3478
  • DarkSector
    grat!
    sirály...rövid...tömör...
  • DarkSector
    lol az vip-es akinek megvan bc2 ...neki honnan tudjam hogy megvan-e? :D
    amugymeg cdgalaxisban ahhogy látom cd-kulcsot csak 2000é kapnék, játék előrendeléásért nem...:S
  • barmi
    Ezen faraghatna még valaki hogy szép legyen :

-> Embed <-
  • Fpocok
    Minden PCs VIP-s!
  • DarkSector
    de te vip-es vagy nem?
  • Prince23
    A pályatervezés nagyon faszának tűnik, legalábbis Kabulban...
  • zotya10002
    Háát ja!!De tetszik a játék a videókon!A fegyó hangok marha jók!
  • bajsz
    shoti 3 lovésből nem lövi le,sztm ez mindent elárul.Még a srácis meglepődik:D
  • bajsz
    sniper fegyverek, : sokat kell lőni 1 emberre,persze a fejes az halál,de nem egyszerü.
    Jah és kikell érdemelni a távcsöveket a fegyverre,mert eleinte kb olyan mint a többi fegyver.
  • zotya10002
    Itt is megy!:-)
  • zotya10002

Itt is megy
  • zzeN
    Végre elküldte a CD Galaxis a kódot, majd beszámolok h milyen;).
  • DarkSector
    meg néztem élő közvetitést, és a bc2 pályái szerintem sokkal szebbek voltak ennél, bár lehet low grafikán ment a stream...
  • DarkSector
    mit vártál tőle?
    EA + multiban a Dice motor, ez egy bc2 klón ....ezt eddig is tudtuk, más nem is lehet, nincs uj ötlet a házuk táján, csak pl mint én is, azért kipróbálom, hátha nincsenek benne járművek.
    azt bc2-ről is nemrég hallottam hogy kurvanehéz lelőni az embereket, de ezt videóból lezsürtem már, látszik egy gameplayből hogy mien lehet az irányítás.

cod-ban van a legjobb irányítás, azt soha nem fogják felülmúlni, probálkozni lehet, és fognak.
    ebben annyit loptak, hogy a fegyók kicsit cod-ossak, és a sok felirat hogy pontokat kapsz meg HeadShot, de azt is ha nem haragszotok meg KIBASZOTT szarul lopták le, mert az egy doolog hogy kicsit változtatnak hogy ne ugyanaz legyen, de a lövéseknél az a kibaszottszéles piros csík felesleges szerintem csak bezavar a játékba, nekem már a codban is zavaró, pedig ott nincs a kiírás mellé effect....és még úgy is elég idegesítő hogy az ember pofájába tólják, hogy kaptam 100xp-t, és közbe lehet kitakar éppen valakit, aki kibújt a doboz mögül, hát ezt kicsit megoldhatták volna mindkét játkban máshogy.
    remélem cod7-ben nem a képernyő közepén lesz a HUD.
  • Muttley
    A sniper fegyverek sebzése milyen?

Egy lövés azonnali halál, ha mellkason, fejen lövöd, vagy több kell belőle?
    Nagyobb kaliberű (ha egyáltalán van benne) testrészeket tép le, vagy "csak simán" öl?
  • Fpocok
    Egy két napig még úgy is szar lesz a béta. Pénzt meg nem fizetek ilyenért, szóval 576nál éri meg.
  • kopaszqtya
    cdgalaxis 2000Ft azt nem tudom,hogy egyből kapod-e a kulcsot.Csak digitálisan szóval utalva tudod megvenni.Szerintem érdemesebb az 576tól előrendelni és ha nem tetszik lemondani mint előre kifizetni 2ezeret.
  • zotya10002
    Értem!!Onnan igen!!Esetleg tudtok gyorsabb megoldást is:-)
  • barmi
    sőt! szerintem biztos ...
  • kopaszqtya
    honnan rendelted? 576nál oda van írva,hogy 2-3 MUNKA nap mire kiküldik szóval lehet,hogy csak hétfőn kapod meg.
  • zotya10002
    Sziasztok!!Jó lenne kipróbálni a gamét!Előrendeltem tegnap de a kulcs lehet meg sem jön??
  • barmi
    Reméljük :)

Igazából nekem sincs szükségem még egy CoD MW2 BF BC2 -re csak a bétateszt b@ssza csőröm :D ...
  • Fpocok
    Egyelőre úgy is játszhatatlan béta... szóval :D
  • kopaszqtya
    elvileg lehet
  • kill3r21
    énis elörendeltem, majd ha megjön a beta kulcs meg gondolom magam, remélem késöbb is lehet törölni a rendelést :)
  • kopaszqtya
    okés köszi most rendeltem elő remélem hétfőig megjön a key.
  • barmi
    Tudud törölni a rendelésedet az 576-os profilodban.
  • bajsz
    Gyerekek aki játszott a bc2 -vel annak semmi válltozás nem lessz a MOH ban.
    Játék menetet úgy képzeljétek el mint a bc-ben.Mivel itt HC mod nincs csak sima serverek vannak,ezért megis látszik milyen nehéz lelőni bárkit.
    Bradly-vel és a letámasztott fegyverekkel ,piszok nehéz lelőni bárkit.
    Biztos találat az csak a fejes.Lagg ebben a játékban viszont részemről megszünt.Jah és elméletileg ,PS3 tulajokal együtt játszunk.Ahogy nekem feltünt.
    Lényeg,piszkosul látszik a játékon ,hogy konzol-os.Fegyvereket egér görgővel nem lehet válltani.Számoknál kell nyomkodni ami elég idegesítő,persze konzol részről ez nem gond,mert gombok kéznél vannak.

Egyéb különleges *effect*-ket pontokért kapunk mint az MW2-ben.ezt jelzi is a játék,de a nagy lövöldözésben elég nehéz megtalálni megfelelő számokat.

Most per pill ennyi jött le pár játék után és nem dobtam hannyat magamtőle.Sajnos.
  • Fpocok
    576 2-3 napot ír ki, hogy akkor küldi.
  • MR ME
    tehát előrendelés nélkűl semmi lehetőség rá h bejussak? pfff :S
  • kopaszqtya
    ha előrendelem 576ból és miután megjött a key utána le lehet mondani a rendelést?
  • Skynet
    576 nem küldött még mindig beta kulcsot.
  • FSpofon
    ha előrendeled a moh-t
  • MR ME
    tehát jól értelmezem h bc2 vip kóddal tudok bétázni?
  • kopaszqtya
    én tegnap beszéltem egy sráccal aki onnan rendelte olyan hajnali 1kor játszott vele és azt mondta rakat fos a beta monoton semmi élet nincs benne csak mész lősz ennyi gagyik a hangok arcade törölte az előrendelést:D
  • ketadream
    rendeld elő 576ban, az előrendelés nem kötelez vásárlásra.
  • kopaszqtya
    esetleg ha van valakinek fölös beta kulcsa nagyon megköszönném nagy dilemma előtt állok a bfbc2-t is megvettem feleslegesen mert egy rakat hulladék.
  • ketadream
    MOHA BETA STREAM PC
  • Kami
    Hali All!
    Egy gyors kérdés a Combat Testing oldal tagjaihoz:
    Aki ott fenn van az automatikusan kap kulcsot, vagy ott is kérni kell külön? Ha igen hogyan?
    Előre is THX a segítséget!
  • Smithwarden
    "On another note, when shooting a person, i find that sometimes you can die in 3 hits, sometimes it takes like 8 or more."
    ...
    Nahat, szinte meglepodtunk.
    Frostbite PC by DICE.