3478
-
#319 Honnavan a BETA kód?:)
576 szarik küldeni...
-
#318 szmájli. MoH beta kulcsod :p -
#317 jah arra értette szerintem 576 még nem küldött...:S -
#316 insert fészpalm szájli :p -
#315 Mármint milyen kódot. A BFBC2 kódom?:) -
#314 Jó twitteren megkaptam választ rá. Oldalon kell beírni -.- -
#313 Mégis be lehet írni játékba. Beírtam kódot erre already in use wtf? Remélem csak a túlterheltség miatt... -
#312 jó akkor most erre voltam kiváncsi, vagyis kell egy másik kód is, az egy dolog hogy az accountban van már, ezt nem tudtam, de erről beszéltem 2 kód kell, vagy csak a vip, ami jelen esetben egyenlő a cd-kulccsal.
vagyis erről bezséltem csak nem tudtam hogy a cdkulcs alapba egyenlő a vip statussal, és ezt azért nem kell beütni mert a profil hordozza, akkor másképpen magyarul jol irtam 2 kód kell, az eredeti kulcs meg a béta kulcs.
amugy kösz az infokat, de nem is ezen van a hangsúly csak mennen mindenkinek a beta az a lényeg... -
#311 Hát itt sajnos nem így oldották meg :/ -
#310 Menüben kéri a kódot, oda beírod oszt megy nem?:) BC2-ben már nem is emlékszem h volt, de gondolom ugyanígy. -
#309 minden megjelenéskor elvan játszva ugyanígy hogy nem megy az oldal .. -
#308 És ott tudod redeemelni a kódot? :p -
#307 Nem baj a, ott a twitterük. -
#306 Amúgy oldal még mindig nem megy. -
De8Vent #305 mikor küldik a kódot? xD -
#304 nah jólvan minden oké felrakva már csak a kód kell hogy menjen és mehet a game :D -
#303 Azt a kódot a haverod már beregisztrálta és hozzácsatolódott az EA accjához. Szádba rágtam, hogy hogyan működik, ha ezután se érted akkor... -
#302 -
#301 én értettem vazze nem vagyok hülye, de akkor kérek havertól egy bc-t beregelek rá visszaviszem neki, és már vip is lettem?:D
honnan tudja hogy az accod bc2-es oda külön van felhasználó meg jelszó?
nem ugy van ea-nál hogy az összes játéknak van 1 profil???? -
bajsz #300 köszi -
#299 Mondjuk hja,ha megkapná mindenki a kódot akkor instal,kód beír és mivel úgyis kell EA acc megadni azt amint a BFBC2 is van azt látni fogja és lehet game...Ha nincs BFBC2 akko majd 21.-én mehetnek csatázni.. -
#298 Tudom, egy szóval nem mondtam, hogy nem kell :p -
#297 Istenem ezt ilyen nehéz felfogni? :D Ha előrendeled ezt a szart akkor kapsz beta kulcsot, amivel játszhatsz 21én. Ha netán meglenne a BC2 és előrendeled ezt úgy már 17én belogolhatsz. Mit olyan nehéz ezen megérteni? :D -
#296 jah zeen izétem.
ha nektek küldik, akkor mindenki más megkapja, hiszen előrendeléskor nem tudják ellenőrizni a bc2 játék meglétét...:)
mindegy majd meglátjuk úgyis, nekem anniyra nem sűrgős... -
#295 jó akkor miért kell nekik ugyanugy előfizetni hogy kulcshoz jussanak, lejjeb írták...??? -
#294 De mi se akik BC2 tulajok vagyunk mert szarnak kódot küldeni..:)
Gero: Amellett hogy van BFBC2-nk pc-n még elő is kell rendelni a játékot amiért kapunk valami kulcsot. -
#293 jah nem tudom pc-n hogy van vip status, akkor sorry.
mindegy de mi még nem tudunk bemenni, akik nem bc2 tulajok... -
#292 Minek 2 kliens? Rém egyszerű, ha megvan a BC2őd PCre, az be van regelve és hozzá van csatolva az EA accodhoz. Játékba bejelentkezel EA accoddal és ha azon megvan a BC2 akkor játszhatsz mától, ha nincs akkor nem enged belogolni csak 21én. -
#291 Ezt írtam,csak más szavakkal...:) -
#290 PCn az összes BC2 játékos VIP -
#289 Pc-n nincs VIP kód BC2-höz,automatikusan VIP vagy.
Mi az hogy PUB küldés,576 is kiírta akinek van bfbc2 az 17-től tolhatja,de ahhoz még egy kulcs is kéne... -
De8Vent #288 is xD -
#287 a lényeg leszophatnak bc2 patchet tolják már ki végre ... :D -
De8Vent #286 egy próbát megér... -
#285 vagy lehet 2 kliens van!
lesz hétfőn 1 mai nem 2 kódot kér, hanem csak a küldött beta cdkulcsot, vagy a mostani egyet kér, de csak a vipeseket fogadja majd el nem tudni... -
De8Vent #284 oks köszi -
#283 igen, pontossan nem tudom hogy megy, mert nincs vip bc2 kodom, de mi sima előrendelők hétfő előtt nem kaunk kulacsot mert akkor nem lenne lényege a vip exclusivitásnak. -
De8Vent #282 igen és akkor a vip kódom most használhatom ? akkor ?:D -
#281 pub kulcs küldés, az 21.én lesz mivel 17-21-ig csak az Vip-esek mehetnek fel. -
#280 Mind1 a site úgyis halott :D