3478
-
#239 bár még kulcs sincs gondolom holnap reggel küldik szét őket első szórásban -
bajsz #238 ez egy jó kérdés igen.A kliens-t azt kifelejtették a szórásból. -
#237 ugyanugy tudsz, 21.-étől, azaz hétfőtől
de akinek van eredeti bf2-je, az már mától tud.
bár hogy maga a klines hol tölthető, az megint más kérdés. -
empie #236 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy akinek van eredeti BC2 accja. az rész tud venni a moh:OA betatesztjén vagy ugyan úgy venni kell kulcsot?!
Előre is köszi! -
#235 fófityulát...majd utánvéttel...:D -
#234 Nah és hol a beta kliens amúgy? addig letudjuk szedni előre :D -
#233 Nekem már van egy Bad Company 2-ön nem kell még1. -
#232 előrendelve személyes átvétellel -
barmi #231 Énis -
#230 én intéztem cd-kulcsot. -
#229 Nincs azzal semmi gond.SD is remélem lesz a véglegesben. Csak a fegyverek hatása,a fizika az maradjon a BF szintjén csak jobb hitbox-al,és fegyver erővel,mert BFBC2 ebben gyengécske.
Tehát ha a kettő közti átmenet akkor jöhet.:) -
#228 Reménykedjünk... Én inkább azért nem venném meg a gamet, mert nekem nagyon COD-ra hajaz. -
#227 Én csak azért nem galaxisoztam mert a tököm utalgasson pénzt előre.
576 ingyé adja a kulcsot (tudom galaxis meg levásárolható,de egyáltalán nem biztos hogy megveszem a játékot--> Ha nagyon BFBC2 szagú akkor biztos nem).
Remélem ma jönni is fog az a kulcs.
-
#226 Én a galaxisost választottam, VIP-s BC2 megvan, állítólag már ma játszhatnánk. -
#225 TY,előrendelve,már csak a BETA kulcsot küldjék. BFBC2-m vanik:) -
#224 576-ban is szerezhető key.
Előrendeled, azt majd októberben lemondod. -
#223 igen de lesz szerintem majd a előrendeléses megoldás is...:D
remélem. -
#222 Ez azért szar mert nem tudom kamura megrendelni a játékot hogy kapjak mellé béta kulcsot :D:D:D -
-
Hellsing47 #220 remélem azért lesz majd ingyen kulcs osztogatás is -
#219 betakulcs a cd galaxistól
2000ft, beleszámít a játék árába. -
#218 jah értem ha 2 lépésről rácélzol egy tagra és körbelövi neked a fegyver mert akkora szorása van az akkor már nagyobb ügyességet eredményez, hát oks, ezért irtam, hogy ez kinek mi, de én nem azt irtam hogy pl waron a sniper valósághűen hord mellé, nem erről beszélek, hanem ez egy játék, kibaszott pontos az irányitás, és ez a lényeg kibaszott gyorsnak kell lenned, mert ha a másik gyorsabb akkor te halsz meg.
node mindegyis, nem vitázni akartam. -
#217 -
#216 szerintem a sniper lövedék röppályájára gondol, ami ugyebár MW2ben instant -
#215 riiiight
mutass már egy olyan bf-et amiben jobban kell tudni célozni vagy több tudást igényel a lövés mint a cs-ben (nem source) -
#214 Lol...A COD a legjobb irányításra meg célzásra??? Pontos?? Inkább fogalmazzunk úgy hogy árkád...El van CS-sítve az egész,egy fos. BF-ekben akárcsak a BFBC2-ben célozni is kell tudni..
Codban futva ugorva ellövök bárkit csipával legyen az házból kiugró ember vagy cikkcakkba rohangáló marha...10-ból 4-5ször 100%. Ugyan ez BF-ben úgy nézki hogy ha ugrálsz/rohansz elve maxipontatlan lesz a fegyver...Arról nem beszélve hogy míg a COD-ban csak látszatra húznak a fegverek,valójában a COD6-ban már a legtöbb fegyver norecoil...
Jobb a cod célzása..Szakadok..:DDD
-
#213 Jó is teszed, mert bf3 tökre olyna lesz mint BC2 :S mozgás, futás, célzás, pálya felépítés, grafika :D
tehát Moh multi=BC2 multi -
#212 én egy normális bf3-ig nem nyúlok többet multis fps-hez... -
#211 ezt lehetett sejteni, a béna célzás lesz benne, meg a cod-bol loptak fegyókat, meg azt hogy pontokat kapsz, a lövésekért meg headshot feliratok...stb...
én már sejtettem előre, nem véletlen a cod a legjobb irányitásra, meg célzásra. pontos.
meg a tankok minek kellenek a játékba, ezért nem komáltam a bc-t se, mert tök fasza mikor mész, és egy köcsög nyomrék beül egy tankba és a pálya végéről megbasz egy lövedékkel, és kiírt veled együtt 3-4 épületet egy lövéssel, az nagyon zsír, mert célozni nem kell szoval játéktudás nem kell hozzá, valszeg ezért lehet ien bénán célozni, mert nincs túl nagy jelentősége...
a cod 6 multi el lett kúrva kicsit, de ez meg egy BF klón, és még olvastam hogy a cod sorozat mehet a levesbe, hát kötvehinném.
bár az uj cod az más, ott már viszont a fegyókat cseszték el, mert kicsi tömzyik lettek, mint kb a bc2-ben...nekem ott az nem jön be. -
#210 Nekik ez nem gáz.Kiadják kb ugyanazt amiért már sokmillióan fizettek.
Most más néven pár eltéréssel megint lehúzzák a népet.
Hát engem nem fognak multizni bc2 ott van ezt meg singlebe tolom majd! -
Gabe18 #209 Nem baj,attól még tartom amit írtam... -
#208 Öcsssém!!! Ez tiszta Bad Company 2. hát basszák meg. semmi új nem lesz akkor.
Köszi Dice :P szinte semmit sem csináltatok. köszi még1x -
#207 (search and destroy szerű játékmódban elég fontos lenne)
codnoobevagy -
Gabe18 #206 Hát igy hosszan nézve már jóval kevésbé tetszik.Túlságosan Battlefield.
Meg olyan kérdéseim is felmerülnek hogy
-killcam ebben sincs? (search and destroy szerű játékmódban elég fontos lenne)
-lehasalni ebben sem lehet?
Mert ha a CoD "ellen" akarják küldeni akkor ezek szerintem elég alap dolgok lennének.Ha csak egy újabb Battlefield szerű játékot akarnak csinálni más környezetben,oda nem,de annak nem tudom mi értelme van... -
#205 Na ha valaki vesz most a galaxisneten moha-t akkor ezt az új részt 7990-ért kapja meg (2000ft-al olcsóbban mint amúgy lenne) -
#204 11 perc multiplayer -
#203 -
#202 De!
:)
És ez jó ;)
Csak legyen benne "ajóégáldjamegőket" Sniper pálya. Több is.
Ha abban is olyan lesz, mint a CoD4 All Ghillied Up, One Shot One Kill, akkóóóóó máris rajongó lettem. :) -
#201 beta úgy tűnik csak amerikaiaknak lesz :( -
#200 Na megvan az Októberi bevásárló listám.
Nem tudom, aki játszott már a CoD 4el, nincs olyan érzésetek mintha azt játszanátok, csak más pályákon más grafikákkal?