3478
-
#119 :( -
#118 Nem igen :( -
#117 hát az első videót kivéve nem láttam róla mást. van valahol még több videó meg kép? -
#116 Akkor nem igen követted az eseményeket a a játékkal kapcsolatban! -
#115 maradjunk annyiban hogy 2-3 nappal ezelőtt néztem a listán és akkor január 12 volt odaírva, nem én találtam ki.
tudta a fene hogy leveszik közben.... -
Gabe18 #114 Hát te valamit alaposan benéztél.
Medal of Honor Electronic Arts Q3 2010 US
Medal of Honor Electronic Arts 10/29/10 EU
És szerintem ezek is maximum egyelőre ilyen közelítő tippek.Maradjunk annyiba hogy majd valamikor év végén.EA se hülye hogy a Bad Company 2 mellé maga hozza ki a riválist... -
#113 oh isten csapása, ma már nincs a listán, ezek a barmok... -
#112 jah 12.ét láttam a listán lehet elírták... -
#111 Mien 2 nap? -
#110 nah még 2 nap.
miért van az hogy se egy trailer, se egy képcsokor, ez jót jelent vagy rosszat? -
#109 ez szívás.
de azé jöhetne már... -
#108 Nem lesz 2 single már cáfolták! -
#107 Ez ám a költséghatékonyság! -
#106 nah énis most olvasom ez hány GB lesz baszom...? :D
egy u3 motor van vagy 3-4 gb, dice is kb....
+2 single + multi ....lesz vagy 20-25gb -
Gabe18 #105 Medal of Honor:Medal of Honor: kétmotoros támadás
Ennyire az EA se lehet hülye... -
#104 Képek (A látott video kikockázva ) -
mikiking #103 Ezt megcáfolták -
#102 Akkor az már marha angykoppintás lenne részükről. ilyen biztos nem lesz. -
#101 Jah ettől tartok én is.
De amíg még nincs sok infó,addig nem írok véleményt és bízom bennük.
Saját server,modok azok kellenek.
-
Rundstedt17 #100 Szerintem az EA megirigyelve az MW2 sikerét egy copyt csinál csak annyi hogy máshol játszódik...
egyébként könnyen megoldható a régi rendszerben is hogy lekösse a játékosokat,csak legyen mod barát a játék és kiegyensúlyozott fegyverek,kevés arcade megoldás,tuti fan bázis -
#99 Igen igazad van,kicsit sokat írtam és közben 100x megváltoztattam,aztán így eléggé ellentmondásos.
Ha választani kellene,akkor maradjon a régi inkább.
Ezek csak azért lennének jók,hogy jobban lekössék a játékosokat,valamint mert már kb mindenki hozzászokott.
Ha egy mondatok kéne mondanom,akkor azt mondanám,hogy akármit csinálhatnak,csak ne legyen olyan,mint az mw2:)
-
Rundstedt17 #98 kicsit ellentmondasz magadnak ne legyenek perkek meg minden legyen a régi,de azárt fejlődés legyen meg fegyverekhez való ragszerinti jutás legyen arcade de nem túlságosan érdekes:D.... -
#97 Nagyon remélem,hogy maradandót alkotnak.Anno rengeteget játszottam az első Medal of Honorral.Gyakorlatilag az összes küldetés megmaradt bennem,főleg a partraszállós.Mind a single-t,mind a multit nagyon szerettem,csak azért tértem át a cod1re,mert minden haverom azt tolta.Eddig minden megjelent moh játékot kipróbáltam,de ahogy a cod sorozatnál is,itt is azt mondom,hogy a legelső(k) volt(ak) a legjobb(ak).
A single rész,az biztos hogy nagyon élvezetes lesz és nem olyan dara,mint az mw2.Nincs azzal baj,de elveszi a játékostól azt,hogy úgy csináljon meg egy küldetést,hogy nem lövik legalább egyszer szét,úgy menjen be egy házba tisztogatni,ahogy a filmekben,igazi katonának érezze magát.
A multiról meg csak annyit,hogy ne bonyolítsák túl,nem kellenek perkek,semmi idiótaság,mint a codban,ugyanazt rakják át,ami a régiben volt,modern köntösben.Legyen fejlődés,bizonyos fegyók csak később jöjjenek elő,hogy legyen értelme fejlődni,lehessen látni multiban a rankokat,de minden más maradjon a régiben.
Hogy ismét arról szóljon ki az ügyesebb játékos,nem pedig kinek jobbak a perkjei.
Én nagyon remélem,végre lesz másik játék,mert az mw2 multija katasztrofális lett. -
#96 Ha olyan lopakodos küldetés lesz mint az MW-1ben a sniperes, és legalább olyan nagy háborus, zuzos mint az ac-130-as küldi és ez végig, finooom. -
Rundstedt17 #95 lehet..de ha én a cég helyébe lennék nem pocsékolnám a pénzt singlére ami tök mindegy hogy 5 óra vagy 15 óra végig tolod és kész aztán ha multi jó elvagy vele jobb esetben hónapokig is ha szar onnantól le is tudtad.... -
#94 És miért nem lehetne azt mindkét módra építeni? nem értelek -
Rundstedt17 #93 Singlére építeni nagy hiba,úgy látszik az EA nem tanult.... -
#92 Medal of Honor - Két szingli kampány!
A Modern Warfare egyetlen hibája lehet a túl rövid egyszemélyes kampány. A Medal of Honor itt próbál erősíteni.
Amennyiben igaznak bizonyulnak a marketing szövegek, nagy Medal of Honor vs. Modern Warfare 2 csata alakulhat ki a közeljövőben. Az újjáélesztett Medal of Honor széria igyekszik mindenki igényét kielégíteni, reméljük sikerrel.
Az biztos, hogy nehéz helyzetben vannak a Medal of Honor fejlesztői, mert a Modern Warfare 2 igen színvonalas multiplayer résszel, és teljesen filmszerű egyszemélyes kampánnyal rendelkezik. Ez utóbbi azonban igencsak rövid. Nem úgy a Medal of Honor esetében, ahol kapásból két kampány áll majd rendelkezésre. Az első amolyan lopakodós, kommandózos rész lesz, ahol az ellenséges vonalak mögött ügyködhetünk, lehetőség szerint csendesen. A második viszont a nagyobb, több fegyvernemet magában foglaló csatákra koncentrál, ahol igencsak látványos ütközetekre számíthatunk.
info: Gamestar -
#91 Blablabla... -
Hellsing47 #90 remélem ez a rész üt legalább akkorát mint a modern warfare mikor megjelent (legalábbis nekem) -
#89 Hamarosan infomorzsák! -
#88 Ha nincs semmi info a gamerol akkor mi a picsat irkaljon rola barki is? -
Rundstedt17 #87 A trailer elemzése -
Rundstedt17 #86 Amúgy ennek mi köze az eredeti Mohához a címen kivül? -
#85 meghalt a topik?nem lesz game?:O -
#84 origon is fent volt még videó is volt hozzá
2010 játékai címszó alatt -
zab #83 A borítón az egy valós személy:
1.kép
2.kép
3.kép
szóval ennyit a realizmusról :P -