3478
-
#399 grat!
sirály...rövid...tömör... -
#398 lol az vip-es akinek megvan bc2 ...neki honnan tudjam hogy megvan-e? :D
amugymeg cdgalaxisban ahhogy látom cd-kulcsot csak 2000é kapnék, játék előrendeléásért nem...:S -
barmi #397 Ezen faraghatna még valaki hogy szép legyen :
-> Embed <- -
#396 Minden PCs VIP-s! -
#395 de te vip-es vagy nem? -
#394 A pályatervezés nagyon faszának tűnik, legalábbis Kabulban... -
#393 Háát ja!!De tetszik a játék a videókon!A fegyó hangok marha jók! -
bajsz #392 shoti 3 lovésből nem lövi le,sztm ez mindent elárul.Még a srácis meglepődik:D -
bajsz #391 sniper fegyverek, : sokat kell lőni 1 emberre,persze a fejes az halál,de nem egyszerü.
Jah és kikell érdemelni a távcsöveket a fegyverre,mert eleinte kb olyan mint a többi fegyver. -
#390 Itt is megy!:-) -
Itt is megy -
#388 Végre elküldte a CD Galaxis a kódot, majd beszámolok h milyen;). -
#387 meg néztem élő közvetitést, és a bc2 pályái szerintem sokkal szebbek voltak ennél, bár lehet low grafikán ment a stream... -
#386 mit vártál tőle?
EA + multiban a Dice motor, ez egy bc2 klón ....ezt eddig is tudtuk, más nem is lehet, nincs uj ötlet a házuk táján, csak pl mint én is, azért kipróbálom, hátha nincsenek benne járművek.
azt bc2-ről is nemrég hallottam hogy kurvanehéz lelőni az embereket, de ezt videóból lezsürtem már, látszik egy gameplayből hogy mien lehet az irányítás.
cod-ban van a legjobb irányítás, azt soha nem fogják felülmúlni, probálkozni lehet, és fognak.
ebben annyit loptak, hogy a fegyók kicsit cod-ossak, és a sok felirat hogy pontokat kapsz meg HeadShot, de azt is ha nem haragszotok meg KIBASZOTT szarul lopták le, mert az egy doolog hogy kicsit változtatnak hogy ne ugyanaz legyen, de a lövéseknél az a kibaszottszéles piros csík felesleges szerintem csak bezavar a játékba, nekem már a codban is zavaró, pedig ott nincs a kiírás mellé effect....és még úgy is elég idegesítő hogy az ember pofájába tólják, hogy kaptam 100xp-t, és közbe lehet kitakar éppen valakit, aki kibújt a doboz mögül, hát ezt kicsit megoldhatták volna mindkét játkban máshogy.
remélem cod7-ben nem a képernyő közepén lesz a HUD. -
#385 A sniper fegyverek sebzése milyen?
Egy lövés azonnali halál, ha mellkason, fejen lövöd, vagy több kell belőle?
Nagyobb kaliberű (ha egyáltalán van benne) testrészeket tép le, vagy "csak simán" öl? -
#384 Egy két napig még úgy is szar lesz a béta. Pénzt meg nem fizetek ilyenért, szóval 576nál éri meg. -
kopaszqtya #383 cdgalaxis 2000Ft azt nem tudom,hogy egyből kapod-e a kulcsot.Csak digitálisan szóval utalva tudod megvenni.Szerintem érdemesebb az 576tól előrendelni és ha nem tetszik lemondani mint előre kifizetni 2ezeret. -
#382 Értem!!Onnan igen!!Esetleg tudtok gyorsabb megoldást is:-) -
barmi #381 sőt! szerintem biztos ... -
kopaszqtya #380 honnan rendelted? 576nál oda van írva,hogy 2-3 MUNKA nap mire kiküldik szóval lehet,hogy csak hétfőn kapod meg. -
#379 Sziasztok!!Jó lenne kipróbálni a gamét!Előrendeltem tegnap de a kulcs lehet meg sem jön?? -
barmi #378 Reméljük :)
Igazából nekem sincs szükségem még egy CoD MW2 BF BC2 -re csak a bétateszt b@ssza csőröm :D ... -
#377 Egyelőre úgy is játszhatatlan béta... szóval :D -
kopaszqtya #376 elvileg lehet -
#375 énis elörendeltem, majd ha megjön a beta kulcs meg gondolom magam, remélem késöbb is lehet törölni a rendelést :) -
kopaszqtya #374 okés köszi most rendeltem elő remélem hétfőig megjön a key. -
barmi #373 Tudud törölni a rendelésedet az 576-os profilodban. -
bajsz #372 Gyerekek aki játszott a bc2 -vel annak semmi válltozás nem lessz a MOH ban.
Játék menetet úgy képzeljétek el mint a bc-ben.Mivel itt HC mod nincs csak sima serverek vannak,ezért megis látszik milyen nehéz lelőni bárkit.
Bradly-vel és a letámasztott fegyverekkel ,piszok nehéz lelőni bárkit.
Biztos találat az csak a fejes.Lagg ebben a játékban viszont részemről megszünt.Jah és elméletileg ,PS3 tulajokal együtt játszunk.Ahogy nekem feltünt.
Lényeg,piszkosul látszik a játékon ,hogy konzol-os.Fegyvereket egér görgővel nem lehet válltani.Számoknál kell nyomkodni ami elég idegesítő,persze konzol részről ez nem gond,mert gombok kéznél vannak.
Egyéb különleges *effect*-ket pontokért kapunk mint az MW2-ben.ezt jelzi is a játék,de a nagy lövöldözésben elég nehéz megtalálni megfelelő számokat.
Most per pill ennyi jött le pár játék után és nem dobtam hannyat magamtőle.Sajnos. -
#371 576 2-3 napot ír ki, hogy akkor küldi. -
#370 tehát előrendelés nélkűl semmi lehetőség rá h bejussak? pfff :S -
kopaszqtya #369 ha előrendelem 576ból és miután megjött a key utána le lehet mondani a rendelést? -
#368 576 nem küldött még mindig beta kulcsot. -
#367 ha előrendeled a moh-t -
#366 tehát jól értelmezem h bc2 vip kóddal tudok bétázni? -
kopaszqtya #365 én tegnap beszéltem egy sráccal aki onnan rendelte olyan hajnali 1kor játszott vele és azt mondta rakat fos a beta monoton semmi élet nincs benne csak mész lősz ennyi gagyik a hangok arcade törölte az előrendelést:D -
ketadream #364 rendeld elő 576ban, az előrendelés nem kötelez vásárlásra. -
kopaszqtya #363 esetleg ha van valakinek fölös beta kulcsa nagyon megköszönném nagy dilemma előtt állok a bfbc2-t is megvettem feleslegesen mert egy rakat hulladék. -
ketadream #362 MOHA BETA STREAM PC -
#361 Hali All!
Egy gyors kérdés a Combat Testing oldal tagjaihoz:
Aki ott fenn van az automatikusan kap kulcsot, vagy ott is kérni kell külön? Ha igen hogyan?
Előre is THX a segítséget! -
#360 "On another note, when shooting a person, i find that sometimes you can die in 3 hits, sometimes it takes like 8 or more."
...
Nahat, szinte meglepodtunk.
Frostbite PC by DICE.