3478
  • Lazarus
    Ejj, ez nagyon hangulatos :) Ha lesznek dedikált szerverek (miért ne lennének ugye) MW2-t sárba tiporja.
  • FSpofon
    azért a bc2 hangokat lecserélhették volna :D
  • Skynet
    Akkkómost lesz pc beta vagy nem?:)
  • TDC Geronimo
  • Smithwarden
    Multi
  • Gabe18
    Változott.

Hardwired élőben az EA konferenciáról:

"Sean Decker, Medal of Honor producere beszél. Az új MoH afganisztánban játszódik. Az EA Los Angeles-i stúdiója próbálja feltámasztani a jó öreg franchiset. Élő, 24 játékos Team Assault multi demot nyomnak nekünk! Kabuli pályát fogunk látni.

Cél, hogy minél többet mozogjunk, különben RPG-t nyomnak a fejünkbe.

A Black Ops-szal ellenben, itt nagyon jók a fegyverhangok!

Béta teszt: június 21-től PC, PS3 és X360-on. "

Amit mutattak multi,az keményen odavert.Persze rengeteg CoD koppintás elem,de ha jól sütik el,ez nagyon jó lehet.
  • Prince23
    Július 5: multi BETA
  • Muttley

Várólistás, bizony!
  • Prince23
    Új képek

Sztem ezek a képek a leave Message trélerből vannak.
  • Neoncsoves
    hát elviekben a multi ugyanazt az enginet fogja használni mint a BC2
  • Prince23
    Nyáron jön a béta!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de nagy valószínű, hogy USA exkluzív lesz
  • Puhos
    Én a Medal-t várom. Mert már eléggé régen játszottam a sorozattal. Ugyanis az utóbbiak szerintem nem voltak olyan nagyon jók. Ha jó lesz a játék tuti megveszem. Lesz mihez viszonyítani majd a multi részét, remélem jobban meg lesz csinálva mint a MW2-nek a multija. Mármint a csatlakozási gondok, a lagg probléma és ugye a dedikált szerverek hiánya.
  • szabii98
    Az MW2 után már én sem(terjedtek pletykák melyek szerint MMORPGbe akarják megcsinálni, ennek pedig nem mindenki örülne)bízok a multiban.Medallal pedig egyáltalán nem úgyhogy jöhet:P
  • Puhos
    A megjelenés az igen, de te bejelentést írtál. Viszont ez csak nekünk jó, lesz dőzsölés. Persze ha a játékok jók lesznek. Sajna a COD szériában már nem bízok multi terén.
  • szabii98
    De én a megjelenésről beszélek.A múlt héten bejelentik hogy jön a Black Ops, most pedig a Medal
  • Puhos
    Mi van? Nem azért de szerintem először a Medal Of Honor-t jelentették be még valamikor 2008-ban!
  • szabii98
    Jujj most hogy bejelentik a CoDot, jön a Medal is:P
  • Prince23
    Megjött trailer is
  • Neoncsoves
    megjelenési dátum
  • Omlás
    Szerintem is single hangulat miatt legyen járműhasználat de multiban nem kellene. De meglátjuk, hogy az EA mennyire fog beleokoskodni a fejlesztők dolgába :/.
  • Gabe18
    Hát szerintem meg ne legyen benne járműhasználat.Arra pont hogy ott a BF sorozat.
    Ha el akarom különíteni akkor a BF egy "háborús" multi,a CoD meg egy "kommandós" multi.
    És szerintem a Medal-nak a CoD nyomába kéne menni,persze remélhetőleg jobban kivitelezve mint az utolsó CoD egyes elemei.
    Most hogy a Single részbe lesz valamilyen járművezés,az megint más.
  • Omlás
    BFBC2 motorjával készül a játék ergo simán kivitelezhető és valószínű valamilyen szinten lesz is járműhasználat. Ha csak megközelíti hangulatra a BFBC2-őt már megérte lefejleszteni.

OFF
    Most a medic nerf flamet hagyuk :) Vannak hiányosságai rendesen a BFBC2-nek de azért van ott funfaktor rendessen.
    ON

Most a Cod van azon a szinten ahol a Medal volt az Allied Assault után. Bár nekem a Pacific Assault nagyon bejött de tény, hogy a multi kb 0 volt az összes Medalban az AA-után.
  • szabii98
    Mondjuk igaz, eddig BF sorozaton kívül csak az UOban voltak járművek multiban.
    Az EAsok mikor mentek át az Activisionba?Melyik játéknál?Arról nem tudok:/
  • Gabe18
    Lehet az csak valami átvezető volt.
    Vagy az MW2-ben is volt az a havas száguldozás,meg a végén a csónakos,aztán a multiban semmi ilyen.
    Gyakorlatilag a Medal of Honor sikere hozta létre a Cod-ot,most teljes lesz a kör,és a CoD sikerén megpróbál a Medal is visszatérni a multi frontra.Mert bármit mondanak is,biztos vagyok benne hogy ennek a játéknak (is) a multija lesz a lényeg.
  • szabii98
    Viszont egy kép volt, ahol vezeti a gyerek a Quadot...
  • FSpofon
    Az allied assaultot azok csinálták akik később a codot, ugyanis hasonlóan a mostani activicionös helyzethez, akkor leléptek az EAtől. Utána meg onnan jöttek az egyre gyengébb MoH folytatások. CNC sorozat utóbbi remek részeit is ez a stúdió csinálta, az sokat elárul :)

multiban nem valószínű hogy lesznek járművek, a cod ellen mennek, nem fér bele.
  • szabii98
    A BC2 már kijött egy ideje, annak a multi szerkesztője a DICE volt.
    Tény, hogy a QUADos képeken egy és ugyan az a Quad, és valószínűleg minden jármű onnan lesz.
    A totalmoh szerint a játék címe
    Medal of Honor:Bound of Afhganistan(nyitottam róla topikot, de zárták mert ez az a játék, csak a címekkel variálnak a készítők)
    Én még csak a CoD szériával játszottam(CoD1,UO,2,4,5,MW2) és a BFBC2vel.Mik várhatók ezen játék téren, a készítők eddig milyen játékokat készítettek?Olvastam hogy az Alied Assaultot mondjátok h jó.Arról mi a véleményetek?:D
  • Prince23
    Az ilyen üzleteknek nem kell hinni.
    game site online pontosabb infókkal bírnak.
  • ajem kisa
    Itt aug.20 van írva!:D
    Ezekre nemkéne alapozni!:P
  • Puhos
    Teesék
  • FSpofon
    a cod sem quake klon
    idiota gamestar hírek :D
  • grebber
    A Medal of Honor multija nem egy Bad Company 2 klón
  • Prince23
    Nem-nem, az egész moh széria először PS-en indult, aztán egyre inkább pc support lett a későbbiekben (Mohaa).
  • Bence94
    végülis csak pc-ről indult az egész sorozat...
    más:szerintem jobb lenne ha a single is frostbite motorral mennne.
  • grebber
    [URL=http://www.gamestar.hu/medal-of-honor-8222afganisztan-valasztott-minket.html]Medal of Honor - „Afganisztán választott minket"[/URL]
  • Prince23
    PS3 a vezérplatform, PC-t hanyagolják utolsónak

megszokhattuk

Viva facebook PC-re XD
  • grebber
    Medal of Honor - Single player demó lesz, multi nem biztos
  • Muttley
    Bocs, #155-re ment.
  • Muttley
    A grafika (ebben a műfajban mi kell más) a gameplay részekben jó nagyot odab.sz az MW2-nek. Ja, ez saját vélemény.
  • DarkSector
    egy idézet a cikkből:
    "A játék leplezetlenül másolja a Modern Warfare-t sok szempontból, de a single player része egészen felfrissíti majd az FPS műfajt."