3478
-
#199 Ejj, ez nagyon hangulatos :) Ha lesznek dedikált szerverek (miért ne lennének ugye) MW2-t sárba tiporja. -
#198 azért a bc2 hangokat lecserélhették volna :D -
#197 Akkkómost lesz pc beta vagy nem?:)
-
#196 -
#195 Multi
-
Gabe18 #194 Változott.
Hardwired élőben az EA konferenciáról:
"Sean Decker, Medal of Honor producere beszél. Az új MoH afganisztánban játszódik. Az EA Los Angeles-i stúdiója próbálja feltámasztani a jó öreg franchiset. Élő, 24 játékos Team Assault multi demot nyomnak nekünk! Kabuli pályát fogunk látni.
Cél, hogy minél többet mozogjunk, különben RPG-t nyomnak a fejünkbe.
A Black Ops-szal ellenben, itt nagyon jók a fegyverhangok!
Béta teszt: június 21-től PC, PS3 és X360-on. "
Amit mutattak multi,az keményen odavert.Persze rengeteg CoD koppintás elem,de ha jól sütik el,ez nagyon jó lehet. -
#193 Július 5: multi BETA -
Várólistás, bizony! -
#191 Új képek
Sztem ezek a képek a leave Message trélerből vannak. -
Neoncsoves #190 hát elviekben a multi ugyanazt az enginet fogja használni mint a BC2 -
#189 Nyáron jön a béta!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de nagy valószínű, hogy USA exkluzív lesz -
Puhos #188 Én a Medal-t várom. Mert már eléggé régen játszottam a sorozattal. Ugyanis az utóbbiak szerintem nem voltak olyan nagyon jók. Ha jó lesz a játék tuti megveszem. Lesz mihez viszonyítani majd a multi részét, remélem jobban meg lesz csinálva mint a MW2-nek a multija. Mármint a csatlakozási gondok, a lagg probléma és ugye a dedikált szerverek hiánya. -
#187 Az MW2 után már én sem(terjedtek pletykák melyek szerint MMORPGbe akarják megcsinálni, ennek pedig nem mindenki örülne)bízok a multiban.Medallal pedig egyáltalán nem úgyhogy jöhet:P
-
Puhos #186 A megjelenés az igen, de te bejelentést írtál. Viszont ez csak nekünk jó, lesz dőzsölés. Persze ha a játékok jók lesznek. Sajna a COD szériában már nem bízok multi terén. -
#185 De én a megjelenésről beszélek.A múlt héten bejelentik hogy jön a Black Ops, most pedig a Medal -
Puhos #184 Mi van? Nem azért de szerintem először a Medal Of Honor-t jelentették be még valamikor 2008-ban! -
#183 Jujj most hogy bejelentik a CoDot, jön a Medal is:P -
#182 Megjött trailer is -
Neoncsoves #181 megjelenési dátum -
#180 Szerintem is single hangulat miatt legyen járműhasználat de multiban nem kellene. De meglátjuk, hogy az EA mennyire fog beleokoskodni a fejlesztők dolgába :/. -
Gabe18 #179 Hát szerintem meg ne legyen benne járműhasználat.Arra pont hogy ott a BF sorozat.
Ha el akarom különíteni akkor a BF egy "háborús" multi,a CoD meg egy "kommandós" multi.
És szerintem a Medal-nak a CoD nyomába kéne menni,persze remélhetőleg jobban kivitelezve mint az utolsó CoD egyes elemei.
Most hogy a Single részbe lesz valamilyen járművezés,az megint más. -
#178 BFBC2 motorjával készül a játék ergo simán kivitelezhető és valószínű valamilyen szinten lesz is járműhasználat. Ha csak megközelíti hangulatra a BFBC2-őt már megérte lefejleszteni.
OFF
Most a medic nerf flamet hagyuk :) Vannak hiányosságai rendesen a BFBC2-nek de azért van ott funfaktor rendessen.
ON
Most a Cod van azon a szinten ahol a Medal volt az Allied Assault után. Bár nekem a Pacific Assault nagyon bejött de tény, hogy a multi kb 0 volt az összes Medalban az AA-után. -
#177 Mondjuk igaz, eddig BF sorozaton kívül csak az UOban voltak járművek multiban.
Az EAsok mikor mentek át az Activisionba?Melyik játéknál?Arról nem tudok:/ -
Gabe18 #176 Lehet az csak valami átvezető volt.
Vagy az MW2-ben is volt az a havas száguldozás,meg a végén a csónakos,aztán a multiban semmi ilyen.
Gyakorlatilag a Medal of Honor sikere hozta létre a Cod-ot,most teljes lesz a kör,és a CoD sikerén megpróbál a Medal is visszatérni a multi frontra.Mert bármit mondanak is,biztos vagyok benne hogy ennek a játéknak (is) a multija lesz a lényeg. -
#175 Viszont egy kép volt, ahol vezeti a gyerek a Quadot... -
#174 Az allied assaultot azok csinálták akik később a codot, ugyanis hasonlóan a mostani activicionös helyzethez, akkor leléptek az EAtől. Utána meg onnan jöttek az egyre gyengébb MoH folytatások. CNC sorozat utóbbi remek részeit is ez a stúdió csinálta, az sokat elárul :)
multiban nem valószínű hogy lesznek járművek, a cod ellen mennek, nem fér bele. -
#173 A BC2 már kijött egy ideje, annak a multi szerkesztője a DICE volt.
Tény, hogy a QUADos képeken egy és ugyan az a Quad, és valószínűleg minden jármű onnan lesz.
A totalmoh szerint a játék címe
Medal of Honor:Bound of Afhganistan(nyitottam róla topikot, de zárták mert ez az a játék, csak a címekkel variálnak a készítők)
Én még csak a CoD szériával játszottam(CoD1,UO,2,4,5,MW2) és a BFBC2vel.Mik várhatók ezen játék téren, a készítők eddig milyen játékokat készítettek?Olvastam hogy az Alied Assaultot mondjátok h jó.Arról mi a véleményetek?:D -
#172 Az ilyen üzleteknek nem kell hinni.
game site online pontosabb infókkal bírnak. -
#171 Itt aug.20 van írva!:D
Ezekre nemkéne alapozni!:P -
Puhos #170 Teesék -
#169 a cod sem quake klon
idiota gamestar hírek :D -
#168 A Medal of Honor multija nem egy Bad Company 2 klón -
#167 Nem-nem, az egész moh széria először PS-en indult, aztán egyre inkább pc support lett a későbbiekben (Mohaa). -
#166 végülis csak pc-ről indult az egész sorozat...
más:szerintem jobb lenne ha a single is frostbite motorral mennne. -
#165 [URL=http://www.gamestar.hu/medal-of-honor-8222afganisztan-valasztott-minket.html]Medal of Honor - „Afganisztán választott minket"[/URL] -
#164 PS3 a vezérplatform, PC-t hanyagolják utolsónak
megszokhattuk
Viva facebook PC-re XD -
#163 Medal of Honor - Single player demó lesz, multi nem biztos -
#162 Bocs, #155-re ment. -
#161 A grafika (ebben a műfajban mi kell más) a gameplay részekben jó nagyot odab.sz az MW2-nek. Ja, ez saját vélemény. -
#160 egy idézet a cikkből:
"A játék leplezetlenül másolja a Modern Warfare-t sok szempontból, de a single player része egészen felfrissíti majd az FPS műfajt."