3478
  • zzeN
    Itt egy rövid értékelés a beta-ról.
  • DarkSector
    fú ezt nemtuom.
  • Dizson
    Béta livea stream
  • Horec
    ugyan ez van nálam is remélem nemsokára megoldják
  • zzeN
    És netán aki már regisztrált?!
    "Code already in use" error is our top priority. We are working on it and appreciate your partience!
  • DarkSector
    nekünk még nincs kulcsunk, és beirni se lehet mert regisztrálni kéne, de nem enged.
  • Horec
    Nektek se fogadja el még a kulcsot ?
  • Beers
    szerintem nem
  • DarkSector
    és ha steam-es a bc2 akkor miképpen kell alkalmazni?
    vagy a steam-es nem számít vipnek?
  • Beers
    majd megy :)
  • JagFater
    Hun' a bétakulcs vázze? :-)
  • Fpocok
    Úgy hallottam azért nem dolgoznak, mert megy a VB, azt is hallottam, hogy akkor lesz jó, ha vége a VBnek.
  • Skynet
    BFBC2-vel is lehetett nyugodtan BETA-zni,ezzel sem lesz gond. A kérdés csak az mit mutat. Mert amit mutat ahhoz képest akármit ígérnek pc-n sokminden nem fog változni...
  • Carloska
    várható volt nem lesz ebből semmise első nap, utána még 32 hiba utolsó nap mikor meg már jól menne WTF? BETA CLOSING!!!! viszlát októberben :D És kezdődik minden elölről 1.01 patch server browser patch punkbuster hiba de hát akkor már nem Románok csinálják majd patchet " ahol ez meg az miatt nincsen patch" hanem Tadjikistan aztán ott meg lezárják a határokat majd és azért nem jön a patch röviden ennyi :D
  • Skynet
    Nagyon úgy tűnik hogy senki nem tolja eddig. Legalábbis ha már menne a multi beta akkor már fent is lenne pár vid jutubon...
  • Fpocok
    Ha van bc2 accod meg kódod, akkor elvileg mától lehet nyomni... persze ha dice is úgy akarja.

Ha csak sima beta kódod van, akkor csak hétfőtől.
  • moon21
    Beta-tesztben akkor csak az vehet részt, aki előrendeli a játékot, vagy van BC2 VIP-ja??
    Pedig a BC2-nél bárki kérhetett kódot...
  • Waczkor
    Én is tapasztaltam ezt.Én is reménykedem egyelőre,pc-n hulladék a bfbc2 hitboxa konzoloshoz képest:(
  • Skynet
    Nembaj én még reménykedem.:)
  • TDC Geronimo
    Egyszerű. Az egész frostbite motor a hálózati struktúrájával egyetemben konzolokra lett megírva. Ott tökéletes. PCn láttuk milyen, egy ócska átirat.
  • Skynet
    Nem a rásegítés. Egyszerűen bizonyos körülmények között egyszerűen nem érzékeli a játék a találatot,kijelzi ugyan hogy találunk,de szinte semmi hatása.Számtalanszor volt hogy haverom lőtt rám és anyázott hogy ménem döglök neki kijelezte hogy talált vagy 4-5ször nálam pedig minimális sérülésen kívül semmi nem történt,lelőttem,erre közölte hogy a "replay"ben 91%on volt az életerőm...
    Konzolon a profibb helyeken kikapcsolva az "autoaim" opció így nincs rásegítés,toltam ilyen helyen,érezhetően jobb a hitbox.
    Érthetetlen hogy a konzolos hitboxot miért nem sikerült bevinni a pc-be. A legtöbb embernek ez a legfőbb baja a BFBC2-vel.
  • DarkSector
    az szép erről még eddig soha nem hallottam...ez lehet a rásegités végett van nem? mert tudtommal konzoloknál szokott lenni néhány fps-ben segitség a célzáshoz...nem aimbot, csak asszem ha kicsit mellélősz akkor is beadja.
  • Skynet
    Ezért vok én is kíváncsi csak a BETA-ra mert a videókban megint jónak tűnik a gyilok....Akárcsak BFBC2 esetében..Aztán jön pc-n a pofára esés a videókhoz képest.

/Dark: Hitbox--> találat érzékelés. Míg konzolon BFBC2 teljesen jól veszi a találatokat és tényleg a legtöbb fegyver maximum 3-4 találattal öl,addig pc-n rengetegszer még 6-8 találat is kevés.
  • DarkSector
    amugy hogy képbe legyek miaz a hitbox, és konzolon miért más ez a hitbox vagy mi??
  • TDC Geronimo
    Én csak megnézem a játékmenetet. Venni PCre még egyszer DICE játékot nem fogok. Ha tetszik akkor megveszem boxra ősszel. Tetszik alatt a játékmenetet értem nem az elbaszott hitboxot, ami 100% hogy jelen lesz itt is. Az alapján nem ítélkezem majd, mert tudom, hogy a konzolossal nincsenek ilyen gondok.
  • DarkSector
    ahham, én bejutottam a menüig, de a ragelésen már nemtovább...még barangolni sem enged a pályákon egyedül...:S
  • Skynet
    Erre talán még több COD fan rámozdult mint a BFBC2-re...
    + A BFBC2-esek között is jópáran kíváncsiak...
    EA-nak pedig sikerült megint "jól" számításba venni az érdeklődők mennyiségét...

//Miért lenne az? A pc is tv-re van itt kötve.:)
  • TDC Geronimo
    Konzol port-e

• TDC Geronimo
    "We are very aware of the Amazon #MOH pre-order issue and are on top of them about it." Minden fos :d
  • Skynet
    Semmi...Fröcsögés van.:)

A szokásos EA leterhelés van,ami ha sikeres lesz a game az első 1-2 hétben várható is lesz a teljesnél.:)
  • Zs0lt1
    srácok, amazontól rendelte meg valaki aki megkapta már a kódot?
  • DarkSector
    mivan? :)
  • Carloska
    fuu aki meg akarta venni a játékot az kicsit majd gondolkozzon milyen is lesz ha egy kurva weboldalt nem bírnak üzemeltetni :D és nem az első eset

• Fpocok
    Mivel már nincs meg a bc2 accom, így előrendeltem, gondolom pár napon belül kapom meg, és 21tól tudok játszani? Ugye?
  • Muttley
    Sniper missions
    Sniper missions
    Sniper missions

• berczely
    Bevagy húzva!
  • bajsz
    nekem 576 küldte.Bár én akkor előrendeltem a játékra mikor berakták,hogy lehet.

Moha oldala viszont beszart:D
  • zzeN
    Reggel 9-10 között el lett utalva nekik a pénz, mégse küldtek keyt:S.
  • Skynet
    Na dögöljenek meg,akkor sem fogok előre 2 gurigát kifizetni ezér a játékért.:)
  • TDC Geronimo
    cdgalaxis