3478
  • Prince23
    JAJ! nem ide, azt hittem, hogy a Metro 2033 topikban vagyok...
    :D
  • Prince23
    Multiplayer ehhez a játékhoz egyáltalán nem készült, és nem is fog. Mivel a regényíró ragaszkodott hozzá, hogy története csak is singlebe játszható és érezhető át.
  • DarkSector
    hát ez szerintem se nagy durranás.
  • Gabe18
    Hát nem tudom,de én se látok semmi eget rengetőt.Szép grafika,meg egy hangulatos játékmenet amit ez a videó előrevetít.
    Amúgy szvsz ezt a játékot se a single player fogja elbírálni (nyilván lesz benne egy jobb-rosszabb történet 5-10 órában),hanem hogy multiban mit mutatnak.Abból meg egyelőre semmi se látszott.
  • grebber
    Igen? Miért mi volt benne ami pl a Codokban nem volt? Csak mert nekem nem igen jött át semmi + a videóból!
  • Muttley
    Azta ku...
    Ha ez nem agyon-renderelt valami, akkor ez rendesen feladja leckét a további FPS-eknek.
  • grebber
    Exclusive Tier One Trailer
  • DarkSector
    csakhogy míg a codban faxák a textúrák, addig enye-benye a bf....
    nézd csak meg rögtön a fegyókat.
    bár nem mintha ez részemről olyan fontos lenne, én fps-t nem nagyon vágom codba is csak haverok végett megyek be.....
  • Gabe18
    Ezzel együtt pc-n sem kirívó egyik sem.A MW2 egy mai átlag gépen jól elfut,a BC2 pedig egy látványos már-már next-gen motor igen nagy rombolhatósággal,rengeteg effektel stb... Ugyhogy "meg is hálálja" a nagyobb gépet.
  • DarkSector
    jah techniikailag egyik se igényelne ennyit egy kiadós optimalizálás után.
  • Bence94
    bc 2-nek sincs vészes de, hogy mw 2-nek lenne nagy ? ez röhej.a grafikájához képest nagy inkább...
  • Muttley
    Mondom ELVILEG.

Leboxolod velük? :)
  • Prince23
    Kizárt dolog, hogy szeptemberben jelenjen meg....
    Októbertől decemberig ütemezték be. Tehát az ünnepi szezonra.
  • Muttley
    Elvileg Szeptember 14-én adják ki. Hol van az még? :D De legalább nem novemberben.
    Van ezeknek eszük. Visszajön a jónép nyári szabadságról és mibe botlik rögtön? Medal of Honor :D
  • grebber
    10 új kép
  • DarkSector
    jah már BC2 és MW2 is kibaszottgépigényes.
  • Muttley
    Számomra közömbös, hogy jön-e PCre vagy sem. 3 platform képviselteti magát itthon. PC-n vlszlg akkora gépigénye lesz, hogy az aktuális hardver upgrade árából a fél rokonságnak vehetnék konzolt.:D Sanszos, hogy az is, meg ez is nálam boxos lesz.
  • Prince23
    GSO hír
  • Omlás
    IW tudtommal nem tervezi PC-re az MW3-at ... legalábbis utoljára ezt az infót olvastam.
  • Muttley
    Nagyon jól teszi. A TC Ghost Recon: Future Soldier is reméljük megüti az MW2-t. IW közben számít a "támadásra", s kijön az MW3, majd EA előrukkolhatna a Black 2-vel, ekkor jöhetne az UBI a Ghost Recon: Rainbow Six újabb részével stb.-stb. Remélem minőségi versenyfutás lesz és nem mennyiségi.
  • grebber
    Pár új kép
  • Omlás
    Ez teljes mértékben igaz viszont most a multit a Battlefield sorozattal elég nagy rutint szerző DICE fogja prezentálni így szerintem minden adott ,hogy de a multi is igencsak ütős legyen. Single kampánnyal sosem volt igazán baj az előző részekkel sem.
  • Gabe18
    Ez papiron jól hangzik,csak az elmúlt két Medal rész multija nagyjából egy katasztrófa volt.
    Úgyhogy még ebből akármi is lehet.
  • Omlás
    EA most kap az alkalmon, hogy szép nagyot hasalt a COD 6 az elba**ott p2p multival valami kell a multis gamer társadalomnak kiadnak egy elfogadható single és évekig nyüstölhető multi gamet amivel jól pofán vágják az IW-t és csók. Kb ennyi a történet. Idén ezt megcsinálja duplázva magának teremtve konkurenciát maximum szóval semmi félnivalója nincs. BFBC2 meg a MOH szépen termel majd eladási bevételt mind 2 név elég ismert.
  • DarkSector
    jó akkor egy átszerkeztett cod4-es jelenet....:P
  • Hellsing47
    ember, sehol nincsen bevágva abba a videóba cod4-es jelenet
  • Prince23
    Közben elolvastam, de ebből az előzetesből semmit se tudtam meg, olyan rosszra sikerült :S Több bekezdésen keresztül afganisztán gazdasági helyzetéről beszélt xd lol megalol
  • DarkSector
    igen egyetértek veled, de 2 dologról beszélünk, vagy az ötlet lopás, meg van az hogy a cod-ból vágok be kockákat egy medal videóba....én ebből gondolom azt, hogy itt félválról veszik a dolgot.
    nem lenne gond ha építő jelleggel vennék a többi játékból a csórást...:D

amúgymeg tökéletessen igazad van, sőt én továbbviszem, a cod és bf teljes másolatának egyesítését fogjuk kapni. reméljük 2 profi játék egyesítése jól fog majd elsülni.
  • Gabe18
    Most ezzel arra gondolsz hogy a video egyes elemei mintha csak a CoD:MW 1-2-ből köszönnének vissza?

Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy érdekes módon pont akkor találja ki a EA hogy egy eddig végig WW2-es sorozatát áthozza a modern hadszintérre,mikor egyértelművé vált hogy a MW2 már előrendelésekben bankot robbantott.
    Ezek után aki ettől többet vár mint egy CoD MW koppintást,az szerintem rózsaszín álmokat kerget.De ez nem lenne feltétlenül baj,ha a MW2 marhaságait kijavítanák,netalán egy-két egyedi és jól működő ötlet is beleférne.
    Végülis nem tett mást 2003-ban a CoD se,mint hogy a Medal sikereit meglovaglova,és azt jól továbbfejlesztve megjelent a színen.Kérdés ez most fordítva a Medal sorozatnak sikerül-e.
  • DarkSector
    hát nem tudom, de most a pofátlanság, az nem az egy videóra szólt igazándiból, hanem arra gondoltam amik be vannak vágva a videóba.
  • Gabe18
    Nem értem,mi ebben a pofátlanság?
    1 videó van.Mért háromnegyed évvel a megjelenés előtt mennyinek kéne lennie?
  • DarkSector
    elnézést a nagy képért, de ez szerintem pofátlanséág, főleg úgy hogy most 5-6 évet kellene a medal új részével behozniuk hogy a visszatérés jó süljön el.

és ennyire foglalkoznak a játékkal....nemcsoda, hogy eddig csak 1 videó van a játékhoz.
  • Rundstedt17
    De még az a duma amit a cikkben írnak LOL!!!
  • Solid Snake
    Elkeverték a videókat ez az új Cod-muvi
  • DarkSector
    tudtommal nincs még április elseje...:D
    mert szerintem ezzel a videóval hülyére vesznek minket...:D
  • Rundstedt17
    hatalmas koppintás lesz ez a játék.
  • DarkSector
    a közepén a night visionos rész, nem a cod4-ből van? :D
  • Prince23
    ELŐZETES GK
  • DarkSector
    február 12 nah....:D
    nemtuom miért hiszem mindig hogy január van, lehet nem lapoztam a naptárban? :)
  • Gabe18
    Főleg hogy már Február van...