3478
-
#439 Ja,ja en is igy tettem BC2-nel elorendeltem es utana meg szartak felhivni vagy mivolt a keyt megkaptam.A tobbi nem erdekelt. -
#438 Nem.
Én anno mondtam le bc2t náluk, mert a másiknál akkor volt az akció! -
#437 most akkor ha előrendelem 576-ból, és mikor megjött a kulcs lemondom a gecibe akkor tuti nem lehet belőle para? :D -
#436 2-2 fákk :S -
Nekem most márt nem is ír semmit se. -
#434 ja énis ezt kaptam -
#433 Hogy sikerült belépned ? :D
Nekem még mindig azt írja, hogy használatban van a béta kulcs.
(bc2-ő vipes vagyok) -
#432 Nincs. -
#431 majd az új ghost recon multija :D -
#430 bc2-nél nincs spectrator? -
#429 Kimaradt, hogy visszalehet tartani a levegőt sniperrel. -
#428 Október még messze van. Viszont már most van jobb dolog benne mint BC2ben. Pl. bűnteti a TKt és ha nem vagy teamplayer, van spectator mod... márcsak record funkció kell és tökéletes lesz :D -
#427 a hud? tegnap láttam a menüben az egeret, aszittem a vga-m beszart! :)))) -
#426 hát eddig ez nem túl biztató, amiket írsz...:) -
#425 Szerintem ez a HUD undorító -
#424 Pár kép:
Röviden:
-közelébe sincs a bc2 betajahoz képest
-vannak benne perkek
-a hitbox szvsz jobb lett
-a mapok lófingok
-amikor meghalsz felemelt kézzel fekszel a földön:D
-hangok ótvarok bc2-höz képest
Csiszolhattak volna még rajta, kár volt ilyen hamar kiadni. -
#423 hallelújá! -
#422 2-0 a szlovéneknak ÓÓÓ JEEE!!! -
#421 a linken más nem láthatja amit te
printscreenelj egyet. -
barmi #420 Hajrá! :D -
#419 Nem igaz. Limited kód csak a garandhoz, meg a korai extrákhoz való. Nincs köze a MoH-hoz. -
#418 Ez van a borítóképen is o.k.,
de kéne valami kevésbé Bin Laden pofázmányú fószer, aki éppen lűűűű :) -
barmi #417 Én azt hallottam hogy akinek van bc2 limited kártyája azzal lehet igényelni béta kulcsot MoH-hoz. Ezek szerént ez igy nem igaz? -
#416 Belogolsz.
Aztán kövi oldalon megadod a kódot, amit kaptál cdg, 576tól. -
Szomorúan hallom.
Ha ezen nem javítanak, ennek is el fog kelleni egy reality mod. -
barmi #414 Akkó mi köll neki ??? -
bajsz #413 MOHA oldalán írtad be a BC2 kódját?
mert úgy működik kapsz egy cd-kulcsot,azt bereggeled és kapsz egy másikat,hogy tudj játszani. -
#412 limited kártya kód csak a BC2 fegyóhoz való meg a többihez. Az nem kell a MoH betahoz. -
#411 Nekem is csak pár napja lett konkrét, előtte csak hallottam ezt azt. Minden pcs akinek van az VIPs. Pl logolja be a GUN CLUB -ba. Ott kiírja, hogy VIP vagy. -
barmi #410 I t t bejentkeztem az ea fiókomba majd beírtam a bc2 limited kártyám kódját oszt' ezt dobta az arcomba ez a semmirekellő ... -
#409 jah eléggé érdekes figura, mint egy veterán harcos :D -
#408 nemtuom...nem értem a vip-es téámát se, azért kérdezősködök...:) -
#407 NA akkor egy trükköset. Szerinted honnan tudja a cdg, hogy a srácnak van e már egy bcje, vagy nincs? szerintem nekik mindenki egyenlő, illetve aki előbb rendelt, az előbb kapott. Még én sem kaptam, tegnap rendeltem. Majd egyszer csak megjön, addig meg S/S. -
#406 Na faszom, nem tudok gépelni. Szóval beszámol és már tolja. -
barmi #405 Téháiksz!
Erről a szakállas tagról mindig a ZZ Top tagjai jutnak eszembe :O -
#404 azért kérdeztem, mert nem tudtam hogy ő vipesen megy e játszani, reménykedtem hogy a nem vipeseknek is már küldik a kulcsokat és lehet nyomulni...:)
de buzi 576 nem küldi. -
bajsz #403 ez hogy jött össze? -
#402 Amúgy nem értem miért kérdezted tőle? Gondolom ha majd beszámok, akkor megvan neki és most fogja tolni/már tolni. -
#401 lol az szép. -
barmi #400 Ja, és ezt kapjuk cserébe :