3478
-
haxoror #79 ha ezt nem basszák el mint a MW2-t akkor biztosan vevős -
#78 Szupi lesz! -
#77 Exclusive Debut Trailer -
#76 Inkognitó:)) -
#75 +fav, várós lesz :)
kiv vagyok már a videóra -
#74 Nem ez egy Navy Seal-es, láttam vhol régebben a képét amikor utána néztem dolgoknak.
Amúgy azért szakállas, mert pár éve kint van már Afganisztánba :D -
#73 csak annyi hogy úgy néz ki, mint egy kecskepásztor a szakállával... vagy mint Bin laden? -
6600GT #72 hali,ez az ember a boríton tiszta Ridich:D a feje -
#71 Magyarul is by Gamestar -
-
#69 DICE csinálja a multit szal azzal nem lesz gond :p -
#68 Medal of Honor reboot is modern-day shooter, will hit in 2010 -
steweee #67 amúgy a call és a medal sorozatot ugyanaz a cég fejleszti ? mert elég nagy a hasonlóság. de amennyire szuper volt a waw, annyira sz*r volt az airborne. első pályát végigvittem oszt törlés. na ilyen se volt még a lövöldözős játékok történelmében nálam. voltak benne jó elgondolások, de ez a hajolgatós bárgyú harcstílus amit itt kellett cisnálni az több volt ming katasztrófa -
#66 Modern hadviselés? -
Hellsing47 #65 mostmár :) -
#64 pedig bejön... -
Hellsing47 #63 404 - Not Found -
#62 Készülőben -
#61 ok :DD. -
#60 Én is amúgy...:D -
#59 csak hülyéskedtem, na :D. sry. -
#58 -
-
#56 -
#55 Meg nem is tudom megcsinálni sem, mert rossza a méretezés, és nem vagyok bannermester... szal pihenő :D -
#54 bannert még fölösleges csinálni hisz még egy kép sincs róla.elég neki a tápig. -
#53 Adatlap -
#52 Hát még várunk akkor...
eddig 2-1 az 1.-nek -
#51 Az túl igazias!
Elvégre ez egy játék nem?A második kicsit érdekesebb sztem... -
#50 a 2. a jó -
#49 1. az jó! -
#48 Látom nem akarjátok egyiket sem -
#47 Nos, gondoltam átmenetileg lehetne berakni ide egy bannert, lehet választani, h melyik legyen az:
1. Banner
2. Banner
Én az 1. bannerre szavazok! Hangulatos kép, és látszik is az Anakonda. -
#46 Bannernak mit szóltok hozzá?
-
#45 nem tudtam, mivel nem játszottam vele. -
#44 Nem tetszik? :D -
moralosan #43 OH
MY
FUCKING
GOD -
#42 Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat :)
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
:D -
#41 jaja a MOHAA+kiegjei még jók voltak még a PA is elment de ez az utolsó MOHA meg a többi rókabőr már nagyon unalmas, csinálhatnának valami különlegeset is, mint írtad 1vh, de lehetne még Korea, Vietnám is kicsit izgalmasabb lenne a dzsungelharc mint ez a városok váltják a sivatagot dolog -
#40 Egyébként első világháborús témát miért nem dolgoznak fel? Ott is léteztek kommandós akciók, a lövészárok harc lemodellezése meg szerintem egy élmény lehetne.