3478
  • Skynet
    Honnavan a BETA kód?:)

576 szarik küldeni...
  • TDC Geronimo
    szmájli. MoH beta kulcsod :p
  • DarkSector
    jah arra értette szerintem 576 még nem küldött...:S
  • TDC Geronimo
    insert fészpalm szájli :p
  • Skynet
    Mármint milyen kódot. A BFBC2 kódom?:)
  • TDC Geronimo
    Jó twitteren megkaptam választ rá. Oldalon kell beírni -.-
  • TDC Geronimo
    Mégis be lehet írni játékba. Beírtam kódot erre already in use wtf? Remélem csak a túlterheltség miatt...
  • DarkSector
    jó akkor most erre voltam kiváncsi, vagyis kell egy másik kód is, az egy dolog hogy az accountban van már, ezt nem tudtam, de erről beszéltem 2 kód kell, vagy csak a vip, ami jelen esetben egyenlő a cd-kulccsal.
    vagyis erről bezséltem csak nem tudtam hogy a cdkulcs alapba egyenlő a vip statussal, és ezt azért nem kell beütni mert a profil hordozza, akkor másképpen magyarul jol irtam 2 kód kell, az eredeti kulcs meg a béta kulcs.

amugy kösz az infokat, de nem is ezen van a hangsúly csak mennen mindenkinek a beta az a lényeg...
  • TDC Geronimo
    Hát itt sajnos nem így oldották meg :/
  • zzeN
    Menüben kéri a kódot, oda beírod oszt megy nem?:) BC2-ben már nem is emlékszem h volt, de gondolom ugyanígy.
  • Carloska
    minden megjelenéskor elvan játszva ugyanígy hogy nem megy az oldal ..
  • TDC Geronimo
    És ott tudod redeemelni a kódot? :p
  • zzeN
    Nem baj a, ott a twitterük.
  • TDC Geronimo
    Amúgy oldal még mindig nem megy.
  • De8Vent
    mikor küldik a kódot? xD
  • Carloska
    nah jólvan minden oké felrakva már csak a kód kell hogy menjen és mehet a game :D
  • TDC Geronimo
    Azt a kódot a haverod már beregisztrálta és hozzácsatolódott az EA accjához. Szádba rágtam, hogy hogyan működik, ha ezután se érted akkor...
  • Smithwarden
  • DarkSector
    én értettem vazze nem vagyok hülye, de akkor kérek havertól egy bc-t beregelek rá visszaviszem neki, és már vip is lettem?:D
    honnan tudja hogy az accod bc2-es oda külön van felhasználó meg jelszó?
    nem ugy van ea-nál hogy az összes játéknak van 1 profil????
  • bajsz
    köszi
  • Skynet
    Mondjuk hja,ha megkapná mindenki a kódot akkor instal,kód beír és mivel úgyis kell EA acc megadni azt amint a BFBC2 is van azt látni fogja és lehet game...Ha nincs BFBC2 akko majd 21.-én mehetnek csatázni..
  • TDC Geronimo
    Tudom, egy szóval nem mondtam, hogy nem kell :p
  • TDC Geronimo
    Istenem ezt ilyen nehéz felfogni? :D Ha előrendeled ezt a szart akkor kapsz beta kulcsot, amivel játszhatsz 21én. Ha netán meglenne a BC2 és előrendeled ezt úgy már 17én belogolhatsz. Mit olyan nehéz ezen megérteni? :D
  • DarkSector
    jah zeen izétem.
    ha nektek küldik, akkor mindenki más megkapja, hiszen előrendeléskor nem tudják ellenőrizni a bc2 játék meglétét...:)
    mindegy majd meglátjuk úgyis, nekem anniyra nem sűrgős...
  • DarkSector
    jó akkor miért kell nekik ugyanugy előfizetni hogy kulcshoz jussanak, lejjeb írták...???
  • Skynet
    De mi se akik BC2 tulajok vagyunk mert szarnak kódot küldeni..:)

Gero: Amellett hogy van BFBC2-nk pc-n még elő is kell rendelni a játékot amiért kapunk valami kulcsot.
  • DarkSector
    jah nem tudom pc-n hogy van vip status, akkor sorry.
    mindegy de mi még nem tudunk bemenni, akik nem bc2 tulajok...
  • TDC Geronimo
    Minek 2 kliens? Rém egyszerű, ha megvan a BC2őd PCre, az be van regelve és hozzá van csatolva az EA accodhoz. Játékba bejelentkezel EA accoddal és ha azon megvan a BC2 akkor játszhatsz mától, ha nincs akkor nem enged belogolni csak 21én.
  • Skynet
    Ezt írtam,csak más szavakkal...:)
  • TDC Geronimo
    PCn az összes BC2 játékos VIP
  • Skynet
    Pc-n nincs VIP kód BC2-höz,automatikusan VIP vagy.

Mi az hogy PUB küldés,576 is kiírta akinek van bfbc2 az 17-től tolhatja,de ahhoz még egy kulcs is kéne...
  • De8Vent
    is xD
  • Carloska
    a lényeg leszophatnak bc2 patchet tolják már ki végre ... :D
  • De8Vent
    egy próbát megér...
  • DarkSector
    vagy lehet 2 kliens van!
    lesz hétfőn 1 mai nem 2 kódot kér, hanem csak a küldött beta cdkulcsot, vagy a mostani egyet kér, de csak a vipeseket fogadja majd el nem tudni...
  • De8Vent
    oks köszi
  • DarkSector
    igen, pontossan nem tudom hogy megy, mert nincs vip bc2 kodom, de mi sima előrendelők hétfő előtt nem kaunk kulacsot mert akkor nem lenne lényege a vip exclusivitásnak.
  • De8Vent
    igen és akkor a vip kódom most használhatom ? akkor ?:D
  • DarkSector
    pub kulcs küldés, az 21.én lesz mivel 17-21-ig csak az Vip-esek mehetnek fel.
  • TDC Geronimo
    Mind1 a site úgyis halott :D