3478
-
#159 JAJ! nem ide, azt hittem, hogy a Metro 2033 topikban vagyok...
:D -
#158 Multiplayer ehhez a játékhoz egyáltalán nem készült, és nem is fog. Mivel a regényíró ragaszkodott hozzá, hogy története csak is singlebe játszható és érezhető át. -
#157 hát ez szerintem se nagy durranás. -
Gabe18 #156 Hát nem tudom,de én se látok semmi eget rengetőt.Szép grafika,meg egy hangulatos játékmenet amit ez a videó előrevetít.
Amúgy szvsz ezt a játékot se a single player fogja elbírálni (nyilván lesz benne egy jobb-rosszabb történet 5-10 órában),hanem hogy multiban mit mutatnak.Abból meg egyelőre semmi se látszott. -
#155 Igen? Miért mi volt benne ami pl a Codokban nem volt? Csak mert nekem nem igen jött át semmi + a videóból! -
#154 Azta ku...
Ha ez nem agyon-renderelt valami, akkor ez rendesen feladja leckét a további FPS-eknek. -
#153 Exclusive Tier One Trailer -
#152 csakhogy míg a codban faxák a textúrák, addig enye-benye a bf....
nézd csak meg rögtön a fegyókat.
bár nem mintha ez részemről olyan fontos lenne, én fps-t nem nagyon vágom codba is csak haverok végett megyek be..... -
Gabe18 #151 Ezzel együtt pc-n sem kirívó egyik sem.A MW2 egy mai átlag gépen jól elfut,a BC2 pedig egy látványos már-már next-gen motor igen nagy rombolhatósággal,rengeteg effektel stb... Ugyhogy "meg is hálálja" a nagyobb gépet.
-
#150 jah techniikailag egyik se igényelne ennyit egy kiadós optimalizálás után. -
#149 bc 2-nek sincs vészes de, hogy mw 2-nek lenne nagy ? ez röhej.a grafikájához képest nagy inkább... -
#148 Mondom ELVILEG.
Leboxolod velük? :) -
#147 Kizárt dolog, hogy szeptemberben jelenjen meg....
Októbertől decemberig ütemezték be. Tehát az ünnepi szezonra. -
#146 Elvileg Szeptember 14-én adják ki. Hol van az még? :D De legalább nem novemberben.
Van ezeknek eszük. Visszajön a jónép nyári szabadságról és mibe botlik rögtön? Medal of Honor :D -
#145 10 új kép -
#144 jah már BC2 és MW2 is kibaszottgépigényes. -
#143 Számomra közömbös, hogy jön-e PCre vagy sem. 3 platform képviselteti magát itthon. PC-n vlszlg akkora gépigénye lesz, hogy az aktuális hardver upgrade árából a fél rokonságnak vehetnék konzolt.:D Sanszos, hogy az is, meg ez is nálam boxos lesz. -
#142 GSO hír -
#141 IW tudtommal nem tervezi PC-re az MW3-at ... legalábbis utoljára ezt az infót olvastam. -
#140 Nagyon jól teszi. A TC Ghost Recon: Future Soldier is reméljük megüti az MW2-t. IW közben számít a "támadásra", s kijön az MW3, majd EA előrukkolhatna a Black 2-vel, ekkor jöhetne az UBI a Ghost Recon: Rainbow Six újabb részével stb.-stb. Remélem minőségi versenyfutás lesz és nem mennyiségi. -
#139 Pár új kép -
#138 Ez teljes mértékben igaz viszont most a multit a Battlefield sorozattal elég nagy rutint szerző DICE fogja prezentálni így szerintem minden adott ,hogy de a multi is igencsak ütős legyen. Single kampánnyal sosem volt igazán baj az előző részekkel sem. -
Gabe18 #137 Ez papiron jól hangzik,csak az elmúlt két Medal rész multija nagyjából egy katasztrófa volt.
Úgyhogy még ebből akármi is lehet. -
#136 EA most kap az alkalmon, hogy szép nagyot hasalt a COD 6 az elba**ott p2p multival valami kell a multis gamer társadalomnak kiadnak egy elfogadható single és évekig nyüstölhető multi gamet amivel jól pofán vágják az IW-t és csók. Kb ennyi a történet. Idén ezt megcsinálja duplázva magának teremtve konkurenciát maximum szóval semmi félnivalója nincs. BFBC2 meg a MOH szépen termel majd eladási bevételt mind 2 név elég ismert. -
#135 jó akkor egy átszerkeztett cod4-es jelenet....:P -
Hellsing47 #134 ember, sehol nincsen bevágva abba a videóba cod4-es jelenet -
#133 Közben elolvastam, de ebből az előzetesből semmit se tudtam meg, olyan rosszra sikerült :S Több bekezdésen keresztül afganisztán gazdasági helyzetéről beszélt xd lol megalol -
#132 igen egyetértek veled, de 2 dologról beszélünk, vagy az ötlet lopás, meg van az hogy a cod-ból vágok be kockákat egy medal videóba....én ebből gondolom azt, hogy itt félválról veszik a dolgot.
nem lenne gond ha építő jelleggel vennék a többi játékból a csórást...:D
amúgymeg tökéletessen igazad van, sőt én továbbviszem, a cod és bf teljes másolatának egyesítését fogjuk kapni. reméljük 2 profi játék egyesítése jól fog majd elsülni. -
Gabe18 #131 Most ezzel arra gondolsz hogy a video egyes elemei mintha csak a CoD:MW 1-2-ből köszönnének vissza?
Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy érdekes módon pont akkor találja ki a EA hogy egy eddig végig WW2-es sorozatát áthozza a modern hadszintérre,mikor egyértelművé vált hogy a MW2 már előrendelésekben bankot robbantott.
Ezek után aki ettől többet vár mint egy CoD MW koppintást,az szerintem rózsaszín álmokat kerget.De ez nem lenne feltétlenül baj,ha a MW2 marhaságait kijavítanák,netalán egy-két egyedi és jól működő ötlet is beleférne.
Végülis nem tett mást 2003-ban a CoD se,mint hogy a Medal sikereit meglovaglova,és azt jól továbbfejlesztve megjelent a színen.Kérdés ez most fordítva a Medal sorozatnak sikerül-e. -
#130 hát nem tudom, de most a pofátlanság, az nem az egy videóra szólt igazándiból, hanem arra gondoltam amik be vannak vágva a videóba. -
Gabe18 #129 Nem értem,mi ebben a pofátlanság?
1 videó van.Mért háromnegyed évvel a megjelenés előtt mennyinek kéne lennie? -
#128 elnézést a nagy képért, de ez szerintem pofátlanséág, főleg úgy hogy most 5-6 évet kellene a medal új részével behozniuk hogy a visszatérés jó süljön el.
és ennyire foglalkoznak a játékkal....nemcsoda, hogy eddig csak 1 videó van a játékhoz. -
Rundstedt17 #127 De még az a duma amit a cikkben írnak LOL!!! -
#126 Elkeverték a videókat ez az új Cod-muvi -
#125 tudtommal nincs még április elseje...:D
mert szerintem ezzel a videóval hülyére vesznek minket...:D
-
Rundstedt17 #124 hatalmas koppintás lesz ez a játék. -
#123 a közepén a night visionos rész, nem a cod4-ből van? :D -
#122 ELŐZETES GK -
#121 február 12 nah....:D
nemtuom miért hiszem mindig hogy január van, lehet nem lapoztam a naptárban? :) -
Gabe18 #120 Főleg hogy már Február van...