nem tudnak megcsinálni ezt nem értem akkor adják ki angolul és adjanak hozzá külön feliratot amit be lehet rakni úgy mint eddig.Legalábbis a magyar verzióra rá lehet tenni az angol feliratot nem?
    Akkor fordítva miért nem lehet,nem akarom szidni itt az ea meg a bioware de azt nem értem hogy itthon pl mér nem lehetett beletenni az angol nyelvet a telepítőbe miért csak a magyar-cseh-lengyel nyelven lehet telepíteni.Gyanítom hogy ez az a tecknikai ok ami miatt nem lehet telepíteni a következő dlc-t.De ez már tulajdonképpen a vásárló megkárosítása akkor adjanak mindenkinek egy új páldányt amiben elérhető az angol nyelv is aztán majd valaki lefordítja az új dlc szövegét magyarra azt meg majd bemásoljuk a könyvtárba úgy ahogy az angol nyelv esetében.
  • Fenrir
    Az a vicc, hogy én sem értem miért írja ezt. Az eddig dlc-k gond nélkül kijöttek magyar felirattal, de most olyan hadovál, hogy technikai okok miatt nem adják ki nekünk mert nem tudják megcsinálni.

Rohadjak meg, nem értem, hogy mi a problémájuk.
  • sanya200
    vagyis?
    Ebből sajna nem sokat értek mert nem tudok sokat angolul.
  • Fenrir
    Michael Gamble wrote...

I wanted to give a bit more insight into the Polish, Czech and Hungarian builds for our fans.

Believe me, we tried to make it work for these languages. DA was able to release English DLC for these localized versions of the game, but that isn't the case for us. On the Mass Effect side, it isn't as simple. By allowing the players of these versions to use the English DLC, there would be large scale changes to the main-game player experience. We didn't want to sacrifice the quality of the main game, and tried to work around this in various ways. In the end, unfortunately, we were unable to come to a solution which allowed us to release this content in these territories and keep the same level of quality from the main game.

I'd like to personally apologize to anyone in these regions who are dissapointed, and please know that it wasn't an easy decision to make.
  • sanya200
    Pcguru-n is kint volt meg a tegnapi gamesetar hírben is írta az egyik olvasó hogy itthon nem lehet majd megvenni se pc-n se xboxon a következő dlc-t.Azért én kérdőre vontam a kedves ea-t ha visszaírnak akkor közlöm veletek is a választ.Mert nem azért adtam ki 13000ft-t érte hogy egy ilyen tetves kiadó keresztbe tegyen ilyen hülyeségekkel.És akkor még csodálkoznak rajta hogy sokan nem veszik meg ezek után én is elgondolkoznék rajta hogy megvegyem-e ha már egyszer megjelentetik magyar nyelven is meg meg is veszem akkor az ember elvárná hogy normálisan támogassák a játékot nem?
  • sanya200
    Olvastam hogy állítólag technikai okok miatt a liarás dlc nem lesz játszható a magyar-cseh-lengyel verzióval.Most mondjátok meg ez a TETVES MOCSKOS EA miért nem tudta itthon megjeleníteni angol nyelven is mert gondolom az az oka hogy itthon csak magyar-cseh-lengyel nyelven jelent meg mert lusták voltak az a pár 10 mb-t rábaszni a dvd-re ami az angol nyelvet takarja.Most komolyan ezért adtam ki 13000-ft-ot a collectors editionért hogy ne tudjak játszani azokkal a dlc-kel amik összekötik a 2. meg a 3. részt,meg érdekes módon az eddigi összes dlc elérhető volt magyar akkor most miért nem menne a következő.Komolyan mondom úgy felidegesített ez a hír hogy mindjárt megyek és felgyújtom az egész ea-ot.